View Full Version : Patch pentru gameplay
scandalf
17-11-2003, 02:04 AM
Am gasit un patch : FIFA "FEEL THE GAME" PATCH ('http://www.zwischenhandel.de/Fifa/fifa.htm') care schimba gameplayul la fifa:
Features :
- CPU : even ball occupation
- CPU : longe range shooting
- REFEREE : makes better calls
- GOALIE : improved behavior
- PLAYER : choose Ronaldo, he is really fast now, and try to dribble past the goalie !
- INGAME : random effects, f.ex. defense make bad decisions...
- PASSING S. : improved
- DRIBBLING : optimzed...try to be JAY-JAY Okocha (Bolton)
- EVEN STATS : after a game INTER vs. JUVE you will see even stats...
- INJURIES : more injuries for a realistic career mode -
what do you if HENRY is out for 2 month...
- CPU SUBS : cpu makes now some subs..
- CPU : more Edges, headers, lobs
eu l-am pus si imi place, dar nu pot sa-mi fac o opinie deocamdata asa singur poate ma ajuta cineva....cu o parere!! poate il punetzi si voi (facetzi unbackup intaii) si imi spuneti cum vi se pare!
Intrati si la Soccer gaming forums (http://www.soccergaming.tv/showthread.php?threadid=87031) ca sa vedetzi si alte opinii despre el!!! si ajutor pt el!
interesant topic...
dar nu mi-l pun pt. ca ... a aparut de putzin timp si... abea am jucat varianta originala de gamplay! :cooool:
RaPiDuTz
17-11-2003, 05:20 PM
Am vazut si eu despre acest patch pe alt forum insa am mai avut un
patch cam ca asta si nu prea mi-a placut... :(
S-ar putea sa il trag insa peste cateva zile ;)
sanshine
17-11-2003, 05:32 PM
si pentru 2003 au fost zeci de patch-uri de-astea, toate sa laudau ca sunt mai reale, mai fun, mai nu-stiu-cum. E si chestie de gust pana la urma, trebuie sa le incerci pe toate ca sa vezi care iti place ma mult.
Vad ca deja a mai aparut unul pentru 2004, "Veteran's Gameplay Patch v1" :lol: , face jocul mai dificil. Daca are cineva chef sa-l incerce, il gasiti la http://www.fifamexico.net/attachments/veteransv1.zip :zzzz:
RaPiDuTz
18-11-2003, 03:16 PM
FIFA "FEEL THE GAME" PATCH
Gata,l-am instalat si vreau sa spun ca e chiar bun ! (fata de primu...) :mishto:
Pasele se leaga mai bine,suturile si ele imbunatatite,albitrul care ia decizi corecte ,
in sfarsit am si yo steaguri in tribune :D , computerul suteaza de la distanta mai des ceea ce face jocul si ma spectaculos si mai real sau incearca loburi , poratrul apara ceva mai bine suturile de la distanta , driblingul este si el putin imbunatatit si ultima chestie pe care am observat-o este ca computeru face cel putin o schimbare pe meci (a facut chiar si 3) ceea ce e destul de bine :mishto:
La parti naspa pot sa spun ca este cea cu accidentarile, pt ca aproape la fiecare meci mi se accidenteaza cate un jucator <_<
Oricum merita incercat. Try It ! :D
sanshine
19-11-2003, 01:08 PM
partea proasta la patchurile astea de gameplay e ca daca te duci la un net-cafe pentru un joc cu amicii, sau pentru vreun concurs :rolleyes: , gasesti gameplay-ul original cu care nu mai esti obisnuit, si pana iti revin "reflexele" poti sa pierzi cateva meciuri bune :oops:
RaPiDuTz
19-11-2003, 07:11 PM
Da asta asha e ... dar schimbarea gameplayului original si acesta facut
de patch nu este chiar asha de mare :crazyboy:
JohnnyUSA
20-11-2003, 12:25 AM
Este enervanta rau faza aia cand vrei sa deposedezi cu D-ul si-ti sare mingea la 4 metri in fatza ! :nashpa: in rest totul ie cool .. ( bineinteles fac referire la patch-ul despre care vb Rapidutz )
RaPiDuTz
20-11-2003, 01:08 PM
Eu mai nou m-am obisnuit sa deposedez cu A-u
si numai am probleme :D
e foarte usor sa deposedezi cu ambele.... numai ca trebuie sa sti cand sa apesi pe butoane.... ca daca apesi prea devreme si jucatoru cu mingea e departe de tine.... jucatoru tau face un triplu salt ..... si-l pune-n cap ( si ii rupi capu :P ) ! :P
ovidiu
22-11-2003, 10:44 AM
Cum se instaleaza acest patch? (descrieti-mi va rog toata procedura...)
RaPiDuTz
22-11-2003, 11:33 AM
Pai intai dezarhiveazal intr-un director separat...
dupa care citeste readme-ul ca acolo iti zice pas cu pas :P
JohnnyUSA
22-11-2003, 10:03 PM
Eu am dezinstalat patch-ul .. este stresanta rau faza vis-a-vis la deposedarea cu D :nashpa:
RaPiDuTz
22-11-2003, 11:51 PM
Faza e ca intradevar mingea se duce in fata dupa ce dai cu D dar primu care ajunge la minge sunt tot eu :mishto:
JohnnyUSA
23-11-2003, 02:02 AM
se pare ca a aparut o noua versiune la Fifa Feel The Game ( v1.03 ) (http://www.zwischenhandel.de/Fifa/fifa.htm).. se spune ca a disparut faza stresanta cu tackling-ul.
cocomic
25-11-2003, 04:03 PM
Am instalta si eu atat Veteran's patch 1.2 cat si feel the game 1.03 (bineinteles ca nu deodata :P ), si pot sa zic ca al doilea mi-a placut mai mult, jocul pare mai real si este si ceva mai greu, nu mai castig cu 4-5 la 0, deocamdata pe pro sa ma obisnuiesc cu feeling de 2004 (unde-s vremurile lui 2003, cand pe world cl. mai scapam si cate-un egal in 34 de meciuri :) )
Chestii noi observate: suturile de la distanta nu prea mai intra de loc (in readme zice ca intra foarte rar, dar am mai auzit eu de astea, de fapt si in fifa ploua si ninge foarte rar, ca asa au zis), e destul de greu sa dai gol cand scapi singur cu portarul, poate doar cu C+D pentru sut pe jos... si ar mai fi dar am jucat doar vreo 3-4 meciuri cu patchul... voi reveni :)
RaPiDuTz
25-11-2003, 04:15 PM
Dap...acu versiunea 1.03 e si mai buna deoarece poti deposeda normal
fara ca mingea sa ia o viteza mare si sa ajunga departe... ;)
merita sa mi-l bag si eu?!?!?
suturile cum sunt? :dansing:
RaPiDuTz
25-11-2003, 10:05 PM
Doar bug-ul cu tacklingul este reparat din cate am observat yo...
RaPiDuTz
25-11-2003, 10:08 PM
A, ce am observat acum este ca parca poti suta mult mai precis
din intoarcere http://forum.softpedia.com/images/smilies/16.gif
ok...
m-ai convins ! :mishto:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.