View Full Version : Bug-uri
RaPiDuTz
16-11-2003, 02:06 AM
Ati observat bug-uri in Fifa 2004 ???
Ca eu da...cel care ma enerveaza cel mai mult este acela in care jucatorii trec
prin plasa(sau chiar si prin bara)ca si cum nu ar fi nimik acolo .
scandalf
16-11-2003, 01:28 PM
Pe mine ma enerveaza la maxim, dar bine nu e un bug..., pasele alea printre nenorocite care le da AI ul la worldclass 2 -3 la rand cu toate ca sunt strict marcati pasatorii si nu poti face nimic sa le opresti si se sfarsesc cu gol...iar daca vrei sa faci si tu aceiasi chestie este imposibil
nici asta nu e un bug... dar ma enerveaza la kulme cand primesc goluri numai cu efect..... si unu de divizia c stie sa dea cu efect ....mereu ? :angry:
scandalf
16-11-2003, 04:16 PM
Bug: cand incepi mingea din coltul careului cu portarul...daca dai escape inainte can reiei da pasa aproape fara sa mai poti fgace nic.....si daca e un adversar acolo!!
RaPiDuTz
16-11-2003, 05:19 PM
Da si astea sunt naspa ...
Sau alt bug pe care l-am observat e acela in care jucatoru meu este faultat dupa care mingea ajunge imediat la unul tot de al meu dupa care i se ia mingea fara sa dea fault in prima faza (deci legea avantajului chiar sux :nashpa: )
Sau cartonase rosii date aiurea de catre albitru la mijlocul terenului.
Eh... dar nici un joc nu e perfect :crazyboy:
Da....
Avand in vedere ca topicul e facut de tine ... imi permit sa deviez un pik de la subiekt .... MARFA POZA ASTA NOUA DE LA SEMNATURI !!!
Unde pot pune si eu o poza ... ? ca sa pun link
RaPiDuTz
16-11-2003, 07:33 PM
Pai te duci tot acolo la profile(my controls) si e in stanga Edit Signature
si apesi pe butonu cu img si scrii linkul catre poza :mishto:
Sau tu te refereai la cum sa o uploadezi???
ma refer la upload...
ca n-am unde sa o uploadez....
si sa fac un site la as sau home.ro .... si sa pun pe ftp.... mai bine ma las :)
o solutie mai usora? :P
RaPiDuTz
16-11-2003, 08:00 PM
Yo am uploadat de la rhp si dupa aia am pus :D
Dar sunt situri speciale de upload... dar nu le stiu adresa
sanshine
17-11-2003, 05:40 PM
pai chiar aseara jucam... am tras un sut in diagonala pe langa poarta, portarul a sarit dupa ea si a trecut prin plasa laterala :blink: si dupa aia l-a aratat cum se oftica, asa cum face cand isi da autogol, de exemplu. Si nici macar n-a fost corner, tot ei aveau aut de poarta. Poate s-a lovit la cap cand a sarit prin plasa aia :lol:
sau altul, pe care l-am vazut o singura data, si era un bug destul de urat, dupa un fault la mijlocul terenului (intrare prin aluneacare), arbitrul fluiera, jucatorii se opresc, dar jucatorul meu mai face vreo 3-4 tackling-uri la picioarele aluia, dar rapid de tot, arata de parca s-ar da peste cap. Macar de-ar fi si aici ca in povesti:"Fat-Frumos s-a dat de 3 ori peste cap si s-a transformat intr-un Beckham" ;)
RaPiDuTz
17-11-2003, 05:56 PM
Hehe :D
Marfa fazele astea ,nu mi s-au intamplat ... inca :saliveaza:
Stiu ca la o versiune mai veche de fifa daca faultai sau erai faultat
si apucai sa tragi pe poarta se punea golu , insa asta se intampla la un fifa de demult... :cooool:
hehe ... misto faze..... !
cea cu portarul mi s-a intamplat si mie.... !
am reusit o performanta .... am dat de 3 ori bara la aceeasi faza ! :saliveaza:
sanshine
17-11-2003, 06:16 PM
asa performante am si eu... fundasul disperat incearca sa degajeze din careul mic, il loveste cu mingea in spate pe portarul care tocmai incerca sa se ridice de pe jos (sau pe un coechipier ghinionist... sau pe un atacant advers norocos... sau pe arbitrul care n-avea ce sa caute pe acolo) si mingea intra in poarta. :blink: :injur: "performanta" e ca am reusit goluri din astea la toate FIFA din 2001 incoace :alida:
RaPiDuTz
17-11-2003, 06:53 PM
hehe
Dar totusi astea nu sunt bug-uri , sunt doar niste faze care se intampla
si in meciurile reale (rar dar se intampla :D )
sanshine
17-11-2003, 06:57 PM
da, stiu, nu sunt bug-uri ale jocului, sunt bug-uri de-ale mele :lol:
RaPiDuTz
25-11-2003, 07:33 PM
Offf...
Deci nu se poate ,sunt in al 2-lea an in champions league si la fel ca in primul
am cazut cu doua echipe din acelasi campionat cu mine in grupa :injur:
De ce a permis EA acest lucru ???
uff... pe mine ma enerveaza ca iar iti dai autogolul ala tampit cand vrei sa preiei din fatza portii si mingea se duce se poarta...... si poc........own goool ! :P
RaPiDuTz
25-11-2003, 10:13 PM
Da.... e bine insa ca sa reparat bug-ul acela cand calcu degaja spre out , jucatorul tau ajunge la minge insa o da afara cu pieptul (ma enerva la maxim bug-ul asta la fifa 2003)
Da.... e bine insa ca sa reparat bug-ul acela cand calcu degaja spre out
hmm.... inca mai degajeaza spre out... !
RaPiDuTz
25-11-2003, 10:27 PM
Pai da dar nu o mai scoate jucatorul tau cu pieptul in out necontrolat dupa ce
degajeaza ala :P
exasperanta faza cu ..... esc....... si iti paseaza portarul fara sa-l pui tu....
marfa faza cu zoom la replay
:pimp:
sanshine
05-12-2003, 03:46 PM
eu joc cu Hellas Verona, in Italia, Serie B. Am ajuns in finala Cupei cu Venezia. La italieni cupa se joaca tur-retur, inclusiv finala. In tur am castigat cu 2-0 in deplasare, in retur s-a terminat 0-0. Si deci am castigat cupa. Dar la sfarsit, cand arata campioana sarbatorind, o arata pe Venezia :crazyboy: ! Inclusiv in poza de final! Dupa aia, in meniu, normal, scria ca eu am castigat cupa.
:oops:
RaPiDuTz
05-12-2003, 06:32 PM
haha , tare faza http://forum.softpedia.com/images/smilies/x12.gif
Dar de fapt la tables iti arata ca tu ai castigat, nu ? :huh:
sanshine
09-12-2003, 02:40 PM
da, normal.
yahoo
11-12-2003, 08:44 PM
Un BUG de tot rasul:Yo jok cu AC Milan contra Inter.Dau un shut cu Inzaghi,mingea atinge bara shi se plimba putzin pe linia portzi...Toldo sare pe ya shi dupaia INTRA CU IA IN POARTA catziva centimetri....dar arbitrul decide ca nu e GOL.............................CE BUG
RaPiDuTz
11-12-2003, 09:54 PM
Poate au vb cu albitrul inainte de meci cei de la inter :P , manarii :iamwithstupid:
yahoo
11-12-2003, 11:03 PM
Vad ca sunt blaturi shi in Fifa04.Am trimis o pasa de la Ferdinand sper Rivaldo care era clar intr-o pozitzie korekta dar arbitrul de tusa indika Offside...LoL
yahoo
12-12-2003, 10:57 AM
Akuma nush daka e de la mine sau e un BUG dar cand jok nu reushesk sa vad arbitrul,tushierii sau antrenorul pe banka de rezerva :huh: .Pe arbitru il vad doar cand da cartonashe sau penaltyuri.
Yo jok la 1024x768x32.Shi la detail level l-am pus pe HIGH. :crazyboy:
Deci nu intzeleg :unsure:
RaPiDuTz
12-12-2003, 01:05 PM
Am mai auzit pe uni ca au problemele astea sau ca nu vad steagurile de la cornere
sau lumina aprinsa la nocturna... :o
Ce placa video ai ???
lol...
asta cu blaturile e deplasata....
sunt bug-uri .... ;)
yahoo
12-12-2003, 02:33 PM
Yo am MOBILITY RADEON 9000.
iONutZu
28-12-2003, 02:46 AM
bai fratilor am gasit un bug in fifa!!! la network...!deci fac server...persoana cealalta vede serveru...intra in el...si cand intra ...eu nu vad cand intra ea/nici ea nu ma vede pe mine ca sunt...deci.... e nasol treaba...el acolo da next next next si incepe sa joace...si dupaia cica te-am facut.,...si mai e o faza asta era la network...
la direct ip merge sa intri...dar dupa ce selectezi echipele...dai next...next...si cand incepe meciul te scoate...deci naspa :angry: :angry: :angry: :angry:
mie cand jok in multiplayer
mi se blocheaza jocul in timpul meciului.......adik la totzi de la mine din retea le face asa :(
RaPiDuTz
28-12-2003, 06:31 PM
De fapt cand intru sa joc in retea cu ionutz apare o fereastra pe care scrie connection lost... :angry:
deci nici tie nu-ti merge ...
n-ai vazut ce scrie la install la patch ?
"nu se stie sigur daca merge :P"
iONutZu
28-12-2003, 09:54 PM
adika intr-un cuvant....am gasit un bug !!! :mishto: :mishto: Suntem Tari Gata...Cu faza asta si cu postul de 10 000 intram in Cartea Recordurilor ! :saliveaza: :saliveaza:
RaPiDuTz
28-12-2003, 11:46 PM
Ce cartea recoardelor ca mai bine dam noi in judecata pe stim noi cine pt bugul asta :o :P
yahoo
29-12-2003, 04:23 PM
Dupa parerea mea FIFA 04 e plin de bug-uri.Sa nu vorbim de bug-ul cu grafica.Unde e steagul de la corner?
LoLz au eshuat anul asta cu Fifa04.Asta e semn ca EA sports va inceta fabricarea FIFei. :flipa: :sarbatori:
scandalf
30-12-2003, 11:06 AM
Originally posted by yahoo@Dec 29 2003, 04:23 PM
Dupa parerea mea FIFA 04 e plin de bug-uri.Sa nu vorbim de bug-ul cu grafica.Unde e steagul de la corner?
LoLz au eshuat anul asta cu Fifa04.Asta e semn ca EA sports va inceta fabricarea FIFei. :flipa:* :sarbatori:
Da si tu detaliile pe high si o sa vezi si stegul de la corner si fotografi si antrenori pe banca de rezerve, politisti etc...si s-ar putea sa vezi o alta grafica cu totul la FIFA.....asa poate nu mai vb aiurea!!! :iamwithstupid:
Edy_smf
31-12-2003, 02:31 AM
eu am grafica setata la maxim,se vede super ,am si steaguri la colturile terenurilor si politai numai ca nu am steaguri in tribune!!!Ciudat ca bannere am dar steaguri ioc! Parca era undeva intr-un config unde trebuie sa modifici flag-0 cu flag -1 am citit eu pe undeva dar am uitat complet cum se face o sa ma uit si o sa va spun.
Mie grafica imi place dar ce e mai prost realizat ca anul trecut este motorul grafic...jucatorii se misca parca n-ar avea oase,cind se aseaza sa bata o lovitura livera parca patineaza in jurul mingiei ...iar mingia sare foarte aiurea...uneori cind este pe sus nici nu sti unde o sa cada,iar atunci cind intri in posesia mingiei este foarte putin probabil sa o si pastrezi...sare aiurea ...de cele mai multe ori la adversar deci din pct de vedere estetic este mai reusit dar din punct de vedere al gameplayului era mult mai manevrabil fifa 2003 .
Cel mi idiot bug care ma streseaza pe mine sint bugurile de la control.
deci cind esti in atac si vrei sa pasezi lateral cu s o da direct pe poarta anemic in loc sa paseze unde ai vrut tu de fapt cu toat ca ai directionat jucatorul corect...
Edy_smf
31-12-2003, 03:08 AM
acum am verificat :)
am sii lumini la nocturna si merge si in retea si pe network si pe direct ip foarte bine.
Alte buguri enervante:
-pasa inapi este intodeauna la adversar
-cind primesti pasa si esti cu spatele la poarta este IMPOSIBIL sa te intorci trebuie sa pasezi inapoi pentru ca jucatorul este INTEPENIT in pozitia aia si nu poate fi deposedat decit prin fault!
-cind esti in pozitie buna de sut apesi pe D si nu se intimpla nimic..jucatorul merge sau alearga in continuare in loc sa suteze...
Pacat...erau de 10 ori mai bune controlul si gameplayul la fifa 2003 mai bine le lasau asa modificau doar grafica mareau terenul(asta e un lucru bun in fifa 2004)si actualizau loturile si echipamentele bineinteles...unde mai pui ca nici nu mai poti incepe un tournament cu o echipa nationala....degeaba se mai chinuie baietii sa bage nationala Romaniei in rcif 2004 ca nu mai poti cistiga nici o cupa cu ea:(
Sirius
31-12-2003, 10:10 PM
Eu am steaguri in tribune, dar nu am steag de corner, lumina la nocturna si nici antrenori sau arbitri tusieri.Cu detaliile la maxim se intelege. O fi de la GeForce 2? Dar ar trebui sa se poata seta...
rekinu
01-01-2004, 08:44 AM
Eu cred ca cel mai prost si cel mai plin de bug-uri e fifa 2004. Sa incepem sa enumeram niste buguri: cand dai pasa intotdeauna jucatorul o asteapta si chiar daca are avans de 15 metri pana se intoarce la poarta ahah iti ia mingea de 10 ori, alt bug este acel in care jucatori calculatorului dau pase cum vor muschii lor pe cand tu dai numai pase total aiurea, altu... deci te lasa sa alergi si sa obosesti jucatorul 25 metri cand da o pasa dupa care vezi ca ai fost in offside sau ca ia portarul mingea de la 1 metru de tine si jucatorul tau numai e bun de nimik toata repriza, hm altul... golurile sunt nishte porcarii deci dai de la 40 metri si e gol si cand dai de la 10 o apara portarul in disperare sa nu mai zic ca in unele cazuri intra mingea in poarta si dupa 2 minute sare si portarul dupa ea si toate golurile sunt la fel oricum le-ai da sunt urate si fara nici o logica. :nashpa:
Scouville
01-01-2004, 11:12 AM
ok fara suparare 100% ai dreptate rechinmule .... i nsingle palyer asa dar sa vezi in multiplayer ... computeru jaoca cum ai zis ca e doar o masina adica oricum are acelasi faze controleaza oti jucaotir etc .. dar sa vezi in retea cu m se jaoca .. se schimkba situatia ... si portariii adica fac gafe mai mari :lol:
majopritatea jocurilor de la '98 incoa sunt facute sase jaoce multipalyer si mia nou online /....daida nu oa sa mai avem parte de un adeventure sau un quest ca lumea <_<
Sirius
01-01-2004, 10:21 PM
In sfarsit s-a rezolvat. Daca aveti detaliile la high, dar nu vedeti arbitrii, lumini, antrenori etc., faceti in felul urmator: in cmn/fe exista fisierele cfg_pc_h.ini, cfg_pc_l.ini si cfg_pc_m.ini . Faceti un backup la fisierele astea (doar pentru orice eventualitate) si apoi stergeti fisierele cfg_pc_l.ini si cfg_pc_m.ini. Acum schimbati litera h din fisierul cfg_pc_h.ini ramas cu l. Mergeti in joc si o sa vedeti ca totul este cum trebuie.(Daca nu merge cu detaliile la high, dati pe low, dar mie imi merge cu high).
ovidiu
01-01-2004, 11:24 PM
Originally posted by Sirius Black@Jan 1 2004, 11:21 PM
In sfarsit s-a rezolvat. Daca aveti detaliile la high, dar nu vedeti arbitrii, lumini, antrenori etc., faceti in felul urmator: in cmn/fe exista fisierele cfg_pc_h.ini, cfg_pc_l.ini si cfg_pc_m.ini . Faceti un backup la fisierele astea (doar pentru orice eventualitate) si apoi stergeti fisierele cfg_pc_l.ini si cfg_pc_m.ini. Acum schimbati litera h din fisierul cfg_pc_h.ini ramas cu l. Mergeti in joc si o sa vedeti ca totul este cum trebuie.(Daca nu merge cu detaliile la high, dati pe low, dar mie imi merge cu high).
am facut ce ai zis si de atunci nu mai merge jocul!
Fii bun te rog si spune ce sa fac.
Edy_smf
02-01-2004, 01:02 AM
deci dupa cum ai citit baiatul ti-a spus sa faci back-up la cele 3 cfg-uri inainte sa le modifici
daca ai facut strege tot de acolo si punele pe cele originale din back-up...daca nici asa nu o sa reusesti..cauta cfg-urile originale pe cd-urile cu fifa...iar daca nici asa...dezinstaleza fifa sterge folderul sund ai fost instalat cu totul si reinstaleaza-l iar...nu te impacienta ca saveul iti ramine in 'MT Documents" deci nu pierzi nimic din ce ai jucat pina acum.
ovidiu
02-01-2004, 02:39 AM
Originally posted by Edy_smf@Jan 2 2004, 02:02 AM
deci dupa cum ai citit baiatul ti-a spus sa faci back-up la cele 3 cfg-uri inainte sa le modifici
daca ai facut strege tot de acolo si punele pe cele originale din back-up...daca nici asa nu o sa reusesti..cauta cfg-urile originale pe cd-urile cu fifa...iar daca nici asa...dezinstaleza fifa sterge folderul sund ai fost instalat cu totul si reinstaleaza-l iar...nu te impacienta ca saveul iti ramine in 'MT Documents" deci nu pierzi nimic din ce ai jucat pina acum.
Imi facusem acele backupuri, fapt ce m-a ajutat sa repar greseala. ba chiar am facut ce spunea baiatul din nou si acum am si arbitri si jucatori pe bancile de rezerva.
Merci mult Edy_smf.
Scuze Sirius Black. A fost vorba de lipsa de indemanare din partea mea.
e bine ca ti-ai pastrat calmul si nu l-ai injurat aiurea !
bravo ! :mishto:
;)
maresal
04-01-2004, 05:58 PM
un bag mare mi se pare:cand se hotaraste sa alerge un jucator de-al meu dupa o minge care oricum ar ajunge afara sau la portarul meu pot sa apas eu de 100 de ori pe "s" ca el tot selectat ramane si alearga ca dobitocu.Sau de ex. daca e un contraatac in care sa ma apar si vreau sa selectez un jucator care este la mai mare distanta de minge dar care ar avea mai multe sanse sa o prinda pt ca vine din lateral nu din urma atacantului tot nu ma lasa.
si mai e ceva la 2004 parca nu mai poti sa iesi cu portaru (cu "w")in caz de contraatac.Si pasele sunt jalnice eu tin pe sageti sa dea in stanga si el da la adversar inainte :alida:
Sirius
05-01-2004, 10:25 PM
Bug de bug. Eram intr-un sezon cu Roma, intru in joc si ce vad? Vreo opt jucatori aveau in mana steaguri ca ale tusierului. Pacat ca n-am facut un screenshot. Uluirea m-a facut sa ies rapid.
RaPiDuTz
05-01-2004, 11:23 PM
wow... asta da bug ! :o
Cred ca te-ai speriat... :P
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.