View Full Version : PC GAMES TOP10
1. The Sims: Makin' Magic Expansion Pack - Electronic Arts
2. Call Of Duty - Activision
3. Final Fantasy XI - Square Enix USA
4. The Sims Double Deluxe - Electronic Arts
5. Halo: Combat Evolved - Microsoft
6. Max Payne 2: Fall Of Max Payne - Take 2 Interactive/Rockstar
7. MS Age Of Mythology - Microsoft
8. Civilization 3: Conquests Expansion Pack - Atari
9. MS Flight Simulator 2004: Century Of Flight - Microsoft
10. Dark Age Of Camelot: Trials Of Atlantis Expansion Pack - Vivendi Universal Publishing
ciudat.... simsu' a iesit pe primul loc...
avand in vedere ca sims a iesit pe primul loc am sa ridic problema din punctul asta de vedere..... :P
Ati jucat vreodata The Sims: Makin' Magic Expansion Pack ???
Care a jucat...sunt curios cum e !
sanshine
24-11-2003, 06:14 PM
the sims e prezent in top inca dinainte de a fi lansat. iar de cand a aparut primul expansion, nu prea au existat saptamini in care sa nu fie 2 sims-uri in top. asta din cauza ca atunci parintii cauta un joc pe care sa-l faca cadou copiilor, nu multi o sa aleaga GTA 3, ci un joc "de familie", gen sims, harry potter, deer hunter/avenger etc.
RaPiDuTz
24-11-2003, 06:46 PM
Offfff , de ce e asha jos Max Payne 2: Fall Of Max Payne :angry:
E prea frumos jocu pt un loc asha slab :unsure:
Deci Call Of Duty chiar pare marfa ... :mishto:
si totusi n-a jucat nimeni sims asta nou?!?!? :cuminte:
hehe, lol, nu am jucat nici unul dintre jocurile astea din top :o
Scouville
01-12-2003, 02:47 PM
Pai cred ca in america ''odrqaslele'' primesc computer cadou pe la varsta de 4-5 ani ca numai mucosii pana in 12 ani mia jaoca sims ... totusi e aiurea simulator de viata sau cum vine aia ... deci niciodata n-o sa iasa sims dint topuri iar firma respectiva niciodata faliment mai ales ca am auzi de un sims 2 cu graifica inbunatatita ... exact ce treb unui astfel de joc si singurul lucru care pot inbunatati companiile de jocuri :nashpa:
RaPiDuTz
01-12-2003, 09:11 PM
Aiurea genu...si cand ma gandesc ca imi placea cand aparuse... :huh:
Singurul sims care l-am jucat a fost Hot Date , la care imi placea sa il
las pe "omu" meu sa stea pe strazi ca un caine pana cand intrun final murea :lol: , dupa care ii faceam un mormant dala misto :crazyboy:
sanshine
02-12-2003, 10:05 AM
eu la primul sims am facut o familie de 8 persoane, adulti+copii, si le-m facut o casa simpla, cu piscina, dar fara dormitor, bucatarie, sau toaleta :rolleyes: dupa 2 zile de foamete faceau coada la telefon sa comande pizza-singura sursa de mancare ramasa. pe jos era plin de balti de... ma rog, ghici, daca nu era tooleta... :P. dormeau pe jos, prin curte. le-am vandut telefonul, si dupa inca 2 zile au inceput sa crape :( ce se auzea din boxe... numai vaiete si oftaturi - si ghiortaituri de matze :P dupa inca vreo 2 zile erau toti morti, si noaptea casa era bantuita de fantomele lor :lol: aia a fost cea mai sadica chestie pe care am facut-o la Sims.
tudosebogdan
16-12-2003, 05:19 PM
eu nu am jucat decat MS Age Of Mythology - Microsoft asa ca nu sunt prea departe de tine mns :lol: in privinta sims tin sa va spun ca nici macar nu m-am chinuit sa il instalez vreodata desi mi-au trecut vreo 2 prin fata ochilor. realitatea americana difera de modul cum o percepem noi si cred ca pana la urma as fi ajuns la vreo chestie care la noi pare SF iar la ei e mai mult decat normala. de aceea simularile astea economice m-au cam lasat rece. :blink:
eu ma jucam primu sims aparut (parca SIMS LIVING LARGE) pe... 150 Mhz .... si imi placea foarte mult....
nu eram asa sadic ca voi.... si-mi intretineam copiii :lol:
RaPiDuTz
16-12-2003, 10:54 PM
Pai la inceput nu eram nici yo sadic pana ma plictiseam... :crazyboy:
Poate ca o sa imi cumpar Sims 2 ca am vazut screeshoate si pare mult mai marfa :mishto: ... or not ! :P
Scouville
17-12-2003, 02:00 AM
pai in cazu asta o sa fac si yo rost de lemmings jocu ala de pe DOS si cred ca o sa incerc si un supaplex(prietenii stiu de ce :bere: :mishto: :iamwithstupid: )
RaPiDuTz
17-12-2003, 01:23 PM
Haha !
Supaplex rulz :lol: (vin foarfeceleeeeeeee.......... :D ).L-am jucat si yo cand eram
mai mic si stiu ca era mult de gandit la jocul asta (pe atunci nu prea gandeam :P )
si erau cam vreo 110 nivele... :blink:
Scouville
17-12-2003, 10:11 PM
ca sa nu mai vb de maicamia ce-m iface ma rog asta asa :offtopic:
in topic :iamwithstupid: zic ca oricum unele jocuir de ms-ods chiar au ramas inegalabile .. tycoon transport deluxe , ufo1 , 2, .... etc
ca sa nu mai vb de actua soccer primu joc de fotbal cu camera 3D sijucatori la fel dar arata ca niste sperietori bronzate
Antoninho
02-08-2005, 05:55 PM
Originally posted by ReKo@Nov 24 2003, 11:17 PM
si totusi n-a jucat nimeni sims asta nou?!?!? :cuminte:
:nashpa: Din punctul meu de vedere jocul e nashpa;nu are sfarsit si mai e si pe 11 cd-uri <_<
TuDoE`
03-08-2005, 01:43 AM
FIFA2005 treb sa fie pe primu loc :oops: :lol: :lol: :lol: s-asa e singurul joc pe care il am instalat pe pc :lol: :lol: :lol: :mishto: :mishto: :mishto:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.