View Full Version : Iar blaturi?
Ceea ce s-a intamplat la Bistrita ... care a fost batuta de Petrolul ..... cu 1-3...... a fost blat curat............. !
Ce penalti ........ au batut aia..... campeanu s-a aruncat ..... parca in bazin !!! Numai sa nu ia mingea ....... ! Si parca se uita pe jos dupa onoare........ !
Ufff...... Jean Padureanu asta...... strica tot !!!
alte blaturi?!?!?
ce zicetzi a fost blat!??!?!
:nashpa: :nashpa: :nashpa:
RaPiDuTz
26-11-2003, 03:06 PM
Hai mah ca nu a fost :P decat asha... un pic de acolo un pic de aci :crazyboy:
Oricum fata de alte campionate asta e foarte curat !
da......
mie mi-a placut la meciul cu Steaua cand a batut Steaua cu 4-1 si Campeanu a luat 3 goluri aiurea rau.... au inceput unii din spatele portzii sa strige "Campeanu e stelist, campeanu e stelist" sa vezi ce se enerva ala..... :lol:
LiviuRO
26-11-2003, 04:22 PM
campeanu se enerva pt. ca e dinamovist, nu pt. ca n-ar fi fost blat! Oricum la Gloria a ramas un nucleu de jucatori din garda veche care se tzin de magarii. La cat castiga, ii inteleg...
nu shtiu cu cine faceti voi comparatia asta "mai curat"... poate prin Rusia sa fie mai multe blaturi ca la noi, oricum in tari ex-comuniste, ca acolo se practica asa ceva cu predilectie.
ma nu stiu daca a fostblat? l-am sunat special pe nasumio care e antrenor la petrolul si mia zis ca daca vor sa faca astia vreun blat el pleaca de la echipa, si nu mar aburii nasumio.
Fotbalistii petrolului la detectorul de minciuni........
Asa a spus Florin Bercea la conferinta de presa...... "von duce toti angajatii clubului la detectorul de minciuni ... pt. a dovedi ca sint acuze nefondate......." !
VOOOOOOORBEEEEE-N VANT !!!!!!!!!!
cum ai zis si tu fiecare cu parerea lui
aaa?
nu te-am contrazis .....
ba chiar cred.....dar m-am referit ca....... nu cred ca si-ar duce totzi angajatii presei..... la detectorul cu minciuni......
:unsure:
LiviuRO
27-11-2003, 03:59 AM
dar daca s-a facut peste capul lui? Adica s-a dus Romica Pascu la tata Jean si i-a zis "imi trebuie 3 puncte ca-s pe ultimu loc si vine iarna, avem nevoie de linishte. Vedem cum le intorc in retur". Si s-a dus Lordul la Campeanu, Jula, Costin, Negrean si Coroian si le-a explicat manevra... Si a iesit bine. Campeanu a gresit la toate golurile, Jula si Costin faceau marcaj la 1 metru de atacant iar Coroian si Negrean chiar se chinuiau sa rateze din pozitiile in care-i lasa Petrolul...
el atata mia zis ca daca afla ca petrolul vrea sa faca blat pleaca. poate so fii facut peste capul lui..nu tiu nu am vazut meciul
Cred ca are dreptate D_Dogg......
alte blaturi?????
ceva suspect ati mai vaazut?
Scouville
01-12-2003, 12:23 AM
Da ... toate meciurile din divizia A sau mai bine zis in toate campionatele din divizia A din '48 incoa' nu exista sa nu fie o etapa plina cu blaturi ... discutie inutila sunt blaturi si afara pe scara mai mare ..... apropo cum se face ca Apulum jaoca asa de bine ... si e nou promovata pt prima oara in istoria clublui .... astia saracii joaca pe bune dar nu o sa tina mult ca la iarna o sa vanda jucatorii <_<
si apulum - dinamo a fost suspect de blat, cam mare "eroare" portarului de la alba iulia...ar fi pacat sa reianceapa aranjamentele...parca acum s-a mai limpezit si divizia a si au aparut si rezultate pe plan european..asta poate pt ca jucatorii nostri au invatat sa si mai lupte nu doar sa faca figuratie
LiviuRO
05-12-2003, 02:03 AM
mns, NU MAI CITI PROS(spor)T-ul ! Sunt niste idioti "platiti" de nea gigi din pipera, unde au si sediul, GRATIS. Asta daca vrei sa ramai obiectiv... Gafa lu Cotora? pai si Delwarte a fost blatuit in meciu cu Sahtior? Si portaru ala celebru care a degajat in piturca in 87 a fost blatuit?
Fiti ma seriosi!
eu nu contest faptul ca dinamo nu a jucat corect, dar cine stie, cei din alba iulia au vrut sa o ajute putin...oricum dinamo in mom de fata ar putea bate pe oricine in divizia a, in afara de steaua probabil :P
LiviuRO
05-12-2003, 05:33 PM
Originally posted by mns@Dec 5 2003, 01:32 AM
si apulum - dinamo a fost suspect de blat, cam mare "eroare" portarului de la alba iulia...ar fi pacat sa reianceapa aranjamentele...
la asta se referea post-ul meu.
Cat despre intrebarea "Cu cat o sa bata Dinamo pe :injur: steaua :injur: in retur?" -raspunsul meu e 4-1 :D
Scouville
05-12-2003, 11:53 PM
mda ... daca bate dinamope steaua ar fii super ca asa ar fi batalie mare pt titlu
eu zic totusi 1-1 si cred ca dinamoa va avea succes in cupa... ma rog ... desi sper sa ia si rapidu un titlu anu asta
LiviuRO
06-12-2003, 06:26 AM
Daca se lasa adversarii de "subiectul topicului" iti zic eu sigur ca n-o sa fie decisiv meciul direct. Amintiti-va "te sa cashtige si gigi ceva din fotbal, ca doar nu baga bani degeaba", zicea Mitica Dragomir la inceputul campionatului.
Scouville
06-12-2003, 03:30 PM
ca sa nu vb de episodu radoi .... dar asta e cine poate sa le faca ceva lu nea sandu sau dragomir ... poate daca se schimba aia care ii voteaza sau nu stiu exact sitemu .... :nashpa:
LiviuRO
07-12-2003, 02:01 AM
Pai de votat ii voteaza presedintii de club. Si cum au facut o gramada de magarii impreuna normal ca nu vor sa-i schimbe! Pai daca s-ar face o revoltutie (desi dupa incercarea lui Stefan si Copos nu cred ca or sa se mai gaseasca "curajosi") si ar fi schimbati astia doi atunci ar cadea multe capete! Pt. ca toti au facut magarii. Incepand de la Dinamo si "spurcati" si terminand cu amaratii aia de la Apulum... Deci ar trebui sa plece TOTI ca sa scapam cu adevarat de murdarii... si asta e putin probabil...
Scouville
07-12-2003, 11:48 AM
cred ca ar trebuie sa fie votati de conducerea cluburilor si nu de patroni sau presedinti adica 4 reprezentati de club si alegerea sa fie prin vot secret .. a dreq democratia asta
LiviuRO
07-12-2003, 04:10 PM
Tot treaba aia ar fi. Ce crezi ca daca ar vota Borcea, si nu Badea spre ex. ar vota altceva decat ce vrea sefu? Sau la rrapid, s-ar vota contra "parerii" lu' copos?
Tot acolo ne invartim. In cerc, adica!
Mda ... iata ca imposibilul s-a intamplat.....
Blat in PRIMA DIVIZIE in Italia.....! Wooow !
Ac Milan 1 - Modena 0
s-a vrut sa castige Milan..... Modena a avut un gol perfect valabil.... insa arbitrul nu a dat atentie..... ! ! ! Doar un sut de exceptie a lu Kaka a salvat pe Milan..... ! <_<
Scouville
09-12-2003, 11:54 PM
pai atunci nu a fsot blat ca blatu se refera la o echipa care lasa meciu altei echipa ca sa nu retrogradeze sau ca sa castige nu stiu ce
a fost mana altora de mai de sus
eu vorbesc de meciul direct..... MILAN - MODENA......de acum cateva zile.....
cand i-au furat arbitrii pe jucatorii de la Modena.....!
Scouville
10-12-2003, 06:50 PM
pai da nu e blat e un fel de k-k-narie la nivelu arbotrilor :(
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.