PDA

View Full Version : Fifa 2007....


BadBoyAx
30-09-2006, 11:16 PM
Auziti...sunt nou paiki...si am si eu niste intrebari desper fifa 2007....1.Pt a juka multiplayer am nevoie de un ip rutabil...Eu am 192.***.*.***...si ip rutabil inseamna 86.***.***.***...cv de genu asta...am vb cu internet provideru...si mia rutat niste porturi...leam luat pe cele de la fifa 06...dar cand am incercat sa jok (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) fifa 07 multiplayer....nu a functionat...d c???portul de la fifa 06 e 3658...fifa 07 are alt port??? P.S: Fifa 07 E VARIANTA FULL!!!!!
si 2.Patchurile de la fifa 07 demo...adica cel cu terenu si cu ehipe romanesti(steaua,dinamo) merg si la fifa 07 FULL???de nu...kand il terminat pe cel pt fifa 07 FULL????....multumesc...astept raspuns...stiu ca vam pus la cv greu..dar ajutatima (sunt agramat) (sunt agramat) va rog!!!!!Raman dator celui care ma ajuta!!!
mda...multumesc pt modificari...Ca sa pun intrebare mai pe scurt...CARE E PORTU PT A JUCA FIFA 07 IN 2 JUCATORI????????

gorghette
30-09-2006, 11:20 PM
Da ce ai scris frate acolo, ca eu nu inteleg nimic !

SSORIN
30-09-2006, 11:22 PM
Patchurile pentru demo nu merg si la jocul full. Cat despre ip-uri nu stiu ce sa zic, nu ma pricep.

B_Real
30-09-2006, 11:48 PM
observ ingrozit ca majoritate care sa joaca fifa sunt copii de 7-10 ani cu un limbaj de.......... Trebe sa citesti post-ul de 5 6 ori sa intelegi :|

Sirius
30-09-2006, 11:53 PM
Eu nu prea am cuvinte...la vederea unui asemenea masacru al unei limbi. Exagerez, dar oricum...Este imaginea Romaniei de astazi, luati bine aminte.

BadBoyAx
30-09-2006, 11:53 PM
:lol: :lol: :lol: .....frate...am 14 ani...dar am scris repede...si oricum..nu stiam cum sa explic...sry....

geodo
30-09-2006, 11:56 PM
Am si eu o intrebare...dak (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) atzi reusit sa facetzi schemele care sunt in filmuletz ca eu de exemplu nu pot sa fac: schema cand te faci ca shutezi si sutezi dupa aia sau sa faci duble...voi atzi reusit? :)

BadBoyAx
30-09-2006, 11:58 PM
am reusit schema cu sutez dupa....duble...nu...

geodo
01-10-2006, 12:02 AM
cum ai reusit BadBoyAx...?fix asa cam ca in filmuletze...da mai exact cu ce butone :D ...ca stiu si eu butoanele de scheme(cum sar zice) da nu imi iese :(

BadBoyAx
01-10-2006, 12:33 AM
uitete la Tips&Tricks....gasesti akolo (sunt cocalar de mirc)

Undeath
01-10-2006, 04:35 PM
pt faza cu ip-urile .. nu trebuie nici un port nimic .. daca ai IP normal (sa nu fi legat in retea) poti juca cum vrei tu fifa 2006 sau 2007 ... daca ai RDS si ai sunat la ei sa iti zica trebuia sa iei toporu si sa mergi sa le dai in cap ... :D is niste ratati , de ce te-ar ajuta ? :blink: si eu am sunat de nustiucate ori sa imi schimbe Ip-ul si nu ziceau nici cum , pana am auzit de proxy :D hai ca ma intind prea mult spre offtopic , sper ca ai inteles ce vreau sa zic cu IP-ul , bafta .

Geografu
01-10-2006, 09:37 PM
Auzi-ti am si eu o intrebare ...

Vreau sa il transfer pe Lobont la Fiorentina si nu siut la ce club in prezent ?

Imi spune si mie cineva va rog de unde pot sa il transfer la Fiorentina ca vreau sa incep o cariera cu ei.In scopul l-am editat si pe " Petrovici " si l-am facut Mutu.

Salve ... si mersi anticipat !

shinoda
02-10-2006, 03:38 PM
Sa mai discutat despre chestia asta in enshpe mii de topicuri. Lobont NU ESTE in fifa 07.

kol3ctor
02-10-2006, 05:12 PM
Dar nici pe Mutu nu l-am gasit, de fapt in echipa nationala a Romaniei, ca unul din atacanti figureaza unul Petrovic care este convocat de la Fiorentina (stiti ca apare in dreptul fiecarui jucator de la nationala, echipa de unde vine) si presupun ca acela e Mutu. :)) Oricum eu i-am schimbat numele din Petrovic in Mutu. Asta e, cam ciudat Fifa 07 ca nu are loturile exacte ale echipelor MAI ALES ca Fiorentina e si un club mare.

PICIU
02-10-2006, 05:17 PM
Originally posted by kol3ctor@Oct 2 2006, 05:12 PM
Dar nici pe Mutu nu l-am gasit, de fapt in echipa nationala a Romaniei, ca unul din atacanti figureaza unul Petrovic care este convocat de la Fiorentina (stiti ca apare in dreptul fiecarui jucator de la nationala, echipa de unde vine) si presupun ca acela e Mutu. :))* Oricum eu i-am schimbat numele din Petrovic in Mutu. Asta e, cam ciudat Fifa 07 ca nu are loturile exacte ale echipelor MAI ALES ca Fiorentina e si un club mare.
94339

Nu il are pe mutu pentru ca s-a drogat si EA nu promoveaza asta,dar pe lobont nu stiu de ce nu il are.....

SSORIN
02-10-2006, 09:47 PM
Lobont este la nationala dar in restul jocului nu il gasesc, am incercat sa fac un club numai ca sa il gasesc pe lobont la portari si nu am gasit nimic.

sorin91
03-10-2006, 07:47 PM
AM si eu o intrebare...va rog mult..!..Am facut adboarduri pentru steaua si am incercat sa le bag in Fifa 07 DEMO cu FIle Master...si cand am intrat sa joc un meci iesea din joc..oare adboardurile pt fifa 07 sumt altcumva fata de fifa 06 ? :huh:

SSORIN
03-10-2006, 09:01 PM
Puteai sa le bagi mult mai usor cu adboard importer.

razvann
03-10-2006, 09:33 PM
Referitor la Lobont este in lotul Fiorentinei un portar de care eu sincer n-am auzit ca ar exista in realitate. Asa ca s-ar putea ca si ala sa fie ca Petrovici bagat in lot. Eu p-ala l-am editat si l-am transformat in Lobont. Iar faza tare pe care am vazut-o la sport ca Materazzi nu e in Fifa 07 pentru faza cu Zidane din finala CM. Dar ei nu stiau ca Materazzi nu a fost nici in Fifa 06, era in lot ca si Mutu, adica cu un alt nume dar cu acelasi numar pe tricou 23.

PICIU
03-10-2006, 10:21 PM
Materazzi si mutu nu sunt in fifa ca nu au contract cu ***,cred

Mad_M@du
05-10-2006, 02:55 AM
Originally posted by PICIU@Oct 2 2006, 06:17 PM
Nu il are pe mutu pentru ca s-a drogat si EA nu promoveaza asta,dar pe lobont nu stiu de ce nu il are.....
94341

iti spun eu : pt ca fumeaza :lol: si mai si :bere: ;)

bke_serg
07-10-2006, 10:43 AM
S-A MAI DISCUTAT SI IN ALTE LOCURI SI INTELETI SI VOI ODATA.FIRMA DE IMPRESARIAT A LUI MUTU<GEA WORLD>NU ARE CONTRACT CU EASPORTS!!!SI MATERAZZI ARE CONTRACT CU ACEEASI FIRMA!!!!!!! :romania:

phane
14-10-2006, 04:17 PM
Originally posted by geodo@Oct 1 2006, 12:02 AM
cum ai reusit BadBoyAx...?fix asa cam ca in filmuletze...da mai exact cu ce butone :D ...ca stiu si eu butoanele de scheme(cum sar zice) da nu imi iese* :(
94013

cititi si voi pe forum ca e un topic numai cu astea