PDA

View Full Version : Stiri sportive

ScorpionX
10-09-2006, 12:26 AM
Nu stiu exact daca s-a mai discutat, dar mi s-a parut interesant acest subiect.
De cate ori ati asteptat cu sufletul la gura stirile sportive si ati observat consternati ca in realitate doar 10% din stiri se refereau strict la sport?
De cate ori v-ati simtit agasat de stiri de genul: "Mutu si-a spalat astazi pt a 36-a oara masina" sau "Radoi a pus pe telefon ultimele noutati manele, in timp ce Nicolita glumea pe seama lui Petre Marim" sau "Lui Chivu i s-a mai murdarit o tasta de la telefon" sau "A 432-a prietena a lui Vieri si-a tras pantofi Prada"?
De cate ori ati urmarit "stiri" fara importanta cu speranta ca urmatoarea va fi despre un subiect serios care va intereseaza cu adevarat?
De cate ori ati constatat cu un gust amar ca au trecut stirile si in loc sa auziti si noutati si din alte sporturi mai putin mediatizate, ati vazut numai noutatile in domeniul "fite" ale fotbalistilor?
De cate ori nu ati auzit titluri spuse zambind de frumoasele noastre prezentatoare, de genul "Ronaldinho si Kaka vin la Craiova", iar apoi ati aflat ca Ronaldinho si Kaka sunt niste tiganusi hidosi care nici nu stiu ce e ala fotbal?
De cate ori ati avut impresia ca unor sporturi li se acorda prea putin timp, iar stirile care fac referinta la ele nu sunt facute cu profesionalism?

Cam asta e realitatea in stirile din ziua de astazi. O balacareala totala, ca sa nu mai vorbesc de stirile de 30 de minute. Sper sa nu influentez votul, pentru ca fiecare sa-si exprime sincer parerea si sa nu se simta ciudat daca ii plac lucrurile prezentate mai sus. Deoarece faptul ca televiziunile noastre comerciale inca promoveaza intens acest fenomen, arata ca ele sunt foarte gustate de public...sau sa ii zicem Marea Masa!

Tuby
10-09-2006, 12:30 AM
Nu ma uit la jurnalul tvr, deci nu apuc nici sportul si nu ma pot pronunta asupra lui desi probabil este cel mai impartial..
Am votat protv pentru ca mi se pare cea mai buna alternativa fata de celalalte..in special cele de la antena unde subiectivismul ( ca si in editiile normale de stiri) este ca la el acasa. Plus ca se lalaie in vreo 20 de minute

nigga_thebest
10-09-2006, 10:16 AM
jurnalul de stiri din sporte de la tvr este cel mai bun fara discutii.. acolo auzi exculusiv stiri din sport... si nu ce masina si-a mai luat mutu ce fete si-a mai tras chivu si din astea.... stirile de la Protv sunt realizate de oameni care se pricep dar subiectele abordate nu sunt tocmai la locul lor in timp ce antena 1 e cel mai mare cacat... la fel cum e si GSP :-w

stefan
10-09-2006, 07:07 PM
Eu nici nu ma mai uit la stirile din sport, citesc presa locala sau regionala si de acolo aflu tot ce vreau.

fredala2003
10-09-2006, 07:39 PM
ati vazut ca e nesu in spital ? Cica a lesinat la antrenament din cauza unei suprafortari a organismului !!

Eu cred ca PRO tv e lider incontestabil la stiri sportive !! asadar Pro tv Rulllzzzz !! :mishto:

stefan
10-09-2006, 07:50 PM
ProTV mi se pare la fel de jalnic la capitolul stiri sportive cum e si la filme. Am prins un rezumat al partidei Poli Iasi - Poli Tm, si din 4 ocazii mari ale noastre au aratat una singura, si ei au avut doar 2 pe care le-au aratat la TV.

sisu_stelistul
13-09-2006, 05:13 PM
Dupa parerea celor de la Pro tv, ca si dupa cea a celor de la antena 1, mai importanta e o stire despre o masina de a lui mutu sau ceva de genu7l extra fotbal, decat o un rezumat al unei partide din divizia A, mai neimportanta, care apare pe la final, iar despre alte sporturi in afara de fotbal, rar vezi stiri. Eu am votat tvr 1 deoarece mi se pare cel mai bun junral sportiv,dar am auzit mai demult ca jurnalul de la realitatea a fost ales cel mai bun, dar eu nu l-am vazut.

Ratonu
16-09-2006, 09:25 AM
TVR 1 inca mi se par cei mai seriosi, desi parca si ei au inceput sa o ia pe urmele Pro TV-ului.

Ratonu
28-09-2006, 01:28 AM
ProTV-ul ne-a prezentat marti inca o mostra de penibil. La stirile sportive, o blondina (daca nu ma insel, chiar "cea mai proasta dintre toate") l-a intrebat pe domnul Juninho Pernambucano de ce plimbarea a fost asa de scurta. Jucatorul a raspuns la stupida intrebare cum era normal: "De unde stiti ca a fost scurta? Va pregatiti alaturi de noi?", fapt care le-a acordat celor de la ProTV prilejul sa incheie nefericita stire cu o remarca monumentala: "Sa speram ca in seara asta Juninho va afla pe pielea lui ca romanii se pricep la fotbal". Eh, ce sa-i faci, asta sunt romanii, un popor superficial cu impresia ca se pricepe la orice, iar ProTV-ul este reprezentativ pentru ei.

ScorpionX
28-09-2006, 05:21 PM
Asa e pe la noi. Ce e profesionist la altii la noi e demodat. In schimb masa (glota) devoreaza bascalia de doi lei. Si ProTVu asta ne serveste -> bascalie. Si nici Antena1 nu face exceptie (poate chiar sunt mai rau).

Tuby
29-09-2006, 01:20 PM
Steaua a facut apel la sanctionarea lui Thereau dar a luat-o in mana..adica omul ramane cu 2 etape de stat pe banca pentru un ghiont..nu sta echipa in el in nici un caz dar puteau macar sa-si recunoasca greseala prin reducerea la o singura etapa.

Ratonu
21-12-2006, 07:08 PM
Steaua stie de ce si-a luat portar brazilian. Julio Cesar de la Inter a reusit parada meciului [...]
Cat de superficial... nu, cat de retardat poate fi un buletin sportiv? Si cat de trist e ca un astfel de buletin are cea mai buna audienta pe segmentul sau?

mns
21-12-2006, 10:26 PM
Toate jurnalele sportive de la noi sunt scrise parca de maimute bolnave dupa ce au mancat prea multe banane fermentate. Parca e o moda sa ai femei retardate pe post de reporteri, asta numai asa ca sa pui cele mai stupide intrebari la interviuri.

Eu nu am raspuns la nici o varianta.