PDA

View Full Version : PGL - FIFA

meK
25-11-2003, 05:00 PM
Am vorbit cu Silviu si vom face in viitorul apropiat o liga pentru fifa , online , numai ca pentru asta , voi cei care jucatzi fifa , avem nevoie de ajutorul vostru , mi sa reprosat ca la noi in tara sunt prea putin jucatori de fifa si de aceea pgl-ul nu organizeaza concursuri si campionate de genul asta .
Dupa cum am vazut si am stat zilele astea , ca numai acum am auzit de voi , am citit cele postat si am vazut ca suntetzi destui jucatori.
Intrebarea mea e : Vretzi sa fie asa ceva si la noi in tara ? dece esl si nu pgl ?
Eu unu zic ca cu ajutorul vostru putem face mai multe cu acest joc .
Pentru asta am deschis si un channal de irc pe quakenet #pgl.fifa , sustinut in majoritate de PGL .
In martie anul viitor PGL organizeaza calificarile , se vor tine si pentru Fifa , apoi daca numarul de inscrishi va fi considerabil se va tine si liga online , gen Counter-Strike , pentru Fifa2004 . Nu vad motivul dece sa nu reprezentam si noi Romania cu un numar mai mare de jucatori la WCG !

RaPiDuTz
25-11-2003, 05:20 PM
YUPYYYYYYYY

Originally posted by meK @ Nov 25 2003@ 06:00 PM
Intrebarea mea e : Vretzi sa fie asa ceva si la noi in tara ?
Normal ca da... ;)

Hai ca in pgl la cs am fost acu sa ma bag si la fifa :naughty:

meK
25-11-2003, 05:26 PM
Deci in mare parte 100% suntem sustinuti de PGL , mai intai va fi o liga pentru FIFA online in care minimul de inscrisi va trebuie sa fie de 12 sau 16 care sa inceapa de pe 1 feb 2004 si sa se termine cu un concurs LAN adica preliminariile pt wcg2004.
Avem nevoie de cat mai multi participanti posibil.

terminator"87"
25-11-2003, 06:00 PM
as fi vrut sa ma inscriu si eu dar cand am vazut ce joc de cacat e 2004 m-am razgandit, pentru 2003 nu mai sunt concursuri?

Zodrak
25-11-2003, 06:03 PM
Bravo meK !!! :bere:

Sign me in ! ( imi place c-o sa cam iasa fum din tastaturi...)

meK
25-11-2003, 06:09 PM
Intai sa vedem cati se vor anutza si dupa acea vom ajunge si la inscrieri .
Deocamdata se lucreaza la un proiect pentru liga .
Pentru terminator"87" , dupa cum stim , mai majoritatea jocurilor au scos cate o noua versiune , la WCG se vor juca cele noi , deci nu se va tine decat de 2004.

meK
25-11-2003, 07:56 PM
BTW.
Liga va fi online cautatzi-va sali , neturi de unde sa se joace fifa !

RaPiDuTz
25-11-2003, 09:42 PM
Nu pot juca de acasa ????

Iar daca joc de la sala trebuie sa fie afiliata pgl ????

ReKo
25-11-2003, 10:18 PM
:mishto: :mishto: :mishto:
YeA ... vrea si eu ....!

eu jok de acasa....... !!! :P mere?

meK
26-11-2003, 12:00 AM
Daca ai net bun acasa si tu consideri ca poti juca de acolo nu cred ca va fi o problema.
Problema cu afilierea caffeurilor nici asta cred ca nu intra in discutie .
Deocamdata dupa cum am mentionat se lucreaza la un proiect pentru liga !

Blue
26-11-2003, 12:16 AM
mdaaa...cum eu nu stau in tara, as putea sa ma inscriu?

meK
26-11-2003, 05:23 PM
blue boy , nici TeG-Gica renumitul jucator de fifa de la noi din tara nu locuieste in romania , dar tu daca ai o conexiune buna de net , si crezi ca ai putea sa ajungi (daca ai sa ajungi pana acolo :> ) la LAN , unde sa va incheia competitzia online , nu cred ca ar fi vro problema !

meK
26-11-2003, 06:01 PM
Am nevoie de ajutorul vostru cu niste ideei pentru aceasta liga , cine a mai facut asa ceva trebuie sa stie cum sa se faca cel mai corect "proiectul de liga, mod de desfasurare, regulament" astept orice idee , sugestie de-a voastra.
In pricipiu PGL-ul este prea ocupat pentru asa ceva , dar ne vor sustine , daca vom avea acest proiect in bratze si destui membri liga se va desfasura , alt fel nu . :<

mns
28-11-2003, 03:17 PM
si de ce fel de ajutor aveti nevoie? :P

meK
28-11-2003, 07:14 PM
Pai daca ai putea sa ne ajuti cu o idee pentru acest proiect , cam cum sa il facem ca pana in momentul de fatza nu sa organizat asa ceva in Rom. , cel putin PGL-ul inafara de Counter-Strike nu a organizat nici o liga OnLine pana acum , si nu prea stiu ce si cum sa facem, ne trebuie proiectul de liga , un regulament si cum am mai zis modul de desfasurare .
Eu stiu ca cei din ESL (Electronic Sports League) organizeaza asa ceva online , am sa ma intereseaz pe la ei cam care sunt regulele . Deci daca avetzi si voi sugestii anuntzatzi-ma ! E-Mail e posibil , mek@wcg.ro

scandalf
30-11-2003, 12:09 PM
Pai frate....idea mea luata din campionatele de fotbal existente:
1. cine se inscrie sa-si ia o echipa si cu aceea sa ramana pana la sfarsit!!!!(pt chestia asta ar trebui o discutie.....)
2. sa se joace 6 min. meciul (cred ca e rezonabil)
3. sistemul de joc (acum depinde cati se inscriu!!!) ori stil liga cum e campionatul nostru de exemplu....ori stil liga+playoff cu grupe de calificare....(daca vreti in liga sa se joace tur retur)
4. se stabilesc dupa ce sa-u incheiat inscrierile datele si orele la care se vor joca meciurile...in caz de neprezentare se castiga cu 3-0.
5. cel mai bine ar fi sa se joace still campionat mondial cu calificarile preliminarii pt turneul final(lan) pe net.

mns
30-11-2003, 12:26 PM
sunt niste chestii pe care nu prea la inteleg...

so, vreti competitie de fifa care sa se desfasoare in sali de net probabil, nu? m-a cam pus in ceata vazand ca ai zis ceva de liga online...

banuiesc ca totul se va face prin amicale, pentru ca nu poti juca in multyplayer o competitie....right?

mek, lamureste-ma putin :) si cand voi vedea exact despre ce e vorba cred ca te putem ajuta, avan din vedere ca am mai pus de ceva competitii de genul asta cu niste prieteni prin sali :)

Generalu
30-11-2003, 02:18 PM
cum se va juca? prin direct ip, nu?

cred ca e prea devreme in februarie.

meK
01-12-2003, 11:36 AM
Nu conteaza de unde joci , poti sa joci si de acasa , daca ai o conexiune buna la net . sper ca pana in februarie sa stim exact cum se va desfasura liga , sunt inca in cautari de ideei .
Forfeit-ul e 2-0
La ideea ta am sa mai lucrez , am sa o iau in considerare scandalf.

RockBeast
01-12-2003, 06:49 PM
As fi si eu interesat sa particip la competite...am conexiune buna de intrenet acasa :mishto:.
Dar mai bine ar fi sa ne intalnim pe un chat (mIRC sau yahoo messenger) sa vorbim in direct despre cum facem.
Abia astept...apropo daca vrea cineva sa jucam meciuri "de incalzire" zilele astea cred ca se poate pe Direct IP...astept raspuns :cooool:

meK
02-12-2003, 06:50 PM
RockBeast.
Avem channal de mirc , dupa cum observ nu ai citit de la inceput ce am scris.
#pgl.fifa on irc.quakenet.org
Eu debia va astept sa intratzi sa ne ciondanim pe un directip ! :>

Scouville
02-12-2003, 08:13 PM
Yeah si yo sunt interesat in principiu cred ca merge sa se organizeze un campionat sa zicem din 16 jucatori si sa se jaoce meciurile in fiecare sambata la o anumita sala sau duminica ma rog la sfarsit primii 4 calificati in play-of si .... daca se inscriu mia multiii facem liga mai mare primu sezon pe urma mia facem o a doua liga in sezonu 2 cu jucatoriretrogradati ... cam asa ceva asemantor esi la cs cu divizii si clanuri .... ma rog clanuri la fifa nu prea merge ca banuiesc mergem pe principiu one-on-one
Salve Generelau ai intrat pe forum .. remeber me? :naughty:

meK
02-12-2003, 08:23 PM
Cam ce m-am gandit eu ,
Pana in momentul de fatza exista 3 admin cred.
Jocul va fi facut de ei , cu regulile de baza care sunt , repriza da 6 min , si tot ce sa mai stabilit pana acum , bla bla , asta nu conteaza ca am sa postez si regulamentul cand va fi gata .
Asa , deci unu dintre admin va fi host , pe channalul de mirc se va anuntza cine cu cine joaca si pe ce ip sa se conecteze cei doi , se va juca cu aceiashi echipa pana la sfarsitul ligii . Deci conectarea se va face prin DirectIP , se va juca , inca nu am vb exact asta cu silviu dar cred ca nu conteaza , ori de la sali de net ori de acasa .
Asta e o mica parte din ideea mea , voi reveni cu mai multe detalii cand voi afla de la cei cu care lucrez la asa ceva si ideeile lui + cei din ESL care sper sa ma ajute si ei , daca e sa o fac , am sa o fac ca la carte !

Generalu
02-12-2003, 09:26 PM
Se va juca si cu echipe de club si cu nationale?
problema: ce se intampla daca 2 jucatori vor aceeasi echipe ? ar fi bine ca fiecare om sa se inscrie cu 2 echipe de la inceput.
Cred ca cel mai bine ar fi sub forma de campionat (o divizie sau doua, cu retrogadarii, etc), exact ca in realitate, cu etape la intervale stabilite de timp.
Preliminariile pt wcg2004 ar trebui sa fie separate.
Cand stabiliti regulile sa ni le dati si noua clar.

da Scouville, din pacate te mai tin minte. te astept la un 2004 (apropo, cum te descurci cu cornerele?).

meK
03-12-2003, 01:58 PM
-Cu mult mail multa experientza in domeniu , vad ca ni sa alaturat si TeG-Gica , el sper sa ma ajute in aceasta liga si sa va dea mai multe detalii si voua .
-Cred ca ideal ar fi sa se joace cu o singura echipa pana la sfrasitul ligii.

ReKo
03-12-2003, 02:44 PM
Eu ma bucur ca s-a mai alaturat unul ... !

Dar sa incerce sa evite asemenea mesaje !!!!!! OK?!?!?!

RaPiDuTz
03-12-2003, 03:03 PM
wow... bun venit membrule TeG :mishto:

BTW,se va putea folosi RCIF-ul ???

mns
03-12-2003, 04:32 PM
de ce nu pentru chat sa folositi undernet, deja avem un canal acolo pt fifaromania si are x, so ar fi mai dragutz :P

si competitia are vreun site sau ceva de genul asta? poate ne putem ajuta reciproc ;)

RaPiDuTz
03-12-2003, 05:44 PM
Probabil ca la http://www.pgl.ro/ va aparea si subdomeniul fifa04 :rolleyes:

Scouville
03-12-2003, 06:14 PM
Dar nu o sa fie conecsiunea prea proasta nu toti au internet prin cablu .... si ma rog de pe dial-up
si mai e o problema uniii care au net prin cablu ca (mine de ex) nu pot sa joace cu ip ca le da root server , nus exacr despre ce e vb paote ma lamuriti si pa mine

Apropo cu cornerele stau excelent dar nu am vasit faze 100%sigure ... oricum an uasta nu am sanse sa mia trc de grupe :alida:

meK
03-12-2003, 08:03 PM
O fi avand site-ul asta si channal , dat PGL-ul are channale doar pe quakenet . unde se anuntza toate meciurile oficial in diferite jocuri.
deaceea am facut si #pgl.fifa .
un site va exista , cum a zis si RaPiDuTz , un subdomeniu la pgl.ro .
care exista deja www.pgl.ro/fifa2003 , cred ca va fi upload-at

mns
04-12-2003, 11:10 PM
noi cand ne-am mutat de pe gameszone pe computergames, ne-am mutat ca am vb cu cineva de la pgl si ne-a zis sa ne mutam pe cg si parca sa trecem ce era la pgl/fifa2003 la noi pe site..dar nu prea s-a mai intamplat asta :(

meK
04-12-2003, 11:34 PM
Cu cine ai vb in primul rand ? si in al doilea rand , ai mai tinut legatura ?

mns
04-12-2003, 11:42 PM
pai din moment ce siteul e la computergames normal ca am mai tinut legatura... :P

am vb cu Andrei, el ne-a chemat aici din cate tin eu minte :mishto:

meK
14-12-2003, 01:01 AM
Deci nu am mai postat de multishor , deci am lucrat ceva la liga asta . In curand veti asfla si voi exact despre ce e vorba .
Cu site-ul , probabil il vom pune in locul celui de pe www.pgl.ro/fifa2003 .
Acolo veti afla data inceperii , cum va putetzi inscrie , regulamentul , membrii marticipantzi si modul de desfasurare !
Bineintzeles am sa va anuntz si aici !
Stay Toon

ultim
14-01-2004, 03:27 PM
Super idee ! Sper sa reusiti sa faceti liga. Eu voi juca sigur. Am cateva intrebari:

1. Sunt din Constanta, am acasa internet prin cablu de la RDS, abonament de 50 de $ ..... oare imi va merge sa joc de acasa ?

2. In legatura cu ce a zis Mek mai sus ... de ce sa fie www.pgl.ro/fifa2003 si nu www.pgl.ro/fifa2004 ? :)

Cam atat ... sper sa`i dati bataie cat mai rpd. !

scandalf
16-01-2004, 11:58 AM
O singura problema este cu concursul vostru:
Cand o sa ajungem la faza pe sala adica finalistii care vor juca pe lan asa am inteles ca va fi......nu va merge fiidca nu merge fifa pe lan deorece are un defect patch-ul de multiplayer scos de EA!!!

Rainman
11-02-2004, 09:21 AM
:valuri:

Salutare batranilor. Bine ca am aflat si eu in sfarsit de existenta voastra. Sunt inrait Fifa de cam multisor, imi aduc aminte ca am inceput cu Fifa 96. Ce vremuri dom'le. Acu' scot fum din tastaturi cu Fifa 2004 pe Professional. Le iau la rand. Imi place sa cred ca sunt bun la game-ul asta. Vreau si eu amanunte despre liga asta online si despere calificarile la WCG. Haideti sa facem niste chestiutze serioase cu game-ul asta. CE, astia cu Counterstrike-ul sunt mai cu motz? Mare scofala cu invingi omorandu-ti adversarii!

Salutare inca o data

ReKo
11-02-2004, 09:30 AM
salut

problema e ca nu s-a mai vorbit de ceva timp de liga asta... sa vedem totusi ... :unsure: !

RaPiDuTz
11-02-2004, 10:12 AM
Pai deja se va juca fifa euro 2004 sau pes 4... :D

Rainman
11-02-2004, 01:13 PM
:blink: Si atunci cum se va proceda? Care sunt pasii ce trebuie facuti? Si calificarea pentru WCG cum si cand se va juca? Cine stabileste jucatorii de Fifa pentru WCG?

ReKo
11-02-2004, 01:35 PM
hai bah "copiii spun lucruri trasnite " raspunde !

adik tu RaPIDuTz :P !

mns
12-02-2004, 01:05 AM
din cate am inteles, nu prea se va mai organiza ceva in leg cu fifa in afara de calficarile la WCG... :( pacat

LiviuRO
13-02-2004, 12:29 PM
Si cum a ramas treaba pana la urma? Ca posibilitati de a se organiza exista... dar se face? (sa stiu daca ma apuc sa bag serios in Fifa 2004, care personal nu mi se pare prea... marfa)

meK
15-02-2004, 08:26 PM
Imi pare rau dar Liga de fifa online nu se mai tine din motive de conexiune .
Calificarile WCG vor avea loc anul asta la sfarsitul lui iunie cred (am sa va aduc informatii noi pe parcurs) , nu este un numar limitat deocamdata la inscrierile pt. calificar , poate participa oricine . Taxa de inscrie se va stabili cu 1-2 sap. mai devreme. Participantzii pentru reprezentativa romaniei la Fifia2004 sunt ultimii 2 finalisti , deci vor pleca doua persoane in SanFrancisco .
Imi pare rau ca nu am putut sa organizam aceasta liga .... era ceva frumos , oricum vom mai incerca .

BTW : Pana atunci poate daca strang destui jucatori de fifa (20 cel putin) poate voi organiza un concurs aici in Braosv la un InternetCaffe al unui bun amic de al meu !

Rainman
09-03-2004, 11:37 AM
pai hai sa ne adunam pentru Brasov atunci. Eu sunt din Alba, dar pot veni intr-un weekend pentru un FIFA :D . Gata. Faceti inscrierile. Poate o punem de un club Fifa la Brasov. :unsure:

:cooool:

stoka7
09-03-2004, 11:46 AM
:mishto: pai ar fi ceva extraordinar.Sa jucam intr-o liga de fifa 2004?Ai parte de tot s[rijinul din partea mea,dar sa imi spui ce tre sa fac?
Si te mai rog ceva:cum drek falosesc Creation Center in fifa 2004 ca mia nu mia mers nik.Am vrut sa schimb ghetel sin a mers.Unde tre sa il instalez?Sau zimi ce tre sa fac?

Rainman
10-03-2004, 11:52 AM
:blink: Ooops. Mi-am instalat Creation Center 2004 dar inca nu l-am folosit. Cred ca l-am deschide totusi de 2-3 ori sa vad cum arata. Vis-a-vis de liga Fifa 2004 eu cred ca ar trebui sa fixam o data de intalnire pe un chat si sa povestim stunci cu toti si sa ne spunem parerile. Apoi, mai vedem ce urmeaza. Doritorii se pot intalni la o sala de jocuri, o punem de niste amicaluri, facem niste reguli si gata Liga 8)

LiviuRO
11-03-2004, 01:54 PM
chanal de chat este: #fifaromania pe Undernet.

Am@DEUS
13-03-2004, 11:58 AM
Deci ne antrenam pina in iunie si vedem ce va fi.
Daca sunt doritori de a disputa meciuri imi pot trimite un mail la ighepe@yahoo.com

Am@DEUS
15-03-2004, 05:33 PM
Am inteles ca s-a scos fifa 2004 din lista jocurilor oficiale WCG 2004. Deci ramine sa ne antrenam la alt fifa:) poate Euro 2004

ultim
30-03-2004, 06:18 PM
amadeus .. esti din constanta ?:)) daca da, te provoc la un fifa 2004 :)) .. astept raspunsu tau. bafta !

meK
31-03-2004, 07:58 AM
Originally posted by Am@DEUS@Mar 15 2004, 06:33 PM
Am inteles ca s-a scos fifa 2004 din lista jocurilor oficiale WCG 2004. Deci ramine sa ne antrenam la alt fifa:) poate Euro 2004
Intradevar , asa am auzit si eu , dar sa revenit , la ideea normala .
Am vorbit cu Silviu si a zis ca se joaca fifa la calificarile din mai FIFA , FIFA 2004 !
Deci GL and HF !

meK
31-03-2004, 08:01 AM
28-30 Mai: Finala nationala WCG2004 (Romexpo,Bucuresti)
Organizatori : Profesional Gamers Ligue .
Games : Counter-Strike , Warcraft3 si bineintzeles Fifa2004.

Calificarile WCG2004 pentru San-Francisco !
Sper ca pana atunci sa bagam lanuri multe , concursuri si antrenamente .. momentan ma antrenez doar cu un singur amic ... organizatzi ceva in Bucuresti si am sa vin si acolo !

http://www.worldcybergames.com/