View Full Version : Am facut FC Onesti la fifa 06
stelistu21
12-08-2006, 08:32 PM
Stiti din plictiseala neavand ce face si dorind sa vad cam in cat timp pot face eu o echipa la fifa 06 de la a la z am facut echipa FC Onesti care nu mai exista pentru ca era singura echipa care o cunosteam era din judetul bacau si nu era facut in rlsp v2.0 asa ca dupa 5 ore de munca am facut un patch care inlocuieste echipa FC Wacker Tirol din Austria cu FC Onesti!
Daca vrea cineva sa io (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) dau desi nu cred ca vor fi intereseati vo dau cu mare placere!
PS Abia acum realizez cat de mult muncesc cei de la fifa romania cand scot un patch cu 60 de echipe cand eu am facut o singura echipa in 5 ore!
Bv FIFAROMANIA si daca se poate tinetio tot asa
Jokes
12-08-2006, 08:34 PM
Mai bine pune niste poze sa vedem.
stelistu21
12-08-2006, 08:52 PM
http://img54.imageshack.us/my.php?image=onesti1vt2.jpg
http://img62.imageshack.us/my.php?image=onesti2jq7.jpg
http://img214.imageshack.us/my.php?image=onesti3bb4.jpg
http://img61.imageshack.us/my.php?image=onesti4cl8.jpg
La prima vedere am observat doua lucruri:
1. Rating-uri prea mari.
2. Calitatea echipamentelor!
stelistu21
12-08-2006, 09:01 PM
Da cat vrei sa pun la rating 10 la toti?
Ce au echipamentele?
Pai in ce divizie e FC Onesti?
stelistu21
12-08-2006, 09:09 PM
Normal era in B dar acuma sa desfiintat!
Dar nu avea jucatori atat de prosti atunci in ultimu sau an!
Ce au kiturile??
Si in niste poze nu se vede logoul in prima poza parca nu se vede logoul am remediat situtia acum dar nu stiu de ce acum se vede logoul dar cu o linie subtire neagra in jurul lui! Cum scot linia???
Pai pentru o echipa din B nu trebuie ratinguri mai mari de 45 si in nici un caz echipa nu are mai mult de o stea! Si la kit emblema e prea mare si din cate vad nu ai facut guler!
Ratonu
12-08-2006, 09:14 PM
Eu zic ca nu e deloc rau ca prima tentativa, asta, bineinteles, daca nu e nimic copiat de undeva.
stelistu21
12-08-2006, 09:14 PM
Da guleru ai dreptate poate si la ratinguri ai dreptate dar la kit te contrazic logourile sunt mari ca asa is ele si in mod normal
E un kit mai tampit, asa e el din cate am vazut pe poze!
PS nu are cum sa fie copiat nimik mah ca nimeni in afara de mine :)) nu sta sa faca o echipa care sa lasat acuma 4 sau 5 ani si mai era si prin divizia b ! Daca vreti am dovezi ca nimik nu e copiat!
Iar cu linia din jurul logoului ce ma fac? Cum o scot???
Nu stiu cum arata kitul original deci am spus ca e mare emblema pt ca stiu de la majoritatea kiturilor ca nu e asa mare. Oricum, daca e facut de tine 100% e imbucurator
stelistu21
12-08-2006, 09:20 PM
Va rog frumos cine ma ajuta cu linia aia neagra din jurul logoului cand iti alegi echipa?
RaPiDuTz
12-08-2006, 09:24 PM
incearca cu magic wand...altfel nu stiu
stelistu21
12-08-2006, 09:26 PM
Nu ai ce face cu magic wand ! Nu cred ca ai inteles!
Cand iti alegi echipa la echipa facuta de mine apare logoul echipei care are o dunga neagra in jurul logoului si nu stiu cum sa scot acea dunga!
Pai pune o poza sa vedem despre ce e vorba!
stelistu21
12-08-2006, 09:32 PM
http://img53.imageshack.us/my.php?image=onesti1cg5.jpg
Daca patchul l-ai facut cu CC si logo-ul l-ai introdus tot cu CC poate fi de la Creation Centre.
RaPiDuTz
12-08-2006, 09:40 PM
ok my bad, credeam ca zici de logo-ul cu rafo care fara suparare da arata taranesc asa, nu ca ar fi vina ta... :)
stelistu21
12-08-2006, 09:43 PM
Logoul cu rafo ma enerveaza si pe mine ca idotii aia de la onesti au lasat cu tot cu chenarul ala negru acolo iar patchu nu lam facut cu cc06 lam facut cu fifafs si cu programe de astea
lordalxg
12-08-2006, 10:30 PM
Bravo!!! Eu zic ca e reusit patchul. Are cateva scapari, cele pe care le-au spus si altii. Dar eu cred ca rating-ul e bun.
stelistu21
12-08-2006, 10:32 PM
Hmm ms mult pentru incurajare lordule!
Cat despre ratinguri nici eu nu stiu ce sa mai cred
Ps : Alte pareri despre acest patch?
PS: Care stie cum scot dunga aia care am prezentat-o mai sus ,de la logo in momentul in care iti alegi echipa???
SSORIN
13-08-2006, 01:58 AM
Tot din plictiseala am facut si eu cu cc06 o echipa(care nu exista in realitate, o echipa cu mine si prietenii mei de la bloc :P ) si am stat in jur de 6 ore sa o fac. E destul de greu dar a inceput sa imi placa. Deabia acum mi-am dat si eu seama cat este de greu sa faci un patch de dimensiunile rlsp.
stelistu21
13-08-2006, 10:50 AM
Ba sorine bah tie tia luat 6 ore cu cc06 si mie mia luat 5 ore cu programe din alea grele fifaFS , intal creator!
Crezi ca eu am facut cu cc06!
Doar no-i fi prost!
Deci alte pareri?
Care poate sa ma ajute cu linia aia despre care ziceam?
SSORIN
13-08-2006, 11:44 AM
Mi-a luat sase ore pentru ca dupa ce terminam un echipament (la care nu am lucrat mai mult de 15 min) intram in joc sa vad cum arata si ramaneam mai mult ca sa vad cu instant replay cum arata ca sa pot sa corectez greselile, oricum tot mai sunt niste probleme . Mai mult am vrut sa vad daca imi iese ceva, am si eu niste probleme cu minikit-urile si la logo la mine se vede o dunga alba deci nu stiu cum sa scap de ea.
CC-ul poate sa afecteze calitatea echipamentelor ?
Nu cred, dar nu e cea mai buna solutie sa bagi kituri in joc cu CC
versace
13-08-2006, 12:34 PM
eu folosesc ptr importarea kiturilor doar cc06 si nu am avut nici o problema pana acuma
stelistu21
13-08-2006, 12:39 PM
Poate ca pentru kituri merge si cu cc06 dar pentru numele echipe logo si asa mai departe cc06 iti strica tot fifa!
Si eu am patch de ala format .exe cu instalare rapida!
Iar la kituri mie mia iesit un kit bun din prima! Dar am lucrat la el cca 20 -25 minute!
In fine e mult mai greu sa faci patchu cum lam facut eu decat cu cc06 dar macar al meu merge de minune si nu se buleste niciodata!
Alte pareri?
.:bâzy:.
16-08-2006, 12:59 AM
Originally posted by stelistu21@Aug 12 2006, 10:26 PM
Cand iti alegi echipa la echipa facuta de mine apare logoul echipei care are o dunga neagra in jurul logoului si nu stiu cum sa scot acea dunga!
88629
Aceiasi problema am avut-o si eu la fifa cand am facut singur o echipa.
Chestia era ca eu introdusesem stema cu CC.Oricum, asta nu conteaza.Pentru a face stema sa se vada corect, trebuie sa o salvezi in format PNG transparent, sau direct PSD daca ai folosit Photoshop, dupa care sa o importi in respectivul FSH cu FshEd.Astfel, daca ai folosit un PNG (PSD) bun, se va vedea exact ca cele din joc.Sper ca te-am ajutat ;)
stelistu21
16-08-2006, 11:15 PM
Da dar cu psd sau png nu pot sa inlocuiesc in fsh ca tre (sunt cocalar de mirc) sa fie bmp .
Si cu bmp se vede cu alb in jur nu invizibil si nu cred ca merge!
Ce e de facut?
.:bâzy:.
22-08-2006, 10:42 PM
Cu fshed poti sigur, doar am facut eu asta.Cred ca tu folosesti fshtool, care cere bmp, si in cazul asta, trebuie sa faci si tu un alpha mask bun.
stefan
26-08-2006, 08:14 PM
FC Onesti avea alte echipamente, Lotto, cand s-a desfiintat, si era destul de slaba, dupa ce a luat 4 goluri pe teren propriu de la Poli Iasi s-a tot dus la vale. Si kitul ala nu ti-a iesit chiar asa bun din prima :P
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.