PDA

View Full Version : sunt ghinionist :D:D:D

Saint
21-08-2006, 04:53 PM
acum cateva zile, am instalat RLSP v. 2.0! Nu imi mergea faza cu transferurile. Am rezolvat problema, cu "config.dat". Dar a aparut inca o problema: arbitrii purtau haine cu MISSING TEXTURE, si imi dadea eroare, cand vroiam sa joc in seminfinala la Cupa Romaniei cu POLI IASI! Am primit un sfat, si anume, sa reinstalez totul! Am reinstalat, si merge. Azi, a aparut iarasi o problema! Am inceput cariera cu Forex Brasov. In luna august 2005 cand era Transfer Season, am vrut sa imi incerc norocul, si sa transfer un jucator. Intru in transfer central, si nimeni. Dau la search, sa aiba statusul For Sale, nimic. M-am gandit ca poate nu e vreun jucator For Sale (dar nici for loan). Am ajuns in Ianuarie, si vroiam sa cumpar jucatori. Nimeni. Search-> nimeni. Merge sa cumpar jucatori, dar fara statusul lor... si in cazul asta e mai naspa, ca nu prea am bafta! PLEASE HELP!!!

daca stiti cum pot rezolva, sa intrati pe idul meu de mess
holy_saint_mike

Thanx

stefan
21-08-2006, 06:43 PM
Daca postezi asta prin toate topicurile posibile sansele de a primi un raspuns scad considerabil. In momentul asta sunt nule.