PDA

View Full Version : Turism

ReKo
24-11-2003, 03:58 PM
Pe unde ati fost?

Locuri misto care merita vizitate???

Care a fost pe la Sovata....? Am fost ........ 2 saptamani ..... dupa ce am plecat am aflat ca un urs a mancat un om pe acolo ! Fiuuu... !

Blue
24-11-2003, 11:33 PM
in ROMANIA un loc super de mers este Muntele Parang sau Retezat din Valea Jiului si Valea Oltului si Defileul Oltului.

In Europa am fost prin franta, anglia, scotia, elvetia si germania , toate tariile astea merita vizitate mai putin franta. prea multi poponari, mergeam pe strada si vedeam numai barbati tinanduse de mana. am fost la un meci a lui Nice si langa mine 2 poponari, oriunde te uitati nu se putea sa nu vezi un popo.

am fost in mexico dar nu se merita, ce dracu merg pana in mexic ca sa inot in piscina? ce rea misto e ca puteai sa bei pana intrai in coma.

ReKo
25-11-2003, 12:12 PM
mama prin cate tari ai mers...
tu acum te afli in Romania?!?!?
Cum se vede meciul din alte stadioane ? :)

RaPiDuTz
25-11-2003, 02:49 PM
Moama blue boy da ai calatorit nu gluma :P

Am fost si eu in Elvetia si a fost misto, (asta din ce imi mai aduc aminte ca aveam doar 10 anishori 8) )stiu ca cat am stat eu acolo nu am vazut nici un cersetor :mishto:

sanshine
25-11-2003, 02:55 PM
Originally posted by RaPiDuTz@Nov 25 2003, 02:49 PM
Am fost si eu in Elvetia si a fost misto, (asta din ce imi mai aduc aminte ca aveam doar 10 anishori* 8) )stiu ca cat am stat eu acolo nu am vazut nici un cersetor* :mishto:
I-a eliminat pe toti Urs Meier ;) :nashpa: uite cat inseamna un om pentru turism, inainte de meciul ala visam sa ajung in Elvetia, acum alea nu mai sunt vise, sunt cosmaruri :ph34r: blue boy, cam cati americani stiu unde se gaseste romania pe harta?

Blue
25-11-2003, 03:55 PM
as vrea eu sa stau in Romania, as participa la invazia alb-albastra ,duminica , desi s-ar putea sa fiu si eu unu dintre aia 2000 , am facut un pariu cu un prieten ultra stelist si daca cxastig mias plati biletul de avion, dar mai greu e cu scoala, ca nu mai sunt la liceul sa chiulesc cum vreau eu

americani nu stiu ca stau in canada si cum canadienii cred ca americanii sunt mai prostii ca ei lol nu e de mirare ca nu stiu unde edaca multi nu stiu unde e elvetia si elvetia e tara cunoscuta prin turism

pai pe stadioane am fost in toate tarile mai putin mexico. dar totusi in franta mi sa parut cel mai misto pe stadioane. am fost la boulnage boys sau cum se numesc aia din paris si a fost suuuuuper dar atmosvera ca pe velodrome nu am mai vazut , hmmm si la nisa a fost misto dar e cam micuta galeria numai vreo 2 500. in franta e misto ca au galerie in anglia e misto stadionul , nu e dee mirare ca englzii nu fac steaguri si coregrafii ,nu au de ce , ar pierde un spectacol fotbalistic.

RaPiDuTz
25-11-2003, 03:56 PM
Intrebarea e cati americani stiu de Romania... :P

ReKo
25-11-2003, 10:41 PM
eu stiu... :P

stefan
26-11-2003, 02:04 PM
Originally posted by Totti1@Nov 24 2003, 03:58 PM
Care a fost pe la Sovata....? Am fost ........ 2 saptamani ..... dupa ce am plecat am aflat ca un urs a mancat un om pe acolo ! Fiuuu... !

lol, eu am plecat din sovata la o zi dupa incidentu cu ursu :P eu fiind din iasi am ajuns la sovata prin gherghieni parca, si am facut aia 40 de km dintre sovata si ghiorghieni in vreo doua ore si ceva ca drumu era de kkt, erau numai gropi una langa alta.

eu am mai fost si in franta :flipa: , ce tara de kkt, nici nu vreau sami amintesc

ReKo
26-11-2003, 02:18 PM
cum mah???

nici turnu Eifel nu e marfa???e chiar asa nashpa tara aia?!?! :pimp:

stefan
26-11-2003, 06:15 PM
Originally posted by Totti1@Nov 26 2003, 02:18 PM
cum mah???

nici turnu Eifel nu e marfa???e chiar asa nashpa tara aia?!?! :pimp:
bine, Prisu e mishto daca impusti toti oamenii din el :P . me refer in general la oameni, adica nu is asa civilizati cum vor sa para, tot vezi gunoie pe strazi, vezi o femeie frumoasa odata pe an, in general oamenii is la fel de stresanti ca si babele alea care vin la maicata in vizita

ReKo
27-12-2003, 12:47 PM
Unde atzi fost de Craciun ?
Atzi vizitat ceva... ?

Revelionul vi-l petreceti acasa ?!?!?! Sau plecatzi ... pe la munte sau mai stiu eu unde ?!?!?

Eu creca stau acasa...... ;) !

RaPiDuTz
27-12-2003, 04:42 PM
De Craciun am fost la niste rude iar de revelion am mai scris yo undeva ce o sa fac... :P

ReKo
27-12-2003, 05:01 PM
N-am vazut... :P
Mai scrie odata ca sa facem 10.000 mai repede... ! ;)

:) :) :) :)

RaPiDuTz
27-12-2003, 05:14 PM
Hehe...
De revelion ma duc la munte cu gajicamea :P ... iar luni plecare ! :rolleyes:

mns
28-12-2003, 12:52 AM
mie cel mai mult din europa imi place anglia, e o tzara super, asa rustica parca, tare mishto :)

si franta si germania sunt acceptabile, dar peisaje ca la noi in tara rar gasesti, pacat ca nu stim sa avem grija de tara noastra :(

Scouville
28-12-2003, 01:15 AM
Ar merge si pe undeva prin scota sau tara galilor(Marea Britanie) .... in castelel acelea de 1000 de ani si padurile acele fascinante
Un alt loc interesant ar fii in canada sau padurile din ucraina(credca am obsesia asta cu padurile si coniferle si etc) cascade, ursi , rusu kilarit de musulman.... :lol:

mns
28-12-2003, 01:35 AM
lol, cand am zis anglia ma refeream la marea britanie :)

sau in america de sud, prin padurile tropicale...numai sa nu iei vreo boala incurabila... :)

Scouville
28-12-2003, 01:44 AM
Lolz
eu zic de marea britanie .. hmn in scotia iarna sa pescuiesti la copca ca ua aia destule lacuri si poate loch ness ceva sa te pape monstriu .. sunt curios cum o fii noapte pe malul lacului cu prietena o saruti iar ia se departeaza ingrozita de tine(aicea te intrebi daca nu-i aftershavu de vina sau daca ti-ai dat cu deodorant) te intorci si vezi aplecat deasupra ta un ''mic'' monstru de 50 m inaltime?

RaPiDuTz
28-12-2003, 01:55 AM
Originally posted by mns@Dec 28 2003, 01:52 AM
dar peisaje ca la noi in tara rar gasesti, pacat ca nu stim sa avem grija de tara noastra :(
Intradevar...numai la noi poti sa vezi un mertzan langa o caruta sau o ditamai banca langa o vila veche ce sta sa cada :P

Scouville
28-12-2003, 02:11 AM
Cel mai frumos loc din tara mi se pare Nordul Moldovei(de la Suceava si pana in maramures)
am fost peste tot in tara asta(ma laud pe bune :P ), Fagaras, bucegi,parang,ceahlau,rodnei,bistrita,apuseni(e drept intr-o singura excursie de 4 zile) nu am fost in retezat , oltenia si cam atat ... si partea aceea din spre satu-mare ... paote sa-mi spuna cineva cine a fost prin retezat am auzit ca acolo e iarasi f frumos

stefan
28-12-2003, 02:26 AM
intradevar avem peisaje super in tzara, eu am iesit in afara pana in franta si prin tarile prin care am trecut nu am vazut nici un peisaj la fel de frumos, pacat ca nu avem si niste sosele practicabile ca dejama zice mns ca moldovenii invadeaza transilvania ca cum iesi sin zona moldovei drmurile is distruse complet, drumu dintre sovata si regini chiar daca apare pe harta dupa un kilometru de mers pe el a disparut complet, nici nu stai daca e drum sau aratura :P

mns
28-12-2003, 10:10 AM
am fost si eu prin franta si germania, si pot spune ca am vazut ceva pisaje foarte mishto, padurile alea din germania...si in franta ce mishto e in oraselel alea micute sau in orasele ce au o istorie si sunt pline de cladiri foarte vechi, dar care spre deosebire de noi sunt intretinute....

prin orasele de acolo, daca un rau traverseaza orasul, ambele maluri sut amenajate cu lumini, te poti plimba linistit...la noi insa mergi pe langa mures sau bega seara nimic lumina, ai sanse mari sa fi usurat de portofel ... :o

ReKo
28-12-2003, 03:21 PM
si franta si germania sunt acceptabile, dar peisaje ca la noi in tara rar gasesti, pacat ca nu stim sa avem grija de tara noastra*

bah ... am fost eu in germania... bah oamenii aia sunt kulmea...... vezi numai dastia cu mercedes-uri si toate tipurile de super masini... si vezi ca opreste unu cu mercedes... si coboara cu niste haine dalea de le gasesti la noi in Romania la SH ... si cu o palarie daia cum are mos Ghita la tzara ..... itzi vine sa ....... ! Si sunt populari rau ... adik pe multzi i-am vazut asa in costumuri populare ...nu e cum ii vedetzi pe astia in filme sau mai stiu eu ce oameni de afaceri la costume si tot felul .... armanii.... :P ! :)

iar in legatura cu tzara noastra..... avem peisaje super super marfa.... am calatorit o gramada.... si multzi turisti din alte tzari vin in Romania pentru a merge la munte si pentru a vedea aceste super peisaje ! ;)