PDA

View Full Version : RLSP 2007 Demo

mns
17-09-2006, 04:15 AM
http://www.fifaromania.net/index.php?zona=...=rlsp-2007-demo (http://www.fifaromania.net/index.php?zona=articole&articol=rlsp-2007-demo)

-yo-veve
17-09-2006, 06:14 AM
TU JMECHER!!!!BRAVO FIFAROMANIA!!!

PedroSs
17-09-2006, 07:50 AM
nu imi merge.
imi arata ca este totul ok la inst dar in joc nu sunt echipele romanesti.
de ce?

Ca$h_Ca$h_69
17-09-2006, 08:03 AM
ce chestie . . . este UTA nou promovata in rlsp si nu ii Poli Timisoara candidata la titlu :(asa si in fifa 06 is aproape toate stadioanele nu-ma la Poli nu sa facut :(

-yo-veve
17-09-2006, 08:45 AM
E logic,nu?UTA are a 3 Istori dupa Stiaua si Dinamo!!!So UTA rulzzz [pe cand Timisoara numa vorbeeee,oricum sunt abia infiintati in 2002 !!!
Si da patch-ul merge,insa doar programu de instalare,insa in demo nimic,oricum tot e marfa,avem noi romanii patch scos cu echipe adugate avem toate astea inaintea tuturor asa ca noi JMECHERI !!!!

Andrey95
17-09-2006, 09:01 AM
Cum trebuie instalat? Ca si celelalte RLSP? Cu fereastra DOS si FatbhBuilder?

stefan
17-09-2006, 09:25 AM
Da :P Patchul merge, ori nu ati instalat voi unde trebuie (in directorul unde ati instalat FIFA 07 Demo) ori nu ati selectat casuta aia la finalul instalarii. Echipele le gasit in Liga I Burger, nu inlocuiesc alte echipe :P

Andrey95
17-09-2006, 09:28 AM
Cum il descarc, pentru ca pe pagina data de mns nu exista nici unde "Download? Pe ce sa dau?

nigga_thebest
17-09-2006, 09:30 AM
haha oare de ce e Poli iasi si Uta :-? LOL nu conteaza >:) si eu as fi facut la fel >:)

stefan
17-09-2006, 09:30 AM
ba exista, chiar sub poze e linkul :P

Cand m-am apucat de patch clasamentul Ligii I arata asa: 1.Dinamo 2.Steaua 3.CFR Cluj 4.Poli Iasi 5.UTA 6.Rapid asa ca nu mai intrebati ce cauta Poli Iasi si UTA c aam acoperire :P

[K4]RedDog17
17-09-2006, 09:38 AM
FELICITARI PENTRU O SURPRIZA PLACUTA !!!
SUNTETI CEI MAI BUNI.

TheRocker
17-09-2006, 09:46 AM
nu merge sa-l downloadez..
imi apare urmatoarul mesaj:

You don't have permission to access /download/fifa07/RLSP07_Demo_FifaRo.exe on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Th3Master
17-09-2006, 09:55 AM
mie imi cere parola cand dau download :-s

rzv4barsa
17-09-2006, 10:05 AM
Multumim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:mishto:

http://footballcommunity.ea.com/forum/viewtopic.php?t=32988 :da:

Tudorikfarafrik
17-09-2006, 10:11 AM
Incredibil... :huh: ce nerecunoscatori sunt pe froumul asta....ca nu-i merge ca de ce aia ca de ce cealalta...sa ii pupati undeva ca va improspateaza demo-ul nu sa faceti comentarii d-astea...RUSINE....BRAVO FIFARo!Multumim pentru surprize si site-ul arata foarte bine...

mns
17-09-2006, 10:13 AM
Merge totul

*fisierul nu poate fi downloadat decat din link direct de pe site, asa ca orice alt link direct la fisier nu va merge, singurul link de pe care il puteti downloada este cel din articol

*patch-ul a fost facut cu primele 6 echipa din tara la momentul 15 Septembrie 2007

*cand instalati patch-ul trebuie sa pastrati bifata optiunea de ruleaza RLSP

Jokes
17-09-2006, 10:13 AM
Echipamentele se vad super,grozava surpriza.FifaRomania are the best!!! :mishto:

Gangster
17-09-2006, 10:19 AM
si dc dinamo are 2 stelute jumate si steaua 3 ..daca va-ti luat luat dupa clasament? Felicitari pt site si patch ! ! ! :cooool:

Jokes
17-09-2006, 10:21 AM
Mai terminati cu stelutele voastre,ca dinamo nu merita mai mult mai ales la cate goluri a luat cu xanthi :P

stefan
17-09-2006, 10:21 AM
Ca Steaua joaca in CL si Dinamo se chinuie in UEFA :P mai scutiti-ne de comentariile astea, am lucrat toata ziua ca sa termin un patch in 4 zile.

Gangster
17-09-2006, 10:24 AM
Nu am spus cu rautate si oricum respectele mele :fotbal:

sisu_stelistul
17-09-2006, 11:13 AM
Foarte frumos acest patch, iar rapiditatea cu care a aparut m-a impresionat. Poate apare la fel de rapid si rlsp pt. jocul full :D. Tricourile sunt de calitate foarte buna.

razvann
17-09-2006, 11:14 AM
Merge patch-ul foarte bine, felicitari pentru el, chiar a fost o surpriza sa-l gasesc azi pe site. La inceput nu a mers patch-ul pentru ca nu-l instalasem eu bine, debifasem casuta cu launch, asa ca lasati-o bifata casuta. Si ii rog pe cei care incep acum sa comenteze ca de ce sunt nu stiu ce echipe sau de ce una are nu stiu cate stelute, terminati cu fazele astea, e doar un demo, poate iar se supara cei din echipa fifaromania si nu mai fac nimic. Felicitari si pentru site, arata foarte bine.

Tudorikfarafrik
17-09-2006, 11:14 AM
O intrebare totusi...ati schimbat ceva la gameplay?Sau au reusit cei de la EA sa faca diferenta intre un jucator de 65 si unu de 90?(se vede diferenta...in preluare,abilitatea de a controla balonul si suturi...) :o :blink: Foarte frumos patch-ul si e si cel mai mare pentru demo pana acum cred...

bobolix
17-09-2006, 11:24 AM
Vreau sa va aduc si eu multumiri pentru acest patch! Chiar ma gandeam ce bine ar fii sa pot juca si cu Steaua. Multumesc inca o data!

Ady
17-09-2006, 11:30 AM
patchul a mers bine dar la Dinamo sunt ceva pozitii gresite dar nu are asta importanta :P
tencs :)

nigga_thebest
17-09-2006, 11:59 AM
mda sunt nedumerit de unele atribute da in fine... vad ca sariti repede pe mine :D mai bine tac :)

Armag3don
17-09-2006, 12:02 PM
Super tare patchul asta...si a aparut exact cand trebuie. Thanx FifaRO!! Sunteti cei mai tari! :D. Cu ocazia asta vedem si noi, asa cum a spus si tudorik mai sus, diferenta dintre jucatori. E clar ca Badoi, Coroian , Petre Marin sau mai stiu eu care de la Poli Iasi sau Uta nu vor face niciodata o preluare sau nu vor suta ca un Ronaldinho sau C. Ronaldo. Cred ca este primul fifa la care exista o diferenta clara intre jucatori cu valori foarte diferite. Inca o data felicitari si sper sa o tineti tot asa!

P.S. Si noul site e misto, dar am de semnalat o greseala : La titlu, in floricica aia in care banuiesc ca trebuia sa scrie BETA, de fapt scrie GETA. In fine e o greseala minora. Va salut! :fotbal:

Armag3don
17-09-2006, 12:05 PM
Super tare patchul asta...si a aparut exact cand trebuie. Thanx FifaRO!! Sunteti cei mai tari! :D. Cu ocazia asta vedem si noi, asa cum a spus si tudorik mai sus, diferenta dintre jucatori. E clar ca Badoi, Coroian , Petre Marin sau mai stiu eu care de la Poli Iasi sau Uta nu vor face niciodata o preluare sau nu vor suta ca un Ronaldinho sau C. Ronaldo. Cred ca este primul fifa la care exista o diferenta clara intre jucatori cu valori foarte diferite. Inca o data felicitari si sper sa o tineti tot asa!

P.S. Si noul site e misto, dar am de semnalat o greseala : La titlu, in floricica aia in care banuiesc ca trebuia sa scrie BETA, de fapt scrie GETA. In fine e o greseala minora. Va salut! :fotbal:

ScorpionX
17-09-2006, 12:09 PM
Mai mai mai...Avem UTA, Poli Iasi si CFR Cluj. Aici se vede clar mana lui MNS si a lui Stefan, e blat pe fata :lol: . Daca nu va supara ati putea baga si voi o echipa nevinovata pe acolo (U Craiova) :romania: . Chiar daca e vai de mama ei si nu puteti sa faceti o echipa cu un sfert desteluta :unsure: , poate ne onorati si cu jumatate. Poate faceti si voi un mic add-on.
Toti sustinatorii acestei echipe de pe forum, si nu sunt putini, (si nu numai) v-ar fi recunascotari :bere:

Tuby
17-09-2006, 12:13 PM
Nu inteleg de ce mai aveti pretentii la un patch pentru un demo...cand va veni jocul full, va veni si patchul full...

razvann
17-09-2006, 12:14 PM
Am si eu o intrebare, daca acel patch FifaOnline Demo Patcher 1.2. este compatibil cu RLSP 2007 Demo? Banuiesc ca da dar vreau sa fiu sigur. Multumesc.

sisu_stelistul
17-09-2006, 12:19 PM
Eu le folosesc pe amandoua, si merge jocul bine la mine, dar nu stiu la voi cum este.

mns
17-09-2006, 12:29 PM
Nu mai repet inca o data: astea sunt echipele ce erau pe primele locuri inainte de etapa asta.

stefan
17-09-2006, 12:30 PM
Lasati-ne sa ne pregatim pentru jocul full :naughty:

hagi2006
17-09-2006, 12:45 PM
ba voi nu sunteti sanatosi ma, astia de la fifaromania, sa mor eu....nici nu a iesit bine demo-ul si voi ati si facut patch cu 6 echipe romanesti....sunteti geniali ma...cred ca odata cu jocul va iesii si primul patch. voi meritati bani serios, ar trebuii sa faceti ceva pe site cum au altii cu donatii etc. ptr cei care va respecta munca, vb serios. ce faceti voi de atata vreme e mai mult decat laudabil...si am mai spus asta si in trecut.

hai noroc si o duminica cat mai placuta!

ScorpionX
17-09-2006, 12:52 PM
Lasati-ne sa ne pregatim pentru jocul full

:mishto: Domane ce replica a dat Stefan!!!!
Asta ar trebui retinuta...E absolut geniala :palme: :bere:

Silver_Ice
17-09-2006, 12:56 PM
mie nu-mi merge sa downloadez rlsp-ul pt demo
imi da eroarea : Warning: include(html/afiseaza-fisiere.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/fifaroma/public_html/index.php on line 25

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'html/afiseaza-fisiere.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/fifaroma/public_html/index.php on line 25

ce tre (sunt cocalar de mirc) (sunt cocalar de mirc) sa fac?
plss (sunt cocalar de mirc) (sunt cocalar de mirc) help me
vrea careva sa-mi trimita rlsp-ul pe mail la hdaniel_87@yahoo.com
va rog foarte mult

rzv4barsa
17-09-2006, 01:07 PM
Pentru cei care nu pot "trage" de-acilea, incercati fratilor de-afara.....
http://www.megaupload.com/?d=PVY4LSLA
http://rapidshare.de/files/33426129/RLSP07...FifaRo.exe.html (http://rapidshare.de/files/33426129/RLSP07_Demo_FifaRo.exe.html)

mns
17-09-2006, 01:14 PM
Originally posted by Silver_Ice@Sep 17 2006, 01:56 PM
mie nu-mi merge sa downloadez rlsp-ul pt demo
imi da eroarea : Warning: include(html/afiseaza-fisiere.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/fifaroma/public_html/index.php on line 25

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'html/afiseaza-fisiere.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/fifaroma/public_html/index.php on line 25

ce tre (sunt cocalar de mirc) (sunt cocalar de mirc) (sunt cocalar de mirc) sa fac?
plss (sunt cocalar de mirc) (sunt cocalar de mirc) (sunt cocalar de mirc) help me
vrea careva sa-mi trimita rlsp-ul pe mail la hdaniel_87@yahoo.com
va rog foarte mult
92500

Nu il downloadezi de la zona de download, il downloadezi de la stire unde e si pus linkul.

PS Cine ti-a dat voie sa-l pui pe alte site-uri?

SSORIN
17-09-2006, 01:16 PM
Am luat si eu patchul si imi place f mult. Nu imi plac skilurile unor jucatori de la steaua, dar merge si asa. Echipamentele sunt super.

PS : Lasati-ne sa ne pregatim pentru jocul full Asta chiar mi-a placut :mishto:

alecs
17-09-2006, 01:18 PM
FIFARO SUNT GENIALI! iS FOARte RAPIZI SI LUCREAZA FFF BINE! Cred ca patchul e ff bun , inca nu-l am . Sunt trist sa vad ca iar comentatica nu-i bun, chiar daca nu er programat acest patch! Istoria se repeta ca la lansarea rlsp2006!

BV BAIETI PT MUNCA VOASTRA! FIFARO RULLZ!

stefan
17-09-2006, 01:26 PM
Daca tot e demo si nu va plac unele skiluri macar ziceti si care ca sa stim sa mai lucram, ca s-au mai schimbat niste chestii si skilul jucatorului e calculat putin altfel, Carlos are aceleasi atribute ca in 2006 dar are total 50 in 2007

SSORIN
17-09-2006, 01:36 PM
Dupa mine carlos nu este mai slab decat cernea, iacob decat oprita. Goian, paraschiv si gionea ar merita si ei 70. Intru acum sa mai joc si o sa ma mai uit si la celelalte echipe.

Armag3don
17-09-2006, 01:58 PM
Sunt un pic subapreciati cativa jucatori de la Steaua...mai ales dupa ultimele performante, dar ma rog este doar un demo si banuiesc ca daca o vor tine tot asa in RLSP 07 full vor fi mai buni. In rest patchul e ok doar ca mi-a aparut un fel de eroare la bara care arata ce jucator este la minge. Parca "missing texture" sau ceva de genul asta. O sa revin cu o poza daca mai apare.

DOgU
17-09-2006, 01:59 PM
MAN deci Radoi e Mijlocas ,Cristocea are 63 si el e mai bun decat Bostina care are 71,iar Paraschiv,Lovin si Iacob si Goina au un Nivel prost deci va rog daca se poate sa modificati!!1,Iar Carlos are 50 DOAMNE :angry: :angry:

Jokes
17-09-2006, 02:00 PM
Doamne,doar este un demo,mai usor ca-ti plesneste vena :P

F.C. Brasov
17-09-2006, 02:02 PM
Cand va aparea jocul full veti face si un patch si cu Liga 2? Asa cum a fost RLSP V2.0 pentru FIFA 06.

sisu_stelistul
17-09-2006, 02:02 PM
Iar pe Radoi ati putea sa-l faceti mijlocas, iar pe Dica sa aiba pozitia de atacant ca, chiar daca joaca pe pozitia de atacant, are culoarea albastra pe tabla cu formatia.
Parerea mea este sa nu va chinuiti la versiunea intai sa faceti si LIGA a2a, mai bine scoateti cat puteti de repde cu divizia A, si lasati divizia B pe cand o sa aveti timp, ca nu este obligatorie.

bogd4n
17-09-2006, 02:07 PM
Este super patch-ul asta...felicitari... dar vreau sa stiu daca si la voi V. Badea de la Steaua are numarul 5 pe tricou?

stefan
17-09-2006, 02:08 PM
Radoi e fundas, in cel mai bun caz mijlocas defesiv, dar voi ati vrea sa fie si portar. Si da, recunosc, Carlos din vina mea a iesit cu totalul 50, am pus eu ceva gresit in baza de date :P

SSORIN
17-09-2006, 02:28 PM
Am vazut ca badea are numarul 5 si carlos 12, si cred ca ar fi mai bine daca francezului i-ati pune pe spate thereau nu cyril.

razvann
17-09-2006, 02:33 PM
Originally posted by Armag3don@Sep 17 2006, 03:58 PM
In rest patchul e ok doar ca mi-a aparut un fel de eroare la bara care arata ce jucator este la minge. Parca "missing texture" sau ceva de genul asta. O sa revin cu o poza daca mai apare.
92518

Si mie mi s-a intamplat asta insa numai dupa ce am facut schimbari, la inceput apareau stemele echipelor jos acolo la bara jucatorilor. In rest totul e bine. Si inca ceva, acum dupa ce dau gol nu mai arata reluarea cu golul ci imi arata portarul meu si fundasii centrali. Pana acum imi arata reluarea golului. Am spus astea pentru a fi remediate in patch-urile viitoare si pentru a se stii de ele. In ceea ce priveste skill-urile jucatorilor, pozitiile lor si numerele acestora, acestea nu vor putea fi editate in joc cand va aparea versiunea full? Asa ca fiecare va face jucatorii cum va vrea el, eu cel putin asa am facut si la Fifa 2006.

stefan
17-09-2006, 02:35 PM
Reluarea chiar nu stiu ce legatura are cu patchul, la mine imi arata poarta cealalta de la primul meci, inainte sa ma apuc de treaba. In rest numerele gresite vor fi reparate si unele skiluri vor fi marite putin sau micsorate, altele nu vor suferi modificari :P

alinmimi
17-09-2006, 02:36 PM
scuze de deranj....in primu rand felicitari..patch pe demo si la mai putin de o sapt..bv...dar de ce nu l pot scote......imi cere o parola la downladare...e aceasi ca cea de pe forum?...ca nu merge...as aprecia un raspuns ...multumesc!

SSORIN
17-09-2006, 02:36 PM
Si la mine e problema cu reluarea.

vladUTZ
17-09-2006, 02:37 PM
Si eu patesc la fel ca stefan la reluari in schim nu mai am filmuletul ala de la inceputul meciului cand intra echipele pe teren...asta nu prea ma deranjeaza in schimb am o intrebare: Ati modificat durata reprizei???Mi se pare ca tine mai mult:D

SSORIN
17-09-2006, 02:38 PM
Doar ti se pare :P

mns
17-09-2006, 02:39 PM
Originally posted by alinmimi@Sep 17 2006, 03:36 PM
scuze de deranj....in primu rand felicitari..patch pe demo si la mai putin de o sapt..bv...dar de ce nu l pot scote......imi cere o parola la downladare...e aceasi ca cea de pe forum?...ca nu merge...as aprecia un raspuns* ...multumesc!
92530

SPune-mi linkul direct unde iti cere parola si cum ai ajuns la el. :P

sisu_stelistul
17-09-2006, 02:44 PM
Mie imi cerea parola daca downloadam cu dap, dar daca dezactivezi dap-ul nu mai cere nimic, cel putin la mine asa era, dupa ce am dezactivat dapul, a mers perfect.

alinmimi
17-09-2006, 02:45 PM
aaaaaaaaa pai si am dapul...ok ms.....asta e linku.........http://www.fifaromania.net/download/fifa07/RLSP07_Demo_FifaRo.exe...multumesc pt raspunsurile promte...bv...chiar sunteti o comunitate misto...felicitari

stefan
17-09-2006, 02:58 PM
http://img225.imageshack.us/img225/8633/rlsp075lu2.th.jpg (http://img225.imageshack.us/my.php?image=rlsp075lu2.jpg)

Na ma obsedatilor ca am facut unele modificari, dar voi in loc sa ziceti mersi ca aveti posibilitatea sa jucati cu Steaua in FIFA 07 Demo la numai 4 zile de la aparitie va plangeti ca niste babe fara sa stiti in ce conditii s-a lucrat si cate probleme am avut.

mns
17-09-2006, 03:12 PM
Originally posted by alinmimi@Sep 17 2006, 03:45 PM
aaaaaaaaa* pai si am dapul...ok ms.....asta e linku.........http://www.fifaromania.net/download/fifa07/RLSP07_Demo_FifaRo.exe...multumesc pt raspunsurile promte...bv...chiar sunteti o comunitate misto...felicitari
92537

Nu stiu, mie imi merge. Poate e de la download manager. Incearca cu altul sau fara.

Bag aici linkul, asa iti merge: http://www.fifaromania.net/download/fifa07...Demo_FifaRo.exe (http://www.fifaromania.net/download/fifa07/RLSP07_Demo_FifaRo.exe) ?

Andrey95
17-09-2006, 03:24 PM
Eu am descarcat FIFA 07 Demo doar ca sa joc RLSP 2007 Demo! Super patch-ul!
Pana acum nu am jucat mare lucru ci doar cateva meciuri, dar mi se pare bun si cu RLSP 2007 Demo e si mai si! Felicitari, FifaRomania!

shinoda
17-09-2006, 03:29 PM
am jucat si eu rlsp demo 2 minute si am observat o chestie ciudata. Pascovici de la Dinamo are 73 la skill parca. ciudat

nigga_thebest
17-09-2006, 03:55 PM
da si buga are 63 :-L si malda are 63 :-Lsi asa >:)

kosmin
17-09-2006, 04:02 PM
patch-ul ii reusit, dar is cateva greseli care ma seaca inca de la RLSP 1 pt fifa 06 , jucatorii is pusi prea slabi, cel putin la steaua, ea face furori in europa si are 3 stelutze :) , eu zis ca staua bate werden bremen (sper ca asa se scrie :D ) deci ar trebuii sa aiba cam 4 stelute. Dinamo 3 si rapid tot 3 sau poate chiar 3.5 . Astept si parerile voastre :D Radoi daca il pui CM adica postul lui la steaua are 68 :injur:

Nu luati acest post drept o insulta!!! dar caditiva mai bine aftfel incat pe viitor sa numai gresiti.

stefan
17-09-2006, 04:05 PM
Pe mine putin ma intereseaza ca voi credeti ca steaua bate pe Werder sau alta echipa :P

Th3b3sT
17-09-2006, 04:09 PM
sper sa nu va suparati,dar eu asa as fi dat skils-urile: Dorinel Munteanu - 70, Buga - 69, Carlos - 65, Saban - 65, Goian - 72, Radoi - 78, Iacob - 72, Oprita - 68, Moti - 74, Pulhac - 69, Margaritescu - 68, Catalin Munteanu - 70, Ganea - 73, Pascovici - 68, Ze Kalanga 68.

kosmin
17-09-2006, 04:10 PM
eu nu ti-am criticat kitturile, t-iam criticat Skill-ul jucatorilor, care il puteai pune mai mare Carlos doar 50 ????????????????? sa fim seriosi, ar avea skill-ul mai mare daca ar fi pus atacant, ai vazut ce bine stie sa dribleze :)) carlos trebuia 80 minim!!! radoi 83 (pe postul de CM) dica 82 Paraschiv 75 Nicolita 78 Goian 80 Gionea 80 P.Marin 75 Saban 72 Nesu 75

stefan
17-09-2006, 04:13 PM
Puteam sa il pun si mai mic daca vroiam :P Eu am spus ca nu ma intereseaza pareri din astea "eu zic ca echipa X poate sa bata pe Y deci merita 6 stele din 5". Asa sunt multe echipe care au batut pe Steaua si asta nu inseamna ca trebuie sa aiba mai multe stele.

Probabil unii sunt cam limitati in gandire si nu stiu altceva decat sa critice. Exista 2 tipuri de critica, una constructiva, cand vorbesti frumos si mai vii si cu argumente, cealalta e folosita doar de voi. Acest demo a fost scos in primul rand ca sa puteti juca cu cateva echipe romanesti in FIFA, pentru un patch cu 6 echipe scos in 4 zile in care am mai avut si probleme cu hardul si am pierdut o mare parte din ce facusem pentru toate seriile FIFA pana acum, eu zic ca a iesit destul de bine, sunt si unele buguri, unele sunt din vina mea, altele nu. Am postat deja unele modificare facute, dar unii nici nu s-au uitat si au continuat sa abereze. Cu Radoi mai scutiti-ma, la fel a fost in toate patchurile de pana acuma, si cate meciuri a jucat Radoi in ultimul an, 3 sau cate? ca mai mult accidentat era. Nu ma intereseaza parerea voastra cu privire la skilluri, sau la numarul de stele. De acum cine mai vine si abereaza aici ca patchul e de cacat primeste ban direct.

Fan_Steaua_Barca
17-09-2006, 10:06 PM
stefan super pachu bv contiuna tot asa sper sa faci un pach super misto nu neaparat cu ligile 2 si 3 sa fie numa a da cu tuate stadioanele mult noroc nu trebe sa te grabesti doar sa il faci misto MULT NOROC!!!!!!!!!!!!!

vladUTZ
17-09-2006, 10:15 PM
Eu, de cand mi-am instalat rlsp in fifa 07 demo nu mai imi apar filmuletele de mai jos in joc:
1La inceput cand intra pe teren
2Cand iau cartonase galbene/rosii (arata cum acorda arbitrul cartonase)
3Nu mai arata cum protesteaza jucatorii la offside-uri
4Nu mai imi arata cand se produc schimbarile
5Reluarile de la goluri is gresite total arata poarta care nu trebuie
6Si inca cateva care nu mi le amintesc acuma
Am o intrebare: Asta mi se intampla doar mie sau tuturor cu rlsp 2007 demo?

bullzeye
17-09-2006, 10:27 PM
Mi s-a intamplat si mie dar nu imi pasa. Jocul nu sta in asta. Voi stati si va plangeti prea mult in loc sa va dati seama cat de norocosi sunteti sa primiti un patch cu o treime din echipele din prima liga la doar cateva zile dupe lansarea demo-ului.

SSORIN
17-09-2006, 10:38 PM
Pe langa chestiile alea pe care le-a enumerat vladUTZ (mie nu mi s-au intamplat toate), patchul este foarte reusit. Oricum vezi golul cand il dai, ce iti mai trebuie reluare ?!

vladUTZ
17-09-2006, 10:56 PM
Originally posted by SSORIN@Sep 18 2006, 12:38 AM
Pe langa chestiile alea pe care le-a enumerat vladUTZ (mie* nu mi s-au intamplat toate), patchul este foarte reusit.* Oricum vezi golul cand il dai, ce iti mai trebuie reluare ?!
92654

Chiar asa :P Ce-mi mai trebuie reluare???Plus ca am si Instant Replay :D :P

DarKnLove
18-09-2006, 01:19 AM
fratiilor ajutati-ma si pe mine cu o chestie... instalez RLSP 07 demo imi apare fereastra de dos da fatbuilder nu imi apare ci in schimb imi da o eroare citez "This application has failed to start because msvbvm60.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem.
Eu zic, ca ar fi de la demo ca nu il am de la ea ci de pe un tracker si am incercat cu altul de pe computergames si tot nu merge la fel zice...
inca ceva am incercat sa mai instalez un patch, ala cu mingii si tot aceeasi eroare imi da... eu ma gandesc ca sigur e de la demo... ce naibilea fac?
zice-ti-mi si mie ce extensie are demo-ul de pe ea si daca se instaleaza direct fiindca astea pe care l-am una e imagine de cd si alta e archiva si de pe ambele pot juca direct jocu.
multam pt. ajutor... :*

mentionez cred ca demo de la ea il instaleaza direct fiindca se ia cu ea downloader. zic bine?

mns
18-09-2006, 01:31 AM
Trebuie sa instalezi Visual Basic 6 runtime files.

http://www.advancemeants.com/downloads/VB6RunTime.exe

Sau mai bine il iei de aici: http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvbvm60

DarKnLove
18-09-2006, 01:38 AM
gata mns merge ms mult!

Geografu
18-09-2006, 08:09 AM
Fratilor am si eu o problema !

Cand vreau sa downloadez fisierul RLSP imi zice ca : You are not authorized to use this page !

Ce sa fac ? Ma ajuta cineva ? Poate imi dati si voi alta adresa ?

Pls help me !

Salve !

mns
18-09-2006, 10:54 AM
Nu poti sa downloadezi fisierul decat din link direct de pe Fifaromania.

DOgU
18-09-2006, 01:46 PM
Gata acu imi place ffmult patchu ce sa mai ,ati facut un patch in 4 zile,dar se poate sa mai adaugati si echipe ,doar daca puteti! ;)

Jokes
18-09-2006, 01:49 PM
Asta in versiunea full,mai asteapta :P

`Xero
18-09-2006, 03:10 PM
http://img225.imageshack.us/my.php?image=rlsp075lu2.jpg
de unde pot sa iau RLSP07 cu skilurile jucatorilor modificate,sau nu l-ati scos inca?

Criss
18-09-2006, 04:10 PM
Dupa instalare patchul merge bine dar fata arbitrului e invizibila si corpul apare tot rosu-verde cu "missing texture".Sper ca veti putea remedia acest mic inconvenient.

stefan
18-09-2006, 04:31 PM
Nu mai scoatem nici un patch pentru Demo, chiar nu pricepeti?

sdc
18-09-2006, 04:56 PM
Originally posted by `Xero@Sep 18 2006, 04:10 PM
http://img225.imageshack.us/my.php?image=rlsp075lu2.jpg
de unde pot sa iau RLSP07 cu skilurile jucatorilor modificate,sau nu l-ati scos inca?
92718

de ce modificate,ti se par prea mari astea care sunt?

lordalxg
18-09-2006, 05:05 PM
Super tare !!!
Bravo FifaRomania!!!
O surpriza foarte placuta.

kosmin
18-09-2006, 05:58 PM
Stefane sry ca te-am suparat mai devreme :cuminte: Dar te tog ca la urmatoarele patch-uri sa pui skill-ul ceva mai mare (real) ;) :hump: :nowar: :pace: :maestru:

Geografu
18-09-2006, 06:52 PM
Am incercat din nou sa downloadez RLSP si iar n-a vrut !

Acuma scrie : You are not authorized to hotlink our files !

Ce sa fac pt. ca vreau sa iau acest demopatch...va roog mult

Salve !

[K4]RedDog17
18-09-2006, 07:54 PM
pe pagina principala a site-ului, unde sunt stiri..la stirea cu rlsp07 demo ..in josul articolului scrie downlad rlsp....dai click si gata...am incercat acum 20 de sec..si merge..succes :mishto:

Andrey95
18-09-2006, 08:08 PM
Stiu ca exista Demo Xpander-uri sau Xtender-uri sau cum le mai zice, ei ele sunt compatibile cu patchul?

Geografu
18-09-2006, 08:17 PM
Originally posted by [K4
RedDog17,Sep 18 2006, 08:54 PM]
pe pagina principala a site-ului, unde sunt stiri..la stirea cu rlsp07 demo ..in josul articolului scrie downlad rlsp....dai click si gata...am incercat acum 20 de sec..si merge..succes :mishto:
92744

Si totusi nu merge am dat exact cum ai facut tu ( si iti multumesc pt. sfat ! ) dar poate ma ajuti in alt mod cu alta solutie ?!

Salve !

r5m
18-09-2006, 08:21 PM
Dezactiveaza download manager-ul, daca ai asa ceva.

Geografu
18-09-2006, 08:23 PM
Nu am asa ceva ! Poate vrea cineva sa mi-l dea pe mail ! Cine e dispus si vrea sa imi dea un PM ! Va rooog ....

Salve !

spidyp77
18-09-2006, 09:03 PM
va rog sa imi spuneti si mie de ce mi se blocheaza fatbuilderul cand ajunge la zdata 21
mi se blocheaza si tre (sunt cocalar de mirc)' sa restartez si nici macar nu merge sa joci cu echipe :injur: le romane

reddyBo
18-09-2006, 09:08 PM
Sper ca atunci cand veti face RLSP-ul full veti face skill-uri mai bune pentru jucatori. De ex viteza lui ZeKalanga mi se pare f mica. La fel Carlos sau Goian. Inteleg ca nu pot avea skill-uri f mari insa se pot mari skill-uri ca viteza(Banel are de ex viteza mai mare ca a lui Deco in realitate, de ce nu ar avea si in joc). Ms:)

stefan
18-09-2006, 09:17 PM
Daca mai continuati mult cu skillurile voastre va asigur ca in RLSP nici o echipa nu o sa aiba peste 2 stele.

bianco rosi
19-09-2006, 10:50 AM
Originally posted by reddyBo@Sep 18 2006, 10:08 PM
Sper ca atunci cand veti face RLSP-ul full veti face skill-uri mai bune pentru jucatori. De ex viteza lui ZeKalanga mi se pare f mica. La fel Carlos sau Goian. Inteleg ca nu pot avea skill-uri f mari insa se pot mari skill-uri ca viteza(Banel are de ex viteza mai mare ca a lui Deco in realitate, de ce nu ar avea si in joc). Ms:)
92752

da este compatibil q demou 8)

vladUTZ
19-09-2006, 02:38 PM
Se pare ca a aparut demo-ul oficicial. Cine il are,poate spune daca e vreo diferenta??

tomi2ste
19-09-2006, 03:39 PM
Ce demo oficial(si nu oficicial cum ai scris tu) demoul de la site-ul EA:o ?Sau ce ca ala a aparut de muuuuuuuult!!! :P

r5m
19-09-2006, 03:59 PM
A aparut unul nou. :P

Alinush
19-09-2006, 05:00 PM
Originally posted by real5madrid@Sep 19 2006, 04:59 PM
A aparut unul nou. :P
92783

Care e ala nou si de unde il iau cu Ea Downloader? ala de acolo ?

DarkComy
19-09-2006, 05:26 PM
Pentru cei care au probleme cu reluarile ( le arata poarta adversa) incercati sa jucati cu echipa din deplasare , nu cea care joaca acasa.

Astept raspuns sa vad daca v-a mers!

sdc
19-09-2006, 05:44 PM
e adevarat,daca joci cu echipa din deplasare arata reluarile

r5m
19-09-2006, 06:04 PM
Originally posted by Alinush@Sep 19 2006, 06:00 PM
Care e ala nou si de unde il iau cu Ea Downloader? ala de acolo ?
92786

Nu stiu. Era pe site-ul lor oricum. ;)

Daca mai ai intrebari, sa intrebi aici. (http://forum.fifaromania.net/index.php?showtopic=4432&st=820)

Fan_Steaua_Barca
19-09-2006, 06:37 PM
am si eu o intrebare pe noul fifa demo merge RLSP?????

vladUTZ
19-09-2006, 06:46 PM
Si eu am o intrebare: La inceput copiasem fifa 07 demo de pe ea downloader si apoi s-a oprit.Acuma cand vreau sa copii noul demo, imi arata ca se copie (Fifa soccer 07 demo). Cum aflu unde se copie ca nu imi scrie nimic pe-acolo (+ ca am uitat unde am salvat-o :D )

stefan
19-09-2006, 06:47 PM
si ce treaba au toate astea cu RLSP 2007 Demo?

vladUTZ
19-09-2006, 06:53 PM
Nu stiu :D + ca imi arata ca are 657 Mb.....se poate asa ceva?

stefan
19-09-2006, 06:55 PM
Daca mai postati aiurea va zbor imediat. Exista alt topic pentru Demo

vladUTZ
19-09-2006, 06:58 PM
Cred ca era mult mai usor sa raspunzi :P si scuze pentru off topic....am sa ma zbor singur

chivu13
19-09-2006, 10:35 PM
cateva sub-aprecieri in RLSP in rest totul e OK! dar..au aparut si la mine problemele cu reluarile atat tot in rest gGgGg

Originally posted by DarkComy@Sep 19 2006, 06:26 PM
Pentru cei care au probleme cu reluarile ( le arata poarta adversa) incercati sa jucati cu echipa din deplasare , nu cea care joaca acasa.

92790

nu merge am incercat

SSORIN
19-09-2006, 10:43 PM
Originally posted by DarkComy@Sep 19 2006, 07:26 PM

92790

La mine merge dar nu mereu.

dannybest
21-09-2006, 01:01 PM
Mie imi merg reluarile cu acest patch Download (http://www.fifaserwis.com/index.php?serwis=download&page=plik&id=3140).

lordalxg
21-09-2006, 04:24 PM
Imi place cum ati procedat cu patch-ul asta. E primul care l-am savurat cu trebuie.
A aparut brusc :D . Dupa umila mea parere, cred ca ar fi mai bine daca ati incerca sa faceti asa si cu varianta pentru jocul full (daca va fi vreuna). In felul asta nu o sa mai fiti stresati pe intreg forum-ul de off-topics... poate

Omega
21-09-2006, 07:12 PM
yeah right !! :P

chivu13
21-09-2006, 10:31 PM
acu imi merg reluarile! am instalt acel patch de grafica dupa site cu ghete mingii etc..si acu imi merg

Tele`Santana
23-09-2006, 12:27 PM
Am si eu o intrebare nu stiu daca voi supara pe cineva si anume cu noul patch RLSP 2007 se va putea juca in multyplayer cu cineva care nu il are instalat? Cred ca toata lumea stie ca acest lucru nu era posibil la 06 cel putin asa s-a intamplat la mine!

stefan
23-09-2006, 12:33 PM
Nu, si asta nu se intampla numai daca ai RLSP instalat, se intampla daca ai orice patch care modifica loturile :P

Saint
24-09-2006, 12:00 AM
scuzati-ma ca postez acest topic... stefan, ziceai ca radoi e fundas! dar pe lista oficiala de la uefa, daca ati aruncat o privire, e mijlocas... lista trimisa de club!!!

PS: felicitari pt RLSP

DOgU
24-09-2006, 01:01 PM
Echipa Stelei:
Portari

Carlos
Cernea
Toma
Aparatori

Baciu
Ghionea
Goian
Nesu

Panait
Petre Marin
Saban
Stancu
Mijlocasi

Bostina
Cristocea
Dica
Gigel Coman

Lovin
Nicolita
Ochirosii
Ovidiu Petre

Paraschiv
Radoi
Atacanti

Badea
Iacob
Oprita
Thereau

poli tm in fifa
24-09-2006, 06:15 PM
am intrat acum pe un site de torrent si ghiciti ce am gasit.era rlsp 07 demo la download.siteul este www.filezone.ro si era pus la download de stalex2004.si is si screenshoturile de pe site.imi cer scuze daca am incalcat regulamentul.eu doar v-am anuntat

stefan
24-09-2006, 06:39 PM
Mda, vad ca RLSP a fost uploadat prin vreo 4-5 locuri. Cat despre Steaua, ce ziceti daca in versiunea full o sa fie o echipa S.Bucuresti cu stema si echipamente generice si jucatori cu nume luate la intamplare din cartea de telefon? Daca mai comentati mult asa o sa fie :P

SSORIN
24-09-2006, 06:54 PM
Am vazut si rlsp 2006 pe un astfel de site.

DarkComy
25-09-2006, 12:49 AM
Cu torrenti nu ai ce sa le faci ! :rolleyes:

paulstelistu
25-09-2006, 02:17 PM
da dejaba ii fain si mergedaca nu il poti downloada!!ca zice ca s-a atins limita de downloaduri pe 24 de ore!pot sa stiu si eu cate downloaduri poti face la 24 de ore?1? si cam in ce moment al zilei incepe o noua zi?la 00?

stefan imi zici si mie pe ce site-uri mai este ca de pe asta nu pot downloada?

gata am gasit!ms oricum !sper sa-mi mearga:D

mns
25-09-2006, 02:49 PM
puteai sa folosesti butonul edit.

In fine, este o mica problema cu contorizarea downloadurilor. O rezolv imediat.

refresh
26-09-2006, 02:02 AM
Am instalat de curand RLSP-ul tp demo si ce sa spun...am ramas foarte placut surprins (ca si la cel pt 06), super facut, kit-urile impecabile. Cateva probleme insa. Cum am mai vazut ca se vorbeste pe aici, la Steaua: Radoi este mijlocas defensiv (inchizator), Cristocea are valoare apropiata cu Bostina, iar Carlos este muult peste Cernea. La Dinamo, m-a impresionat Matache, care nu e chiar asa de bun portar. Dupa parerea mea, Coman de la Rapid ar trebui sa aibe cel mare punctaj (mi se pare cel mai bun portar), iar Carlos nu e nici el de lepadat. In rest, sa spuneti daca aveti nevoie de sunete ale galeriei, am destule pt echipa Steaua, multe deja taiate ;). Lasati o adresa de mail unde se pot trimite, daca aveti nevoie, desigur.

Si inca ceva, se pot lua din WC 06 numele jucatorilor, sa fie introduse in Fifa 07? La comentarii, sa spuna cine e la balon, etc.

poli tm in fifa
26-09-2006, 05:42 PM
nu cred ca se pot lua numele jucatorilor.chiar nu am mai auzit de treaba asta

sisu_stelistul
26-09-2006, 07:26 PM
Nu va mai da-ti atata cu parerea, lasati-i sa lucreze, tot timpul fac ceva bun, fara sa primeasca vreun ban, daca va cer ei parerea ziceti, daca nu lasatii sa lucreze ca pana acum patchurile au fost excelente. Si nu le mai cereti traducere in romana si comentarii in romana ca ar fi niste mari tampenii si patchul ar depasii cu mult 100 de mb.

steve9127
26-09-2006, 09:38 PM
AM si eu o rugaminte.Daca se poate in urmatoarea versiune de RLSP intoduce si echipa Sportul Studentesc.
Va multumesc.

B_Real
27-09-2006, 10:56 AM
Originally posted by sisu_stelistul@Sep 26 2006, 08:26 PM
Nu va mai da-ti atata cu parerea, lasati-i sa lucreze, tot timpul fac ceva bun, fara sa primeasca vreun ban, daca va cer ei parerea ziceti, daca nu lasatii sa lucreze ca pana acum patchurile au fost excelente. Si nu le mai cereti traducere in romana si comentarii in romana ca ar fi niste mari tampenii si patchul ar depasii cu mult 100 de mb.
93470

Eu zic ca nu ar avea absolut nimic daca patchul ar depasi 100 de mb , avand in vedere ca multi descarca jocul, care are 3 GB :crazyboy:

Krieger
28-09-2006, 07:50 PM
In primul rand vreau sa incep prin a-mi exprima cuvintele de lauda fatza de patch care este genial. Incredibil, senzational.
Acum ce propuneri as avea eu.
La configuartie, echipe, skill-uri va las pe voi, atata timp cat eu nu sunt bun evaluator.
Mi-as dori in schimb, k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) in noul RLSP sa exista, k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) si la 06., Liga a 2a. de asemenea ce as vrea sa subliniez. daca se poate sa apara direct varianta finala. Ca la Fifa 06 a aparut mai intai v1, apoi v1.5 si apoi v2.0, deci a trebuit s areinstalez fifa si sa incep cariera de 3 ori, si n`am tertminat`o niciodata :((. Credeti ca se poate ?

sisu_stelistul
28-09-2006, 08:05 PM
Originally posted by Krieger@Sep 28 2006, 09:50 PM
In primul rand vreau sa incep prin a-mi exprima cuvintele de lauda fatza de patch care este genial. Incredibil, senzational.
Acum ce propuneri as avea eu.
La configuartie, echipe, skill-uri va las pe voi, atata timp cat eu nu sunt bun evaluator.
Mi-as dori in schimb, k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) in noul RLSP sa exista, k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) si la 06., Liga a 2a. de asemenea ce as vrea sa subliniez. daca se poate sa apara direct varianta finala. Ca la Fifa 06 a aparut mai intai v1, apoi v1.5 si apoi v2.0, deci a trebuit s areinstalez fifa si sa incep cariera de 3 ori, si n`am tertminat`o niciodata :((. Credeti ca se poate ?
93745

Pai tu puteai sa continui cariera cu v1, prima versiune a fost cea cu echipele de la inceputul sezonului, a2a a fost cu tranferurile de iarna, iar cea de a3a a fost un bonus de la fifaro.

Krieger
29-09-2006, 08:45 AM
Ce tzapa mi`am luat :D

eddierapid21
29-09-2006, 11:51 AM
Am o intrebare legata de patchul ptr demo : este bun si ptr full? - fac referire la patchul RLSP Divizia a -Liga I -

K3nZ0
29-09-2006, 02:05 PM
bv baieti pt demo:D dar intrebarea mea este cand o sa apara rlsp full?????ca deabia astept:D

mns
29-09-2006, 03:32 PM
Originally posted by eddierapid21@Sep 29 2006, 12:51 PM
Am o intrebare legata de patchul ptr demo :* este bun si ptr full? - fac referire la patchul RLSP Divizia a -Liga I -
93808

Nu e bun pentru full.

B_Real
29-09-2006, 05:01 PM
dar totusi o data aproximativa pentru rlsp ca multi vor sa stie asta :D p l s :)

stefan
29-09-2006, 05:37 PM
31 februarie :P

K3nZ0
29-09-2006, 05:44 PM
Originally posted by stefan@Sep 29 2006, 07:37 PM
31 februarie :P
93851

VB SERIOS???????? :ph34r: :ph34r:

KlaU
29-09-2006, 05:50 PM
glumeste ma

B_Real
29-09-2006, 05:54 PM
:o cel putin avem o data :))) :palme:

K3nZ0
29-09-2006, 06:49 PM
SERIOS ACU stiti aporx cand apare?

SSORIN
29-09-2006, 06:57 PM
Cand il vor termina ! Si mai terminati cu datele astea ca nu vor mai face nimic daca o tineti tot asa !

stefan
29-09-2006, 06:58 PM
nu :P nu mai intrebati degeaba, abia a aparut FIFA :P

hagi2006
29-09-2006, 09:37 PM
sa vina RLSP 07!!! :D :D

stefan
29-09-2006, 09:43 PM
poate vine ban-ul daca ma mai stresati :P

mns
01-10-2006, 01:08 PM
http://www.prosport.ro/index.php?section=a...n=index&id=8535 (http://www.prosport.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=8535)

YEY

B_Real
01-10-2006, 01:24 PM
imi place partea asta Fanii asteapta an de an cu sufletul la gura release-ul pentru patch-ul campionatului Romāniei. :D :lol: :lol:

Stelistu93
01-10-2006, 01:32 PM
Bagati odata RLSP 07 pe site!!!

Jokes
01-10-2006, 01:33 PM
Ma baiete apare un BAN pentru tine daca nu incetezi,esti deja enervant

Stelistu93
01-10-2006, 01:35 PM
ZICETI shi (sunt cocalar de mirc) VOI O DATA CAND APARE RLSP 07
RLSP 07 apare pe data de :

Jokes
01-10-2006, 01:36 PM
Nu stie nimeni sigur cand apare ,inceteaza odata cu posturile astea aiurea

sisu_stelistul
01-10-2006, 01:36 PM
Bine documentati cei de la pro sport. Foarte frumos articolul, este bine ca dau in fiecare duminica articole din acestea.
Stelistu93, inceteaza ca o sa vina un ban la tine, fi si tu respectuos, deoarece mai sunt cateva saptamani bune pana apare probabil, de abia a aparut jocul, crezi ca cei de la fifaro sunt roboti, fa tu patchul mai repede daca poti.

blondu_barnney
02-10-2006, 02:13 PM
[B]Am si eu o sugestie pt cei care fac RLSP 07, daca ar putea sa schimbe comentarea jocului din engleza in romana, nu de alta dar ar fi mai comic sa razi de ce zic aia. asta doar daca se poate. felicitari pt RLSP 07 demo. :romania:

shinoda
02-10-2006, 02:37 PM
Nu, nu se poate schimba comentariul din engleaza in romana :P . Ahaha, ce tare a fost faza aia din articolul din prosport despre fifa 07. Cica la minusuri ... faptul ca steaua nu este in joc :rolf:

reddyBo
06-10-2006, 10:37 AM
Stiu ca la fifa06 daca aveam RLSP instalat nu puteam juca prin direct ip, iar daca dezinstalam RLSP-ul nu mai mergea jocul deloc(cel putin la mine asa era). ACum se va putea face un back-up? sau se putea face dinainte, si la ce anume?

Stelistu93
07-10-2006, 11:13 AM
Deci mai este mult pana apare RLSP 07???
Spune-ti-ne i noua cand apare sau macar nu o data fixa macar ziceti ca apare intr-o saptamana doua noua.
Astept raspuns cat mai repede

stefan
07-10-2006, 11:13 AM
mai este mult :P

ionut_blue_lion
07-10-2006, 06:47 PM
Originally posted by K3nZ0@Sep 29 2006, 06:44 PM
VB SERIOS???????? :ph34r:* :ph34r:
93852

cred ca vroia sa zica ca pe 29 eu cel putin asa l`am auzit :rolleyes: :saliveaza: :crazyboy: :sanshine2:

AndutzeL
10-10-2006, 11:32 AM
Bv FIFA ROMANIA ! ;) :romania:

smiley_R
11-10-2006, 11:26 PM
salutare...cred ca sunt cel mai nou user de pe aici :D...si deja am prima problema:)))...nu pot sa downloadez rlsp07 demo...cand apas "link de download" imi apare sus ca un blog....dau pe el download archive si degeaba...se intoarce de unde a ramas...daca reincerc imi spune sa revin in 5 minute...deci...cum pot sa fac?

AZZ_KIKR
12-10-2006, 09:52 AM
mah,RLSP asta e numai pt varianta DEMO a jocului?ca la mine dupa ce l-am instalat nu-mi mai porneste jocul... :romania:

sisu_stelistul
12-10-2006, 09:54 AM
Da, scrie peste tot, este doar pentru varianta demo a jocului.

silverbullet
12-10-2006, 10:27 AM
Baieti in primul rand tot respectul pentru munca pe care o faceti. In al doilea rand sunt convins ca sunteti oameni in toata firea si ca stiti sa separati bunele de rele de pe acest forum si nu numai iar pe cele din urma nepunandu-le la suflet. Ceea ce faceti voi se compara si chiar depaseste ceea ce face EA Sports de atatia ani - scoate unul dintre cele mai populare simulatoare pentru sportul rege in tara asta cel putin, iar echipa voastra ii adauga sarea si piperul. Ganditi-va ce feedback primeste la randu-i EA Sports pentru toate bugurile si problemele din joc insa in final ramane apreciat pentru ca an de an incearca si uneori reuseste sa surprinda.

Aceeasi atitudine profesionista apreciez la voi si sunteti de admirat ca in ciuda mofturosilor nesatiscafutzi aveti resurse si nu va dati batuti. Poate ca ar fi de prisos un pool prin care lumea sa voteze cat de mult isi doreste ca voi sa va continuati treaba, ridicandu-va astfel moralul un pic.

Faceti una dintre cele mai tari customizari de jocuri existente in lume si pana si presa va apreciaza pentru asta. io (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) zic ca aveti destule motive si suport pentru a nu lasa totul balta din cauza catorva.

Asta-i parerea mea,
Va multumesc.

cristifbx
22-10-2006, 08:42 PM
RLSP 07 Demo e inca o dovada ca echipa fifaromania se pricepe foarte bine la ceea ce face.Au creeat un lucru extraordinar dar nu inteleg de ce nu vor sa scoata versiunea full a RLSP 07.Doar din cauza cuvintelor spuse de niste analfabeti sa anuleze un patch ca RLSP 07 pe care unii il asteapta chiar dinaintea aparitiei jocului full fifa 07.Si daca tot l-au anulat de ce pe site scrie ca FifaRomania se pregateste de lansarea patchului RLSP Momentan se lucreaza inca la patch?Sau vor sa ne testeze reactia,sa vada daca i-am mai respecta si daca ar anula patchul.

Henry
24-10-2006, 04:09 PM
DEMO RLSP 2007 va strica Fifa full asa ca asteptati pana pe 29.10.06 :romania:

KlaU
24-10-2006, 04:14 PM
si ce reprezinta 29 oct. , mai destptule ? :kkt:

Ashtray
26-10-2006, 03:02 PM
Poate nu o sa ne dezamageasca si 29 o sa reprezinte data de lansare ... poate...

Sirius
26-10-2006, 06:42 PM
Poate mai lasati balta presupunerile astea. Nu stiu ce ati auzit voi cu 29, eu n-am vazut sa fie vreun anunt oficial cu aceasta data...

K3nZ0
26-10-2006, 08:53 PM
wow de ziua mea poa apare::D:D:D:D:D

Marius_bebe
26-10-2006, 10:36 PM
http://www.prosport.ro/index.php?section=a...n=index&id=8535 (http://www.prosport.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=8535) uni oameni chiar va aprecieaza!!!

DarkComy
27-10-2006, 01:18 PM
Originally posted by Marius_bebe@Oct 26 2006, 11:36 PM
http://www.prosport.ro/index.php?section=a...n=index&id=8535 (http://www.prosport.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=8535) uni oameni chiar va aprecieaza!!!
97599

old news ... stiam

Dersidan
28-10-2006, 12:27 AM
Acum serios nu mai apare RLSP 2007 pentru jocul full???

DarkComy
28-10-2006, 12:30 AM
Originally posted by Dersidan@Oct 28 2006, 01:27 AM
Acum serios nu mai apare RLSP 2007 pentru jocul full???
97731

NU

Dersidan
28-10-2006, 12:44 AM
Pacat il asteptam de mult!!!
Am citit aproape toate mesajele de pe forum si va inteleg de ce nu il mai scoateti.
Si eu faceam la fel.

cryshy
28-10-2006, 03:15 AM
Originally posted by Dersidan@Oct 28 2006, 02:44 AM
Pacat il asteptam de mult!!!
Am citit aproape toate mesajele de pe forum si va inteleg de ce nu il mai scoateti.
Si eu faceam la fel.
97733

:( :alida: :( :alida: :( :alida: :(

-Dany-
28-10-2006, 07:57 AM
DAR PE SITEUL VOSTRU SCRIE CA APARE :alida: :alida: :alida: :alida:

Ashtray
28-10-2006, 10:31 AM
Intradevar, ar trebui scoasa stirea aceea de pe prima pagina...

DarkComy
28-10-2006, 01:34 PM
O sa scoatem stirea cand vrem! ... Si in plus , nu e treaba voastra sa discutati despre ce scrie pe site , titlul topicului scrie RLSP 2007 Demo :da:

Ratonu
28-10-2006, 01:49 PM
Originally posted by cryshy@Oct 28 2006, 04:15 AM
:(* :alida:* :(* :alida:* :(* :alida:* :(
97734

http://www.insanecrazy.com/media/jpg/stop_posting_this_shit_or_ill_shoot_this_dog.jpg

Sirius
28-10-2006, 04:34 PM
Tu ce postezi ma poze aiurea? :P

Ogararu13
28-10-2006, 08:24 PM
AM SI io (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) O PROBLEMA AM INSTALAT RLSP07 SI CAND SA INTRU IN FIFA SI VREAU SA JOC NU POT IMI APARE AIA CU SEND ERROR REPORT SI DON'T SEND DE CE? PLLSSSS HELP ME

romania__trezeste-te
28-10-2006, 11:57 PM
IMPORTANT

RLSP 2007 DEMO nu merge la jocul full.

Nu mai intrebati cand apare RLSP 2007. Patch-ul va aparea cand il vom termina. Nu puneti aceiasi intrebare in mai multe topicuri, incercati sa fiti on topic, nu deschideti mai multe topicuri pe acelasi subiect

cum dracu sa nu se enerveza baieti astia cand va spune ca nu ii bun la fifa full si voi tot intrebati ROMANIA TREZESTE-TE

Dersidan
29-10-2006, 01:48 AM
Baieti eu va inteleg si va respect decizia de a anula RLSP 2007 dar din cauza unor 10-15 idioti au de suferit sute chiar mii de iubitori ai jocului FIFA 2007 care asteptau cu nerabdare sa apara acest patch.Multi dintre ei, printre care si eu, au luat acest joc doar pentru a putea instala RLSP-ul.Ganditiva, iubim fotbalul, vream sa-l jucam dar cu echipele noastre de suflet, suntem romani si vrem si noi Liga I Burger.Va rog lasati deoparte toate aceste neintelegeri si lansati patchul.O sa faceti fericite mii de persoane, mii de romani!!!

bgd
29-10-2006, 07:32 AM
up :P

DarkComy
29-10-2006, 11:43 AM
Originally posted by Dersidan@Oct 29 2006, 02:48 AM
Baieti eu va inteleg si va respect decizia de a anula RLSP 2007 dar din cauza unor 10-15 idioti au de suferit sute chiar mii de iubitori ai jocului FIFA 2007 care asteptau cu nerabdare sa apara acest patch.Multi dintre ei, printre care si eu, au luat acest joc doar pentru a putea instala RLSP-ul.Ganditiva, iubim fotbalul, vream sa-l jucam dar cu echipele noastre de suflet, suntem romani si vrem si noi Liga I Burger.Va rog lasati deoparte toate aceste neintelegeri si lansati patchul.O sa faceti fericite mii de persoane, mii de romani!!!
97905

si ce legatura are cu RLSP 2007 Demo?

Dersidan
29-10-2006, 08:11 PM
Nu stiu cum puteti fii asa ,JUR!!!