PDA

View Full Version : RCIF 2004

Pages : [1] 2 3 4

mns
28-11-2003, 12:24 PM
Research Romania Comes in Fifa 2004

La 29.11.2003 se va definitiva lista echipelor prezente in RCIF 2004

Pana in acest moment echipele ce vor fi prezente in RCIF sunt urmatoarele :

Divizia A (18 echipe)

Steaua
Dinamo
Rapid
U Craiova
Apulum
Otelul
Farul
FC National
Poli AEK
Ceahlaul
FC Brasov
Gloria
FCM Bacau
FC Arges
Petrolul
FC Oradea

+2 echipe din Divizia B
Sportul Studentesc
Poli Iasi
sau
Poli Iasi
UTA

In momentul de fata UTA si Poli Iasi au cele mai mari sanse de a fi introduse in Divizia A deoarece in momentul de fata detinem mult mai multe informatii cu privire la echipamente, banere, loturi la aceste echipe.

Divizia B

Lista cu echipele s-a stabilit in functie de locul in clasament dar mai important, de cantitatea de informatii pe care o detinem cu privire la echipele selectate.
Echipele din B3 sunt cele mai multe deoarece, valoric aceasta este cea mai puternica grupa cu echipe de traditie in fotbalul romanesc, echipe pentru care de asemenea detinem foarte multe informatii.

Sportul Studentesc/UTA
-B3
Gaz Metan Medias
Jiul Petrosani
CFR Cluj
Olimpia Satu mare
U Cluj
Corvinul Hunedoara
Tricotaje Ineu
CSM Resita
-B2
Pandurii Targul Jiu
Dacia Mioveni
Inter Gaz
Juventus Bucuresti
-B1
Petrolul Moinesti
Dacia Unirea Braila
FC Vaslui
Laminorul Roman
Callatis Mangalia

[b]Toti cei care pot oferi informatii, poze cu echipamente, loturi, sunete, poze cu galeriile echipelor sa ne contacteze prin forum in cadrul acestui topci sau prim email.

ReKo
28-11-2003, 02:09 PM
:mishto:
pana... la urma....... care o sa fie campionatul inlocuit?

stefan
28-11-2003, 02:44 PM
hm, la csm resita nu am nici o informatie, mai degraba bag fc onesti, e echipa mai buna. tricotaje ineu la fel. mah eu am drept de veto pe aici, ca nu prea is de acord cu unele echipe, mns mai lasa patriotismul de B3 ca ma bag si eu cu C1 :P

mns
28-11-2003, 03:10 PM
lol, pai csm resita e mult mai cunoscuta si mai cu istorie decat fc onesti...nah sa zicem ca poate resita poate iesi...dar ineul in nici un caz :P

si in al doilea rand eu pot face rost de toate echipamentele si ce mai trebuie la b3, iar la loturi le am pe toate cu data nasterii si multe alte info speciale...

oricum tie ce-ti pasa, ai pe poli iasi.. :P

stefan
28-11-2003, 03:26 PM
daca o luam asa si ASA tg mures e echipa de traditie si trebuie bagata. si aversa sau venus bucuresti la fel, chiar si cfr moldova iasi ca e fost fondata in 1923, da pentru astea ar trebui sa facem RCIF 1900 toamna. oricum eu zic sa asteptam pana maine, sa caut eu prin arhive, si abia dupa aia sa zicem ce echipe bagam.

ps. despre tricotaje ineu am auzit abia cand a promovat anu asta in b :P

yahoo
28-11-2003, 03:57 PM
Deci care e ideea. Yo vreau sa aflu va fii numai Divizia A sau bagatzi shi B ??

As prefera si yo Olimpia Satu Mare sau FC Onesti.Ahhh......sa nu uit la RAPID plz sa bagatzi un Banner-ul ala cu DIAVOLII VISINII.
Shi cand draqu il lansatzi ?

------------------------------->RaPiD<------------------------------- :flipa:

stefan
28-11-2003, 04:00 PM
pai daca ne certam in legatura cu echipele din divizia b inseamna ca os a fie si divizia b :P . patchus nu stiu cand il scoatem, ca inca nu au aparut editoarele pentru loturi, cel mai probabil pe la sfarsitul lui decembrie

ReKo
29-11-2003, 09:45 PM
CSM RESITA

Portari:
Attila Papp........... 1972
Ionut Popa............ 1984
Cristian Zimermmann... 1983

Aparatori:
Florin Caprariu....... 1970
Valentin Ciucur....... 1977
Ciprian Dianu......... 1977
Ion Hamat............. 1980
Ioan Ibric............ 1974
Darius Miclea......... 1975
Lucian Piturnea....... 1979

Mijlocasi:
Catalin Almasan....... 1974
Alexandru Badoiu...... 1981
Silviu Balace......... 1978
Cristian Bercseny..... 1977
Laurentiu Bresneni.... 1984
Leontin Doana......... 1970
Zlatko Lazarovici..... 1983
Micola Mateia......... 1982
Andrei Roman.......... 1986
Cristian Stancuta..... 1982
Valentin Suciu........ 1976

Atacanti:
Ionut Birsan.......... 1983
Daniel Lupascu........ 1980
Iosif Szijj........... 1972
Gerge serban.......... 1986
Dorel Zaharia......... 1978

Proprietar: Dinel Staicu
Presedinte: Dorel Radulea
Antrenor: Sandu Rocco
Antrenor-secund: Ion Ilies

http://www.geocities.com/roso_nerii/Siamo_noi_2.JPG
si stema simpla: http://www.geocities.com/roso_nerii/StemaResita.jpg

ReKo
29-11-2003, 10:13 PM
FC ONESTI

tot ce va trebuie despre aceasta echipa gasiti pe FC ONESTi (http://www.fc-onesti.ro/main.html)

RaPiDuTz
30-11-2003, 01:55 AM
Am gasit si yo lotul Juventus-ului Bucuresti :

Portari:
Dumitrescu
Iordache
Fundasi:
Petrea
Grigore Dan
Apetrei
Petre C.
Oancia
Dobozi
Mijlocasi:
Oprea
Constantinescu
Tatarusanu
Sutru Tomita
Stan Florin
Stan I.
Voiculescu M
[/B]Atacanti:[B]
Rusen Marian
Gherghiceanu
Udrea Elvis
Fodor

Antrenor principal:M.BARBU
Antrenor secund:Radu Vasile

RaPiDuTz
30-11-2003, 02:17 AM
Am gasit informatii si pt F.C. Universitatea Cluj :

Culori Acasa: ALB/NEGRU/ALB
Deplasare: ROSU/NEGRU/NEGRU

Stadion "Ion Moina" Cluj (28,000 locuri)

Lotul lui "U" 2003/2004 :

Antrenor principal : Mircea Cojocaru
Antrenori secunzi : Iosif Cavai,Cristinel POJAR

http://www.ucluj.ro/jucatori/test.gif
Mircea OLTEAN Portar
FARKAS Lorant Portar
Radu POP Portar
Octavian ABRUDAN Fundas
Razvan DAMIAN Fundas
Horea TURBUTAN Fundas
Nicolae SEMENIUC Fundas
Marin VATAFU Fundas
SZILAGY Zsolt Fundas
Marius PURCAR Fundas
Razvan TIRLEA Fundas
Rares SOPORAN Fundas
Lucian PERDE Fundas
George FLORESCU Mijlocas
Alexandru PACURAR Mijlocas
Gabriel GIURCIU Mijlocas
Ionut HARMATH Mijlocas
Bogdan DOLHA Mijlocas
Rares SANCIRA Mijlocas
Lucian TURCU Mijlocas
Sergiu COSTEA Mijlocas
Andrei MURESAN Mijlocas
Dan CODREANU Atacant
Razvan COCIS Atacant
SZEKELY Janis Atacant
Gabriel JULA Atacant
Razvan BONDAR Atacant
Dorin GOGA Atacant
http://www.geocities.com/ucluj/vechia1.gif
Sunt pe aici cateva bannere misto care ar merge sa fie facute pt rcif :mishto:

ralpphy
30-11-2003, 04:39 PM
bai pt mai multe informatii despre echipele din divizia a intrati la www.diviziaa.com
pt divizia b nush...dati si voi la google :lol: :lol: chiar..cine are idee knd apare un editor gen fcdb xp sau ecp dbi pt fifa2004 ??!?!?! a si apropos..pana la urma ce campionat o sa fie inlocuit?!?!

mns
30-11-2003, 04:56 PM
Germania pentru ca ::

Cupa Campionilor
CUpa Uefa
18 Echipe
Divizia B
Bilete pentru meniu la echipele mari

ReKo
30-11-2003, 05:03 PM
Germania ?
Hmmm........
Bayern Munchen - Steaua
Leverkusen - Rapid
Borusia Dortmund - Dinamo
Stuttgard - National

creca ar fi marfa asa....
si restu...... !
:cooool:

stefan
30-11-2003, 06:00 PM
aham, si energie cottbus -poli iasi :P

divizia b prima jumatate a clasmaenrului din fiecare serie. doua din echipale marcate cu verde vor fi in A. cele cu bold au sanse mare sa fie in B. Cele cu albastru au sanse mai mici de a fi in B, dar probabil vor fi puse in C( 3 sau 4 echipe)

B1 ::
1. POLI UNIREA IASI 36
2. FC VASLUI 30
3. PETROLUL MOINESTI 30
4. DACIA BRAILA 29
5. CALLATIS MANGALIA 23
6. FC ONESTI 23
7. LAMINORUL ROMAN 20
8. UNIREA FOCSANI 20

B2::
1. SPORTUL STUDENTESC 39
2. PANDURII TG. JIU 30
3. DACIA MIOVENI 29
4. INTER GAZ 26
5. UNIREA URZICENI 25
6. MINERUL MOTRU 23
7. FCM TARGOVISTE 22
8. JUVENTUS BUCURESTI 21
9. INTERNATIONAL PITESTI 20

B3::
1. UTA 34
2. JIUL PETROSANI 32
3. OLIMPIA SATU MARE 31
4. GAZ METAN MEDIAS 30
5. CFR CLUJ 28
6. UNIVERSITATEA CLUJ 24
7. ARMATURA ZALAU 23
8. OASUL NEGRESTI 23
9. CORVINUL HUNEDOARA 22
11. TRICOTAJE INEU 19
12. CSM RESITA 16

RaPiDuTz
30-11-2003, 07:15 PM
Ma bucur ca va fi inlocuit campionatul Germaniei :mishto:

Divizia C ?? MARFA ! :o

stefan
30-11-2003, 07:29 PM
Originally posted by RaPiDuTz@Nov 30 2003, 07:15 PM
Ma bucur ca va fi inlocuit campionatul Germaniei :mishto:

Divizia C ?? MARFA ! :o
da, numai ca nu o sa puteti juca cu echipele din c, alea sunt puse doar ca sa promoveze in b la sfaristul unui sezon, la fel cum era si la rcif anul trecut( cand erau poli iasi , olimpia satu mare)

Sirius
01-12-2003, 10:39 PM
Originally posted by mns@Nov 30 2003, 04:56 PM

Cupa Campionilor
CUpa Uefa
18 Echipe
Divizia B
Daca tot ziceti de bilete inseamna ca o sa fie si ele din Romania?Ar fi super...Numa sa nu va ceara Becalli copyrigth!

Blue
01-12-2003, 11:58 PM
hmm in bundesliga sunt 18 echipe, in divizia A sunt 16 , si alea 3 din B, ar fii 19. deci ce echipa scoateti? eu as vota pt bistrita, nau nici galerie nici suporteri si mai sunt si trantitori, si cu plecarea lui sanmartan nu au un lot bun.

RaPiDuTz
02-12-2003, 12:01 AM
Pai blue boy,doua din echipele marcate cu verde vor fi in A , nu toate trei
deci nu va trebui sa votam eliminarea unei echipe din divizia A :P

justafan
02-12-2003, 12:04 AM
Zimermmann de la CSMR e acum la Poli AEK!!

mns
02-12-2003, 12:34 AM
Originally posted by Sirius Black+Dec 1 2003, 11:39 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Sirius Black @ Dec 1 2003, 11:39 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-mns@Nov 30 2003, 04:56 PM

Cupa Campionilor
CUpa Uefa
18 Echipe
Divizia B
Daca tot ziceti de bilete inseamna ca o sa fie si ele din Romania?Ar fi super...Numa sa nu va ceara Becalli copyrigth! [/b][/quote]
:D la steaua eu am biletele din cupa uefa...sper sa fie bune...daca nu poate ne ajutati voi bucurestenii

Blue
02-12-2003, 02:00 AM
totusi merita mult mai mult sa fie in A Uta, Sportul si Poli decat bistrita

pt informatii despre jiul petrosani www.jiul.home.ro

sper sa punei tricourile noi la U Cluj alea facute de garman cu #7 pe fata

stefan
02-12-2003, 03:43 PM
parca u cluj avea tricuri garman cu banca transilvania pe fata....dintre alea 3 echipe doar 2 vor fi in divizia a. mns care e faza cu biletele, ca daca asa fac bilet la poli iasi, am 2 capete opute si daca le prelucrez iese fix 1

Blue
02-12-2003, 11:56 PM
nu anul asta au ceva ca o stema de fotbal galbena pe fata cu #7 scris in stema cu negru

Gabyyy
03-12-2003, 10:50 AM
Deci pana la urma puteti sa spuneti o data fixa cand va aparea RCIF 2004??

ralpphy
03-12-2003, 02:15 PM
NU se poate spune knd va iesi rcif din simplul motiv k deocamdata nu exista editoarele pt loturi...MNS..vreau si eu sa lucrez pt rcif..cum pot ajuta??

mns
03-12-2003, 04:40 PM
cum nu sunt editoare nu putem face nimic, cel putin la lotuir...la echipamente si alte alea..nu ar trebui sa dureze mult, anul trecut intarzierea principala au fost loturile...asa ca depinde de editoare

stefan
03-12-2003, 05:18 PM
Originally posted by blue boy@Dec 2 2003, 11:56 PM
nu anul asta au ceva ca o stema de fotbal galbena pe fata cu #7 scris in stema cu negru
lol, stema aia arata asa ? http://www.poliiasi.as.ro/bt.jpg daca da sa stii ca bt vine de la banca transilvania :D

flaviu_s
03-12-2003, 09:13 PM
Daca poate cineva sami deie shi mie un mesaj pe mail:flaviu_s2003@yahoo.com cand va fi lansat RCIF 2004,doar daca vrea cineva dar va rog eu trimitetzimi un mesaj pls.

Mersi
SUNTETZI BEETON ! ! !

Blue
03-12-2003, 11:38 PM
fotografiile leam vazut pe prosport si erau mai multe. era o stema ceva in genul aleaia dar scria clar #7 pe fata, poate era alt sponsor

stefan
04-12-2003, 02:49 PM
cred ca ar fi cazul sa ne apucam de lucru saptamana viitoare, ca tot se termina si scoala...macar partea grafica sa o facem.... nu stiti un site de pe care sa iau template pt minikituri(tricourile din meniu)?

sanshine
05-12-2003, 01:39 PM
ok, atunci sa zicem aici cand mai facem cate ceva.
stefan zicea sa lucram tricourile 2gk, si cred ca are dreptate. am terminat tricoul romaniei galben- 2gk, si deci o sa fac usor si away kit -rosu si 3rd -albastru. eventual si goalkeeper si training. si am facut si fc national, home si away. de ce fc national? habar n-am :P

yahoo
08-12-2003, 06:35 PM
Pey ca sa facem o atmosfera de Divizia A trebe sa facem shi stadioane Romane.Cand am jukat cu Manchester parka totul era real cu acele stadioane Englezesti.Makar 2,3 stadioane Romanesti.

thx :ph34r:

ReKo
08-12-2003, 09:31 PM
asta cu stadioanele se rezolva din tcm unde e destul de simplu sa faci.. doar sa ai bani la echipa ...... :P !
deci stadioanele dupa parerea mea sunt ca si rezolvate..... ! ;)

eu am inceput sa fac ghencea !

RaPiDuTz
08-12-2003, 11:24 PM
Da acum am inceput sa fac si yo mai misto Giulestiul :mishto:
Mah dar mi se pare mie sau arata mai mici stadioanele in TCM ???
Am pus Giulestiul de 19.000 de locuri si arata mult mai mic decat cum e in realitate ... :blink: , sa pui si tu Totti o poza cu Ghencea sa ma holbez :P

BTW , putem exporta aceste stadioane in fifa04 ? ca yo nu vazusi... :(

sanshine
09-12-2003, 02:48 PM
pai nu prea poti sa le exporti, ca sunt facute din bucati, in FIFA toate stadioanele sunt facute "dintr-o bucata", adica au toate fisierele dedicate. stadioanele din TCM folosesc multe parti comune.

RaPiDuTz
09-12-2003, 03:59 PM
Aha...de asta stadioanele din fifa nu apar si in tcm... :(

sanshine
09-12-2003, 04:55 PM
eh, daca ar fi vrut cu tot dinadinsul, EA ar fi putut sa puna si optiunea asta. daca merge footbal fusion-ul, e clar ca s-ar putea si asta. poate au lasat-o pentru 2005 ;)

stefan
10-12-2003, 08:52 PM
Originally posted by blue boy@Dec 3 2003, 11:38 PM
fotografiile leam vazut pe prosport si erau mai multe. era o stema ceva in genul aleaia dar scria clar #7 pe fata, poate era alt sponsor
deci u cluj a jucat o mare parte din tur in echipamentul asta : http://www.poliiasi.as.ro/cluj.jpg pe stema aia galbena scrie BT, mai sus e stema si deasupra stemei scrie garman...al doilea rand e la fel numai ca are tricoul alb...alt versiune nu am vazut pana acum

stefan
10-12-2003, 09:17 PM
http://www.poliiasi.as.ro/cluj2.gif am mai gasit pe saitu lor si versiunea asta de echipament. pe asta scria #7?

Blue
11-12-2003, 01:31 AM
# era mic si 7 era foarte mare.hmm seamana tricoul asta dar ala pe care lam vazut era alb conplet si avea doar niste linii foarte subtiri negre

yahoo
11-12-2003, 10:02 AM
Akuma ca este foarte important.Divizia A va inlocuii Bundesliga :mishto: ?
Deci sper ca vetzi realiza shi fetze la jukatori.Pentru ca nu am kef sa vad Hamutovsky cu fatza lui Kahn :huh: sau pe Raducanu cu fatza lui Makaay.Zic pentru ca la Demo in locul lui AC Milan am pus Real Madrid shi Raul avea fatza lui Shevchenko. <_< Ca dupaia nu mai am kef sa jok Divizia A. :dansing:

stefan
11-12-2003, 02:38 PM
dupa cum am mai zis de zeci de mii de ori cu editoru pt demo putea numai sa schimbi numele jucatorilor...rcif 2004 va avea fete si atributele la jucatori facute ca in realitatea(dupa posibilitati :P )

djatomic
18-12-2003, 02:50 AM
Apropo , cand apare RCIF 2004 ?
Asta ar fi prima intrebare si a doua, care e de fapt e o rugaminte; care va fi componenta echipei nationale a Romaniei , pt ca in RCIF 2003 a fost tratata cu putina indiferenta ! :rolleyes:
Daca permite-ti as da o sugestie de lot :cuminte: :

Portari (3) : Lobont (Ajax) , Stelea (Salamanca) , Emilian Dolha (Rapid) .

Fundasi (9) : Chivu (Roma) , Radoi (Steaua) , Rat (Sahtior Donetk) , Contra (Atl.Madrid) , Stoican (Sahtior Donetk) , Tamas (Galatasaray) , Ghioane (D.Kiew) , Iencsi (Rapid) , Iulian Miu (Bursaspor) .

Mijlocasi (9) : D.Munteanu (Wolfsburg) , A.Stoica (Brugges) , Cernat (D.Kiew) , Aliuta (Steaua) , Fl.Dumitru (Steaua) , Fl.Petre (Dinamo) , Nicolae Dica (Steaua) , Daniel Pancu (Besiktas) , Paul Codrea (?Italia) .

Atacanti (9): Mutu (Chelsea) , Ganea (Steaua) , Cl.Raducanu (Steaua) , Marica (Inter) , Bratu (Galatasaray) , M.Niculae (Sporting.L) , Nicolae Mitea (Ajax) C.Niculescu (Dinamo) , Ad.Ilie (?Anglia) .

:blink: O sa spune-ti ca sunt nebun pt ca am bagat atatia jucatori , dar trebuie sa ne gandim ca fiecare din noi are cate o preferinta la portari,fundasi, etc , asa ca cu cat este lotul mai mare cu atat vom fi noi mai fericiti pt ca ne putem face primul 11 asa cum visam . Doar voi faceti acest patch pentru noi , nu ?
Si inca ceva , eu zic ca echipa nationala este cea mai importanta , pt ca oricare ar fi preferintele noastre la echipele de club , cu echipa nationala tinem toti si este singura care ne uneste :bere: .

scandalf
18-12-2003, 06:36 AM
Originally posted by yahoo@Dec 8 2003, 06:35 PM
Pey ca sa facem o atmosfera de Divizia A trebe sa facem shi stadioane Romane.Cand am jukat cu Manchester parka totul era real cu acele stadioane Englezesti.Makar 2,3 stadioane Romanesti.

thx :ph34r:
E nasol la 2004...eu am terminat stadionul dar nu pot sa-l pun in fisier, pot numai la 2003, si nu mai e de actualitate...poate baietii de la ecp vor face ceva si pentru 2004....din cate am inteles eu ei au reusit sa bage un stadion in 2004 dar foarte complicat!!! si nu explica!....
Incep un curs de programator sper sa ma ajute cu ceva..... :iamwithstupid:

ReKo
18-12-2003, 07:44 AM
l-ai terminat?
marfa?
o poza.... ? :P
vreau si eu sa vad cum e ... terminat... ! ;)

djatomic
19-12-2003, 06:18 PM
<span style='color:red'> :sanshine2:

Apropo , cand apare RCIF 2004 ?
Asta ar fi prima intrebare si a doua, care e de fapt e o rugaminte; care va fi componenta echipei nationale a Romaniei , pt ca in RCIF 2003 a fost tratata cu putina indiferenta !
Daca permite-ti as da o sugestie de lot :

Portari (3) : Lobont (Ajax) , Stelea (Salamanca) , Emilian Dolha (Rapid) .

Fundasi (9) : Chivu (Roma) , Radoi (Steaua) , Rat (Sahtior Donetk) , Contra (Atl.Madrid) , Stoican (Sahtior Donetk) , Tamas (Galatasaray) , Ghioane (D.Kiew) , Iencsi (Rapid) , Iulian Miu (Bursaspor) .

Mijlocasi (9) : D.Munteanu (Wolfsburg) , A.Stoica (Brugges) , Cernat (D.Kiew) , Aliuta (Steaua) , Fl.Dumitru (Steaua) , Fl.Petre (Dinamo) , Nicolae Dica (Steaua) , Daniel Pancu (Besiktas) , Paul Codrea (?Italia) .

Atacanti (9): Mutu (Chelsea) , Ganea (Steaua) , Cl.Raducanu (Steaua) , Marica (Inter) , Bratu (Galatasaray) , M.Niculae (Sporting.L) , Nicolae Mitea (Ajax) C.Niculescu (Dinamo) , Ad.Ilie (?Anglia) .

O sa spune-ti ca sunt nebun pt ca am bagat atatia jucatori , dar trebuie sa ne gandim ca fiecare din noi are cate o preferinta la portari,fundasi, etc , asa ca cu cat este lotul mai mare cu atat vom fi noi mai fericiti pt ca ne putem face primul 11 asa cum visam . Doar voi faceti acest patch pentru noi , nu ?
Si inca ceva , eu zic ca echipa nationala este cea mai importanta , pt ca oricare ar fi preferintele noastre la echipele de club , cu echipa nationala tinem toti si este singura care ne uneste .

ReKo
19-12-2003, 07:34 PM
hmmm
daca te-ai uita pe site cu atentie .. si ai citi fiecare stire cu atentie poate ai vedea cand o sa apara RCIF ... ! :sanshine2:

mns
19-12-2003, 11:42 PM
in ultima versiune de la rcif 2003 nu crd ca am tratat romania cu indiferenta, probabil nici in primele doua versiuni...nu stiu de ce toti au avut impresia asta ?!?!

rcif 2004 va aparea, dar in 2004 :P si nu la inceputul lui ianuarie

RaPiDuTz
20-12-2003, 01:12 AM
:(

Israelieni si turci au scos deja patchuri cu diviziile lor... :o , sincer eu as astepta mult
rcif-ul dar macar sa stiu ca va fi bine facut (asta nu ca ar fi fost prost facute cele anterioare.. ;) )

DAB_
21-12-2003, 06:13 PM
Iata lotul Ut'ei:
[SIZE=7]
[/U]Portari:
Mihai Grozav nr:1 ........................slab
Alexandru Iliuciuc nr:12................slab

Fundasi:
Cristian Panin nr:4........................ foarte bun(titular)
Ciprian Luca nr:18.......................foarte bun(titular
Ovidiu Pnaitescu nr:17....................bun(titular)
Marius Demian nr:20....................bun(rezerva)
Norbert Varga nr:26....................foarte bun(titular)
Flavius Lingurar nr:2.....................sadisfacator(rezerva)
Ionut Costache nr:3..................... a jucat prea putin pt a lasa o impresie
Adrian Rusu nr:? ...................... nu a jucat

Mijlocasi:
Marius Popescu nr:11......................bun(capitan)
Leontin Chitescu nr:6.......................slab
Adrian Drida nr:10 .........................sadisfacator/bun(titular)
Dorin Radoi nr:24...........................sadisfacator(titul ar)
Adrian Szilyer nr:23........................... a jucat foarte putin
Marius Ciubancan nr:8.........................a jucat foarte putin
Vladan Trickovic nr:?.........................nu a jucat

Atacanti:
Petrus Manta nr:15...............................sadisfacator(t itular)
Gheorghe Cornea nr:9..........................sadisfacator
Daniel Stefaliga nr:19......................... accidentat
Alin Petrut nr:? ..................................slab
Ferencz Popescu nr:7.........................foarte slab

Antrenori:
Gigi Boruga....................principal
Radu George...................secund
Adi Ungur.......................secund
Dan Tapos......................antrenor portari

Echipament

[COLOR=red]Tricou rosu[COLOR=gray]/sort alb/ .....................primul set de echipament

echipament alb complect..............al -II-lea set de echipament

Sponsor:"omniasig"

Galerii:
"Red Fighters"
"Spetza Ultra Rossa"(SUR)

Bannere:
"Total Anti Timisoara"
"Red Fighters"
"Ultras"
"UTA,niciodata singura"

SUR:
"Spetza Ultra Rossa"
" UTA
Religia Mea "

Mai multe detalii puteti gasi pe urmatoarele pagini de web: www.fcUTA.arad.ro
www.spetza.ro

[SIZE=14]FORZA UTA!!!

mns
21-12-2003, 09:37 PM
despre uta nu mai avem nevoie de nimic, doar sunt si eu din arad si din spetza :P

ps red fighters nu va fi in patch, nici banere nici nimic :P

multi jucatori din cei enumerati de tine vor pleca... :P

andysro
03-01-2004, 10:42 PM
:P

stefan
03-01-2004, 11:05 PM
am mai avea nevoie de informatii la prmele 4-5 echipe din b2 si loturile la cat ami multe echipe din b( la primele 6 din fiecare serie)

ReKo
07-01-2004, 02:17 PM
RCIF 2004, echipe, research...
:ph34r: SOON :ph34r:

he' !

ReKo
17-01-2004, 12:40 AM
care are loturile detaliat la Rapid, Dinamo sau Steaua ? Sau macar una dintre aceste echipe....... ! Detalii ale jucatorului...blabla.... cat a jucat in tur si blabla...note ... greutate....inaltime... ! doar la una din astea trei (sau daca avetzi la toate... ) ... :).......ce avetzi trimitzi !

trimite-ti-mi si mie pls la: totti_totto_007@yahoo.com ! thx

Andrei_C
23-01-2004, 10:38 PM
pentru Steaua intra pe www.steauafc.ro

herg
01-02-2004, 01:40 AM
lasati csm resita in b!!!

danutz_andrey
02-02-2004, 08:46 PM
Cateva intrebari,asa de curiozitate:
1.Din Divizia C veti face vreo echipa?Daca da va rog sa puneti ASA Tg-Mures!
2.Veti face vreo fata a vreunui jucator?

LiviuRO
03-02-2004, 03:56 AM
Daca se pot face fete, pls postati undeva cu "ce"?? As vrea neaparat fete. Desi nu am vazut deocamdata pe alte site-uri (nici nu am mai intrat de cateva sapt...)

mns, mai ramane valabila treaba pt research? iti trimit mail-uri? va trimit mail-uri?

8ic
04-02-2004, 02:01 PM
Fetele se fac cu Adobe Photoshop fratilor!!!
E cel mai bestial program de grafica!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mishto:

mininu
05-02-2004, 12:12 AM
Au spus pe PROTV acum cateva saptamani ca de anul asta echipamentul Romaniei va suferi modificari!!! Asadar, primul echipament va ramane cel galben, dar echipamentul de rezerva va fi ALB!!!

8ic
05-02-2004, 12:18 AM
Chiar daca va fi alb.... pt mine cel putin nu va fi o problema sa-l reproduc :D
asa ca .... dar mai degraba il facea albastru.....sau poate VISINIU !!!! :mishto:

RARES
11-02-2004, 04:20 PM
De ce nu se poate ca Divizia A sa contina doar 16 echipe cum este in prezent? :unsure:

RaPiDuTz
11-02-2004, 04:52 PM
Pentru ca nu exista campionate in fifa 2004 care sa contina 16 echipe iar crearea
unui nou campionat nu se poate face (cel putin pana cand va aparea un editor care sa permita acest lucru)

cosmin_98
12-02-2004, 08:47 PM
In primul rand va salut pe toti :>
Spuneti`mi si mie cand credeti ca o sa reusiti sa terminati de facut RICIF2004. cand credeti ca o sa fie gata si o sa putem sa`l dam jos si noi .
merci si numa bine

ReKo
12-02-2004, 09:51 PM
din cate stiu eu de prin martie... ;) !

oricum ... am auzit ca baietzii lucreaza la el !!!

mns
12-02-2004, 10:33 PM
mai repede de martie dupa toate probabilitatile ;)

RaPiDuTz
12-02-2004, 10:45 PM
wow ,pai atunci e bine...
de abia astept sa castig campionatul cu Rapid :P

Salutari cosmin_98

herg
12-02-2004, 10:55 PM
numai sa vezi ce o sa fac cu dinamo!!! :P

ReKo
13-02-2004, 09:07 AM
eh...

tot mai marfa pes :lol: !
pentru ca o sa apara si la asta divizia a ... sau cel putzin cateva din divizia a :D

herg
13-02-2004, 09:54 AM
super.tre` sa imi iau si eu pes.am auzit ca e ffff bun

ReKo
13-02-2004, 10:27 AM
citeste la sectiunea Pro Evolution Soccer !

si o sa-ti dai seama cat de bun e ! ;)

LiviuRO
13-02-2004, 12:36 PM
mns, zi si tu o data aproximativa ca m-au innebnit cei care intra pe mIRC. "Cand apare RCIF?", "Va mai ia mult?", "De ce dureaza atat?", si deja m-am sictirit sa le tot zic, "nu se stie" si chestii de genu "daca vi se pare asa usor, apucati-va voi de el". Si nici ban-uri nu-mi place sa dau :)

RaPiDuTz
13-02-2004, 08:04 PM
"Ne cerem scuze pentru problemele pe care le-ati intampinat in accesarea site-ului in ultimele zile. Va asiguram ca pana la sambata totul va reveni la normal. Tot sambata seara vom anunta si data aparitiei RCIF 2004."
;)

ReKo
13-02-2004, 09:05 PM
mi-ar placea sa zica mns !

NICIODATA ! ca m-atzi enervat ! :lol:
ca prea a suportat multe :P ! ;)

yahoo
13-02-2004, 10:07 PM
Mishto era si timpul pentru RCFI 04.Catzi mg. va avea? :mishto:

cosmin_98
13-02-2004, 10:14 PM
Nush ce sa zic..da abea astept sa fie gata odata ... parca are alt farmec cand joci cu o echipa romaneasca... abea astept sa ajung su Farul iar in finala :))
inca o intrebare ... nu merge sa bagi sa apara sub scris ..cum aveti voi pozele alea format gig ,jpeg , ... sa bag un link catre o imagine facuta in flash ? :injur: ...adika ceva de genu asta .. [swf=http://fcfarulconstanta.go.ro/Movie2.swf;500;70/]

RaPiDuTz salut :D

[swf=http://fcfarulconstanta.go.ro/Movie2.swf;500;70/]

LiviuRO
14-02-2004, 01:20 AM
cred ca flash nu merg asa, "direct", dar poti sa-i dai un PM lui mns sa-l rogi sa ti-o uploadeze la fifaromania.

mns
14-02-2004, 04:21 PM
grrr, nu pot accesa site-ul :P ca trebuia sa pun counter pana la patch :P

probabil patchul va fi foarte mare :P daca ultimul rcif de anul trecut avea 24 Mb asta s-ar putea sa ajunga chiar la 30...dar nu se stie..

va fi intre 14Mb si 30Mb depinde de cum vom face anumite chestii

[off topic] nu permitem flash la forum, motive de siguranta :P

cosmin_98
14-02-2004, 05:10 PM
in legatura cu patch`ul ala pt fifa 2004 in care iti apar 2 echipe romanesti ..steaua si dinamo .. patch`ul merge numai pt fifa2004 demo sau si pt jocul full ??

mns
14-02-2004, 05:28 PM
numai pentru demo...

ah, am uitat, cat de curand, pe miercuri poate va aparea un demo al rcif si pe joi sau vineri un film de prezentare :P

Gabyyy
14-02-2004, 06:11 PM
Ba io nu am intzles. Sambata 14 februarie sau Sambata 21 Februarie lansati RCIF 2004??

stefan
14-02-2004, 06:44 PM
Originally posted by Gabyyy@Feb 14 2004, 06:11 PM
Ba io nu am intzles. Sambata 14 februarie sau Sambata 21 Februarie lansati RCIF 2004??
lol, azi in nici un caz nu apare si nici pe 21 nu are cum sa apara....

ReKo
14-02-2004, 07:07 PM
Originally posted by Gabyyy@Feb 14 2004, 06:11 PM
atunci anuntza cand o sa apara ! ;)

cosmin_98
14-02-2004, 10:59 PM
mi`am bagat patchulasta pt demo..dar paraca nu e chiar asa de reusit... sper ca ricif 2004 sa se ridice la valoarea celui din anul 2003 :)

stefan
14-02-2004, 11:15 PM
pai in patchu pt demo nu erau modificate fetele si atributele jcuatorilor, si nici tipul gulerelor de la echipamente...nu se putea pe vremea aia

mns
16-02-2004, 12:26 AM
http://www.fifaromania.as.ro/rcif1.jpg

prima imagine din peci :P

RaPiDuTz
16-02-2004, 12:37 AM
woaw, cool !
cumva pasul 2/5 ? :P

cosmin_98
16-02-2004, 09:44 PM
mda . frumos.
nush ce pas o fi ...dar arata bine :)
BV

herg
16-02-2004, 09:49 PM
suoer cool...

ovidiu
17-02-2004, 01:31 PM
O sa avem in RCIF 2004 si stadioane din Romania?
Daca da, ce stadioane?
E si stadionul Dinamo printre ele?
Bafta!

cosmin_98
17-02-2004, 08:00 PM
o sa ai si stadioane ...numa daca iti faci tu :) :dansing:

LiviuRO
18-02-2004, 01:32 AM
sau, daca, va face cineva o "donatie".
Deci, doneaza cineva un stadion romanesc pt RCIF?

mns
18-02-2004, 02:14 AM
mai stadioane ar mai trebui sa facem...pur si simplu nu este timp... :P

ovidiu
18-02-2004, 11:59 AM
am intrebat pt. ca vazusem pe site si pe forum incercari de stadioane (Ghencea, Farul...), dar nu mai tineam minte...probabil erau pt. TCM...
merci oricum...

ovidiu
18-02-2004, 12:01 PM
Originally posted by cosmin_98@Feb 17 2004, 09:00 PM
o sa ai si stadioane ...numa daca iti faci tu :) :dansing:
daca as sti cum si as avea timp, as face.
...din pacate...nu ma pricep!

ReKo
18-02-2004, 12:16 PM
pentru prima poza... e bine :P
arata bine...
sa vedem ce-o sa contina :P !

RaPiDuTz
18-02-2004, 01:12 PM
eu cat de cat timp am dar e prea greu... :)
scandalf stiu ca il facuse pe cel a lui Farul si era foarte misto :unsure:

cosmin_98
18-02-2004, 07:00 PM
Auzi RaPiDuTz alde scandalf zici tu ca a facut stadionul lu` Farul pt. fifa 2004?
sau pt ce joc spui tu
si daca da stii de unde il pot da jos ?

intr`adevar ar fi super misto sa avem macar 2-3 stadioane romanesti. dar treptat poate vor aparea si asa ceva

mns
18-02-2004, 09:57 PM
l-a facut pentru farul, dar din cate am inteles s-a cam blocat la faza cu finalizarea stadonului si nu prea mergea in joc, nu mai tn mnte bine

mns
19-02-2004, 11:13 PM
echipamentul de antrenament al stelei, doar efectul tricoului a iesit cum am vrut...

RaPiDuTz
20-02-2004, 12:18 AM
a iesit bine dupa parerea mea...
poate cine stie, pui si cu Rapid :o :P

ralpphy
20-02-2004, 02:00 PM
...ati pus acolo la stirea de pe site k s-ar putea sa nu mai mearga pe calc cu placi video mai veki :( pe ati32 merge??? :saliveaza: :alida:

yahoo
21-02-2004, 02:30 PM
Deci exact cand va fii lansat?

ReKo
21-02-2004, 06:10 PM
a iesit destul de bine ... echipamentul de antrenament :P
insa... cine e pletosul ala ? :P

Blue
22-02-2004, 06:08 AM
Misto , dar nu o sa pui ,macar ca 3rd kit, echipamentul cu care joaca in camp, ala cu loigc pe piept?

mns
22-02-2004, 11:57 AM
steaua nu are echipament 3 .. locic e doar pe spate... :P

Blue
22-02-2004, 02:51 PM
Stiu ca nu are 3, dar ziceam daca poti sa incluzi unul cu logic cu care joaca in campionat, btw cu ce se ocupa firma logic si cat i-au dat lui jiji pt asta?

mns
22-02-2004, 02:53 PM
e locic nu logic :P si se ocupa cu imobiliare daca nu ma insel :P

Blue
22-02-2004, 02:57 PM
Si cat ii dau lui gigi ca sa aiba *locic* pe spate?

ReKo
22-02-2004, 05:02 PM
foarte mult...
stiu ca au fost foarte multe firme care s-au inghesuit
si asta a dat cel mai mult

din cate stiu nu s-a spus suma ... doar ca e mult :P !

Blue
22-02-2004, 05:05 PM
La inceput becalli zicea ca fara un mil $ nu pune nici o reclama pe piept, iar cum nu i-a dat nimeni atat, a tot scazut .

mns tricourile stelei for avea locic pe spate ?

Generalu
22-02-2004, 05:32 PM
patchul va modifica si gameplay-ul jocului?

RaPiDuTz
22-02-2004, 05:59 PM
Originally posted by mns@Feb 22 2004, 03:53 PM
e locic nu logic :P si se ocupa cu imobiliare daca nu ma insel :P
hmz...acu ceva timp vazusem un magazin "optical" pe care scria Locic...poate ca nu am vazut bine :lol:

stefan
22-02-2004, 06:06 PM
cu imobiliare se ocupa da topicu asta se ocupa de rcif 2004 :P :offtopic:

mns
24-02-2004, 09:49 AM
s-ar putea sa amanam cu o saptamana aparitia patchului ca am vb cu spetza ultra rossa si o sa inregistram sambata sunetele pentru toate echipele din a :P si pana facem tot :P

Blue
24-02-2004, 02:50 PM
Cu atat mai bine , patch-ul va fii mai bun.

RaPiDuTz
24-02-2004, 09:38 PM
atata timp cat va fi mai bun ce mai conteaza cand apare... ;) :P

yahoo
24-02-2004, 10:10 PM
Corect ce conteaza cand apare.Dar sper ca nu intarzie pana in Martie!

ovidiu
25-02-2004, 05:23 PM
Am si eu o intrebare:
Se poate instala fifa 2004 in 2 locatii diferite pe acelasi computer?
Il pot avea de 2 ori pe acelasi computer?
Daca DA, cum sa fac?
Intreb asta pt. ca sunt fan Bayern Munchen si joc "career" cu ei(sunt deja in al doilea sezon si n-as vrea sa pierd ce am muncit pana acum) dar vreau sa am si RCIF 2004 ca sa joc "career" si acolo.
Din pacate(...pentru mine...) RCIF inlocuieste Bundesliga 1 si 2 si ca atare nu o sa pot folosi una din ele.
Daca as avea posibilitatea sa am jocul de 2 ori pe computer as rezolva problema asta.
Sa-l instalez in 2 locatii diferite cred ca pot din moment ce la instalare ma intreaba unde sa-l bage. Problema e cu salvarile din My Documents pentru ca alea se fac automat si e posibil sa se incurce intre ele(FIFA cu RCIF si cel fara RCIF).
Poate cineva sa ma ajute?
Merci mult.

Centru
25-02-2004, 05:57 PM
Metoda batraneasca (lipsita de inteligenta dar si de riscuri :D ):

Se creaza directoriul fifa_bayern (de exemplu) undeva. Copiezi in intregime tot FIFA 2004-ul si directoriul my documents. Joci RCIF-ul, cand te plictisesti copiezi peste RCIF ce ai in directoriul fifa_bayern.

Problema este ca nu ai putea, de exemplu, sa joci 2 partide in RCIF, una cu Bayern, inca una in RCIF si tot asa.

stefan
25-02-2004, 06:30 PM
poti folosi si o metoda mai simpla(adica ocupa mai putin spatiu): faci un dosar unde pui baza de date, z_data05.big si z_data04.big, 19.big si 20.big din data/gui/team si mai sunt cateva care vin puse acolo, o sati zic mai tazriu ca nu le stiu pe toate

ovidiu
25-02-2004, 06:36 PM
o sa va rog sa imi explicati ca pt. PROSTI, pt. ca ASTA SUNT ... in materie de computere! :(

ovidiu
25-02-2004, 06:39 PM
Originally posted by Centru@Feb 25 2004, 06:57 PM
Joci RCIF-ul, cand te plictisesti copiezi peste RCIF ce ai in directoriul fifa_bayern.

Faza e ca nu cred ca o sa ma plictisesc de RCIF.
Eu vreau sa le joc pe ambele IN PARALEL.
Eu vreau multe...macar asta, ca la loto au castigat altii... :lol:

stefan
25-02-2004, 08:28 PM
eu am incercat la fifa 2003 sa am 2 fifa in paralel, una pe care lucram si una pe care testam patchu final, da nu a mers prea bine(nici nu mai stiu daca a mers :P), nu mai stiu de ce, probabil pentru ca ar fi numai un singur fifa2004 in my documents in care este salvat profilul...eventual incearca cu win98 si xp in paralel si cu o fifa instalata pe fiecare....asta daca ai vreo cativa giga liberi

dj-cata
26-02-2004, 12:06 AM
daca ai 2 windows-uri se poate sa instalezi de doua ori fifa.....si dureaza putzin pana schimbi RCIF cu bayern...dai un restart si intri iara in joc :)

ovidiu
26-02-2004, 10:16 AM
dar faza cu 2 useri la windows XP merge?
sa pun pt. fiecare user un format al FIFA?

ovidiu
26-02-2004, 10:45 AM
Ia vedeti aici!!!!!
Sursa: http://www.fifa04.com/

Polish Mega Patch 2004
Over at Centrum FIFY they have released their Mega Patch PL 2004, the best Polish FIFA patch! MPPL 2004 has three parts: MPPL, Sounds AddOn, Stadiums AddOn will have: 13 great stadiums

And Sounds AddOn will have: chants for all the teams, new menu music.
You can download this patch direct from Sweetpatch's Patches Database and check out more images at Centrum FIFY special MPPL site. The patch can only currently be downloaded for Polish fans but a special International version will be released very soon!

Posted by Dave

DEEEEECI...

1. Easy program, which you can ON-OFF MPPL...adicatelea poti sa folosesti usor, alternativ FIFA original si POLISH PATCH(MPPL)?
...eu asta inteleg...

2.Stadiums AddOn will have: 13 great stadiums
...adica au pus stadioane poloneze...

Am postat asta pt. ca ma gandesc ca se poate face in timp un asemenea upgrade si la RCIF. Pt. ca au facut-o polonezii inainte, va fi mai usor pt. cei care se ocupa de RCIF...cred.
Nu vreau sa va enervez, era doar o parere.

herg
26-02-2004, 09:48 PM
de-am ave asi noi un rcif la fel de reusit...

Generalu
27-02-2004, 01:48 AM
imi spuneti si mie daca se schimba ceva la gamplay in rcif?

KYssY
27-02-2004, 04:08 PM
AM SI YO O PROFUNERE (STUPIDA) CE AR FI DACA ATI PUNE FETE DEJA EXISTENTE IN JOC (DE LA JUCATORI NECUNOSCUTI)
ex: DUMITRU 143
STANGA 193
DINITA 239
NAE 263
PARASCHIV 333
RADOI 375
PITU 255
OPRITA 356
DICA 129???
OGARARU 225
NICULESCU 239
RACHITA 274(A LUI KOLLER)
NANU 337
NU-S DELOC RELE, SEAMANA, PE BUNE INCEARCA SI VEZI SI TU!!

djal3x
27-02-2004, 07:37 PM
nu cred ca e o idee buna...
hai o data... 3 ore? e 19:35.. ma plictisesc...si o sa il iau maine..ca azi nu pot..:((

stefan
27-02-2004, 09:34 PM
defapt peciu apare sapt viitoare ;) .nu a mai avut timp mns sa modifice counteru

herg
27-02-2004, 10:39 PM
lol...si eu care speram ca il iau in 33 de minute :(

claudiov8
27-02-2004, 11:16 PM
Originally posted by herg@Feb 27 2004, 10:39 PM
lol...si eu care speram ca il iau in 33 de minute :(
:flipa: :flipa: bbaaaa de unde iau frate rcif2oo4 ???? in kkt...

stefan
27-02-2004, 11:24 PM
rcif o sa apara cand o sa arara (asta daca o sa mai paara dupa injuraturile care le primim in noaptea asta)

RaPiDuTz
27-02-2004, 11:46 PM
e hai ca pan` acu` doar unu a injurat...asta pe mirc ca probabil e-mailurile dau pe dinafara :D

Centru
28-02-2004, 12:20 AM
Nu ne judeca pe toti pentru unul sau doi oameni care s-au sucarit. Am asteptat atata timp, mai astept o saptamana pentru un RCIF de calitate. Cred ca aproape toti oamenii de pe forum va inteleg si va apreciaza munca.

djal3x
28-02-2004, 09:10 AM
de unde iau si eu rinochers 3d? :ph34r: :pimp: :dansing: :party:

KYssY
28-02-2004, 04:25 PM
AM SI YO O PROFUNERE (STUPIDA) CE AR FI DACA ATI PUNE FETE DEJA EXISTENTE IN JOC (DE LA JUCATORI NECUNOSCUTI)
ex: DUMITRU 143
STANGA 193
DINITA 239
NAE 263
PARASCHIV 333
RADOI 375
PITU 255
OPRITA 356
DICA 129???
OGARARU 225
NICULESCU 239
RACHITA 274(A LUI KOLLER)
NANU 337
NU-S DELOC RELE, SEAMANA, PE BUNE INCEARCA SI VEZI SI TU!!

RaPiDuTz
28-02-2004, 05:17 PM
profunerea ta ar fi cam aiurea...
tu esti stelist sa inteleg...Nanu numai e la steaua ;)

cdnalsi
29-02-2004, 02:01 AM
ii fain ca nu s-a aminat launch-ul RCIF 2004....

ReKo
29-02-2004, 10:46 AM
Originally posted by cdnalsi@Feb 29 2004, 02:01 AM
ii fain ca nu s-a aminat launch-ul RCIF 2004....
ba s-a amanat ! :rolleyes: :iamwithstupid:

cosmin_98
29-02-2004, 06:56 PM
bah care stie ,care a fost cea mai buna pozitie in clasamentul FIFA a echipei nationale a Romaniei si in ce perioada,dupa ce meci ?? :nebun:

ReKo
29-02-2004, 09:40 PM
cred ca 4 ! :blink:
CRED ! :P

si vezi ca topic-ul se numeste RCIF
daca vrei sa pui intrebari dastea te rog sa postezi la Fotbal ! ;)

cosmin_98
29-02-2004, 10:25 PM
nu 4 in nici un caz.... sigur stiu ca 4 n`a fost ..chiar daca ne`am fi dorit :)

cosmin_98
29-02-2004, 10:27 PM
ehh .. n`am ma itinut cont si te topik :cuminte:

RaPiDuTz
01-03-2004, 12:48 AM
ca sa inchei discutia asta off topic : Romania a fost cel mai bine clasata pe locul 8, dupa WC `98

DarkComy
01-03-2004, 10:28 PM
hai ma cu RCIF-ul plzz :alida: nu mai am ce sa joc mam plictisit

RaPiDuTz
01-03-2004, 11:26 PM
eh hai ca nu mori pana sambata... :P

DarkComy
02-03-2004, 10:54 AM
pai sambata incepe divizia A :mishto: atunci sunt ocupat

djal3x
02-03-2004, 08:43 PM
Campionatul s-a amanat!!

DarkComy
02-03-2004, 10:13 PM
am auzit pei nu era de mirare ca se va amana la ce gazoane avem noi :alida:

Centru
02-03-2004, 11:20 PM
Au aflat conducatorii de cluburi ca s-a amanat RCIF-ul cu o saptamana si si-au zis sa nu inceapa mai devreme decat noi :rolleyes:

djal3x
03-03-2004, 04:42 PM
lol Centru! :mishto: misto raspuns 8) nu puteai sa spui o alra prostie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Andrei_C
03-03-2004, 08:41 PM
da de ce-i prostie ?? :huh: centru are dreptate ..... :P :D

DarkComy
03-03-2004, 11:33 PM
Originally posted by djal3x@Mar 3 2004, 04:42 PM
lol Centru! :mishto: misto raspuns 8) nu puteai sa spui o alra prostie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
hmm nu inteleg faza :huh: :huh:

djatomic
05-03-2004, 01:50 PM
Fratilor ajutati-ma !!! :(

Acum cand mai e putin si apare RCIF 2004 am si eu o problema !

Joc Fifa 2004 si in prima repriza sau a doua ma scoate din joc , asa simplu fara nici o eroare , fara nimic , ma scoate in win !

Eu am un celeron la 1.8 , 512 DDR Ram, placa video GForce 4 Ti 4600 - 128 mb , sound on bord si Win XP prof , adik ar trebuie sa mearga bine .

Am crezut ca e placa video (aveam un GForce Fx 5200 la 128 mb), am schimbat-o , am crezut ca e ramul , l-am schimbat , mi-am formatat calculatorul de 2 ori , apoi am crezut ca e de la compatibility si am incercat toate variantele si tot nu merge .

Acum nu mai stiu ce sa fac , habar nu am !

Pls daca stiti voi ceva help !

Stiu ca e :offtopic: dar sunt disperat !!! sorry !!! :unsure:

djal3x
05-03-2004, 05:19 PM
am si eu o problema !! am mana in gips si nu pot juca fifa cu steaua!decat peste 2sapt!

stefan
05-03-2004, 05:23 PM
Originally posted by djal3x@Mar 5 2004, 05:19 PM
am si eu o problema !! am mana in gips si nu pot juca fifa cu steaua!decat peste 2sapt!
loool, problema asta chiar cai tare :P

in legatura cu aia de mai sus scaneaza calculatoru sa vezi daca nu ai virusi

Centru
05-03-2004, 06:36 PM
1. Nu cumva ai schimbat ceva setari la placa grafica, overclocking, etc pentru alt joc si ai uitat sa le pui la loc?

2. Si mie imi facea cam la fel pana am dat sound acceleration la basic (control panel->sounds->advanced, pe-acolo).

3. Incearca o reinstalare sau verifica daca n-ai ceva in background (norton antivirus e un mare c***t cand vine vorba de jucat jocuri).

4.. ma mai gandesc :blink:

djatomic
05-03-2004, 07:50 PM
Frate mersi mult pentru sfaturi , pe care le-am si aplicat dar :
La placa video nu am schimbat nici o setare !
Norton Antivirus l-am inchis cat am jucat !
Iar la sound acceleration l-am schimbat pe basic asa cum mi-ai spus dar nu ramane modificat (am dat apply :P )
Si tot iese din joc , chiar nu stiu ce sa mai fac , poate sa-mi cumpar un calc nou :sanshine2:

Centru
05-03-2004, 11:22 PM
Atunci da-i macar o reinstalare, poate e jocul de vina.

Centru
05-03-2004, 11:28 PM
SI mai zice chestia asta la site-ul fifa la technical support (in afara de ce ti-am zis deja :rolleyes: ):

Also, if you have a SECOND sound card you might want to try disabling that card in Windows Device Manager.

Dar tot cred ca o instalare rezolva tot :D

djatomic
06-03-2004, 12:25 AM
Frate mersi mult de ajutor , dar am gasit bug-ul , era placa de sunet on bord , cred ca nu e compatibila , eu am un gigabyte mai slabut , asa ca am mers in bios si am dezactivat sunetul si spre surprinderea mea nu s-a mai blocat jocul , belea :mishto: !!!
Cum mi-am dat seama , mie calculatorul imi mai facea o figura la orice aplicatie care folosea sunetul cand nu ma asteptam se restarta calculatorul si imi dadea o eroare ceva de genul "physical memory error" sau ceva de genul asta , si pana la urma asta era !
Mersi mult inca o data pt ajutor ! :bere:

Si scuze altor persoane pt ca am pus intrebarea asta aici , sorry :offtopic:

ACUM POT ASTEPTA RCIF 2004 LINISTIT !!! :P

Centru
06-03-2004, 08:26 AM
Cu placere... deci, dupa cum ziceai... RCIF :rolleyes: :)

djal3x
06-03-2004, 08:47 AM
:oops: e sambata.. cand apare!? :scaun:

costyn15
06-03-2004, 11:59 AM
Corect....e 12:00!? probabil pe seara nu? :angry:

yahoo
06-03-2004, 01:48 PM
Din Pacate nici week-endul asta nu va fii lansat.Adika mai bine spus nu mai intrebatzi ca degeaba (Poate se va gandii cineva sa il puna draq la download zone.Ca dupaia putetzi pune un add-on cu sunete sau altceva.Dar asta e.Deci tre' sa mai asteptam mult si bine(daca il lanseaza){LoL}.

stefan
06-03-2004, 02:22 PM
adica mai bine spus lasa tupeu asta ca nu suntem obligati sati dam tie rcif :P

DarkComy
06-03-2004, 02:27 PM
dj_mozart Imi place semnatura ta :mishto: :mishto: foarte mishto pacat pt RCIF

djatomic
06-03-2004, 02:53 PM
Asta este fratilor , mai bine mai tarziu decat niciodata ! :P
Si inca ceva , decat sa apara acum si sa aiba buguri sau etc, adik sa ne enervam , mai bine apare mai incolo dar cu toare problemele rezolvate , asa ca sa putem juca non-stop :mishto:
Sa-i lasam pe baieti sa faca ce au de facut , ca doar nu au intrat zilele in sac ;)

DarkComy
06-03-2004, 04:15 PM
mda dar ma gandeam daca s-a amanat startul Divizei A macar sa joc RCIF ee ata ete acum ;)

djal3x
06-03-2004, 08:08 PM
vezi sa nu apara saptamana viitoare..poate peste 2 ca sa imi scot si eu mana din gips! :saliveaza: :bere: :mishto: 8) :sanshine2:

yahoo
06-03-2004, 09:22 PM
Scuza-ma de ce am spus.Am spus totul la nervi cand am intrat dimineatza pe net si am vazut 7 zile pana la lansarea RCIF am luato razna LoL :nebun: :oops: .Oricum success.Si djal3x acuma nu exagera :flipa: :P :scaun:

RaPiDuTz
06-03-2004, 09:52 PM
huh ?
unde scrie ca mai sunt 7 zile pana la "lansare" ? :o

ReKo
06-03-2004, 10:06 PM
pe pagina principala RaPIDuTz :P
acolo sus, dreapta !

mns
06-03-2004, 10:15 PM
Originally posted by djatomic@Mar 6 2004, 12:25 AM
Frate mersi mult de ajutor , dar am gasit bug-ul , era placa de sunet on bord , cred ca nu e compatibila , eu am un gigabyte mai slabut , asa ca am mers in bios si am dezactivat sunetul si spre surprinderea mea nu s-a mai blocat jocul , belea :mishto: !!!
Cum mi-am dat seama , mie calculatorul imi mai facea o figura la orice aplicatie care folosea sunetul cand nu ma asteptam se restarta calculatorul si imi dadea o eroare ceva de genul "physical memory error" sau ceva de genul asta , si pana la urma asta era !
Mersi mult inca o data pt ajutor ! :bere:

Si scuze altor persoane pt ca am pus intrebarea asta aici , sorry :offtopic:

ACUM POT ASTEPTA RCIF 2004 LINISTIT !!! :P
si eu am placa de sunet onboard, ca am vandut ca prostul audigyul :( si tot mi se reseta computerul la jocuri, am scos faza aia si am obs ca mesajul de eroare e de la driverele de sunet, am ceva c-media sau ce naiba si am luat ultimele drivere si acum totul merge bine :P

cat despre rcif...asta e, nu avem timp sa stam toata ziua sa facem patcul si nu ne putem permite sa-l scoatem in starea actuala

stefan
06-03-2004, 10:16 PM
in caz ca nu vedeti acolo scrie "7 days....ago", si din cate stiu eu asta inseamna "acum 7 zile". patchu ar fi trebuit sa iasa acu 7 zile da nu a mai fost schimbat counteru, asa ca el numara in continuare cate zile au trecut de la momentu zero

RaPiDuTz
06-03-2004, 10:34 PM
Originally posted by Totti@Mar 6 2004, 11:06 PM
pe pagina principala RaPIDuTz :P
acolo sus, dreapta !
nu trebuia sa imi zici pentru ca stiam de counterul ala...
se pare ca nu ai vazut ca este scris si un "ago" acolo... :P

ReKo
06-03-2004, 10:53 PM
eu intru direct pe forum
stiam de ceva timp de el...
si nu m-am mai uitat... ;) !

kas
06-03-2004, 11:33 PM
Ba voi nu sunteti seriosi ma.Ca pana bagati voi rcif apare Fifa 2005.
In alte tari s-a scos patch-ul la o luna de la lansarea jocului ex:Olanda.
Da voi din sapt in sapt amanati.E bataie de joc.Se vede cat v-ati dat interesu pt noi.somn usor in continuare :zzzz:

RaPiDuTz
06-03-2004, 11:40 PM
okey Totti...

kas > lasa-neeee, lasa-neeeee :)
au fost multi inaintea ta care s-au adresat in felul asta teamului FifaRO si deja deveniti plictisitori rau...
probabil nu iti dai seama ca pentru a face un patch de genul asta dureaza zile intregi si nu e deloc asha usor precum crezi tu...

yahoo
07-03-2004, 11:14 AM
RaPiDuTz are dreptate :mishto: .Din pacate in alte tzari sunt sponsorizati si au mult mai multzi oamenii(sper ca nu se supara cei de la FIFARO team). 8)

stefan
07-03-2004, 11:48 AM
lool, mail primit de la elefantelul_roz@myX.net :P eu mam kkt pe mine de ras cand lam citit: "Bai baieti daca nu la aveti cu astea, lasati pe altii!si mai incet cu comentariile si mai mult cu faptele!din octombrie ne duceti cu zaharelul, asa ca mai incet cu fitzele!la anu , pt fifa 2005 va aparea mult mai repede si mai bun decat al vostru!remember that!
Asa ca mai usor cu vorba si respectati-va spusele bai baieti, daca nu lasati pealtii mai capabili!lasati-o mai moale!"

si acum raspunsul: fifa 2004 a aparut prin noiembrie, primele editoare bune la sfarsitul lui decembrie asa ca patchul nu avea cum sa iasa in octombrie :P .eu pana acu nam vazut nici aici pe forum nici in alta parte pe cineva care sa fie in stare sa faca un patch gen rcif, da daca te crezi in stare, o sa facem o comparatie la anu sa vedem :lol:. laso tu mai moale cu comentariul

ovidiu
07-03-2004, 01:03 PM
Originally posted by ovidiu@Feb 26 2004, 11:45 AM
Ia vedeti aici!!!!!
Sursa: http://www.fifa04.com/

Polish Mega Patch 2004
The patch features:
...............................

Easy program, which you can ON-OFF MPPL

Easy to use installation setup
................................
[
1.Cu riscul de a va enerva/plictisi, va intreb: va avea RCIF o asemenea optiune (easy on/off RCIF2004).
Nu zic ca tre' musai sa aiba, nu zic ca e usor de facut, stiu ca nu sunteti obligati sa o faceti...doar atat: vreau sa stiu daca va exista asa ceva(eu sunt ala care nu vrea sa renunte la career cu Bayern Munchen)
Bafta!
2. as vrea sa stiu cine face parte din echipa FIFA ca nu mai inteleg nimic!
...asta ca sa stiu pe cine injur pe aici, sa nu injur oameni nevinovati :mishto:

djatomic
07-03-2004, 03:07 PM
Fratilor ne certam degeaba uni cu alti , pt oricum nu putem face nimic ; mai mult ii enervati pe cei care scot RCIF 2004 si nici nu o sa-l mai scoata ; asa ca eu zic sa nu mai comentam pe tema asta ca nu are rost ; nu ma adresez unei persoane anume , pt ca si eu am mai coment uneori aiurea si tot degeaba ; deci cand o aparea , o aparea si o sa ne bucuram de el , pana atunci bucurativa cat mai puteti de campionatul Germaniei :)

PS: mai repede cu pachul ala looooool...... :P katerink

djal3x
07-03-2004, 03:24 PM
mai bine mai tarziu decat niciodata!daca nu era fifaro jucam ca prostii in alte campionate! :flipa:

ReKo
07-03-2004, 06:23 PM
2. as vrea sa stiu cine face parte din echipa FIFA ca nu mai inteleg nimic!
...asta ca sa stiu pe cine injur pe aici, sa nu injur oameni nevinovati*

cei care la Group ... au scris FifaRo Team !

DarkComy
07-03-2004, 07:00 PM
Bai nene inteleg unii oameni sa isi arate tristetea fata de amanarea RCIF-ului dar nu sa ii ia misto pe cei de la FIFARO :angry: ca ei nu sunt obligatii sa va faca voua patchul ei isi consuma timpul facand patchul si singurul lucru cu care se multumesc sunt multumirile noastre ei nu sunt platiti asa ca mai usor cu criticile

ovidiu
07-03-2004, 10:21 PM
As dori sa stiu daca ce echipe din Bundesliga inlocuiesc Dinamo, Steaua si Rapid, si daca se pastreaza skils-urile jucatorilor de la echipele respective(germane).
Ar fi fain sa se respecte "adevarul istoric" si sa inlocuiasca Bayern M., Borussia D.si Bayer Lev.(nu neaparat in ordinea asta)si sa nu fie ca la RCIF 2002 cand Dinamo inlocuia o echipa de ultimele locuri din Belgia (nu-mi mai amintesc care).

RaPiDuTz
07-03-2004, 10:58 PM
intamplator Rapid,steaua si dinamo vor inlocui cele 3 echipe mentionate de tine mai sus...
dar oricum skillurile vor fi schimbate asha ca nu va conta... ;)

kas
07-03-2004, 11:36 PM
"probabil nu iti dai seama ca pentru a face un patch de genul asta dureaza ZILE intregi". Bai lasa-ne tu ca la voi dureaza luni intregi. Si pt dj_mozart bai voi prea va dati importanta ce credeti ca nu mai e nimeni in tara care sa faca un patch de genu asta.

RaPiDuTz
07-03-2004, 11:53 PM
mah kas...
daca tot zici tu ca sunt si altii in Romania care ar putea sa faca un patch de genul asta atunci de ce nu il fac ?!
cumva esti si tu printre aia care se pricep ? :D

yahoo
08-03-2004, 12:10 AM
Vad ca "domnul" :flipa: kas a luat-o razna.Poate cineva se hotareste sa ii ridice WARN Level pe la 60%(de parca s-ar intampla ceva){LoL}.Oricum sa ii trimitetzi Patchu neterminat si bagatzi si un Virus.[ :lol: ;) :P LoL].Poate un Mydoom sau Netsky.LoaLe.
:lol:

yahoo
08-03-2004, 12:10 AM
Flipa LLLLLOOOLLLL

ovidiu
08-03-2004, 07:30 AM
Originally posted by RaPiDuTz@Mar 7 2004, 11:58 PM
intamplator Rapid,steaua si dinamo vor inlocui cele 3 echipe mentionate de tine mai sus...
dar oricum skillurile vor fi schimbate asha ca nu va conta... ;)
Rapid, steaua si dinamo...incorect!
STEAUA, Dinamo si rapid...corect, daca e sa ne luam dupa performante(desi sunt dinamovist).
...dar nu suntem baieti de galerie, asa ca ...Steaua, Dinamo si Rapid(in orice ordine vrei tu).

RaPiDuTz
08-03-2004, 11:58 AM
offff...
eu le-am pus in ordinea aia pt ca asha le vor inlocui pe Bayern M., Borussia D.si Bayer Lev... <_<

ReKo
08-03-2004, 12:35 PM
Originally posted by yahoo@Mar 8 2004, 12:10 AM
Vad ca "domnul" :flipa: kas a luat-o razna.Poate cineva se hotareste sa ii ridice WARN Level pe la 60%(de parca s-ar intampla ceva){LoL}.Oricum sa ii trimitetzi Patchu neterminat si bagatzi si un Virus.[ :lol: ;) :P LoL].Poate un Mydoom sau Netsky.LoaLe.
:lol:
eu unul nu-i cresc warn-ul...
si cel care a facut asta sau o va face ... va face rau !
pentru ca baiatul isi exprima parerea... buna sau rea... nu conteaza... e parerea lui... !

si daca warn-ul ajunge la 100% ... are ban !
asa ca se intampla ceva ... ;) !

stefan
08-03-2004, 02:03 PM
Si pt dj_mozart bai voi prea va dati importanta ce credeti ca nu mai e nimeni in tara care sa faca un patch de genu asta.

eu vad ca tu iti dai prea mare importanta si nu uita ca noi nu primim bani pentru ca facem patchurile astea, mai mult cheltuim, si nu suntem obligati sa scoatem patchu cand vreti voi....cand o sa ne platiti pentru asta o sa se schimbe treaba...si daca tot zici ca sunt altii in stare sa scoata patchu asta de ce nu a facuto nimeni pana acu?

ovidiu
08-03-2004, 04:31 PM
Originally posted by RaPiDuTz@Mar 8 2004, 12:58 PM
offff...
eu le-am pus in ordinea aia pt ca asha le vor inlocui pe Bayern M., Borussia D.si Bayer Lev... <_<
Te faci ca nu intelegi...
iti zic altfel: Rapid (cu R majuscula, adica) dinamo si steaua (cu d si s, desi trebuia cu D si S)!
Limpede acum?

RaPiDuTz
08-03-2004, 04:53 PM
hmz...
scrie undeva ca trebuie cu D si S ? <_<

aiurea observatie...dar in fine

KYssY
08-03-2004, 05:50 PM
eu unul nu-i cresc warn-ul...
a ma Totti!!! d.c., ca sa fiu eu singur car' are warn?!? kid.

bai fiti atenti, stiu ca a spus careva (parca mns mai de de de mult cand spunea la careva d.c. inlocuiti ligile germane) ca veti face si bilete (in cariera) dar se stia ca nu e posibil decat sa modificati biletele, adik era posibil doar la echipele mari!!! am vazut pe la aia de la gfo2004.de (http://www.gfo2004.de) ca au reusit sa patch cu bilete la multe echipe din germania!!! stuttgart, hannover, kaiserslautern si altele daca nu puteti si voi sa insertati bilete noi cum au facut astia, oricum e util ce au facut ai pt. ca puteti sa modificati biletele insertate de ei in joc!! destepti mai sunt nemtii!!
NU SUNT SIGUR CA NU VORBESC PE DINAFARA!!! sor. daca gresesc si am ocupat un spatiu in forum degeaba!!!
inca odata fara numar de la mine pt. FifaRo!!!
U ROCK
:cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool: lol

ovidiu
08-03-2004, 05:52 PM
Originally posted by RaPiDuTz@Mar 8 2004, 05:53 PM
hmz...
scrie undeva ca trebuie cu D si S ? <_<

aiurea observatie...dar in fine
Rapidutz,
Dinamo si Steaua sunt nume proprii, asa ca se scriu cu initiala MAJUSCULA!
Unde scrie?
La gramatica lexicala a limbii romane, asa ca nu e aiurea afirmatia.
Se pare ca m-am inselat. Esti baiat de galerie. Nu inteleg ce cauti aici.
Hai...da-mi "warn level"...

Ca sa fim intelesi, eu nu m-am simtit ofensat, ci doar amuzat de faptul ca ai scris dinamo si steaua ca pe substantive comune.

stefan
08-03-2004, 07:33 PM
:offtopic: lol, vezi ca si tu ti-ai scris numele cu litera mica :P :offtopic:

ovidiu
08-03-2004, 08:06 PM
Originally posted by dj_mozart@Mar 8 2004, 08:33 PM
:offtopic: lol, vezi ca si tu ti-ai scris numele cu litera mica :P :offtopic:
si tu ti-ai scris nickname-ul cu litera mica :lol:
...si e intr-adevar... :offtopic:

RaPiDuTz
08-03-2004, 08:12 PM
Originally posted by ovidiu@Mar 8 2004, 06:52 PM
Dinamo si Steaua sunt nume proprii, asa ca se scriu cu initiala MAJUSCULA!
Unde scrie?
La gramatica lexicala a limbii romane, asa ca nu e aiurea afirmatia.
Se pare ca m-am inselat. Esti baiat de galerie. Nu inteleg ce cauti aici.

ok...domnule profesor... :lol:
poate ca eu chiar sunt "baiat de galerie" asha cum ai zis tu si in continuare am sa scriu steaua si dinamo cu literele S si D mici...

asta ca sa incheiem discutia off topic ;)

ovidiu
08-03-2004, 08:15 PM
Rapidutz stie despre ce vorbeam.
Ideea e ca pe forumul site-ului dinamo.online.ro, dinamovistii de acolo folosesc chestii de genul "rrAPID" si "sTIAUA", chestie care ma enerveaza pt. ca a devenit deja stereotip.
Acelasi lucru l-a facut si Rapidutz aici cu privire la Steaua si Dinamo.
Asta a fost tot si nu vreau sa mai continui pe tema asta asa cum nu vreau sa ma cert cu Rapidutz(care altfel pare un tip de bun simt...nu de galerie cum, aprins fiind, am afirmat mai devreme).
Cat despre username-ul meu...se obisnuieste a se scrie asa pe forumuri...
Bafta!

ovidiu
08-03-2004, 08:21 PM
:offtopic: Rapidutz... vezi ca se zice "at Giulesti Stadium", nu...stadion...ca sa fiu profesor pana la capat! :mishto: :offtopic:
Gata!

yahoo
08-03-2004, 09:12 PM
Bey ovidiu ne tzii lectzii de gramatica?LoL :lol: .

RaPiDuTz
08-03-2004, 09:23 PM
ovidiu >> mai greseste si omu...
btw, vezi ca exista un butonel in dreapta pe care scrie edit...asta pt a nu face spam ;)

ovidiu
08-03-2004, 09:40 PM
Originally posted by RaPiDuTz@Mar 8 2004, 10:23 PM
vezi ca exista un butonel in dreapta pe care scrie edit...asta pt a nu face spam ;)
Scuza-ma, dar care e ideea cu butonul de edit si cu spam-ul?
Marturisesc ca nu inteleg. :cuminte:

ovidiu
08-03-2004, 09:42 PM
... si mai ales de ce exista buton de "edit" doar in dreptul mesajelor mele?

RaPiDuTz
08-03-2004, 10:45 PM
pai pentru a nu scrie mai multe mesaje unul dupa altul (cum tocmai ai facut :P ) dai pe edit si completezi la mesajul trecut... ;)

el apare doar la tine ca doar nu ai vrea sa modifici si mesajele altora :P

kas
08-03-2004, 11:03 PM
Vad ca dintre toti numai Totti m-a inteles.Eu mi-am spus parerea despre voi.Stiu ca nu sunteti obligati ,dar nu eu am scris pe site ca "apare pana la sfarsitul anului" apoi in februarie ,apoi in martie si cat se va mai continua. Voi vorbiti mult si faceti putin.Partial aveti dreptate dar trebuie sa recunoasteti ca nu "am luato razna" .Si pt yahoo ,sa stii ca mai dau scan din cand in cand la comp,si am si antivirusu updatat :flipa: :nashpa:

ovidiu
09-03-2004, 01:18 AM
Originally posted by RaPiDuTz@Mar 8 2004, 11:45 PM
el apare doar la tine ca doar nu ai vrea sa modifici si mesajele altora :P
...logic...
...probabil ca n-am fost pe faza pt. ca asta e unul dintre putinele forumuri pe care am stat unde ti se permite sa mai editezi dupa ce ai postat (adica daca ai spus o tampenie, ramane spusa) :sanshine2: .

stefan
09-03-2004, 02:19 PM
uai romanilor :P , ca sa incheiem odata discutia asta, in regulament nu scrie ca tre sa scrii corect gramatical (bine, nu poti sa scrii chiar in bataie de joc :huh: ). si Ovidiu...dj_mozart e un nick care pot sal scriu cum vreau, in timp ce Ovidiu dupa mine e un nume, care se scrie cu litera mare domnu pruteanu

ovidiu
09-03-2004, 09:33 PM
Originally posted by dj_mozart@Mar 9 2004, 03:19 PM
Ovidiu...dj_mozart ..."sal" scriu cum vreau...domnu pruteanu
Vezi ca si "sal" e nume propriu(american, cred...prescurtare la Sally) si se scrie cu litera mare :P
Glumeam...si eu fac greseli d-astea cand scriu in graba.

ReKo
09-03-2004, 10:05 PM
Toti scriu in graba Ovidiu !
Nu esti singurul, asa ca numai cauta greseli !

yahoo
09-03-2004, 10:11 PM
Bey ovidiu asta are TOPIC RCIF 04 nu greselile de gramatica.Deci daka am putea termina odata cu asta.LoL :P

stefan
09-03-2004, 10:21 PM
am deschis un topic gramatica in sectiunea pe langa...discutati acolo daca vreti :P

Andrei_C
09-03-2004, 10:23 PM
ovidiu , nu-mi spune ca tu n-ai scris niciodata greseli ca nu te crede nici George W Bush ( daca tot iti plac numele americane ) ...
Si pana la urma te deranjeaza ? ;)

Andrei_C
09-03-2004, 10:24 PM
bine

ovidiu
09-03-2004, 10:45 PM
Originally posted by Andrei_C@Mar 9 2004, 11:23 PM
ovidiu , nu-mi spune ca tu n-ai scris niciodata greseli ca nu te crede nici George W Bush ( daca tot iti plac numele americane ) ...
Si pana la urma te deranjeaza ?* ;)
Tocmai asta am spus mai sus, ca si eu gresesc cand scriu repede.
Toata discutia asta a fost o gluma, singura problema ar fi ca ocupa spatiu pe forum.
In rest, cine a participat la ea probabil nu a fost foarte deranjat, pt. ca putea fi foarte bine ignorata si se incheia mai devreme, ca doar nu eram nebun sa vorbesc de unul singur aici pe forum.
ACESTEA FIIND ZISE, DECLAR INCHEIAT(din pct. meu d.v.d.) SUBIECTUL "LIMBA ROMANA".
Revin, in schimb, la subiectul topicului: avem sanse sa jucam duminica RCIF 2004?
Nu dati cu pietre...doar am intrebat.
Nu e musai. pot sa mai astept, daca asta inseamna sa fie un patch mai bun.

RaPiDuTz
09-03-2004, 10:58 PM
lewl
Andrei_C > tizule tata...EDIT... ;)

ma bucur ca s-a incheiat discutia asta off topic care insa poate continua la topicul "Gramatica" de la "Pe Langa" ;)

dj_mozart > sper sa nu te deranjeze intrebarea asta dar cam la ce pas ati ajuns ? (cumva 4/5 ? :P )

mns
11-03-2004, 12:14 AM
Hai sa va povestesc ce am observat eu de aici...

Voi credeti ca noi ne culcam frumusel seara la 10 ne tezim dimineata si stam toata ziulica cat e e lunga sa scoatem din burta date la patch doar ca sa ne batem joc de vo, sau poate cine stie, daca nu putem scoate un patch....

Hai sa va povestesc ceva...pe langa faptul ca trebuie sa am grija si de sait eu mai sunt si student, adica timp de 5 zile din 7 pe saptamana eu trebuie sa mai merg si la ore...si avand in vedere ca nu sunt la o facultate de genul ASE sau cine stie ce facultate ci la Politehnica, nu am timp sa stau toata ziulica cate e ea de mare si de lunga sa fac eu patchuri pentru toti mofturosii si jmecherii...

In al doilea rand...numai asa ca statistica...eu din cand in cand mai am si zile libere, vreti sa stiti ce am facut eu in ultimele mele doua zile libere, m-am chinuit vreo ca prostul sa inlocuiesc stemele din joc, sa editez structura stemelor la mule echipe, a trebuit sa fac atributele la jucatori, sa fac echipamente, reclame, sa schimb logourile 3d ale echipelor mari, sa fac bilete, sa caut poze cu echipamente, la care oricum cum incepe div a si se vor schimba si multi vor comenta ca nu sunt cele actuale s.a.m.d. ...

Asa ca nu veniti la noi cu texte si fantezii, pentru ca in tot timpul asta am invatat un lucru...puteti sa vb mult si bine in leg cu noi sau cu patchul...multi vor fi nemultumiti, multi smecheri, dar nu ne pasa... ascultam toate parerile si nu tinem cont decat de cele constructive ;)

mns
11-03-2004, 12:28 AM
http://www.fifaromania.as.ro/temp/Snap0034.jpg
http://www.fifaromania.as.ro/temp/Snap0033.jpg
http://www.fifaromania.as.ro/temp/Snap0029.jpg
http://www.fifaromania.as.ro/temp/Snap0030.jpg
http://www.fifaromania.as.ro/temp/Snap0043.jpg
http://www.fifaromania.as.ro/temp/Snap0042.jpg

mns
11-03-2004, 12:33 AM
RCIF 2004 inlocuieste campionatul Germaniei (Bundesliga) cu Divizia A. Deoarece campionatul
Germaniei este format din 18 echipe si Dvizia A are doar 16 echipe, cele doua locuri libere
au fost luate de catre UTA si Poli Unirea Iasi.

Patchul contine de asemenea si Divizia B, astfel primele 6/7 echipe din fiecare serie din
Divizia B se afla in a doua liga, fiind prezente 18 echipe.

Daca in momentul instalarii RCIF 2004 jucati Career Mode cu o echipa din Germania, nu trebuie
sa va speriati deoarece patchul poate fi usor DEACIVAT in orice moment si veti putea sa jucati
in continuare in Germania.

Pentru DEZACTIVARE trebuie sa aveti spatiu suplimentar pe HDD fata de cel cerut de Fifa. Nu e
obligatoriu sa folositi procedura de ACTIVARE/DEZACTIVARE daca aveti prea putin spatiu.

Echipele prezente in RCIF 2004 sunt urmatoarele:

Divizia A
Apulum
Ceahlaul
Dinamo
Arges
Brasov
National
Oradea
Bacau
Farul
Gloria
Otelul
Petrolul
Poli AEK
Poli Iasi
Rapid
Steaua
UTA
U Craiova

Divizia B

CFR Cluj
Callatis Mangalia
Corvinul Hunedoara
Dacia Mioveni
Dacia Braila
Electromagnetica
Onesti
Vaslui
Gaz Metan
Intergaz
Jiul
Olimpia
Pandurii
Moinesti
Sportul
Ineu
Focsani
U Cluj

Deoarece RCIF 2004 foloseste 2Gk (2nd generation kits) si 2GAdBoards este posibil ca jocul sa nu mai ruleze la fel de bine ca inainte pe placile grafice mai vechi de genul RIVA TNT, GEForce2 sau alte paci cu 32Mb. De asemenea in timpul testelor, pe computerele cu GeForce 4MX cu drivere neupdatate jocul a rulat destul de slab. Pentru cei ce folosesc placi grafice de 32Mb este posibil ca stemele din joc sa nu fie vizibile. Acestu lucru s-a intamplat in mai multe cazuri pe calculatoarele cu placi video mai vechi.

mns
11-03-2004, 12:55 AM
http://www.fifaromania.as.ro/temp/Snap0015.jpg
http://www.fifaromania.as.ro/temp/Snap0016.jpg
http://www.fifaromania.as.ro/temp/Snap0017.jpg
http://www.fifaromania.as.ro/temp/Snap0018.jpg
http://www.fifaromania.as.ro/temp/Snap0019.jpg
http://www.fifaromania.as.ro/temp/Snap0020.jpg
http://www.fifaromania.as.ro/temp/Snap0021.jpg

aceste poze sunt dint-o faza mai timpurie a patchului, nefiind din versiunea finala

dj-cata
11-03-2004, 01:01 AM
foarte frumos facut..eu zic ca merita asteptarea :)

am vazut ca si alea din divizia b sunt facute bine ....ati facut o treaba buna

vad ca la divizia b nu ai cenzurat stelele :)

RaPiDuTz
11-03-2004, 01:09 AM
bravo !
sunt chiar uimit de calitatea echipamentelor,stemelor,mini kit-urilor si celorlalte chestii modificate de voi care mai apar in aceste poze :)

presimt ca va fi pe departe cel mai bun rcif scos pan` acu` ;)

Pedro
11-03-2004, 06:55 AM
adevarul e ca dupa ce am vazut pozele ,merita asteptarea . dar nu mai am rabdare :D

ovidiu
11-03-2004, 08:11 AM
Originally posted by mns@Mar 11 2004, 01:33 AM

Daca in momentul instalarii RCIF 2004 jucati Career Mode cu o echipa din Germania, nu trebuie
sa va speriati deoarece patchul poate fi usor DEACIVAT in orice moment si veti putea sa jucati
in continuare in Germania.

Pentru DEZACTIVARE trebuie sa aveti spatiu suplimentar pe HDD fata de cel cerut de Fifa. Nu e
obligatoriu sa folositi procedura de ACTIVARE/DEZACTIVARE daca aveti prea putin spatiu.

Va multumesc mult!
Joc career cu Bayern si in felul asta mi-ati luat o piatra de pe inima intrucat o sa pot juca si RCIF si Bundesliga!

ovidiu
11-03-2004, 08:16 AM
Originally posted by mns@Mar 11 2004, 01:14 AM
In al doilea rand... m-am chinuit* "sa fac bilete"

Am si eu o intrebare ...ma framanta de ceva vreme dar mi-a fost jena sa intreb:
Care e treaba cu biletele astea?
Vad ca lumea discuta despre aceste bilete si nu inteleg despre ce e vorba?
Ma puteti ajuta?
Merci.

sanshine
11-03-2004, 01:08 PM
in Career Mode, nu stii ca-tui apare pe ecran in meniu un tichet mare cu numele echipelor care joaca urmatorul meci? Cateva echipe mari (Juve, Milan, Real, etc. ) au bilete reale, facute dupa cele adevarate, celelalte folosesc un tichet standard, EA Sports. mns se referea la biletele pentru echipele din Bundesliga care aveau bilet propriu,

KYssY
11-03-2004, 02:18 PM
FANTASTIC :o !!!
deci m-ati, defapt m-ai lasat masca mns!!!
senzational !!!
daca arata asa putem, defapt pot sa astept inca vreo 5 luni!!!!
calitate de 5*
incredibil!!!!
superb!!!
mns meriti o bere dupa toate astea!! :bere:
si apropo speacth-ul ala facut de tine a pus punctul pe i si le-a inchis gura M*****lor!!!
buna treba!!! ar trebui sa vorbim cu dirigata sa-ti de-a un 10!!!
perfect regizat jocul!!
inca ceva am vazut ceva fete la niste rapidisti erau facute??? sau mi s-a parut mie??
da' ce ai zis de GForce 4mx, merge greu datorite kit-urilor??? greu de crezut!!!
a da si inca o daca felicitari!!!! :mishto: :mishto: :mishto:

LiviuRO
11-03-2004, 02:29 PM
deci... BRAVO! si as putea sa adaug FELICITARI!

Avand in vedere ca stiu cam cat dureaza sa faci ce ati facut pana acum stau si ma intreb: mns, tu mai mergi la fac? Si daca da, cate ore dormi noaptea?

Cele mai sincere felicitari echipe FifaRo + RaPiDuTz!

(vazand ce s-a postat in acest topic, mns, iti dai seama, eu sunt one of the good guys...)

KYssY
11-03-2004, 02:32 PM
da, inca ceva (stiu RaPiDuTz putem sa-i dau edit da' e total altceva)
cei care va ocupati cu RCIF-u', puteti sa-mi raspundeti si mie la o intrebare??:ati reusit, defapt ati incercat sa modificati si bugetul cluburilor din fifa ca nu cred ca o sa vina bine banii germanilor cu ai nostri doar daca puteti sa srieti in loc de $ sa fie lei :D, oricum nu conteaza asta mult ca n-ar fi rau sa-l cumpere POLI IASI pe ZIDAN (apropo a dat un gol tar' bengos in returul de pe bernabeu cu BAYERN care va fi inlocuita in RCIF de STEAUA!!) sau pe BECKHAM!! 8)
P.S.: pe langa kit-uri si minni-kituri si adbord-urile romanesti sunt cool (se vad in imaginea de la U CLUJ)

DarkComy
11-03-2004, 02:54 PM
Deci vreau sa va felicit si sa va zic MULTUMESC pt ceea ce faceti calitatea echipamentelor e SUPERBAAAA mai buna ca cele din fifa 2004 original keep it up :mishto: :mishto:

inca odata FELICITARI TEAM-ului FIFAROMANIA :mishto: :mishto:

RaPiDuTz
11-03-2004, 03:02 PM
Originally posted by KYssY@Mar 11 2004, 03:18 PM
mns meriti o bere dupa toate astea!! :bere:
lol
doar o bere mha ? :crazyboy:

KYssY
11-03-2004, 04:10 PM
doar o bere mha ?*
bine, bine vreo 20:
:bere: :bere: :bere: :bere: :bere: :bere: :bere: :bere: :bere: :bere: :bere: :bere: :bere: :bere: :bere: :bere: :bere: :bere: :bere: :bere:
lol

danbranc
11-03-2004, 04:55 PM
UTA (http://www.fcuta.go.ro)

11 Martie 2004 News : LOTUL PENTRU RETUR : Grozav, Mersca - portari.
Panin, Demian, Rusu, C.Luca, Panaitescu, Costache - fundasi.
Lingurar, Chitescu, Varga, Szilyer, M.Popescu, Bota, Radoi, Ciubancan, Drida, Dantes - mijlocasi.
Stefaliga, Vladoiu, Petrut, Apostu - atacanti.
Antrenori: Ilie Stan - principal, Dan Cuedan - secund, Viorel Butaru - cu portarii, Ciprian Urican - preparator fizic.

:mishto:

KYssY
11-03-2004, 05:08 PM
.... :P

P.S. : Vladoiu, Petrut, Apostu - atacanti Vladoiu e la UTA :saliveaza: , oau nu stiam, merci, uite ca invatam ceva nou in fiecare zi

mns
11-03-2004, 07:45 PM
Ma bucur sa vad ca avem parte e reactii pozitive, si asta e numai ce am facut eu si stefan, mai trebuie sa iau si munca lui sanshine cand duc computerul acasa ;)

Bine ca nu merge discheta la clubul asta de net sa bag si celelalte poze... :P astea aveu niste chestii pe care acum pe moment nu mi se pare o idee buna sa vi le dezvalui :P mai ales logoul oficial al patchului :P

ralpphy
11-03-2004, 08:10 PM
da...avand in vedere k eu scriu din an in paste o sa imi permit sa scriu mai mult..in primul rand ovidiu:stiu k am scris si paste si ovidiu cu litere mici da' mi-e sila sa apas shift.. :) Chiar daca nu scriu pe forum intru in fiekre zi,cel putin la sectiunea fifa2004 stiu tot ce misca :) citesc in fiecare zi..nu stiu daca mns sanshine si mns ma cred ,dar intr-un fel knd vad k va jignesc diferite persoane sau alti prosti va zic ca intarziati patchul ma scot pe mine din sarite..nu mai zic de voi...ceea ce faceti e mai mult decat admirabil si cuvinte potrivite pentru munca voastra nu exista..desigur k exista si placere in ceea ce facetzi dar munk este infinit mai mare..stiu pt k si eu am incercat la 2003 sa fac un fel de rcif si m-am lasat rapid :) ..trebuie sa ai si talent...imaginile postate de mns vorbesc de la sine...si vreau sa spun k sunt uimit...BRAVO!!!!!! FIFAROMANIA RULZZZ..si dupa ce apare rcif 2004 o sa il asteptam pe 2005 2006 2007 etc...pt k voi ne oferiti placerea de a mai juca un fifa cu 10000000...000 de buguri.....multumesc in numele meu pentru tot...
sunteti mari.....
ps:pe un ati32 cum o sa se miste jocu mns?

mns
11-03-2004, 08:21 PM
dar m-am razgandit

mns
11-03-2004, 08:23 PM
1111

mns
11-03-2004, 08:23 PM
2222222222222