View Full Version : Meciurile echipelor romanesti
Ce parere aveti de un subforum in genul:
Echipele romanesti in cupele europene, in cadul acestuia sa avem cate un topic in care sa discutam despre fiecare meci in parte?
Eu zic ca nu, e greu sa tii subiectul pe fiecare topic si am putea ajunge sa spunem aceleasi lucruri in 3 topicuri diferite.
Da, dar vor intra in scena si Rapid si Dinamo.
Daca nu un topic pentru fiecare meci, macar un topic pentru parcursul fiecarei echipe.
stefan
09-08-2006, 11:35 PM
pai deja se cam amesteca si acuma asa cum sunt. si parca ar fi cam aiurea un topic "Cupele europene: aici nu se discuta despre Steaua, Dinamo si Rapid" si inca unul "Cupele europene saptamna X: aici se discuta despre SDR"
Adica nu neaparat aiurea, dar intra un amarat si vede primul topic activ cu echipele romanesti si zice "ba dinamovistilor barsa e cea mai tare, si tu ba stefane sa sugi *** ca nu scoti echipamentele stelei"
nigga_thebest
10-08-2006, 12:18 PM
personal nu cred ... se vb despre asta in topicurile destinate fiecarei echipe.... nu are sens....
gianni
11-08-2006, 12:33 PM
Cred ca nu are rost sa particularizam, mai ales ca, dupa meciurile de ieri, exista sansa de a ramane fara una dintre reprezentantele noastre! ;)
sisu_stelistul
15-08-2006, 10:58 PM
Eu zic ca nu are rost organizarea de acuma este cea mai buna.
SSORIN
12-09-2006, 01:29 PM
Nu are niciun rost, e destul de bine cum e acum.
ScorpionX
13-09-2006, 08:28 AM
Pai nu vad ce sens ar avea...Ne complicam degeaba
shinoda
13-09-2006, 11:02 AM
n`are rost :P
b_ady20
01-08-2007, 06:21 PM
Cel mai bine ar fi ori sa se pastreze forma actuala ori sa se creeze cate un topic pentru fiecare echipa ce participa in cupele europene sezonul acesta: Steaua, Dinamo, Rapid, CFR Cluj si Otelul. Si in fiecare dintre aceste topicuri sa se comenteze meciurile echipelor respective.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.