View Full Version : Premiile Forumului FifaRomania
Iata categoriile premilor forumului FifaRomania :
1. Persoana cu cele mai interesante mesaje
2. Persoana cu cele mai superficiale mesaje
3. Cel mai impresionant debut
4. Cel mai amuzant post
5. Cel mai interesant topic
6. Premiul "Chuck Noris Cauza" pentru cel mai "agramaticalizat" membru
7. Premiul "Suporterul adevarat" (sustine echipa la bine si la rau, se mentine in limitele bunului simt)
8. Membrul ce foloseste cel mai des si mai bine smilies
9. Premiul pentru cel mai vechi membru activ
10. Premiul aberatia la libertate (cele mai multe aberatii, devieri de la subiect, etc)
11. Premiul "Prazul de aur" pentru cel mai consistent grup de suporteri al unei echipe
12. Premiul "The helping hand" pentru membrul cel mai "ajutator"
13. Premiul "Jean-Claude Madam" pentru cel mai amenintator membru
14. Cel mai bun site al unui membru
15. Cea mai buna semnatura
16. Cel mai bun avatar
17. Membrul cu cele mai multe mesaje (mns, stefan, sanshine nu se pun)
Ultimele 3 punte sunt niste intrebari
18. Pe care dintre actualii membri ai forumului i-ati vedea ca buni moderatori? Si la ce forum?
19. De ce sub-forum ar mai avea nevoie Forumul FifaRomania?
20. De ce credeti ca ar avea nevoie forumul FifaRomania pentru a fi mai popular?
Nu va puteti vota propria persoana :P
Semnatura si avatarul trebuie sa fie facuta de voi, nu imagini copiate sau linkuite catre forum (se accepta texte in semnatura, citatea si alte alea)
Pentru fiecare categorie puteti propune intre 1 si 3 membrii, in cazul in care aveti mai mult de o propunere, aranjati numele in ordine astfel ca primul nume are 3 puncte, al doilea 2 si ultimul un punct. Daca ati propus doar 2 persoane, prima va avea 3 puncte, a doua doua puncte.
1. sanshine
2. Neo
3.
4. D_Dogg
5. mns
6. Neo
7. blue boy
8. DarkComy
9. mns, mininu
10. Neo
11. blue boy, justafan, Sirbu Mihail Bogdan
12. sanshine
13. Sirbu Mihail Bogdan
14.
15. mns
16. DarkComy
17. blue boy
18.
19.
20. Multe reclame pe alte site-uri !!!
:cooool:
hmm, daca se poate la topicuri si alte alea sa bagati si numele topicului sau linkul catre pagina cu mesajul cel mai bun :)
apropo, semnatura mea... sux :P
DarkComy
14-11-2003, 05:01 PM
1. Persoana cu cele mai interesante mesaje Sanshine
2. Persoana cu cele mai superficiale mesaje Neo
3. Cel mai impresionant debut Totti1
4. Cel mai amuzant post Blue Boy
5. Cel mai interesant topic mns
6. Premiul "Chuck Noris Cauza" pentru cel mai "agramaticalizat" membru ???
7. Premiul "Suporterul adevarat" (sustine echipa la bine si la rau, se mentine in limitele bunului simt) ScorpionX , blue-boy
8. Membrul ce foloseste cel mai des si mai bine smilies Sanshine
9. Premiul pentru cel mai vechi membru activ mns , sanshine
10. Premiul aberatia la libertate (cele mai multe aberatii, devieri de la subiect, etc) D_Dogg
11. Premiul "Prazul de aur" pentru cel mai consistent grup de suporteri al unei echipe Sarbu Mihail Bogdan, Blue-Boy ,ScorpionX, Bin , ("U" Craiova)
12. Premiul "The helping hand" pentru membrul cel mai "ajutator" Scouville
13. Premiul "Jean-Claude Madam" pentru cel mai amenintator membru Neo
14. Cel mai bun site al unui membru ???
15. Cea mai buna semnatura Rapidutz
16. Cel mai bun avatar Totti1
17. Membrul cu cele mai multe mesaje (mns, stefan, sanshine nu se pun) D_Dogg
18. Pe care dintre actualii membri ai forumului i-ati vedea ca buni moderatori? Si la ce forum? Scouville , Rapidutz - fotbal
19. De ce sub-forum ar mai avea nevoie Forumul FifaRomania? de nimic , este complet
20. De ce credeti ca ar avea nevoie forumul FifaRomania pentru a fi mai popular?
mai multa reclama cand faceti patchul scieti mare MULTUMIRI CELOR DE LA FIFAROMANIA si scrieti adresa
stefan
14-11-2003, 09:36 PM
4. Cel mai amuzant post D_dogg
5. Cel mai interesant topic D_Dogg(tigeri si femei, s-a postat ceva in ele)
6. Premiul "Chuck Noris Cauza" pentru cel mai "agramaticalizat" membru Neo
7. Premiul "Suporterul adevarat" (sustine echipa la bine si la rau, se mentine in limitele bunului simt) aia care iau si prazul adica Sarbu Mihail Bogdan, Blue Boy , DarkComy
8. Membrul ce foloseste cel mai des si mai bine smilies ---
9. Premiul pentru cel mai vechi membru activ mns , sanshine
10. Premiul aberatia la libertate (cele mai multe aberatii, devieri de la subiect, etc) Neo
11. Premiul "Prazul de aur" pentru cel mai consistent grup de suporteri al unei echipe Sarbu Mihail Bogdan, Blue Boy , DarkComy (Universitatea Cariova)
12. Premiul "The helping hand" pentru membrul cel mai "ajutator" sanshine
14. Cel mai bun site al unui membru mns
15. Cea mai buna semnatura ---
16. Cel mai bun avatar mns (cred ca asa arata cand citeste ce scriu unii la forum)
18. Pe care dintre actualii membri ai forumului i-ati vedea ca buni moderatori? Si la ce forum? pai pe nimeni, nici macar pe mine. Sanshine deja e si face treaba buna.
19. De ce sub-forum ar mai avea nevoie Forumul FifaRomania? ---
20. De ce credeti ca ar avea nevoie forumul FifaRomania pentru a fi mai popular? sa zica prin ziare sau la tv de noi
. Persoana cu cele mai interesante mesaje mns
2. Persoana cu cele mai superficiale mesaje neo
3. Cel mai impresionant debut totti1
4. Cel mai amuzant post D_dogg
5. Cel mai interesant topic D_dogg (tigari si femei)
6. Premiul "Chuck Noris Cauza" pentru cel mai "agramaticalizat" membru neo
7. Premiul "Suporterul adevarat" (sustine echipa la bine si la rau, se mentine in limitele bunului simt) dark_comy
8. Membrul ce foloseste cel mai des si mai bine smilies mns
9. Premiul pentru cel mai vechi membru activ stefan
10. Premiul aberatia la libertate (cele mai multe aberatii, devieri de la subiect, etc) neo
11. Premiul "Prazul de aur" pentru cel mai consistent grup de suporteri al unei echipe hehe prazul de aur. deci tre sa fie olteni. dark_comy, scorpion x si mihailsirbubogdan
12. Premiul "The helping hand" pentru membrul cel mai "ajutator" stefan
13. Premiul "Jean-Claude Madam" pentru cel mai amenintator membru neo
15. Cea mai buna semnatura sirbumihailbogdan
16. Cel mai bun avatar scandalf
D_dogg
18. Pe care dintre actualii membri ai forumului i-ati vedea ca buni moderatori? Si la ce forum? mns, stefan si sanshine nu se pun nu? daca se pun atunci stefan. daca nu atunci scandalf
19. De ce sub-forum ar mai avea nevoie Forumul FifaRomania? ceva legat de ultrasi
popular este deja. poate sa faceti un pop up in care e una goala si cand se incarca imaginea in loc de dreptungiul de cenzura sa puneti adresa siteului.
mininu
15-11-2003, 12:44 AM
Mersi pt vot Totti, sincer nu ma asteptam mai ales ca nu am mai intrat cam de multisor pe aici.
Eh, vedetele nu se uita niciodata ;)
scandalf
15-11-2003, 03:30 AM
1. Inteleptul: mns
2. Superficialul: NEO
3. Debutantul: totti1
4. Cel mai amuzant post: real9madrid post (http://fifaromania.computergames.ro/forums/index.php?showtopic=446&st=60)
5. Cel mai interesant topic: :injur: :scaun: fiesta4ever - pentru mine oricum!Post (http://fifaromania.computergames.ro/forums/index.php?showtopic=462), Blue_Boy post (http://fifaromania.computergames.ro/forums/index.php?showtopic=397)
6. "Chuck Noris Cauza": NEO
7. "Suporterul adevarat" :blue-boy
8. Membrul ce foloseste cel mai des si mai bine smilies: sunshine
9. Premiul pentru cel mai vechi membru activmns sunshine DarkComy
10. Premiul aberatia la libertate (cele mai multe aberatii, devieri de la subiect, etc)
11. "Tiffossi" :blue boy, justafan, Sirbu Mihail Bogdan
12. "The helping hand" : RaPiDuTz
13. "Jean-Claude Madam" : NEO
14. Webmaster: mns
15. Cea mai buna semnatura:mns , Rapidutz
16. Cel mai bun avatar : sunshine, Blue_Boy ,D_Dogg
17. Scriitorul: Blue_Boy
Ar trebui o sectiune separata pentru Total Club Manager! :mishto:
Revin!!!...mai trebuie sa ma gandesc.....apropo! cat timp mai am?
scandalf avataru e facut de tine. si daca da pot sami schimb votul la nr.16?
scandalf
15-11-2003, 07:47 AM
Da e facut de mine........in Corel multumesc ca ai observat! :D Iti place ? pacat ca e limita de 20 kb ca era mult mai mishto! :alida: a trebuit sa tai din el!
e limita la marimea fisierului? hmm sa vad ce pot schimba
1. Persoana cu cele mai interesante mesaje spammerii aia care se shtiu
asta a fost shi multzumesc celor care nu sunt prost crescutzi :bere: iar la restu sa se impushte
deci mns pot sa-mi schimb votul? si in legatura cu avataru ai putea sa faci marimea permisa putin mai mare pt ca daca ai un filmulet la avatar nu se vede bine de exemplu la asta al meu nici u se vad literele bine
zbangule intra mah pe chat la undernet mah blue boy
da, iti poti schimba votul oricand :P
o sa modific mai tarziu chestia cu avatarul
neo, nu prea cred ca e bine sa te votezi pe tine :P ala chiar e siteul tau ? :P
ScorpionX
15-11-2003, 06:37 PM
Bah pe mine m-a uitat lumea si ma cam oftic :( sunt, dupa cum am calculat in primii 15 cei mai vechi membri activi si nu ma luati in seama??? Ce daca mi-a scos taica-meo netu pt 2 luni inseamna ca am murit??? Glumeam desigur.
Apropo nu ne putem vouta pe noi dar cineva a incalcat regulamentul... nu spun cine ca se stie cine ar putea.
1. Sarbu Mihail Bogdan
2. D_dogg
3. Rapidutz
4. Bin
5. mns
6. Neo
7. Cei trei magi Craioveni Sirbu Mihail Bogdan, Blue Boy, Dark Comy
8. sanshine
9. mns, sanshine, mininu
10. Neo, D_dogg
11. Sirbu Mihail Bogdan, Blue Boy, Dark Comy
12. Sanshine
13. Dark Comy
14. logik mns
15. Sarbu Mihail Bogdan
16. Scandalf
17. Sarbu Mihail Bogdan (ca nu sa pun maniacii de scriu 100 de mesaje fara logica)
18. Rapidutz (la aproape tot)
19. Pai nu prea stiu
20. Sa colaboreze cu membrii romani sau straini de pe site-urile cunoscute Ex: Socceraccess
Originally posted by mns@Nov 15 2003, 03:23 PM
neo, nu prea cred ca e bine sa te votezi pe tine :P ala chiar e siteul tau ? :P
da mah e al meu ....... cine nu ma crede sa ia :flipa:
DarkComy
15-11-2003, 08:56 PM
1. Neo in regulament zice ca nu ai voie sa te votezi pe tine insuti si te-ai votat in cateva locuri
2. ScorpionX cum mai votat pe mine la 13 adika la cel mai amenintator :lol: sunt chiar asa de criminal :lol: :boxeaza:
Hehe ... ma bucur ca multi m-au votat.... thanks ... apreciez faptul ca nu se voteaza doar prietenii ... eu unul sunt de putin timp aici si n-am avut timp sa imi fac prieteni si totusi am primit multe voturi ! Thanks sunteti de treaba... o sa va tin minte :mishto: !
Originally posted by DarkComy@Nov 15 2003, 08:56 PM
1. Neo in regulament zice ca nu ai voie sa te votezi pe tine insuti si te-ai votat in cateva locuri
wtf do ya want ??? :nashpa: :zzzz:
a, Scorpion X, te-ai intors :) o sa mai lipsesti, e cam pustiu forumul fara voi oltenii ;)
Neo, sa stii ca ar trebui sa te mai documentezi la site, la mult mobile sunt date aiurea, asta e numai un sfat prietenesc :P
Originally posted by mns@Nov 15 2003, 10:02 PM
Neo, sa stii ca ar trebui sa te mai documentezi la site, la mult mobile sunt date aiurea, asta e numai un sfat prietenesc :P
ai mah ........ :P ........ sunt corecte :zzzz:
mns creca ar trebuii sa pui si o data la care se incheie, voturile !
Hac.... parerea mea :bere: !
Hai sa zicem 1 decembrie, sa se termine intr-o zi festiva ;)
RaPiDuTz
16-11-2003, 04:53 PM
Good idea :mishto:
4. Cel mai amuzant post real9madrid (http://fifaromania.computergames.ro/forums/index.php?showtopic=446&st=60)
5. Cel mai interesant topic mns (http://fifaromania.computergames.ro/forums/index.php?showtopic=460)
6. Premiul "Chuck Noris Cauza" pentru cel mai "agramaticalizat" membru Neo
7. Premiul "Suporterul adevarat" (sustine echipa la bine si la rau, se mentine in limitele bunului simt) ScorpionX
8. Membrul ce foloseste cel mai des si mai bine smilies Sanshine
9. Premiul pentru cel mai vechi membru activ mns
10. Premiul aberatia la libertate (cele mai multe aberatii, devieri de la subiect, etc) Neo
11. Premiul "Prazul de aur" pentru cel mai consistent grup de suporteri al unei echipe Blue-Boy ,ScorpionX(U. Craiova)
12. Premiul "The helping hand" pentru membrul cel mai "ajutator" scandalf (http://fifaromania.computergames.ro/forums/index.php?showtopic=464)
15. Cea mai buna semnatura blue boy
18. Pe care dintre actualii membri ai forumului i-ati vedea ca buni moderatori? Si la ce forum? Scouville(la tot :cooool: )
19. De ce sub-forum ar mai avea nevoie Forumul FifaRomania? de nimic
20. De ce credeti ca ar avea nevoie forumul FifaRomania pentru a fi mai popular? Ceva reclama...
Multumesc celor care m-au votat :bere: :betie:
DarkComy
16-11-2003, 05:37 PM
Neo ziceam ca locurile in care teai votat pe tine insuti nu o sa se puna decat daca voteti pe ALTCINEVA IN AFARA DE TINE :cooool:
la intrebarile 14 si 18 nu am votat... si m-am gandit
il votez la amandoua pe RaPiDuTz ;)
RaPiDuTz
16-11-2003, 07:55 PM
oooooooo danke :D
Te pot vota si yo la 18 pe langa Scouville ca oricum trebuiau 2 membrii :mishto:
mns parerea mea ca RaPiDuTz este cel mai bun la intrebarea 18 si ar merita....sa fie moderator... ! Este constant ... nu injura ... baiat de treaba !
hac....parerea mea :bere: !
RaPiDuTz
16-11-2003, 08:08 PM
Ar fi prea frumos... dar oricum sunt destul de nou.... :pimp:
si sincer sunt alti care ar merita
merci oricum Totti1 :bere:
Sunt multi care ar merita... si cu siguranta te aflii si tu printre aia !
mns.... in ce constau aceste premii.... ? eu ma gandeam in stanga unde scrie Posts.... si bla bla sa fie si o sectiune... premii .... si acolo sa scrie toate premile ... care le-a acumulat....acel membru.... si asa putem organiza mai des aceste "concursuri" ! Putem face si CONCURSURI si premile la concursuri... !
aaa? ;)
DarkComy
17-11-2003, 10:38 PM
ma sincer nu conteaza sa fi membru vechi ca sa fi moderator parerea mea
adika daca userul ajuta si e de treaba nu injura si posteaza des atunci e bun de moderator
Scouville
18-11-2003, 08:20 PM
Asa fratilor noroc ca am primit mailu ca altfel nu mai stiam linku de fifa :iamwithstupid: mi-am reinstalat sistemu si deh ... s-o dus linkurile :offtopic:
In topic:
1. Persoana cu cele mai interesante mesaje : dark comy(era pe undeva pe la sectiunea fotbal)
2. Persoana cu cele mai superficiale mesaje : neo(fara razbunare am zis asta mia demult)
3. Cel mai impresionant debut : d-Dogg
4. Cel mai amuzant post : Scorpionx(la cearta dintre olteni si dinamovisti :rolleyes: )
5. Cel mai interesant topic : tigari
6. Premiul "Chuck Noris Cauza" pentru cel mai "agramaticalizat" membru : neo
7. Premiul "Suporterul adevarat" (sustine echipa la bine si la rau, se mentine in limitele bunului simt) : scorpion x
8. Membrul ce foloseste cel mai des si mai bine smilies : scandalf
9. Premiul pentru cel mai vechi membru activ - :huh:
10. Premiul aberatia la libertate (cele mai multe aberatii, devieri de la subiect, etc) : Neo
11. Premiul "Prazul de aur" pentru cel mai consistent grup de suporteri al unei echipe (se stie ce-i trei muschetari de la craiova de fapt 4 si cu bin)
12. Premiul "The helping hand" pentru membrul cel mai "ajutator" : mns
13. Premiul "Jean-Claude Madam" pentru cel mai amenintator membru -(toti sunt niste mielusei :P )
14. Cel mai bun site al unui membru -
15. Cea mai buna semnatura rapidutz
16. Cel mai bun avatar totti
17. Membrul cu cele mai multe mesaje (mns, stefan, sanshine nu se pun)(acu' treb sa fac statistica sa vaz cine cat are?)
18. Pe care dintre actualii membri ai forumului i-ati vedea ca buni moderatori? Si la ce forum? : actualii sunt cei mai indicati
19. De ce sub-forum ar mai avea nevoie Forumul FifaRomania? : nici unu
PUBLICITATE !!! mirc & others
LiviuRO
19-11-2003, 02:47 AM
Vorba semnaturii lu mns, "i'm back!". Am lipsit vreo 2 sapt. hu? Ma bucur ca unii nu mi-au simtit lipsa. Saultari mns, sanshine, stefan, Scouville, blue boy.
Ba chiar a mers foarte bine forumul as putea sa zic. Daca imi amintesc bine, erau doar vreo 188 de membri de cand n-am mai intrat eu. Acum sunt peste 220. In 2 sapt., e bine! Plus ca vad cativa membri noi care "au un cuvant de spus". Marfa! De maine o sa ma appuc de citit la topicuri! Deocamdata, sa nominalizam!
1. Persoana cu cele mai interesante mesaje blue boy
2. Persoana cu cele mai superficiale mesaje destui, fara nominalizare
3. Cel mai impresionant debut nu prea intelelg la ce se refera "debut", la nr. de posturi?
4. Cel mai amuzant post Neo (majoritatea posturilor lui ma amuza)
5. Cel mai interesant topic Galerii (by blue boy la vremea lui era mai vizitat decat Divizia A)
6. Premiul "Chuck Noris Cauza" pentru cel mai "agramaticalizat" membru Bin
7. Premiul "Suporterul adevarat" (sustine echipa la bine si la rau, se mentine in limitele bunului simt) daca era fara bun simt atunci blue boy, asa
8. Membrul ce foloseste cel mai des si mai bine smilies -
9. Premiul pentru cel mai vechi membru activ - pey daca mns e nr. 2, atunci el, nu?
Neo
11. Premiul "Prazul de aur" pentru cel mai consistent grup de suporteri al unei echipe "praz" astia sunt olteni, nu? :P
12. Premiul "The helping hand" pentru membrul cel mai "ajutator" FifaRo Team
13. Premiul "Jean-Claude Madam" pentru cel mai amenintator membru citez Scouville: "mileusei"
14. Cel mai bun site al unui membru mns, fara indoiala
15. Cea mai buna semnatura nu stiu daca o mai are pe aceeasi, dar terminator87, "gandeshte tot ce spui, nu spune tot ce gandeshti"
17. Membrul cu cele mai multe mesaje (mns, stefan, sanshine nu se pun) blue boy
18. Pe care dintre actualii membri ai forumului i-ati vedea ca buni moderatori? Si la ce forum?
daca forum se refera la ce cred eu atunci: blue boy la "fotbal" are cunostinte, intra constant, a facut cateva topicuri cu adevarat bune, se poate abtine si nu cred ca da ban unui dinamovist spre ex. daca respectivul nu a gresit! Scouville la Fifa 2004, merita un pic de recunoastere pt. rezultatul de la WCG. Sirius Black, nu stiu daca mai intra sau nu, la "Pe langa". Bineinteles actualii moderatori se mentin!
19. De ce sub-forum ar mai avea nevoie Forumul FifaRomania? de acord cu blue boy, ceva legat exclusiv de suporteri, galerii, ultrasi
20. De ce credeti ca ar avea nevoie forumul FifaRomania pentru a fi mai popular? In primul rand de participarea cat mai multor membri, observ ca treaba asta cu premiile da roade, daca m-a convins pe mine sa postez iar... De asemenea, sa bagati cate ceva la download cam la 1 sapt, cu conditita sa nu poti download daca nu esti membru, un trivia pe #fifaromania legat de seria Fifa si fotbal.
Salutari din nou baieti!
WELCOME BACK !
salut D_Dogg ....
nu te cunosc dar am citit si eu nishte mesaje d-ale tale si sunt interesante !
so.... ne bucuram ca ai venit inapoi ! :pimp:
am schimbat o mare parte din voturi lammerilor :nashpa: :zzzz:
beee Neo, tu chiar nu stii cand sa te opresti? nu-ti mai ajunge strada? vezi ca iei vopseaua de pe forum !!!
thanks pentru chestia cu cel mai amuzant post!(RaPiDuTz si scandalf) :mishto: :bere: :dansing:. apropo am facut rost de monitor si am jucat fifa 2004. deaia nam mai avut timp sa intru pe net :valuri:
RaPiDuTz meriti sa fi moderator
:D
cum poti sati pui imagine in semnatura?
:iamwithstupid:
RaPiDuTz
21-11-2003, 02:12 PM
thanx bro` :mishto:
Cu semnatura e cam asha :
my controls(colo sus :P ) > Edit Signature(colo in stanga) > dupa care apesi pe butonu cu IMG si scrii linku catre poza (BAFTA!) :pimp:
Hihi tare rau de tot post-ul ala,chiar a fost amuzant :lol:
:blink:
care post???!?!?!?!?!?!
RaPiDuTz
21-11-2003, 05:30 PM
Originally posted by real9madrid @ Nov 10 2003@ 03:07 PM
IEI! Mi-am luat si eu jocul! Acum, numi mai trebuie decat un monitor. Cine imi imprumuta?* :sanshine2:
:lol:
Originally posted by mns@Nov 21 2003, 10:47 AM
beee Neo, tu chiar nu stii cand sa te opresti? nu-ti mai ajunge strada? vezi ca iei vopseaua de pe forum !!!
:nashpa: lol inspirat ce draq :nashpa:
lol neo, postu asta al tau ar trebui sa fie cel mai amuzant post al forumului, ai suportul meu moral :naughty: :kkt: :pungapecap:
DarkComy
21-11-2003, 11:58 PM
Totti1 super semnatura lasa poza aia e super :mishto:
LiviuRO
22-11-2003, 04:17 PM
mersi pt. apreciere Totti. :)
mns, ai trimis mailurile cu invitatia tuturor membrilor? Si, cum se face computerizarea? Adica se aduna voturile pe categorii? Si ala care are cele mai multe voturi castiga categoria rspectiva? Si in caz de egalitate ce se intampla? Ca observ ca asa, in medie, e cam egalitate la majoritatea categoriilor.
1. Persoana cu cele mai interesante mesaje : mininu, tudosebogdan, edy_smf(we want tou back :) )
2. Persoana cu cele mai superficiale mesaje : Neo
3. Cel mai impresionant debut : Totti1
4. Cel mai amuzant post : Neo (pronosticurile 3-0, 1-1, remember ?!?!)
5. Cel mai interesant topic : Galerii - blue boy
7. Premiul "Suporterul adevarat" (sustine echipa la bine si la rau, se mentine in limitele bunului simt) : D_Dogg
8. Membrul ce foloseste cel mai des si mai bine smilies : Neo
9. Premiul pentru cel mai vechi membru activ : sanshine
10. Premiul aberatia la libertate (cele mai multe aberatii, devieri de la subiect, etc) : Neo
11. Premiul "Prazul de aur" pentru cel mai consistent grup de suporteri al unei echipe : suporterii U Craiova (Sarbu Mihail Bogdan, blue boy, Scorpion X, Dark Comy)
12. Premiul "The helping hand" pentru membrul cel mai "ajutator" : sanshine
13. Premiul "Jean-Claude Madam" pentru cel mai amenintator membru : Neo
14. Cel mai bun site al unui membru : Neo, stefan
15. Cea mai buna semnatura : RaPiDuTz, Totti1
16. Cel mai bun avatar : Sirius Black, blue boy si scandalf parca, cel cu avatar farul)
17. Membrul cu cele mai multe mesaje (mns, stefan, sanshine nu se pun) : blue_boy
Originally posted by mns@Nov 22 2003, 04:19 PM
1. Persoana cu cele mai interesante mesaje : mininu, tudosebogdan, edy_smf(we want tou back :) )
3. Cel mai impresionant debut : Totti1
4. Cel mai amuzant post : Neo (pronosticurile 3-0, 1-1, remember ?!?!)
7. Premiul "Suporterul adevarat" (sustine echipa la bine si la rau, se mentine in limitele bunului simt) : D_Dogg
8. Membrul ce foloseste cel mai des si mai bine smilies : Neo
9. Premiul pentru cel mai vechi membru activ : sanshine
11. Premiul "Prazul de aur" pentru cel mai consistent grup de suporteri al unei echipe : suporterii U Craiova (Sarbu Mihail Bogdan, blue boy, Scorpion X, Dark Comy)
12. Premiul "The helping hand" pentru membrul cel mai "ajutator" : sanshine
13. Premiul "Jean-Claude Madam" pentru cel mai amenintator membru : Neo
14. Cel mai bun site al unui membru : Neo, stefan
15. Cea mai buna semnatura : RaPiDuTz, Totti1
16. Cel mai bun avatar : Sirius Black, blue boy si scandalf parca, cel cu avatar farul)
17. Membrul cu cele mai multe mesaje (mns, stefan, sanshine nu se pun) : blue_boy
mai votezi o data ??? :zzzz: :nashpa:
:scaun: :sanshine2: :injur:
wat du ya want nau ? :saliveaza: :naughty: :iamwithstupid:
DarkComy
23-11-2003, 06:00 PM
mns eu propun ca la premiul 11 sa dai de acum premiul pt suporterii U CRAIOVA ca toti care au votat pana acum neau votat pe noi :mishto:
GIVE US THE PRIZE :saliveaza: :saliveaza:
Originally posted by mns@Nov 23 2003, 05:24 PM
wat du ya want nau ? :saliveaza: :naughty: :iamwithstupid:
:nashpa:
sanshine
25-11-2003, 03:31 PM
hai sa votez si eu:
1. Persoana cu cele mai interesante mesaje : mns, scouville, totti1
3. Cel mai impresionant debut : Totti1,rapidutz, blue boy
4. Cel mai amuzant post : ScorpionX (http://fifaromania.computergames.ro/forums/index.php?showtopic=392&view=findpost&p=5837) :o
6. Premiul "Chuck Noris Cauza" pentru cel mai "agramaticalizat" membru: ---
7. Premiul "Suporterul adevarat" (sustine echipa la bine si la rau, se mentine in limitele bunului simt) : D_Dogg, sirbu mihail bogdan
8. Membrul ce foloseste cel mai des si mai bine smilies : rapidutz, dark comy
9. Premiul pentru cel mai vechi membru activ : mns, tudosebogdan
10. Premiul aberatia la libertate (cele mai multe aberatii, devieri de la subiect, etc) : ---
11. Premiul "Prazul de aur" pentru cel mai consistent grup de suporteri al unei echipe : suporterii U Craiova. desi si Steaua e bine reprezentata "la varf" ;)
12. Premiul "The helping hand" pentru membrul cel mai "ajutator" : rapidutz
13. Premiul "Jean-Claude Madam" pentru cel mai amenintator membru : ---
14. Cel mai bun site al unui membru : mns
15. Cea mai buna semnatura : scandalf
16. Cel mai bun avatar :
17. Membrul cu cele mai multe mesaje (mns, stefan, sanshine nu se pun) :
I'll be back
LiviuRO
25-11-2003, 04:41 PM
Repet intebarea, cum se calculeaza (sau nu v-ati gandit la asta :P ) si inca o chestie, pot sa-mi "editez" voturile, nu?
thanx RaPiDuTz! you're the man!!!!!!!!!!! :betie:
salutare RaPiDuTz! :mishto:
lol
forumu asta a devenit si chat ;)
Rapidutz...raspunde mah....... "asl pls" :lol:
mai sunt 4 zile.... :P
RaPiDuTz
26-11-2003, 03:28 PM
looooool :lol:
Salutare bro`s :P
Intrati pe #fifaromania pt discutii...
LiviuRO
26-11-2003, 04:57 PM
Din cate am inteles eu din regulament pot sa-mi schimb votul, ca ultimele zile si "cunoasterea" mai indeaproape a noilor membri cere noi nominalizari. Deci:
1. Persoana cu cele mai interesante mesaje:
mns; blue boy; sanshine.
2. Persoana cu cele mai superficiale mesaje
din pacate majoritatea membrilor
as fi zis totti1, dar nu prea sunt de acord cu "felul" in care posteaza
4. Cel mai amuzant post
Neo (toate posturile lui ma amuza)
5. Cel mai interesant topic
Galerii - blue boy
BIN
7. Premiul "Suporterul adevarat" (sustine echipa la bine si la rau, se mentine in limitele bunului simt)
blue boy
8. Membrul ce foloseste cel mai des si mai bine smilies
sanshine; mns
9. Premiul pentru cel mai vechi membru activ
loolz, mns of course
fara nominalizare (ar fi prea multi)
11. Premiul "Prazul de aur" pentru cel mai consistent grup de suporteri al unei echipe
Pai doar nu s-o acorda altcuiva decat amatorilor de praz?! :blink:
12. Premiul "The helping hand" pentru membrul cel mai "ajutator"
FifaRo Team
13. Premiul "Jean-Claude Madam" pentru cel mai amenintator membru
dupa ultimele informatii blue boy (cica bate bine :P )
14. Cel mai bun site al unui membru
mns
15. Cea mai buna semnatura
terminator87, daca mai e aceeasi, "gandeste tot ce spui, nu spune tot ce gandesti"
16. Cel mai bun avatar
blue boy (pt. ca nu sunt de acord cu ceilalti care le-au pregatit spacial pt. punctul asta)
cred ca blue boy
Alaturi de actualii moderatori, care se descurca binisor, il vad pe blue boy la Fotbal, e cel mai priceput dintre cei de pe site, alaturi de edy_smf(care din pacate nu mai intra), si nu cred ca ar da ban fara motiv. La Fifa 2003 & 2004 Scouville, ca o recunoastere pt. rezultatele de la PGL (dar cum nici el nu mai e pe aici...). Iar la alte sporturi tot blue boy ca vad ca e polivalent (merita, pt. ca e vechi, a postat mereu si in plus e baiat destept -bah, reclama asta se plateshte :lol: -)
19. De ce sub-forum ar mai avea nevoie Forumul FifaRomania?
Dupa mine de mutarea topicului Galerii intr-un sub-forum, cu poll general, cu upload un pic mai mare (si nu neaparat de pe site-uri)
Fara indoiala de un mai bun management al canalului #fifaromania. Nu te supara mns, dar e o rusine comparativ cu site-ul asta... + aproape toate propunerile de "Sugestii"
as fi zis totti1, dar nu prea sunt de acord cu "felul" in care posteaza
........lol........imi spui si mie cu ce nu esti de acord???
stefan
26-11-2003, 08:59 PM
cred ca se refera ca ai mai postat mesaje mai superficiale, vazusem pe undeva niste mesaje scurte gen "orice ;) " sau " :blink: care post???!?!?!?!?!?! ", si asta se intampla de obicei in topicurile pe care le pornesti, incerca sa fii mai explicit din prima...si asta tio zic in calitate de moderator....oricum nu e ceva grav, vad ca mai toti uita de regulamentu ala
da, da' ale mele sunt "de plictiseala"* (mai bine vezi tu ce topicuri care existau deja ai facut, si pe urma mai vorbim* )
.............nici cu drag n-a spus ............ :lol:
mah eu vb. aici pentru a afla parerile altora ..... nu ca sa ma cert si nici ca sa fac multe mesaje....... pentru ca nu castig nimik daca fac multe mesaje........ !
In momentul cand cineva ma intreaba ..... de ex. cate masini sunt in NFS..... stau sa mai aberez............ ori zik anumit numar ori zik multe :D !!!
:nowar:
Noile mele voturi <_< !!!
1. Persoana cu cele mai interesante mesaje: mns, rapidutz, sanshine
2. Persoana cu cele mai superficiale mesaje: neo
3. Cel mai impresionant debut: :unsure:
4. Cel mai amuzant post: rapidutz
5. Cel mai interesant topic: D_Dogg (Echipe romanesti in cupele europene ... a avut multe reply-uri )
6. Premiul "Chuck Noris Cauza" pentru cel mai "agramaticalizat" membru: neo
7. Premiul "Suporterul adevarat" (sustine echipa la bine si la rau, se mentine in limitele bunului simt): blue bloy
8. Membrul ce foloseste cel mai des si mai bine smilies: stefan
9. Premiul pentru cel mai vechi membru activ: sanshine
10. Premiul aberatia la libertate (cele mai multe aberatii, devieri de la subiect, etc): Neo
11. Premiul "Prazul de aur" pentru cel mai consistent grup de suporteri al unei echipe: suporterii craiovei
12. Premiul "The helping hand" pentru membrul cel mai "ajutator": mns, sanshine
13. Premiul "Jean-Claude Madam" pentru cel mai amenintator membru: Neo
14. Cel mai bun site al unui membru: Neo
15. Cea mai buna semnatura: Rapidutz
16. Cel mai bun avatar: mns
17. Membrul cu cele mai multe mesaje (mns, stefan, sanshine nu se pun): blue_boy
18. Pe care dintre actualii membri ai forumului i-ati vedea ca buni moderatori? Si la ce forum? blue_boy si rapidutz.... sunt buni la toate :P
19. De ce sub-forum ar mai avea nevoie Forumul FifaRomania? Fotbal extern si Fotbal intern
... se gasesc in solutii astea ;)
:dansing:
LiviuRO
27-11-2003, 04:44 AM
Totti1-> sper sa dai qoute si la ce ti-am scris acum.(in topicul din care ai dat qoute)
stefan-> man, sa-ti traiasca, explica-mi tu cum se calc. punctajele, ca vad mns/sanshine nu au vazut intrebarea.
RaPiDuTz
27-11-2003, 01:55 PM
thanx Totti1 pt voturile acordate :bere:
Originally posted by Totti1 @ Nov 26 2003@ 10:39 PM
4. Cel mai amuzant post: rapidutzZi si mie care este :rolleyes:
Acu cu semnatura asta...
15. Cea mai buna semnatura blue boy and Totti1 :mishto:
stefan
27-11-2003, 03:48 PM
Originally posted by D_Dogg@Nov 27 2003, 04:44 AM
stefan-> man, sa-ti traiasca, explica-mi tu cum se calc. punctajele, ca vad mns/sanshine nu au vazut intrebarea.
sanshine nu cred ca stie si mns intra numai vinerea si sambata...oricum cred ca se da cate un punct pentru fiecare vot primit, am sa vb cu mns despre un regulament...
3 puncte prima propunere (daca exista si alte propuneri a doua are 2 puncte si a treia un punct) :mishto:
Scouville
28-11-2003, 12:01 AM
Asa fratilor am revenit .... repeet AM REVENIt a fost compu la upd e nou nout cu placa baza , proc etc tot nou -am mia postat de la ssali - :offtopic:
In topic:cand se dau rezultatele ... o sa aina o consecinta ceva!?!?! ar fii fromos sa fiu moderator la sectiunea fifa :) sau ce inseamna moderator :unsure:
Asa un clasament pana acuma ceva ...
sanshine
28-11-2003, 04:58 PM
Originally posted by stefan+Nov 27 2003, 03:48 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (stefan @ Nov 27 2003, 03:48 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-D_Dogg@Nov 27 2003, 04:44 AM
sanshine nu cred ca stie si mns intra numai vinerea si sambata [/b][/quote]
eu sunt mic, nu stiu nimic :P tac si merg pe burta
stefan
28-11-2003, 05:11 PM
ma referam la faptul ca mns nu ne zice noua mai nimic de site, forum sau patch...sau poate tie iti zice :P
sanshine
28-11-2003, 06:08 PM
nu si nu pot spune ca nu-mi convine ca nu-mi spune.
Nu? :P
mns asta seara la 12 ....... pui rezultatele finale !?!?!?!?! :crazyboy:
Scouville
01-12-2003, 12:24 AM
Si care vor fii consecintele ??? :unsure:
1. Cel mai interesant mesaj :
mns : 15p :o
sanshine : 11p
d_dogg : 3p
Sarbu Mihai Bogdan : 3p
DarkComy : 3p
mininu : 3p
blue boy : 2p
tudosebogdan : 2p
Scouville : 2p
RaPiDuTz : 2p
edy_smf : 1p
Totti1 : 1p
2.Persoana cu cele mai superficiale mesaje :
Neo : 27p :blink:
blue boy : 3p
D_Dogg : 3p
3.Cel mai impresionant debut :
Totti1 : 24p :mishto:
D_Dogg : 6p
RaPiDuTz : 5p
blue boy : 1p
4.Cel mai amuzant post :
D_Dogg : 9p :D
real9madrid : 6p
Scorpion X : 6p
Neo : 6p
Bin : 3p
RaPiDuTz : 3p
5.Cel mai interesant topic :
D_Dogg : 15p 8)
blue_boy : 11p
mns : 9p
fiesta4ever :3p
6.Premiul "Chuck Noris Cauza" pentru cel mai "agramaticalizat" membru
Neo : 21p :ph34r:
Bin : 6p
7.Premiul "Suporterul adevarat" (sustine echipa la bine si la rau, se mentine in limitele bunului simt)
blue boy : 15p :scaun:
ScorpionX : 9p
Sarbu Mihail Bogdan : 8p
D_Dogg : 6p
DarkComy : 5p
8.Membrul ce foloseste cel mai des si mai bine smilies
sanshine : 15p :dansing:
mns : 8p
scandalf : 3p
Neo : 3p
RaPiDuTz :3p
stefan : 3p
DarkComy : 2p
9.Premiul pentru cel mai vechi membru activ
mns : 24p :pimp:
sanshine : 14p
tudosebogdan : 2p
DarkCOmy : 1p
mininu : 1p
10.Premiul aberatia la libertate (cele mai multe aberatii, devieri de la subiect, etc)
Neo :21p :flipa:
D_Dogg : 5p
Totti1 : 3p
11.Premiul "Prazul de aur" pentru cel mai consistent grup de suporteri al unei echipe
Toti suporterii U Craiova :cuminte:
12.Premiul "The helping hand" pentru membrul cel mai "ajutator"
sanshine : 11p ;)
RaPiDuTz : 6p
mns: 6p
Scouville : 3p
Scandalf : 3p
13.Premiul "Jean-Claude Madam" pentru cel mai amenintator membru
Neo : 21p :kkt:
blue boy : 6p
DarkComy : 3p
14.Cel mai bun site al unui membru
mns : 21p :tocilar:
Neo : 6p
stefan : 2p
15.Cea mai buna semnatura
RaPiDuTz : 14p :nowar:
Sarbu Mihail Bogdan : 6p
Scandalf : 5p
mns : 3p
Totti1 : 2p
16.Cel mai bun avatar
Scandalf : 10p :bounce:
Totti1 : 6p
mns : 6p
blue boy : 4p
sanshine : 3p
Sirius Black : 3p
D_Dogg : 1p
17.Membrul cu cele mai multe mesaje (mns, stefan, sanshine nu se pun)
D_Dogg 8)
am iesit pe locul doi cu cel mai amuzant post :dansing:
RaPiDuTz
01-12-2003, 09:32 PM
Yey , cea mai buna semnatura si locul 2 la The helping hand :mishto:
:lol: mai .... real9madrid da piticu ala tine mana dreapta aproape de .... :lol:
Scouville
02-12-2003, 12:37 AM
ok forza voi .... dar sunt curiosi cati membrii inregistrati pe forrum au votat ?!?! :zzzz:
in jur de 15 persoane :o :o :o :o :o
adica mai putin de 5% din membrii forumului :o :o :o :o :o
problema ar trebuii sa se puna altfel. cati din memri activi au votat?
bine zis blue_boy
TOTZI :P :P :P
sanshine
02-12-2003, 10:55 AM
Originally posted by mns@Dec 1 2003, 02:57 PM
14.Cel mai bun site al unui membru
mns : 21p :tocilar:
Pune si tu link-ul la site-ul ala, sa-l vad si eu :P
:mishto:
LiviuRO
03-12-2003, 02:38 AM
Originally posted by sanshine@Dec 2 2003, 11:55 AM
Pune si tu link-ul la site-ul ala, sa-l vad si eu :P
:mishto:
Cedez titlul cu cel mai amuzant post lui sanshine pt. reply-ul asta
:lol: :lol: :lol:
Scouville
03-12-2003, 06:23 PM
Si pt sinceritate deasemenea ;)
Neo ai face bine sa numai vorbesti asa cu membrii acestui forum ... daca folosesti * nu atenuezi cu nimik gravitatea acelei injuraturi !
Nu e nevoie sa scrii aici ce simti tu despre cei de aici !
SCHIMBA SEMNATURA AIA PENTRU CA S-AR PUTEA SA AI PROBLEME !!! IN REGULAMENT SCRIE CLAR CA NU AI VOIE SA INJURI !!! :angry:
Originally posted by Totti1@Dec 4 2003, 10:14 PM
Neo ai face bine sa numai vorbesti asa cu membrii acestui forum ... daca folosesti * nu atenuezi cu nimik gravitatea acelei injuraturi !
Nu e nevoie sa scrii aici ce simti tu despre cei de aici !
SCHIMBA SEMNATURA AIA PENTRU CA S-AR PUTEA SA AI PROBLEME !!! IN REGULAMENT SCRIE CLAR CA NU AI VOIE SA INJURI !!! :angry:
still dont give a f**k ....... schimb semnatura m**e
asa...
uite ce semnatura frumoasa ai acum......
esti un gentilom :P ... BRAVO :P :lol:
se poate si cu frumosu' sa vorbim.... ce-ar fi sa numai injuram....
ar trebuii sa te bucuri ... ai castigat multe premii :mishto: :lol: :mishto:
data viitoare sa-i dai suspend, pe moment are contul suspendat 3 zile incepand de azi 4 decembrie ora 22:30 si nivelul de warning la 40%
ok sefu...
asa o sa fac....
aveam de gand sa-i dau ban (?!?!?!) pentru ca am vazut ca a mai injurat undeva.... ;)
RaPiDuTz
04-12-2003, 11:16 PM
Ce tot posteaza Neo asta asha aiurea :angry:
Neinteresant faptul ca ii place sa miroasa chilotzii lu vecina de la 6 :zzzz:
Scouville
04-12-2003, 11:32 PM
sa nu acordam atata atentie ... nebagatilor in seama .. vor si iei sa iasain evidenta
deci panala urma cum ramane doar 15membrii au votat ... ati trimis mailuri la tori cei 240 si ceva de membrii??
ma mir de ce s-au mai inregistrat ....
ar trebui sa fiti mai darnici cu banurile :mishto:
Originally posted by RaPiDuTz@Dec 1 2003, 10:32 PM
:lol: mai .... real9madrid da piticu ala tine mana dreapta aproape de .... :lol:
toate erau asa :P
Originally posted by RaPiDuTz@Dec 5 2003, 12:16 AM
Ce tot posteaza Neo asta asha aiurea :angry:
Neinteresant faptul ca ii place sa miroasa chilotzii lu vecina de la 6 :zzzz:
:lol: :lol: :lol: :D :D :D
asha ........ sa vad ce mai zicetzi acum ca sunt prezent :nashpa:
looooooooooool
scuza-ne ca te vorbim pe la spate ! :lol: :lol: :lol:
mai vorbitzi voi mult ...... shi sunt primu care posteaza in 2004 :cooool: :sarbatori:
vb cat mai putetzi :nashpa:
RaPiDuTz
18-05-2004, 12:00 AM
hmz...ce frumoase au fost "premiile" forumului fifaromania...
mns, nu ai putea sa faci si editia a 3-a ?! ;)
LiviuRO
18-05-2004, 01:51 AM
a 3-a? cand a fost a 2-a? a fost a 2-a? ce e cu Academia? R, tragi? :P
RaPiDuTz
18-05-2004, 02:05 AM
looooooooooool
trag... :bounce: ^_^
pai prima "editie" a fost aici: http://fifaromania.computergames.ro/forums...&st=0&hl=premii (http://fifaromania.computergames.ro/forums/index.php?showtopic=398&st=0&hl=premii)
iar a doua "editie" e in locul pe care stai acum.. :lol:
danutz_andrey
18-05-2004, 01:57 PM
Mmm si eu as vrea sa fie o noua editie,pt. ca pe prima n-am prins-o!
ce e cu premiile astea?
pt ce se dau?
danutz_andrey
18-05-2004, 05:13 PM
Uita-te pe prima pagina a topicului!
LiviuRO
18-05-2004, 08:01 PM
R, mai intreb o data, tragi?? Pai linku ala duce spre singura editie care s-a organizat vreodata.
RaPiDuTz
19-05-2004, 05:07 PM
nujtu daca trag...stai sa vad...a da trag... :shakeit: :D
pai ala cu linku e primu si asta pe care stam acum e al doilea... :rolleyes:
Ratonu
20-05-2004, 09:45 AM
Hmm, cam aiurea; in primul rand, care ar fi premiile? Ar merge, totusi, ceva, pentru cel mai amuzant membru si cel mai inteligent membru ;) .
sunt asa sa ne cunoastem mai bine, sa ne distram putintel... :P
va fi si a doua/treia editie anul acesta in noiembrie :P
danutz_andrey
26-05-2004, 07:41 PM
Noiembrie???Mai este mult..dar voi fi sigur aici!
danutz_andrey
01-09-2004, 06:54 PM
Au trecut aproape 4 luni de la postul meu,mns nu faci lun asta concursul?!Ar fi foarte interesant acum,suntem mai multi pe forum si va fi o competitie mai acerba.Ce zici?
stefan
01-09-2004, 07:05 PM
or fi trecut 4 luni da cred ca a zis destul de clar ca in noiembrie, auc abia ii 1 septembrie (ce nashpa suna lun asta :P)
danutz_andrey
01-09-2004, 07:09 PM
Deh,ma gandeam ca il face poate si el mai repede,dar dak noiembrie o sa fie,asha sa ramana :)
bah msn ..... ashtept sa-mi dai alea 4 premii ce draq ..... shi acum sa te iau la injuraturi ca mi-ai pus :flipa: langa nume ? .... shi mai multe .... shi ca tu ai votat cine ce a luat ? zi daca e nevoie ca nu ma supar shi nici nu obosesc daca raspund la semnele de langa numele meu la hall of fame ..... ia zi .... :mns:
stefan
03-09-2004, 02:16 PM
Neo, iar ai venit aici pus pe cearta? nu ai alta ocpatie in alta parte?
Originally posted by dj_mozart@Sep 3 2004, 02:16 PM
Neo, iar ai venit aici pus pe cearta? nu ai alta ocpatie in alta parte?
pai .... shcoala incepe peste cam 1 sapt shi ceva ... deci nu am nici o ocupatzie 8) ... e prea clad afara :rolleyes:
asta e :pimp: ... dar nu caut cearta sa shtii ..... doar ca am zis ce nu imi convine shi gata acum nu mai am nimic de zis, dar daca se mai trezeshte sa imi zica ceva ce ma enerveaza ... o sa pot sa itzi zic ca ai dreptate :bere:
bla bla bla :iamwithstupid: ce sa zic esti mare, te-am amintit intr-un mesaj cu ei mai displacuti membri...ai un os :P
Originally posted by mns@Sep 3 2004, 02:51 PM
bla bla bla :iamwithstupid: ce sa zic esti mare, te-am amintit intr-un mesaj cu ei mai displacuti membri...ai un os :P
am zis ca acum nu mai caut eu cearta ..... dar ma las provocat 8)
Originally posted by mns@Sep 3 2004, 02:58 PM
nu provoc pe nimeni :P
n-am zis ca ma provoci :P .. dar ma ashtept de la unii shi altzii ;)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.