View Full Version : Topicul Oficial Romania Comes In Fifa 2003 v1
Aici puteti pune intrebari despre patchul pt Fifa 2003, aici vom posta noi informatii si stiri despre patch.
Data cand va aparea 20 decembrie (plus sau minus cateva zile) pana la Craciun 100% apare :xmas:
Probabil data de 20 decambrie nu mai e buna, eu voi pleca pana in 19 decembrie si nu voi putea sa mai fac alte echipamente, mai avem de facut astra, ceahlaul deplasare, si inca o echipa, in plus mai sunt de facut echipamentele la portari, logourile din meniul jocului... asa ca mai avem destul de lucru
so, => patchul va aparea inainte de 24 decembrie
Catalinc7
15-12-2002, 02:32 PM
mns ai zis ca-mi trimiti prin mail loturile la echipele din B !!!! Pe cand?
Sirius
15-12-2002, 10:30 PM
Cam cati mega o sa aiba patch-ul?
Catalinc7
16-12-2002, 12:34 PM
Banuiesc ca in jurul a 10Mb,insa nu e sigur. Trebuie sa vedem cand e gata.
Onel4u
17-12-2002, 08:03 PM
dA,MISTO CA NU E DESTUL DE MULT SA ZICI CA STAI CU ZILELE,SAPTAMANILE,CA SA-L DOWNLOADEZI,SPER CA SUNTETI BAIETI DRAGUTI SI NU-L BAGATI PE FILE FRONT CA LA MINE NU MERGE!
se ya! :)
Catalinc7
17-12-2002, 10:46 PM
Pai asta vrem si noi.
stefan
17-12-2002, 11:03 PM
Mai bagati si voi o imagine cu vreo-un echipament ceva ca nu mai am rabdare pana apare patchu :) :) :)
patchul va avea arhivat aproximativ 7-8 mega, cred, nearhivat mai adaugati 20% sau 10%
cand apare, cat de curand, eu am terminat scoala si maine toata ziua numai kituri fac, am mai primit ceva poze si...
oricum inainte de 24 sau 23 dec apare :xmas:
stefan
18-12-2002, 10:08 PM
Ceva poze cu poli ai mai primit?
cu poli iasi?
:)
o sa fac echipamentul, si voi pune poze cu ele, dar nu voi pune poze din joc pt ca jocul meu nu arata prea bine, voodoo 3 :(
Sirius
18-12-2002, 10:30 PM
Oricum 7 mb este destul de mult pentru dial-up , asa ca vin cu o propunere: pe langa patch faceti si echipele separat. Sa scoatem una cate una. Eu de exemplu as vrea joc cu Brasovu in orice campionat, nu ma intereseaza!
din pacate, nu se poate, ar fi o munca mult prea mare, noi acum vom pune vreo 22 de echipe romanesti in fifa plus romania plus all stars, iar pt a face pe fiecare in parte ar fi mult prea mult, nu din cauza echipamentelor ci din cauza loturilor...
oricum eu pe xnet am downloadat dupa ora 22 patchul romanesc pt championship manager in 40-50 de minte, iar patchul are vreo 11 Mb
stefan
18-12-2002, 10:36 PM
Nu mi se pare mult 7 Mb pentru dial-up.Depinde cum merge internetu la tine.Intr-o ora cred c-am tras patchu(numai sa nu fie pe filefront ca de acolo nu-l pot lua)
nu va fi pe Filefront, gasim noi o solutie, pt inceput o vom pune la noi pe site
stefan
18-12-2002, 10:54 PM
Uraaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! :) :) :) :D :D :D
nu ar strica daca ne-ar ajuta cineva cu ceva spatiu pt download...
ca filefrontul nu prea merge bine la toti
cosmin
19-12-2002, 06:42 AM
deci klar asteptam cu interes patchul si daca vreti spatiu unde sa puneti patchul ptr download putem vrb ptr treaba asta
nu va promit ca nu prea le am eu cu chestiile astea dar sigur va fac rost de spatiu pe 2 siteuri
mai vrb
[Update]
19 dec 2002
Echipamente terminate azi :: Poli Iasi, Gaz Metan Medias, Apulum Alba Iulia, Ceahlaul, Brasov
Catalinc7
19-12-2002, 11:05 PM
Pai sa fac ca sa joci cu o echipe unde vrei e foarte greu. E foarte mult de munca si asa cu loturile. Nu ma asteptam sa fie asa de greu.
Si nu cred ca e mult 7Mb pt. dial-up. Eu am conexiune 33.6 si am descarcat comentariul in spaniola.
Luati-va un download manager ca Download Accelerator Plus.
cum izce si catalin, cu Download Accelerator Plus 5 nu veti avea probleme
acum ca a aparut EaGraph 101 sper sa terminam patchul putintel mai repede
a mai ramas putin, intr-o zi doaua apare !!! :xmas:
Catalinc7
23-12-2002, 08:19 PM
Ba nu.
Tocmai am descoperit ca am ceva probleme care nu stiu cand o sa le repar.
Imi pare rau. :roll: :(
dupa multe patchuri care au stat pe hdd al meu pot spune ca cele care au ramas au avut 2 lucruri : muzica si sunete editate ; grafica editata la maxim.
stiu ca se poate doar mai tarziu dar ce ziceti sa editati fifa (cu fifa fx bonus) sa aiba cam ce avea si patchu cu germania in fifa2002 (>45 MB)
:) :) :)
Catalinc7
23-12-2002, 10:06 PM
Pai si RCIF 2002 v2 a avut cam atat dupa ce am scos si add-onurile cu sunete si celelalte chestii.
poate si asta va fi mai mare cu timpul, oricum eu cred ca nu o sa mai scoatem alt patch mare pt fifa 2003, asta va fi updatat cat mai des... si adaugate trasaturi noi
cosmin
25-12-2002, 01:18 PM
sper ca nu faceti patchul numai ptr versiunea full nu ?
ca noi mai jucam si pe cea sparta ptr hdd
MNS hai sa vrb de spatiu
merge pe toate :)
zii de spatiu :)
cosmin
26-12-2002, 01:14 PM
cat spatiu ai nevoie?
cosmin
26-12-2002, 01:16 PM
imi spuneti si mie cum dreacu dati voi cu capu la fifa2003 din centrare si la cornere ca eu nu reusesc de nici o culoare
10x
cat spatiu ai nevoie?
pt patchul asta avem nevoie de aproximativ 10-15Mb
Deoarece am avut probleme cu loturile patchul va aparea mai tarziu, dar acum am timp si eu sa fac niste ajustari la grafica meniului si sa intrioduc un TV Patch, astfel ar trebui sa va bucureti ca datorita amanarii voi mai baga niste "features" in patch
Herete
27-12-2002, 12:54 PM
deci cam cand estimati ca va fi scos ?
la asta trebuie sa iti raspunda catalin, cand termina el cu loturile
hmm patchul e in proportie de 87.5% gata
Ovi.Zizou
03-01-2003, 07:25 PM
vreau sa stiu si eu ce va contine patch-ul pt fifa 2003.Ecipamnete doar sau un campionat separat precum(Bundesliga,IL CAlcio etc).as vrea sa stiu daca nu o sa apara candva un patch cu echipa besiktas.
-24 de echipe cu loturi, steme, sponsori, steme meniu, steme joc, echipamente portar
-reclame divizia a
-meniu nou pt divizia a
-o echipa divizia a all stars
-echipa nationala de fotbal a romaniei va fi in joc si veti putea juca la cupa mondiala cu ea
-un tv patch protv(micutz (sunt cocalar de mirc), nu asteptati prea multe)
Divizia A inlcouieste campionatul belgiei, veti putea juca in cupa uefa si liga campionilor, cupa romaniei, ecgipe vor promova si retrograda
data oficiala si finala de aparitie 5 Ianuarie 2003
Urmatorul update in luna marite 2003
Se ppoate rezolva Besiktas, mai vb
Andrei
03-01-2003, 10:55 PM
intz (sunt cocalar de mirc)eleg ca patchul nu va avea si sunete pentru galerii...
poate intr-o versiune viitoare.... :)
in updateurile viitoare, dupa ce incepe campionatul
ralpphy
04-01-2003, 11:26 PM
ma deci cand pot sa imi iau patchu...maine nu???cam pe la ce ora...si apropo mie mi s-a intamplat la fifa2002 sa nu imi mearga patchu prima data pt ca nu aveam fisierul kits.big.. si am facut rost de o selectie care il avea...se poate ca daca cd-u sa fie piratat sa am probleme cu patchul??? :?
iti va merge indiferent de versiune, daca ai full cd tre (sunt cocalar de mirc) sa il ai instalat full
Onel4u
06-01-2003, 10:42 PM
Vreau sa va rog ceva.Puteti sa scoateti si voi niste patch-uri dar sa le bag in joc cu ea graph nu cu creation center,ca mi se blocheaza.Puteti.Ca am gasit multe patch-uri cu dinamo kiew,fenerbace...dar trebuia sa folosesc creation center.Puteti? :?
Catalinc7
07-01-2003, 12:13 AM
Ma omule, patchurile pe care le bagi cu EAGraph sunt grafice (noi meniuri,kits,embleme etc.). Ceea ce am facut noi nici nu foloseste Creation Center. Tu nici nu trebuie sa ai CC ca sa iti mearga patchul.
oricum nu va merg loturile :P
oricum, blah blah, sa imi bag internet prin cablu si atunci veti avea tot ce va dorit pentru fifa
Crad ca pana Duminica, sau probabil saptamana viitoare voi pune o versiune mai noua pentru patch, probabil 1.2, vor fi updatate doar niste chestii de grafica, dar nu stiu, sa pun doar updateul sau tot patchul updatat...
loturile vor fi updatate dupa incepera campionatului.
Andrei
07-02-2003, 09:58 PM
parerea mea e ca daca ai putea ar fi mai bina sa pui doar unpadeul.
ca sa nu mai stam sa downloadam tot patchul...
sanshine
10-02-2003, 02:42 PM
sau sa le pui pe amandoua, isi ia fiecare ce vrea
Tocmai a fost postat la www.fifa-mra.com si www.fifa2003.com informatii despre patch...
sanshine, ai facut screenshoatele alea?
[edit]
astazi 15 februarie am atins 1000 downloaduri cu rcif v1.1
rcif v1.4 va aparea la mijlocul lunii marite, aproximativ... detalii in curand
Arhivarea patchului, winrar 2.90 am folosit initial
no comment :crazyboy: :D
http://www.fifaromania.as.ro/Poze/arhivare.gif
mininu
05-03-2003, 01:22 AM
Mai, stati putin. Sa inteleg ca a aparut o alta versiune a RCIF2003?
sanshine
05-03-2003, 01:29 PM
Nu. 1.2 a fost doar o versiune interna, urmatoarea versiune (care n-a aparut inca) disponibila pt. dld va fi 1.4
1.4 sau putin mai mare, sau poate doar 1.3 nu stiu, sa vad ca bagam in el... :)
mininu
07-03-2003, 02:19 AM
Vedeti ca astazi(e trecut de 12) apare in Prosport suplimentul cu loturile echipelor din Divizia A. Poate va e folositor.
P.S. Va rog din tot sufletul sa-i schimbati stadionul lui Dinamo in versiunea urmatoare! Old Traford e unul dintre cele mai urate! Ploua tot timpul si nu am vazut niciodata soare acolo!
dinamo joaca pe old traford? lol, nu stiam...
mininu
09-03-2003, 04:41 AM
Da si te rog intelege-ma ca nu-mi place! Poti sa schimbi stadioanele?
Care e situatia actuala a RCIF 1.4
Echipamente Acasa terminate :: 15/21 = 71.42%
Echipamente Deplasare Terminate :: 16/21 = 76.19%
Echipamente nr3 terminate :: 2/4 = 50%
Echipamente portar terminate :: 11/21 = 52.38%
Banere terminate :: 2/21 =9.52%
Reclame terminate :: 1/2 =50%
Menuri terminate :: 0/2 = 0%
Steme terminate :: 0/21 = 0%
Loturi :: 100%
azi poate o sa mai fac vreo 4-5 echipamente
Nu am inclus cele 6 echipe din Divizia B
Sper ca in 6 Aprilie sa apara (ATENTIE 6 Aprilie NU e o data fixa de aparitie)
mininu
23-03-2003, 10:46 PM
Dar de ce tocmai pe 6 si nu pe 5 sau pe 7? :?
patchul va aparea mai tarziu, probabil in vacanta voastra de pasti
alea care sunt pe locurile 1,2 si 3 din seria a si b
sanshine
07-04-2003, 01:04 PM
patchul va aparea mai tarziu, probabil in vacanta voastra de pasti
vacanta cui de pasti?
Sirius
07-04-2003, 08:58 PM
Probabil se refera la vacanta scolara: 18 Aprilie-5 Mai
am rezolvat pe moment problema cu downloadul patchului, acum il puteti lua mai usor, tot vers 1.1
si cam ce mai ai de facut la patch? cam cat la suta e gata?
cam cat mai dureaza pana iese patch-ul?
Probabil se refera la vacanta scolara: 18 Aprilie-5 Mai
cam cat mai dureaza pana iese patch-ul?
dupa 24 aprilie mai probabil, ca in 24 am un examen
Sirbu Mihail Bogdan
17-04-2003, 07:08 PM
chiar cand incep eu scoala .....si munca. :( :(
asta e, vrem sa iasia patchul mai bine pentru ca il vom promova mai intens si pe siteuri mai mari, sper ca odata cu rcif 1.4 sa incepem o colaborare cu un site mai mare din lume, nu stiu sigur
ma mns scuza-ma ca te tot bat la cap cu patch-ul asta, dar zimi ce echipe au 3rd kit si ce stadioane pui?
stadioane nu vor fi in 1.4 :(
nici ala pe care la facut bcfcsquadra?
ce stadion? nu am vazut nici un stadion? :?
pai zicea el ca a facut stadionul "dinamo" , dute pe stadioane in fifa2003.
ScorpionX
20-04-2003, 06:38 PM
Puteti sa-mi spuneti care vor fi noile chesti in versiunea 1.4?
ScorpionX
23-04-2003, 05:23 PM
Sa-mi spuneti macar care va fi ierahia echipelor... pls
ma mns bafta maine la exam, sper ca dupa sesiune poti sa scoti patch-ul .
l-am picat, nu e sesiune, sunt restante :P
ScorpionX
26-04-2003, 01:27 PM
Si daca l-ai picat chira daca nu era in sesiune de ce trebuie sa fi vesel?
ralpphy
26-04-2003, 09:21 PM
paste fericit pt toti...sper sa iasa patchul ala ca merita..eu abia il astept..FORZA STEAUA
stiri ::
toate echipele din divizia a vor avea echipament de portar
urm echipe vor avea imagine de meniu proprie ::
rapid
steaua
uta
craiova
poli aek
(pentru altele mai cautam imagini)
am terminat toate echipamentele, acum aparitia rcif depinde de sanshine si catalin :P
te rog sa imi spui care sunt cele 3 echipe care vor avea 3rd kit.
nu stiu daca va fi vreuna pentru ca in belgia putine echipe il au, iar in cazul asta nu au asociate o a treia imagine pentru echipamentul din meniu, iar pentru a adauga la cele care nu au "din fabrica" e greu si e posibil sa apara probleme cu jocul (iesire in windoz), asa ca inca nu stiu sigur
pai poti sa-l pui cu kit raptor.
stiu chestia asta, cum crezi ca am facut pana acum, dar eu zic de preview, daca activez echipamentul 3, in meniu nu va exista o imagine pentru echipamentul 3 si jocu iese in win
ba asa era si pentru un patch francez, nu vedeai echipamentul al treilea, dar mergea.
ScorpionX
03-05-2003, 10:03 AM
Oho multumim mns nu credeam ca te lasa inima sa pui ceva in plus si la craiova
Andrei
03-05-2003, 04:08 PM
mah....eu personal, ash prefera sa apara imaginile tuturor echipamentelor, asha cum apar la ceahlaul, gloria sau rapind(in versiunea 1.1) e interesanta shi (sunt cocalar de mirc) chestia cu poze din meciuri, dar cred ca ar fi mai mishto asha...
ScorpionX
03-05-2003, 04:10 PM
Asa ar fi cel mai bine dar s-a zis ca la unele echipe o sa apara poze ca la Steau sau Dinamo
Andrei
03-05-2003, 04:13 PM
dap...oricum....e bine shi (sunt cocalar de mirc) asha.
ScorpionX
03-05-2003, 04:16 PM
Pai nu noi iti raspundem ci mns sau sanshine
Andrei
03-05-2003, 04:16 PM
ash mai avea shi (sunt cocalar de mirc) eu o intrebare:de ce totz (sunt cocalar de mirc)i jucatorii din divizia a(mai putz (sunt cocalar de mirc)in catz (sunt cocalar de mirc)iva de la rapid, care banuiesc ca erau facuti de easports :) ) , costa 14 milioane shi (sunt cocalar de mirc) ceva de $?
ScorpionX
03-05-2003, 04:18 PM
Pai i-au transferat mi se pare
au facut schimb de jucatori
pentru ca asta era valoare jucatorilor care au fost inlocuiti
ScorpionX
04-05-2003, 12:05 PM
Pai nu i-ai transferat? s-au i-ai facut cu CC?
im mom de fata am arflat ca in cadrul unei competitii cum ar fi divizia a este imposibil sa atribui unei echipe imagine de meniu proprie, astfel doar echipele din Club Championship pot avea asa ceva, astfel dupa ce instalati patchul va mai fi un fisier de instalat meniuri pentru Craiova, Steaua, Rapid, Uta,Dinamo si poate Poli AEK pentru care din pacate nu am gasit poze pentru ca toate siteurile lor sunt ba in constructie ba nu au poze recente
nu am apucat inca sa uploadez betaul, mai am ceva de facut la patch ca am descoperit niste probleme
ScorpionX
17-05-2003, 10:29 AM
Pai nu se mai ocupa catalin?
Catalin a avut niste probleme personale si nu a putut sa se ocupe de fifa. Dar nu va fie frica, din vara se intoarce, si noi vom primi un nou membru in echipa noastra, care ne va ajuta sa facem patchuri si mai multe si mai bune.
MaPaX
27-11-2003, 07:13 PM
Care este acel membru?
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.