PDA

View Full Version : Biliard

LiviuRO
25-11-2003, 05:28 PM
Pt. mine, dupa fotbal, e sportul preferat! E un pic costisitor, dar daca-l joci o data, te prinde! Si nu-ti mai da drumul. Am inceput in generala si pana acum am jucat macar o data la 1 luna. (in ultimii 2 ani, cred ca 1 data pe sapt.).

Va recomand: After Dark, mese bune, atmosfera ca lumea, femei super, preturi excelente, nu exsita probleme cu tigani, enervanti & others; City Cafe (ex Champion) cam departe, mese in general bune, atmosfera cam sobra (dar propice daca vrei sa te concentrezi asupra jocului), preturi destul de ridicate, pentru cineva de ~18-20; IDM, cele mai bune mese din tara, placa de marmura Cararra, tacuri profesionale, bile profesionale, preturi foarte ridicate (1h biliard variaza inte 50000-300.000 functie de ora si de zi), aici gasiti toata suflarea jucatorilor profesionisti de biliard din Bucuresti.

stefan
25-11-2003, 08:42 PM
cam cat costa o masa de biliard cu tot cei trebuie? ca am o camera goala acasa si poate o conving pe maicamea sa nu mai ia mobila, sa ia o masa de biliard :P

ReKo
25-11-2003, 10:38 PM
biliard.......
hmmmm......
nu jok asa in general.......doar de placere ! :cooool:

Blue
25-11-2003, 11:19 PM
eu miam luat o am masa de biliard cand aveam 15, si de atunci tot exersez si cred ca daca as participa la un concurs nu cred ca mas face de ras, desigur concurs de amatori

ReKo
25-11-2003, 11:25 PM
eu mai mult prefer tennisul de masa........ca intind masa.... pun un sul de hartie igienica :P doua palete un ghem si jok :P :P :P

hehe

nu prea gasesc prin casa gauri sa jok biliard.......si o masa....... nu prea ma incumat sa cumpar !

LiviuRO
26-11-2003, 03:48 AM
stefan, o masa, buna, incepe de la 800 de euro si poate atinge cote astronomice (de genu 10000 euro, masa Brunswick Olympic, s-a folosit la campionatul mondial de 9-ball de anul acesta). 800 euro -> Crazy Wolf, marimea 9 (adica ~9 feet, 2.84 m lungime, 1.57m latime), mante MDG, postav Ian Simmons, +set de bile, 2 tacuri Q-Tek, 10 crete, 10 varfuri.

Poti sa gasesti si mese SH destul de performante, adica bune vreau sa zic, dar pretul nu e sub 600 euro, cel putin nu am gasit eu in Buc (ca exact sapt. trecuta i-am luat lu' nasi-miu o masa Eliminator de 1500 euroi, are bani omu deh!)

sanshine
28-11-2003, 06:16 PM
pe calculator eram bunicel la 9-ball :D in realitate... mai putin
imi place sa ma uit la campionatele de snooker de pe Eurosport. Mi se pare mult mai tactic decat biliardul. A, si bineinteles la campionatele de trickshots... amazing :saliveaza:

LiviuRO
03-12-2003, 02:17 AM
Pacat ca la noi nu exista mai multe competitii profesioniste, sau macar de amatori, nu mai zic ca TvSport aia nu au transmis si ei macar cateva partide din afara... Cel putin cand incepe Snooker-ul la Eurosport... he he! pe fotoliu intepenesc pana se termina (si in general finalele dureaza si 5 h).

ReKo
03-12-2003, 07:38 AM
A aparut telesport de la 1 decembrie ....
acolo nu da?!?!?!?

LiviuRO
03-12-2003, 02:11 PM
telesport=TvSport. La ei ma refeream. Dupa parerea mea sunt cam de mana a doua...

ReKo
03-12-2003, 03:02 PM
Telesport este o televiziune !

Iar TV SPORT este o alta televiziune!!!

Nu au nimik comun in afara faptului ca ambele transmit sport ! :scaun:

LiviuRO
03-12-2003, 03:29 PM
Pe bune? Atunci mea culpa. Habar n-aveam ca s-a mai facut un post exclusiv sportiv... De cine e condus?

mns
03-12-2003, 04:50 PM
mie chiar mi-ar place sa am o masa de biliard, poate o camere amenajata asa pentru BARBATI adevarati, taica-meu vrea sa faca asa ceva ca avem la subsol un spatiu urias incalzit, super pentur o sala de genul asta :P daca o sa fie gata chestia asta va chem la o petrecere :P

stefan
03-12-2003, 10:21 PM
Originally posted by mns@Dec 3 2003, 04:50 PM
avem la subsol un spatiu urias incalzit, super pentur o sala de genul asta :P daca o sa fie gata chestia asta va chem la o petrecere :P
mda, numai sa nu fie umezeala la subsol la tine mns, ca dupa aia o sa transformi masa aia a ta de 1000$ in lemn de foc :D

LiviuRO
04-12-2003, 02:08 AM
da puneti si aer conditionat, nu? :lol:
Ba, e o idee buna o "sala de jocuri" la subsolul blocului... Ia ca o sa vb. cu tovarashii mei de la bloc, poate dau afara muraturile!

ReKo
04-12-2003, 02:40 PM
D_Dogg
Posted on Dec 3 2003, 04:29 PM

Pe bune? Atunci mea culpa. Habar n-aveam ca s-a mai facut un post exclusiv sportiv... De cine e condus?

A inceput sa emita de la 1 decembrie ... ;) !
Din cate stiu e condus de Horatiu Nicolau, cel de la ProSport Group...cel cu drepturile pt Divizia A!

Pentru inceput, postul va emite 14 ore/zi si va difuza cele mai importante momente ale sportului mondial desfasurate in 2003 - o retrospectiva internationala si nationala. Este primul pas pe care TELESPORT il face pentru familiarizarea telespectatorilor cu programele pe care le va difuza in 2004: NBA si meciurile de fotbal ale echipei Ajax Amsterdam in direct, ASCAR, Campionatul Mondial de motocros si supermoto, turnee din cadrul Cupei Mondiale la gimnastica si natatie, circuitul atletic Golden League si Grand Prix IAAF, volei - Cupa Mondiala, Campionatul Mondial de volei pe plaja, turnee de tenis din circuitele ATP si WTA.

TELESPORT va putea fi receptionat in toate marile orase ale tarii prin intermediul operatorilor de cablu. Emisia va fi in format digital si integral in limba romana.

LiviuRO
04-12-2003, 06:42 PM
Eu inca nu-l receptionez... da sper sa transmita campionatele nationale de biliard. E bine ca au aparut, sa existe concurenta, cine shtie poate vor fi "de calitate", nu porcarii de transmisii de genu' Prima sau TVR. Nu mai zic de B1 sau National.

sanshine
05-12-2003, 02:22 PM
da, nici la mine nu intra inca, pe Astral. Din programe am vazut ca deja au inceput cu transmisiile din NBA :mishto:

stefan
05-12-2003, 06:12 PM
hehe, aim zis acu lu maicamera sa cumpere masa de biliard in loc de mobila in sufragerie, nici nu a vrut sa auda, tata in schimb a fost de acord, faza e ca maicamea e aia cu puterea de decizie :D

ReKo
06-12-2003, 11:07 PM
Heheh ...
am ajuns prea tarziu acasa ca sa mai am timp sa anuntz aici....

la ora 16:00
Biliard
Finala Campionatului Na?ional. Transmisiune direct? din Bucure?ti.

Oricum....... s-a uitat cineva? Eu .. unul nu :P ! :zzzz:

sanshine
09-12-2003, 05:06 PM
stiam ca e la TV, dar tot nu m-am uitat :P