View Full Version : O mica intrebare ptr jucatorii cu gamepad LOGITECH
Tele`Santana
25-08-2006, 08:31 AM
Eu joc din d-pad(cruce) si cred ca cea mai mare parte din jucatori joaca din analog, posed un gamepad rumblepad 2 si nu sunt multumit de d-pad as vrea sa trec pe dual action insa mi se pare o stupiditate sa nu pot juca din cruce daca dau in setari digital cu orice gamepad ati juca veti observa ca nu mai aveti diagonala oare jocul e conceput sa se joace numai din analog avand in vedere ca dual action este gamepadul oficial, oare in 07 ma va lasa sa joc din D-PAD la dual action voi ce credeti ? La PES a jucat cineva cu un dual action se poate juca din cruce?
Chifteluta
25-08-2006, 10:34 AM
In FIFA, producatorul recomanda jocul cu analogul. Asta nu inseamna ca nu merge si cu crucea. Cu analogul ai avantajul de a corecta pe o plaja larga unghiul de deplasare al jucatorului precum si precizia directiei sutului. La PES, jucatorul se misca doar in 8 directii, lucru care-l face jucabil cu crucea (chiar recomandat). La FIFA, de exemplu, sa zicem ca un jucator advers scapa singur spre poarta. Aparatorul tau, este putin in spate, un pic lateral. Din cruce sau tastatura este imposibil sa-i dai un unghi de..., sa zicem 15 grade ca sa-i tai traiectoria, pe cand din analog poti.
Tele`Santana
25-08-2006, 11:05 AM
Un raspuns foarte bun si convingator cred ca o sa iau totusi si un dual action dar nu ma grabesc cred ca astept sa apara PS3 si FIFA07, ce nu imi place la analog este ca nu am precizie in miscari sunt unele faze care necesita finete si precizie, am incercat vreo saptamana sa joc numai din analog eu sunt genul de jucator care construieste paseaza mult scapa singur cu portarul si il executa din sut si cat am ratat in saptamana aia numai eu stiu atat in multiplayer cat si cu calculatorul, viteza de reactie imi e mult mai mare la cruce si crucea de la dual action mi-a facut cu ochiul de cand l-am vazut prima oara insa nu il puteam folosi :( cursa analogului mi se pare mult prea mare plus ca nu se compara cu analoagele de PS2 :) poate cine stie controalele de ps3 din cate am vazut sunt pe usb si poate vor merge si la PC nu imi ramane decat sa sper la un gamepad care sa ma multumeasca :)
P.S. Mi-am adus aminte ce ma enerva cel mai rau la analog mai dadeam cate o pasa lunga cu W, mergeam drept cu E apasat si o mai lua jucatorul in jos sau in sus cum se misca putin analogul si ma prindea fundasul sau cand pune fundasul mana pe tine din cruce sau din taste dai foarte putin in jos sau in sus depinde de situatie si scapi de el cate putin la analog nu imi reusea si m-am lasat pagubas
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.