View Full Version : Sarbatorile vin
Pe aceasta cale minunata a internatului va urez le toti
Sarbatori fericite, sa va aduca mosul tot ce va doriti( si un patch la fifa 2003) un an nou mai bun si bla bla... :xmas:
Am si eu o intrebare acum, voi faceti pom de carciun? ca eu nu cred ca as putea trai fara el, :P :D
Si inca o intrebare :: Ce faceti de Craciun si Revelion?
stefan
18-12-2002, 10:29 PM
Pom fac ca sa aiba unde se urca pisica.De Craciun si de Revelion cred ca o sa joc Fifa ca stau cu parintii acasa si nu prea pot sa fac alceva(macar pot sa dorm :D :D )
Sarbatori fericite bla,bla si scoateti odata patchu ala :xmas:
lol, ce pisica ai? birmaneza :P :D
stefan
18-12-2002, 10:47 PM
Boschetariana adica pisica de aia de care vezi pe la tara :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
intrebam ca eu am una birmaneza, motan, dar ii e cam frica de pom,ca nu am avut probl cu el in ultimii ani
stefan
18-12-2002, 11:00 PM
Motan e si a meu.Daca se urca in brad cred ca se rastoarna ca motanu are vreo 2-3 kile.Anul trecut era mic si s-a urcat pana in varf dupa aia a cazut ca-i cam prost.Da tu ce faci de craciun si anu nou?
de craciun sat acasa si poate ma duc cu ceva fost colegi la colindat, poate
de revelion, nu stiu inca 8)
si in 22 dec e ziua mea :drunk:
sanshine
19-12-2002, 09:20 AM
tot pe-acasa ma prinde si pe mine Craciunul. o sa am ce juca pt. ca pregatesc o compilatie ChristmasSpecial pt. intreaga familie. chiar sunt curios cum arata jocul 'knight rider', ca nu am scapat nici un episod din KITT. oricum, perioada asta o sa fie plina de hary poter... :mrgreen:
Catalinc7
19-12-2002, 11:11 PM
LA MULTI ANI SI SARBATORI FERICITE! din partea mea
Sa aveti un an cat mai bun si plin de succese.
P.S. Nu mai vb. de pisici ca le urasc.
stefan
22-12-2002, 11:31 AM
La multi ani mns.Vezi ca tre (sunt cocalar de mirc) sa dai de baut,imi trimiti si mie berea prin posta :drunk:
sa traiti si la mai mare, mersi Stefane :crazyboy: :drunk:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.