View Full Version : Call of duty
Daca va plac jocurile tip Medal of Honour atunci sigur o sa va placa call of duty. are un supergameplay si grafica este misto, imi place cel mai mult misiunea de la Stalingrad, ce e misto in jocul asta ca nu joci singur, mai ai 20 de boti.
RaPiDuTz
19-11-2003, 11:43 PM
Din ce zici tu pare misto jocu`
Cred ca mi-l iau :mishto:
eu mi l-am luat vinerea trecuta, imi place asa de mult ca o sa il cumpar
sanshine
20-11-2003, 06:12 PM
am vazut jocul, e mishto, dar nu cred ca mi-l iau. chiar n-am chef acuma sa fiu soldat rus, sa zbiere superiorii la mine injuraturi in ruseste. e foarte deprimant :P
RaPiDuTz
20-11-2003, 06:13 PM
Acu nu cred ca mai mi-l iau :P
Hehe (am glumit)
pe mine ma amuza faza cu stalingrad cand fuge ala cu steagu spurcatiilor si il impusca nazistii. ce de kkt ar fii sa fii tu ala cu steagu in realitate fara arme plus ca ai steagu , de exemplu daca eu as fii fost un soldat nazist las fii luat pe ala cu steagu primul.
DarkComy
20-11-2003, 11:12 PM
l-am terminat e marfa :mishto:
stefan
30-12-2003, 09:12 PM
mah, deci totusi cum se trece de misiunea aia cu stalingradu? deci am ajuns intrun loc in care am in fata vro 6 sau 8 MGuri si 2 tancuri, ma intalnesc cu un cretin simi zice sa caut un flank bun sau ceva de genu asta? unde drecu e flanku ala si de unde iau si eu o arma mai de doamne ajuta ca pusculitza aai cu 3 gloantze ma omoara. (macar munitie se gaseste pe la mortaciuni :P )
LiviuRO
14-01-2004, 01:58 AM
La-m terminat si eu acum, mi s-a parut foarte bun jocu, mai ales muzica, engine-ul la fel, misiunile alea in tanc si camion realizate excelent!
stefan, cred ca te referi la aia cu Piata Rosie. Daca da, tre s te duci undeva in dreapta fata de unde vb cu ala, aproape de o cladire, vezi in fata tancu ala. Stai un pic pe acolo omori cativa nemti, si vine unu de la tine cu un Panzerfaust si face o gaura intr-o cladire, intri acolo si tre sa mai omori cativa.
super...
am inceput si eu sa joc Call of duty
este superb in fiecare seara pe la 8... ne bagam minim 11 oameni si incepem macelul... ! super marfa... !
si pe single ete foarte frumos.... marfa rau facut... am ajuns foarte departe :P !
mama
am ajuns departe :P
sunt la faza in care te prabusesti cu avionu'
haha... cool !
da e greu rau acolo :o !
oricum itzi da o arma super tare ;) !
RaPiDuTz
17-02-2004, 04:23 PM
wow da iti ia ceva sa termini jocu asta nu gluma... :D
dj-cata
18-02-2004, 12:12 AM
sa nu imi spui ca te mai joci si pe primul nivel de dificultate ... :)
hihi
si daca spun ca da ? :)
ce mah.. :( e greu :P !
o sa ma chinui in week-end poate am noroc :) !
RaPiDuTz
18-02-2004, 01:09 PM
vai, rusinica !!! :P
sa ne anunti daca il mai termini... :)
stefan
05-08-2004, 11:42 AM
Am vrut ieri sa instalez MOHAA din nou, numai ca cd-ul 2 avea o gaura in plus in el :alida: (nu este careva pe aici cu conexiune buna si imaginea pe hard?) asa ca mam gandit sa caut o continuare la COD, pentru ca jocul initial mi sa parut prea scurt. Si ia uitati ce am gasit: http://www.callofduty.com/ jocu ala din mijloc, UNITED OFFENSIVE. Acu poate imi explica si mie cineva ce inseamna "fall", da oricum e bine ca apare anu asta.
fall inseamna toamna (din cate am auzit yo)
iar CoD e mult mai belea ca MOHAA si toate addon-urile ei care le-am jucat dar nu l-am terminat pe ultimul
e si mult mai misto creat e mai lung ceea ce e bine si deci e supper
yahoo
07-08-2004, 05:58 PM
De abia astept UNITED OFFENSIVE. Mai ales ca yos un fan inrait CALL OF DUTY si sper ca nici de data asta grafica sa nu cedeze
RaPiDuTz
17-09-2004, 12:20 AM
ete ca a aparut UNITED OFFENSIVE ! :mishto:
eu in noaptea asta o sa il iau si probabil maine cand ma intorc de la scoala ma voi juca...
DarkComy
17-09-2004, 09:36 AM
stai 1 sec ma DEMO-ul a aparut pe
www.jucaushii.ro si www.pixelrage.ro
Nu a aparut inca FULL :lukeiamyourfather:
RaPiDuTz
17-09-2004, 11:12 AM
faci pariu ? :lol:
eu deja il am in calculator :P cand vin de la scoala o sa ma joc :rapidutz:
na dovada :
DarkComy
17-09-2004, 12:02 PM
smecher RaPiDuTz asta :rapidutz: ( stiu ca iti place zambaretzul asta :lol: ) . Daca mai apar noutati pe dc++ aunta-ma si pe mine ca eu daca intru pe dc++ vin lipitoriile pe mine uploadeaza in draci :lol:
Acum down si eu jocul THX RaPiDuTz :bere:
RaPiDuTz
17-09-2004, 06:09 PM
okey...o sa te anunt in caz ca aflu noutati ;) si eu o patesc de downloadeaza toti de la mine dar cu un net limiter se rezolva :)
poate ne intalnim pe net in UO :rapidutz:
DarkComy
18-09-2004, 05:11 PM
YEAHHHH am terminat jocul :sniper: :sniper: sunt mare KILLER ;)
Ma RaPiDuTz tu poti sa joci pe net ??
am si yo joku asta nou
acum ma bag sa-l instalez
Edy_smf
02-12-2004, 05:02 PM
A reusit cineva sa-l termine <_< ,au bagat o plansa,aia cu barcile,de care mi-e greu ca poate trece cineva de ea....e un bug sau asta e finalul jocului???
Daca e vreo smecherie la partea aia sa-mi explice si mie cineva cum se trece de acolo ca eu nu am cum,ma facvarza aia acolo.
RaPiDuTz
02-12-2004, 05:05 PM
nu e nici o jmekerie :P
creca te referi la aia cand ala nu iti da gloantze nu ? sau inainte cand ataca avioanele alea barca ? tre doar sa te lasi pe crouch ;)
Edy_smf
02-12-2004, 06:30 PM
nu,deci sint englez Doyle parca ma cheama :P , iau o barca nemteasca impreuna cu un alt ofiter care m-a plimbat inainte cu o motocicleta cu atas,si eu in barca aia sint la un tun din ala si trag in alte barci care ne urmaresc...si sint multe ale naibii si trag continuu si ne scufunda....eu nu apuc sa scufund mai mult de 2-3 dar ele sint vreo 8-9....
Edy_smf
03-12-2004, 11:11 PM
hai ca l-am terminat si pe asta...am dat restart level si am incercat sa distrug cit mai repede primele doua barci care ma urmareau si pe urma restul a fost simplu... :D :sniper:
ZapPy
25-01-2005, 08:45 PM
Pfua eu l-am terminat de cam 5 luni amandoua.Eu zic ca e tare.Pe linga fifa ador si jocurile shooter :lol:
DarkComy
27-09-2005, 03:35 PM
Azi a aparut demo-ul de la Call of Duty 2 luati-l
www.computergames.ro
www.pixelrage.ro
www.jucaushii.ro
Il puteti lua de pe siteurile astea
Jokes
27-09-2005, 06:51 PM
Sti cineva cat cere Calll of duty 2 ?
yahoo
27-09-2005, 08:38 PM
Minim:
512 Ram
64 VRam
Procesor la 1.3
Recomandat:
1 gb ram
128 Vram
Procesor la 2.0
Super misto demoul si deabia astept jocul FULL!
Jokes
28-09-2005, 08:41 PM
Oho, destul de mult.Ma cam asteptam la cerintele astea dar am vrut sa vad cu ochii mei.
DarkComy
15-11-2005, 09:05 PM
Originally posted by yahoo@Sep 27 2005, 08:38 PM
Minim:
512 Ram
64 VRam
Procesor la 1.3
Recomandat:
1 gb ram
128 Vram
Procesor la 2.0
Super misto demoul si deabia astept jocul FULL!
yahoo , dupa ce am jucat jocul pana intr-un anumit punct si dupa ce am citit pe net si am vazut note de la Review-uri pot spune asa:
Cerintele recomandate care le-ai zis tu nici macar nu se apropie de ce cerinte recomanda jocul !!! :lol:
Eu am P4 3 Ghz , 1 GB Ram , GeForce 6600 128 DDR3 ( 128 DDR3 e cam egal cu 256 DDR poate chiar mai bun ) si mi se misca sacadat cu totul full. Am citit ca Nici pe un sistem cu placa video GeForce 7800 nu s-au obtinut rezultatele asteptate , adika s-au obtinut doar 30 FPS!!!!! ( modelul asta de placa video nici nu a aparut la noi inca )
Se pare ca cei de la Activision au dat-o in bara rau de tot ca ei au optimizat jocul pt sisteme cu 2 placi video si nu pt o placa video si din aceasta cauza jocul este un mancator de resurse kakalau.
Notele din review-uri au fost pe masura, intre 75-80!!!
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.