PDA

View Full Version : putina asistenta va rog

Tunarul
28-08-2006, 09:33 AM
Sunt mare fan Leeds United.Din pacate,fifa nu are un echipament valabil pt ei.Asa ca am incercat sa fac echipamente pt ei,dar din pacate nu am reusit nicicum sa le introduc in joc.Am citit deja cum trebuie facuta treaba de pe alte forumuri,am downloadad programele de care aveam nevoie,am gasit chiar si o chestie care ar fi trebuit sa schimbe tiparul de numere de pe spatele jucatorului,dar n-am reusit sa ma descurc.Daca,din cei care stiu,pot sa ma ajute m-ati face un om fericit.Materiale am(adica echipamentele)doar ca nu stiu sa le pun in joc.
ps : am vazut ca pregatiti 2007.Am ceva informatii si poza si as vrea sa stiu cui sau mai degraba unde sa le trimit.

Alex
28-08-2006, 09:43 AM
E mult de explicat si nu am rabdare sa traduc! Daca ai luat toate programele alea maaari, ai facut o mare greseala! Intra pe forumul easports si cauta tutorialul lui scandialien!

Tunarul
28-08-2006, 11:14 AM
pai asta am facut.din pacate n-am reusit nimic.iar acolo vorbesc despre ea graphic editor pe care nu l-am gasit niciunde nici de downloadad nici in joc.

stefan
28-08-2006, 11:19 AM
poate nu l-ai gasit pentru ca e cunoscut sub numele de EA Graph

Tunarul
28-08-2006, 11:32 AM
l-am cautat si asa dar am gasit doar de la alte jocuri,in special nba sau de la versiuni de 2005 si mai vechi de fifa.

stefan
28-08-2006, 11:36 AM
nu conteaza, versiuni mai noi nici nu cred ca exista, si programul nu e special pentru FIFA, e pentru formatul EA.

Tunarul
28-08-2006, 11:58 AM
gasit,downloadad.urmatoarea problema:am deschis fisierul zdata cu ea graph dar nu stiu sa gasesc echipamentul lui leeds(daca asta am deschis,fiindca nu sunt sigur)am inceput sa ma descurc dar tot ar trebui sa gasesc echipamentul lui leeds.

Alex
28-08-2006, 01:31 PM
mai cauta!

Tunarul
28-08-2006, 02:53 PM
am gasit echipamentul lui leeds dar acum nici nu pot sa-l prelucrez nici nu pot sa il fac sa apara in editor.si sincer baietii aia de pe forumul ea sports vorbesc deja limbi straine.nu mai inteleg nimic.alt lucru pe care nu-l inteleg este de ce au scris "asa se pune un kit" pt ca apoi sa vina si sa spuna ca de fapt nu prea merge asa cum au spus ei si ca le da o gramada de erori.mi se pare normal sa lucrezi la ceva pana la capat si abia sa il pui la dispozitia altora,nu sa faci treaba pe jumate.cred ca imi intelegeti frustrarea,fiindca am pierdut o gramada de timp cautand si citind pt ca la sfarsit sa raman cu buza umflata.pacat.oricum va multumesc pt ajutor.oferta ramane valabila cu informatii si poze pt echipel din liga 1

Astristul
30-08-2006, 06:26 PM
Daca ai echipamentul lui Leeds in format FIFA 2005, descarca urmatorul program: Kit Converter 06 (FIFA,FM).Daca nu il gasesti da-mi un PM cu adresa ta de mail si ti-l trimit eu! Dar trebuie sa ai instalat in calculatorul tau NET Framework 1.1 ca sa-ti mearga programul asta! Mai departe,uita-te la tutorialul lui "scandialien" de pe forumul FIFA Manager 06 de la EA Sports. Citeste cu atentie si incearca sa intelegi ce scrie acolo. Stiu ca nu e usor dar incearca! Tu ziceai ca FIFA M_06 nu are echipamentul lui Leeds? Eu l-am gasit, are indexul "8".Nu se poate sa nu-l fi gasit! Bafta in continuare, Tunare (dupa nickul asta trebuia sa tii cu Arsenal si nu cu Leeds).