PDA

View Full Version : RUGBY

tudosebogdan
17-11-2003, 09:40 PM
cine castiga titlul Anglia sau Australia? eu merg pe Australieni daca tot mi-au batut favoritii si anume All Blacks. <_<

ReKo
17-11-2003, 09:59 PM
eu merg pe mana englezilor pt. ca mi-au batut favoritii (franta) ... lol glumesc...
dar totusi mi-au placut cum au jucat cu franta !

Desi nu ma uitam deloc la rugby acest campionat mondial (sau ce dreq e) mi-a captivat atentia destul de marfa... si am inteles de ce este acest sport asa de iubit pe alte continente ;)

RaPiDuTz
17-11-2003, 10:21 PM
Am vazut si yo meciurile Romaniei si chiar suntem varza la sportul asta...

Sper sa castige Anglia !!! :bere:

Blue
18-11-2003, 12:19 AM
ma nu suntem chiar varza am vazut toate meciurile de la cupa mondiala si zic ca daca am avea un antrenor bun am fii puternici

sanshine
19-11-2003, 01:22 PM
in rugby iti trebuie mai mult decat un antrenor bun. trebuie o baza de selectie cat mai larga. cati pusti ai vazut jucand rugby pe maidane? :unsure:
si eu tineam cu Noua Zeelanda, dar in meciul cu Australia au jucat de parca se dadusera pe maini cu ulei inainte de meci <_< la Franta am inteles, ca plouase, si englezii n-au jucat asa mult la mina (sa-i pupe piciorul lui Wilkinson), dar la Noua Zeelanda nu era cazul de ploaie. Asa ca in finala, daca trebuie sa tin cu cineva, cred ca o sa tin cu europenii :crazyboy:

ReKo
22-11-2003, 10:55 PM
Anglia a castigat finala Cupei Mondiale de Rugby in fata Australiei cu scorul de 20-17 la capatul unui meci care a avut nevoie de prelungiri. Anglia a fost egalata la finalul timpului regulamentar, dar a castigat in ultimele secunde ale prelungirilor, cand la scorul de 17-17, Jonny Wilkinson a reusit lovitura de gratie, un drop perfect. Este prima Cupa Mondiala castigata de o echipa din emisfera nordica.

Yeeeee ! A castigat Anglia..... !

RaPiDuTz
22-11-2003, 11:36 PM
Am vazut si eu meciu si a fost SUPER !!! :D
Chiar daca nu prea ma pricep la acest sport imi dau seama
cand un meci e frumos si unu e urat :pimp:

Ma bucur pt Anglia dar parca imi pare rau de Australia
eh ata ete :)

ReKo
23-11-2003, 01:04 AM
eu nu l-am vazut... dar daca s-a ajuns la prelungiri inseamna ca a fost super !!!

Las' ca la anu castigam noi ! :P

RaPiDuTz
23-11-2003, 01:52 AM
Cred ca ar fi o super performanta daca am trece de grupe... :alida:

mns
23-11-2003, 02:23 AM
in leg cu romania, la fel ca si la alte sporturi, noi nu aveam mai demult o echipa mare de rugby, parcaa asa am auzit, cica eram printre primii 10 in lume, sau ceva de genul asta :D

Blue
23-11-2003, 04:51 AM
da inainte eram tari ne bateam cu fracezii si australienii de la egal la egal. eh acum suntem #14 in lume atuncea eram in clasament imediat dupa componentele truneului celor 6 natiuni

ReKo
23-11-2003, 02:32 PM
Mie mi-a placut mult de Jonny Wilkinson ... care a jucat super super bine pentru Anglia si cred ca a fost declarat cel mai bun jucator al cupei mondiale.... si in plus el a adus victoria in finala.... cu precizia extraordinara a sutului !

Ma bucur ca trofeul Webb Ellis se intoarce in patria care a inventat rugby-ul ... dar totusi parca Zeelanda merita mai mult sa joake in finala !

RaPiDuTz
23-11-2003, 09:27 PM
Mah eu ma bucur ca am fost si noi buni la sportul asta candva....
dar de ce numai suntem ???????????? :injur:
Ce sa intamplat ??????????????? :(

sanshine
24-11-2003, 06:33 PM
da, in anii '60 i-am batut pe francezi la ei acasa, ne bateam de la egal la egal cu Anglia etc. Pe vremea aia era turneul celor 5 natiuni, pe macaronari nu-i bagasera inca, ca erau prea slabi, dar au vrut sa ne bage pe noi. pana la urma a picat chestia, oficial din cauza iernilor grele de la noi din tara, dar cica s-ar fi opus de fapt Ceausescu. ma rog, timpul a trecut, interesul a scazut... restul il stiti. asa a fost si cu handbalul, am fost campioni mondiali de vreo 5 ori, nu ne batea nimeni, noi i-am invatat handbal pe francezi si pe altii care sunt acuma in top, iar noi... codasi. sau in tenis, cand am jucat finalele alea de cupa Davis, cand erau Nastase si Tiriac.

ReKo
09-12-2003, 06:04 PM
Yey .... organizam CE de tineret... - poate asa ne revenim si noi in rugby ... cu o noua generatie !!

Turneul se va desfasura in perioada 15 - 23 mai 2004, la Constanta si Mangalia si va aduna la start opt echipe care vor juca in sistem emilinatoriu ! Primu' meci a Romaniei va avea loc pe 16 mai impotriva Olandei (macar la rugby sa-i batem daca nu putem la fotbal :P ) ......

Vor participa: Danemarca, Rusia, Georgia, Germania, Portugalia, Spania, Romania si Olanda ! ;) :mishto:

sanshine
09-12-2003, 06:20 PM
daca mai tii minte, mai demult, nu stiu, prin '98-2000, nu mai tin minte, am organizat si europenele de tineret la fobal. unde am iesit ultimii, si ne-am facut de ras, si nu ne-a ajutat cu nimic. deci nu-ti pune sperante prea mari nici in campionatele astea... :unsure:

ReKo
09-12-2003, 08:19 PM
De ar iesi din generatia asta macar un jucator ..... de clasa ....... gen Jonny Wilkinson :P ;) !

M-ai pus pe ganduri...... sunt chiar curios pe ce loc o sa terminam ! ;)

ReKo
13-12-2003, 08:06 PM
steaua a castigat derbyul cu dinamo la rugby..... !

pacat ca a s-a jucat intr-o mocirla si.......jocul a degenerat intr-o bataie generala.... ! :(

RaPiDuTz
13-12-2003, 09:15 PM
Marfa bataia... :lol:
Cica e a 4-a oara la rand cand dinamo o incaseaza de la steaua , si ca in tribune
au fost si rapidisti care au tinut cu steaua pt ca se afla un rapidist in echipa la steaua :mishto:

ReKo
13-12-2003, 09:49 PM
loool...

RaPiDuTz
Posted on Dec 13 2003, 10:15 PM

Marfa bataia...

la propriu sau la figurat ? :P

RaPiDuTz
13-12-2003, 09:55 PM
La figurat...dar oricum la cat de dur e sportu asta ce sa mai simta cand isi dau cu
pumni dupa meci :lol:
Ceva normal , bataie la rugby sau la hochei ;)

ReKo
15-02-2004, 04:57 PM
acum se disputa meciul italia - anglia ,
... in roma se disputa meciul.. ...
anglia este favorita chiar daca nu joaca johnny wilkinson... care este accidentat

comenteaza meciul bogdan cosmescu ;) !!!
pe tvr2 !

Blue
15-02-2004, 07:40 PM
Btw ce se mai aude de Stiinta Gerom Petrosani?

ReKo
15-02-2004, 08:56 PM
a rupt anglia pe italia

cu 55-4 parca :P !

Andrey95
15-11-2005, 07:53 AM
Originally posted by mns@Nov 23 2003, 03:23 AM
in leg cu romania, la fel ca si la alte sporturi, noi nu aveam mai demult o echipa mare de rugby, parcaa asa am auzit, cica eram printre primii 10 in lume, sau ceva de genul asta :D
Prima medalie olimpica am luat-o la rugby, am luat atunci bronzul (locul III)!!! :romania:

Ratonu
15-11-2005, 04:53 PM
Eu stiam ca prima medalie olimpica am luat-o la tir. In fine...

Andrey95
15-11-2005, 05:57 PM
Atunci, probabil a fost printre primele medalii luate... :romania:

stefanm14
15-11-2005, 05:59 PM
medalia la rugby a fost luata in 1936 ...nu stiu exact daca e prima, dar totusi e greu de crezut ca pana 1936 nu am luat nici o medalie...

Andrey95
15-11-2005, 06:00 PM
Ma rog...

little_foot
15-11-2005, 07:19 PM
eu vin cu o alta varianta :P.stiam ca prima medalie olimpica a fost la box :D parerea mea... :rolleyes:

habbib
15-11-2005, 07:33 PM
andrey are dreptate, prima medalie olimpica a romaniei a fost locul 3 la rugby in anul 1936 parca(daca cautati pe google o sa va convingeti)..la tir sau box o fi fost prima medalie de aur, asta nu mai stiu..

Andrey95
15-11-2005, 08:38 PM
Deci, am avut dreptate

Blue
22-11-2005, 03:19 PM
I-am batut pe canadienin :) . M-a surprins putin scorul credeam ca suntem mult mai buni ca ei si ma mira si mai mult clasrarea noastra, credeam ca suntem in primele 10.

stefanm14
22-11-2005, 06:21 PM
Pai, cele mai bune tari in rugby sunt urmatoarele (nu neaparat in ordinea asta) : cele 3 din emisfera sudica (Australia, Noua Zeelanda si Africa de Sud ) + Fiji, si din Europa cele 6 din Turneul celor 6 Natiuni (Anglia, Franta, Scotia, Tara Galilor, Irlanda si Italia ). Romania s-a batut mai tot timpul pt castigarea Cupei Europei (a 2-a competite ca importanta dupa Turneul celor 4 Natiuni). Deci, in lume se afla undeva aproximativ in jurul locului 13-14.

stefan
04-09-2006, 12:51 PM
Niste galezi vor sa investeasca la Iasi, mai exact firma Crownford, urmand ca in 2-3 echipa sa lupte pentru titlu. Din pacate nu am fost niciodata la un meci de rugby pentru ca se joaca la 10 dimineata si pana la stadionul lor fac cam 45 de minute cu autobuzul, si eu nu obisnuiesc sa ma trezesc la ora aia in weekend, oricum, o sa fac un efort.

sisu_stelistul
04-09-2006, 01:12 PM
Si la constanta avem echipa de rugby , mai demult castigase si campionatul si intra in play-off, sper sa isi revina acum.

stefan
04-09-2006, 02:12 PM
Da, v-am batut in primul meci al sezonului si sambata avem in deplasare meci cu voi

Ratonu
13-09-2007, 07:50 AM
A început de câteva zile Campionatul Mondial de Rugby la care România e în grupă cu Noua Zeelandă, Scoţia, Italia şi Portugalia. Din păcate, echipa noastră a fost învinsă aseară cu 24-18 de Italia, într-un meci cu destul de multe greşeli, în care, cred eu, italienii au avut în plus faţă de români doar încrederea. Oricum, obţinem un punct, pentru că am pierdut la o diferenţă mai mică de 7, şi suntem favoriţi la locul 4 în grupă.

sorin
13-09-2007, 08:57 AM
Pare ca obiectivul nostru. obtinerea locului 3, e greu de atins dupa acest rezultat.

stephen
13-09-2007, 10:25 AM
Stie cineva cand si la ce ora jucam cu All Blacks ?

sisu_stelistul
13-09-2007, 11:10 AM
La ora 14:00 pe 29 septembrie.

shinoda
13-09-2007, 01:51 PM
Am vazut si eu aseara meciul cu Italia. A fost un meci bun facut de echipa noastra chiar daca a pierdut. Am facut unele greseli importante in momente decisive si astefel le`am acordat puncte pretioase italienilor. Am avut si noi vreo 2 ocazii pe finalul meciului sa preluam conducerea, insa neconcretizate. Din meciurile care au ramas este clar ca nu putem ridica pretentii la rezultate bune contra Noii Zeelande si Scotia insa Portugalia este o echipa de batut. I-am invins de multe ori si in turneul B in care jucam an de an. (am uitat cum se numeste competitia ). sa speram la un loc 4.

Are cineva idee de ce Scotia joaca doua meciuri la Edinburgh, chiar daca turneul final se joaca in Franta?

Ratonu
13-09-2007, 02:36 PM
Nu ştiu, dar văd că şi Ţara Galilor are două meciuri la Cardiff. :huh:

Informaţii despre naţionala noastră la acest turneu găsiţi aici (http://www.rugbyworldcup.com/home/teams/team=52/index.html).

sisu_stelistul
13-09-2007, 04:08 PM
Am vazut si eu aseara meciul cu Italia. A fost un meci bun facut de echipa noastra chiar daca a pierdut. Am facut unele greseli importante in momente decisive si astefel le`am acordat puncte pretioase italienilor. Am avut si noi vreo 2 ocazii pe finalul meciului sa preluam conducerea, insa neconcretizate. Din meciurile care au ramas este clar ca nu putem ridica pretentii la rezultate bune contra Noii Zeelande si Scotia insa Portugalia este o echipa de batut. I-am invins de multe ori si in turneul B in care jucam an de an. (am uitat cum se numeste competitia ). sa speram la un loc 4.

Are cineva idee de ce Scotia joaca doua meciuri la Edinburgh, chiar daca turneul final se joaca in Franta?

Cupa Europeana a Natiunilor se numeste. Italia era singura tara in afara Portugalia pe care puteam s-o batem, oricum este o diferenta intre Romania si echipele din Turneul celor 6 natiuni.

Am observat si eu asta acum pe site...oare de ce nu se joaca in Franta?

andrei_fcmbacau
13-09-2007, 05:41 PM
romania a pierdut pentru ca italia a fost ajutata de arbitri :mad:

Ratonu
15-09-2007, 11:56 AM
Echipele din Tri-Nations ocupă din nou primele 3 trepte ale podiumului în clasamentul mondial, după ce Africa de Sud a trecut uşor de Anglia, 36-0, într-un meci din Grupa A. Interesant şi ce se întâmplă în Grupa D, cred că România ar fi avut chiar şanse de calificare în acea grupă, cu Argentina, Franţa şi Irlanda, cel puţin ultimle două nefiind în formă prea bună.

Astăzi, la 16, TVR 2 transmite în direct Ţara Galilor - Australia, care ar trebui să fie un meci frumuşel.

stephen
29-09-2007, 03:53 PM
Romania 8 - 85 Noua Zeelanda

E bine ca am scapat fara suta de puncte...ba chiar la un moment dat,ai nostrii au jucat binisor,dar dupa aceea,au bagat All Blacks vedetele de pe banca si s-a rupt firul.M-am bucurat ca la o victorie la incercarea noastra.

Ratonu
29-09-2007, 10:08 PM
Şi eu, cred că a fost şi cea mai aclamată pe stadionul din Toulouse.

Sper că TVR-ul va transmite măcar 2 partide din sferturi şi toate de la semifinale încolo, deocamdată au fost mai puţine decât mi-ar fi plăcut.

Andrey95
30-09-2007, 09:16 AM
Parca am auzit ca va transmite toate meciurile de acum incolo.
Am vazut toate meciurile. Desi am jucat bine, n-am batut Italia, dar aici au contribuit si arbitrii. Scotia ne-a invins fara drept de apel, iar despre meciul cu All Blacks vreau sa spun ca am jucat destul de bine in unele momente si ma bucur ca am reusit o incercare prin Tincu. Acum despre meciul cu Portugalia: in minutul 22 am facut o mare greseala acolo cu marginea, dar ne-am revenit, am facut un eseu prin Tincu si desi ei au mai luat 3 puncte dintr-o lovitura de pedeapsa, noi am mai reusit un eseu. Scor final Portugalia - Romania 10-14.
Care e jucatorul vostru preferat din nationala Romaniei? Dar din lume? Pentru mine de la nationala Romaniei e Tincu: se tineau patru portughezi de el si tot a facut eseu. Si a facut eseu si cu Italia si cu All Blacks. L-a daramat pe neo zeelandez. Din lume nu am un jucator preferat, ci o echipa preferata (dupa Romania, bineinteles): Noua Zeelanda - All Blacks. Imi place si Haka :D.
Pe cine ati paria? Eu cred ca in semifinale vor juca Noua Zeelanda, Australia, Africa de Sud si Franta. In finala cred ca vor ajunge Noua Zeelanda si Africa de Sud, iar campioni vor fi All Blacks (par cei mai in forma).

Ratonu
30-09-2007, 11:06 AM
Pe cine ati paria? Eu cred ca in semifinale vor juca Noua Zeelanda, Australia, Africa de Sud si Franta. In finala cred ca vor ajunge Noua Zeelanda si Africa de Sud, iar campioni vor fi All Blacks (par cei mai in forma).

Din câte ştiu, sunt şanse foarte mari ca Argentina să-şi câştige grupa şi să joace cu Scoţia, una din cele două echipe devenind a patra semifinalistă (Franţa ar juca cu Noua Zeelandă în sferturi). Şi eu cred că va fi o finală Noua Zeelandă - Africa de Sud.

Agy23
02-10-2007, 12:25 AM
Cel mai mult mi`a placut Lomu cand juca. Era cam cum este acum Rocokoco. Ce echipa avea NZ atunci.......

Ratonu
21-10-2007, 08:37 AM
Aseară a fost finala Cupei Mondiale, Anglia - Africa de Sud, 6-15. Nu s-a jucat foarte spectaculos şi nu s-a înscris nici un eseu, dar la nivelul ăsta, rugby-ul oricum e un sport pasionant, aşa că am urmărit meciul cu plăcere. Victorie meritată pentru Africa de Sud.

sisu_stelistul
21-10-2007, 12:13 PM
Cred ca mai spectaculoasa a fost finala mica, cel putin eu am urmarit-o mai cu interes. Peste 4 ani poate reuseste si romania mai mult...

Finala mica a fost Franta-Argentina 10-34.