View Full Version : Campioana 2003/04
Votati !
Le-am asezat pur si simplu intamplator (cele care mi-au venit in minte)!
Va rog frumos sa votati echipa care poate castiga cu adevarat titlul si nu echipa cu care tineti ! Ati da dovada de mare caracter daca ati face asa !
Pe acest topic o sa facem (sper) si o retrospectiva dupa fiecare etapa a campionatului nostru sa ne spunem parerea despre cum au jucat echipe si despre blaturi ;) !
RaPiDuTz
19-11-2003, 09:33 PM
Eu am votat Rapid ,(nu m-am putut abtine :P )dar oricum
am votat pt ca chiar cred ca Rapid are sanse mari in retur
sa joace cel mai bine... :pokey:
eu am votat steaua pentru ca este cea mai omogena echipa din campionat
daca nu pleaca jucatori in iarna... sigur ia titlul !
RaPiDuTz
19-11-2003, 09:44 PM
Deocamdata este cea mai omogena echipa din campionat...
Dar se pare ca sunt sanse sa plece Florentin Dumitru,Mutica,Falemi in iarna si parca mai erau cativa...
cmapioana 2003/2004 ? Universitatea cine altcineva ?
bah.... am zis sa fim seriosi :lol:
am glumit...
are si Craiova sanse mari ca vad ca s-a restabilit
pai daca castigam urmatorele 5 meciuri eu zic ca ne mai opreste nimeni
sanshine
20-11-2003, 07:41 PM
ca sa fiti siguri ca nu va mai opreste nimeni, mai bine castigati urmatoarele 17 meciuri :lol:
just kidding
va punem piedica :P
ce bine joaka petrolul de cand a venit Multescu !
chiar asa totti1 tu cu cine tii si de unde esti?
lol, iat incepeti sa aberati cu craiova :P e clar ca doar steaua, dinamo si rapid au sanse la titlu, iar cineva zicea ca nu stiu cati vor pleca de la steaua, :P nu confunda steaua cu dinamo :P
:lol:
blue boy... vreau sa fim amici ... nu dusmani daca-ti zik :)
eu tin cu Steaua .... dar imi plac si celelalte echipe.....uneori chiar ma bucur pentru ele.... ! Hmmm... creca din romania cel mai mult nu-mi place de Dinamo... parerea mea ca aia nu e echipa..... ci doar o afacere !!!
ReSpecKt pt. Craiova :P !
PS. Sunt din Bucuresti !
pai ce daca esti stelist inseamna ca suntem dusmani ? si cu d_dogg sunt amic chiar daca urasc pe dinamo
RaPiDuTz
21-11-2003, 02:38 PM
Yeyyy pace intre oameni :nowar:
:P
lol
blue boy
Posted on Nov 21 2003, 03:27 PM
pai ce daca esti stelist inseamna ca suntem dusmani ? si cu d_dogg sunt amic chiar daca urasc pe dinamo
stiu ... dar mai sunt unii ... care cand afla cu cine ti ori te injura ... ori numai vb. cu tine ...... !
Mai sunt 45 min si incepe meciul cu Craiova.... bafta .... cu petrolu jucati? Daca da... aveti grija ca sunt in forma mare :P :P :P :P
RaPiDuTz
21-11-2003, 05:20 PM
Cu Oradea joaca Craiova , si oradeni au un om in minus :mishto:
pai bine ma mns de 5 ani tot ne luam la tranta cu retrogradarea si in astia 5 ani chiar daca am fost pe ultimul loc eu tot credeam ca o sa castigam titlul si acuma cand avem echipa, jucam bine, aveam si ceva bani acuma sa nu cred ca vom fii campioni?
hehe..... 4-1 .... MARFA :mishto: !
Craiova parca incepe sa semene din nou cu echipa care a inceput acest campionat.... jucatori tineri dornici sa se afirme..... jucatori cu experienta care ii pot ajuta si ceva stranieri ( cam multzi :P ) ..... !
Steaua.... 0-0 ... nashpa ... sa speram ca or sa piarda celelalte echipe care se lupta la titlu ... adik Petrolul, Farul, Brasov :P :P :P :P
RaPiDuTz
22-11-2003, 11:24 AM
hehe
Wow Craiova chiar a jucat bine in a-doua repriza :mishto:
Se pare ca va-ti apropriat de Rapid :oops: :alida:
a fost doar un foc de paie, cu asa o conducere Craiova nu va ajunge niciodata mai sus de locul 7, asta va garantez eu...
orice ar fi, Steaua va lua campionatul anul asta...poate dinamo a batut pe bacu cu 7-3 sau cat, dar acum nu le mai merge bine, rapid iar nu prea joaca mare lucru, so...ramane steaua cu cea mai buna aparare
avantajul stelei este ca au un meci in minus. de abia astept meciul din Ghencea , desi o sa fie greu daca Plesan nu joaca.
LiviuRO
22-11-2003, 03:39 PM
blue boy, daca ia craiova titlul, ma dau cu voi, arunc esarfa, fularul toate alea si ma imbrac in alb-albastru 1 an de zile! Atat zic, ca ti-a zis mns clar cum sta treaba.
Totti, ma bucur ca nu-ti place de Dinamo, nici nu trebuie.
Despre campioana, ce sa zic. Daca nu pleaca nimeni de la :injur:steaua :injur: , atunci au sanse mai mari decat Dinamo, daca pleaca Radoi in schimb si cu Fl. Dumitru, cred ca nu au sanse mai mari decat... craiova spre ex. :lol: . Oricum anu asta e mai echilibrat deca in alti ani.
ma d_dogg noi avem o mare de suporteri dar nu zicem nu la noi membri. chestia asta cu Stiinta campionana am inceput-o la bascalie si uite ca se ingorase gluma incet incet.
Sirbu Mihail Bogdan
22-11-2003, 07:43 PM
pai d_dogg sa te pregatesti de acum, si daca batem pe steaua etapa viitoare ar trebui deja sa incepi schimbarea.
mns cam vati obisnuit voi sa nu mai treaca de 7 dare lucrurile se mai si schimba
si schimbare o sa se incapa pe Orezaria din ghencea.
sorry D_Dogg.... dar asta e parerea mea...... !
am vazut ca a castigat cu 4-2 dinamo ( a fost blat ? :D ) .... marfa.... n-am vazut meciul dar...... din cate am vazut pe un site a fost 2-2 pana in min 83. ... greu... !
Oricum Steaua si mai varza ... ca a facut 0-0 !!!
Eu sper sa plece jucatori dar sa plece fiecare pe 10 mil $ :P :o :P
daca cariova ia campionatul anul asta eu dansez la curu gol in fata primariei, filmez tot si pun filmu pe sait :P :shakeit:
acum sa fim seriosi, craiova nu are puterea sa castige un campionat, poate cupa...
"Suntem toti cu voi pana la sfarsit,
Hai Craiova, Hai baietii
Cu oltenii nu e de glumit"
ma mns Craiova este ca si o soba veche, este greu s-a aprinzi flacara dar si cand o aprinzii nimic nu o mai stingi. meciul cu steaua este decisiv. daca-i batem nu ne mai opreste nimeni pt ca 1 la mana steaua este cea mai puternica echipa din divizia A in acest moment si 2 la mana daca va batem acasa la voi morarul nostra care deja este ridicat va anjunge la cer , si in urmatoarele meciuri jucatorii se vor gandii ca au batut pe Steaua in Ghencea, si vor juca cu celelalte echipa cum au jucat cu oradea adica pusi pe ei fara frica ca sa le dea o caruta de goluri
sau poate ... jucatorii vostrii or sa se gandeasca ca au batut pe Steaua ( nu prea cred ) si .... or sa trateze urmatoarele meciuri cu superioritate ( ceea ce nu va doresc si sper ca ... tu sa ai dreptate ! )
gooooooooooool este goooooll in min 19... !
Rapid 0 - Apulum 1
hmmm... devine interesant meciul !
hoho gol min 31
apulum conduce cu 2-0
aoleu doamne... !
se profileaza o infrangere mare pentru Rapid
DarkComy
23-11-2003, 06:06 PM
ma deci in meciul cu Steaua o sa reintre Pavel Badea :mishto: Dar sunt sigur ca o sa fie foarte greu sa invingem sper sa nu ploua :lol:
LiviuRO
25-11-2003, 03:55 PM
Originally posted by blue boy@Nov 23 2003, 05:40 AM
Craiova este ca si o soba veche, este greu s-a aprinzi flacara dar si cand o aprinzii nimic nu o mai stingi.
Pai daca voi sunteti o soba veche, (vezi sa nu explodati, daca nu va mai stinge nimic :lol: ) atunci Dinamo si :injur: steaua :injur: sunt instalatii cu incalzire centralizata, iar rrapidul... resou electric :D !
ma d_dogg , nu mai zic nimic pana la meci, hai sa facem un pariu ori nu o sa mai zic de craiova tot campionatu, si daca e sa batem noi, nu mai zici nimic de catelusii tai vopsiti cu vopsea lavabila?
LiviuRO
25-11-2003, 04:58 PM
Eu am zis ca m-as bucura ca "stiinta" oltenilor sa bata echipa de spurcatzi din ghencea, referitor la pariu, daca vrei, facem unul la meciul direct, nu asa cand sunt implicati factori externi. Ei o sa vina dupa Liverpool, obositi, probabil demoralizati, voi va ganditi la 4 meciuri tot campionatul... Pariul nu are sens, mai ales ca ar insemna sa-mi doresc sa-l pierd.
Nu cred ca au vreo sansa atacantii Craiovei in fatza defensivei lu Steaua....
Sa nu uitam ca la ora actuala este cea mai buna din Europa impreuna cu AS ROMA si VBH STTUTGARD (sau cum se scrie :P)...
in cel mai fericit caz pt. voi se termina 0-0
haaaaaaac........parerea mea ! :bere:
hmmm atunci mai vedem pana la revansa din Stefan cel Mare.
tinand cont ca radoi lipseste , v fii mult mi usor decat cu el pe teren
fiecare isi sustine echipa ;)
in legatura cu ce am zis..... ca e cea mai buna defensiva din Europa...... e adevarat.....dar e o diferenta destul de mare intre campionatele de acolo si cele de la noi ........ ! Dar totusi si asta inseamna mult ... doar 3 goluri si nici o infrangere........ !
LiviuRO
26-11-2003, 03:17 AM
Eh, lasa ca in editia 91-92 Dinamo a luat campionatul fara nici o infrangere, si se jucau 34 de meciuri!
:injur: steaua :injur: n-a pierdut nici un meci pt. ca echipele se tem sa atace, iar cand o fac si se profileaza un meci greu, apare cate o greseala de arbitraj "din senin"! Nu zic ca nu jucati bine, dar, e doar o coincidenta ca nu ati pierdut pana acum. Spre ex cu rrapid le-a anulat un gol complet aiurea, iar cu noi ati avut MARE NOROC ca ati castigat din trei faze de atac, in timp ce noi am ratat pt. 2 meciuri.
Mah in mod cert.... Dinamo este Real Madrid al Romaniei ... dar din diferite ...ipostaze !
Atac - extraordinar care pot bate singuri o echipa... cum au facut-o Marica, Niculescu, Zicum Danciulescu la meciul cu Timisoara ! :mishto:
Defensiva - penibila, care greseste tocmai atunci cand nu e cazul.......
Singurul om din defensiva e BARCAUAN .... si la real HELGUERA .... insa barcauan ar trebuii sa fie in atac... el urca ... si cand se duce.... in atac.... se duce si defensiva de tot....(la figurat)..... :nashpa:
Pacat ca nu are si dinamo un presedinte ca cel al realului sa aduca super-vedete nu sa vinda super-vedete !!!!!! :nashpa:
LiviuRO
26-11-2003, 04:26 PM
Nu, nu Dinamo e Dinamo; :injur: steaua :injur: , prin vocea patorului de la stana, pardon carma, zicea ca Real Madridul Romaniei. :yoyo:
"Florin Raducioiu va semna maine cu cainii rosii"
El va fi antrenorul secund la Dinamo si daca Andone va dori il va putea folosi si ca jucator...... !
Hehe..... uite ca nu pleaca ........ totzi de la Dinamo....... se mai si vine.... ! :)
LiviuRO
27-11-2003, 04:03 AM
Stai ca s-a sucit pana la urma cica nu mai vine! Ca i-a inselat asteptarile Borcea si ca "nu ma bag intr-o mlastina"... ceea ce e destul de adevarat.
D_Dogg tu esti fericit ca e Borcea vice-presedinte ( sau ce e... ) la dinamo???
nu prea e el........... bun ........ dar l-a facut pe niculescu sa semneze cu Dinamo
sper sa castige steaua la liverpool si sa bata la craiova..... (ca sa nu deviez de la topik ) :P ;)
Nu l-a suspendat pe Radoi !!!
Asa ca o sa joake cu CRAIOVA ... ! ;)
Feritiva :P
LiviuRO
28-11-2003, 09:30 PM
Originally posted by Totti1@Nov 27 2003, 08:50 PM
Nu l-a suspendat pe Radoi !!!
Pai e frumos? A zis fostul arbitru (nu mai stiu cum il cheama) ca pentru impingere si busculare se dau 4 etape. Chiar asa, sa-i dea doar amenda, mai ales ca nu e l prima abatere! Dar deh vine meci greu si e posibil ca spurcatzii sa nu ia titlul de toamna, se supara dom' gigi...
lasa ma frate ca steaua nu e nici pe departe realul Romaniei. inainte sa vad meciul cu liverpool chiar iim era frica de steaua, dar am vazut cum stau lucrurile, in aparare sunt varza si nici atacul nu merge . ce zieceau astia pe uefa o facea numai din politete . cum sa le pui probleme alora daca tu ai 2 suturi pe repriza? considerativa norocosi ca ati scapat numai cu 1-0
Mah... daca o luam asa.. Besiktas .... cu Chealsea a dat 3 suturi pe poarta in prima repriza si a dat doua goluri........
cica s-ar putea sa revina Hagi la Steaua.... ce ziceti e bine?
el nu a negat...... a zis ca se gandestete !
face 39 de ani in martie anu viitor ! sau februarie....... :P :cooool:
danutz_andrey
29-11-2003, 07:18 PM
Hagi n-o sa ravina in Divizia A,astea-s numa' vrajeli si asa ce mai poate el sa faca la 39 de ani?Se crede Zola!?!? :nashpa:nU CA NU AR FI MAI BUN DA NU MAI ARE CONDITIE FIZICA! daca ar reveni nu ar rezista mai mutl de 15 minute pe teren!
RaPiDuTz
29-11-2003, 07:40 PM
Originally posted by danutz_andrey@Nov 29 2003, 08:18 PM
Hagi n-o sa ravina in Divizia A,astea-s numa' vrajeli si asa ce mai poate el sa faca la 39 de ani?Se crede Zola!?!? :nashpa:nU CA NU AR FI MAI BUN DA NU MAI ARE CONDITIE FIZICA! daca ar reveni nu ar rezista mai mutl de 15 minute pe teren!
Pai mah... cine a zis ca va reveni ca jucator ? :P
eu am zis mai sus http://www.jimlynch.com/images/monalisa.gif
e adevarat .....am citit in gazeta ! http://www.jimlynch.com/images/darkcloud.gif
RaPiDuTz
29-11-2003, 09:03 PM
Stai linistit ca nu vine... ;)
Gigi Becali ?ncearc? s?-l conving? pe Hagi s? joace din nou la Steaua. Dup? sosirea de la Liverpool, cel mai bun fotbalist rom?n al tuturor timpurilor a spus c? va analiza propunerea finului s?u. Discu?ia s-a purtat ?n Anglia ?i a fost intermediat? de Emeric Ienei, care l-a sf?tuit pe Hagi s? revin?. "?n propor?ie de ?aizeci la sut? cred c? va accepta", a spus Becali. "Eu s?nt liber acum, voi vedea. Nu se ?tie, voi analiza", a r?spuns Hagi
:cooool:
http://www.jimlynch.com/images/matrix.gif - hhahaha...cica matrix
incredibil, cum p**a mea sa nu te enervezi cand vezi ce scriu unii :injur: hai ma sa joce craiova cu real madrid si sa bata cu 14-0 10 goluri borbely si 7 vigariu, incredibil, sa joace craiova dracului in cupele europene sa dea 100 de goluri sa aiba si golgheter si sa si castige toate competitiile de pe continent...ce dracu mai vreti, eu nu zic ca steaua o sa bata craiova sau ca e realul romaniei dar aveti putin rationament si uitati-va sa vedeti ca in momentul de fata e singura echipa, impreuna cu dinamo care ne-au scos din rahat pe moment !!!
incredibil... :sanshine2:
mns are perfecta dreptate !
:mishto:
da ai cam exagerat........ ! Te-ai enervat nu gluma .... :)
ma eu nu am zis ca craiova bate realul sau valencia sau milanul. si in nici un caz nu am minimalizat meritele lui steaua si dinamo, bravo lor si la mai mare. am zis doar ca nici dinamo nici steaua nu au jucat ce ma asteptam, mai ales de la steaua. am vazut ce scriau asti prin ziare si ma astemptam ca steaua sa le fii pus probmele serioase englezilor, macar daca nu in atac, atunci sa fie o nuca tare in defensiva.
LiviuRO
30-11-2003, 04:12 AM
mns, vezi ca e un punct acolo in regulament care se refera la abrevieri de genu' *; - ; @ etc. :P :P .
Acum, serios vorbind, intelege-l pe blue boy, si eu daca eram in locul lui si as fi observat doar "de pe margine" spectacolul din cupele europene as fi reactionat la fel. Vedeam doar partile rele ale evolutiei :injur: stelei :injur: , spre ex. Nu poate sa-si dea seama (pt. ca e suporter al craiovei, o rivala, mai mult sau mai putin periculoasa...) ca stiinta nu avea nici o sansa cu Southampton sau chiar cu Neman Grodno.
Corect :injur: steaua :injur: a jucat mult sub asteptari pe Anfield Road, dar in fata ei a fost Liverpool, nu Petrolul, in Cupa Uefa, nu in cupa Romaniei.
Oricum craiova bate mainte in Ghencea la 2 goluri. Asta e clar!
Cred ca cea mai mare caterinca ar fi sa se intoarca Hagi pe teren (nu ca se va intampla vreodata). Asta ar fi culmea, cred ca nici macar Hagi nu e atat de prost incat sa revina al 38 de ani pe gazon, fie si in Divizia A.
lasa ca am timp de acum incolo sai vad pe juvetii in cupele europene
Dinamo devine lider ... dupa ce a invins pe Apulum cu 1-0 ! ! ! Ambele echipe s-au luptat de la egal la egal intr-o mocirla unde nici una dintre echipa nu au putut sa-si etaleze :crazyboy: calitatile :P ! Maier a ?ngropat visele lui Apulum, rat?nd un penalty ?n minutul 23 ?i fiind eliminat apoi ?n repriza secund?. D?nciulescu a marcat ?n minutul 34 la o mare gre?eal? a portarului Cotora si Dinamo a preluat ?efia ?n a?teptarea replicii Stelei de disear?, contra Craiovei... ! Sa vedetzi ce replica o sa dea Steaua :P !
Rapid a invins cu 2-1 !
Rednic: O victorie merita , jucatorii mei au jucat bine, pacat ca am ratat mult, baietii au dovedit caracter, sunt multumit de toti jucatorii ! Arbitrajului nu am nimik de reprosat... insa nu cred ca a fost penalti la Burdujan ! (asta am scris live )
RaPiDuTz
30-11-2003, 07:25 PM
Fiti atenti ca incepe derbyul etapei , steaua - U. Craiova
Sunt curios cum va arata gazonul dupa ploaia asta :lol:
arata ca dracu gazonul
aleoo... bara in timp ce scriam......
Oprita... iar ghinion !
Nu aveti nici o sansa ... ! ;)
RaPiDuTz
30-11-2003, 08:59 PM
Mah Craiova nu joaca deloc rau chiar si cu un jucator in minus .
Daca am noroc si nu bate steaua ma fac marti de o bere... deci HAI U.CRAIOVA !!!!!! :lol:
Scouville
01-12-2003, 12:08 AM
Nu conteaza oricum steaua a jucat bine ... dinamo jaoce destul de bine batalia anu asta se da intre steaua si dinamo , rapidu nu va emite pretentii anu acesta la titlu sa edem in cupa cine ce si cum ... oricum steaua joaca anu asta cam cum juca rapidu anu trecut chiar miabine pacat ca in cupele europene nu facem nimica indifirent cat ,,de bine '' am juca
RaPiDuTz
01-12-2003, 01:35 AM
Originally posted by Totti1@Nov 29 2003, 10:36 PM
Gigi Becali ?ncearc? s?-l conving? pe Hagi s? joace din nou la Steaua. Dup? sosirea de la Liverpool, cel mai bun fotbalist rom?n al tuturor timpurilor a spus c? va analiza propunerea finului s?u. Discu?ia s-a purtat ?n Anglia ?i a fost intermediat? de Emeric Ienei, care l-a sf?tuit pe Hagi s? revin?. "?n propor?ie de ?aizeci la sut? cred c? va accepta", a spus Becali. "Eu s?nt liber acum, voi vedea. Nu se ?tie, voi analiza", a r?spuns Hagi
:cooool:
http://www.jimlynch.com/images/matrix.gif - hhahaha...cica matrix
Hagi a zis acum la Recursul Etapei ca nu se pune problema sa revina la steaua
mai ales ca jucator !
Totti , nu te mai lua dupa presa :P
suntem prosti domnule, suntem saraci.........
asta e daca noi incercam sa fim in top cu corectitudine, nu ne iese. becali canta si oile danseaza. dupa ce radoi si raducanu leau dat cateva croseuri bacauanilor si au luat si rosu, dar liga nu il poate suspenda pt ca e capitan de echipa, si alalt e analfabet. ar fii suspendati numai daca le trageau croseele in timpul meciul , nu dupa sfatsit, si in regulament scrie ca esti suspendat 4 etapa daca BRUSCHEZi, dar nu scrii nimic de dat pumniiin fata...asta este ,la noi ca la dracu. dar cei care au votat pentru steaua sunt oameni corecti, ailaltisunt hotii, mafioti si misei ,asta crede becali, si culmea e ca prostu spune asta live in procesul etapei, deci toata chestia pute si este extrem de jalnica. numai la noi recunostri ca faci magarii live si nimik nu se intampla, deh asta e mai greseste si omu din spusele lu dragomir, se mai intampla sa nu vezi o bataie in toata regula, se mai intampla ca deh suntem oameni, desigur numai la noi. bine dracu ca prostu ala de becali a reusit sa preia steaua ca daca nu venea la Craiova. mai bine fara performante dar corecti. oricum pe noi oltenii nu ne mai supara chestiile astea, asta este ...dar lasa nea gigi ca iti merge in campionat dar in europa nu iti mai merge. oricum sa-l lasam sa viseze frumos despre steaua maxima care bate realul cu rezervele si borussia cu juniorii, steaua care a fost peste liverpool si la bukres si la liverpool...vise placute nea gigi, ca doar tu esti tata lor.
pana una alta steaua este realul Romaniei , dar seamana mai mult cu real cernica . un teren ca dupa razboi, suporteri atata de prosti care nu isi dau seama ca majoritatea jucatoriilor si antrenorilor sunt olteni, da ma m**e lor, m**e olteniilor astia care va castiga campionate si cupe si va scot in europa. daca surpriza placuta facuta de comisia centrala a albitriilor nu era de ajuns, ne mai si furati. centralul a t cat de cat corect, dar pun pariu ca daca in locul lui badea ar fii fost un stelist prima doar galben. tusierii aia au ridicat fanionul la 2-3 faze de 1 pe 1, si parca golul lui block notes a fost din ofsaid, nu sunt 100% sigur pt ca protv-u , apropo nu stiu de ce isi face machedonul steauatv, ca ii are pe protv , dau reluari dumai unde nu trebuie, mai vine si idiotu ala de vajeau cu "da ca asa intra badea" ma frate joaca tu 17-18 ani si vorbeste dupaia. oricum daca terenul era bun rezultatul ar fii fost cu totul altfel. oricum ne pisem pe federatia voastra, pe liga voastra , pe cca-u vostru, pe divizia voatra. gata fratilor vi sa taiat macaroana, saterminat cu legiunile de olteni in bukresh, si fara noi talente in 5-6 ani nu o sa mai reprezentati nimik. oricum vam dat o lectie de fotbal, numai in 9 si tot am avut 2-3 ocazii clare de gol, si vam muilit la voi acasa in tribune, sper ca ati inregistrat meciul asta pt galerie ca asta in ghencea nu o sa mai vedeti prea curand. :huligan: :huligan: :huligan: :huligan: :huligan: Forza Comando Ultra ***** Sud :huligan: :huligan: :huligan: :huligan: :huligan:
La multi ani ROMANIA !!!!!
Scouville
01-12-2003, 02:36 PM
Pai ce ne mai miram noi ca nu i-a suspendat pe aia ... pe becalli nu l-am amendat dragomir ca ce sa-i faca sa-i ia masuri la costum sau asa ceva si pe urma a intors-o a zis ca nu liga se ocupa cu sanctiunile .... dar era greu sa zica asta treb el sa fac o gluma gen ''sa-mi numere oalele '' sau mai stiu eu ce '' oricum dragomir cu stoica si becalii sau gasit bine dupa ce a fost protestu ala pt conducerea ligii .... cred ca stim pe cine a sustinut becalii :nashpa:
de realu romaniei ce sa zic ... macar de acuma sa zica internationale bucuresri si nu steaua , dinamo sau rapid ca si asa nu sunt jucatori crescuti de clubsi mai mult nici macar bucuresteni asa ca .... :scaun:
Vorbiti prostii !!! :angry:
Gigi Becali e un om corect ... nu inseamna ca daca are bani ... face tot felul de magarii ca multi de la noi din tara.... :angry: ! Astazi e pe locul 15 in topul bogatilor din Romania ("am mai mult de 150 milioane $ cat zik ei acolo") ... A REZISTAT ATACULUI VERILOR SAI, PERSONAJE INITIAL MULT MAI VERSATE SI INFLUENTE IN FOTBAL, SI A INVINS CLANUL PAUNESCU, CEEA CE N-A REUSIT STATUL ROMAN IN CAUZUL Bancorex sau Intercontinental, ajungand patronul celui mai titrat club de la noi ... !
E adevarat ca e genul de om care n-a citit nici o carte in viata lui - a incercat "Morometii", dar a abandonat-o ! Totusi cei din jurul spun ca "nu e deloc un om cu capul in nori si-si calculeaza bine pasii" !
O dovada ca nu fura bani... ci baga bani... e ca... vrea sa faca stadionul ... fara ajutor de la nimeni...armata...stat........ "NU VREAU BANI DE LA NIMENI, VREAU SA MI SE DEA STADIONUL, SI EU PROMIT CU BANII MEI, CA FAC UN STADION CA CEL DIN LIVERPOOL"
Daca incep sa vorbesc de Mititelu' ala..... :angry:
http://www.forzarapid.go.ro/gigibecali.jpg
Hmmm, asta e atitudinea tipica pentru cei ce pierd sau joaca ca porcul...ce sa mai zic, badea ca i-a rupt lui falemi piciorul nu are nici o importanta...ce sa zic terenul si arbitrul a fost de vina pentru inconstienta unu jucator eliminat (care se mai crede si antrenor) si prostia altuia care deja avea cartonas galben....tot timpul altcineva e de vina pentru insuccesul tau...orice ati spune, in momentul e fata Gigi Becali si Steaua reprezinta singura putere din divizia a, pentru ca la steaua nu se vinde ci se construieste...
"A fost nesansa lui falemi ca a ajuns sub talpa piciorului meu "
L-as bate pentru asta.... !
Noroc ca si-a cerut scuze...mai incolo.... si a zis ca o sa-i plateasca lu falemi toate primele de jok... !
[quote]Vorbiti prostii !!!Gigi Becali e un om corect [quote]
ma totii dupa tine hitler era antirasism, si stalin iubea democratia....
asta care a prejudiciat statul roman, mai precis armata romana cu 150 mil de parai, asta care tot amentinta pe unul si pe altul ca vine cu aia 28 de nepoti ai lui si ii bate, care face aranjamente cu kktu ala de dragomir. oare daca ar fii venit la craiova ce parere ai avea? da deh daca va ajuta pe voi e cinstit, nu fura, nu face mismasuri, e mielusel ce sa mai. cum poti sa zici ca e corect cand el spune live ca marii se judeca altfel si ca aia de au votat cu steaua sunt corecti ??? cu ce crezi ca ma afecteaza pe mine ca spui tu ce vrei de mititelu? da este tigan, dar e mult mai citit decat si mai corect decat ciobanu vostru.
ma mns punete tu in locul meu. dupa un an greu si 3 in care au vrut sa ne distruga, in fine avem sansa unei perfomante. campionatul. dar ca sa nu riste nea gigi aranjeaza ca radoi si block notes, cei mai importanti jucatori ai stelei, care trebuiau suspendati ,revin si mai fac si declaratii de om prost. "la craioveni le dardaiie curun pantaloni" parca mi se pare mai inteligent block notes decat radoi, macar nu face declarii de kkt, cand culmea stelistiilor le dardaie cur-n pantaloni si fac mismasurii sii ii baga pe radoi si raducanu in teren. da ce sa le ceri ...asa conducator asa jucatori. badita nu e genu de om care sai rupa unia picioarele, nu e lacatus. poate a fost intentie, poate nu, oricum pe terenul ala nu era usor sa alergi, poata a alunecat si la calcat pefalemi pe cpicor, poate nu, numai badea stie. steaua e singura "putere" .......atunci de ce va e frica de noi, si faceti kkturi, daca suntem doar o echipa de provincie care nu se compara cu realul romaniei?
Scouville
02-12-2003, 12:29 AM
blue boy de badoi nu-mi spune mie :nashpa: .... ca nu o rupe el piciorele ca lacatus <_< dar in '90 sa-l intrebi pe Dan Petrescu din cauza cui nu a participat la Cupa del Mondo 1990 :injur: :alida: poate cu el treceam de irlanda .... :alida:
LiviuRO
03-12-2003, 02:07 AM
Apropos de vorbit prostii! Pagina e plinaaaaaa, aproape in totalitate! Fara suparare...
totti-> cred ca ar trebui sa te trezeshti baiatule, scoate capul din tv-ul ala la care apare obstinant "gigi de la stana"
mns-> ma ashteptam la mai mult... Pai daca tu o intorci ca la ... ghencea... ca i-a rupt piciorul... intrarea a fost la minge, nu a vrut Badea sa-l faulteze (cum nici lacatus nu cred ca vrut sa-i rupa picirul lui Ardeleanu), si cred ca iti este clar ca pozitia lui "Gigi de la stana" din inima lu' Mitica Corleone' e cea care nu i-a suspendat pe Radoi si Raducanu. Cat despre prostia lui Daouda (avand in vedere ca era situatie clara de gol) nu shtiu cat de prosteasca a fost.
blue boy-> lasa-i frate, ca au demonstrat inca o data ca sunt Realu' Romaniei! Ce dracu se shtie ca si Milan a luat vreo 2 camp. pe blaturi, pai cum, Realu' sa fie mai prejos?
Scouville-> Welcome back! Eu cred ca daca era altcineva in locul lui Lung poate treceam de irlandezi, D. Petrescu era inca slabut pe vremea aia. Parerea mea!
oricum ce a fost a fost . ar trebuii sa se duca mitimelu la uefa si sa reclame ca steaua a folosit 2 jucatori suspendati, sau ma rog care trebuiau suspendati...ddar stiu stie ca o asa decizie nu s-ar lua...asta neati batut fie pe teren fie in culise , sper sa faceti o figura frumoasa in champions league si sa va recapatati onoarea pe care ati pierdut-o in campionat
LiviuRO
03-12-2003, 03:03 AM
Ce Ch. League? Rom va avea 2 echipe la anu'? Dinamo va merge in Liga! nu "realii" de ghencea
nu cred . 1 in ch league 3 in uefa. si daca tin eu bine minte aia din ch league o sa inceapa din turul 1
LiviuRO
03-12-2003, 03:36 AM
bey, era o gluma!
2 in Uefa! Si incep din turul 1 preliminar (ca o sa fie 2 in total si grupe pe urma)
iar aia din Liga tot din turu' 1.
Scouville
03-12-2003, 06:21 PM
oricum de cand cu meciu inpotriva craiovei astaide la mine nu prea mai discuta fotbal(nu ca ar fii toti stelistii doamne fereste :rolleyes: ) asa sunt unii suporteri nu prea recunosc infragerile is mai rau meciurile cu cantec
Pacat de echipele romanesti(iat ma repet) am vazut ca FK Teplice a ajuns in turu 3 parca uefa noi de ce nu putem ??!!??!?
I'm back & ready 4 action be prepared :naughty:
SI la noi se putea, dar echipele noastre au intalnit niste adversari prea puternici, dar cu putin mai multa daruire si cu o mentalitate de invingatori se putea ajunge departe..chiar cu loturile actuale
topciul asta a degenrat mult, era vorba de campionana, s-a ajuns la divizia a discutii generale si acu la mai stiu eu cine...
Pentru Divizia A este topic facut, este la topicurile importante, asta va fi inchis pe moment pana va veni vremea sa discutam despre campioana .
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.