View Full Version : La Multi ANI D_Dogg !!!
Am vazut la calendar ca azi e ziua ta, sau probabil maine, e aiurea calendarul, asa ca iti urez LA MULTI ANI !!! :D si cat mai multe posturi la umilul nostru forum :P
hehe, si eu implinesc exact peste o luna 20 de ani :P :o
:lamultiani: :neo: :valuri: :neo: :lamultiani:
la multi ani d_dogg toate cele bune! desi e cam devreme la multi ani mns! :bere: :lamultiani:
RaPiDuTz
22-11-2003, 12:35 AM
Ooooooo 20 de ani... La mult ani D_Dogg
:lamultiani: :party: :lamultiani: :party:
La multzi ani D_Dogg !!!
Catzi ani faci?
LiviuRO
22-11-2003, 04:03 PM
Va multumesc frumos baieti! Cu adevarat VA MULTUMESC! Ziua mea e pe 22, arata bine calendarul, si fac 20, adica schimb prefixul cum se zice. Ce betie a fost aseara, he he! Sa vedem ce cadou imi face Dinamo azi... :P
mns, cel mai bun tovarash al meu e nascut tot pe 22 dec. Numai super baieti s-au nascut pe 22 dec. LA MULTI ANI!
Spre ex. Dudu Gerogescu s-a nascut pe 22! Si cum stiu ca tatal tau e dinamovist, cred ca a fost cu adevarat fericit :lol:
si Dan Petrescu ... :P 22 decembrie :P
inca odata La Multi Ani si sanatate :D
stefan
22-11-2003, 07:34 PM
acu am vazut si eu topicu, la multi ani d_dogg :party: :lamultiani: :valuri: :neo:
Uite ca ti-a facut un cadou frumos Dinamo.... 4-2 !
Hehe... meritai !
LA MULTZI ANI !!!!!!!!! (inca o data)
RaPiDuTz
22-11-2003, 11:33 PM
Chiar ca ... frumos cadou
4-2 cu Poli :rolleyes: e ceva
Tre sa ne cinstesti ;)
D_Dogg ...roagate sa-ti faca si Rapidu' un cadou :unsure: si sa piarda !
HEHE ! :lol:
RaPiDuTz
23-11-2003, 01:51 AM
aaaaaaaa nuuuuuuuuuuuu.......
Lasa ca ii ajunge ca a castigat Dinamo cu 4-2 :P
ne face o lada de koniak unirea, si poate castigam o basculanta :betie: :dansing:
RaPiDuTz
23-11-2003, 09:15 PM
Mai totti mai... hai ca era sa piarda Rapid :(
Oricum doar 2-2 cu Apulum cred ca e bine pt D_Dogg acum ca Dinamo
sa distantat in clasament , inca un motiv de bucurie pt el :mishto:
e bine pt noi, ca daca am batea in Ghencea si I-au aia bataie iarasi suntem pe podium
LiviuRO
25-11-2003, 04:20 PM
Multumesc inca o data (cu intarziere dar... :( )
Referitor la "cinste", dati-mi mailurile voastre, va trimit la fiecare cate ceva: felcitare cu Dinamo, poster Dinamo 2003, golul lui Clau-gol cu Real Madrid, poze cu galeria lui Dinamo, coregrafii, gasesc eu ceva pt. toata lumea :D
Referitor la "cadouri primite", am vorbit eu baietii si mi-au promis ca-mi dau "adevaratul cadou" pe 27 nov, pe la 10 seara, stadion Dinamo ;) . Daca o sa-l primesc va promit ca dau o bere (cel putin) tuturor celor pe care-i voi intalnii!
RaPiDuTz
25-11-2003, 04:43 PM
Hehe sa dea Dumnezeu sa castige Dinamo cu 5-0 atunci :lol:
nunu .... sa castige cu 10-1 :P
mailu meu? hmmmmmz.... totti_totto_007@yahoo.com ! :mishto:
golul lui "iuda" cu realul il am dar nu miar strica o felicitare cu echipa mea "preferata"
phat_o5@hotmail.com
strange......noi trebuia sa ii trimitem ceva prin mail de ziua lui ...... dar ne trimite el.....
hehe... suntem in epoca moderna.....mileniul 3 ....... ! :lol: ;)
RaPiDuTz
25-11-2003, 11:10 PM
Hehe :mishto:
LiviuRO
26-11-2003, 04:08 AM
Uite acum vi le "impachetez"!
blue boy, ma bucur ca ai golul lui Claudiu, merita vazut si revazut, chiar si al lui Grigorie a fost frumos. Daca vrei iti furnizez toate golurile lui Dinamo (mai a catarii din sezonul trecut) sau toate din sezonul asta :).
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.