View Full Version : Chivu sau Mutu?
1. Din cate stiti Mutu si Chivu au fost nominalizati la Balonul de Aur ... credeti ca unul dintre cei doi are vreo sansa de castigare a Balonului de Aur?
2. Cine credeti ca va castiga "pretentiosul" trofeu(dinte ceilalti jucatori nominalizati) ?
3. Se spune despre cei doi ca sunt cei mai in forma jucatori romani la ora actuala... voi care credeti ca este mai bun ?
da cred ca au sanse, eu as vota pentru mutu , este mai in forma si chivu a lipsit cateva saptamani pt ca era accidentat. si cred ca au destule sanse amandoi la balonul de aur
DarkComy
15-11-2003, 08:59 PM
pai cica sondajele arata ca mutu e al doilea favorit la castigarea balonului dupa nedved iar chivu e destul de in urma si eu as vota pt mutu si sper sa castige desi sincer nu cred ca au sanse dar ar fi BESTIAL daca ar castiga vreunu dintre ei
Daca castiga Mutu il ia Realul :lol: :lol:
Da , dar daca castiga chivul ... gandestete ca ar da realu si 100 mil $...hmm exagerez:oops: ... 60$ pentru ca la cat au ei nevoie de un fundas..... l-ar da si pe beckham :P
RaPiDuTz
16-11-2003, 01:46 AM
1 Cred ca Mutu are sanse mai mari decat Chivu
2 Nedved cred insa ca va castiga trofeul
Cred ca si CHIVU are sanse destul de mari pentru ca .... atunci cand a venit la ROMA toate cluburile s-au napustit sa faca aprecieri clubului ce mare vedeta au luat... ! Se vede ca e respectat !
respectat dar nu inseamna ca va lua si balonulde aur. oricum e mai greu pt un fundas sa i-a balonul de aur.
DarkComy
16-11-2003, 05:46 PM
nu neaparat blue-boy ca uitete la MALDINI e fundas dar are sanse mari . Dar ma rog la ce cariera a avut Maldini NO COMMENT
si totusi poate il ia un portar :P ... buffon de exemplu......... dar.... slabe sanse!
sanshine
17-11-2003, 01:48 PM
cred ca Mutu trebuie sa se multumeasca cu Balonul de Argint anul asta. nu cred ca Nedved poate scapa trofeul - doar daca-l gasesc dopat sau ceva de genul asta ;) . ca om, il respect mai mult pe Chivu decat pe Mutu, dar nu cred ca are mari sanse sa intre in primii 10 - parerea mea, sper sa ma insel :sanshine2:
tudosebogdan
17-11-2003, 09:37 PM
poate ca-l vad casele de pariuri favorit si pe Mutu dar eu cred ca daca va iesi in primii zece va trebui sa fie multumit. parerea mea ca totusi Chivu e cel cu o clasa mai buna si nu se poate spune ca nici el nu stie sa marcheze desi este aparator, nu?
LiviuRO
19-11-2003, 12:42 PM
Eu cred ca Mutu va iesi in primii 5, castigator Raul, loc 2 Nedved, Loc 3 Maldini, Loc 4 Beckham. Iar Chivu in primii 20.
Referitor la "cine e mai bun" e imposibil de zis. Joaca pe posturi total diferite. E mai usor pt. Mutu sa se afirme, joaca atacant, pt. Chivu e mai dificil, cei care voteaza voteaza in general atcantii, ca deh, "dau goluri". Oricum dupa cum l-am vazut pe Adi in Liga, mi se pare ca la anu' daca ramane la Chelsea si nu se transfera la vreo alta echipa, are sanse maxime la balonu' de aur. Chivu are o experienta uluitoare pt. varsta lui, il ajuta mult, dar eu il prefer pe Adi, poate sa faca singur un meci! Ceea ce Chivu nu prea poate! Oricum se pare ca intr-adevar pronosticul lui Giovanni se adevereste! :)
chivu pentru varsta lui este un caracter deosebit de puternik ... si vad ca Radoi il urmeaza... ! Cred ca la ora actuala dupa Italia avem cea mai tare defensiva din lume..... pacat ca uneori nu este bine organizata ! In mod cert..... avem uunii dintre cei mai buni fundasi din lume ... !
Mutu in ultimul timp s-a maturizat foarte mult..... dar in timpul meciului ... daca rateaza ... se ambitioneaza prea mult sa dea gol si apoi uita.. sa mai paseze !
pe mutu si chivu nu ii poti compara ca fotbalisti, pentru ca unul este un fel de mijlocas ofdensiv sau atacant si celalalt e fundas, iar in privinta balonuui de aur, mie mi se pare greu de crezut ca un fundas va intra in primii trei, iar chivu sa fe acel fundas e si mai si...mutu poate, doar poate ar avea sanse in primii trei, dar si aici ma indoiesc...
sanshine
21-11-2003, 12:43 PM
maldini e fundas, si are sanse la primii 3... chiar si la primii 1 ;)
bineinteles, inca nu il poti compara pe Chivu cu Maldini... dar sa speram ca peste 10-15 ani o sa putem :mishto:
ba eu cred ca ii putem compara !
chiar daca Maldini.... are atata experienta ... in ultimul timp a luat cam multe cartonase si chiar rosii pentru ca a sarit la bataie... ! In rare ipostaze l-am vazut pe Chivu facand asa.... ! Stilul de jok ........ nu e diferit... dar Chivu mai urca si in atac !
sanshine
21-11-2003, 02:22 PM
eu ma refeream la trofee castigate. si asta se ia in calcul cand se acorda Balonul de Aur.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa
pai zi asa :P
LiviuRO
22-11-2003, 03:26 PM
Originally posted by Totti1@Nov 19 2003, 03:31 PM
chivu pentru varsta lui este un caracter deosebit de puternik ... si vad ca Radoi il urmeaza... ! Cred ca la ora actuala dupa Italia avem cea mai tare defensiva din lume..... pacat ca uneori nu este bine organizata ! In mod cert..... avem uunii dintre cei mai buni fundasi din lume ... !
Mutu in ultimul timp s-a maturizat foarte mult..... dar in timpul meciului ... daca rateaza ... se ambitioneaza prea mult sa dea gol si apoi uita.. sa mai paseze !
ha ha ha! Hai ma sa fim seriosi! Poate pe hartie, o fi ea "valoroasa". Dar pe Radoi il pune fundas toamna, mijlocas primavara si fundas lateral vara. Iencsi este tipic Divizia A, decat ca a acumulat experienta, care oricum nu l-a ajutat prea mult cu Norvegia sau Danemarca...
Plus ca, in afara de Radoi si Chivu, nu avem nici un alt fundas central care sa poata juca la nationala.
Si mie mi se parea ca o echipa Lobont; Stoican, Radoi, Chivu, Rat; Contra, Pancu, Dorinel, Cernat (Mitea, chiar si Sanmatean); Mutu, Niculae (Raducanu) ar avea sanse la titlul mondial in 2006. Dar, dupa Italia, mi-am dat seama ca, alaturi de Iordanescu n-avem nici o sansa, se iroseste talentul baietilor astora.
mda
cred ca gresesti ...
dar oricum ... fiecare cu parerile lui.... !
hac..... parerea mea :bere: !
RaPiDuTz
22-11-2003, 11:44 PM
D_Dogg , la faza cu Ioradescu ai dreptate...strica echipa nationala...
cel mai bun exemplu e acela a lui Ganea , de ce nu la bagat in teren la amicalul cu
Italia ? jucatorii trebuie sa se obisnuiasca sa lucreze intr-o formula si bine
nu in multe si prost (parerea mea ;) )
ma tem ca,,,,,,,,,,,,,,, Ganea ( ce nume are si asta... ) e cam depasit....... ! Ma bucur insa ca aproape s-a refacut Marius Niculae si sper sa fie bun la echipa nationala :mishto: !
MUTU VS CHIVU
(intre gagici asa)
Tot ne certam ca ala e mai bun ala e mai bun... hai sa vedem care are gagica mai buna... ! Voi care ziceti?
http://www.webmoda.net/jpg/varie/moran.jpg http://www.perfectpeople.net/media/celebs/223/0047.jpg
Prima e a lu Mutu (Moran Atias) a doua e a lu Chivu (Anna Falchi) !
Cateva detalii: Moran- Varsta:22
Locul nasterii: Haifa, Israel
Inaltime: 1.76
Masuri: 96-60-89
Mis Globe Internationale ( :saliveaza: )
Cateva detalii: Anna- Varsta:31
Locul nasterii: Tampere, Finlanda
Inaltime: 1.78
Masuri: 93-60-92 ( :saliveaza: )
Mis Italia, actrita in 17 filme
8)
RaPiDuTz
23-11-2003, 01:57 AM
A lu Mutu parca e mai buna... (si cand zic asta nu ma refer la suflet :P )
Ma gandesc sa io fur lu Mutu dar imi e prieten si nu vreau sa il fac sa sufere
HEHE :lol:
hmm, haideti totusi sa vb despre femei la topicul cu femei si despre impotenta lui iordanescu in topcul cu europenele sau nationala, aici e vb de chivu si mutu :P
si oricum nu prea au ei sanse la balonul de aur... :mishto:
mama chivu umbla cu una de 31 de ani???????
LiviuRO
23-11-2003, 07:11 AM
Frate, daca aia, Ana Falchi, arata de 31... Zici ca are 16!
Daca Chelsea ajunge in sferturi sau mai sus in Liga anu' asta, cu Mutu titular, eu zic ca la anu' are sanse mari. Pt. moment daca s-ar clasa oricare in primii 10 ar fi o mare onoare. Si oricum sa-l ia Mutu, cand Raul il tot rateaza de vreo 5 ani... parca nu e drept.
DarkComy
23-11-2003, 06:13 PM
aia a lui Chivu e cam tinerica pt el HAHAHA :lol: :P
31 de ani WOW f*****g STRANGE :blink: :blink:
LiviuRO
24-11-2003, 08:15 PM
Stie cineva pe ce data e decernarea "Balonului de aur"? Si daca o fi transmisa de vreun post tv, sau pe net?
buna intrebare :mishto: !
Parca Chivu era cu Andreea Raicu... :huh: Oricum Balonul de aur o sa-l castige Henry sigur, Mutu poate doar in primii 10, Chivu nici o sansa (parca era cu Raicu in puii mei) :D
Scouville
08-12-2003, 12:29 AM
eu cred ca van nisterloyy dar de mutu nu cred sa intri in primii 10 mai are paote peste cativa ani repet SA NU SE ACCIDENTEZE CUM A PATIT NICULAE
RaPiDuTz
08-12-2003, 12:33 AM
Cand se desemneaza castigatorul balonului de aur ???
Hehe numai e de mult Chivu cu Raicu :P
Hmmmz.... CHIVU castiga teren...... MUTU pierde........
Mutu nu prea mai marcheaza.........
Chivu are evolutii din ce in ce mai bune !
PS. Ar mai vrea CHIVU sa fie acum cu Raicu ca si-a pus silicoane :P !
DarkComy
25-02-2004, 01:04 PM
numai e cu Raicu
Ma enerveaza Raicu <_< :boxeaza: are la fite in ea daca as avea un pistol ias impusca silicoanele :lol: :lol:
de ziua indragostitilor inca mai era cu ea.si acum cred ca mai e,parca au fost in vacanta undeva in iarna...
herg ... unde traiesti tata ? la polul nord ?
nu prea mai esti la curent cu ultimele stiri :) ! (sau vechile stiri :P)
RaPiDuTz
27-02-2004, 11:25 PM
probabil anul trecut sa intamplat asta... :)
stiu ca Chivu este cu una de acolo de la el
tu esti frate de cabana cu herg mah ? :lol:
nu e mah cu nimeni din italia :P !
RaPiDuTz
28-02-2004, 03:48 AM
ba da...nujtu numele ei
faza e ca aia a fost vazuta cu altu intr-un hotel :o
asa mai esti de pe la noi :D !
da...
cica cand se saruta cu unul !
si chivu numai este cu ea acu'...cred :D !
DarkComy
28-02-2004, 11:34 PM
dap a fost cu unu din italia dar acum nu mai e cu ea ca asta la inselat :D
exact aceeasi faza care a patit-o si Mutu cu israelianca aia
supermoro
01-03-2004, 03:32 PM
si parca nu mai sunt gagici prin italia sau israel sau in lumea asta mare. treaba e sa nu se apuce sa le cumpere masini la toate! :unsure:
DarkComy
01-03-2004, 10:12 PM
mai bine le da un sut in cur :P ca sa le ajute sa se urce in autobuz :lol:
cinevaaaa
08-03-2004, 03:41 PM
CRED CA AMANDOI SUNT BUNI DAR MUTU ESTE MAI TITRAT DEOARECE ESTE ATACANT :mishto:
dj-cata
11-03-2004, 12:14 AM
eu cred ca nu pot fi comparati mutu si cu chivu...mutu e mai mediatizat pt ca asa vrea si el...are un stil de viata total diferit de a lu chivu care e un om mai retras....si care cred eu face mai multe pe teren
LiviuRO
11-03-2004, 09:34 AM
hai cata ca nu e chiar asa, este mai mediatizat pentru ca joaca la o echipa foarte mediatizata, spre deosebire de Roma lui Chivu, despre care nu am auzit atatea comentarii, desi a batut pe Juve cu 4-0 si pe Inter 4-1 (sau invers?! :)). Pe cand Chelsea, care o da din lac in put, este prezenta o data la doua zile pe TV.
Totusi, cum ai spus si tu, nu se poate face delimitarea "ala e mai bun sau celalalt e mai bun", pentru ca joaca pe posturi diferite, au stiluri diferite, si pana la urma, si comportamente diferite, atat in teren, cat si in afara lui.
Totusi, daca ne gandim cine este "mai bun" dintre Ronaldo si Roberto Carlos, eu cred ca toata lumea va spune Ronaldo. Sau Henry VS Desailly (sau orice alt fundas alt francez). Sau Owen VS Rio Ferdinand.
DarkComy
11-03-2004, 03:08 PM
ba nene Chivu deja ma enerveaza frate mai mult e accidentat la Roma iar Mutu frate asta cred ca are ceva cand ajunge 1 la 1 cu portarul nu poate sa marcheze exemplu: meciul cu stutgart sau meciul cu danemarca :angry:
RaPiDuTz
11-03-2004, 03:13 PM
ma intreb daca Stuttgard ar fi egalat in ultimele minute pe Chealsea dupa ce a ratat Mutu ocazia aia ce ar fi zis suporteri... :)
DarkComy
11-03-2004, 03:46 PM
lasa mai bine nu se intampla cred ca iesea urat
supermoro
11-03-2004, 03:49 PM
pai mutu ce sa mai marcheze la portari cand toata noaptea trage la poarta ba la moran, ba la kity, ba la cine stie ce alte blonde.
ma intreb daca Stuttgard ar fi egalat in ultimele minute pe Chealsea dupa ce a ratat Mutu ocazia aia ce ar fi zis suporteri...?
despre asta cu suporteri nu stiu ce sa zic, dar s-au apucat coechipierii de comentat despre sistemul nebun de rotatii si de preferintele pentru mutu si crespo, pe care ii baga ranieri ca a dat abramburici multi bani pe ei. daca se apuca asta sa mai cumpere dupa cum umbla zvonurile adio mutu. o sa il vedem pe la ciao darwin si de 3 x fotbalist, ca la cum joaca acum nu mai prinde nici rezervele. trebuie sa recunosc insa ca rotirea asta nebuna a jucatorilor ii scoate total din forma.
cinevaaaa
11-03-2004, 05:44 PM
TOTUSI MUTU CU CELE 10 MINUTE JUCATE A FOST NOTAT DE SUPORTERI CU A-3-A NOTA(vaiiiiiiii ce a ratat);)
:mishto:
Sirius
11-03-2004, 10:57 PM
Pai asta-i principalu' nostru defect, ratarile. Iti bat la pariu ca multi dintre ai nostri ar fi ratat la faza golului lu' Zidane din meciu' cu Bayern.
dj-cata
12-03-2004, 12:21 AM
mutu e mai mediatizat...dar eu cred ca roma e o echipa mai buna decat chelsea.....si o echipa mai legata. la chelsea nu se stie niciodata cine e tittular in meciu urmator..si asa ii scaote pe toti din forma....
cum a zis si liviu...roma a batut pe juve 4-0 si inter 4-1 iar eu la stiri tot de ratarile lu mutu vad....sau de cartile lu mutu care le-a luat de la dinu.....
LiviuRO
12-03-2004, 02:08 AM
Pai mah, Mutu este cel care poate sa ne califice, el face toata faza ofensiva... doar cu rezultate de 0-0 nu ne descurcam. In afara de asta, stiti cum e, despre performante 2 pagini, barfele 7 pagini. Cam asa arata toate ziarele romanesti...
Traiasca rating-ul!
cinevaaaa
12-03-2004, 04:05 PM
Chelsea va juca cu Arsenal in turul urmator(pe sa-i bata in sfarsit pe cai de la arsenal)
danutz_andrey
12-03-2004, 07:06 PM
Nu o sa bata veci Chelsea pe Arsenal!Veti vedea ca va castiga Arsenal ambele meciuri si daca va avea noroc la extrageri va lua Championsu.Este la ora actuala cea mai buna echipa a Europei(ma ingrazoesc ca am ajuns sa spun asa ceva)
DarkComy
12-03-2004, 08:50 PM
Ce are fi culmea de tot ar fi sa bata Arsenal cu 2-1 in fiecare mansa :lol: :lol: :lol: Eternul 2-1 :D :P
RaPiDuTz
12-03-2004, 11:56 PM
ghinion pentru Chealsea...
oricum vor fi 2 intalniri foarte interesante intre cele 2 echipe londoneze
dar parca Arsenal este favorita... :)
dj-cata
13-03-2004, 02:43 AM
eu cred ca va veni si randu lu chelsea sa mai bata....sper sa joace mutu bine si sa le mai dea 1-2 goluri :)
arsenal e favorita dar eu zic ca ii bate chelsea
RaPiDuTz
13-03-2004, 02:54 AM
sincer mi-as dori mult sa bata Chealsea dar dupa forma in care e Arsenal nu prea cred...
ramane de vazut daca e si Mutu intr-o zi buna :)
Doamne da sa piarda chelsea cu vreo 3-0 si 41 doar asa sa-l f**a pe top modelul ala de mutu, ca si ala se crede becham :P deja ma enerveaza cele 2 domnisoare ale noastre chivu si mutu, unu ii mai mult cu capu prin p***e decat la minge si celalat e prea p***a ca sa joace ca vezi doamne se accidenteaza si isi rupe fustita si isi strica freza
LiviuRO
14-03-2004, 06:08 AM
lol, hai mah mns... ce draq, daca tie ti se pare ca Chivu si Mutu sunt domnisoare pe teren... eu mereu il vad pe Mutu "bagand materiale", e agresiv, calculat si ambitios, a trecut de fazele "Gica, nu mi-o mai da ma la cap, ca imi stric freza". Iar Chivu cred eu ca este printre cei mai buni fundasi centrali din lume.
(Arsenal va castiga Liga anu` asta!)
Nici eu nu impartasesc aceeasi idee cu mns... doar ca ei sunt prea rasfatatzi in presa ... chiar si atunci cand alti romani se descurca mult mai bine prin alte campionate... cei drept mai slab cotate. Oricum cred ca desele accidentare ale lui Chivu nu cred ca se datoreaza finetzei cu care joaka pe teren :D ... ci din contra... el se lupta pentru orice minge si din aceasta cauza se accidenteaza foarte des.
Cat despre Mutu... el doar pentru asta este titluar la Chelsea ... pentru ca de inscris atzi vazut au fost si 13 etape cat n-a inscris...dar Ranieri a reusit sa-i exploateze calitatile si a vazut ca este foarte bun pasator si se lupta foarte mult pentru orice minge... este si iubit de suporteri pentru asta... mai ales ca in Anglia cel mai mult se apreciaza daruirea jucatorilor foarte mult ! ;)
dj-cata
14-03-2004, 11:16 PM
o fi mutu prea mediatizat....dar e cel mai bun atacant roman....iar chivu cel mai bun fundas si nu sunt de acord cu mns in privinta lui chivu care cred ca esti foarte serios pe terenul de joc...
IN fine dar mutu nu mai e titular la chelsea, da gol din 5 in 5 meciuri...iar chivu face un meci bun si 2 in care e dezastru, asa ca nu are rost sa lasam patriotismul sa ne copleseasca ;)
LiviuRO
15-03-2004, 01:26 PM
Si totusi, ei sunt cei mai buni...
danutz_andrey
15-03-2004, 04:34 PM
Deocamdata...pt.ca in cel mult 4-5 ani Keseru va fi mai bun ca Mutu!
DarkComy
15-03-2004, 10:12 PM
aha Totti vezi ma deci iti zic eu Keseru va ajunge un mare jucator :mishto: :mishto: bv lui Mutu :alida: (NO COMMENT) iar Chivu e mai mult accidentat <_<
Eu totusi cred ca treaba unui fundas, Chivu spre exemplu, este destul de grea avand in vedere ca adversarii directi sunt atacanti - jucatori tehnici si de o RAPIDitate extraordinata. Asa ca nu mai trebuie sa judecam noi care si cum e. :angry:
Sa fim seriosi... cu totii avem si zile mai rele.... ;)
dj-cata
15-03-2004, 10:35 PM
si sa nu uitam de chivu ca joaca in cel mai tare campionat din lume.....unde fiecare echipa vrea in primul rand sa nu piarda...si fundasi sunt cei mai cautati....
pe langa asta...roma nu este o echipa oarecare...este una care se bate la titlu...si nu oricine ajunge la asa nivel...
il admir pe chivu pt felul in care se comporta si in afara terenului...dar mai ales in timpul celor 90 de min.....ceea ce nu pot sa spun si despre mutu
LiviuRO
16-03-2004, 02:14 AM
zi-le Cata!
Parerea mea, Keseru, daca ramane la Nantes, nu va avea sanse prea mari la Nationala, Franta nu este la fel de puternica precum Italia sau Olanda, si in plus, joaca la echipa a doua, trebuie sa confirme macar la Nantes.
danutz_andrey
16-03-2004, 05:13 PM
Pai la anu Keseru va merge la echipa mare mai mult decat sigur.Chiar daca nu va fi titular la inceput va juca destul de bine!O sa vedeti!
LiviuRO
16-03-2004, 06:26 PM
Sa vedem si sa speram. Totusi, problema e urmatoare: avem atacanti si mijlocasi ofensivi din plin, da` ai draq, fundasii nene, nu apar de nici o culoare!
danutz_andrey
16-03-2004, 06:30 PM
Parca am fi brazilieni!Si aia au cativa fundasi buni in rest pauza pe cand noi avem doar un fundas bun(Chivu) sa asteptam ca o sa apara si d-astia!
LiviuRO
16-03-2004, 06:35 PM
eeeh, si Radoi merge in categoria buni. Poate si Iencsi. Dar atat, in rest, suntem PA!
Originally posted by D_Dogg@Mar 16 2004, 06:26 PM
Sa vedem si sa speram. Totusi, problema e urmatoare: avem atacanti si mijlocasi ofensivi din plin, da` ai draq, fundasii nene, nu apar de nici o culoare!
Cum dreaq` nu avem fundasi.... Chivu, Iencsi, Contra, Stoican. Intr-adevar atacanti...si in general jucatori ofensivi avem destul, insa de la retragerea lui Hagi, nationala duce lipsa de MIJLOCASI DE VALOARE
dj-cata
17-03-2004, 01:45 AM
sa vedeti cand nu mai vine munteanu la lot....cine o sa joace in locu lui ? ca vad de alexa ca e cam varza acum...si daca iara nu vin stelisti...vechea problema...fara fundas central...si fara mijlocas dreapta
LiviuRO
17-03-2004, 01:50 AM
8ic, pai doi sunt fundasi dreapta (eu ma referam centrali). Si da, daca vrei tu, si Iencsi (desi nu e vreo super valoare). Dar in afara de Chivu si Radoi? Cine mai are valoare sa joace titular?
Foarte bine ca nu-i convoaca. O sa aveti ocazia sa-l vedeti pe Barcauan la treaba :P
dj-cata
17-03-2004, 01:54 AM
si pe langa barcauan o sa avem si bonus....mondiale la tv.....cu o bere in fatza....fara emotii
Edy_smf
17-03-2004, 02:54 AM
Cum naiba dom'le ducem lipsa de atacanti???Dar Moldovan care inscrie 2 goluri pe meci cum e?La ora actuala daca ar merita cineva sa fie nominalizat dintre Mutu si Chivu as alege Moldovan sigur :mishto: oricum la ora actuala ecel mai bun atacant roman ...Mutu nu face 2 bani in comparatie cu el exparienta isi spune cuvintul si de data asta.pacat ca nu mai vrea sa se intoarca la nationala :nebun: ...in scurt timp o sa plece si Munteanu...sa vedem atunci ce o sa fie...ca oricum la mondiale sau euro nu mai sper...slabe sanse cu copii astia...prea vrem sa jucam cu echipa de pitici contra unor echipe cu experienta si din start nu avem sanse:(
LiviuRO
17-03-2004, 01:47 PM
Edy, cine a zis ca nu avem atacanti? hu? De fundasi centrali era vorba, si as putea adauga fundasi stanga.
Molodovan este un jucator foarte valoros, nimic de zis, cu o experienta deosebita, cu realizari destul de mari in cariere. Dar Mutu este exceptional, nu are rezultatele lui Moldovan la nivel de echipa nationala, asta asa e, dar nu uita ca in afara de meciul cu Italia a marcat in fiecare din ultimele 7 partide ale Nationalei. Nu uita ca a costat peste 20.000.000 Euro, fiind cel mai scump transfer al unui jucator roman. Si a jucat la echipe si in campionate mult mai valoroase decat Moldovan.
Si daca ii consideram tehnic si tactic, Mutu este clar polivalent, face jocul, are gandire, vede terenul, stie sa paseze, nu ca Molodvan doar acolo la finalizare, asteapta pasa (un fel de Cl. Raducanu). El ar putea fi al doilea atacant, langa Mutu, dar sincer cred ca Ganea sau M. Niculae sunt solutii mai viabile.
Edy_smf
17-03-2004, 02:29 PM
parerea mea esta ca are rezulta o echipa mult mai incisiva cu un atac format din Moldovan pe stinga Ganea pe dreapta si Mutu in spatele lor...daca stam bine si ne gindim cam asta a fost postul de pe care a plecat inainte de a ajunge atacant unde trebuie sa recunoastem...nu prea face fata:( ..cit despre fundas stinga avem ..Rat mi se pare genial...apara bine extrema stinga si vine destul de des si la fazele de atac in spatele lui Munteanu.Echipa care m-ar multumi ar fi cam asa:
1 Stelea
2 Contra 5 Chivu 4 Filipescu 3 Rat
7 Galca 6 Pancu 10 Mutu 8 Munteanu
11 Ganea 9 Moldovan
Rezerve: Stoican,Radoi,Iencsi,Miu,Stoica,Soava,Aliuta,Bratu ,Niculae,Raducanu
Asa am avea un 4-4-2 care foarte usor se poate transforma in 4-3-3 sau 5-3-2 dupe cursul jocului
Sincer dupa parerea mea asa as avea incredere sa sper la mondiale in 2006:)
Edy_smf
17-03-2004, 02:34 PM
scuze pt postarea de 2 ori a aceluiasi replay ...internetul e de vina:(
LiviuRO
18-03-2004, 12:51 AM
Edy-> formula ta e buna! Chiar frumoasa as zice. Bine, ca in loc de Felipe eu l-as vedea pe Radoi, si in locul lui Stelea, clar Lobont. Iar Galca... o fi el tare pe picioare, dar pur si simplu nu cred ca ar face fata. Problema cea mare este ca noi nu am face fata unui asemenea ritm. In formula asta ai nevoie de jucatori de travaliu, si noi nu avem asa ceva. Noi trebuie sa jucam combinativ, cat mai putin efort, ca murim pe teren. De asta o linie de mijloc cat mai numerosa este avantajul istoric al formatiilor din Romania.
dj-cata
20-03-2004, 01:52 AM
eu in locul lui galca l-as vedea pe dumitru sau dica....iar in locul lui filipescu pe radoi...
nici eu nu cred ca ar fi indicata echipa asta....este prea ofensiva...si cum zicea si liviu nu se potriveste cu stilul nostru :)
Edy_smf
22-03-2004, 12:38 AM
Dumitru,Dica si Radoi mai au de tocit niste crampoane pina sa ajunga la valoarea lui Galca si a lui Filipescu...vb aia 'cine nu are batrini sa-i cumpere'(cine are tineri sa-i vinda it mai poate :D )...degeaba ne kk pe noi cu noua generatie...bagam bani in cornulete cu lapte si rezultatul e un dezastru...ar trebui sa nu mai jucam cu copii de mingii si sa ne obisnuim sa bagam in meciurile importante jucatori adevarati nu figuranti de spoturi publicitare...ex Mutu pe care nu-l vad nici la degetul mic al lui Moldovan...iar Ganea sa vina sa stea pe banca spectator ...e o rusine...asta facea doar Boloni ...cred ca ii trebuia si lui Iordanescu acelasi tratament din partea lui Ganea la meciul cu italia...poate era altul scorul :D
LiviuRO
22-03-2004, 01:08 AM
Edy tu nu vrei sa intelegi ceva... a trecut vremea astora! Acum e vremea tinerilor, trebuie sa le dam credit lor. Ei sunt viitorul, nu alde Galca, Moldovan sau mai rau, Filipescu.
djatomic
22-03-2004, 02:50 AM
Dupa parerea mea nationala Romaniei ar trebui sa arate asa pt preliminarile WC 2006 :
4-4-2
Lobont
Stoican, Radoi, Chivu, Rat
Contra, Pancu, Cernat, D.Munteanu
Moldovan, Mutu
Rezerva: Stelea, Iencsi, Fl.Dumitru, Ghioane, Aliuta, A.Stoica, Ad.Ilie, Ganea, M.Niculae
Galca, Filipescu nu mai au ce cauta la nationala , sunt depasiti !!!
PS : ARE DREPTATE D_Dogg
LiviuRO
22-03-2004, 02:56 AM
suna bine, dar Iencsi nu are cum sa joace f dreapta, el e central. Acolo ar intra un Stoican, zic eu.
Edy_smf
23-03-2004, 12:58 AM
Pai ai pus doi fundasi dreapta unu peste altu...Stoican si Contra....deci dupa parerea mea ar trebui tinut stoican rezerva pt contra,iar in fata lui contra bagat un mijlocas....
Cit despre vremea lui moldovan galca sau filipescu...asta nu hotraste nimeni...rezultatele spun totul...si Moldovan exceleaza prin a demonstra.Eu unu nu m-as lasa pe mina unora care doar incearca sa faca ceva dar nu sint rodati si nu au experienta...poate la tineret da dar sa bagi in teren de al de plesan in timp ca Ganea e spectator in meciul cu Italia e chiar nesimitire...sa nu uitam ca o echipa se formeaza treptat nu prin schimbarea brusca a unor jucatori de baza....eh traiasca ioan becali ca el a bagat romanului care nu prea are treaba cu fotbalul in cap ideea cu generatia tinara...asta e doar o masca pentru a transforma de fapt nationala intr-o taraba de jucatori ...lui ii convine ca scoate bani..asa daca il aduce pe moldovan cui sa-l mai vinda?oricum pina nu vine un antrenor adevarat care nu inghite prostii de astea precum nationala ar trebui sa fie bordelul cumparatorilor de jucatori si sa bage in teren jucatori adevarati iar tinerii sa ii foloseasca din repriza a doua sa-i obisnuiasca nu facem nimic...riscam prea mult sa jucam cu tinerii din start ,nu sint obisnuiti cu meciuri de asemenea anvergura cum este un meci intenational...ar trebui sa fie totusi un merit sa devii titular in nationala...cum e de fapt la toate nationalele din lume..numai la noi nu...sintem mai cu mot .avem generatia noua :naughty:...a
si asta datorita lui ioan becali ,gica popescu,iordanescu :nashpa: si celor care pun botul
LiviuRO
23-03-2004, 01:26 AM
Este destul de adevarat ce spui, si ma refer aici la chestia cu Becali si "taraba". Totusi, nu cred ca exista vreun dubiu asupra valorii unui Mitea, Zicu, Marica, Niculae. Acesti jucatori, ca sa poata da randament, trebuie sa fie rodati. Acum, daca tot nu mergem la turneul final, nu e normal sa facem "pasul"? Iar mai stam o campanie dupa jucatori de genul Galca, Stelea sau Filipescu? Titulari la echipe de mana a 3-a? Moldovan este singurul care ar merita sa vina la Nationala. Dar cum il tin eu minte, de la ultimele prezente, mai bine Bratu ala, pe cuvant.
Contra reprezinta singura solutie viabila pentru inlocuirea lui Fl. Dumitru (care este tehnic, dar prea scund pentru a face fata la meciuri importante, contra unor jucatori adevarati si mult mai bine pregatiti fizic).
dj-cata
23-03-2004, 01:46 AM
dumitru nu e pt fundas dreapta....s-a vazut si in meciu cu rapid....e foarte bun pe atac...dar pe aparare...e cam varza....
liviu - marica nu a dovedit inca nimic....in ultimu meci nu a fost inclus nici macat in lotu de 18 a lu shaktior...si deja au trecut ceva saptamani de cand e acolo.....
LiviuRO
23-03-2004, 02:11 AM
cata, discutia era pt mijlocas dreapta, nu fundas dreapta.
Marica este un super-talent, care este pe lista lui Iordanescu, si in mod normal in 2-3 ani e titular la nationala.
hehe, mutu nu cred ca va mai prinde prima echipa la chelsea :P
LiviuRO
24-03-2004, 04:08 PM
Din cate am citit pe site-uri azi, Mutu va fi titular cu Arsenal.
Edy_smf
25-03-2004, 04:46 AM
Cica o sa avem la sfirsitul lunii un amical cu Scotia unde va fi convocat Filipescu...sa vedem daca mai poate :D ...daca da,de ce sa nu-i dam credit?Are totusi niste meciuri importante in picioare din care zic eu ne-a scos destul de bine...in ceea ce priveste meciul de acasa cu Danemarca n-a fost vina lui ca a jucat asa...n-avea ce sa caute pe postul ala,acolo era postul lui Rat,el trebuia sa fie cava mai in spate si mai pe centru si asa sigur nu aveam alta aparare...
Cit despre Galca am auzit ca ar fi facut destul de multa treaba la Villareal...de ce nu ar face si la nationala(si asa se plingeau unii de mijlocas dreapta iar galca mi se pare unul destul de bun)...problema este ca nu sint mediatizati astia mai vechi de aia are lumea impresia ca nu mai sint buni...daca era adevarat nu ii mai tineau cluburile pe bani grei...
Iar despre Stelea eu zic ca nu ar fi luat golurile alea rusinoase pe care le cam ia de la o vreme Lobont la nationala...Stelea e mult mai muncitor si nu are fite de atacant :dansing: precum Lobont sa iasa aiurea din careu si sa lase poarta goala...Goluri de la 40 de metri nu am auzit sa ia Stelea cum a luat Lobont la plaja(tot meciul cu Danemarca) :scaun: :sanshine2: :nashpa: :blink: de atunci nici sa nu mai aud de el...nici in fifa nu-l mai folosesc :D
LiviuRO
25-03-2004, 04:06 PM
Galca nu joaca decat mijlocas la inchidere, sau mijlocas central cu profil defensiv, pe partea dreapta ar fi un fel de Filipescu cu danezii.
Stelea este valoros, dar Lobont este cel mai portar roman, nu incape indoiala,golul lui Gravesen, ala se cheama accident, nu evolutia lui Filipescu din ultimii 2 ani. Iar Felipe, care acum joaca la Zurich am auzit, ar face bine sa isi bage mintile in cap, e nevoie de un fundas central experimentat, ramane de vazut daca el este ce ne trebuie.
Edy_smf
25-03-2004, 04:43 PM
Da-mi voie sa te contrazic putin...Galca a fost folosit de multe ori la Villareal mijlocas dreapta de multe ori chiar ofensiv...ce-i drept intr-o formula de 4-3-3,am urmarit evolutiile lui pe canalele spaniole...(am antena parabolica care imi permite acest lucru :pimp:) Si nu marea mi-a fost mirarea cind l-am vazut executind lovituri libere intr-adevar fara gol dar superbe.... acum nu zic ca suteaza mai bine ca Munteanu nu-l vreau pe Galca pt lovituri libere in nici un caz dar e descurca f bine si pe dreapta si cum spui tu vine si la inchidere excelent.
Revin asupra lui Lobont ,ok Gravesen a fost un accident dar restul de goluri???
primul gol a respins mingia exact in picioarele atacantului danez,la autogolul lui Contra habar n-am ce vroia sa faca...Urmaritii atent pozitia in careu iesit prea mult sau complet din poarta de multe ori este total dezorientat..majoritatea pararilor sint norocoase.
Nu uitati meciul cu Norvegia cind era sa mai luam un gol aiurea (respingerea aia in fata ca la volei)din cauza lui pe linga celelalt luat copilareste in ultimul minut...penalty-ul nu se pune :P ..deci pt mine tot Stelea ramine portarul de drept al nationalei...
DarkComy
25-03-2004, 10:47 PM
Mutu se pare ca trece prin momente dificile la Chelsea :( trebuie sa fim alaturi de el ca sa isi revina si sa arate de ce e in stare eu zic ca sezonul viitor o sa rupa :mishto: sa zicem ca anul asta a fost de acomodare ;)
LiviuRO
26-03-2004, 01:38 AM
Daca va mai ramane la Chelsea... cred ca la vara Abramovici schimba lotul, antrenorul, tot. Si daca nu se pune repede pe marcat, nu o sa-i fie prea bine. Totusi eu sper sa plece din Anglia si sa revina in Italia, ala e campionatul in care se simte cel mai bine, in care isi poate impune tehnica cu usurinta, in Anglia e prea multa alergatura si el nu are inca o cota precum Henry, sa nu alerge deloc tot meciul, dar sa ramana totusi pe teren 90 de minute.
DarkComy
26-03-2004, 01:35 PM
Da sincer si eu cred ca Italia i se potriveste cel mai bine :mishto: dar poate ar merge si Spania ;)
cinevaaaa
26-03-2004, 03:48 PM
Mutu cred ca-si va reveni :mishto:
cinevaaaa
26-03-2004, 03:51 PM
Trece doar printr-o perioada mai proasta(:( )
Si cred ca ar trebui sa ramana la Chelsea deoarece suporterii il sustin
Mutu nu se poate compara cu Chivu (din cauza posturilor)
Edy_smf
28-03-2004, 12:35 AM
Mutu care se emotioneaza cind vede un portar si da aiurea ..are nenumarate faze de 1 la 1 cu portarul si rateaza...ar trebui sa dea mult de gindit la pupicu*isti si sa-l vada la adevarata lui valoare de ratangiu pe post de atacant,postul lui normal e mijlocas nu atacant acolo s-a vazut clar cite gafe monumentale a facut ar trebui sa treaca mai la centru si sa lase adevaratii profesionisti in fata la atac(Moldovan,Ganea,Niculae,Ilie,Bratu)si lase figurile de ho*ose*ual in teren ,sa joace mai barbateste mai mult la centru pina invata sa atace.
Daca va uitati la meciurile cind juca mijlocasi si acolo era cam posesiv si strica de multe ori jocul lui Moldovan Ganea si chiar se baga sa rateze pina si loviturile libere directe cuvenite pe drept sutului excelent a lui Dorinel Munteanu...,doar Mutu e pila lui Hagi ce sa-i faci...trebuie sa manince si machedonimea...Becali,Hagi @co
LiviuRO
28-03-2004, 07:35 AM
Daca tu ai indrazneala sa dai de inteles ca Mutu a ajuns la Chelsea si numarul 10 in echipa nationala, pe pile, eu iti spun sigur ca suferi ori de vreun stelism acut, malign, ori de vreo simpatie prea dezvolata pentru jucatorii din generatia de aur. Nu stiu cum se face ca Mutu a fost al doilea stranier in Serie A, dupa Balonul de aur Nedved, si al doilea golgeter, conducand o echipa, Parma, spre UEFA. A marcat in ultimele 7 mecuri la Nationala, mai putin partida cu Italia. Iar cand a venit la Chelsea, era de departe cel mai valoros atacant al lor. Ca Ranieri l-a tot schimbat in sistemul lui rotativ, asta nu e vina lui. Ca el are 1.83 si 76 kg, adica mai putin cu 10 cm si vreo 10 kg fata de orice fundas englez, si ca Chelsea nu joaca nimic, cu execeptia tipicului stil englezesc - aruncare a mingiei in fata, la bataie, nu e vina nimanui, dar nu poti sa ceri unui fotbalist sa se adapteze peste noapte intr-o partitura noua, in care este si dezavantajat de statura.
Anglia poate ca nu este un campionat pentru Mutu, nu face fata fizic deocamdata, dar din moment ce a fost titular 2 ani in Serie A, eu nu cred ca ii poate fi contestata valoarea. Daca nici Mutu nu este bun, Romania este in fundul Europei (si acolo inca nu am ajuns).
Edy_smf
29-03-2004, 01:24 AM
ba eu cred ca am ajuns din moment ce sintem niste 'buttkisseri' :nashpa: trebuie sa gindim realist nu sa pupicu*im toti fustangii precum Mutu sau mai stiu eu care,si fi sigur ca daca nu era finul lui Hagi nici in nationala romaniei de unde l-au luat astia nu ajungea.Sint multe talente mai valoroase in Romania care nu au semnat contracte cu Becali sau G Popescu si care iti zic eu ca fac cit 5 muti unu peste altu :D
LiviuRO
29-03-2004, 11:17 AM
Intrebare: stelismul se confunda cu subiectivismul? Sau mai sinplu, spune-mi tu ce mare jucator roman ar trebui sa fie titular la nationala in locul lui Mutu.
Originally posted by Edy_smf@Mar 28 2004, 12:35 AM
adevaratii profesionisti in fata la atac(Moldovan,.....,.......,.......,.......)
Mai taceti fratilor cu profesionalismul lui Moldovan, ca, daca ne uitam putin la niste reluari o sa vedeti ce noroc fenomenal a avut ca a intrat mingea in poarta, mai mult se lovea mingea de el decat lovea el mingea. Asta cand "dadea gol". Cand rata, dadea mingea in aut din "careul de 6 metri". De cand un atacant "pur sange" "este lovit" de minge in TIBIE????
Singura sa calitate incontestabila este aceea ca munceste mult fata de Mutu spre exemplu, care in debutul sau la Nationala, orice minge prindea, scria pe ea "pasa la Hagi", indiferent ca Hagi se afla inconjurat de vre-o 4 jucatori adversi. E penibil pentru un jucator care vrea sa se afirme. Nu contest talentul lui Mutu dar sa nu ne mintim fratilor.
pai atunci mutu de ce e asa ghinionist, da 5 goluri in 30 de meciuri si noi tot tre sa-l pupam in cur, si moldovan da 2 goluri pe meci si e scotit norocos...
Edy_smf
29-03-2004, 10:36 PM
D_dogg nu sint chiar asa de mare stelist ,echipa mea de suflet tot nationala ramine si bineinteles Farul Constanta unde am si jucat la echipa de pitici :D acum 18 ani.Steaua este intr-adevar cea mai buna echipa si nu zic ca nu e adevarat ca e a doua echipa din campionat cu care tin si asta in cazul in care joaca contra formatiileor Dinamo si Rapid,oricum asta mai putin imi influienteaza opiniile despre Mutu.
Deci locul lui Mutu la nationala se cuvine fara discutii lui Moldovan care are o vasta experienta si mult mai multe meciuri in ghete fata de Mutalau' care rateaza singur cu portarul(specialitatea lui,nu e cazul sa dau zeci de exemple)Nu zic ca Mutu n-are ce cauta la nationala dar cred ca ar fi mai bun in spatele lui moldovan i al lui ganea sincer.Impresiile astea despre Mutu nu le am fiindca ar fi dinamovist,oricum era ratangiu de cind era la FC.Arges sau unde naiba o fi fost inainte.
8ic daca tu zici ca 16 goluri in 12 meciuri se pot da 'din bulan' atunci arata-mi tu alt jucator roman la nivelul asta care mai face asa ceva si atunci imi schimb prerea despre Moldovan,o sa zic ca si tine ca e de cacao,pina atunci ramin la impresia ca este cel mai bun atacant roman la ora actuala.Apropo,cred ca nu mai sti nimic nou despre el daca te exprimi asa:'asta cind dadea gol' vezi ca acum 2 zile a facut un HATTRICK :mishto:
LiviuRO
30-03-2004, 12:09 AM
E discutabil care echipa este cea mai valoroasa.
Eu raman la parerea mea, Moldovan a avut destul noroc in aceste 2 luni. O sa vezi ca o sa opreasca din marcat, si o sa revina la "forma care l-a consacrat" si care l-a transferat in Emirate.
Sa nu uiti, Mutu care rateaza singur cu portarul a fost al doilea golgeter al Italiei campionatul trecut, si cred ca stii si tu singurel cate goluri a dat la Nationala in ultimele partide.
dj-cata
30-03-2004, 12:12 AM
cum sa joace mutu cand ranieri incepe cu rotatiile lui ? dai gol....si et viitoare nu mai esti in primu 11..sau nici macar in lot....i-a scos pe toti din forma si cel mai mult se vede la crespo
danutz_andrey
30-03-2004, 06:52 PM
Sistemul asta de rotatii nu la scos din forma numai pe Crespo,la scos din forma pe Veron si acum cu Mutu!Cel mai bine ar fi sa plece Ranierii si sa vina un antrenor de superclasa!
Edy_smf
30-03-2004, 07:23 PM
dupa cite am auzit 'supervaloarea' Mutu cica nu mai are loc la chelsea :oops: oare de ce???
LiviuRO
30-03-2004, 11:35 PM
Cum sa nu mai aibe loc la Chelsea? Pot sa fac si pariu ca o sa fie titular alaturi de Hasselbaink etapa viitoare.
dj-cata
30-03-2004, 11:38 PM
liviu - depinde cum e rotatia....daca e randul lui sa joace sau nu :))
astept sa il vad pe mutu ce schema gandeste pt pepsi....ca asa a zis..ca vrea sa vina cu ceva nou :)
LiviuRO
30-03-2004, 11:55 PM
Pai e cazul, ca prea joaca bine Gudjohnssen ala, si trebuie sa-l scoata Ranieri un pic din forma si pe el.
Draqla
31-03-2004, 12:47 AM
Eu nu inteleg cum poti, cu ce jucatori are Chelsea, sa nu te decizi in privinta titularilor. Treaba, cel putin din punctul meu de vedere, este foarte simpla: cine este in forma intra, cine nu, mai asteapta. Daca nu isi revine, adio.
Ranieri zici ca e nebun. Face rotatii de parca ar fi in armata si pune la punct programul pentru plancton :) Daca are un aparator care nu merge intr-o partida (nu mai stiu, Makelele parca. era jalnic intr-un meci pierdut de Chelsea) de ce dracu' nu il schimba decat in minutul 70-80. :sanshine2: Ce strategie e asta???
Aaaaaaaaa, si nu inteleg de ce nu il schimba patronul echipei ca are bani sa i-a unul ca lumea...
dj-cata
31-03-2004, 08:58 PM
lasa ca ranieri zboare sigur la vara....si poate at se termina si rotatiile astea prostesti...poate de la vara sa fie un 11 de baza si inca 4-5 care sa fie rezerve.....nu ca si acum...lot de 30 de jucatori :) sau cati draku sunt....si sa nu stii care intra
Edy_smf
31-03-2004, 11:10 PM
Dupa cum s-a vazut in meciul cu Scotia cred a Mutu a expirat la nationala:(...sa fie momentul rientoarcerii unui atacant mult mai bun?...Chivu inca se mai tine..a si marcat cu noroc e adevarat dar a si gafat grav impreuna cu Lobont(unde am vazut nejustificata inlocuirea lui Stelea cu el)...Sa speram ca isi revine si Mutu,dar pina atunci AFARA!!!
LiviuRO
01-04-2004, 12:10 AM
Sa moara sa faca, dupa meciul din seara asta am ajuns la concluzia urmatoare! Jos Iordanescu! Sus ... oricine! Napoli daca e cazu`, oricine, nu conteaza.
Mutu a fost foarte slab, intr-adevar, se vede clar ca nu jucam nimic in atac daca el nu e in forma. Lobont nu avea ce sa faca la gol.
eu as propune sa vina nae manea ca antrenor principal ca sa nu se plictiseasca nasul in timp ce face gratare prin cantonamentele nationalei si sa aiba cu cine sa joace table
Romania joaca acelasi fotbal de 10 ani incoace...aceeasi tactica...bazata pe inscrierea unui gol si apoi retragerea in aparare...il respect pe iordanescu si nu am avut nicidata ce sa-i reprosez...dar e timpul sa vina altcineva cu un fotbal mai modern..pentru ca jucatori capabili de spectacol avem...indrumarile insa nu sunt catre spectacol..ci mediocritate...
DarkComy
06-04-2004, 11:13 PM
cred ca ati auzit ca Abramovici vrea sa il aduca pe del piero si sa il dea pe mutu la schimb plus 30 000 000 de $ cred ca sunt tampiti aia de la Juve daca nu accepta
Daca vrea sa-l dea deja pe mutu e clar ca omu nu prea mai are loc de el in echipa.....ca dovada tocmai s-a terminat meciul cu arsenal (1-2) si mutu a incalzit banca de rezerve...poate joaca si el in finala daca ajunge pana acolo chelsea :)
LiviuRO
06-04-2004, 11:59 PM
Pentru Mutu ar fi ideala trecerea asta, la Juve, o echipa care joaca pe stilul lui, spre deosebire de Chelsea-ul actual. Ar fi senzational pentru el, dar nu cred ca Juve va renunta la Del Pierro, innebunesc suporterii, vor prefera sa-l piarda pe Trezeguet la Barca, cred eu.
DarkComy
07-04-2004, 09:58 AM
Ba eu zic ca pt conducatorii lui Juve e o suer afacere sa il ia pe Mutu si sa primeasca 30 000 000 $ :mishto:
rekinu
07-04-2004, 10:20 AM
Mutu sucks. ??Numai fumuri shi fumei are in cap.
Chivu e cel mai tareeee! fara fitze!!
Gladiator
07-04-2004, 10:26 AM
Mutu e un ratat sa vazut mare vedeta si a crezut ca l-o prins pe Dumnezeu de picior. Abia astept sa-l dea afara de la Chelsea. Nu face nimic nici macar nu joaca. Degeaba ne minte ProTv ca e accidentat. Accidentat pe naiba nu joaca nimic. Si bine ar fi sa nu-l ia nimeni dupa ce zboara de la Chelsea!!!!!! :angry: :angry: :angry:
P.S. Ar trebui sa-mi schimb semnatura ANTI MUTU SI IORDANESCU
rekinu
07-04-2004, 10:29 AM
Mai stiti cand a fost chemat prima oara Mutu la nationala. Vai de mine ce nervos eram un distrus spuneam. Intradevar a fost o perioada cand a jucat mai bine deoarece cred ca a fost cineva care sa l aduca cu picioarele pe pamant cat de cat.
Acum iar shi a luat fumuri a crezzut ca totul se invarte in jurul lui tzeapa ce bine imi pare ca a luat tzeapa o sa plece de la chelsea la o echipa din HONolulu.
Gladiator
07-04-2004, 10:35 AM
Eu zic ca Chivu e un mare jucator si imi place ca e modest. Mutu s-a dus cu pluta la vale.
DarkComy
07-04-2004, 10:45 AM
ba o fi el dus cu pluta dar daca se duce la o echipa de cacat din Africa :lol: si iese total din forma nu o sa mai avem decat 1 singura vedeta in nationala vedeta reala si plus nu o sa ii mai faca astia fata in fifa 2005 :(
rekinu
07-04-2004, 10:56 AM
Dark Comy sa nu te superi pe mine frate ca shtiu catu eshti fan Mutu da asta e adevaru mah sa ii dea dumnezeu sa ajunga la REal Madrid dar nu poa sa ajunga acolo decat daka mai lasa shi el femeile shi se apuca iar de treaba.
DarkComy
07-04-2004, 11:12 AM
nu man nam zis ca sunt fan Mutu doar pt ca il am in semnatura eu sunt fan Craiova :mishto: dar il am in semnatura din respect ca trece prin momente grele si trebuie sa fim alaturi de el
rekinu
07-04-2004, 11:21 AM
ma io am fost shi sunt alaturi de el da cand il vad ca are atatea arfe... oricum nu e treaba mea sa il apreciez pe el deoarece a ajuns acolo unde a ajuns prin munca dar parca prea mult sufera de el hai Mutu HAI CHIVUUU shi HAI RAPIDU!!!!
LiviuRO
07-04-2004, 01:56 PM
lol, Gladiator in adevaratul sens al cuvantului... Mutu a avut pubalgie, inclusiv la meciul cu Scotia. Nu uita ca a inceput sezonul excelent la Chelsea, venind ca al doilea jucator din Italia, dupa Balonul de Aur, si al doilea marcator al Italiei. Mutu este fara dubii cel mai bun jucator al noii generatii, si daca va reusi sa plece de la Chelsea undeva in Spania sau Italia, la o echipa mare, va ajunge mult peste Hagi!
Edy_smf
08-04-2004, 01:32 AM
haha ..mai are mult pina la Hagi! Deocamdata nu e nici pe la Munteanu si chiar Contra de pe postul de fundas dreapta a dat goluri mai interesante decit el...sau Moldovan care spre deosebire de el a fost declarat in februarie al doi-lea atacant din campionatul Frantei si in martie cel mai bun..pe cind Mutu a ramas doar cu 'al-doi-lea'....
LiviuRO
08-04-2004, 10:40 AM
Bine Edy, daca zici tu... Eu totusi nu l-am mai vazut pe Contra jucand bine de cand a revenit dupa accidentare, iar Moldo-but este la el in Franta acolo. Nu stiu ce juca Hagi la varsta lui Mutu, 23 de ani, de era asa valoros atunci... Eu stiu ca abia pe la 27 de ani a inceput sa joace cu adevarat bine.
nici mutu nici chivu nu sunt cei mai buni romani
moldovan e cel mai bun
a fost desemnat chiar cel mai bun atacant din europa al acestui retur
deci va dati seama de valoarea lui nu?
e destept ca nu vrea sa vina la nationala as face shi yo la fel in locul lui
La Mutu se vede clar ca e si el iesit din forma..nici nu prea mai joaca la Chelsea...
Chivu nu mai are cum sa se afirme decat in campionat...fiind eliminat cu Roma din UEFA....
Moldovan o sa continue sa dea gol dupa gol la Nantes....deci momentan cel mai bun jucator roman de afara este Moldovan...sper sa ii treaca cat mai greu :)
cred ca al doilea jucator roman de afara (primul e evident moldovan)
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee parerea mea ca e sanmartean pt ca a jucat excelent
grecii mereu il elogiaza
acum cred ca e accidentat
Edy_smf
08-04-2004, 04:46 PM
Bineee Ady,uite dom'le cineva care stie ce inseamna un jucator cu adevarat bun :mishto: :bere:
pai asa
pacat ca nu-l vede Puiu ca dak l-ar lua cu siguranta ar juca mai bine nationala
Sk8erBoy
08-04-2004, 10:05 PM
mey am o idee , ca vad ca mutu si chivu sau lasat pe tanjala (dupa parerea mea : 1moldovan 2pancu ) care stie adresa lor de mail sa le dam niste emailuri sai incurajam , macar sa le ridicam putin moralul :cuminte:
rekinu
08-04-2004, 11:09 PM
io ias da mai degraba mail lu Marius Niculae asta chiar tre' incurajat
LiviuRO
09-04-2004, 12:03 AM
Sanmartean? Lucian Sanmartean? hmm, uitasem ca exista :P, bine ca mi-ai amintit de el. Mareee fotbalist, ca si C. Munteanu, D. Serban, Marica sau Lincar, a plecat afara ca sa joace... canci!
dj-cata
09-04-2004, 03:36 AM
liviu - nu il mai lauzi pe marica ? jucatorul de 5 mil care pleca la inter ? looooooooool.....e ceva....
sanmartean se tot rupe....ce de jucat ...joaca bine.....
nici eu nu stiu cum juca hagi la 23 de ani.....dar stiu ca la 20 juca finale de cupe europene....lucruri pe care mutu nu le-a facut nici pana acum
rekinu
09-04-2004, 11:44 AM
in primu rand hagi a fost un talent innascut io numi amintesc sa fi avut vreodata momente nasoale asta a jucat mereu bine pe cand mutu cand da de fumei gata se rupe firu nu mai joaca nimik
Sk8erBoy
09-04-2004, 12:11 PM
Hai mey ca nu cred eu ca hagi nu o avut si mom nasoale :huh:
Hagi a recunoscut ca nu era cel mai bun , dar ca era fff ambitios si de asta a ajuns ce a ajuns ;)
LiviuRO
09-04-2004, 12:23 PM
Hagi spre ex, tineti minte ce-a jucat la Euro 2000? NIMIC! S-a retras pe usa din spate de la nationala, deja nu-l mai vedea lumea marele jucator pe care-l stiam. A revenit apoi, cu Ungaria, a mai facut 2 meciuri mari dar... cam atat. Plus ca nici in tinerete, la Real, nu juca mare lucru, marca doar contra echipelor de pe ultimele locuri, iar in derby-uri era ca si inexistent.
rekinu
09-04-2004, 12:31 PM
mah da ce varsta avea hagi la euro 2000 amintitiva ca se retresese inainte shi a revenit la decizie
Sk8erBoy
09-04-2004, 12:34 PM
da dar prea o dam in sf si plangem pe urma lu' HAGI
daca nu era wc94 nema hagi , nema generatie de aur
LiviuRO
09-04-2004, 12:38 PM
Asta asa e, fara discutii, dar era vorba ca si Hagi a avut momente mai slabe in cariera. La fel cum au si Mutu si Chivu acum.
Hagi a avut acum un succes enorm la turci(de acolo ii shi vine porecla de rege) Mutu a avut la Parma unde a fost al doilea marcator al campionatului iar Chivu a jucat aproape toata viata la Ajax unde era printre cei mai buni jucatori
P.S stiti ca Abramovici vrea sa fak un schimb MUTU-DEL PIERO pt ca nu ia placut cum a jucat in sezon
Sk8erBoy
09-04-2004, 02:23 PM
ar fi bine pt mutu sa joace din nou in italia , ca ia priit fotbalul de acolo :P
danutz_andrey
09-04-2004, 05:33 PM
Pana la vara poate se razgandeste Abramovich si nu-l mai da pe MUTU!Poate ajunge Chelsea in finala si in ultimele min. de joc Ranieri il introduce pe Mutu care reuseste o dubla si Chelsea castiga!Aceasta ar fi cam singura solutie a lui Adi de a mai ramane la Chelski!
Poet Of Tragedies
09-04-2004, 05:48 PM
Io cred ca mai bine i-ar fi la Juve.
danutz_andrey
09-04-2004, 05:51 PM
Lasa sa nu plece la Juve,ca daca pleaca nu mai vine Trezeguet la Barca!
Siavem mare nevoie de el pt. ca acum Kluivert mai mult e accidentat!
LiviuRO
09-04-2004, 09:20 PM
Lui Mutu i-ar sta mai bine in campionatul italian, cel putin asa cred eu. E un campionat mai mult bazat pe tehnica, iar Juve este o echipa care joaca mult pentru atacanti, pe cand in Anglia e bataie mare de tot. Pentru Adi, Italia, in speta Juve, ar fi o adevarata sansa.
Sk8erBoy
09-04-2004, 09:36 PM
cel mai bine ar fi sa ramana pana la vara
sa castige ucl si dupaia hop la juve :P
LiviuRO
09-04-2004, 09:52 PM
Mi-e teama ca daca Chelsea castiga UCL, nu o va face cu Mutu pe teren, si ar deveni cu siguranta frustrat. Dar, cine stie, daca prinde acum, pe final, cateva meciuri bune, poate prinde si echipa titular. Si da doua boabe in finala! Ehe, ce frumos ar fi!
danutz_andrey
10-04-2004, 04:22 PM
Vise,vise,vise...Doar atat!Cred ca va da-ti si voi seama ca Chelski n-are cum sa castige UCL!Eu sper ca Mutu sa-si revina si sa prinda un loc de titular!
LiviuRO
10-04-2004, 05:26 PM
Pai daca nu Chelsea, atunci cine? <vorba lu fizz, retardu`>
djatomic
10-04-2004, 06:16 PM
Deportivo , care joaca de rupe ! :D
Fac un pronostic , daca trece de Porto (cam greu) , Depor castiga Champions League ! :P
PS : eu tot cred ca lui Mutu ii e mai bine in Italia , si se pare ca pleaca la vara la Juve , ceea ce ar fi super !
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.