View Full Version : Problems???
Aveti probleme???
Va supara vecina de mai sus?
Aveti probleme la scoala?
Aveti probleme cu calculatorul..........?
blea blea blea.../
am ddeschis acest topik....... pentru a ne ajuta reciproc....... in diferite ipostaze... !
Ok... cine vrea normal .......... !
Daca nu stiti ceva..... postati aici........ si cu siguranta se va raspunde ca sunt baietzi destepti pe forumu asta :P !
Puteti sa postati si neplacerile care vi le provoaca anumite lucruri........ !
so..........problems??? :pimp:
RaPiDuTz
26-11-2003, 09:42 PM
http://forum.softpedia.com/images/smilies/x81.gifstau la 10 deci nu am vecina deasupra :lol: , daca am probleme cu calculatorul il arunc de la etaj deci no problems here :mishto:
La scoala am probleme cu absentele <_< ca am peste 40 si ma poate exmatricula dar se va rezolva cu un telefon dat de catre mama la diriginte :pimp:
looooooooooooool
mie mi-e sa nu dea diriga telefon lu mama sa zika cate absente am :P
stefan
26-11-2003, 10:47 PM
Originally posted by Totti1@Nov 26 2003, 10:15 PM
mie mi-e sa nu dea diriga telefon lu mama sa zika cate absente am :P
mda, si eu am aceeasi problema....numai ca la mine mai apare si partea cu fumatu ca ma turnat cineva la diriga...
probleme cu vecinii nam avut pana acu, na chemat nimeni garda cand am dat muzica prea tare...in rest ce probleme mai am.....cu diriga ce e profa de fizica si fac si la dirigentie si in pauze fizica....lol, parca as fi la psihiatru :D
LiviuRO
27-11-2003, 04:35 AM
lolz, am nr. lu Cristian Andrei, poate vrei sa vb. cu el.
Rapidutz-> la ce liceu eshti? Totti1, tu?
Imi amintesc ca in liceu chiuleam cu zilele si mergeam la fotbal/ baschet/ biliard/ bere. Mai cu seama la bere :bere: . Si cand ne intorceam la scoala era caterinca rau, indiferent ce ora aveam trecea profa de mate (unde eram paraleli, eu am facut uman-ul) printre randuri si zicea "Echipa de fotbal, iar ati fost la terasa? Ia treceti voi 5 la tabla si explicati-mi ce am discutat azi. Sau mai bine haideti s-o scurtam: Stati jos, 2!". Si la primul consiliu profesoral bagam mana in buzunar, luam cate 3-4 buchete de flori, si mergeam la directoare, la profa, "doamna stiti, alea alea...". De fiecare eram bagati in consiliu, dar de fiecare data reuseam sa ne "strecuram".
Marea mea problema sunt tziganii, stau in Rahova, si am meciuri cu ei saptamanal. Noi suntem un grup de baieti care nu suportam manelele lor, caterinca aia proasta si mai ales drogatzii si tziganii (ca sunt si drogati). Si de aici se nasc "problemele".
RaPiDuTz
27-11-2003, 01:41 PM
:mishto: Tocmai am intrat in Spiru
Hehe tu chiuleai cu zilele ,yo cu saptamanile si tot asha, bere/fotbal/calculatoare(pe atunci) ,alea alea :naughty:
Rahova...hmm... yacky yack :P
As vrea eu sa fiu in liceu :cuminte: .... sunt a 8-a.........
la 174...... !
;)
hehe, o singura data amipsit in a 12-a la o ora de biologie si exact atunci, fiind vu vro 3 sferturi din clasa, ne-a vazut profa de biologei intrand intr-un bar :o iar cum la acel bar ii zicea frontiera, cazul a devenit cazul granicerii :o sec
in rest lipseam doar cu motivare de la doctor, hehe, am lipsit la jumatate din a 12-a si am avut in total 7 absente nemotivate :o
pai bine ma d_dogg nu iti plac manelistii? pe mine chiar ma amuza. cu pantofii lor italieni si tricourile lor mulate, multi in loc sasi etaleze muschii opectorali isi etaleaza burta. si ce ma amuza si mai mult sunt versurile alea cu eu trag mare tun , face bani baniatuu si tot asa de parca lear pica un sac plin de bani din cer sau si mai mortale sunt alea cu sunt alea cu mor fetele dupa mine si cand colo baietii sunt niste cioroi cheli
rapidutz --->> daca am probleme cu calculatorul il arunc de la etaj deci no problems here*
looool...zi si mie unde stai ca sa viin sa-l prind ! :P
RaPiDuTz
30-11-2003, 03:37 PM
Pai stau la Obor in blocu cu ciufolici ma exact , dar daca tu reusesti sa
il prinzi in viiteza care vine de la etajul 10 esti tare ! :P
ciufolici?
e frizeria aia pt. copii?
eram inscris cand eram mik acolo......... !
avand in vedere ca e in topicu probleme .......mi-au facut mereu probleme ca ma tundeau ca ddracu ! :naughty:
mama ce nervi mi-a facut un taran de paznic azi dimineata la intrare in Carrefour..... valeu..... nu ma lasa sa intru... (adevaru era ca eram cam multzi) si zicea ca ne ducem sa furam.... !
eh si s-a ivit sa merg cu tata la carrefour mai devreme un pic si ... deh... l-a vazut tata pe ala... ca i-am zis.... s-a dus la seful la paznicii aia ca il cunoaste (a lucrat cu tata la cesarom ;) ) si..... s-a kkt ala pe el .... nu stu daca mai lucreaza acolo!
Pacat ca trebuia sa iau ceva neaparat de acolo .... ! Si m-a oprit taranu ala prost.... !
:angry:
Vi s-a intamplat sa aveti probleme dastea ?!?! Sa nu va lase cineva sa facetzi ceva ?!?!?
Scouville
16-12-2003, 06:15 PM
da mama nu ma lsa sa ascult bug mafia necenzurat cu boxele la maxim
nu caar fii cine stie ce dar un sistem 4.1 inspire 5500 4X18 W si wooofer de 40 intr-un aparatemnet de 2 camere si pereti de bca va zic eu ca trimiti babele la pascut .... mai alesnou album
RaPiDuTz
16-12-2003, 11:04 PM
Haha , Totti problema asta am patit-o si eu cu un coleg de al meu la carrefouru din regie . :unsure:
Asta vroia sa ia ceva si nu ne lasa sa intram la market bodyguardu ala, (adevaru e ca colegul asta al meu nu era tocmai imbracat la moda... :rolleyes: )pana la urma ma apucasera nervii si am inceput sa ma "cert" cu prostu ala pana intr-un final ce nea lasat :lol: (credea ca suntem la plimbare si nu la cumparaturii)
lol
pe noi nu ne lasa ca eram multzi...
dar .... unde scrie ?!?!!?
salza...
sper ca v-a fost dor de mine :P !
bah baietzi eu s-ar putea sa intru mai fragmentat pe aici .... pentru ca m-am certat cu ai mei....... si ........ mi-au luat cablu de la calculator..... ! :(
Dar eu cum nu pot rezista fara FIFAROMANIA... mi-am luat de la celalt calc. cablu si cand ies de la scoala de la 2 stau pana la 3 ca apoi vin ai mei ...! ;)
Sper sa ma impac cat mai rapid cu ai mei !
Va salut.... si .... tot asa ;) !
RaPiDuTz
06-01-2004, 08:58 PM
Ouch...naspa de tine :(
Faza asta am patit-o si eu acu vreo 2 ani de mia luat maicamea cablu si la dus la servici si vreo saptamana nu tu joace,nu tu internet ci numai si numai plictiseala -_- :mellow:
hehehe....
de azi raman fara net
weeeeeeee :D ! lolz !
ma intorc eu... cand ? nu stiu ... ! :P
RaPiDuTz
08-03-2004, 03:23 PM
hmz...
care e problema ?
d c nu vei mai avea net ??
Sirius
08-03-2004, 10:10 PM
La mine in blok zici ca s-a mutat tot Mordoru'. Sefu de skara e betivan si comenteaza toata ziua la astia mai mici (nu se preteaza la mai multe ca mai sunt si eu pe acolo si i-am zis de nu stiu cate ori sa-i lase in pace, dar ce poti sa faci <_< ), vecina de sub mine e tare energica (e dispusa sa faca scandal la cel mai mic zgomot), mai avem niste pensionari nervosi, un mafiot care in fiecare zi isi modifica ceva la casa si tot asa. K lumea, nu-i asa?
danutz_andrey
12-03-2004, 06:55 PM
Dupa o absenta destul de lunga (o luna ;) eee,pt.mine a fost lunga) din cauza unor probleme am revenit si sunt gata sa va ajut pt. patch-ul TCM(ce se mai aude de site?) Va salut pe toti!
P.S.Au aparut destul de multi noi membri de cand nu am mai fost pe aici si s-a schimbat putintel si site-ul.Si n-ati mai pus stiri pe Rosport de cateva zile! :angry:
Gata,am terminat! :D
KYssY
13-03-2004, 06:28 PM
Originally posted by danutz_andrey@Mar 12 2004, 07:55 PM
Dupa o absenta destul de lunga (o luna ;) eee,pt.mine a fost lunga) din cauza unor probleme am revenit si sunt gata sa va ajut pt. patch-ul TCM(ce se mai aude de site?) Va salut pe toti!
P.S.Au aparut destul de multi noi membri de cand nu am mai fost pe aici si s-a schimbat putintel si site-ul.Si n-ati mai pus stiri pe Rosport de cateva zile! :angry:
Gata,am terminat! :D
hai da ce probleme interesante!!!
danutz_andrey
13-03-2004, 06:32 PM
Stii ceva:Yo can suck my d**k!Si mai stii inca ceva: :flipa: :flipa: :flipa: :flipa: :flipa: :flipa: :flipa: :flipa: Daca nu tia ajuns mai cere ca iti mai dau si inca ce va:esti un kkt de doi bani :flipa:
Finish and out!
va anuntz ca la warn 100% se ia ban !
asa ca avetzi grija cat mai continuatzi cu disputa asta !
nu de alta...dar imi aducetzi aminte de altzi doi care se certau ca niste chiori pe aici (T & D :D)
danutz_andrey
13-03-2004, 09:53 PM
K,am inteles,dar am noroc ca la Warn am numa 20%!
Sirius
13-03-2004, 10:08 PM
Nu ai noroc, ci asta meriti; daca continui mai iei-daca nu pace si prietenie...
danutz_andrey
13-03-2004, 10:13 PM
Aleg varianta a doua!
KYssY
13-03-2004, 10:19 PM
Originally posted by danutz_andrey@Mar 13 2004, 10:53 PM
K,am inteles,dar am noroc ca la Warn am numa 20%!
20%!!!!
BAAAAAA!!! MIE mi-ati dat vreo 200% cand am zis ca-l *** pe mns in gat!!! kid.
stiu, stiu daca continui cu glume dintrastea imi dati ban!!!! uuuuu I am sooooooo scared, been there done that!!!!
oricum gat'!!!
MI-A AJUNS!!!
ce sa fac daca ma ofticoenerveaza(stiu sa nu mai zic nimic)
da' mereu ma iau cu el in gat!!!(stiu!!! asta nu-i topic pt. prosti care vorbesc prosti am plecat, gat', hoooo!!! hai si tu danutz_andrey!!!)lol
KYssY
13-03-2004, 10:21 PM
Originally posted by danutz_andrey@Mar 13 2004, 11:13 PM
Aleg varianta a doua!
varianta a doua sa vedem ce e varianta a doua :................. O p**a MARE SI ZEMOASA PT. TINE, ENJOY!!!
GAT' asta chiar a fost ultima!!!!
Sirius
13-03-2004, 10:22 PM
Sper, pentru binele tau...
Azi l-am inchis pe unu in beci si nu stiu daca a iesit pana acuma. O sa am probleme sau nu? Ce ziceti?
KYssY
13-03-2004, 10:23 PM
yo am tacut!!!
KYssY
13-03-2004, 10:25 PM
Originally posted by Sirius Black@Mar 13 2004, 11:22 PM
Sper, pentru binele tau...
Azi l-am inchis pe unu in beci si nu stiu daca a iesit pana acuma. O sa am probleme sau nu? Ce ziceti?
m-ai speriat!!!
oricum eu sunt in inferioritate 60% ban!!!
cum am zis: AM TACUT
Sirius
13-03-2004, 10:46 PM
Da' nu te amenintam ca te inchid in beci, era on-topic...
RaPiDuTz
13-03-2004, 11:56 PM
Originally posted by KYssY@Mar 13 2004, 11:25 PM
oricum eu sunt in inferioritate 60% ban!!!
cum am zis: AM TACUT
si totusi...tu continui sa faci spam... <_<
LiviuRO
14-03-2004, 06:41 AM
totti-> cine sunt mah prostii aia, T & D? hu? :P
referitor la probleme, care dintre voi au avut probleme cu controlorii RATB?
Sirius
14-03-2004, 09:13 AM
La noi in Brasov controlorii de bilete parca numai au tupeu sa dea amenzi. Daca n-ai bilet aproape te roaga frumos sa te dai jos si voie buna... :D
Bineinteles ca la astia mai mici se dau mari si tari, da cand mai prind cate un malac fara bilet sunt mielusei...
@d_dogg
eu n-am zis prosti... ci doar chiori ! :P
Totti & D_Dogg :D
LiviuRO
14-03-2004, 06:15 PM
prosti=chiori, tot aia e :P
Sirius-> pai si aici e la fel, tin minte faza in vara trecuta, eram in tramvai, si era un gras nene, cat un munte, de abia ii intra fundu pe scaun si vin controlorii la el, ii cer biletu, abonamentu, legitimatia si tot tacamu`, si la final cand zic ei "sa achitati supra-taxa" se ridica asta in picioare si le zice "auziti, va bat aici sau cand coboram?". Se uitau astia la el, ca prostii (erau 4 insi!!), si tot ii cereau cate ceva, il mai intrebau de buletin, el nu avea nici o treaba, se uita pe geam, se mai uita la ei, si peste 2 statii (scurte intr-adevar) s-a ridicat, si a coborat. Simplu si frumos!
Treaba e ca la noi, supra-taxa, pe loc e 300.000, acasa intre 1.000.000 si nu stiu cat. Dar cum normal, nimeni nu vrea sa plateasca, daca esti prost si te legitimezi, ii dai spaga 100.000-150.000, chiar 200, daca sunt in foame rau controlorii. Dar daca o tii pe aia cu "n-am buletinu`, n-am legiitimatie" si cand vor sa te controleze corporal le spui "nu aveti voie sa ma controlati", scapi ieftin (eu le dau in medie 30.000) cam asa, ca de cat sa stea dupa mine, sa mergem la politie, sa dam declaratii, sa piarda juma din ziua lor de controlat, prefera o spaga scurta, care sa le intre in buzunar.
Sirius
14-03-2004, 10:07 PM
Mda, sunt si ei oameni...
Oricum juma' de autobuz e intotdeauna fara bilet, ar trebui sa fie controlori ca in tren ca sa numai aiba RATBu' pierderi. La urma urmei nu stiu de ce se face economie, cu 16.000 de lei nu faci nimic in ziua de astazi.
dj-cata
15-03-2004, 02:40 AM
si dupa ce ai zis sirius...o sa vina liviu sa iti explice ...cum mi-a facut is mie :) ca nu te prinde in fiecare zi...si ca dai mult mai putzini bani pe spaga decat pe bilete....si asa e....doar ca nu cred ca toti sunt la fel...sa vedem ce o sa mai zici liviule cand te prinde unu care nu vrea spaga (cam greu de gasit, dar tot exista) si o sa iei 1 mil pt ca nu ai 300.000 la tine ..
sa nu intelegi gresit...sper sa nu patesti asa ceva .....iti dadeam un exemplu :)
am vazut ca e o moda acum sa te certi pe forum
asa ca, RaPiDuTz, hai sa ne certam, sau poate vrea Sirius (am inceput sa citesc Harry Pute 5, sa vad cum moare Sirius)
LiviuRO
15-03-2004, 01:48 PM
cata-> pai daca s-ar intampla asta, tot as iesi mai ieftin! ca un milion e mai putin decat 1300000 cat m-ar costa abonamentul pe un an,nici nu zic cat ar costa biletele pe un an. Nu de alta, dar amenda d-asta nu iei decat o data in viata! :). Si inca o chestie, daca ma duc si platesc in 48 de ore 300.000 la orice ghiseu RATB, banca, sau Circa Financiara, se inceteaza uramarirea, sau mai exact platesc doar 300.000, nu mai vine 1 milion. Deci clar mai ieftin.
Aaa, daca ar veni RATB-ul la timp, daca ar fi curat, daca ar plati toata lumea bilet, daca n-ar fi cersetori probabil as da 16.000 pe zi, sau mi-as face abonament, dar asa...
Sirius
15-03-2004, 10:23 PM
Originally posted by real9madrid@Mar 15 2004, 01:31 PM
asa ca, RaPiDuTz, hai sa ne certam, sau poate vrea Sirius (am inceput sa citesc Harry Pute 5, sa vad cum moare Sirius)
Nu stiu unde vezi tu cearta, dar ma rog...
Nu comentez faza cu Harry Pute ca mai e un topic si daca vrei sa fi macelarit mai zi asta odata acolo.
Apropo, e bine pe lumea ailalta. Au si net baietii. 8)
LiviuRO
16-03-2004, 02:56 AM
Referitor la probleme, si mai exact la modul lor de rezolvare, sunt curios.
Intr-o dupa-amiaza frumoasa de primavara, plimbandu-va linistiti in parc, de mana cu prietena voastra, un grup de sa zicem... 4 persoane, mai mult sau mai putin colorate, de varsta apropiata cu voi, folosind un limbaj mai mult sau mai putin trivial, incep sa faca aluzii la adresa voastra, si implicit la adresa domnisoarei pe care o insotiti la brat. Cum procedati?
lol, pleci si nu-i bagi in seama...ce naiba nu mai suntem in era cavalerilor, iti salvezi pielea, doar ii numai o tipa, oricum o sa o termini cu ea intr-un final :P
Originally posted by Sirius Black+Mar 15 2004, 11:23 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Sirius Black @ Mar 15 2004, 11:23 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-real9madrid@Mar 15 2004, 01:31 PM
Nu stiu unde vezi tu cearta, dar ma rog...
Nu comentez faza cu Harry Pute ca mai e un topic si daca vrei sa fi macelarit mai zi asta odata acolo.
Apropo, e bine pe lumea ailalta. Au si net baietii. 8) [/b][/quote]
kyssy cu danutz se injurau de nu mai puteau nu ai vazut?
Pai o termini cu ea , dar ce te faci daca nu ai inceput cu ea?
Depinde , as proceda in mai multe feluri:
1. daca domnisoara e c***a si baietasii ar fii romani pur sange as incerca sa-i ignor, doar nu o sa mai-au in gura cu ei pentru o c***a, ei fiind romani .
2. domnisoara e c***a dar baietasii sunt kokalari, m-as duce inspre colorati , l-as alege pe cel mai mare, i-as trage un corseu in barba sa-l fac k.o. si fara motiv m-as testa sa vad cat scot pe suta de metri boscheti.
3. daca domnisoara ar fii o fata draguta cu care eram impreuna de ceva timp ,m-as duce intre baietasi , fie ei kokalari sau romani pur sange si le-as propune un 1pe1 cu fiecare dintre ei, asta daca ei nu ar fii pizde. Iar daca baietii sunt defapt fetitze , in vara asta aveam rozeta in buzurar zi de zi, dovedindu-se folositoare, as incerca sa capacesc cat mai multi dintre ei.
LiviuRO
17-03-2004, 02:19 PM
Eu zic sa presupunem asa, fata este o persoana la care tineti foarte mult. Cei care se iau de voi in parc, nu sunt neaparat tigani. Cum procedati?
pai.... daca stii sa vorbesti, se ajunge la :betie: , daca nu :boxeaza: si cu :doctor:
LiviuRO
18-03-2004, 01:31 AM
8ic- ce sa stii sa vb? Ce poti vb cu respectivii?
blue boy-> Si daca mananci totusi bataie de la ei, cum crezi ca o sa te vada prietena ta? Cum o sa apari in ochii ei? O sa mai aibe curaj sa iasa cu tine in oras? Si daca te vede ca te iei cu ei la bataie, nu o sa zica ca esti golan si tu?
dj-cata
18-03-2004, 01:56 AM
at explica-ne tu cum e bine :) asteptam cu nerabadare raspunsul tau :)
Si daca incerci sa ignori cum crezi ca o sa arati in ochii ei? Daca nu as vrea sa-mi "patez imaginea" as da un telefon la niste prieteni sa le dea o lectie.
LiviuRO
18-03-2004, 02:27 AM
Pai si pana vin prietenii? Ce faci? Cum o dai?
Eu asa as face, daca vad ca e groasa, o pup dulce pe gurita si mergem mai departe. Daca se ingroasa situatia si mai mult... atunci e cazul sa intru in actiune, dar oricum, incercand sa eviti scandalul/bataia castigi mult in ochii ei.
danutz_andrey
20-03-2004, 07:23 PM
Pt. o saptamana maxim doua dispar si yo de pe forum si de pe net!Cand revin sper ca RCIF-ul sa fie lansat(in arhive bineinteles).
Pana atunci NUmAi BINE! :mishto:
Sirius
20-03-2004, 10:10 PM
Sirius tusi cu un sunet ce semana foarte mult cu Totti...
LiviuRO
21-03-2004, 12:39 AM
Si D_Dogg se trezi din "slumbering" si zise: "Iar pleci? :P"
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.