View Full Version : Solutii
M-am gandit ca una dintre cele mai bune solutii de a avea mai multi useri forum-ul vostru ... de la fifa romania ar fi sa punem cate un topic pe celelalte forum-uri foarte cunoscute din romania cu un link catre pagina voastra si o mica descriere... si atunci cu siguranta multi vor intra !!!
Ar mai fi o idee sa faceti un exchange de reclame cu alte site-uri .... !
Sa faceti reclama pe mirc ... pe alte canale chiar cu riscul de a lua ban... eu zik ca merita... !
Poate sa trimiteti un e-mai la .ro , poate va da site-ul la televizor... !
Mai vin cu ideei pe parcurs cand ma mai gandesc.... eu zik ca cea cu forumul e cea mai buna .... !
mns ce parere ai ... sunt bune ideile mele? eu o sa pun in aplicare cea cu forumul si cea cu mircu .... !
:huh:
stefan
15-11-2003, 11:13 PM
gandestete bine si zi ca poate cu ideile tale aduc si eu mai multi vizitatori pe saitu meu :P
eu zic ca is destui useri la forum, problema e ca foarte putini posteaza regulat, vreo 150 cred ca nu au depasit 10 posturi
da mai da.... din cate am vazut.... creca sunt vreo 8 pagini cu useri inregistrati care nu au nici un mesaj ceea ce e strigator la cer.... !
Serios acum ... creca sunt doar 15 maxim care posteaza regulat ... ! Restul din an in paste !
Ps... se apropie anu nou... ! :P
RaPiDuTz
16-11-2003, 04:58 PM
Yo zic ca si adresa site-ului e cam mare...
Ar fi mers mult mai bine de ex www.fifa.ro adik ar incerca lumea sa vada daca merge :mishto:
da ... corect dar.....
pentru alti din alte tari.... fifaromania reprezinta un punct de reper.... (la numele in sine ma refer)!
sanshine
17-11-2003, 02:48 PM
pai dupa ce am trecut la computergames au aparut intr-adevar multi useri noi, dar majoritatea intrau doar sa puna comentarii la stiri, si cred ca ati vazut unde se ajunsese. Cine e interesat cu adevarat de fifa isi gaseste drumul, n-aveti grija! :rolleyes:
LiviuRO
19-11-2003, 11:26 AM
Eu zic ca totti are dreptate, RECLAMA e cea mai buna! Link exchange cu site-uri legate de sport, jocuri, ca atunci cand va apare reclama aici sa nu fie d-aia cu XXX si alte prostii. Plus ca acum, un patch bine facut cu tot cu stadioane, fete, va avea cel mai mare succes! Si va aduce multi multi useri!
sanshine
19-11-2003, 11:58 AM
treaba aia cu patchul care aduce useri pe forum nu prea e adevarata. lumea vine, ia patchul si se duce sa-l joace, si mi se pare normal sa faca asta :) poate unul, doi, intra si pe aici, dar in nici un caz nu o sa vezi "multi multi" useri noi ;)
RaPiDuTz
19-11-2003, 03:33 PM
Da...
Asa faceam yo cu rcif-urile la fifa 2003,le luam , le instalam si intram in joc :D
hehe ... me too !
o idee ar fi .... avand in vedere ca multzi intra ... doar sa ia RCIF .... punetzi si voi o stire pe site (asa pt. chiori ) si spunetzi ceva.... de ex.: Senzational forum... daca nu intrati va ia mama dreq ( ultima parte am glumit :P )
RaPiDuTz
19-11-2003, 09:41 PM
Da pt ca multi cand intra pe site vad direct butonu
cu download pt a luat ceva si nu se mai uita si la altele nepasandu-le
de forum... :nebun:
sanshine
20-11-2003, 03:47 PM
si care-i problema cu asta? ce sa facem, sa-i fortam sa se inregistreze, sau sa dea mesaje inainte sa poate dlda? eu nu pot sa sufar site-urile de genul asta. daca nu au chef de discutii, asta e, nu e nici o problema. important e sa stie de site, si sa mai treaca pe aici, chiar si numai pentru dld.
Credeti-ma banner exchange-ul nu e o solutie profitabila, cei mai vechi forumisti stiu ca am avut o vreme banere din sistemul ClickMedia si aduceau foarte putini vizitatori, intr-o luni aduceau cam cat ne aduce acum computergames cateva zile...si oricum arata siteul naspa cu atatea banere de toata jena...nu sunt facute de profesionisti...si banerele noastre oricum nu erau puse pe siteuri care sa atraga vizitatori...
LiviuRO
22-11-2003, 02:57 PM
Sau, ar mai fi o solutie, s-ar putea incerca un "schimb de experienta"! Spre ex. Discobolus, de la dinamo-online, l-a convins pe Delwarte sa intre pe forum, sa discute cu cititorii. Poate ati putea sa convingeti pe "cineva" din lumea FIFA sa intre aici, faceti un topic, si pe urma cine e interesat, poate sa discute cu o "vedeta".
lol, e foarte greu de facut asa ceva...si in vara aveam niste intrebari, un fel de mininterviu cu unul dintre producatorii ea, dar totul s-a amanat pentru ca ei nu au mai avut timp ...
LiviuRO
22-11-2003, 04:25 PM
Nu conteaza, poa sa intre si o data pe luna. Tot e ceva! Sau invitati baieti de la SoccerGaming, Socceracess, Fifa french touch, pt. schimburi de experienta!
sanshine
24-11-2003, 03:31 PM
Originally posted by mns@Nov 22 2003, 03:52 PM
lol, e foarte greu de facut asa ceva...si in vara aveam niste intrebari, un fel de mininterviu cu unul dintre producatorii ea, dar totul s-a amanat pentru ca ei nu au mai avut timp ...
si nici cine stie ce intrebari nu s-au pus... scrisesem eu vreo 10 intrebari dastepte, dar cand sa le postez s-a blocat browserul, si mi-a fost lene sa le mai scriu o data :D
am gasit undeva pe un foruuuuuum super cunoscut ....... un topic in care se cerea forumuri misto..........
v-am adaugat.........
sa speram ca o sa vina valul ;)
LiviuRO
24-11-2003, 07:42 PM
Pai zi ce forum sa baga linku' sa mergem sa propunem si noi, ca poate dac vad oameni 3-4 insi care zic acelasi lucru chiar o sa intre!
http://forum.softpedia.com la site-uri personale... acolo e un topic forum
gogogo ! 8)
cred ca ar trebuii sa facetzi .... un subiect Fotbal interm
si un altul Fotbal extern
haaaac....parerea mea........ E ............. ca DA ! :betie:
LiviuRO
25-11-2003, 04:50 PM
Eu cred ca daca s-ar intampla asa, la "extern" s-ar posta de 10 ori. Plus ca zona de actiune ar trebui sa se concentreze pe FIFA, iar fotbalul sa fie in plan secund.
mns, ce se mai aude cu site-ul pt. TCM 2004?
ok....
a fost doar o idee ! :huh:
LiviuRO
26-11-2003, 02:59 AM
eu am postat la softpedia, recomand si altor membri, mai ales ca majoritatea posturile propun aceleasi sit-uri, si in afara de computergames, restul forumurilor (propuse acolo) sunt chiar nasoale!
Asa ca inregistrati-va si postati, la "site-uri personale".
D_Dogg - Forumul FifaRomania, pt. cei interesati de seria Fifa de la EA Sports, patchuri romanesti pt. seria Fifa (2002, 2003, 2004), usor de utilizat, in plus discutii aprinse despre fotbal (intern si international). ATENTIE, PROVOACA DEPENDENTA!
....frumos post...... bravo :mishto:
LiviuRO
28-11-2003, 09:07 PM
Thanks ;) , tot ce am zis e adevarat. Repet, ar fi frumos sa intre si alti useri sa faca acelasi lucru, poate da roade... :)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.