PDA

View Full Version : FIFA 07

Pages : [1] 2 3

Danzielman
28-07-2006, 07:36 AM
Am vazut ca pe fifa4fans s-au lansat doua videoclipuri cu fifa 07. Din pacate se pare ca nu va fi nimic special la joc si va semana destul de mult cu fifa 06 si WC 06. PES se pare ca este de acum cel mai bun joc de fotbal! Daca cei de la EA ar incepe un joc de la 0 sunt sigur ca ar iesi mult mai calumea... Oricum 80% din joc este din editile trecute! Uitativa la gameplay cu atentie si veti vedea ca portarul prinde mingea in acelasi fel si faza cu umar la umar de il tine pe Henry cel mai varza fundas din lume si nu-l ia Henry la viteza... :( Asta e...
Adresa: http://www.fifa4fans.de/index_e.php

fredala2003
28-07-2006, 10:11 AM
Hmmmm , iar o sa fie goluri din lovitura pe coltul portarului , si chestia aia cu penaltiu de da in bara si da gol cu burta , nu e fff reusit deocamdata . trebuie sa se trezeasca aia de EA Pt ca PES 6 se anunta fff bun . Si am citit pe fifa4fans ca se vor face schimbari la vreme , iarba , 8 moduri de a suta noi , ca adauga Turcia si Elvetia , si inca ceva despre cariera sau meniu . Gameplayul?

Jokes
28-07-2006, 10:34 AM
Mici schimbari doar atat,au imbunatati cazaturile si vad ca jucatorii alearga mai repede,in rest totul la fel ca la FIFA 06

Alex
28-07-2006, 10:39 AM
Astia de la EA incep sa devina din ce in ce mai penibili <_<

Danzielman
29-07-2006, 05:59 AM
Da, cred ca la pes 5 am regretat ca nu l-am jucat prea mult... dar daca pes 6 o sa fie cu toate ligile care le aleg sa fie cu licenta cred ca nu voi ezita nici macar o secunda sa aleg pes 6 in dauna fifa 07... Cred ca nu are rost sa mai aflam alte pareri ca sunt convins ca toata lumea e de acord daca vede videoclipurile... Jos cu productile de duzina :nashpa: vrem ceva de calitate la care producatori sa investeasca in joc, in sine, nu in publicitate...

Danezu
29-07-2006, 08:09 AM
Originally posted by Danzielman@Jul 29 2006, 06:59 AM
Da, cred ca la pes 5 am regretat ca nu l-am jucat prea mult... dar daca pes 6 o sa fie cu toate ligile care le aleg sa fie cu licenta cred ca nu voi ezita nici macar o secunda sa aleg pes 6 in dauna fifa 07... Cred ca nu are rost sa mai aflam alte pareri ca sunt convins ca toata lumea e de acord daca vede videoclipurile... Jos cu productile de duzina* :nashpa:* vrem ceva de calitate la care producatori sa investeasca in joc, in sine, nu in publicitate...
87325

BHA CARE STIE CAND APARE KITU CU ECHIPAMENTUL NOU A LU STEAUA k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) A APAR A LU RAPID SI DINAMO????????????

sdc
29-07-2006, 12:45 PM
mai are timp EA SPORT vreo cateva luni sa schimbe cate ceva.Cred ca au lansat acele filmulete special ca sa vada reactiile celor ce joaca fifa

SSORIN
29-07-2006, 02:20 PM
Am vazut si eu filmuletele si nu m-au impresionat deloc, am vazut cateva imbunatatiri la gameplay si cam atat. Sper ca si-au dat seama si cei de la EA de pericolul KONAMI si vor scoate ceva de calitate.

DeadHope
29-07-2006, 02:44 PM
Originally posted by Danezu@Jul 29 2006, 09:09 AM
BHA CARE STIE CAND APARE KITU CU ECHIPAMENTUL NOU A LU STEAUA k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) A APAR A LU RAPID SI DINAMO????????????
87327

Danezule, esti defect draga? Stai bland.
1) esti off-topic rau de tot
2) pt Rapid si Dinamo au aparut pe prima pagina
3) probabil o sa apara si cel al Stelei, eu unul am facut o varianta, insa trebuie putin modificata, pt ca la vremea respectiva nu stiam exact cum arata
4) ia de la mine niste warn, asa...ca sa ne imprietenim putin :cooool:

fredala2003
30-07-2006, 05:49 PM
mah e adevarat ca demo-ul o sa apara in august ? :huh:

Alex
30-07-2006, 06:02 PM
Se poate....dar nu mai devreme de 20 august!

juventus
31-07-2006, 01:06 PM
Interesante filmulete insa nu ne dovedesc schimbari majore :( asteptam demo sa vedem ce va fi

F.C. Brasov
31-07-2006, 01:19 PM
Sa speram ca FIFA 07 ne va indeplini cateva dorinte! Abia astept demo-ul!

crstn_savu
31-07-2006, 01:35 PM
Nu stiti cand apare varianta demo???... nu inteleg dc baga campionatul elvetiei si al nuj cui... mai bine l-ar baga pe al romaniei tzinand cont de evolutziile echipelor romanesti in europa.

mns
31-07-2006, 01:43 PM
Ca sa intrebe prostii ca tine. Tu in loc sa te joci Fifa, mai bine te-ai apuca sa inveti limba romana.

stelistul98
31-07-2006, 04:03 PM
Nici acuma,nu va fi divizia a , baga campionatul din norvegia si danemarca ,iar al romaniei nu ,ce draq (RUSINE EA SPORTS) :iamwithstupid: :iamwithstupid:

stefan
31-07-2006, 04:16 PM
Tu ai da de exemplu 1milion $ pe licenta ca sa ai vanzari de 10mii $ in Romania?

DarkComy
31-07-2006, 04:41 PM
Din ce am citit pana acum nici nu ma mai obosesc sa descarc filmuletele, e clar FIFA07=FIFA06 v.2.0 :lol:

ALEX_DUMY
31-07-2006, 06:17 PM
Liga 1 nu este in joc pentru ca EA nu scoate profit asa cum o face daca apar in joc campionatele din Norvegia, Coreea, Danemarca, mai nou Elvetia, etc. Sa speram ca vom avea o echipa la "Rest of the World", iar aceea ar fi Steaua ;)

stelistul98
31-07-2006, 11:31 PM
O sa ne multumim tot cu patch facute de fifaromania cu divizia a :lol:

CLAUDIO`7
01-08-2006, 02:03 AM
campionatul elvetiei era si in fifa 06 !

Tudorikfarafrik
01-08-2006, 06:44 AM
Din ce am vazut si auzit intr-un filmulet care incerca sa prezinte "noul" gameplay (yeah right...jeez),publicul nici nu reactioneaza cand arbitrul da un penalty sau cand executantul rateaza...Din ce am mai auzit se pare ca EA a imbunatatit fizica balonului...adica mingea se comporta mai natural,sare mai realistic...Se pastreaza executiile semnatura(adica alea de la WC06,adica alea furate de la PES :lol: :P ):loviturile libere ale lui R.Carlos(apropo daca pleaca de la Real prin Qatar??;)Ce rost mai are semnatura daca nici nu o sa fie in joc??),Lampard si cred Beckham...apoi driblinguri cel mai probabil Ronaldinho si C.Ronaldo.Cica jocul e mult mai dinamic si daca iti domini adeversarul si ai vreo 3,4-0 jucatorii tai incep sa joace mai relaxat(dau pase si centrari mai cu sictir)LOL...vorbele producatorilor,nu am inventat nimic.Hmm si unii zic ca o sa fie chiar mai bun decat PES6...been there done that... Let's hope tough..

fan_Dinamo
02-08-2006, 09:49 AM
din cate poze am vazut eu seamana mai mult cu un TCM

Jokes
02-08-2006, 09:58 AM
Originally posted by stelistul98@Aug 1 2006, 12:31 AM
O sa ne multumim tot cu patch facute de fifaromania cu divizia a* :lol:
87488

Parerea mea este ca mai bine il jucam cu patch facut de romania,cei de la EA Sports cine stie cum ar face liga noastra

Krieger
02-08-2006, 10:42 AM
E clar in cazu` asta... macar unde am ajuns si noi cu echipele ar fi trebuiut sa avem si noi divizia A, da` lasa ca se ocupa prietenii nostrii, nu ?:D

Alex
02-08-2006, 10:46 AM
Intelegeti odata ca puteam sa castigam Champions League si Cupa Uefa si tot nu aveam Divizia A in FIFA!

Sonic
02-08-2006, 01:40 PM
Am dat un searh pe net si am gasit primele poze din FIFA 07 , insa pozele sunt luate din varianta FIFA 07 de pe Xbox
Clic pentru poze (http://boards.ign.com/fifa_soccer/b5726/122071940/p1/)

stefan
02-08-2006, 01:55 PM
la FIFA WC 2006 au fost diferente majore intre versiunea pentru PC si cea pentru Xbox la capitolul grafica.

[K4]RedDog17
02-08-2006, 02:10 PM
From the sounds of it in the magazine, they say it's possibly going to beat PES. They said for the first time ever in a FIFA game, when they were told to stop playing after 4 hours none-stop, they were gutted! The ball physics are better and from what I saw in a screenshot, it showed $ not points, which means it's real cash guys.

You can bend corners now, goal keepers have loads more animations and players' like Ronaldinho, C ronaldo, Carlos, etc have their skill moves, Carlos has his free kick as will Lampard (both mentioned), so I'm guessing Becks will too!

'Glory mode' in the game is cool. Once you start winning 3, 4-0, the game realises you're the winning team and the animations of certain players' become rather 'show-off' like. It says 'cheekier' animations for passing, crossing, shooting, etc......but they said the game IS simulation and an interview with the guys in charge at EA say they didn't want the goalkeeping and shooting from the World Cup game. It says that shooting is based on more factors from;

They say if shooting isn't satisfying, your game is going to struggle, meaning they've really tried to make it rewarding. "we tried to simulate real football, so nailing the ball physicals was vital. For instance, spin is now integrated, so people can shank, slice and screw shots all over the place. We feel we've now achieved that vast variety of shots people see on the football pitch every Saturday afternoon. On top of that we've also added context sensitivity system. Lots of factors go into this, including shot speed, movement speed, kicking angle, whether you're under pressure, what speed the ball is coming at you and player skill"

Ratonu
02-08-2006, 02:18 PM
Ce scrie acolo suna bine, dar pozele nu mi se par deloc impresionante.

andreiutzu
02-08-2006, 02:21 PM
EA SPORTS™ FIFA 07™ - THE ANNOUNCED FEATURES:

EMOTIONS OF FOOTBALL: The crowd in the stadium reacts to your performance. Brillant move, nice passes, an overall ball possession and goals guarantees you an exciting crowd cheering for your team, singing, chanting, choreographing. BUT should you have trouble making the game, should you loose the control over the match, the stadium can easily calm down and the 12th player on the pitch is sent off!

INTERACTIVE LEAGUES: Take over your club and play against your rivals in the German Bundesliga, Premier League, the French or the Mexican First Division. If they play on the real pitch, it's also time for you to get on the gamepad. One match per week, like in the real world - with the original timetables from each league. If you win, your team is heading for the championship, but if you loose: It can become a shame for your club and all the fans. Weekly Podcasts with player interviews will be published on the official EA SPORTS websites and shown around the world. Become a world wide superstar of interactive football.

IMPROVED GAMEPLAY: FIFA 07 comes with a greatly imrpoved passing system and gameplay. Players collide on the pitch while they were fighting for the ball. An all new ball physic gives you a never before seen realistic "First Touch" - but beware! The pitch is getting important: Is it raining? Is the quality of the pitch poor? All of this is influencing the ball physics in FIFA 07.

STRIKERS AND GOALIES: Experience the brand-new shooting technique that allows you to have even more control over your shots and their precision.

IMPROVED MANAGEMENT MODE: Everything is real! Finances, press, fan reactions, and much more. Experience the world of a football coach. Brand-new in FIFA 07: Create your own club!

GAMING COMMUNITY: Play with up to 8 friends in the FIFA 07 lounge for the champions title. A new handicap system can be used to ensure equality of chances.

TOTAL AUTHENTICITY: FIFA 07 features 27 leagues from 20 different countries. More than 510 teams are licensed with their original kits and badges.

STILL UNCONFIRMED FEATURES:

- dynamic weather effects (i.e. sudden rain during the match)
- Swiss and Turkish league included
- PC version probably to feature NextGen graphic engine

(alpha cover image - not the final version)http://www.gfo2006.de/newspics/fifa07gencover.jpg

Ca$h_Ca$h_69
02-08-2006, 04:13 PM
Originally posted by stelistul98@Aug 1 2006, 12:31 AM
O sa ne multumim tot cu patch facute de fifaromania cu divizia a* :lol:
87488

am vazut si yo (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) filmuletzele alea . . . eu pe bune nu prea vad schimbari :D ca-m aceiasi grafica :( . . . mai tare ii Pes :fotbal:

Jokes
02-08-2006, 04:25 PM
Eu sunt mai taran asa dar jur ca habar n-am ce este ala dynamic weather effects ,adica incepe plaoia in timplu meciului. . . :blink:

SSORIN
02-08-2006, 04:32 PM
Ar fi frumos sa se schimbe vremea in timpul meciului, si sa isi aduca si ei aminte ca mai exista zapada.

JohnnyUSA
02-08-2006, 04:43 PM
Am vazut si eu cele doua filmulete puse pe site. Intr-adevar, apar mici imbunatatiri. Insa ca puncte negative:

1. Mingea sare aiurea indiferent de coliziune: jucator, pamant, plasa, bara;
2. Sutul in continuare nu este ..."SUT" sau ca sa ma exprim mai bine .. NU simti vere ca tragi cu adevarat la poarta, cei care joaca PES stiu despre ce vorbesc.

..oricum.. momentan nu este nici in stadiu ALPHA, multe se pot schimba. Ce-mi place la baieti este consecventa in a-i copia pe altii :-) - Cunoscatorii stiu la ce ma refer.

nigga_thebest
02-08-2006, 05:02 PM
parerea mea ca e mult peste World Cup .... Sunteti prea critici cu EA .... faza e ca au mai ramas niste chestii enervante... Portarul inca mai are niste reflexe ciudate care erau si la 06 chiar daca am vazut si plonjoane noi si ce spunea si JohnnyUSA sutul inca nu se poate compara cu senzatia care o simti cand sutezi la PES .... Probabil ca PES6 va fi peste fifa 07 dar cred ca ambele merita jucate :)

DarkComy
02-08-2006, 05:04 PM
Ce sa intelegem din coperta aia??? Ca este un joc despre fani ?? despre suporterii din tribune?? :P

johnny
02-08-2006, 06:12 PM
Originally posted by ALEX_DUMY@Jul 31 2006, 08:17 PM
Liga 1 nu este in joc pentru ca EA nu scoate profit asa cum o face daca apar in joc campionatele din Norvegia, Coreea, Danemarca, mai nou Elvetia, etc. Sa speram ca vom avea o echipa la "Rest of the World", iar aceea ar fi Steaua ;)
87468

dar nu cumva campionatul elvetian a fost si in 2005 si in 2006? :crazyboy:

SSORIN
02-08-2006, 06:22 PM
Nu era, a fost decat basel la rest of the world.

Jokes
02-08-2006, 08:31 PM
Originally posted by DarkComy@Aug 2 2006, 06:04 PM
Ce sa intelegem din coperta aia??? Ca este un joc despre fani ?? despre suporterii din tribune?? :P
87634

Coperta aia cred ca imi iese si mie daca ma straduiesc mai mult.Si cred ca cei de la EA fac jocul pe placul lor nu al gamerilor.

SSORIN
02-08-2006, 09:08 PM
Daca si fifa06 si fifa wc 06 au fost facute pe placul lor insemana ca habar nu au de fotbal. Sper sa nu fie asa si 07.

Myh@y
02-08-2006, 09:25 PM
daca ce am vz eu in filmuletele alea va fi fifa 07 inseamna ca isi vor pierde multi fani pt ca pes 6 va fi mult mai bun !!!!
de fiecare data ea sports incearca sa combine cate ceva de la pes si cu ale lor si nu le iese nimik scuze daca am fost prea dur da adevaru e ca daca o mai tin asa ea sports o sa se duca de rapa pt ca nu mai fac nimik bun !!!!!!!!!!!

SSORIN
02-08-2006, 10:11 PM
Nu se vor duce de rapa pentru ca nu se ocupa doar de fifa, mai produc si alte jocuri la care nu prea au concurenta(de ex : madden nfl,nba,nascar,nhl,etc ).

-yo-veve
02-08-2006, 10:12 PM
NBA 07 e super,cel putin la grafica,de ar fi si fifa la fel,ce marfa ar fii

Ca$h_Ca$h_69
02-08-2006, 10:25 PM
am si eu o problema. . . imi zicetzi si mie ce inseamna fusion match ?:D ca am jucat tcm 2005 mai putin dar vad ca toti vor fusion match. . . si eu nu stiu ce inseamna :(

sisu_stelistul
02-08-2006, 10:59 PM
Un meci din fifa manager sa-l joci in fifa.

F.C. Brasov
03-08-2006, 01:07 PM
Fusion Match iti da posibiltatea de a juca cu echipa la care esti manager. Poti sa joci chiar tu meciul, te transfera din Manager in FIFA.

stelist_4ever
03-08-2006, 02:33 PM
Auziti mah da oare la Fifa 2007 sper ca for pune si pe Juventus in C si transferurile jucatorilor ca daca nu e asa o sa fie destul de nasol :nashpa: Voi ce ziceti o sa le bage?

Alex
03-08-2006, 02:35 PM
Originally posted by stelist_4ever@Aug 3 2006, 04:33 PM
Auziti mah da oare la Fifa 2007 sper ca for pune si pe Juventus in C si transferurile jucatorilor ca daca nu e asa o sa fie destul de nasol :nashpa: Voi ce ziceti o sa le bage?
87724

Din cate stiu eu Juventus e in B nu in C, da` poate stii tu mai bine! :huh: Bineinteles ca o sa faca si transferurile si tot!

poli tm in fifa
03-08-2006, 02:37 PM
Originally posted by stelist_4ever@Aug 3 2006, 03:33 PM
87724

Ma omule Juventus ii in serie B nu in C
Si nu cred ca o sa o bage in B si nici transferurile nu cred ca vor fi cele recente (thuram,zambrota la barcelona,canavaro emerson si van nisterloi la real...... si care or mai fi)

scuze nu am vrut sa postez din moment ce a postat kellerman. da cred ca in timp ce scriam eu a postat el

Ratonu
03-08-2006, 02:47 PM
Am vazut si eu videoclipurile. Suturile inca arata destul de nasol, iar poarta nu pare a se apropia de 2,44 metri inaltime, desi parca s-a mai lucrat la latime.
Edit: M-am uitat mai bine si nu e buna nici latimea, era o impresie data de faptul ca inaltimea e chiar mai mica decat in versiunile anterioare.

poli tm in fifa
03-08-2006, 02:52 PM
ii aiurea ca iara dai gol din lovitura libera pe coltul portarului. as vrea sa se imbunatateasaca plonjoanele portarilor ca un plonjon sau doua parca is provenite din fifa 2003 :D:D:D

stefan
03-08-2006, 02:54 PM
Juventus va fi in B si vor fi si ultimele transferuri, la baza de date se lucreaza cam pana la mijlocul lui August in general.

poli tm in fifa
03-08-2006, 02:57 PM
Mersi stefane pt. veste!!!! asa o sa fie mult mai interesant si mai palpitant. sa o iei pe juve din serie B cu doar vreo 2-3 vedete si sa o promovezi. si daca mai vrei sa si castigi campionatu cu ea

F.C. Brasov
03-08-2006, 03:34 PM
Si ar mai trebui adaugate si niste scheme ceva. Iar calitatile jucatorilor sa se vada pe teren, exp un jucator de 80 sa il ia la viteza pe unul de 50-60. Oricum mai trebuie mult de lucrat pana cand vor scoate cei de la EA Games un joc perfect!

poli tm in fifa
03-08-2006, 03:40 PM
niciodata ea nu va scoate un joc perfect fiindca nimeni nu ii perfect :D:D:D

F.C. Brasov
03-08-2006, 04:03 PM
Perfect poate nu, dar aprope de perfect cred ca se poate cu siguranta... :D

Acum ramane de vazut ce vor face cei de la EA Games.

[K4]RedDog17
03-08-2006, 04:59 PM
sper sa-l bage si pe mutu la fiorentina si sa nu fie un nume generic..sa aiba fatza facuta si sa fie cam de 90 la rating.

stefan
03-08-2006, 05:04 PM
Probabil Mutu nu va fi, si oricum nu cred ca merita chiar 90.

F.C. Brasov
03-08-2006, 05:08 PM
Mutu merita cam 80... maxim 85.

-yo-veve
03-08-2006, 06:29 PM
Se vorbea de Juve mai devreme,stau si ma intreb cine nu o sa inceapa cu JUVE,aaa si mai bine zis,o sa se poata juca cu JUVE,probabil ca in TCM07 nu prea cred,insa in fifa conteaza jucatorii si cum JUVE are un lot!!(sa-mi zica si mie,cineva, un jucator nou cunoscut sau care a mai ramas prin lot)probabil ca in FIFA 07 o sa mearga sa antrenezi JUVE din cauza lotului!!!

Alex
03-08-2006, 06:37 PM
Juventus va fi si in Fifa si in FM, nu mai spuneti prostii, Juventus are contract cu FifPro iar EA de acolo cumpara licentele si sunt multi fani FIFA care sunt si fani Juventus si vor juca cu ea! Ca jucatori care INCA au mai ramas: Buffon, Del Piero, Trezeguet, Nedved, Ibrahimovic si lista poate continua!

F.C. Brasov
03-08-2006, 06:37 PM
Poti antrena orice echipa care este in FIFA 07. Nu conteaza ce jucatori ai si ce jucatori iti trebuie. Poti sa antrenezi si echipa FC XYZ, da' doar daca acea echipa este in FIFA 07!

[K4]RedDog17
03-08-2006, 09:50 PM
Originally posted by F.C. Brasov@Aug 3 2006, 07:08 PM
Mutu merita cam 80... maxim 85.
87744

adica merita anul trecut 89 cand era la juventus si acum nu merita 90?! :fotbal: ..cand este in reala crestere de forma? :blink: oricum nu conteaza cat e rating-ul.important e sa fie bagat in fifa 07..poate rezolva baietii de la EA probema cu licenta.
in situatia lui mutu mai sunt si alti jucatori(mai cunoscuti)?? pentru care EA SPORTS nu are licenta?
si era sa uit..chivu mi se pare ca este subevaluat..doar 81 la rating in fifa05 si 06..poate acum o sa fie de macar 85. :rolleyes:
:romania: :romania: :bere:

F.C. Brasov
03-08-2006, 10:04 PM
Legat de Mutu. Nu cred merita el mai mult de 90! Daca era asa de bun cum spui tu ar trebui sa joace la un club mai mare decat Fiorentina!!!

Alex
03-08-2006, 10:17 PM
1. Sunt slabe sanse sa fie Mutu in Fifa 2007.
2. La cate a facut eu nu ii dau nici 50 :P

sdc
04-08-2006, 08:42 AM
Mutu cand a fost la o echipa mai mica,de ex.Parma,a facut treaba buna.Sa vedem ce va fi acum.Totusi e un jucator care merita un skill de 85 macar in fifa

[K4]RedDog17
04-08-2006, 09:09 AM
Originally posted by F.C. Brasov@Aug 4 2006, 12:04 AM
Legat de Mutu. Nu cred merita el mai mult de 90! Daca era asa de bun cum spui tu ar trebui sa joace la un club mai mare decat Fiorentina!!!
87773

am zis ca merita 90 si nu mai mult de 90...pay atention! :mishto:

sisu_stelistul
04-08-2006, 03:13 PM
DUpa aparittia primelor poze, se pare ca grafica nu este prea imbunatatia, dar nici pozele nu sunt de o calitate foarrte buna.
Mie mi s-au parut de calitate slaba, interesanta o sa fie chestia cu interactive league, dar sa vedem ce lag va fi.

Ratonu
04-08-2006, 04:07 PM
Originally posted by sisu_stelistul@Aug 4 2006, 04:13 PM
dar nici pozele nu sunt de o calitate foarrte buna.
87812

Dimpotriva, pozele sunt ultraprelucrate, dar degeaba.

Jokes
04-08-2006, 04:34 PM
Daca vor sa-si pastreze renumele ar trebui gameplay-ul se fie aproape perfect,grafica este aproape identica cu FIFA 06.Din imaigini poti usor sa-l confunzi cu 06.Nici anul asta nu rupe gura targului.

fredala2003
04-08-2006, 05:14 PM
hmmm , daca jocul va fi cum e in ultimul filmulet pus pe site , eu zic ca ar fi un fifa2007 reusit !! dar ca si anul trecut sar putea ca ce e in filmulete sa nu fie in joc !!

sisu_stelistul
04-08-2006, 05:33 PM
Originally posted by fredala2003@Aug 4 2006, 07:14 PM
hmmm , daca jocul va fi cum e in ultimul filmulet pus pe site , eu zic ca ar fi un fifa2007 reusit !! dar ca si anul trecut sar putea ca ce e in filmulete sa nu fie in joc !!
87815

Stiu ca sunt cam offtoic, dar ce a fost in filmulete si nu a fost in joc anul trecut?

SSORIN
04-08-2006, 05:58 PM
Din filmulet am observat imbunatatiri la gameplay, niste executii pe care la 06 nici nu visai sa le executi, insa in poze am vazut aceeasi fata la mai multi jucatori(la acest capitol cred ca nu modificat nimic).

Jokes
04-08-2006, 06:30 PM
Tu ce credeai,este FIFA 06 editat,este asa cum ne-am obisnuit in fiecare an.Eu nu sunt asa incantat de ce-am vazut,driblingurile alea mi-au placut dar cam atat.

Danzielman
04-08-2006, 06:33 PM
Unele sau cel putin un film de anul trecut au fost cu execuitii care s-au intamplat in realitate! Il aratau pe Zidane cum tragea ca in finala cu Leverkusen, pe Rooney cum dadea un gol cu efect... Si acum in filmul nou l-am vazut pe Cristiano Ronaldo cum dribla superb, pe Ronaldinho cum batea lovitura libera in stil caracteristic... Dupa parerea mea sansele sunt 50% - 50% sa fie lucrurile in joc...

SSORIN
04-08-2006, 06:35 PM
Daca nu vor fi inseamna ca vom juca tot 06.

-yo-veve
04-08-2006, 06:57 PM
FIFA 06 RULZZZ<fie cea din filmuletle de anul trecut!!!!

JohnnyUSA
04-08-2006, 07:05 PM
Din ce am vazut in filmuletul ala introductiv... e praf.. aceleasi suturi "fara esenta".. parca este un joc de pinball.. plus ca observ chestii "imprumuate" gen fakeshot.. SHAME EA.

spidyp77
04-08-2006, 08:27 PM
Din ce am vazut in Fifa 07 Intro movie mi-a placut aproape tot.
Macar de-o fi asa.
Si totusi cred ca n-o sa fie si o sa trebuiasca sa asteptam patchuri de gameplay si de gazon si cre ca o sa ma rezum la PES6.

Krieger
05-08-2006, 12:28 AM
pai cate patch-uri au lansat pt fifa06 ca eu nu`l am decat pe ala pt play online bla bla bla ?!
orcium... eu cred ca va fi ceva foarte frumos. Nu`mi ramane sa astept decat varianta finala a RLSP 2007 :D Sper ca va fi asa ceva, da ? :P

stelist_4ever
05-08-2006, 12:58 AM
Mah in legatura cu chestia aia cu Juve in C am gresit eu recunos :oops: da nu am vrut sa mai adaug un mesaj pt a ma corecta nu trebuia sa sariti asa :angry:

Tudorikfarafrik
05-08-2006, 09:12 AM
Mda...am vazut si eu intro-ul si e entuziasmant,insa m-am fript anul trecut cand am vazut niste screen-uri de la FIFA06 si mi-am facut tot asa sperante asa ca sunt circumspect...insa daca intradevar gameplayul este asa cum il arata filmuletul ,si asa se pare ca este, atunci FIFA07 va fi un joc mai dinamic,mai interesant si mai atragator...fentele,suturile si animatiile par a fi facut un pas marisor inainte...grafica este cam aceeasi,fetele necunoscutilor arata iar ca niste :greata: ...SA SPERAM CA VA FI BUN ! Apropo daca voi fi iarasi dezamagit devin pesoman ! :saliveaza:Si cred ca nu numai eu,asa ca atentie EA ca pierzi fani in toata lumea,nu numai in Vest! :crazyboy:

pikciu
05-08-2006, 09:51 AM
mie nu mi se pare nici o diferenta majora fata de 06. ma refer la jocul propriu-zis. aceleasi pase cu jucatorii parca se rup, in sfarsit, nu o sa mai fie o dezamagire pentru ca stim la ce sa ne asteptam acum.

stelist_4ever
05-08-2006, 01:41 PM
Mah eu zic ca nu o sa fie prea multe diferente stiu sigur ca o sa fie un pic mai bun decat 2006 asta e asteptam se vedem ce aduc cei de la EA sper sa nu fie o mare dezamagire :nashpa:

LaTin
05-08-2006, 02:11 PM
Originally posted by Danzielman@Jul 29 2006, 06:59 AM
Da, cred ca la pes 5 am regretat ca nu l-am jucat prea mult... dar daca pes 6 o sa fie cu toate ligile care le aleg sa fie cu licenta cred ca nu voi ezita nici macar o secunda sa aleg pes 6 in dauna fifa 07... Cred ca nu are rost sa mai aflam alte pareri ca sunt convins ca toata lumea e de acord daca vede videoclipurile... Jos cu productile de duzina* :nashpa:* vrem ceva de calitate la care producatori sa investeasca in joc, in sine, nu in publicitate...
87325

Acum am vazut postul tau... Sa stii k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) ptr licente si ligi exista patchuri ! dak (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) am voie itzi pot recomanda un site de unde le poti descarca... :naughty:

swisstec_37
05-08-2006, 03:22 PM
Swiss League, parca asa ii spunea, a fost si in Fifa 2006, si in Fifa 2005, si in Fifa 2004, in Fifa 2003 nu-mi mai amintesc... :D

Danzielman
05-08-2006, 06:08 PM
Originally posted by LaTin@Aug 5 2006, 03:11 PM
Acum am vazut postul tau... Sa stii k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) ptr licente si ligi exista patchuri ! dak (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) am voie itzi pot recomanda un site de unde le poti descarca... :naughty:
87873

Cred ca daca dai personal message nu se supara nimeni! :)

Bogdan_RBF
05-08-2006, 08:24 PM
Originally posted by Krieger@Aug 5 2006, 02:28 AM
pai cate patch-uri au lansat pt fifa06 ca eu nu`l am decat pe ala pt play online bla bla bla ?!
orcium... eu cred ca va fi ceva foarte frumos. Nu`mi ramane sa astept decat varianta finala a RLSP 2007 :D Sper ca va fi asa ceva, da ? :P
87850

scuze,sa nu va suparati pe mine ca nu vreau sa fac reclama,doar sa ajut...uite siteul de unde poti lua mai multe patchuri pt fifa 06 si nu numai(in caz ca nu stiai)

http://downloads.soccergaming.com/main.php?game=Fifa%2006

DeadHope
05-08-2006, 10:28 PM
1) era vorba de patchuri oficiale EA (parca)
2) toata lumea stie siteul ala; e printre cele mai cunoscute din lume

Cat despre FIFA 07, `om trai si `om vedea

CHaNc3
05-08-2006, 11:07 PM
dar in fifa 2007 nu o sa fie kit-urile cele noi pentru sezonul 2006/20007?
k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) din cate am vazut in filmulete nu par a fii ultimile :D :fotbal:

SSORIN
05-08-2006, 11:23 PM
Vor fi cu siguranta in versiunea full, mai e destul pana va aparea asa ca au timp sa se ocupe si de ele.

Bogdan_RBF
06-08-2006, 12:46 AM
Originally posted by DeadHope@Aug 6 2006, 12:28 AM
1) era vorba de patchuri oficiale EA (parca)
2) toata lumea stie siteul ala; e printre cele mai cunoscute din lume

Cat despre FIFA 07, `om trai si `om vedea
87888

"pai cate patch-uri au lansat pt fifa06 ca eu nu`l am decat pe ala pt play online bla bla bla ?!"

din cate vad eu aici nu prea imi dau seama daka (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) e vorba de patchuri oficiale sau neoficiale sau altele...in fine,daka (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) am deranjat cu ceva imi cer scuze...asta e!

ionut_blue_lion
06-08-2006, 12:20 PM
LA MULTI ANI PT FIFA ROMANIA!

Tudorikfarafrik
06-08-2006, 02:00 PM
Nu aici...stiu ca vreti sa fiti vazuti cum le urati la multi ani celor de la fifaro dar nici chiar pe un topic care nu are nici o legatura cu aceasta aniversare...back on topic !
Are cineva detalii in legatura cu noul feature al jocului si anume Interactive Leagues?...nu prea am insteles cu ce se ocupa din interviul luat producatorului si as vrea sa aflu mai exact ce face.

mns
06-08-2006, 02:01 PM
Numai asa ca idee. NU va luati dupa zvonuri de pe alte site-uri legate de Divizia A sau echipe romanesti in Fifa. Toate zvonurile sunt false. Credei-ma, stiu.

sdc
08-08-2006, 12:05 PM
nu e nimic rau in asta

mns
08-08-2006, 01:01 PM
Nu e nimic rau in ce?

lordalxg
08-08-2006, 09:06 PM
90% fifa 07 va fi la fel ca 06... se schimba lotirile, putin grafica si vreo 20% din gameplay... ca in fiecare an. Cat despre pes... nu prea am jucat, dar am observat ca e mult mai dinamic si mai complex. Probabil lumea se joaca mai mult fifa pentru ca au licentele cluburilor. Daca apare asta in pes fifa o sa dispara... parerea mea

reddoggy4ever
09-08-2006, 11:15 AM
ENHANCED MANAGER MODE: Everything is real. Real money, youth player development, press and fan reaction. You'll even see wear on the pitches as a season progresses. Immerse yourself completely in the world of a football manager. New this year – create your own club

Interesante chestii :D

Alex
09-08-2006, 11:25 AM
Astea sunt luate din Fifa Manager!

JohnnyUSA
09-08-2006, 11:29 AM
pff.. aceleasi blitz blizzuri pentru a lua ochii poporului. Acelasi fifa imbracat in hainute noi si lucioase, in spate avand acelasi motor falimentar. Cel putin astea sunt primele impresii.

stefan
09-08-2006, 11:31 AM
Din cate se pare incearca sa vanda doua jocuri cu continut aproape identic, in FIFA mai joci din cand in cand cate un meci dar esti si manager, in FIFA Manager esti manager dar poti avea control asupra unui singur jucator in timpul meciului.

reddoggy4ever
09-08-2006, 11:40 AM
Nu condamnati jocul inainte sa apara....aparentele mai inseala stiati nu? :D poate va fi un joc frumos si yo (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) asta sper :mishto:

lordalxg
09-08-2006, 11:48 AM
Eu cred ca ar cam trebui condamnat. Am vazut filmuletele cu gamplay-ul si nu am reusit sa vad decat 2 diferente:
1. ai mai multe sanse sa depasesti adversarul in viteza
2. loviturile libere par a fi aparate mai greu de portar
Dar probabil si diferentele astea 2 sunt minore si putini le-ar observa

PICIU
09-08-2006, 01:12 PM
Cui nu-i convine cum o sa fie FIFA 07 sa nu joace,doar nu va obliga ashtea de la EA sa-l jucati

stefan
09-08-2006, 01:18 PM
In stilul asta in 2 ani nu o sa il mai joace nimeni :P

SSORIN
10-08-2006, 09:42 AM
Daca se va ajunge la asta poate ca vor face un joc bun.

sdc
10-08-2006, 09:57 AM
Originally posted by mns@Aug 8 2006, 02:01 PM
Nu e nimic rau in ce?
88099

scuze mns am postat eu gresit,era o replica la altceva

lordalxg
10-08-2006, 03:47 PM
Originally posted by stefan@Aug 9 2006, 02:18 PM
88201

Atat timp cat va fi singurul joc din categorie cu toate licentele in regula va rezista pe piata.

Tudorikfarafrik
10-08-2006, 04:53 PM
Din pacate un joc cat de cat nou (de la EA cel putin...) vom vedea cel mai devreme la anul adica in 08...07 pare un 06 cu gameplay imbunatatit,mai multe animatii,dynamic weather si cam atat....a si liga turca...uraaaaa :saliveaza: exact ce lipsea jocului...cred ca era cel mai mare neajuns al seriilor fifa... <_<

vladUTZ
10-08-2006, 07:11 PM
Originally posted by Tudorikfarafrik@Aug 10 2006, 06:53 PM
Din pacate un joc cat de cat nou (de la EA cel putin...) vom vedea cel mai devreme la anul adica in 08...07 pare un 06 cu gameplay imbunatatit,mai multe animatii,dynamic weather si cam atat....a si liga turca...uraaaaa :saliveaza: exact ce lipsea jocului...cred ca era cel mai mare neajuns al seriilor fifa... <_<
88334

100% de acord cu tudorikfarafrik

vladUTZ
11-08-2006, 02:14 PM
Eu am TV TUNER si daca vreti va fac rost nishte imagini pentru TV PATCH care va fi in RLSP_2007....(ex: grafica la afisarea jucatorilor de la inceputul meciului,cand iau cartonase,cand arata scorul,etc.)
Lasati un raspuns ca sa stiu daca ma apuc de treaba

SSORIN
11-08-2006, 02:33 PM
De unde stii ca va fi ?!

stefan
11-08-2006, 02:42 PM
Am incercat si la 2006 sa fac asa ceva, nu poti sa faci decat culorile si o forma aproximativa, ca sa iasa exact ca la TV e aproape imposibil, deci nu mi-am mai batut capul. Nu mai vorbiti de ce va fi in RLSP 07 ca deocamdata nu o spus nimeni ca vom face acel patch.

vladUTZ
11-08-2006, 02:56 PM
1.Daca nu s-ar mai scoate nici un patch, atunci de mult timp fifa romania nu mai exista.....iar din moment ce exista,va asigur eu ca vor mai aparea patch-uri...sau cel putin asa sper
2.Asa-zisul "tv patch" va contine sigla televiziunii (ex:Tvr1,ProTV,etc.) + grafica la afisarea jucatorilor de la inceputul meciului,cand iau cartonase, la schimbari sau cand va fi afisat scorul la sfarsitul meciului....atat
Eu deja m-am apucat de "colectionat" imagini (deocamdata de pe tv sport)...si il rog pe stefan / mns sa incerce...nu trebuie neaparat sa fie EXACT ca la TV....aproximativ...sa nu uitam ce frumos a aratat fifa 2002 si 2003 cu un TV PATCH... jucai fifa mai mult de dragul graficii...deci nu e foarte mult de munca (la acest patch) eu oricum voi continua sa iau imagini de pe mai multe posturi de televiziune iar voi il veti alege pe cel mai bun :mishto:

juventus
11-08-2006, 03:13 PM
Mau entuziasmat destul de tare aceste filmulete fiind un iubitor de driblinguri daca stie cineva niste filmulete la fel de bune si de la PES 6 il rog sa imi lase linkuri deabea astept sa joc aceste 2 jocuri

http://www.pgl.ro/forum/showthread.php?t=18917

P.S. Ultimile 2 filmulete

F.C. Brasov
11-08-2006, 03:59 PM
VladUTZ daca tu spui ca nu e greu de facut un asemenea patch, de ce nu te ocupi tu sa faci acel patch?

vladUTZ
11-08-2006, 04:49 PM
Originally posted by F.C. Brasov@Aug 11 2006, 05:59 PM
VladUTZ daca tu spui ca nu e greu de facut un asemenea patch, de ce nu te ocupi tu sa faci acel patch?
88474

Din moment ce n-am facut in viata mea un astfel de patch habar n-am cum se face,dar decat sa creezi diferite ligi, e mai usor sa umbli la grafica....iar daca stiam sa fac eu un astfel de patch stai linistit ca imi faceam singur

NU FACEM RECLAMA UNOR PERSOANE CARE FURA DE LA NOI

stefan
11-08-2006, 06:19 PM
In primul rand nu e chiar asa usor sa facia sa ceva, si in al doilea rand aici se discuta despre FIFA 07, nu despre tv patchuri, RLSP sau despre un anumit site de 2 lei.

razvann
12-08-2006, 11:59 AM
Din ultimele poze, cele cu Barcelona, am vazut ca este prezent semnul Nike. Sa inteleg ca sigla nike va fi la toate echipele sponsorizate de ei? Ar fi frumos, pentru ca era destul de nasol sa vezi echipamentele echipelor fara sigla. Macar asta este un lucru bun. Restul vom vedea cand va aparea.

Ghost
12-08-2006, 12:28 PM
"game from EA SPORTS is released to stores across Europe on September 29, 2006."

Danzielman
12-08-2006, 11:37 PM
Originally posted by razvann@Aug 12 2006, 12:59 PM
Din ultimele poze, cele cu Barcelona, am vazut ca este prezent semnul Nike. Sa inteleg ca sigla nike va fi la toate echipele sponsorizate de ei? Ar fi frumos, pentru ca era destul de nasol sa vezi echipamentele echipelor fara sigla. Macar asta este un lucru bun. Restul vom vedea cand va aparea.
88557

Vestea ca s-au inteles cu Nike e cam veche pe-aici. :P

Bogdan_RBF
13-08-2006, 03:04 AM
Originally posted by stefan@Aug 9 2006, 03:18 PM
88201

ca bine zici...sa trecem pe PES? hmm...nu stiu daca e o idee prea buna,ca si aia au scapariloe lor...apropo,mie cel mai reusit mi s-a parut FIFA 2005...cel mai tare din f.multe pcte de vedere,parerea mea.2004 a fost inceputul a ceva mai bun decat 2003,2005-apogeul acelui inceput si o consolidare destul de buna,doar ca 2006 a insemnat inceputul distrugerii a ceea ce s-a facut in 2004-2005,macar daca continuau in acelasi stil era grozav,dar se pare ca nu,iar 2006WC-penibil,no comment...2007-sa speram ca o sa fie mai bun,dar nu prea cred...si vb.cu "speranta moare ultima"...nu prea mai cred ca ii valabila,cel putin pt.mine nu mai inseamna mare lucru in ceea ce priveste pe cei de la EA si munca lor la FIFA...asta e...

PS.si totusi,pana la urma,care ii data lansarii pt FIFA 07??? 29sept,3oct....sau mai incolo de atat?...asa ceva am vazut pe un site:
UK RELEASE
29-Sep-2006

NORDIC RELEASE
28-Sep-2006

US RELEASE
03-Oct-2006

shadow
13-08-2006, 02:48 PM
uitati un filmulet cu driblingurile din fifa 07
http://www.youtube.com/watch?v=whvNTko1isM

iar pe acest site: http://www.youtube.com/results?search_query=fifa+07 puteti gasi o gramada de filmulete din fifa 07

ionut_blue_lion
13-08-2006, 02:57 PM
e nasoala faza cu plasele statice ...nu se misca deloc la contactul cu mingea!

pikciu
13-08-2006, 02:59 PM
si precis driblingurile alea se vor putea face... asta e doar ca sa impresioneze gamerii sa cumpere jocul.

shadow
13-08-2006, 03:02 PM
pikciu --> e clar ca vor fi foarte greu de facut acele driblinguri,presupun ca mai usor se vor face cu ajutorul unui gamepad,insa si asa va fi destul de greu.

Alex
13-08-2006, 03:04 PM
am vazut niste driblinguri care sunt extrem de greu de facut si in viata reala, cu atat mai putin in joc!

shadow
13-08-2006, 03:09 PM
Originally posted by kellerman@Aug 13 2006, 05:04 PM
am vazut niste driblinguri care sunt extrem de greu de facut si in viata reala, cu atat mai putin in joc!
88696

iti dau dreptate aici,mai ales driblingul in care jucatorul prinde mingea intre picioare si sare printre 2 adversari mi se pare destul de exagerat.

Alex
13-08-2006, 03:12 PM
La ala ma refeream si eu :P

vladUTZ
13-08-2006, 08:40 PM
Scuze anticipat pt off-topic: Avand in vedere ca Stefan se va retrage, vreau sa-i urez multa bafta la BAC si sa stie ca FifaRomania fara el e ca si cum ai juca fotbal fara porti....degeaba.

Alex
13-08-2006, 09:17 PM
puteai sa ii dai un pm

vladUTZ
14-08-2006, 02:11 PM
Cum se numeste noua minge de la fifa (nou-aparuta care se foloseste si in Romania (Liga I)?

bstef
14-08-2006, 02:21 PM
eu stiu ca este de la nike...nu stiu daca are un nume

Tudorikfarafrik
14-08-2006, 04:11 PM
Nike Aerow II...get back on-topic <_<

Denylson
14-08-2006, 04:45 PM
Dar de faza aia cand face braziliana si mai da mingea peste ala ce ziceti ?

JohnnyUSA
14-08-2006, 05:38 PM
chestii de luat ochii la lume.. cate braziliene vedeti voi ca fac jucatorii in meciurile de zi cu zi? ( si nu ma refer la divizia A.. ci la campionatele tari ) daca-mi aratati macar 2, este ok.

lordalxg
14-08-2006, 06:55 PM
Eu consider ca fentele astea sun tfacute doar ca sa ia ochii pietei, asa cum au mai zis si altii. Si inainte sa apara fifa 06 am vazut un trailer care cuprindea f multe driblinguri. Eu am reusit sa fac o singura data o fenta mai misto la fifa 06, cu Ronaldinho (eram in viteza si am apasat pe z + niste sageti dar nu mai stiu care si jucatorul a trecut mingea cu picorul drept, prin spatele piciorului stang si apoi a continuat alergarea).

PICIU
14-08-2006, 09:12 PM
o sa vedeti cand o sa apara jocul ce puteti face si ce nu puteti

johnny
16-08-2006, 08:26 PM
Originally posted by ionut_blue_lion@Aug 13 2006, 04:57 PM
e nasoala faza cu plasele statice ...nu se misca deloc la contactul cu mingea!
88691

si nu se poate face nimic ca sa fie flexibile ca in 06?

ionut_blue_lion
16-08-2006, 09:27 PM
nu stiu dar e super-naspa,parca ar fi din sarma!

Tudorikfarafrik
17-08-2006, 07:52 AM
Cred ca la full nu vor fi asa...nu stiu de ce zic asta...da' simt ca o sa fie bine :lol:

Krieger
17-08-2006, 08:38 AM
Ce mah, a aparut demo-ul fifa07 ? ? :o

poli tm in fifa
17-08-2006, 09:03 AM
nu a aparut nici un demo. da faza cand face braziliana si da mingea peste el si mai face cateva duble e destul de greu sa o faci.oricum o sa cumpar jocu indiferent ca is schemele alea sau ca nu is

bstef
17-08-2006, 10:12 AM
sincer...eu cred ca vei putea face toate schemele dar , cu jucatori buni...bineinteles va fi greu dar...nu cred k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) au facut schemele doar sa ne amageasca...adica sa ni le arate si in joc sa nu fie.sper sa fie oricum :mishto:

PICIU
17-08-2006, 11:14 AM
le vei putea face dar foarte foarte greu

Krieger
17-08-2006, 09:19 PM
Foarte optimist... si`n fifa 06 ieseau niste scheme destul de frumose prin combinatii ciudate de shift`uri si Z`uri... Trebe sa apara o imbunatatire ca astia sunt pe drumul cel bun :D

ionut_blue_lion
17-08-2006, 09:55 PM
cat costa jocul?

BTW:imi mai luati si mie din WARN :unsure:

PLS PLS PLS PLS! :cuminte:

Freez
17-08-2006, 09:57 PM
Hei frate chestia este ca nu e chiar asha usor sa proectezi un joc o sthiu din propria experienta a varului meu care nu vreu sa ma laud dar(e printre cel mai tare in calculatoare si jocuri din romania) voi vreti ca fifa 2007 sa fie impecabil ca in realitate trezitiva !! nu au cum sa atinga limita perfectiuni pe an ce trece vor mai face perfectiuni voi ce va asteptati sa fac fifa 2007 perfect si pe urma ce sa mai faca ?? :da: asta e din ce am vazut eu nu prea e cine stie ce dar treb sa induram chestia ka nu e liga 1 NU INTELEG DE CE DUPA MINE AR TREBUI SA FIE DUPA PARCUSUL IN EUROPA!! oricum atat am avut de zis daca vreti sa ma contactati ma gasiti la id de mess freez_ice_2006 Pe Curand..... :pimp:

mns
17-08-2006, 10:16 PM
:unsure:

vladUTZ
18-08-2006, 03:33 AM
100% de acord cu Freez
BTW: Imi luati si mie din warn va rog frumos :cuminte: :zzzz: M-am facut baiat cuminte :P :cuminte:

Tudorikfarafrik
18-08-2006, 07:43 AM
Bai da' cititi naibii si ce s-a mai discutat pana acum...Liga I nu e in joc fie pentru ca nu ar mari profitul celor de la EA destul de mult (si ei au considerat ca nu se merita sa o bage in joc) sau pentru ca nu au obtinut licentele pentru campionatul nostru... :scaun:Si daca ne multumim cu putin jocul asta nu o sa mai evolueze niciodata...Si nu le mai purta atata mila,ca saracutii de ei,au tehnologia necesara si iau bani cu caru' pe niste jocuri care se incapataneaza sa ramana doar niste versiuni imbunatatie alea Fifa 2003... :naughty:

Freez
18-08-2006, 11:28 AM
Hei frate chestia este ca nu e chiar asha usor sa proectezi un joc o sthiu din propria experienta a varului meu care nu vreu sa ma laud dar(e printre cel mai tare in calculatoare si jocuri din romania) voi vreti ca fifa 2007 sa fie impecabil ca in realitate trezitiva !! nu au cum sa atinga limita perfectiuni pe an ce trece vor mai face perfectiuni voi ce va asteptati sa fac fifa 2007 perfect si pe urma ce sa mai faca ?? asta e din ce am vazut eu nu prea e cine stie ce dar treb sa induram chestia ka nu e liga 1 NU INTELEG DE CE DUPA MINE AR TREBUI SA FIE DUPA PARCUSUL IN EUROPA!! oricum atat am avut de zis daca vreti sa ma contactati ma gasiti la id de mess freez_ice_2006 Pe Curand..... :zzzz: :pimp:

Tele`Santana
18-08-2006, 05:16 PM
Inca un filmulet
http://www.gametrailers.com/player.php?type=wmv&id=12197

vladUTZ
18-08-2006, 09:40 PM
Vrei sa spui ca EA Sports adauga in fifa 07 pe langa milan,barca,chelsea,mancehester, real madrid,roma... adauga urziceni,pandurii,vaslui,iasi.....sa fim seriosi

SSORIN
18-08-2006, 11:31 PM
Originally posted by Tele`Santana@Aug 18 2006, 07:16 PM
Inca un filmulet
http://www.gametrailers.com/player.php?type=wmv&id=12197
89095

Filmul este de xbox !

vladUTZ
20-08-2006, 08:05 PM
Cum ti-ai dat seama??....eu credeam ca nu e varianta PC si nu xbox :(

Danzielman
21-08-2006, 10:32 AM
Au aparut 4 filme noi pe http://www.fifa07.de/ inca nu mi s-au incarcat dar stiu ca au rezolutie mare si joaca Bolton cu diverse echipe mari!

SSORIN
21-08-2006, 12:05 PM
http://www.breamster.com/newsitem.php?id=178
Stiri despre fifa07, niste interviuri, vedeti si voi dupa ce downloadati :P

zidane
22-08-2006, 10:30 PM
Eu sincer sunt optimist si sunt sigur ca plasa se va misca la optiunea full si schemele vor fi imbunatatite. De altfel sunt sigur ca nu vor mai aparea bugurile alea din apropierea cornerelor, cateodata trecand mingea de linie si nu se dadea corner/out de poarta.

Comentariul va fi schimbat, spre bine, garantat iar arbitrii de asemenea.

Va mai spun din surse sigure ca si schmele individuale vor evolua fata de Fifa06.

La grafica s-a mai lucrat, fata de jocul trecut, deci veti fi mai placut surprinsi decat la Fifa 06.

Ceea ce nu am putut afla, este daca in 2007 este vreo echipa romaneasca dupa performantele europene !? Cred ca apare STEAUA acolo, sau rapid.

Golurile se pot da mai frumos, jocul fiind mai dinamic. Nu va dati cu parerea daca nu stiti surprizele din Fifa 07.

Abia astept lansarea demoului [oficial] :}

poli tm in fifa
22-08-2006, 10:32 PM
eu sper sa fie innbunatatite plonjoanele portarilor.ca parca prind fluturi cand plonjeaza.pe bune

Danzielman
22-08-2006, 10:33 PM
Ati vazut fetele lui Kaka si Juninho? Super... Se pare ca o sa fie par mult superior 06! :D Si fata in general superioara...

zidane
22-08-2006, 10:36 PM
Bogdan_RBF sa trecem pe PES? Doamne fereste. Ingrozitor jocul. E bine sa joci, sa joci si sa nu intri in gameplay ca te sperii. Mai bine as lucra in BIOS decat sa joc prin gameplayul lor. Grafica este mai buna dar atat. Licentele nu le au, si asta face cea mai mare diferenta. In plus, nu se compara KONAMI cu EA SPORTS. Sa fim seriosi !! La Fifa din cate vad, cam din 2 in 2 ani apar reusite. 2001 a fost fain !! 2003, special, diferenta clara vazandu-se. 2005, reusit. Mai reusit decat 2006. Urmeaza 2007. Istoria se repeta !! :mishto:

zidane
22-08-2006, 10:39 PM
ah si inca ceva. Cand joci in America de Sud, portile sunt din alea lasate [plasa]. Nu cum sunt in Europa. Stiti voi cum..in forma de triunghi. De la transversala pornesc in jos. Si suturile devin o placere, vazand cum se duce plasa-n spate. Vetzi simti gustul :bere:

poli tm in fifa
22-08-2006, 10:39 PM
sper ca 2007 sa fie cel ma tare de pana acum

zidane
22-08-2006, 10:42 PM
Nu-l ascultati pe JohnnyUSA pt. ca-i ANTI Fifa games si PRO PES [konami] ;)

Konami nu-i ca EA Sports asa cum berea nu-i ca vinu ! :D

pikciu
22-08-2006, 11:15 PM
da, miliane de gameri zic ca pes5 e mai bun ca fifa06 si tu ca mai bine sa stai prin Bios. pana la urma joaca frate ce-ti place, dar sa zici astfel de chestii despre pes5, fara macar sa joci, sunt aiurea.

JohnnyUSA
22-08-2006, 11:31 PM
agreed, joaca nene ce doresti tu, eu nu sunt anti -Fifa games .. ci pur si simplu sunt dezgustat de pacalelile celor de la EA .. daca voi v-ati lasat pacaliti, este ok, eu de 3 ani am descoperit un joc de fotbal mai bun. End of story.

PS: depinde despre ce vin vorbesti.. sunt unele cazuri in care berea este mai buna decat vinul.

Bogdan_RBF sa trecem pe PES? Doamne fereste. Ingrozitor jocul. E bine sa joci, sa joci si sa nu intri in gameplay ca te sperii. Mai bine as lucra in BIOS decat sa joc prin gameplayul lor. Grafica este mai buna dar atat. Licentele nu le au, si asta face cea mai mare diferenta. In plus, nu se compara KONAMI cu EA SPORTS. Sa fim seriosi !! La Fifa din cate vad, cam din 2 in 2 ani apar reusite. 2001 a fost fain !! 2003, special, diferenta clara vazandu-se. 2005, reusit. Mai reusit decat 2006. Urmeaza 2007. Istoria se repeta !!

PS2: la postul asta am ras teribil de mult. Oare asta a fost motivul pentru care l-ai postat? sa ne distrezi pe noi? daca da, ti-a reusit :lol:

zidane
23-08-2006, 12:00 AM
pikciu, linisteste-te ca nu asta am urmarit sa spun. Vreau sa-ti spun ca gameplayul de la PES fata de FIFA este JALNIC, dupa o abordare putin exagerata. In plus, am jucat PES5, dar dupa 2 saptamani am revenit la FIFA ! Bestial ar fi daca la EA SPORTS pt jocul FIFA, ar veni noi angajati, europeni, care sa-l modifice la grafica.

VESTI NOI SI BUNE PT. cei care asteapta FIFA 2oo7 !!

O noua faza care va da pe spate gamerul : atunci cand conduci detasat intr-o partida, gen 3-0, 4-0, spectatorii vor apela la traditionalul 'Oleeeeeeee' , dupa fiecare pasa a echipei tale !! Se va auzi superb. Ti-e mai mare dragul sa joci cand auzi oleuri la fiecare pasa.

Altceva, Crouch dupa fiecare gol, va sarbatori in stilul robotului.

De asemenea vor fi mai multe faze pt a marca cu capul, voleuri si faze complexe !

Cei de la EA Sports, au mai lucrat mult la fazele fixe fiind mai greu sa se apere loviturile aproape de vinclu, si mai greu de dat la vinclu!

Spre deosebire de precedentul FIFA 06, cei de la EA SPORTS au lucrat si au modificat mult suturile mecanice care au devenit mai realistice!

FIFA 2007 va fi CEL MAI FRUMOS JOC din seria Fifa, un joc placut surprinzator la fel cum a fost cel din 2005. Veti vedea marile diferente !!

Interviu :Cel care-i ia interviul lui Gary Patterson, FIFA 07's lead [inginer]

We reckon this is easily the best-looking FIFA yet. The animation is terrific !
Garry: Thanks. We've really pushed the boat out. There's something is the region of 4500 animations in the game. We've redone and tweaked over 2000 for Fifa 2007 to make the game ultra-realistic.

:mishto:

JohnnyUSA
23-08-2006, 12:06 AM
"O noua faza care va da pe spate gamerul : atunci cand conduci detasat intr-o partida, gen 3-0, 4-0, spectatorii vor apela la traditionalul 'Oleeeeeeee' , dupa fiecare pasa a echipei tale !! Se va auzi superb. Ti-e mai mare dragul sa joci cand auzi oleuri la fiecare pasa."

Ce mizerabili astia de la EA .. chestia asta exista deja in Winning Eleven 10, care a aparut prin ... Mai.

pikciu
23-08-2006, 12:10 AM
da, asa este, dar ce nu au copiat astia dupa Konami. si zidane, ti se pare ca gameplayul de la fifa e bun? tu nu vezi ca jucatorii stau numai cocosati? poate o sa schimbe modul de miscare in 07, ca daca nu e grav.

zidane
23-08-2006, 12:16 AM
La tot jocul s-a umblat si s-au facut modificari.. in unele parti mai mari iar in altele mai mici ! veti vedea la aparitia demoului

mns
23-08-2006, 12:28 AM
Si Konami are copyright pe faza cu "Oleee"?

Asa pot sa zic si eu ca cei de la Konami au copiat culoarea gazonului de la Fifa 94 si faptul ca jucatorii au 2 maini si nu 3 ca la fifa 95. :P

JohnnyUSA
23-08-2006, 04:11 AM
mns, Konami au scos primul simulator prin 92, so .. fifa94 a furat gazonul de la Konami :-)

PS: bineinteles ca nu are copyright pe faza cu OLE-ul .. dar cum se face a draq coincidenta ca numai dupa ce apar in jocurile de la Konami, apar si in cele ale celor de la EA? bineinteles implementate mai prost.

Tudorikfarafrik
23-08-2006, 07:07 AM
Mie unul nu mi-a placut niciodata cum alearga jucatorii din PES...e absolut penibil...in rest e mai frumos PES ca FIFA...am dat niste super-goluri pe care la FIFA nici nu le visam :ph34r: Se pare ca si la PES6 acelasi stil de alergare va fi...nici animtiile nu ma incanta :bere:

Danzielman
23-08-2006, 07:42 PM
Da, se pare ca cei de la Fifa au "furat" (poate exagerez) ca la usa cortului de la PES!

steaua07
23-08-2006, 11:31 PM
Unde a-ti mai vazut goluri cu burta? e ca draq...PES este mult peste fifa.

ZapPy
24-08-2006, 08:29 PM
ce aveti mereu cu unii?cum zic ceva cum sariti cu gura pe el!e forum,fiecare isi spune parerea lui.chill.jucati ce va place nu tot criticati ba pes ba fifa.

asteptam demo'ul si apoi vedem care-i treaba

JohnnyUSA
24-08-2006, 08:31 PM
ZapPy cat timp spun numai prostii respectivii este si normal sa replicam, nu crezi ?

mns
24-08-2006, 09:05 PM
Adica ce e pro fifa e prostie si ce e pro pes e automat adevar universal valabil? :P

JohnnyUSA
24-08-2006, 09:11 PM
nu mns, uita-te mai atent pe aici .. ce scuze gasesc oamenii ... Meniul este nu stiu cum , tastele sunt nu stiu cum , grafica este nu stiu cum... sa fim seriosi ... tastele ti le poti redefini .. iara fotbal .. nu joci cu meniul frate cat despre grafica .. normal ca este varza din moment ce ai un melc de calculator si o placa grafica de pe timpul romanilor.

...nu crezi ca am dreptate ? Astea ti se par tie argumente demne de luat in seama in tentativa de a diferentia cele doua jocuri ?

sisu_stelistul
24-08-2006, 10:02 PM
eu nu am jucat niciodata pes si nu vreau sa fiu rau dar daca numele nu sunt reale de ce nu au facut doar 2 echipe sa te joci doar cu ele. nu vreau sa fiu rautacios, e parerea mea.
Oricum astept cu nerabdare fifa 2007 si pes 6 ca se le incerc sa vedem ce parere o sa am despre el.

JohnnyUSA
24-08-2006, 10:15 PM
sisu, pentru ca EA au cumparat aproape tot ceea ce tine de licente, mai nou insa sunt ligi intregi licentiate si in PES, vezi Italia, Spania.. etc. Oricum asta este un impediment minor, totul se rezolva cu un patch.

Tudorikfarafrik
25-08-2006, 06:31 AM
Eu am cautat patch-uri pentru PES5 si nu le-am putut instala...asta dupa ore intregi de download-uri si citit topic-uri :sanshine2: :angry: Mie mi se par foarte greu de instalat din moment ce nu am vazut niciodata cum se face si nimeni nu are rabdare sa explice...E dezamagitor pentru ca imi placea PES 5(mi se parea realist) dar din cauza ca nu-l puteam patch-ui am renuntat la el si am trecut la World Cup 06 ,ca FIFA06 chiar ca sucks :greata: .Oricum Fifa07 este mult imbunatatit si imbunatatit acolo unde trebuie.Asa ca nici nu se pune problema ce o sa joc... ;) PES6 pare tentant pentru ca jucatorii au niste executii la care in Fifa deocamdata poti doar visa...sa vedem demo-urile ca se apropie lansarea lor...

PICIU
25-08-2006, 08:01 AM
voi vorbiti mai mult de pes, nu de fifa 07

Tudorikfarafrik
25-08-2006, 01:09 PM
Cand vorbesti de Stan vorbesti si de Bran...exemplu mai bun nu am gasit...nu mai postati ca sa scrie sub nick nu stiu cate sute de posturi.Daca ai ceva de spus in legatura cu Fifa07 spune te rog...

chrislord
25-08-2006, 01:21 PM
Mi se pare mie sau am gresit topicul? Aici e mai mult un razboi PES - FIFA, decat informatii si opinii despre FIFA07

chrislord
25-08-2006, 01:26 PM
Abia astept FIFA 2007. Si sper sa alerg cu un jucator de 90 mai repede decat unu de 60, nu invers cum era in Fifa 2006 :fotbal:

reddoggy4ever
25-08-2006, 05:14 PM
Originally posted by chrislord@Aug 25 2006, 02:26 PM
Abia astept FIFA 2007. Si sper sa alerg cu un jucator de 90 mai repede decat unu de 60, nu invers cum era in Fifa 2006 :fotbal:
89652

He he sper spre binele lor ca deja eu cam trec pe fifa manager.....iar daca vreau sa joc cu jucatorii nu m-ar deranja un pes....ca sa fiu cat de cat ontopic:Ceva stiri de demo? Cand apare? :rolleyes:

ZapPy
25-08-2006, 08:11 PM
Cum s-a mai zis..se va anunta si vei afla sigur :P

asta chiar ca e o chestie care trebe modificata..adica dak (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) scap cu un atacant si vine un fundas din spate parca se lipeste de el si dak (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) nu te muti in partea opusa rpid te ia si daca ar fi cel mai tare atacant vs cel mai slab fundas e tot una :nashpa:

Bogdan_RBF
26-08-2006, 02:36 AM
ok...nu stiu daca s-a mai discutat(si daca da,va rog sa ma scuzati),dar vreau sa intreb o chestie...la fifa07 s-a tinut cont de faza cu sanctiunile din italia?cu retrogradarile&stuff?unde o sa le gasim pe juve,fiorentina,lazio?tot in prima divizie(serie A) sau a2a(cum ar fii firesc)???stiti careva ceva?

Tele`Santana
26-08-2006, 06:59 AM
Originally posted by chrislord@Aug 25 2006, 02:26 PM
89652

Eu cred ca mult mai real si mult mai frumos ar fi sa bage o singura viteza(nu 3 ca in precedentele) si ar fi superb ca un fundas din div 2 sa nu il mai prinda pe Henry parca la fifawc s-a mai lucrat putin la acest aspect om trai si om vedea

Tudorikfarafrik
26-08-2006, 10:09 AM
Ala de la Bistrita citeste pe pagina 10 de la celalalt topic :scaun: :scaun: :scaun:

SSORIN
26-08-2006, 10:28 AM
Originally posted by Bogdan_RBF@Aug 26 2006, 04:36 AM
ok...nu stiu daca s-a mai discutat(si daca da,va rog sa ma scuzati),dar vreau sa intreb o chestie...la fifa07 s-a tinut cont de faza cu sanctiunile din italia?cu retrogradarile&stuff?unde o sa le gasim pe juve,fiorentina,lazio?tot in prima divizie(serie A) sau a2a(cum ar fii firesc)???stiti careva ceva?
89673

Nu stim nimic.

Danzielman
26-08-2006, 11:40 AM
Originally posted by Bogdan_RBF@Aug 26 2006, 03:36 AM
89673

Deocamdata doar juve mai e in serie b si isi disputa ultimul recurs! N-ar fi exclus sa revina si ei in serie a! Cat despre penalizari... Nu am pre vazut la fifa doar la fifamanager mai erau niste chestii cu jucatorul suspendat ( cum se intamplase in realitate )
Si faza aia cu fundasul e penala... De la 2004 e aceeasi faza idioata... :nashpa: As vrea sa pot cu Henry sa dau mingea pe langa fundas si sa trec, macar pe lateral... Ca pe zona centrala poate o mai ia unu care strange!

F.C. Brasov
26-08-2006, 02:20 PM
As vrea sa pot marca si din afara careului! Rar am dat gol din afara careului.

Moshe
26-08-2006, 02:39 PM
S-a retras Stefan?!!!!!!!!!!!!!

vladUTZ
26-08-2006, 03:48 PM
Inca nu dar nici mult nu mai are :alida: :(

Bogdan_RBF
26-08-2006, 05:56 PM
Originally posted by Tudorikfarafrik@Aug 26 2006, 12:09 PM
Ala de la Bistrita citeste pe pagina 10 de la celalalt topic :scaun:* :scaun:* :scaun:
89677

noh mah,nu tre (sunt cocalar de mirc) sa imi dai in cap :D imi cer scuze ca nu am vazut...asa e bine?

Alex
26-08-2006, 07:20 PM
Originally posted by Moshe+Aug 26 2006, 04:39 PM-->S-a retras Stefan?!!!!!!!!!!!!!
89687
[/b]

<!--QuoteBegin-vladUTZ@Aug 26 2006, 05:48 PM
Inca nu dar nici mult nu mai are :alida:* :(
89693

Dar voi alta treaba nu aveti, lasati omul in pace!

chrislord
26-08-2006, 07:22 PM
Cine stie sa-mi spuna ce resurse minime am nevoie la calculator pentru a putea juca fifa 2007, ca sa ma pun sa adun bani , sa-mi iau altul. :sanshine2:
Am cauta pe situri si nu am gasit informatia aceasta.
Cine ma ajuta, beau o bere in cinstea lui :bere:

fredala2003
26-08-2006, 07:30 PM
cerintele cred ca vor fi ca si la 2006 !! Nu prea cred ca se vor imbunatatii prea multe in fifa 2007

klemisaban
27-08-2006, 02:11 AM
Eu va zic foarte sincer decat sa dati banii pe prostii gen FIFA 07 mai bine pastrati-va banii pana pe 20 Octombrie cand va aparea Pro Evolution Soccer 6 ... inainte eream fan FIFA dar de cand am inceput sa joc PES vreau sa spun ca atunci cand vad FIFA park as vedea mario pe joc pe TV.Sincer sa fiu si daca luati PES 4 tot e mai frumos decat FIFA 06 si va si mai frumos si decat 07 chiar daca nu a aparut dar imi dau seama pt ca fifa modifica de la an la an decat un sg lucru : meniul si umpik in gameplay..dar foarte marunt...deci daca PES 4 e mai bun ca FIFA 07 .. ganditzi-va cum va fi Pro Evolution Soccer 6 !!!

PRO EVOLUTION RULES !!!!!

P.S : Daca cineva indrazneste sa spuna ca FIFA e mai bun ca PES sa imi zica desii nu cred..si daca tot zice sa aibe argumente ( in afara ca FIFA are mai multe licente..eu ma refer la gameplay..si la realitatea si senzatia care ti-o ofera jocul ) :fotbal:

Tele`Santana
27-08-2006, 07:31 AM
Originally posted by klemisaban@Aug 27 2006, 03:11 AM
Eu va zic foarte sincer decat sa dati banii pe prostii gen FIFA 07 mai bine pastrati-va banii pana pe 20 Octombrie cand va aparea Pro Evolution Soccer 6 ... inainte eream fan FIFA dar de cand am inceput sa joc PES vreau sa spun ca atunci cand vad FIFA park as vedea mario pe joc* pe TV.Sincer sa fiu si daca luati PES 4 tot e mai frumos decat FIFA 06 si va si mai frumos si decat 07 chiar daca nu a aparut dar imi dau seama pt ca fifa modifica de la an la an decat un sg lucru : meniul si umpik in gameplay..dar foarte marunt...deci daca PES 4 e mai bun ca FIFA 07 .. ganditzi-va cum va fi Pro Evolution Soccer 6 !!!

PRO EVOLUTION RULES !!!!!
P.S : Daca cineva indrazneste sa spuna ca FIFA e mai bun ca PES sa imi zica desii nu cred..si daca tot zice sa aibe argumente ( in afara ca FIFA are mai multe licente..eu ma refer la gameplay..si la realitatea si senzatia care ti-o ofera jocul ) :fotbal:
89743

Eu cred ca exagerezi putin PES 4 e mai bun ca FIFA 07 si pe un site dedicat fifa :) e ca si cum as spune eu fifa 2002 world cup este egal cu pes 5 numai acolo faceam tot terenul din taste si dadeam si gol :) dar nu are rost sa fim rautaciosi pes-ul are mai multe combinatii de taste un gameplay mai dezvoltat insa nu are ceva-ul acela sa ma tina, cum l-a avut fifa06 pentru mine , ramane sa vedem topicul PES6 VS FIFA07 :) si cele 2 jocuri evident :) scuze daca este off topic nu m-am putut abtine

Tudorikfarafrik
27-08-2006, 08:22 AM
Nici o problema Bogdan_RBF.Cred ca FIFA07 va fi cel mai bun simulator de fotbal to date...PES e putin arcade,nu ar licente,jucatorii alearga ciudat(nu-i vorba,are si partile lui bune dar FIFA are appeal :saliveaza: ...).Cu imbunatatirile aduse va fi mai bun decat PES6 :) .Asteptam Steaua si Rapid in FIFA08 :lol: .

JohnnyUSA
27-08-2006, 10:22 AM
Tudorik, cum naiba mai PES arcade ?:-))) cand toata lumea este de acord ca fifa este arcade .. si nu PES :-))

klemisaban
27-08-2006, 10:28 AM
Iti spun eu acel ceva este meniul..daca PES ar avea meniul de la FIFA scuza`mi expresia dar "Ti-ai baga p**a in el de fifa".La gameplay trebe sa recunosti ca la fifa jucatorii park sunt roboti...park dai aceleasi goluri mereu..nu dai si tu un gol diferit decat o data la 2 ani..si faza cu plasa...cand dai in plasa parca dai in zid...that sucks...

JohnnyUSA
27-08-2006, 10:39 AM
eu zic sa mutam discutiile astea in threadul pes vs fifa.

Tuby
27-08-2006, 11:10 AM
Desi expresia lui Klemi e potrivita :)

vladUTZ
27-08-2006, 01:27 PM
La Leipzig Games Convention in Germania aparut jocul Fifa 07 varianta XBOX.Mai multe amanunte aici (http://www.fifa07.ea.com/news/?id=8830&ntype=l&delta=1)

klemisaban
27-08-2006, 01:34 PM
Mersi Tuby..oricum cred ca sunteti de acord cu mine..ca in afara de meniu PES e cu 12047239856347856130562934573875t32497 de clase peste fifa.

Tudorikfarafrik
27-08-2006, 02:14 PM
Nu mai ridicati in slavi PES-ul,are parti foarte bune si parti foarte rele la pachet...Eu prin arcade am vrut sa spun viteza prea mare,o alta varianta la care v-ati referit voi era aparitia unui tipar(de exemplu la goluri...).Oricum PES5 a fost peste FIFA06.Sa vedem noile jocuri,insa sunt sigur ca FIFA va fi reveni pe locul intai unde trebuie...

Time2Chill
27-08-2006, 02:50 PM
Stiti cumva daca s-a stabilit lista cu echipele care vor fi bagate in Joc?

vladUTZ
27-08-2006, 07:36 PM
Cred ca foarte multi dintre voi ati gresit topicul....daca vrei sa vorbiti despre pes aveti alte topicuri dedicate acestui joc. Iar in legatura cu ce a zis Time2Chill eu nu stiu nimic cert

EdDyS$@n
28-08-2006, 12:08 AM
Din cate am inteles in fifa 2007 se va introduce din nou chestia cu creation center.Aici unde o sa poti face o echipa...asha k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) dak (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) nu va fi Steaua in jocul original o putem creea noi :D :romania:

JohnnyUSA
28-08-2006, 12:16 AM
"insa sunt sigur ca FIFA va fi reveni pe locul intai unde trebuie..."

Tudorik, dar de ce trebuie neaparat ?LOL, esti conditionat.. sau care-i faza. Dintotdeauna au existat jocuri mai bune ca Fifa, doar ca nu si-au facut aparitia pe PC.. de aceea ti-a creeat tie impresia ca Fifa a fost cel mai jmeker , fifa a fost in top .. si acum cand a inceput sa ia suturi in fund rau de tot.. "trebuie sa revina".. tare mi-e teama ca adversarul e prea puternic, astfel incat "trebuie" folosit de tine ramane doar un simplu cuvant ce nu exprima decat REALITATEA crunta pentru EA = fifa odata cu pierderea monopolului pe PC.. nu mai este un "MUST HAVE" , "CEL MAI TARE SIMULATOR FOTBALISTIC" ( pana acum mergeau pe sloganul asta.. de ce ?... erau singurii care aveau asa ceva pt. PC ;) ) :)

ZapPy
28-08-2006, 10:38 AM
http://www.youtube.com/watch?v=1ZMT55IAO_w

:saliveaza: :saliveaza: :saliveaza:

EdDyS$@n
28-08-2006, 11:52 AM
:fotbal: cititi:
FIFA07 DEMO.tm
EA SPORTS
Release: 1 september
-----------------------------------------------------------------
Stadiums:

Emirates Stadium (Arsenal)
Allianz Arena (Munchen)
Clubs:

Arsenal
Manchester United
AC Milan
Olympique Lyon
Barcelona FC
Time:

1 halve (4 min)
Resolution:

800 x 600
100% real ... ;)

ZapPy
28-08-2006, 11:55 AM
ma nu ziceti nik despre taileru ala pus de mine?:D eu zic ca rupe :)

EdDyS$@n
28-08-2006, 11:56 AM
Alianz Arena in FIFA 2007 demo

-yo-veve
28-08-2006, 01:17 PM
da si tu un link de unde ai informatiile alea,nu de alta dar eu de 10 ziel cat sa vad cand apare demo si nu am gasit,probabil situ de unde ai tu informatiile inca nu l-am accesat!!
Merci de pe acum!!!

Tudorikfarafrik
28-08-2006, 01:25 PM
Marcel Kuhn,EA Canada:jocul apare cu 2 saptamani inainte de release-ul oficial...deci in jurul datei de 14-15 septembrie.Vor fi Arena of Shalke(a celor de la Shalke 04) si inca un stadion tot din Germania,cred ca cel al Herthei,care a gazduit finala CM06 sau Alianz Arena...oricare ar fi sunt cel mai probabil importate din 2006 FIFA World Cup...

EdDyS$@n
28-08-2006, 01:56 PM
veve informatia o am dupa forumul sitului ea soprts..

SSORIN
28-08-2006, 05:11 PM
Un filmulet cu gameplay si arata si un pic din meniu
http://www.gametrailers.com/player.php?id=...ype=wmv&pl=game (http://www.gametrailers.com/player.php?id=12649&type=wmv&pl=game)

Omega
28-08-2006, 06:21 PM
hmm..interesant..desi pare cam plicticos cateodata gameplayul..Gazonul e impecabil si in unele parti ale terenului chiar au exagerat... astfel incat iarba lipseste in totalitate..Meniul e aproape la fel ca in FIFA 06 .. putin upgradat --> FOARTE PUTIN..Poarta e aceeasi cu cea de la FIFA 2004 ...si nu cred k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) are mult in plus fata de FIFA 06...sper doar sa nu jucam acelasi joc ca si anul trecut ! :o ..bine doar sper :lol:

vladUTZ
28-08-2006, 08:38 PM
Grafica imbunatatita, gameplay-ul imbunatatit si el dar foarte usor in schimb plasele mult mai reale...sincer nu prea am vazut in realitate plase atat de elastice ca in fifa 06...in 07 par mai stranse.Iar meniul....prea putin imbunatatit in schimb nu-mi place ca ai acelasi mod de selectare ca in fifa 06 (ma refer de ex la cariera cand isi alege tipul managerului e exact ca la fifa 06...in stanga meniul, fata menegerului in dreapta etc :angry: ) in schimb imi place la gazon ca in fata portii nu e iarba..100% real :mishto:

EdDyS$@n
28-08-2006, 08:50 PM
mie imi place cum e gazonul in schimb plasele nu prea sunt reale deoarece la un sut bomba ele se muleaza exact la fel.Ce imi place cel mai mult atunci cand mingea intra in poarta si suturile.

ZapPy
29-08-2006, 08:53 AM
Cautati fratilor pe un site...gametrailes sau cum si is acolo cateva noi care arata cum e in joc gameplay.Arata misto dar ala care joaca e varza de tot :D

rzv4barsa
29-08-2006, 10:02 AM
FIFA 07 - Enhanced Manager Mode

http://www.youtube.com/watch?v=jIHDkqU1kQE&eurl=

FIFA 07 - Interactive Leagues

http://www.youtube.com/watch?v=5QVoLdCpmDA&eurl=

Source: http://www.mundofifa.net/web/index.php?opt...d=264&Itemid=38 (http://www.mundofifa.net/web/index.php?option=com_content&task=view&id=264&Itemid=38)

vladUTZ
29-08-2006, 12:04 PM
Originally posted by SSORIN@Aug 28 2006, 07:11 PM
Un filmulet cu gameplay si arata si un pic din meniu
http://www.gametrailers.com/player.php?id=...ype=wmv&pl=game (http://www.gametrailers.com/player.php?id=12649&type=wmv&pl=game)
89899

Vreun download ceva la filmuletul asta??

ZapPy
29-08-2006, 04:14 PM
Guys folositi google cu incredere pentru trailere.nush (sunt cocalar de mirc) cate am gasit deja cu meniu,gameplay,staioane.Is destule.

www.google.ro :P

SSORIN
29-08-2006, 04:44 PM
Originally posted by vladUTZ@Aug 29 2006, 02:04 PM
Vreun download ceva la filmuletul asta??
89950

Nu

Danzielman
30-08-2006, 01:28 AM
La adresa asta puteti vedea cat de bun va fi Fifa 07 pe xbox360! Numai Ronaldinho e in clip! :D
http://www.youtube.com/watch?v=jaILqmouV6M

reddoggy4ever
30-08-2006, 10:24 AM
Originally posted by Danzielman@Aug 30 2006, 02:28 AM
La adresa asta puteti vedea cat de bun va fi Fifa 07 pe xbox360! Numai Ronaldinho e in clip! :D
http://www.youtube.com/watch?v=jaILqmouV6M
90001

Pai se putea sa bage fara zdreanta ala? dc nu baga si ei becham, eto'o si altii....cine e ronaldinho asta? ca l-a dat antrenoru afara stiati nu? :D :P

ionut_blue_lion
30-08-2006, 12:36 PM
cine l-a dat afara ma?

ZapPy
30-08-2006, 12:44 PM
nu deveniti offtopic!tot apar clipuri in fiecare zi...oricum mai bine dati linkuri la clipuri din fifa pe pc...nu xbox sau restu..

fredala2003
30-08-2006, 01:03 PM
foarte interesant filmuletul !!! Am vazut ca vorbea producatorul sau ce era el despre schimbarile aduse jocului la controlul mingii , etc. De abia astept sa-l joc !!

-yo-veve
30-08-2006, 03:29 PM
Da ce sa zic,chit ca nu joaca corect si copiaza ca nesimtiti,ma bucur pt ca o sa pot sa joc ceva cat de cat asemnator cu pes(sper) sau poate mai bun cine stie,insa acum sa vedem PES 6 ce stie si eu zic ca nu se lasa KONAMI asa cu una 2,chit ca le fura din joc,pe cand fifa poate cine stie,pun presiuni pe licente ca sa nu poata sa le foloseasca si cei de la Konami,asa se intampla mereu,monopolul e practicat de cei mari si tari,insa toate astea nu fac decat sa ne multumesca pe noi,deoarece o sa avem 2 simulatore de fotbal,nu ca inainte doar una,pt ca sa recunoastem anu trecut fifa 06 era doar un joc,inca care faza cu mingi jucate pe extreme si centrare si gol era ia marfa si eficienta dar totusi dupa o duzina de astfel de goluri te plcitisesti si deja nu mai ai ce sa perfectionezi,sa nu mai zic ca mereu loveai mingea si nu doarca ca o loveai dar mergea si trimisa mereu pe atacant,adica nu se gresea nici o centrare,cam asta ma facut sa rup PES 5 si sa nu-l mai las,mai ales ca in PES 5 odata pe meci din 3-4 ocazii nimeresti mingea si de multe ori o trimiti aiurea,dar si cand ii futi una calumea de o bagi peste capul fundasului de langa bara,care sta pe linia portii si portaru se arunca ca disperatu si ca fundasul de altfel care sare insa ...nimic vinclu curat----CE GOLL!!! am incercat si la fifa dar nu a iesit!!

SAUUU Cand da centrare si o dai prea pe lung si de exemplu acolo de Nedved de la juve care stand in spatele fundasului,mingea ii ajuge pe cap si o recentreaza in careu unde Ibrahimovic nici nu se chinue sa sara,mai ales ca nu era tinut de nici un fundas deoarece nu se asteptau ca Nedved sa recenteze mingea si GOOOOOLLLL,fenomenal si ce gol,mingea loveste bara de sus si nu intra din prima in poarta insa se loveste de portar si......SIIIII ce marfa ar fi sa fi avut asa ceva si fifa 06,speram ca anu asta da....ca-s chiar prostiii ...adica daca nici acum cand au avut de unde sa copieze,atunci cand??!!!!

vladUTZ
30-08-2006, 09:25 PM
Da ce sa zic,chit ca nu joaca corect si copiaza ca nesimtiti,ma bucur pt ca o sa pot sa joc ceva cat de cat asemnator cu pes(sper) sau poate mai bun cine stie,insa acum sa vedem PES 6 ce stie si eu zic ca nu se lasa KONAMI asa cu una 2,chit ca le fura din joc,pe cand fifa poate cine stie,pun presiuni pe licente ca sa nu poata sa le foloseasca si cei de la Konami,asa se intampla mereu,monopolul e practicat de cei mari si tari,insa toate astea nu fac decat sa ne multumesca pe noi,deoarece o sa avem 2 simulatore de fotbal,nu ca inainte doar una,pt ca sa recunoastem anu trecut fifa 06 era doar un joc,inca care faza cu mingi jucate pe extreme si centrare si gol era ia marfa si eficienta dar totusi dupa o duzina de astfel de goluri te plcitisesti si deja nu mai ai ce sa perfectionezi,sa nu mai zic ca mereu loveai mingea si nu doarca ca o loveai dar mergea si trimisa mereu pe atacant,adica nu se gresea nici o centrare,cam asta ma facut sa rup PES 5 si sa nu-l mai las,mai ales ca in PES 5 odata pe meci din 3-4 ocazii nimeresti mingea si de multe ori o trimiti aiurea,dar si cand ii futi una calumea de o bagi peste capul fundasului de langa bara,care sta pe linia portii si portaru se arunca ca disperatu si ca fundasul de altfel care sare insa ...nimic vinclu curat----CE GOLL!!! am incercat si la fifa dar nu a iesit!!

SAUUU Cand da centrare si o dai prea pe lung si de exemplu acolo de Nedved de la juve care stand in spatele fundasului,mingea ii ajuge pe cap si o recentreaza in careu unde Ibrahimovic nici nu se chinue sa sara,mai ales ca nu era tinut de nici un fundas deoarece nu se asteptau ca Nedved sa recenteze mingea si GOOOOOLLLL,fenomenal si ce gol,mingea loveste bara de sus si nu intra din prima in poarta insa se loveste de portar si......SIIIII ce marfa ar fi sa fi avut asa ceva si fifa 06,speram ca anu asta da....ca-s chiar prostiii ...adica daca nici acum cand au avut de unde sa copieze,atunci cand??!!!!
Primul tau "paragraf" sa-i zic asa e defapt o....fraza :lol: :mishto:

-yo-veve
30-08-2006, 09:34 PM
Eu fraier tu jmecher~!!!!!! :mishto:

Macar esti de acord cu ce am spus eu acolo?!!!! :oops:

zidane
31-08-2006, 02:26 PM
** Nou **

In Fifa 2007, iti poti crea propriul tau club.

27 de ligi din 20 de tari. Peste 510 echipe sunt updatate corect cu noile staffuri ale echipei respective.

Cred ca stiati, Zidane s-a retras si din FIFA :(

reddoggy4ever
31-08-2006, 03:20 PM
Originally posted by zidane@Aug 31 2006, 03:26 PM
** Nou **

In Fifa 2007, iti poti crea propriul tau club.

27 de ligi din 20 de tari. Peste 510 echipe sunt updatate corect cu noile staffuri ale echipei respective.

Cred ca stiati, Zidane s-a retras si din FIFA* :(
90125

si eu tocmai am aflat ca trebuie_sa ne asteptam la demo in maxim 4 zile

http://www.fifabenelux.com/forum/topic.php?id=3669

Aici zice ca this week(si postul a fost facut pe 28).Sa vina demo macar :mishto:

SSORIN
31-08-2006, 03:28 PM
Ar fi marfa sa apara saptamana asta, sa mai am si eu ce sa joc pana incepe scoala :P

reddoggy4ever
31-08-2006, 03:37 PM
Originally posted by SSORIN@Aug 31 2006, 04:28 PM
Ar fi marfa sa apara saptamana asta, sa mai am si eu ce sa joc pana incepe scoala :P
90128

Nici jocul full nu este prea departe insa va fi din pacate pentru multi dupa inceperea scolii si anume pe 22.09

Sursa :energizat: http://www.jucaushii.ro/gamespace_1723_rne...ta_FIFA_07.html (http://www.jucaushii.ro/gamespace_1723_rnews_6647_Ronaldinho_pe_coperta_FI FA_07.html)

ZapPy
31-08-2006, 04:32 PM
incep a 9-a so am timp :P

las ca avem rabdare :D

vladUTZ
31-08-2006, 05:33 PM
Iar in legatura cu demo-ul: O veste excelenta!!! :mishto:
Cam acelasi lucru l-a scris eddyssan aici
http://forum.fifaromania.net/index.php?showtopic=4432&st=80

Tele`Santana
31-08-2006, 06:29 PM
Eu cred ca sursa tuturor bug-urilor este portarul care il consider mult prea incapabil si din cate am vazut din filmuletele de pe acest topic este cam terminat saracul si in 2007 deja vad meciurile alea in care majoritatea joaca identic :( insa sper sa nu se intample asa poate ca cei de la EA se lauda cu tot felul de schimbari insa ptr portar pot spera la cei care au creat multitool, sa creeze un multitool care sa fie ceva mai capabil decat precedentul multa bafta !!!

stefan
31-08-2006, 08:03 PM
Deci, ca sa pricepeti, ce a scris edysan sau cum ii zice este fals, acelasi lucru il puteti gasi pe forumul oficial al jocului FIFA 07, si persoana care a spus ca demo-ul va contine acele echipe si va fi lansat pe 1 septembrie a recunoscut ca nu sunt informatii oficiale si ca sunt inventate de el. Singura informatie oficiala cu privire la Demo este ca va fi lansat cu 2 saptamani inaintea jocului full (la fel a fost si cu FIFA WC 06 Demo), dar nimeni nu stie o data exacta si niciodata in istorie nu a fost anuntata o data exacta, pentru ca Demo-ul trebuie descarcat de pe net, si daca ar intra toti nehalitii deodata sa il descare cat mai repede le-ar pica serverele. In al doilea rand, data aparitiei jocului este 29 septembrie.

We're pleased to announce that we can now confirm the official release date for FIFA 07 on current gen.

FIFA 07 on PS2, Xbox, GameCube, PC DVD, PSP, Nintendo DS and GameBoy Advance will be released on September 29th.

To make sure you get your copy on day of release you can always pre-order.

vladUTZ
31-08-2006, 08:14 PM
Asta ar insemna ca demo-ul sa apara in jurul datei de 15 septembrie?? :o :alida: