View Full Version : Stranierii
;) .... aici putem vorbii despre stranierii nostrii dragi ......... ce au mai facut ce goluri au mai dat........ ce bataie si-au mai luat........... la ce echipa s-a transferat .......bla bla !
Marfa....revine Adrian Ilie.... la Blackburn in Anglia ...cica l-a convins Mutu sa vina in Anglia!
Mitea a marcat din nou (min 38) extraordinat acest mik jucator.....teapa si-a luat dinamo ca la dat....... in + a plecat si moca.... :( !
Pancu, Ganea, Bratu ... au cucerit turcia week-end-ul asta cu golurile lor......pacat ca nici unu' n-a castigat.....au inscris de pomana........ ! 8)
RaPiDuTz
26-11-2003, 03:32 PM
Pt Bratu asta e doar inceputu...
Misto de Ilie ca sa dus in Anglia ,zic eu ca se potriveste cu stilul englezilor
LiviuRO
26-11-2003, 04:15 PM
Care Ilie? Ad. Ilie? "Cobra"? Aia care n-a mai muscat de vreo 3 ani? Fac pariu ca nu joaca mai mult de 3 meciuri la Blackburn. E un jucator terminat!
RaPiDuTz
26-11-2003, 04:32 PM
Dap... Adi Ilie , are nevoie doar de antrenamente pt a redeveni ce a fost ;)
are dreptate d_dogg ce dracu de antrenamente sa mai faca asta la 32 de ani? e deja prea batran, nu o sa mai fie unde a fost, zic ca in 2 ani se va si retrage
creca l-au transferat pentru performantele de la celelalte cluburi !!! :pimp:
totusi am incredere.... in el si cred ca o sa isi revina la forma initiala ..... !
ar fi bine si pt. noi......nationala romaniei........sanse mici ....... creca a ramas fara bani si s-a hotarat sa mai joake un pik ! :dansing:
fara banii sigur nu a ramas. are un hotel prin nu stiu ce muntii si nu stiu cate discotreci, si sunt destul de sigur ca a castigat mai mult din afaceri decat din fotbal
aaaa... habar n-aveam....
dar cred ca tot cu banii din fotbal si-a deschis afacerile......
a dat pancu goooool ... ieeee .... ! :) din penalti !
MANCHESTER UTD ...... DA 8 MILIOANE DE EURO PENTRU RADOI !!!
WOOOOOW ! ;)
Gigi Becali a zis ca daca steaua mere mai departe nu-l da.... ! :dansing:
:mishto:
RaPiDuTz
27-11-2003, 07:29 PM
Pai Adi Ilie este in top 300 ai milionarilor $ din Romania din cate stiu ...
a fost refuzat Ilie de Blackburn......
acum este ofertat de Wolverhampton
<_<
sanshine
28-11-2003, 03:27 PM
Originally posted by Totti1@Nov 28 2003, 03:14 PM
a fost refuzat Ilie de Blackburn......
de fapt cred ca Ilie a refuzat. nu s-au inteles la bani <_<
parca pe Radoi erau 7 mil. (asa zicea Gigi). dar nu ma deranjeaza daca-s 8 ;)
nope... nu prea ai dreptate.... :P ... nu esti informat :)
Adrian Ilie a ratat transferul la gruparea engleza, de prima divizie, Blackburn Rovers, dupa ce presedintele clubului britanic, Graeme Souness, a renuntat la aducerea romanului. Englezul a motivat aceasta renuntare prin faptul ca jocul lui Ilie era asemanator cu al altor fotbalisti ai lui au trecut pe la Blackburn si nu de un asemenea jucator aveau nevoie. "Ilie este un jucator bun, dar jocul lui se aseamana cu al altor jucatrori pe care i-am avut pana acum. Cautam un altfel de atacant."
Si sunt.... 8 milioane ........euro...... Gigi zicea 8 :P ! :P
am citit in gazeta si zicea cum ai spus tu sanshine... !
strange ! nici nu mai stiu ce sa cred...... !
Ce gol a dat Ovidiu Petre..... un vole de la 17 m. (min 65) ..... direct in vinclu ! SENZATIONAL ! ;)
Mutu a fost aspru criticat de catre presa engleza dupa ratarea din champions league ! ;)
Hehe ... uitati ce am gasit...
Tot ne chinuiam cu vechiul topik sa gasim stranieri... !
Uitati tata aici :P ... :
Primul e jucatorul, echipa, tara ! ;) ! Cam lung sirul dar merita .. ! ;)
Adrian Mutu
Chelsea
Anglia
Liviu Ciubotariu
Mons
Belgia
Alin Stoica
Club Bruge
Belgia
Georgica Vamesu
Dessel Sport
Belgia
Marius Mitu
SK Lierse
Belgia
Ionut Lutu
Samsung Blue Wings
Coreea de Sud
Dumitru Mitu
Dinamo Zagreb
Croatia
Ionel Gane
Grasshoppers Zurich
Elvetia
Mihai Tararache
Grasshoppers Zurich
Elvetia
Sergiu Radu
Le Mans
Franta
Marius Achim Baciu
Lille
Franta
Viorel Moldovan
FC Nantes
Franta
Dorinel Munteanu
VfL Wolfsburg
Germania
Laurentiu Reghecampf
Energie Cottbus
Germania
Adrian Iordache
Energie Cottbus
Germania
Catalin Racanel
Eintracht Trier
Germania
Daniel Romero Ciuca
Darmstadt 98
Germania
Teodor Cristian Rus
Rot-Weiss Erfurt
Germania
Alexandru Piturca
Jahn Regensburg
Germania
Levente Csik
Dynamo Dresden
Germania
Lucian Sanmartean
Panathinaikos FC
Grecia
Eric Linkar
Akratitos
Grecia
Mihai Baicu
Cittadella
Italia
Paul Codrea
Palermo
Italia
Adrian Mihalcea
Hellas Verona
Italia
Valentin Nastase
Palermo
Italia
Bogdan Patrascu
Piacenza
Italia
Cristian Chivu
AS Roma
Italia
Bogdan Lobont
Ajax Amsterdam
Olanda
Nicolae Mitea
Ajax Amsterdam
Olanda
Marius Niculae
Sporting Lisabona
Portugalia
Lucian Marinescu
Academica Coimbra
Portugalia
Cosmin Contra
Atletico Madrid
Spania
Iulian Filipescu
Real Betis
Spania
Catalin Munteanu
Albacete Balompie
Spania
Laurentiu Rosu
Numancia
Spania
Lucian Marinescu
Salamanca
Spania
Bogdan Stelea
Salmanca
Spania
Dennis Serban
CP Ejido
Spania
Gica Craioveanu
Getafe CF
Spania
Costel Galca
FC Villareal
Spania
Adrian Ilie
fara contract
Stefan Szilagji
Panos Ljungskile FC
Suedia
Stelian Carabas
Ankaragucu
Turcia
Bogdan Vintila
Bursaspor
Turcia
Iulian Miu
Bursaspor
Turcia
Cornel Frasinenu
Bursaspor
Turcia
Viorel Ganea
Bursaspor
Turcia
Gabriel Tamas
Galatasaray
Turcia
Daniel Pancu
Besiktas Istanbul
Turcia
Florin Bratu
Galatasaray
Turcia
Florin Petre
Galatasaray
Turcia
Giani Kirita
Samsunspor
Turcia
Constantin Galdean
Dnepr Dnepropetrovsc
Ucraina
Florin Cernat
Dinamo Kiev
Ucraina
Tiberiu Ghioane
Dinamo Kiev
Ucraina
Daniel Florea
Sahtar Donetsk
Ucraina
Vasile Miriuta
Gyoery ETO
Ungaria
Cristian Dulca
Kispest-Honved
Ungaria
Bogdan Andone
Ferencvaors
Ungaria
Sorin Botis
Ferencvaros
Ungaria
Marius Sasu
Ferencvaros
Ungaria
Daniel Usvat
Balaton FC
Ungaria
Valentin Miculescu
Bekescsaba
Ungaria
Daniel Rednic
MTK Budapesta
Ungaria
Tibor Selymes
Debrecen
Ungaria
Marius Sumudica
Debrecen
Ungaria
RaPiDuTz
04-12-2003, 04:29 PM
oho sunt cativa :saliveaza:
De unde ai luat lista ???? :o
stefan
04-12-2003, 08:44 PM
da prin campionatu moldovei nu mai evolueaza nici un roman(nascut pe spatiul romaniei actuale :P )? pana acu un an erau mihai alexa si marius pacurar la zimbru, da au venit la poli iasi
iti dai seama ce campionat au aia daca pacurar un jucator de divizia B , la ei este vedeta la un club important
iti dai seama ce campionat avem noi unde jucatori ca si godfroid, zyati si njock sunt vedete, si de unde vin ei su prindeau nici banca de rezerve :o
njock nu este in nici un caz vedeta si godfroid totusi juca la standard care este un club de traditie
sunt vedete...in special njock, e o pata de culoare in divizia a
o pata de culoare este douda nu njock. nam nimik cu elca om dar nu-l suport ca jucator pe njock
RaPiDuTz
05-12-2003, 01:33 AM
Vedete cam mult spus.. dar titulari de drept sunt (cel putin Zyiati si Njock)
A si sa nu il uitam pe Hamutovski :cuminte:
LiviuRO
05-12-2003, 01:52 AM
Pai ce stranieri capabili ar veni in Divizia A pe salarii de 50-70000USD?
A venit Okunowo ala (Barcelona, Benfica) si era de nivelu lu Burca, doar ca avea salariu 100000. Meride (care a jucat cu Lens in Liga) era fratele lu' Onut, Delwarte a venit talent sa moara speranta.
Intr-adevar, Godfroid, Daouda, Hamutovski e un trio care joaca bine, dar nu se poate afirma ca sunt peste ce avem noi in campionat.
bai, ma uitam i lotu lu craiova: Guso, Daouda, Bieme, Njock, Bengondo, McBreen, parca mai e si un sarb. Adica 7 stranieri! Unde e spiritul ala, craiova ehipa numai de olteni?
sarbu ala cum ziceai tu a venit talent si a murit speranta, ala a stat in lot o sapt si a plecat acasa.
Unde e spiritul ala, craiova ehipa numai de olteni?
pai trebuia sa reconstruiasca astia echipa dupa ce a plecat netoiu ,si cum nu prea au bani iau adus pe astia.
RaPiDuTz
05-12-2003, 02:03 AM
Hehe bine zis, Delwarte a venit talent sa moara speranta.
Oricum la Craiova au venit stranieri ca e la moda , ca la majoritatea echipelor din Divizia A.
Insa nu am auzit pe nici unul sa plece intr-o tara mai bine cotata fotbalistic... :( , cel mai bun exemplu este Okunowo care spunea : "Pentru mine e un pas inainte ca
am venit sa joc la Dinamo" si el nici macar nu e titular :unsure:
la noi toti strainii ce vin in divizia a si sunt la nivelul jucatorilor nostri, si mai si joaca titulari sunt vazuti de toata lumea peste jucatorii romani...singurele exceptii ar fi Godfroid care e un juctor constant si hamutovsky care e un portar foarte bun...in rest, a si poate si Guso dar el a gresit sezonul asta mult mai mult de cat Hamutovsky (e cu v sau w ? :P)
probabil aceasta lipsa de jucatori buni (straini) se datorreaza si faptului ca ... nu avem manageri buni care se ocupa cu asta
macar de aam avea centre de juniori mai dezvoltate pentru a face talente la noi in tara nu sa fim nevoiti sa luam jucatori de prin alte tari...
sanshine
05-12-2003, 02:44 PM
nu neaparat mai dezvoltate, ca se joaca "fotbal" pe toate maidanele, baza de selectie exista. Mai cinstite sa fie centrele alea ;) prietenii stiu de ce...
stefan
05-12-2003, 03:10 PM
Originally posted by blue boy@Dec 4 2003, 10:53 PM
iti dai seama ce campionat au aia daca pacurar un jucator de divizia B , la ei este vedeta la un club important
pacurar nu era vedeta, ca in ultimu an inainte sa vina la poli a stat mai mult pe banca de rezerve....oricum e un jucator bun tinand conta ca pana acum e golgheterul unei echipa aflate pe primul loc in b
LiviuRO
05-12-2003, 05:28 PM
Originally posted by sanshine@Dec 5 2003, 03:44 PM
nu neaparat mai dezvoltate, ca se joaca "fotbal" pe toate maidanele, baza de selectie exista. Mai cinstite sa fie centrele alea ;) prietenii stiu de ce...
Pai acum se da spaga 100$ ca sa joci un meci la juniori (cand eram eu la juniori era cam 50$). Sper ex. la Dinamo, la grupa lu Mihaescu (cand era antrenor de juniori), se dadeau 150$/meci, ca erau grupa 84 si terminau junioratul. Chestia asta se intampla la toate cluburile mar, unde vin multi copii care au parinti cu bani, care platesc "spaga", joaca, desi sunt altii mult mai buni ca ei. Asta se intampla pt. ca un antrenor de juniori are in jur de 3.500.000 pe luna. Adica nimic! Si ii convine si lui sa ia niste "prime de promovare", nu?
sanshine
Posted on Dec 5 2003, 03:44 PM
nu neaparat mai dezvoltate, ca se joaca "fotbal" pe toate maidanele
Pe maidane se joaka si in Afganistan ;) !
Si..... !
Mihalcea a jucat o repriza ?n partida amicala cu Gabetti Valeggio
Codrea a primit note mai mari dec?t Chivu dupa meciul AS Roma - Palermo
Patrascu a marcat un gol ?n partida amicala cu echipa de tineret
Ghioane a fost titular ?n partida amicala cu Salernitana
Cred ca l-ati uitat pe Gabi Popescu de la Suwon Bluewings :D
Mihalcea a jucat o repriza ?n partida amicala cu Gabetti Valeggio
Codrea a primit note mai mari dec?t Chivu dupa meciul AS Roma - Palermo
Patrascu a marcat un gol ?n partida amicala cu echipa de tineret
Ghioane a fost titular ?n partida amicala cu Salernitana
bine asa si Bad a dat 5 goluri in meciul cu unirea sanicolaul mare si ciolanel a luat jucatorul meciului in meciul cu baia mare si x a fost desemnat cel mai bun jucator in divizia c4...si ion cainescu a dat 3 goluri pentru selectionata hingherilor din balta alba :P
de aceea jucatorii enumerati sunt niste zerouri :P
MaPaX
28-01-2004, 09:08 PM
Nume Prenume Club Tara
Andone Bogdan Apollon Limassol Cipru
Bratu Florin Galatasaray Turcia
Cernat Florin Dinamo Kiev Ucraina
Chirita Daniel Zenit St Petersburg Rusia
Chivu Cristian AS Roma Italia
Ciubotariu Liviu Mons (Div 2) Belgia
Craioveanu Gheorghe Getafe (Div 2) Spania
Florea Daniel Sahtior Donetk Ucraina
Frasineanu Cornel Bursaspor Turcia
Gane Ion Grasshoppers Zurich Elevetia
Ganea Ionel Bursaspor Turcia
Ghioane Tiberiu Dinamo Kiev Ucraina
Kirita Giani Samsun Turcia
Lincar Erik Akratitos Grecia
Lita Catalin Apollon Limassol Cipru
Lobont Bogdan Ajax Amsterdam Olanda
Mara Bogdan Deportivo Alaves (Div 2) Spania
Marinescu Lucian Academica de Coimbra Portugalia
Miculescu Valentin Bekescsaba Ungaria
Miriuta Vasile Videoton Ungaria
Mitea Nicolae Ajax Amsterdam Olanda
Mitu Dumitru Dinamo Zagreb Croatia
Mitu Marius SK Lierse Belgia
Miu Iulian Bursaspor Turcia
Moldovan Viorel FC Nantes Franta
Munteanu Catalin Albacete Spania
Mutu Adrian Chelsea Londra Anglia
Niculae Marius Sporting Lisabona Portugalia
Pancu Daniel Besiktas Turcia
Petre Ovidiu Galatasaray Turcia
Radu Sergiu Le Mans Franta
Raducanu Claudiu Espanyol Spania
Rat Razvan Sahtior Donetk Ucraina
Rosu Laurentiu Numancia (Div 2) Spania
Sabo Radu Zalaegerszeg Ungaria
Sanmartean Lucian Panathinaikos Atena Grecia
Sasu Marius Ferencvaros Ungaria
Stelea Bogdan Salamanca (Div 2) Spania
Stoica Alin FC Bruges Belgia
Stoican Flavius Sahtior Donetk Ucraina
Sumudica Marius Debrecen Ungaria
Tamas Gabriel Galatasaray Turcia
Tararache Mihai Grasshoppers Zurich Elevetia
Tibor Selymes Debrecen Ungaria
Trica Eugen Litex Loveci Bulgaria
Vintila Bogdan Bursaspor Turcia
Voicu Ionut Videoton Ungaria
Zicu Ianis Parma Italia
Andrei_C
28-01-2004, 10:30 PM
:D :D oau esti informat , nu gluma ..
DarkComy
28-01-2004, 11:48 PM
Bv MaPax dar de unde stii tu asa de multa care e sursa ta ? :lol: :ph34r:
bine 80% dintre ei sunt cam pe duca sau jucatori de care nu a auzit nimeni :P in ultima vreme
le-am pus si eu pastea pe undeva prin forum...pe aici...dar cine mai stie pe unde...poate chiar prin topik-ul asta :P ! ;)
MaPaX
29-01-2004, 07:06 PM
Stiu ma ca ai pus (prima pagina)! Dar nu sunt la fel aici sunt alti jucatori este adevarat unii se repeta!
eu doar am zis...ca sa-i stie lumea si pe aia..
in rest...bravo ! ;)
hmmm ce fotbal or avea bozgorii astia? vad ca jucatorii nostri de care nu am mai auzit pana acum , in afara de Sumu si ,,|,,mIRiuta,,|,, , sunt vedeta la cluburi importante.
LiviuRO
29-01-2004, 09:54 PM
Hai mah ca si Selymes era super jucator in Golden Generation. Iar Ionut Voicu si Sasu au fost la rrapid.
stiu de Voicu ,care culmea e oltean . oricum la Rapid nu prindea de multe ori nici banca dar la bozgorii e vedeta. oare cum dracu au astia echipe in turul 3 uefa???
a marcat viorel moldovan din nou... in victoria cu 1-0 contra nu stiu cui ... :P !
danutz_andrey
01-02-2004, 06:43 PM
Da,se pare ca-si revine MoldoGOL.A dat 2 goluri :mishto: in cupa acuma unu' in campionat.
Sper sa o tina tot asa! :mishto:
goooooooooooooooooooool RADUCANU GOOOOOOOOOOOOOOOOL !
Raducanu inscrie la debutul la Espanyol ... in minutul 89 !!!!!
IEEEEEEEEEEE !
danutz_andrey
01-02-2004, 08:06 PM
Bine ca a inscris pt. ca in primul rand a adus victoria echipei sale si si-a castigat si simpatia suporterilor!La cat mai multe Raducanu! :mishto:
RaPiDuTz
01-02-2004, 09:19 PM
yey...misto !
E bine ca a dat gol ca acum are si Romania un jucator in Spania care da goluri...sper sa fie si Zicu in Italia :naughty:
DarkComy
01-02-2004, 09:59 PM
bv lui Raducanu sper sa mai inscrie GO GO GO :mishto:
La debut, Răducanu a dat golul victoriei lui Espanol
Senzaţional debut ?n Primera Division pentru Claudiu Răducanu. Introdus ?n teren ?n minutul 70 al partidei Villarreal - Espanol, la scorul de 0-0, atacantul rom?n a reuşit să marcheze, ?n ultimele secunde ale jocului, golul prin care a adus o victorie nesperată pentru echipa din Barcelona
Codrea a debutat,
Ianis Zicu mai aşteaptă
Mijlocaşul Perugiei a jucat tot meciul, ?nsă echipa sa mai aşteaptă prima victorie ?n acest sezon, ?n timp ce Ianis a rămas rezervă la oaspeţi. La primul joc ?n Serie A, Codrea (dreapta, ?n duel cu Serici) a lăsat o bună impresie
A revenit după opt luni şi jumătate
Marius Niculae a intrat ?n minutul 49 şi a ratat pe final ocazia de a ?nvinge campioana. După 259 de zile de suferinţă, cauzată de operaţia la metatarsienele piciorului drept şi recidivele succesive, internaţionalul rom?n a jucat iar la Sporting ?ntr-un meci oficial
DarkComy
02-02-2004, 12:12 AM
astea sunt cumva luate de pe www.gsp.ro ??? :P you bad boy :D
LiviuRO
02-02-2004, 07:36 AM
Pe mine in week-end-ul asta m-a mirat foarte tare jocul lui Ad. Ilie, Cobra care-si pierduse dintii. Se pare ca Lucescu i-a pus implanturi. Am vazut Bursa-Besiktas si a intrat Ilie asta, prima faza, prin minutu 70, ii da o pasa Tumer lateral-stanga pe la 30, il face pe unu din preluare, printre picioare celui de-al doilea, ajuns in careu, trece si de al treilea care il agata. Penalty! (ma rog, a ratat Tumer) Pe urma a mai avut 3 faze (a ratat singur cu portarul), dar s-a vazut ca are pofta mare de joc. Forma fizic egal cu 0 ca inainte, dar tehnic si tactic a jucat excelent. Sunt curios daca se va tine de treaba. Daca continua sa joace cum a facut-o ieri, cum il vad eu pe Iordanescu, are sanse mari sa revina la Nationala.
RaPiDuTz
02-02-2004, 08:34 AM
Pai da domne sa revina ca e baiat bun... :lol:
Am scris yo undeva acu ceva vreme ca daca face cateva antrenamente e numa` bun de joc :P
A inscris si Mitea...a fost introdus in minutul 64 al intilnirii cu penultima clasata, ADO den Haag! A facut o cursa de peste 40 de metri, incheiata cu un sut imparabil de la marginea suprafeţei de pedeapsă ?n colţul lung.
Ajax a batut cu 4-0 ... si etapa viitoare inalneste PSV Eindhoven ...ala meci :P !
DarkComy
02-02-2004, 02:53 PM
asa da orice sa il vad pe ilie din nou la nationala si in forma mare :mishto:
eu pe Marius Nicuale ;) !
DarkComy
02-02-2004, 10:07 PM
ma ma bate un gand pt un amical sa incerce iordanescu formula de atac
Mutu - Keseru voi ce ziceti ma rog sprijiniti de pancu
keseru nu vrea sa vina la nationala !!!
LiviuRO
03-02-2004, 11:49 AM
Mai bine un atac Marica-Mitea-Zicu. Da peste vreo 5 ani asa. Acum: Mutu Niculae si Zicu si Mitea pe benzi
pai si peste 5 ani Mutu nu o sa mai fie bun ? Eu cred ca o sa fie mai bun.... !
LiviuRO
03-02-2004, 12:28 PM
eh, ba da, dar astia 3 o sa fie si mai buni!
dj-cata
05-02-2004, 01:52 AM
d_dogg vad ca visezi frumos..... mitea e bun mijlocas stanga ....pacat ca nu e titular. Marica inca nu e de nationala...nu a demonstrat iar zicu la fel...sa vedem ce o sa faca la parma
peste 5 ani poate toti o sa intre in anonimat ....nu poti sa stii daca toti o sa fie ca si mutu
dupa mine keseru e mult mai bun decat marica sau zicu...si o sa se vad pe viitor
LiviuRO
05-02-2004, 02:00 AM
Mah, n-am zis ca sunt acum mai buni decat Mutu. Dar oricum au perspective mari, daca se tin de treaba. Si Keseru are loc in echipa aia. Fara indoiala.
Ce bine merge Moldovan ... si noi nu-l avem la noi :( ! Mie chiar nu-mi placea stilul lui de jok...dar acum parca il regret... ! Joaka super bine .. 5 goluri in 5 meciuri :o !
LiviuRO
05-02-2004, 12:20 PM
Cica Dinamo il transfera pe Peter Oforiquaye, de la Olympiakos Pireu (ghanezul ala de a jucat in Liga, periculos rau). Zice prosportu... Citandu-l pe Mininu (care a postat un comentariu acolo), "in fiecare zi kkt asta de ziar ne mai transfera un jucator". Apropos de asta, cica Dinamo ii va oferi un contract de 180000 de dolari pe sezon. Ar fi culmea!
(asta e genu de articol comandat, ca sa nu mai tipe fanii, le e cam teama dupa protestul ala)
eh fii serios, ieri la stiri ziceau ca ala cere un contract de 150mii pe an si dinamo nu ii da mai mult de 80 de mii pe an, asa ca slabe sanse sa vina ala...
si dupa parerea mea keseru este mult mai bun decat zicu si marica...marica pana acum nu a demonstrat nimic
LiviuRO
05-02-2004, 04:20 PM
Pai ce vroiai mah sa demosntreze, cand nu a apucat sa joace decat 2-3 meciuri titular? Stai linistit, o sa-l vezi in retur ce poate. Plus ca el este ofertat de Inter, nu transferat la Nantes.
Trecand peste favoritismele ca "a jucat la aia, a fost la ceilalti", e bine ca in viitor se contureaza o multime de posibilitati pt echipa nationala. Din pacate, doar in ofensiva, ca spre ex, nici acum nu avem un fundas stanga de valoare, care sa poata face fata unei eventuale absente a lui Rat.
dj-cata
05-02-2004, 11:35 PM
si daca a jucat doar 2-3 meciuri ma intreb ce a vazut inter la el....
sa vedem in retur ce poate desi eu nu il vad asa de bun incat la vara sa plece si sa joace la inter
LiviuRO
06-02-2004, 12:54 AM
Pai golu cu Sahtior? Ala nu are importanta? Sau golurile decisive marcate in campionat? La ce tehnica are Marica, si ce simt al portii (inainte sa traga se uita mereu la poarta) mi se pare normal ca Inter-ul sa vada in el un mare jucator.
Cand a jucat Dinamo in CUPA UEFA .... la sf. cand conduceau cu 3-0 si a fost introdus Marica s-a vazut clar ca a dinamizat atacul...a avut un fault clar in careu ... cand a fost pus la pamant de doi jucatori (mai clar decat faultul lor) si .. a avut golul in bocanc ... insa a dat pe langa poarta :( !
DarkComy
06-02-2004, 03:43 PM
hmm eu zic ca Ganea nu prea mai are sanse la nationala asa ca ar mere mutu-keseru pana acum keseru zic ca a demonstrat sa ie chemat la nationala
LiviuRO
06-02-2004, 04:42 PM
Eu totusi as merge pe cuplul Niculae-Mutu. Kesere este si el tehnic, ca Mutu, avem nevoie de un varf puternic, cu simtul portii, care poate sa fie bun si la jocul aerian. Adica Niculae sau Raducanu. Zic eu.
Cosmin_ultrasteaua
06-02-2004, 07:39 PM
Eu cred ca cele mai bune solutii in atac sunt Mutu, Niculae, Raducanu, Bratu si Ganea. Sa joace cine e mai in forma la acel moment.
Originally posted by DarkComy@Feb 6 2004, 03:43 PM
hmm eu zic ca Ganea nu prea mai are sanse la nationala asa ca ar mere mutu-keseru pana acum keseru zic ca a demonstrat sa ie chemat la nationala
Cand l-atzi vazut voi pe keseru demonstrand ca e bun ?
l-atzi vazut voi intr-un meci ? :huh:
DarkComy
07-02-2004, 12:15 AM
pai a intrat in minutul 60 la un meci al lui nantes la tineret cand scorul era 1-1 sia marcat 3 goluri , 2 pase de gol si o bara deci .....
iar mitea cat a jucat la dinamo pana sa il ia ajax ??? <_<
astea's pe hartie.......
si e la tineret... cine stie cu ce cocotieri au jucat :P !
DarkComy
07-02-2004, 02:40 PM
pai e la tineret doar are 18 ani sau 19 dar sa descurcat ma? ma rog sa il testeze in cipru iordanescu
si mitea catzi ani are ?
si joaka perfect in primu 11 la Ajax !
danutz_andrey
07-02-2004, 07:31 PM
A dat gol Ganea :mishto: :mishto: in minutul 26 al meciului cu Arsenal!Pacat ca a pierdut Wolverhampton cu 3-1!Era de asteptat,dar ce mai conteaza,important eca a dat gol Ganea!
da?
super
poate asa o sa mai prinda si el primu' 11
dar cum de a fost titular ? :unsure:
a rezistat tot meciul ?
danutz_andrey
07-02-2004, 07:44 PM
Nu stiu daca a jucat tot meciul!Eu am intrat pe livescore.com sa vad ce meciuri au mai fost,si am vazut Wolve 1-3 Arsenal si m-am gandit sa ma uit sa vad cine a dat gol!Si surpriza:am vazut acolo scriind Ganea!
moaa..deci nu te-ai uitat pe RoSport... :P
vezi ca avem si noi LiveScore !
m-am uitat la stirile pro tv si am vazut... Ganea a egalat la 1-1 printr-un sut de la 10 m care cu putina sansa se ducea in vinclu...s-a dus direct la fani si a sarit intre ei... acestia sarind pe el ! a jucat tot meciul din cate stiu... bravo lui...antrenorul s-a aratat multumit de prestatia lui ! ;)
DarkComy
07-02-2004, 09:11 PM
totti mitea mai prinde cateodata 11 lui ajax ca toata echipa aia cred ca are o medie de 23 de ani acolo toti sunt foarte tineri
nu cateodata
intra mai mereu...chiar daca nu de la inceput... la ultimul gol ... a facut o cursa de 40 de m si a tras la coltul lung fara sa-i lase nici o sansa portarului !
defapt toate golurile lui la ajax sunt spectaculoase... (vezi primu' gol)
prin asta am vrut sa spun ca mitea a demonstrat ca e bun (chiar si la nationala) pe cand keseru nu... ca sa avem atatea pareri de rau !
mai bine ne-am uita la noi in ograda care sunt multzi jucatori de valoare...care nu sunt convocatzi in nationala si ne batem pe unu... din finlanda ! ;)
dj-cata
07-02-2004, 10:20 PM
cum a mai spus si D_Dogg avem jucatori care pot ajunge mari doar ca toti acestia sunt cu profil ofensiv.....eu stau si ma intreb oare ce se va intampla daca lobont se accidenteaza si stelea nu mai e.....daca se accidenteaza Rat......daca se accidenteaza Chivu sau Radoi ......
totti spune-mi si mie niste fundasi(centrali , stanga) de la noi din campionat si niste portari care sunt de valoare si tineri
pai... hmm... ma iei asa... :P !
cine sunt eu ? Iordanescu ?
da-mi bani si ma duc sa-i urmaresc pe totzi... si-tzi spun ;) !
:)
danutz_andrey
08-02-2004, 04:09 PM
A dat gol azi Mitea in meciul in care Ajax a invins pe PSV cu 2-1!
Bravo Mitea si tineo tot asa!
wepy
si chiar a spus etapa trecuta cand a marcat golul de 4-0 ... ca isi doreste sa repete aceasta performanta si in meciul cu PSV care este mult mai important !
golul a fost marcat in minutul 61...care stiti olandeza ... uitatzi cum a fost faza :P !
61. GOAL AJAX!! Met een razendsnelle actie en een goed schot, dat in eerste instantie wordt geblokt door Waterreus, schiet Nicolae Mitea uit de rebound Ajax naar 2-1.
RaPiDuTz
08-02-2004, 05:00 PM
yeyyyy...a dat gol si Ganea (frumusel gol...) si acum si Mitea care nu numai ca a reusit sa inscrie in fata lu PSV dar a reusit chiar golul victoriei !
la cat mai multe !
DarkComy
08-02-2004, 05:55 PM
bv lui Ganea si lui Mitea si la mai multe :mishto:
totti mitea sia demonstrat calitatea la nationala ca a fost convocat si a jucat si joace si keseru un meci in echipa mare sa vedem cum se descurca
RaPiDuTz
08-02-2004, 06:11 PM
Mitea chiar a jucat bine in meciul amical cu Italia (parerea mea)
Ce se mai aude de jucatoru ala finlandez care vrea sa joace pt nationala Romaniei ?
pai nu prea vrea ...
golul lui mitea il putetzi urmari la stirile sport - b1tv...
care incep in jurul ore 18:35 ;) !
MaPaX
08-02-2004, 06:22 PM
Intrat la Ajax ?n minutul 51, Nicolae Mitea a marcat golul victoriei "lăncierilor" (2-1) ?n derbyul de pe "ArenA" cu PSV Eindhoven, la care Bogdan Lobonţ, accidentat, n-a fost convocat...
DarkComy
08-02-2004, 06:30 PM
GOOOOOL Niculae a marcat pt 2-2 im meciul pe care Sporting la terminat 3-3
totti am vazut golul lui mitea pe B1 si ghici ce a zis comentatorul mitea a fost rezerva ca in fiecare meci al lui ajax din 2004 intrat in minutul 51 el a marcat golul victoriei :mishto:
eh si ce... :P
din 2004 ... tine minte !!!
super golul lui mitea... defapt...mai toate golurile le-a dat asa cu sut pe coltul lung dupa o cursa pe partea stanga...dar aici a tras...si portarul a respins...dar a reusit sa revina cu o viteza extraordinara si sa retrimita mingea in poarta din 6 m !
RaPiDuTz
09-02-2004, 01:17 AM
Super ca a dat si Niculae gol...momente bune pentru multi stranieri de-ai nostri :mishto:
Sa o tina tot asha !
LiviuRO
09-02-2004, 10:36 AM
Pai Tomi Petrescu a zis ca inca nu s-a hotarat, dar ca el si-ar dori Romania, singura problema fiind cum va fi receptionata vestea de autoritatile finlandeze, care se pare ca vor sa-l tina neaparat pentru pe pustiul care castiga mai multi bani din publicitate decat Jari Litmanen.
Oricum, ar fi destul de greu pentru sa el sa renunte la Finlanda, unde ar fi titular cert, si sa vina la noi, la idiotul de Iordanescu, si sa aibe si o gramada de "adversari" pe postul sau (nu-mi vin in minte decat vreo 7-8 :), si toti buni sau foarte buni)
da...
...dar noi avem echipa mai puternica...
in Romania poate fi monitorizat de vreo echipa buna... si transferat...
pe cand in Finlanda...ma indoiesc... ;) !
LiviuRO
09-02-2004, 09:32 PM
Pai joaca deja in Premier League
eu nu stiu ce e asa deosebit la tomi petrescu asta, e un fel de miriuta sau cum il chema pe ala, eu nu am fazut sa faca ceva special in premier league...si oricum in finlanda e mediatizat ca aia nu prea au jucatori de valoare...la ei cred ca si burca ar fi superstar :P
LiviuRO
12-02-2004, 11:20 AM
Tomi Petresu-capitanul nationalei Under 19 a Finlandei, s-a transferat in vara la Leicester City, unde este titular. Se vorbeste despre el ca este super talentat. Personal nu l-am vazut in nici un meci live, dar din ce am citit pe net, se pare ca baiatul chiar are potential.
exact ce ziceam...
nimeni nu l-a vazut intr-un meci intreg jucand...ci doar din auzite ;) !
eu unul... cred ca e prea mediatizat... nu merita !
Am vazut acum cateva luni un mic video facut despre el. Este titular, dar in echipa rezervelor, dar spunea antrenorul lui ca este o dimant scump inca neprelucrat, trebuie slefuit mai intai de un mester dibace pentru a juca in Premier League.Poate deaceea nu l-ati vazut in vreun meci.
LiviuRO
13-02-2004, 01:27 AM
eu stiam ca debutase in Premier League... asa retinusem.
Videoul asta despre el l-am vazut acum cateva luni, poate o fii jucat vre-un meci pana acum.
LiviuRO
13-02-2004, 03:18 AM
mah, oricum, cum se retrag "vedetele" de la ue steaua, mi se pare normal sa ne intarim cu orice gasim. Sa nu ramanem descoperiti daca nu mai vin alde Dinita, Oprita sau Dica.
MaPaX
14-02-2004, 11:55 PM
Nantes [3 - 1] Nice
6' [1 - 0] Gregory Pujol
29' [2 - 0] Viorel Moldovan
38' [2 - 1] Christophe Meslin
83' [3 - 1] Viorel Moldovan (pen.)
Felicitari lui VIO
dj-cata
15-02-2004, 04:11 AM
pacat ca nu vine si pe nationala....ar mai putea juca pana la mondiale si acolo sa isi termine cariera
RaPiDuTz
15-02-2004, 04:20 AM
intrebarea e daca vom ajunge la mondiale... :P
Cel mai bine pentru el ar fi sa se transfere la un club mai tare din Spania,Italia sau Anglia unde sa isi inchieie cariera... :)
dj-cata
15-02-2004, 04:26 AM
la varsta lui nu il mai iau alea....e foarte bine ca joaca in franta...si cel mai important ca da multe goluri, pacat ca nu le da pt nationala
MaPaX
15-02-2004, 04:15 PM
Besiktas [3 - 1] Denizlispor
13' [0 - 1] Bayazit
41' [1 - 1] Ilie (pen.)
50' [2 - 1] Hassan
66' [3 - 1] Ilie
hehe
bravo ilie !
te asteptam la nationala ! ;)
Pe mine ma enerveat cumplit Moldovan ca jucator, pur si simplu nu-l suport. Tin minte la meciul cu Germania de laeuro2000 cand a dat golul ala, daca era mai in spate cu un metru dadea peste poarta.
hmm
sa inteleg ca tu nu-l doresti la nationala ?
in franta e o adevarata masina de goluri
joaca super bine... !
LoL si daca nu-l doresc eu crezi ca Puiu nu-l baga in echipa? In Franta e un fel de block notes 2, are un noroc nemaipomenit, e normal sa dai gol daca coechipierii tot iti pun pase.
nu e vorba ca nu-l baga Puiu
el numai vrea sa vina la nationala !!!!!
poate nu ai vazut golurile lui de zici asta
poate nu ai vazut cum se demarca...
ce lov. de cap are si ce sut ! ;)
LiviuRO
16-02-2004, 02:18 AM
Asta ne mai lipseste, Moldovan! El e viitorul Roger Milla al fotbalului romanesc. Decat el, mai bine Raducanu.
a dat si Bratu golazo!! (a pus latu dintr-un metru, singura atingere corecta de balon a lui din tot meciul Genclebirilgi-Galata 2-2, ziceau comentatorii de la National TV).
Mutu gol cu Arsenal, si ce gol, de mare jucator!
dj-cata
16-02-2004, 03:30 AM
l-ati uitat pe racanel :)) care a dat si el gol pe unde mai joaca el :)
pacat de mutu ca are un antrenor asa de prost...eu chiar nu intelege schimbarile lu ranieri...nu au nici o logica
pacat de mutu ca are un antrenor asa de prost...eu chiar nu intelege schimbarile lu ranieri...nu au nici o logica
GRESIT !
puteai sa spui !
ce noroc are mutu.... :mellow:
pentru ca daca nu era Ranieri ... mutu numai era titular de mult !
RaPiDuTz
16-02-2004, 02:07 PM
yey, Ilie cica a jucat super
Filipescu a reusit sa dea si el gol pt Zurich ;)
LiviuRO
16-02-2004, 02:20 PM
Au inceput sa se miste stranierii, mai ales astia care nu mai sunt la Nationala - Molodovan, Ilie, Filipescu, se pare ca vor sa revina :, mai ales ca acum s-au eliberat locuri.
Personal, de abia astept sa inceapa meciurile de calificare!
dj-cata
17-02-2004, 12:07 AM
filipescu ? iara sa vina asta ? sa il injure tot stadionu iara si sa ne mai piarda un meci ? eu nu cred ca o sa mai vina la nationala...iar moldovan a zis ca nu se razgandeste nici el.....
totti : vrei sa zici de mutu ca nu joaca bine ? chiar daca nu da goluri tot timpu....tot joaca bine de tot..joaca pt echipa....si e mult mai bun decat jimmy sau islandezul ala.....
Mutu juca bine la Parma, dar acolo nu prea avea cu cine sa joace, cred ca uli Mutu ii se potriveste mai bine rolul de coordonator, sau in spatele varfurilor, pt ca vede jocul bine si da niste pase excelente. Oare de ce nu executa el loviturile libere, la Parma a dat multe goluri din faze fixe.
dj-cata
17-02-2004, 01:03 AM
cum sa dea el loviturile libere cand la fiecare jimmy sare imediat la minge ca sa bata el :) eu nu l-am vazut pe ala sa dea un gol din lov libera....sau hai sa merg si mai deparrte....nu l-am vazut sa dea pe poarta :) nici eu nu inteleg de ce nu il pune pe mutu sa bata lov libere
E fraier Mutu ca nu se impune in fata alora, este clar cel mai valoros jucator din lotul lui Chelsea.
LiviuRO
17-02-2004, 03:09 AM
din moment ce Ranieri l-a intitulat "copilul meu", este clar ca il are la inima si ca vede in el un mare jucator. Probabil il mai tachineaza si il mai schimba aiurea, ca sa-l "inraiasca", sa-l determine sa joace la capacitate maxima.
Personal, Ranieri mi se pare un antrenor chiar bun, imi place cum gandeste, din pacate nu prea are rezultate pe care le-ar merita.
dj-cata
17-02-2004, 03:24 AM
daca iti place cum gandeste spune-mi si mie logica lui de a schimba echipa de la o etapa la alta....chiar daca in et precedenta au castigat lejer.... asta era prima intrebare.... a doua ar fi sa imi spui ce cauta johnson ala sau cum il cheama care de fiecare data greseste pase cand il are pe melchiot sau bridge :) a treia ar fi sa imi spui ce are cu gronjkaer ala care nu stie sa dea nici o centrare cand il are pe duff (care acum e accidentat ) si pe joe cole :)
si in final sa imi spui ce cauta gudojhssen ala in atac si crespo e pe banca ?
sunt curios sa vad ce imi raspunzi
LiviuRO
17-02-2004, 03:49 AM
pai sa-ti satisfac curiozitatea:
1. Johnson e titular in general pt ca este tanar, de viitor, Melchiot are deja 31 de ani. Bridge este fundas stanga, nu dreapta, iese din discutie.
2. Gronkjaer si Duff nu joaca pe acelasi post, cu atat mai putin Joe Cole. Joe Cole e mijlocas central, un fantezist, de genul Hagi, Okocha, d-astia. Gronkjaer face si faza defensiva, duff nu.
3. Crespo este un jucator de moment, daca e in forma rupe tot, daca nu, nici nu se vede pe teren. Gudjonhssen in schimb este constant si joaca pt echipa.
In concluzie, Ranieri este obligat sa faca aceste mutari din uramtoarele motive, zic eu:
1. trebuie sa vada ce poate fiecare jucator in diferite situatii (si asta nu se face in 2-3 meicuri). El a avut norocul (sau poate ghinionul sa primeasca sezonul asta inca un lot pe langa cel pe care il avea la dispozitie).
2. are o serie de vedete, Veron, Crespo, Makelele, Geremi, Mutu chiar, care nu dau randament in mod constant, si de aceea trebuie sa-i schimbe.
3. Toti antrenorii isi doresc sa aibe posturile dublate. E si cazul lui Ranieri, care trebuie sa acorde o sansa tuturor.
dj-cata
17-02-2004, 03:57 AM
nu sunt de acord cu tine pt ca crespo a dat foarte multe goluri pt cat a jucat iar mutu e cam cel mai bun de la ei......
iar gronjkaer eu zic ca nu are ce cauta la chelsea...poate doar eu vad asta....dar ala incurca jocul....iar duff e mult mai bun...doar nu au dat banii aia degeaba pe el ? :)
si face niste schimbari idioate....jimmy ala nu face nimic tot meciu si il scoate pe mutu de fiecare data...
iar gudojhssen ala e constant...atinge doar de 2-3 ori mingea pe meci...... eu l-as imprumuta pe ala....nu are ce cauta la echipa asta....
in plus toti ashtia din atac sunt egoisti....nu ar da si ei o pasa la mutu....toti vor sa traga ei la poarta :)
LiviuRO
17-02-2004, 04:06 AM
tocmai de asta si toate mutarile...
Gronkjaer e o veche aripa, asta stie sa joace, e normal sa se integreze mai greu in sistemul lui Ranieri, care este mai "italienesc".
dj-cata
17-02-2004, 04:21 AM
ce ii trebuie asa de mult timp cand el are deja vreo 4 ani de cand joaca acolo :)
GRESIT !
puteai sa spui !
ce noroc are mutu....*
pentru ca daca nu era Ranieri ... mutu numai era titular de mult !
uite ce am zis eu dj-cata
totti : vrei sa zici de mutu ca nu joaca bine ?
hehe...
nu intelege ce vrei !
am spus asta... pentru ca sti ca mutu a avut o perioada
cand dupa 13 etape nu marcase inca...
si Ranieri inca il mai baga la fiecare meci ... spre disperarea presei
pentru ca .... dupa cum a zis si el .. e "copilul lui" :P !
nu stiu ce alt antrenor care l-ar fi vazut
ca un simplu jucator care trebuie sa dea goluri
l-ar mai fi bagat dupa toate ratarile ;) !
dj-cata
17-02-2004, 11:54 PM
nu dadea goluri dar prin felul in care juca era tot timpu printre cei mai buni jucatori de pe teren si se lupta pt fiecare minge....
daca nu dadea gol dadea pase de gol :)
LiviuRO
18-02-2004, 01:44 AM
Pai da cata, Gronkjaer e de mult la Chelsea, dar sistemul asta pe care il practica Chelsea acum este nou. A fost introdus de Ranieri in sezonul asta, dupa importul masiv de vedete.
dj-cata
18-02-2004, 02:58 AM
hai mah....toate ziarelele se iau de el...si inca ceva...am fos un meci in care erau condusi...si el in loc sa bage un atacant il baga pe melchiot.....si asta e doar unul din multele schimbari prost gandite...
pe mutu il scoate si cand e cel mai bun de pe teren...si vad ca degeaba scriiu ziarele de el ca vad ca nu il intereseaza.....Eu cred ca la vara o sa zboare de la chelsea
LiviuRO
18-02-2004, 04:29 AM
pa daca nu castiga nici un trofeu o sa zboare cu siguranta. Totusi, la Valencia a avut rezultate excelente. Mie mi se pare un antrenor bun. Daca nu era Andone la Dinamo, l-as i vrut pe el daca tot pleaca de la Chelsea.
pe mutu il scoate si cand e cel mai bun de pe teren...si vad ca degeaba scriiu ziarele de el ca vad ca nu il intereseaza.....Eu cred ca la vara o sa zboare de la chelsea
pa daca nu castiga nici un trofeu o sa zboare cu siguranta. Totusi, la Valencia a avut rezultate excelente. Mie mi se pare un antrenor bun. Daca nu era Andone la Dinamo, l-as i vrut pe el daca tot pleaca de la Chelsea.
din cate stiu...
acum cateva zile...
l-a convins pe abramovici ca ii trebuie timp sa faca o echipa...sa se bata la UCL...
si asta i-a promis ca cel putzin 2 ani de acum incolo nu-l da nimeni afara ... ;) !
pacat ca nu poate juca mutu cu arsenal
in campionat....
ca are prea multe cartonase :( !
RaPiDuTz
18-02-2004, 01:05 PM
uff pacat... :(
mai dadea si el un golazo dala ca in cupa
parerea mea ca Ranieri este super antrenor numai ca la o echipa ca Chealsea la care au venit multi jucatori noi dintr-o data e normal ca nu poate face performanta asa repede mai ales in fata unor echipa ca Arsenal sau M.U care au echipe bine puse la punct de ceva vreme...
:offtopic: daca ranieri ... cu toate valorile care au venit
nu a putut face o echipa competitiva
sa vedem ce-o sa faca Dan Petrescu
cu toate "valorile" venite :P :offtopic:
Eu cred ca antrenori italieni nu au ce cauta in fotbalul enlgez, aduc acel stil de joc de la mama deacasa. Fotbalul englez trebuie jucato in stil englezesc. Oare de ce credeti ca Chelsea joaca asa de urat in comparatie cu alte echipe?
dj-cata
19-02-2004, 02:23 AM
sunt curios sa vad in liga pana unde ajung pt ca din cupa a iesit....din cupa ligii a iesit...la titlu nu prea o vad campioana (doar sa joaca super prost restu :) ) si mai ramane liga campionilor....dar tare mi-e frica de stuttgart ca o sa faca o surpriza....
Originally posted by blue boy@Feb 19 2004, 01:47 AM
Eu cred ca antrenori italieni nu au ce cauta in fotbalul enlgez, aduc acel stil de joc de la mama deacasa. Fotbalul englez trebuie jucato in stil englezesc. Oare de ce credeti ca Chelsea joaca asa de urat in comparatie cu alte echipe?
bah firas al dracu... !
ia pune tu pe arsenal sa joace fotbal englez :lol:
astea cu jucatu' un anumit stil de joc...e veche
pai arsenal are jumate ...ce jumate...mai mult de jumate din echipa numai francezi si alte natii....:P mai putin englezi :P !
LiviuRO
19-02-2004, 02:08 PM
Asta cam asa e. Marile echipe ale Angliei, adica Man U, Arsenal, Liverpool si chiar si Chelsea nu joaca nici pe departe un fotbal de tip "englezesc". Daca ne uitam bine, observam ca nici Manchester City sau Newcastle nu mai joaca de cativa ani pe sistemul "hit & run", cu angajari pe pe varfuri la infinit, cu centrari cat cuprinde.
Oricum, Arsenal este cea mai europeana echipa din insula, se vede ca are antrenor francez si o groaza de jucatori super-tehnici.
singura echipa
care mai joaca cat de cat
"fotbal englez" sunt cei de la Manchester
dar s-au schimbat si ei acu'
mai ales echipa...
a venit saha ... a plecat butt ... !
Cand am zis foptbal englez nu ma refeream la "hit&run" , asta e tactica echipa franceze , cu centrari din careu in careu. Este adevarat ca ehipele din Anglia nu au foarte multi englezi in lot, dar joaca un fotbal special , interesant si spectaculos.
dar joaca un fotbal special , interesant si spectaculos.
Nu merge,, e fumata ! :lol:
LiviuRO
20-02-2004, 10:52 AM
blue boy, nu am inteles ce ai vrut sa zici... "Hit & run" este tactica echipelor franceze??
Uite-ta la meciurile din le championat, cam toate echipele joaca cu mingi la bataie din careu in careu.
looool
pai cred ca d_dogg vorbea despre traditie
asta e tactica lor ... de cand au inventat jocul de fotbal ! ;)
LiviuRO
21-02-2004, 06:07 AM
blue boy, eu cred ca francezii sunt foarte foarte tehnici. Si, de asemenea, imi pari foarte bine dezvoltati fizic, si mai ales joaca tactic bine. Dovada: AS Monaco in Liga. Nu e cazul sa-ti spun de un Djibril Cisse, Philippe Mexes, Kapo, Jean-Alain Boumsong, Peguy Luyindula, Sidney Govou, Daniel Moreira, Frederic Giuly... ca sa enumar doar cativa din Le Championat, care imi plac mie foarte mult. Personal, Franta mi se pare foarte spectaculoasa.
pacat ca avem
putini stranieri in franta
si aia care sunt joaca putin !
doar molodvan ce ne mai scoate
cu capu' in lume (in franta mai bine zis :P)
DarkComy
21-02-2004, 09:58 PM
totti ai auzit ca , keseru a marcat 8 goluri in 4 meciuri pana acum au zis aia de la Nantes ca din sezonul viitor sigur il baga in echipa mare :P :P
L-ai uitat si pe Marius Baciu, omul de fier din fefensiva celor de la Lille. In categoria celor care ne reprezinta in Franta , l-as baga si pe "schija" asta pentru ca e Valcea nu ca ar fii mare fotbalist.
Marius Baciu ? omul de fier ?
lol...
tu sti cate meciuri a fost titular ? :lol:
Stiu ca de fiecare data cand a jucat l-a laudat prese franceza.
eh...
sa zicem...
insa nu de fiecare data
a avut si meciuri bune...dar a avut si meciuri la care a gafat mult...si a stat si pe banca ;) !
DarkComy
22-02-2004, 07:08 PM
deci am observat ca raducanu dupa ce a inceput bine la noua echipa cu un gol care a adus victoria s-a stins :alida:
dj-cata
23-02-2004, 12:32 AM
baciu deja are o varsta si nu cred ca il mai ia iordi la nationala....iar sg radu ....hai mah blue boy....asta e gluma de 1 aprilie ? :))))
azi a mai dat un gol moldovan in meciul cu marseille si a fost schimbat in min 60....cam devreme....
raducanu a inceput bine si acum vad ca nu prea mai face nimic...dar e bine ca joaca meci de meci...si poate isi revine el :)
LiviuRO
23-02-2004, 12:54 AM
pai Raducanu totusi joaca la Espanyol... o echipa care merge varza. In plus, ce credeai? ca vine el si le da 3 realului? :)
Tre sa joace si coechipierii pentru el, ca sa poata marca.
dj-cata
23-02-2004, 01:17 AM
lasa ca isi revine el...acum cu real oricum nu prea avea el sanse sa dea gol ...decat asa din prost noroc :)
e pacat ca fernandes ala joaca doar cu un singur atacant si ala e si capitanul echipei si din cauza lui raducanu sta rezerva :)
azi a mai dat un gol moldovan in meciul cu marseille si a fost schimbat in min 60....cam devreme....
pai...
in cam toate meciurile jucate de el la nantes a fost schimbat pana la finalul meciului
numai are aceeasi forma ... si nu poate juca un meci intreg....si tocmai asta e si motivul pentru care numai vrea sa vina la nationala...pentru ca nu se mai simte capabil sa le faca pe amandoua
oricum...event o sa fie cand n-o sa mai inscrie :D
bravo lui...10 goluri in 7 meciuri daca nu ma insel
incredibil.... poatel ia Realul :blink: :lol:
LiviuRO
23-02-2004, 03:29 PM
lol, mai degraba pe Keseru care vad ca si-a facut un obicei sa dea duble pentru Nantes...
Eu astept sa vad ce dracu face Contra ala nene, cand si-o reveni si el la forma aia de odinioara, cand era MVP-ul finalei Cupei UEFA, desi echipa lui pierduse.
DarkComy
23-02-2004, 09:42 PM
Totti ai vazut iar a marcat Kesru 2 goluri :P are 10 goluri in 5 meciuri :mishto:
keseru joaca la echipa mare sau nu?
Joaca la rezerve , dar o face foarte bine, imi pare rau ca a plecat afara, dar ma consoleaza faptul ca nu va ajunge la echipele din bucuresti.
dj-cata
24-02-2004, 12:58 AM
Se scrie in ziarele franceze ca la anu o sa fie titular in prima echipa..ar fi foarte frumos ca la 17 (sau cati o sa aiba at) sa fie titular la o echipa din franta care nu e chiar asa de slaba.....
sper ca in maxim 2 ani sa fie titular la nationala si sa avem 2 atacanti adevarati in echipa :)
LiviuRO
24-02-2004, 01:10 AM
Pai probabil peste vreo 5-6 ani atacul Nationalei o sa fie Marica-Keseru. E bine ca avem talente din astea, jucatori super-tineri, care au inceput sa confirme de la o varsta atat de mica. Ar fi ideal sa gasim si niste fundasi la fel de talentati, sau macar sa ajungem ca Brazilia...
dj-cata
24-02-2004, 01:23 AM
iara incepi cu marica ? pana cum era alexa...dar cand a vazut ca anu a jucat la nationala ai lasat-o mai moale....
cum poti sa lauzi asa de tare un jucator care nu e titular nici macar la dinamo....te bazezi doar pe faptul ca l-a vazut inter si inseamna ca e bun. uita-te ca inter a luat multi jucatori care nu au meritat banii dati pe ei....
keseru are multe goluri date si in franta ......are mult mai multe goluri date in franta decat marica in romania...si asta cu cotate ca keseru e mai tanar decat marica
MaPaX
29-02-2004, 08:27 PM
Grasshoppers [3 - 2] St. Gallen
23' [1 - 0] Gane
38' [1 - 1] Barnetta
50' [2 - 1] Gane
73' [3 - 1] Gane
90' [3 - 2] Barnetta
Codrea a marcat pt Perugia
Reghecampf a marcat pt energie cottbus
Perugia [4 - 2] Bologna
28' [1 - 0] Fabrizio Ravanelli
58' [1 - 1] Claudio Bellucci
64' [2 - 1] Paul Codrea
73' [3 - 1] Jose Ze Maria (pen.)
82' [4 - 1] Dario Hubner (pen.)
85' [4 - 2] Claudio Bellucci
Osnabruck [0 - 1] Energie Cottbus
55' [0 - 1] Laurentin Reghecampf
cartonase rosii : 87' Spork si Laurentin Reghecampf
romanul inger si demon :)
RaPiDuTz
01-03-2004, 01:02 AM
oooooo, mai traieste si Ravanelli ? :)
a scos si Pancu un penalty pt Besiktas care insa a pierdut cu 2-1... :(
DarkComy
01-03-2004, 10:17 PM
pacat pt Besiktas a trecut Fener pe primul loc :alida: :alida:
Cosmin_ultrasteaua
01-03-2004, 10:59 PM
Imi pare bine ca Codrea a marcat. Sper sa se impuna la titular la Perugia.
DarkComy
02-03-2004, 10:56 AM
Deci e clar ca Raducanu na fost de cat un mare Fasssss la Espanyol s-a stins :alida: iar Zicu nu marcheaza :alida:
cinevaaaa
02-03-2004, 07:32 PM
ASTA E, NU A FOST O ETAPA PREA REUSITA PENTRU ROMANI (cu minci exceptii) <_< , DAR SPER CA SAPTAMANA VIITOARE SA RECUPEREZE :dansing:
DarkComy
02-03-2004, 10:02 PM
ma rog pt Gane a fost o etapa excelenta daca nu cea mai buna care a avut-o vreodata
i-a batut singur pe fosti lui coechipieri :mishto:
Cosmin_ultrasteaua
02-03-2004, 11:26 PM
Si pt Codrea. Oricum si Chivu a jucat bine.
cinevaaaa
03-03-2004, 03:20 PM
DAR MUTU NU A JUCAT, ZICU SI CU RADUCANU NU AU MARCAT(au dezamagit),MIRCEA LUCESCU,ADRIAN ILIE SI CU PANCU AU PIERDUT , OVIDIU PETRE SI BRATU DE ASEMENEA AU PIERDUT ,LOBONT NU A JUCA etc.
:oops: :pimp:
Andrei_C
03-03-2004, 08:54 PM
si nici Chivu n-a jucat azi in cupa uefa .... <_<
RaPiDuTz
03-03-2004, 09:19 PM
eh ce mai conteaza...l-a menajat ;)
oricum AS Roma a castigat cu 2-0 si sa calificat
DarkComy
03-03-2004, 11:23 PM
hmm vroiam sa ma duc la pariuri azi ca a fost etapa de cupa uefa :alida:
cinevaaaa
04-03-2004, 02:42 PM
ILIE SI CU PANCU DUPA MINE AU FOST CEI MAI BUNI JUCATORI din echipa lor in meciul cu VALENCIA(imi pare rau ca au pierdut cu 2-0) :(
DarkComy
04-03-2004, 09:20 PM
De cand a venit Ilie la echipa Pancu e cel care da golurile sau se afla la finalizare iar Adi Ilie e cel cu pasele decisive si constructia Iar apararea lui Besiktas a ajuns de cacao rau de tot :alida:
RaPiDuTz
04-03-2004, 09:28 PM
aparare ?
da ce besiktas mai are aparare ?!
Zago si cu Ronaldo ala sunt doi distrusi in ultima vreme...
DarkComy
04-03-2004, 09:30 PM
si parca nici portarul nu mai e intr-o forma buna parca mai mult e spectator la goluri
cinevaaaa
08-03-2004, 03:44 PM
INCA O ETAPA SUPERREA PENTRU ROMANI(cu exceptia lui MOLDOVAN) :angry:
RaPiDuTz
08-03-2004, 04:49 PM
Moldovan, inca un meci in care a reusit 2 goluri de data aceasta in fata lui Rennes... :)
Besiktas dupa un tur excelent au un retur dezastros...ufff pacat :(
dj-cata
11-03-2004, 12:11 AM
besiktas e in cadere libera....dar m-am uitat pe etapele care mai sunt de juat iar fener are meciuri mult mai grele....are de jucat cu gencerbiriligi , gaziantep si inca una tare...una slaba si apoi cu besiktas ...deci sunt 5 meciuri consecutive din care 4 foarte grele...
moldovan e foarte bun in franta dar nu mai vine el la nationala...si e mai bine ca doar vrem sa intinerim echipa nu sa il aducem pe moldovan la 32 de ani
supermoro
11-03-2004, 07:59 AM
daca moldovan nu are ce cauta la nationala, atunci de dorinel ce ar mai fi de spus?
si, in plus, intinerire vrem toti, dar nu cu orice pret.
dj-cata
12-03-2004, 01:33 AM
eu nu zic ca nu are ce cauta la nationala...poate daca era mai tanar :) dar avem un mutu ....un niculae , un keseru un marica (poate) si altii care sunt tineri si de viitor pe cand pe postu lu munteanu nu e asa de mare inghesuiala...e si acum cel mai bun pe postul pe care il joaca
danutz_andrey
13-03-2004, 10:34 PM
A dat din nou gol Moldovan!S-o tina tot asa si il asteptam la nationala!
KYssY
13-03-2004, 10:35 PM
nu stiu unde sa il bage pe el in nationala printre atatia tineri!!! da, intradevar e bun, n-am ce zice!!!
danutz_andrey
13-03-2004, 10:38 PM
Pai sa-l bage Iordanescu in ultimele 15 min intr-un meci,face dubla si sa vedeti cum ajunge iar titular la nationala! Dar asta nu se va intampla pt. ca Moldo-Gol a spus ca nu mai vine la nationala! :( Pacat!Mare pacat!
DarkComy
14-03-2004, 05:47 PM
Da ma dar va amintiti cand juca la nationala??? ca rata destul de des nu stiu ce are in sezonul asta a luat viagra :lol: :lol: :lol:
POate sa dea Moldovan 10 goluri pe meci, in continuare cred ca este un raratangiu fara pereche si ca Nationala are multi jucatori tineri care sunt cu mult peste el.
danutz_andrey
14-03-2004, 06:00 PM
Cine e peste el?! Cristea,Marica,Tibor Moldovan?Singuru care e peste el e Bratu si atat.
Sirius
14-03-2004, 10:26 PM
Viorel Moldovan e in forma, dar cred ca la toamna nu o sa mai fie asa, pt ca varsta isi spune cuvantul.
Intr-adevar, Bratu este mai tare ca Moldovan...la ratari. (remember Danemarca :sanshine2: )
dj-cata
14-03-2004, 10:43 PM
bratu mai bun decat moldovan ? hahahaha...asta ce e pacaleala de 1 aprilie ? :)
bratu e un ratangiu mare de tot ...rateaza din toate pozitiile la galata...si e criticat aproape in fiecare etapa...si nu uita ca este vb de camp turciei....un camp de nivelul nostru.....si clar sub camp frantei...
Edy_smf
17-03-2004, 02:20 AM
Daca va aduceti aminte in cursa pt calificarile la euro 2004 eram printre cei care ceream vehement intoarcerea lui Moldovan in atacul echipei Romaniei dar eram luat in ris de fiecare data cu replici de genul 'mai terminatai odata cu bosorogii astia!'Precum vedeti Mutu nu face 2 bani in comparatie cu Moldovan..experienta isi spune cuvintul side aceasta data...In Franta Moldovan este comparat cu Trezeqet su Hennry inca dinainte sa plece si sa reintoarca la Nantes pe cind Mutu este tinut rezerva si nu m-ar mira sa-l vad inapoi in divizia A:)...daca o tine asa cu ratarile nu m-ar mira sa-l vad nici in B...oricum la cum baga Ioan Becali jucatori prea tineri si fara experienta in nationala slaba sansa sa mai vedem valori ca Moldovan ,Galca,Filipescu sau chiar Munteanu prea curind inapoi la nationala...iar campionate europene sau mondiale ...nici nu se mai pune problema
dragos_015
23-07-2007, 01:36 PM
Sper ca nu am inviat topicul degeaba dar nu am gasit unul mai bun in care sa postez...
Atacantul roman Ciprian Marica a semnat cu campioana Germaniei VFB Stuttgart. El va avea un salariu de 2 milioane de euro pe sezon.
sursa www.gsp.ro ,www.prosport.ro
Eu zic ca este un pas inainte pentru Marica si cred ca se va adapta bine in Bundesliga.
andreiutzu
23-07-2007, 01:38 PM
Am inteles ca Lucescu a insistat sa mearga in Bundesliga..la echipa Campioana..ca mai avea o oferta de la Derby County..Mult succes Marica!!
stephen
23-07-2007, 02:59 PM
In sfarsit,sa vedeti ce atacant de clasa iese din asta...
poli tm in fifa
23-07-2007, 05:39 PM
Si cat a costat ca prin prosport si gazeta zicea ceva de suma de 12.000.000 de euro ?!?!
dragos_015
23-07-2007, 06:54 PM
8 milioane a costat :)
MARICA A SEMNAT CU VfB STUTTGART! 11.8 MILIOANE
Marica va primi 2 milioane de euro pe sezon
sursa:www.sport.ro
Saint
23-07-2007, 07:35 PM
Acum e cel mai bine platit roman din strainatate. Oricum, cum lui Pictor Viturca nu prea ii place campionatul, din pacate nu il vad foarte bine la nationala pe Marica :(
Daca lui Piturca nu ii place Bundesliga asta nu inseamna neaparat ca el va avea de suferit . Oricum , este cea mai buna optiune pe care o putea lua , nu cred ca era mai bine pentru el sa ramana la Sahtior sau sa mearga in Anglia , la o echipa nou promovata .
boggy
06-12-2007, 06:04 PM
:lol: contra a primit un an cu suspendare (http://www.tricolori.ro/contra-a-primit-un-an-de-inchisoare-cu-suspendare-pentru-ca-a-lovit-un-politist/) pt. ca a luat la bataie un politist roman :lol:
champion
06-12-2007, 06:37 PM
Pentru mine nu e o noutate, merita dupa comportamentul lui . ;))
M.I.L.32
06-06-2008, 12:41 PM
Mutu (http://www.cotidianul.ro/soc_la_nationala_mutu_obligat_sa_platesca_12_milio ane_de_euro_lui_abramovici-47880.html), obligat să plătescă 12 milioane de euro lui Abramovici !
boggy
06-06-2008, 01:18 PM
Mutu (http://www.cotidianul.ro/soc_la_nationala_mutu_obligat_sa_platesca_12_milio ane_de_euro_lui_abramovici-47880.html), obligat să plătescă 12 milioane de euro lui Abramovici !
Si cica se zvonea ca va ajunge din nou la Chelsea ,la pachet cu Prandelli.
sisu_stelistul
06-06-2008, 09:48 PM
Nu mi se pare corect, e adevarat ca ce a facut el nu e bine, dar asa ceva este nesimtire, Mutu a fost dat afara de la Chelsea, DAT AFARA, nu conteaza motivul, de ce sa plateasca el?
EDIT: 3000 de posturi :p
M.I.L.32
07-06-2008, 10:44 AM
Se pare ca pentru cei care au dat acest verdict nu conteaza ... in fine asta e...o sa treaca el si peste asta. Cat despre Mutu la Chelsea, nu cred ca acest lucru va mai fi posibil.
xdevil
21-06-2008, 08:23 AM
Fenomenal, am citit in Gazeta Sporturilor ca cica Codrea si Rat sunt pe faras. Cum frate, ca astia sunt 2 dintre jucatorii care chiar joaca si care chiar o fac bine la nationala...
Saint
21-06-2008, 11:21 AM
Tu chiar crezi tot ce zic aia de la GSP? :nashpa: Aia atatea transferuri anuntau, bombe, tot felul de cretinitati :rolleyes:.
M.I.L.32
21-06-2008, 01:14 PM
Eu pana nu vad la stiri (concret),nu mai cred ce se scrie in ziare.Sunt prea mediatizate unele lucruri...si se ajunge deseori la porcarii scrise in ziare.
cata_dinamo
24-09-2008, 11:28 AM
Ciprian Marica a marcat un gol, duminica, pentru Stuttgart in victoria 3-1 cu Karlsruher, desi a jucat dar 20 de minute.Tibi Ghioane a marcat si el un gol in victoria lui Dinamo Kiev, 3-0 in deplasare cu Chornomorets :romania:
Cristi Chivu a revenit dupa accidentare, fiind integralist in victoria obtinuta de Inter, 3-1 la Torino:p
xdevil
24-09-2008, 07:32 PM
Stai cuminte, cat e barbugiu la nationala, Ghioane n-o prinde... Poate sa castige Champions League cu Dinamo ca tot degeaba.
Cat e gluma e panarama, dar Marica chiar pare a fi in forma :). A marcat iarasi pentru Stuttgart in 16imile Cupei.
cata_dinamo
25-09-2008, 07:57 PM
Marica a reusit sa inscrie din nou pentru Stuttgart in victoria 2-0 cu Arminia Bielefeld, in cupa Germaniei :mishto:
Tot aseara, Radu Stefan a fost integralist pentru Lazio, in victoria 3-0 impotriva Fiorentinei si laudat de presa italiana :p
cata_dinamo
28-09-2008, 04:55 PM
Situatia romanilor din Serie A:
-Stefan Radu integralist la Lazio
-Codrea schimbat in minutul 60
-Patrascu neinclus in lot
-Moti suspect de ruptura
-Dica doar rezerva
Aseara Mutu a fost schimbat in minutul 82.
Chivu este anuntat titular !
De ce l-a mai luat Zenga pe Dica daca nu-l foloseste deloc ?:confused:
Ratonu
28-09-2008, 05:21 PM
Dică o avea probleme fizice, Zenga a spus că e mulţumit de el şi oricum nu văd ce altceva ar putea să aibă īncāt să nu joace la o echipă al cărui cel mai cunoscut jucător e portarul Bizarri. Sigur... e greu cu presa din Italia, am văzut şi ce s-a zis de Mutu cu ocazia ultimului său meci.
cata_dinamo
28-09-2008, 05:26 PM
Dică o avea probleme fizice, Zenga a spus că e mulţumit de el şi oricum nu văd ce altceva ar putea să aibă īncāt să nu joace la o echipă al cărui cel mai cunoscut jucător e portarul Bizarri. Sigur... e greu cu presa din Italia, am văzut şi ce s-a zis de Mutu cu ocazia ultimului său meci.
da asa(in legatura cu presa))...dupa primul meci oficial chiar site-ul oficial al celor de la Catania l-a criticat spunand ca e prea lent pentru serie A:huh:....avem putini jucatori in Romania cu executiile lui Dica si dac nici el nu joaca la echipa de club ?!?!:mellow:
cata_dinamo
20-10-2008, 07:10 PM
Maximilian Nicu,jucatorul celor de la Hertha Berlin, spune in Prosport ca si-ar dori sa evolueze pentru nationala Romaniei
http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/maximilian-nicu-prefer-romania-3336555
Nu cred insa ca Piturca il va chema:nashpa:cum nu l-a chemat nici pe Albert Streit !
cata_dinamo
26-10-2008, 06:45 PM
Moti a debutat aseara in campionat pentru Siena !
cata_dinamo
28-10-2008, 10:20 AM
Mutu a marcat 2 goluri in campionat pentru Fiorentina !:fotbal:
Leahu
08-11-2008, 04:08 PM
Adrian Mutu s-a accidentat din nou,este a treia leziune suferita in luni:( din ce am vazut la tv va rata si amicalul cu Georgia.
cata_dinamo
09-11-2008, 09:29 PM
Nesu a marcat primul sau gol pentru Utrecht impotriva luiFeyenord iar Petre a marcat 2 goluri impotriva campioanei Rusiei, Rubin Kazan !
@lyn reloaded
10-11-2008, 02:48 PM
Nesu a avut mare noroc la golul dat, portarul a degajat mingea in spatele romanului.
Leahu
23-11-2008, 01:05 PM
Mutu a marcat in ultimul meci al Fiorentinei 1 gol si a dat 2 pase de gol :)
cata_dinamo
29-11-2008, 07:44 PM
Emil Jula a marcat primul sau gol pentru Cottbus:mishto:, in minutul 85 al partidei castigate la Moenchengladbach, 3-1.
Joi, Marica a marcat si el un gol pentru Stuttgart, in Cupa Uefa, in meciul cu Sampdoria:D
@lyn reloaded
29-11-2008, 08:32 PM
Nu sunt la curent,dar Jula joaca meci de meci acolo??? Sau a prims un meci si a marcat??
cata_dinamo
29-11-2008, 10:08 PM
Nu sunt la curent,dar Jula joaca meci de meci acolo??? Sau a prims un meci si a marcat??
a jucat in 9 din cele 15 meciuri jucate de Energie in campionat! astazi a intrat in minutul 70, iar in meciul cu bayern, din etapa trecuta, in minutul 75:p sper ca acest gol in va convinge pe antrenorul sau ca merita mai multe sanse:p
@lyn reloaded
29-11-2008, 10:56 PM
Nu e chiar rau, dar mie mi-a placut cat a jucat in tara. Cred ca se poate impune la Cottbus pt ca aia nu e ochipa de top in Germania.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.