View Full Version : Faze misto?
Hola...tot eu !
Mah voi ati reusit faze super marfa?
Ati dat goluri de la distanta........ ?
Ati dat goluri din lov. libera in vinclu?
Ati driblat tot terenu si ati dat gol ? :)
Ce n-am reusit eu ... sa dau lob ... :angry: voi ati reusit ?
Cel mai frumos gol dat de bine a fost un sut de la 25 m foarte puternik cu VERON traversala gol .... portarul doar a intins mana....... singura reactie ! SUPER ! :cooool:
RaPiDuTz
16-11-2003, 01:18 AM
Am reusit faze super marfa :P
Am dat multe goluri de la distanta chiar si o bara transversala de la jumatea terenului ;)
Gol din lovitura libera in vinclu pot sa zic ca am dat chiar daca nu a fost 100%
Nu am reusit sa driblez chiar tot terenu si sa dau gol :(
Iar lob am reusit dar fara sa vreau apasand gresit pe buton(asta in a-doua zi cand lam jucat) :cooool:
Cel mai frumos gol al meu a fost un sut de la o distanta destul de mare , mingea sa dus in bara din stanga dupa care in cea din dreapta si a mai mers putin pe linia porti pana a intrat intr-un final in poarta (o fi suflat vreunu de al meu ca sa intre ca nu vroia :D )
loooooooooooooooooooooooooooool
:lol:
HAHAHA
marfa faza ;)
scandalf
16-11-2003, 02:04 PM
Lob dai cu tasta walk si lob...
Ar fi mishto sa putem face schimb de replays...ca asa vorbe!!! :mishto:
RaPiDuTz
16-11-2003, 05:10 PM
Da corect... :rolleyes:
Am vazut pe unu cum a reusit sa faca asha misto un replay si la facut ca un filmuletz dar nu a pus camera pe monitor sau ceva de genu asta pt ca se vedea f bine :confused:
JohnnyUSA
17-11-2003, 11:55 AM
Goluri de la distanta se dau stresant de multe ... insa eu nu am reusit pana acum un vole gen ala de iesea din cornerele de la 2003 .. o foarfeca cel putin .. n-am mai reusit de la fifa 2001... ma puteti ajuta cumva ? practic singurele care-mi ies .. sunt suturile de la distanta .. din careu etc si loviturile cu capul .. am tot auzit de foarfeci .. bla bla bla .. insa cum se fac oameni buni ? :injur:
sanshine
17-11-2003, 03:53 PM
am reusit un gol cu capul de la 25 de metri :mishto: Minge aruncata in adancime cu "Z"-ul, si atacantul a lovit-o de a pus-o chiar langa bara, la coltul lung. Degeaba s-a lungit portarul... :dansing:
RaPiDuTz
17-11-2003, 05:15 PM
Adevarul e ca se dau prea usor goluri de la distanta
Parca ar fi niste fantome in loc de portari in poarta la unele faze :crazyboy: ,
adik se arunca tarziu si aiurea dupa minge :unsure:
justafan
20-11-2003, 11:36 PM
cum salvez fazele,ca n-am gasit botonul :blink: "save"... help!
RaPiDuTz
21-11-2003, 09:22 AM
Pai ai instalat patchu ???
Te-ai dus la replay ???
Nu ai gasit o discheta mica la replay in timpul meciului ???
:P
wwwwwwwowwwwwwww ce bara am dat...
am ramas socat pe viata :P
de la 37 m ( dupa estimarile mele :P ) ... bara tranversala...... portarul era iesit !
Mah am auzit ca vor fi si gafe... voua va gafat portarul pana acum? Sau ce-l putzin portarul advers.... mie nu :(
sanshine
21-11-2003, 01:03 PM
pai cum numesti tu fazele alea cand, la suturile de la distanta, portarii doar intind mana, desi, daca ar sari mai curajos, ar prinde fara probleme? eu le zic gafe :)
RaPiDuTz
21-11-2003, 02:20 PM
Am reusit si eu o bara transversala de la mare distanta (Acu cateva zile...) :P
Gafe la mine s-au intamplat cateva...
Cea mai ciudata a fost cand am avut o ocazie,mingea a ajuns la portar dupa care
acesta mi-a dat-o pe jos mie fix in fata portii goale ,insa eu nu eram atent si am dat pe langa :D
eu am dat cu ronaldinhio un gol mishto de la distanta, a fost sut in transversala si gol, superb...
dar am mai si avut si faze penibile...autogoluri jenante...(dar incredibil de realistice)... :o
si din corner imi place cand dai pe driven sau cum si mergi cu jucatorul selectat prin careu si poti da goluri foarte mishto :P
la lovituri libere o singura data am dat o bara , daca era mia jos era gol la vinclu...dar nu prea am reusit sa stapanesc loviturile libere la jocu asta :(
hehe ... pot sa ma laud ca sunt as in dasttea :P
sanshine
Posted on Nov 21 2003, 02:03 PM
pai cum numesti tu fazele alea cand, la suturile de la distanta, portarii doar intind mana, desi, daca ar sari mai curajos, ar prinde fara probleme? eu le zic gafe*
eu m-am referit ... ca portarul sa scape mingea sau sa-i treaca printre picioare...ceva de genul asta :)
bogdan13
23-11-2003, 05:06 PM
Auzi aci gafa:Am trimis o minge in adnacime si am urmarit-o cu Mutu.Desi fundasul mi-a luat fata am urmarit in continurae,si fundasul da pasa la portar cu capu' da prea incet iar eu cum am urmarit am dat un sut de ala...ca nici n-a mirosit-o! :dansing:
vezi, de aici rezulta ca jocul e destul de real, si in realitate se intampla asta...in alte fifa nu vedeai asa ceva :mishto:
mie mi s-a intamplat ca sa dau o minge in adancime si unul dintre fundasii adversi au dat o pasa la portar insa mult prea tare... si portarul s-a balbait...... eu i-am luat mingea.........si...........si.........si......... ..... baraaaaaaa! :lol:
RaPiDuTz
23-11-2003, 10:56 PM
Yey , am reusit o ditamai torpila in bara transversala dupa care mingea a cazut in poarta :mishto:
JohnnyUSA
23-11-2003, 11:02 PM
Ca gafe ale portarului :
- Repunere din marginea careului exact la jucatorul advers .. dupa care urmeaza inevitabilul..;
- Niste balbaieli in suprafata de pedeapsa .. mai ales la cornere
- SI unele iesiri hazardate ..
.. cam asta am observat eu pana acum.
Edy_smf
24-11-2003, 07:11 PM
Cel mai penibil gol pe care l-am dat creodata!!!
Mingie trimisa in adincime cu 'A' de la mine din teren de pe partea dreapta de Lima.urmaita de carew care lufteaza???!!! :scaun: incredibil apoi vine din spate totii pe care il incarcasem la sut la maxim si.....LUFTEAZA si el???!!! :nashpa: intre timp portarul se aruncase la picioarele lui Carew si stupoare minigia se scurge incet ....direct in poarta de la cca 60 m....si Goooooaaaalll,Rooooma!!!!
Pacat ca nu stiu inca cum sta treaba cu salvatul si de mut ce ramasesem la faza asta nici nu mi-a venit sincer ideea sa salvez,iar acum ma oftic pt ca nu stiu daca o sa mai am ocazia sa vad asa ceva...
RaPiDuTz
24-11-2003, 07:45 PM
Hehe ... cred ca am inteles faza :P
Ai instalat patchu acela oficial ???
Nu iti apare o discheta mica la replay ???? (pe aia apesi ca sa salvezi :rolleyes: )
60 m ?!? :unsure: ?!?
WOW ! :mishto:
Marfa
sanshine
25-11-2003, 01:12 PM
am avut o lovitura libera din apropierea careului, dar era din unghi (portarul acopera cam toata partea). am zis ca asta e, hai sa incerc un sut pe coltul lung (desi mingea ar fi trebuit sa treaca prin portar ca sa intre in poarta :) ). am tras destul de tare, portarul a avut un reflex, a ridicat mainile (era sa-l loveasca mingea in fatza), si a respins in bara, dupa care a cazut pe jos. Mutu tocmai intrase in careul mic, a facut un stop pe piept si a intrat cu mingea in poarta :mishto:
deja ma enervez...
numai dau goluri din lov libera...
obtin numai cornere (respinge portarul) si in cel mai fericit caz ... bara... ! :(
Originally posted by RaPiDuTz@Nov 21 2003, 03:20 PM
Gafe la mine s-au intamplat cateva...
Cea mai ciudata a fost cand am avut o ocazie,mingea a ajuns la portar dupa care
acesta mi-a dat-o pe jos mie fix in fata portii goale ,insa eu nu eram atent si am dat pe langa :D
ASTA SA IN TAMPLAT SI LA MINE! :mishto:
RaPiDuTz
25-11-2003, 04:11 PM
:lol:
La mine 50% sanse sa dau gol din lovitura libera iar daca nu dau
o da portaru in corner si de acolo 50% sanse sa dau :mishto:
Edy_smf
25-11-2003, 06:43 PM
inca o gafa stupida...lovitura libera de la distanta,bara mingia revine la Dacourt,sut in portar mingea revine la Tomassi sut de la distanta apara portarul,mingia ajunge la un fundas advers care nu stiu ce a vrut sa faca dar a dat-o exact de-a lungul liniei portii echipei lui si....Chivu vine in forta din spate si suteaza in OUT de pe linia porti...sint cam imprecise suturile astea la fifa 2004 daca am reusit sa ratez chiar si de pe linia portii...:)
RaPiDuTz
25-11-2003, 07:21 PM
http://mods.soccergaming.tv/~iceblu/Ice/funny_post.gifBahahahaha
Dar vad ca esti x-pert in gafe :P
uff......... am tras de 5 ori consecutiv le-a aparat pe toate.....
nici nu apara bine se mai ridica odata... !
........defapt a 5-a ora a salvat unu din fatza portii <_<
yahoo
28-11-2003, 06:26 PM
:blink: Auu.......CE GoLLLLLLL !!!!!!! Lovitura libera directa batuta de RYAN GIGS (jucatorul meu preferat la LOVIRI LIBere)
shoot and what a goal thats a real beauty (Am trimis in VINCLU)
:cooool:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.