View Full Version : Serial Lost
Am vazut in ultima perioada primul sezon din LOST. Am auzit de ceva vreme de serial insa nu mi-a atras atentia. La cald serialul mi se pare destul de bun, mult mister, aventura, suspans. La rece mi se pare totusi destul de slabut, nu stiu de ce, dar e deja prea diluat, am vazut si primul episod din seria a doua si nu stiu ce sa zic, ma cam enerveaza flashbackurile ce devin din ce in ce mai lungi. Acum astept sa termin cu site-ul si sa bag un maraton de vreo 23 de episoade (seria 2), dar din ce am citit pe net seria a doua deja e destul de slaba.
Eu am vazut ambele serii si per global mi-a placut.
Au fost insa cateva episoade mai putin reusite..dupa mine cel mai prost fiind chiar pilotul..
Ce te atrage la film nu e misterul ci filozofia personajelor, interactiunile dintre ele si modul in care este realizata actiunea.
Time2Chill
03-09-2006, 05:14 PM
Si eu am vazut ambele serii, si sincer chiar are prea mult mister, si seria a 2a se termina aiurea rau de tot, cred ca o sa faca si Lost 3
Da, pai in octombrie se difuzeaza seria a 3 in america. Axn a difuzat aproape simultan cu americanii asta pentru cei care prefera sa vada un film la tv si nu in fata monitorului.
yahoo
03-09-2006, 06:41 PM
Tot mai frumos e sa vezi serialul la monitor. Sa stai pana la ora 3-4 ca sa-l urmaresti! :P
Mda, nici nu a inceput bine sezonul 3 ca deja si trebuie sa luam o pauza de aproape 3 luni. Puteau si ei sa dea mai multe episoade, tocmai acum s-a intrerupt cand devenea interesant.
e ultima pauza pana la finalul sezonului, cel putin asa am inteles..
MuRaZoR
25-02-2007, 10:32 PM
Un serial foarte bun , eu sunt la episodul 8 din sezonul 3 , o sa ma uit in seara asta la el ... sper sa nu fiu dezamagit :D .
DarkComy
16-04-2007, 09:19 AM
http://www.tvdude.org/2006_09_lost-e-plagiat.html
sorin
16-04-2007, 11:32 AM
Ma intreb daca Lost nu avea succes, mai aparea domnu' asta sa zica ca de fapt tot serialul e ideea lui?
DarkComy
16-04-2007, 11:36 AM
Nu asta conteaza !
sorin
16-04-2007, 12:19 PM
Pana nu se cunoaste in totalitate si cealalta poveste e greu de spus daca e plagiat sau nu.Exista multe cazuri in istorie cand firul epic al mai multor povestiri era asemanator dar nu era plagiat.Spre exemplu Isaac Asimov (unul dintre cei mai mari scriitori de SF din lume) spunea in biografia sa ca de multe ori isi imagina povestiri si le oferea editorilor sai.Acestia ii aratau in schimb sute de alte manuscrise nepublicate, aduse la redactie cu zeci de ani in urma care semanau cu povestile lui Asimov in proportie de 90%.So...nu se stie:)
E imposibil sa nu apara cineva care sa conteste originalitatea unui film/serial/carte care a avut succes. Lumea are imaginatie si nu mi se pare chiar atat de greu ca 2 persoane sa creeze un lucru asemanator.
Nici nu poti sa zici ca e ceva extraordinar, niste oameni ce s-au prabusit pe o insula plina de mistere si fenomene paranormale. :p
DarkComy
20-04-2007, 10:55 AM
Pana acum nu a aparut nimeni care sa conteste originalitatea lui Prison Break :p
la subiecte ca cele din LOSTsi PRISON BREAK oricine se putea gandi,de asta e usor sa spuna ca e ideea lui
oricine se putea gandi ??..nu-i asa ca pare la mintea cocosului un asa scenariu dar de fapt e un moment de inspiratie care iti vine o data in viata..
Episodul de saptamana trecuta a fost o mare dezamagire pentru mine. Dupa cateva episoade foarte bune, saptamana trecuta a picat cam prost.
Sunt curios sa vad ce se va mai intampla azi.
scotty
05-06-2007, 02:43 AM
cine este fan LOST de aicea poate sa intre pe siteul care l-am special pentru acest serial . adresa o gasiti in semnatura :) va astept ...
Ratonu
23-02-2008, 01:25 PM
Se mai uită cineva? Sezonul al 4-lea a început foarte bine... pentru un sezon al 4-lea al serialului "Lost". Adică preferam ca totul să se fi terminat deja, dar chestia cu flashforward-urile şi felul în care s-au desfăşurat lucrurile până acum pe insulă sunt interesante, deşi de obicei nu-mi place să fiu spoiled (ştim că sunt 6 care au fost în avion şi care scapă, şi deocamdată ştim că 4 dintre ei sunt Jack, Kate, Sayid şi Hurley - presupun că ceilalţi 2 sunt ori Michael şi Walt, ori Jin şi Sun).
vlad89
23-02-2008, 01:55 PM
mi se pare super sezonul 4 defapt toate sunt marfa...lost unul dintre serialele mele favorite.
FIFAmon
29-02-2008, 10:18 PM
am primele 10 episoade din zezonul 4 lost...
Nu ma innebuni.... Din sez 5 n-ai?
Ratonu
01-03-2008, 01:02 AM
Trebuie să spun că episodul 5 din sezonul 4 mi s-a părut bestial. Toate episoadele de până acum care l-au avut în centru pe Desmond au fost chiar emoţionante, acesta nu face excepţie şi continuă o serie bună de episoade. Sunt mulţumit de ce s-a întâmplat până acum în sezon şi foarte curios de ce se va întâmpla mai departe.
FIFAmon
01-03-2008, 10:15 AM
Nu ma innebuni.... Din sez 5 n-ai?
daca nu stii pls nu vorbi...iti spun eu in america ruleaza sezonul 4 si mia trimis o cunostinta cateva episoade(nu 10 ci 5)...si nu am din sezonu 5 k am din sezonul 8...e bine?
Hotaraste-te. Ai 5 sau 10? Alea 5 le are toata lumea, cunostinta ta nu a facut nimic special.
Si mie imi place destul de mult sezonul 5, dar sper sa nu uite de multe din chestiile pe care ni le-au bagat pe gat pana acum. Fumul de pe insula a disparut, despre numere nu s-a aflat nimic exact, parca deja e alt serial fata de primele sezoane.
vlad89
07-03-2008, 04:20 PM
si s-a mai terminat un episod (6), destul de bun zic eu, oricum lost ramane serialul meu preferat...
vlad89
21-03-2008, 07:24 PM
Interesant episodul 8...pune accent mai mult pe viata lui Michael.
boggy
28-03-2008, 10:08 PM
Am vazut si eu astazi primele episoade din seria a4a . Mai multe dezvaluiri ,mai mult suspans , o serie foarte buna pana acum .
poli tm in fifa
17-04-2008, 05:40 PM
Finalul de sezon are 3 ore (a anuntat ABC) !!!! programul este urmatorul:
15 mai Episodul 4.12 (Finalul partea 1)
29 mai Episodul 4.13 (Finalul partea a 2-a) si episodul 4.14 (Finalul partea a 3-a)
Saint
25-04-2008, 11:48 AM
Uite ca a aparut din nou fumul! Dar totusi sunt multe semne de intrebare.
Cred ca problema numerelor a disparut ^_^ sper sa mai aflam si de ele ceva.
La inceput, Ben era in Sahara. Dupa aia la hotel era in Tunisia, iar cand se intalneste cu Sayid ii spune ca a trecut granita siriana! Am inteles gresit? Daca nu, WTF?
boggy
04-05-2008, 11:17 AM
Uite ca a aparut din nou fumul! Dar totusi sunt multe semne de intrebare.
La inceput, Ben era in Sahara. Dupa aia la hotel era in Tunisia, iar cand se intalneste cu Sayid ii spune ca a trecut granita siriana! Am inteles gresit? Daca nu, WTF?
Dap ,asa a zis ,Sayid parca il intrebase cum a ajuns in Tunisia .
Ma asteptam la o explicatie asupra fumului .Episodul 10 mi s-a parut mai bun ,dar despre cei de pe barca n-am aflat mai nimic . Pe langa intrebarea care si-o pune toata lumea care a vazut episodul 10 " Ce s-a intamplat cu Claire?" ,eu mai am niste nedumeriri. De ce e Sawyer atat de bun cu Claire ? (parca e ceva care nu ii sta in fire lui) . Ar trebui Sa ne asteptam la ceva nou dupa banuielile lui Rose si cine e Jacob?-
vlad89
04-05-2008, 11:55 AM
si eu am multe semne de intrebare, insa ''Lost'' ma fascineaza de fiecare data... (m-am uitat la toate sezoanele in 2 saptamani)
Pai dupa episodul 9 mi se pare destul de clar ca The Others controlau fumul ala. Cred ca asta e probabil si singura data cand o sa ne arate atatea detalii despre asta.
Am vazut astazi si episodul 10. Mare lucru parca nu au aratat, doar o telenovela mica (cum a mai spus cineva).
Sunt curios daca se mai intoarce Claire, avand in vedere ca Aaron ajunge la cum o cheama si ei pleaca de pe insula.
Ratonu
04-05-2008, 06:39 PM
Păi ştim deja care-s "Oceanic Six" şi Claire nu e printre ei. Cred că sunt şanse mari să aflăm de moartea ei până la sfârşitul sezonului şi să rămânem fără nici un pretty face pe insulă. Adevărul e că în ultima vreme era cam în plus ca personaj.
Ratonu
09-05-2008, 08:55 PM
Ei da, dacă unora li s-a părut foarte ciudat episodul lui Desmond de acum câteva luni, ce se poate spune despre episodul de azi/ieri? Fără îndoială, întrebarea numărul 1 care îmi vine în minte după vizionare este
ce plm?!?
şi asta, clar, într-un sens bun.
Scenariştii chiar s-au pus pe treabă sezonul ăsta, nici un episod previzibil şi mai puţine momente de lăbăreală cu trioul Jack-Kate-urâta din "Gia". De văzut ce va fi în cele trei părţi ale episodului final, mă aştept la ceva monstruos.
Saint
09-05-2008, 09:15 PM
In fiecare episod apare cel putin o intrebare. Bineinteles, o mare parte din ele le uitam pana la aparitia episodului urmator. Pun pariu ca sunt multe intrebari fara raspuns inca din sezonul 1 :(
vlad89
09-05-2008, 10:19 PM
nu prea mai imi plac ultimele episoade din Lost, pun prea mult accent pe unele situatii, unele personaje sunt uitate, sper sa se schimbe ceva...
boggy
10-05-2008, 12:09 PM
nu prea mai imi plac ultimele episoade din Lost, pun prea mult accent pe unele situatii, unele personaje sunt uitate, sper sa se schimbe ceva...
Fiecare episod se canalizeaza in jurul unui personaj (cu toate flashback-urile si flashforward-urile lui ).
vlad89
13-05-2008, 09:12 PM
Un episod interesant ''11'', unul dintre cele mai bune din acest an. Se pare ca isi revine Lost...
Ratonu
16-05-2008, 09:16 PM
Tocmai am văzut primul episod chiar nesimţit al acestui sezon. Am stat ca pe ghimpi toate cele 41 de minute în aşteptarea a ceva care să mă rupă în două, dar momentul nu a venit şi până la urmă era logic să se întâmple aşa, în pregătirea finalului de 2 ore. În acest sens, se poate spune că a fost un episod OK, pentru că a reuşit destul de bine să amplifice tensiunea, deşi au fost şi unele faze greţos de previzibile cauzate în principal de felul în care au decis scenariştii să structureze serialul de ceva timp. Deci, într-un fel, o bună parte din episodul ăsta a fost ca un eveniment pay-per-view la care comanzi reluarea cunoscând rezultatele, dar fără să fi văzut desfăşurarea acţiunii.
Saint
16-05-2008, 09:18 PM
Un lucru foarte bun: AM REVAZUT NUMERELE :D
Ratonu
16-05-2008, 09:23 PM
Numerele au apărut şi înainte de episodul ăsta în sezonul 4, dar ceva mai discret. De exemplu, coordonatele pe care i le dă Faraday lui Desmond în episodul 5 conţin cel puţin două dintre ele dacă nu mă înşel.
Hmm... şi din nou îmi vine în minte faptul că serialul ăsta ori e cel mai tare scos vreodată, ori e o colosală ţeapă, cel puţin în momentul ăsta.
Si cica daca aduni numelere iese 108, adica fix numarul de zile pe care the oceanic 6 au stat pe insula.
poli tm in fifa
19-05-2008, 01:37 PM
Si cica daca aduni numelere iese 108, adica fix numarul de zile pe care the oceanic 6 au stat pe insula.
Si tot la 108 minute trebuiau introduse numerele in buncar :eek:
Saint
30-05-2008, 08:09 PM
Am vazut azi ultimul episod din Lost (sez. 4). Pot sa spun ca acest episod mi s-a parut cel mai tare :D, probabil si din cauza ca am aflat cat mai multe...
Si acum in asteptarea sezonului 5. Tot in ianuarie apare?
poli tm in fifa
31-05-2008, 07:59 AM
Da,in ianuarie apare ;)
Finalul de sezon:Nici nu stiu ce sa zic.A fost bestial.Apropo,ati vazut finalurile alternative cu persoana din cosciug ?
Saint
31-05-2008, 08:55 AM
Mda... nu stiu ce sa zic.
uitati aici: http://youtube.com/watch?v=rDv5-DfZOjs
vlad89
31-05-2008, 03:44 PM
super ultimele episoade, cele mai bune din sezonul 4... ciudat finalul, abia astept sezonul 5!!!
yahoo
06-06-2008, 02:25 AM
6 luni de asteptare....cam mult totusi. Finalul insa lasa loc de multe interpretari si oarecum o da in Prison Break ("inchisi" intr-un loc, perioada de libertate, iarasi trebuie sa revina in acel loc).
Macar o sa am la ce sa mai uit, mai exact Amazing Race si PB cand revine!
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.