View Full Version : FIFA 2004 - cel mai slab din toata seria !!!!
fiesta4ever
14-11-2003, 08:49 AM
Joc Fifa de la cel din '97 si ulterior am facut rost si de celelalte Fifa ... asa ca am jucat si primul Fifa (care il stiu eu) cel din '94. Si pt. mine Fifa era jocul cel mai asteptat din fiecare an :D . Fiecare joc din serie a fost bun...la vremea lui. ;) DAR....de departe Fifa 2004 este cel mai slab Fifa din toata seria :nashpa: !!!!! Iti vine sa :sanshine2: cind vezi ce porcarie au scos dupa un an de asteptari., de fapt de vreo 2-3 ani de cind Fifa s-a cam 'ars'. 8)
Nu-mi vine sa cred ca va place balaria asta de joc.....e sub orice critica !!!!!!! Jegos, jegos, jegos...... :sanshine2: ....din toate punctele de vedere......poate doar faptul ca au bagat Career :P ..... dar dc vreau sa joc jocuri de genul asta joc Championship Manager si alte asemenea nu FIFA !!!!!!!!
Va spun, ceva ce nu credeam ca o sa apuc sa spun : in 4-5 ani de acum incolo arhicunoscutul Fifa s-ar putea sa nu mai apara ......deja de anul asta o sa aiba vinzari sub nivelul celor de la Konami cu Pro Evolution Soccer 3 ( care, ma repet, e un joc de fotbal care nici nu se compara cu Fifa - :lol: poate doar la licente).
Eu unul m-am cam saturat de Fifa...numai Fifa si iar Fifa...faptul ca era singurul joc de fotbal de succes pe piata nu a adus nici o imbunatatire notabila de ceva ani incoace. 8)
Dar de acum PA PA Fifa :naughty: ...si pt toti cei care au chef sa ma contrazica ii invit sa joace demo-ul de Pro Evolution Soccer 3 si APOI ;) sa vorbeasca.
stankovic
14-11-2003, 09:08 AM
Salut.
Tin sa intaresc afirmatiile care critica Fifa 2004. :angry:
De fapt, as critica Fifa incepand cu Fifa 2000. De atunci jocul "a luat-o pe ulei". Si-au batut joc de realitate si au incercat sa ne ia ochii cu grafica :blink:
Pe multi i-a si convins. Pe mine insa nu. S-au aberat in a face fetzele jucatorilor cat mai adevarate si si-au batut joc de fazele de atac, constructie, aparare. Cel putin Fifa 2004 este ceva numai simulator de fotbal nu. Nu poti sa-ti faci o faza, astepti pomana calculatorului sa te lase sa construiesti. Incapand cu Fifa 2001, asteptam cu din ce in ce mai putina rabdare sa apara noul joc din seria Fifa.
Fifa 2003 deja mi s-a parut patetic. Fundashii practic dansau pe langa atacantul cu mingea :sanshine2:
Am jucat demoul la Pro Evolution Soccer 3 si sunt extrem de entuziasmat la gandul ca Fifa va decadea. Acolo vezi la 9 categorii din 10 un joc mult mai bun ca orice Fifa. Categoria a zecea ramasa ar fi Career-ul. :P
Pe mine ma distreaza gandul ca vor urma replici dure la adresa mea si a celui ce a deschis topicul, si ca, pe masura ce veti juca cu totii Pro Evolution Soccer 3 va veti da seama cat ati gresit. :lol:
Si asa ma cam saturasem sa astept tot anul un singur joc de fotbal "adevarat" care si asa cand aparea, ma plictisea.
Sa ne auzim de bine.
Fifa s-a cam ars din 99, care a fost un mare pas inapoi fata de cele doua jouri aparute in 97-98 (world cup si fifa 98). Cu toate astea, mie 2003 mi s-a parut un joc destul de bun fata de cele aparute de dupa 1999. Despre 2004 nu pot zice mare lucru pentru ca am jucat numai demoul... :)
scandalf
14-11-2003, 10:45 AM
BAI Frate,.......nu am jucat inca demo la pro evolution soccer inca dar promit ca il iau si o sa-l joc..desi e cam mare 217,9mb! :alida:
Dar nu poti spune ca fifa 2004 e sub orice critica ca nu are champions league si uefa separat....ai putzina rabdare o sa fie si chestia asta odata cu aparitia Creation center-ului!
IN PRIMUL RAND GAMEPLYUL ESTE SUPERB!..GRAFICA NU MAI VORBESC, IAR AI-ul cel mai DESTEPT. :cooool:
Ei dar asa s-a intamplat de fiecare data cand au facut o schimbare EA.....o sa va obisnuitzi!
Fifa 2004 e pe departe cel mai bun din toata seria! :mishto:
PAREREA MEA!!!! :mishto:
fiesta4ever
14-11-2003, 11:34 AM
Scandalf, cine a spus ca Fifa 2004 e slab ca nu are champions league si uefa separat ?!??!? 8) E slab pt ca pur si simplu e SLAB, de unde si pina unde zici tu ca "GAMEPLYUL ESTE SUPERB!..GRAFICA NU MAI VORBESC, IAR AI-ul cel mai DESTEPT" nu stiu.....dar joaca demo-ul la Pro Evolution Soccer 3 si sa vedem ce o sa mai spui ;) , dc de Fifa 2004 zici asta .... :P
Si vad ca tii cu Farul...deci esti constantean ca si mine.....nu fa Constanta de ras cu asemenea afirmatii ca Fifa 2004 e cel mai bun din toata seria ..... ;)
scandalf
14-11-2003, 01:41 PM
"Si vad ca tii cu Farul...deci esti constantean ca si mine.....nu fa Constanta de ras cu asemenea afirmatii ca Fifa 2004 e cel mai bun din toata seria ....."
Ca nu sunt de acord cu tine insemna ca fac Costanta de ras!!!???.....e opinia mea am si spus inainte...eu o respect pe a ta dar se intampla sa nu fiu de acord cu ea!!
Ce vrei sa spui ca toata Constanta e fan Pro Evolution Soccer 3??? si o fac eu de ras ca imi place Fifa?
Am jucat un Pro Evolution Soccer anterior nu mai stiu ce versiune si nu m-a impresionat asa tare......o sa iau de pe net demo la 3...dar mai dureaza ceva!!!
Vb. atunci sa vedem daca ai dreptate!!! :P
fiesta4ever
14-11-2003, 05:47 PM
Scandalf, nu te ataca asa tare :D , am spus si eu n-am dat cu parul....totusi tii cu Farul, deci avem un punct comun :mishto: , si in curind o sa avem mai multe, dupa ce o sa joci demo-ul Pro Evolution Soccer 3 ;) , o sa vezi......
Si inca ceva, Pro Evolution Soccer 3 e prima oara cind e portat de pe Playstation pe PC asa ca nu aveai cum sa joci o versiune anterioara 8)
In rest ..toate bune....si hai FARUL !!!! si fotbalul de calitate !!!! :mishto:
sandu
15-11-2003, 12:04 AM
cand apare pe piata acest PRO EVOLUTION SOCCER 3 ?
JohnnyUSA
17-11-2003, 02:09 AM
Salut.. dupa parerea mea cei care spuneti ca Fifa2004 este cel mai slab , va inselati .. cel putin asta este parerea mea .. vad ca tot o dati pe aici cu Pro Evolution 3 .. aveti dreptate .. jocul .. gameplay-ul este extraordinar ( mai putin grafica ) , eu am jocul full acasa 2 cd-uri este o portare de pe PS .. insa este o portare extraordinar de PROASTA! si te face sa nu-l joci pur si simplu .. camera nu se poate schimba .. tastele se schimba insa extraordinar de greu .. si raman schimbate numai pe timpul jocului etc .
.. tin sa mentionez .. acum 1 an 2 am jucat ISS Pro Evolution 2 de pe PS.. cu un emulator ...etc .. SUPERB jocul .. acelasi gameplay cu care Konami ne-a obisnuit de la ISS 1, grafica fiind problema .. insa tinand cont de ce senzatii iti dadea jocul ala .. parca uitai si de grafica .. si de tot.
Ca incheiere .. imi place Fifa2004 .. chiar este un succes tinand cont de versiunile anterioare pana la '99 ( jocul il am full 2 cd-uri ), PRO Evolution 3 daca era o portare reusita de pe consola intr-adevar DETRONA seria fifa. Cel putin ma stiu pe mine .. atunci cand am facut rost de ISS Pro Ev 2 nu vroiam sa mai aud de fifa.
P.S.: Sunt numai opiniile mele .. nu va cer sa fiti toti de acord cu mine :pimp:
scandalf
17-11-2003, 10:43 AM
"eu am jocul full acasa 2 cd-uri este o portare de pe PS .. insa este o portare extraordinar de PROASTA! "
I've rest my case!!! :flipa:
JohnnyUSA
17-11-2003, 11:39 AM
Exact ceea ce am spus eu scandalf .. nu avem toti PS2/PS-uri pentru a avea parte de toata suculentza seriei PRO Evolution .. sau ISS PE 2. :bere:
fiesta4ever
17-11-2003, 01:44 PM
Sandu, PRO EVOLUTION SOCCER 3 se pare ca o sa apara luna asta.
Si cu asta am raspuns si celorlalti, si in special lui johnnyusa care se abereaza si spune ca deja (!) :lol: a facut rost de joc.......siiiguuur. 8) ....spune-le asta celor de la Konami :D .....pt ca jocul n-a aparut inca pt. PC ;) Poate oi fi tu meserias si ai gasit vreo varianta beta, alfa sau orice altceva pe net (dar ma indoiesc dc nu am gasit-o eu... :D ) dar iti zic eu ca jocul n-a aparut inca.
Si ca sa vezi ca te aberezi rau, spui ca in joc nu se poate schimba camera si nici controlul.....oricine poate sa verifice asta jucand demo-ul in care toate lucrurile mai sus mentionate functioneaza perfect :naughty:...si mai spui ca si grafica e slaba ...?!????! :P ....e clar ...ai facut rost de joc cum am si eu FIFA 2005 :naughty:
Iar scandalf,.... :naughty: ......ajunge sa apara unul si sa spuna ceva ca tu o iei de buna si deja te-ai lamurit de joc fara ca macar sa iei demo-ul (asa cum ai promis) si sa te convingi singur.
Totusi, johnnyusa, ai spus un mare adevar : "Cel putin ma stiu pe mine .. atunci cand am facut rost de ISS Pro Ev 2 nu vroiam sa mai aud de fifa" ....asa o sa fie si cu PRO EVOLUTION SOCCER 3 , o sa vezi :P
Pentru toti care vor sa citeasca si alte pareri despre acest joc ii invit sa citeasca urmatoarele articole :
http://www.gamershell.com/reviews_ProEvolu...volution+soccer (http://www.gamershell.com/reviews_ProEvolutionSoccer3Previ.shtml?q=pro+evolu tion+soccer)
http://www.gamespot.com/ps2/sports/proevol...ew_6074136.html (http://www.gamespot.com/ps2/sports/proevolutionsoccer3/preview_6074136.html)
JohnnyUSA
17-11-2003, 03:25 PM
fiesta4ever ..intr-adevar ai dreptate .. m-am inselat .. ceea ce am eu nu este PRO Evolution 3 .. ci este International Superstar Soccer 3 ( ISS3 ) .. la fel portat de pe PS.. ERRARE HUMANUM EST! :(
.. insa imi mentin afirmatia ca fifa2004 nu este asa un esec cum il prezinti tu .. ci este o crestere vizibila fata de seriile anterioare.
Cat despre ISS Pro Evolution .. imi mentin ideea .. este un joc bestial .. chiar sunt curios cum ar arata un ISS Pro Evolution cu grafica celor de la EA ?
Ce parere ai fiesta4ever ? eu sincer cred ca ar fi BESTIAL.
... aaa si apropos .. inca o chestie vis-a-vis de portari de pe PS .. in general acestea nu sunt facute k lumea .. de aceea jocul in sine sufera de multe lipsuri. Pentru a simti cu adevarat placerea de a juca .. este recomandabil un PS.
Cu asta mi-am incheiat pledoaria. Totusi fiesta4ever .. nu trebuia sa fi atat de acid la adresa mea , greseli se mai intampla in viata , nu crezi ? :nebun:
sanshine
17-11-2003, 03:30 PM
simulator de fotbal realist o sa fie doar ala la care o sa dai tu cu piciorul in minge, sau o sa sari tu prin casa ca sa aperi loviturile de la 11m. Deci nici PES3, nici FIFA nu sunt realistice. Si atunci discutia se rezuma la: cat de mult seamana meciul de fotbal de pe ecran cu un meci real, si cat de mult ma distreaza pe mine sa ma uit la el. Din punctele astea 2 de vedere, imi place FIFA 2004. Poate o sa-mi placa si PES3, daca si cand o sa fac rost de el, nu cred ca FIFA si PES se exclud reciproc.
fiesta4ever
17-11-2003, 05:17 PM
johnnyusa, ai dreptate am fost putin cam aspru :oops: ...... vorba ta ERRARE HUMANUM EST! :)
Vad ca ai acelasi gusturi ca si mine :bere: dc ti-a placut ISS3 ( care sa stii e un joc diferit de PES3 !), intr-adevar jocul este BESTIAL asa cum si tu ai prevazut.....gameplayul de la ISS3 (chiar peste :) ) si grafica de la Fifa . :mishto: ..... si sa stii ca si portarea de pe PS2 este excelenta....eu joc de vreo 2 saptamani demo-ul si nu ma mai satur de el.........si pur si simplu nu mai pot sa joc nici un meci de Fifa 2004 cind stiu ca pot sa joc PES3, asa demo cum e..
RaPiDuTz
17-11-2003, 05:45 PM
Hmmm....
Cum puteti spune ca Fifa 2004 este cel mai slab din toata seria ??? :shakeit:
Nu este nici pe departe slab , poate chiar e cel mai bun !
Despre PES3 nu ma pot pronunta pt ca nu am jucat demo-u ,am vazut doar screenshoate si din cate am vazut in ele si din ce am auzit la uni pare sa fie marfa :pimp: . De abia astept sa apara ca sa mi-l cumpar , insa asta nu inseamna ca ma voi lasa de fifa :P
Cat despre ISS3 este destul de bunicel la gameplay insa are multe defecte
cum ar fi : grafica , camera se poate modifica doar mai aproape sau mai departe de teren , iar controalele daca vrei sa le pui cum sunt la fifa nu te lasa :injur2:
fiesta4ever
21-11-2003, 12:20 PM
Sa stii RaPiDuTz ca s-ar putea sa te lasi de Fifa dupa ce o sa joci PES3 ... ;)
RaPiDuTz
21-11-2003, 12:43 PM
Nu cred... am apucat sa joc demo-u acu 2 zile a lu` PES3
si nu mi sa parut nimik deosebit in el <_<
E bunicel dar are multe erori... (cel putin la mine)
Cica e mai marfa ISS decat PES3 !?!?!? Eu pana acum nu l-am jucat deci... vreaaaaaaaaaaaaaau si eu sa jokkkk ISS ....... care stie un site cu arhivele de la jok?
RaPiDuTz
21-11-2003, 02:15 PM
Pai nu e mai marfa ISS3 decat PES3-ul...
Mie amandoua mi se par mai slabe decat Fifa 2004(cel putin demou de la pes3 nu ma convins cu nimik)
Aici vreau sa va contrazic pe toti.
Fifa 2004 este probabil cel mai bun joc din serie. Nu vreau sa jignesc pe nimeni aici, dar normal ca la unii li se pare naspa jocul cand incepi cu Chelsea sau Real Madrid...nu simti nimic din placerea jocului.
Pe langa faptul ca are 2 bugurui cam enervante, cele vazute de mine, faza cu instant replay ca trebuie sa intrii de 2 ori in meniu ca sa apara si nu poti salva reluarile si o faza la care deodata camera se muta la o poarta jucatorii dispar si nu mai poti face nimic... Alt+Tab si close :( . Dar in restu bug-uri nu am vazut.
Gameplay-ul e la fel probabil printre cele mai bune facute de EA Sports, pentru ca poate e mai dificil dar dupa mine e foarte realist...
Revin mai tarziu cu mai multe :P
RaPiDuTz
21-11-2003, 02:42 PM
Pe mine nu ma contrazici cu nimik mns pt ca Fifa 2004
chiar este the best ! :mishto:
Bug-ul ala cu replayu de tre sa dai de doua ori il am si yo <_<
Ai facut rost de fifa2004??? Iti merge???
fiesta4ever
21-11-2003, 03:34 PM
RaPiDuTz spui ca ai jucat demo-ul la PES3 si nu te-a convins ???!?! 8) Vroiam sa te intreb ce calculator ai, dar nu te intreb pt ca jocul este superb indiferent de ce ai .. :naughty: .....si mai spui si de niste erori ??!? :yoyo:
Cind spun ca Fifa e slab nu ma refer la bug-urile pe care le enumerati (care fie vorba intre noi sint o lipsa de respect fata de client...mai ales bug-ul cu controlul...bataie de joc <_< ..... ma mir cum de au scoc patch-ul :naughty: ) ci la faptul ca in afara de licente si grafica la gameplay seria Fifa e din ce in ce mai slaba cu fiecare aparitie 8) ....si e normal ca Fifa 2004 sa fie cel mai slab fiin ultima aparitie :naughty:
In fine ...... vom vedea cine are dreptate....dar eu va spun ca de la anul seria Fifa nu o sa mai fie atit de asteptata ;) ....poate la noi in tara o dureze mai mult :naughty: ...dar tot nu cred......
...iar Totti1....aici nu e site warez :naughty: asa ca deegaba ceri linkuri 8)
RaPiDuTz
21-11-2003, 05:16 PM
Pai eroarea cea mai tampita e aia de mi se vedea
terenu in dungi(una mai deschisa una mai inchisa),si asta nu ca asha era tuns gazonu :P (adik o linie era dupa seceta si alta dupa ditamai ploaia) .
Sau mai era una de se bloca , dar nu se bloca din cauza pc-ului
meu si trebuia sa dau alt+tab sa intru in windows dupa care sa reintru in joc
si asha se debloca :angry:
Iar la fifa2004 chestia cu controlul nu e bug...
Oamenii au vrut sa apara mai rpd fifa04 si de asta cei de la EA au grabit productia
lui si au scapat unele chestii...
Orice ati spune, fifa va ramane un fenomen, iar in cazul in care chiar va fi un an in care jocul va scadea la vanzari si la cerere, sa nu crezi ca EA si EA Sports vor lasa jocul in aer, aici e vorba de unul dintre cei mai mari producatori de jocuri din lume, adica daca vor pot face un joc cu mult peste ISS si PES, dar in momentul de fata cand nu au concurenti pe piata, ce fac scot in fiecare an un joc bunicel, cu grafica de nota 10, cu licente, lasa unele erori si mici "bug"-uri si la anul le scot si baga altceva, pentru ca fifa nu e quake, nfs sau poate chiar si ISS si PES, FIFA apare in fiecare an nu odata la 5,3, sau 2 ani...
Eu unul n-am zis ca e nashpa fifa 2004 !!!
E chiar misto !
Aia cu replay-ul mi se intampla si mie....... trebuie sa dai de doua ori ... si aia cu camera..... ! Creca la totzi se intampla asa ! ! !
JohnnyUSA
22-11-2003, 12:27 AM
Mai .. sunt fan FIfa .. insa sunt de acord cu ce spune fiesta4ever vis-a-vis de productiile Konami.. Practic acolo nu dai de bug-urile pe care le intalnesti in fifa.. jocul este curat..singurul deficit ar fi grafica . ( bineinteles la ceea ce am vazut eu ).
Cei de la EA Sports se chinuie enorm de mult la GRAFICA& STUFF .. dar uita de bug-urile care persista serie de serie.. buguri gen : portari care trec prin plasa si prin bare .. preluari care le faci in 5 minute ( de parca ai fi un Hagi la 90 de ani )..etc. Dupa parerea mea deja este NESIMTIRE .. insa neavand concurent pe piata PC-urilor , isi permit sa fie mai delasatori. Daca intr-adevar Konami se lanseaza si pe zona PC-urilor, noi ca utilizatori vom fi castigati .. daca nu .. ne vom multumi ca de la an la an sa asteptam FIFAXX, cu o grafica mai buna .. un gameplay mai bun , un realism mai mare .. dar atotcovarsitoarele buguri neatinse.
P.S.: Eu joc in jeneral fifa cu tovarasii mei .. si va spun .. la un moment dat devin deja stresante anumite bug-uri care daca m-as juca cu oponenti AI nu ar iesi la iveala.
fiesta4ever
22-11-2003, 07:19 AM
......mns intr-adevar Fifa ai pus punctul pe i :naughty: ...faptul ca Fifa apare in fiecare an nu-i obliga sa scoata ceva care cu adevarat sa fie un salt fata de versiunea anterioara, ci scot doar o versiune bunicica, cum chiar tu ai spus, cu noi buguri si tot asa .....timpul trece, incasarile cresc :naughty: ......si nu cred ca o sa apara ceva k lumea
Numai concurenta asta poate sa aduca ceva bun pt. noi.......cind o sa vada EA ca Konami le-a luat-o inainte poate o sa scoata si ei ceva cu adevarat bun. Eu unul prefer sa apara Fifa o data la 2-3 ani dar cind apare sa fie SUPERB din toate punctele de vedere ;)
Cit despre chestia cu controlul de la Fifa 2004 cum am mai zis e totala nesimtire.....cum se poate intimpla asa ceva la un producator de talia lui EA...oricit de repede au vrut sa ne puna jocul la dispozitie (care totusi a aparut PESTE data preconizata) chestia cu controlul e o treaba de 10 min. .........asa ca :nashpa:
Iar RaPiDuTz sa stii ca ai probleme cu calc. pt ca mie nu-mi da nici o eroare la PES3 de genul pe care le ai tu, mai intreaba si pe altii.......
terminator"87"
24-11-2003, 11:55 PM
ce porcarie de joc, nu-mi vine sa cred :sanshine2: mai bine lasau 2003 ca asta-i chiar penal.....nu va inteleg
sanshine
25-11-2003, 12:58 PM
treaba nu e numai ca scot in fiecare an, ci ca jocul e dezvoltat de EA Sports Canada, care mai fac si NBA Live, si NHL, care apar cam in aceeasi perioada. Deci tipii sunt incarcati. Mai bine i-ar lasa pe europeni sa se ocupe, preferabil EA Sports Germany, care se ocupa si de TCM, astia sigur s-ar descurca mai bine :mishto: In EA Sports UK nu prea am incredere, ei se ocupau de vechea serie TCM (F.A Football Manager 200x), si iesea :nashpa: , chiar daca au demonstrat cateva idei originale in EURO 2000. Chiar, sunt curios cine o sa faca EURO 2004 :huh: pentru ca apare sigur, nu? :unsure:
JohnnyUSA
25-11-2003, 01:40 PM
Am facut comanda pentru PES3.. sper ca pe vineri .. luni sa ajunga .. atunci voi reveni cu cateva impresii. ( AM luat trailerul de PES3 .. pare interesant )
fiesta4ever
26-11-2003, 01:39 PM
Adio Fifa !! :D cel putin pt un an.....
Am facut rost de PES 3 si pot sa va reconfirm ca este cu mult superior in privinta gameplay-ului si are si grafica excelenta....doar la licente nu sta stralucit..dar ATIT
In plus are si echipa Romaniei !!!! :mishto:
Johnnyusa dc imi spuneai iti trimiteam eu PES3......in orice caz, ma bucur ca o sa faci rost de el si o sa vezi ce joc superb este.
Apropo.......PES3 este primul joc de fotbal in care se fluiera pt. hent ;)
hehe marfa....
:cooool:
ai facut repede rost de el...
JohnnyUSA
26-11-2003, 09:25 PM
fiesta am inteles ca are 1 cd jocul.
am intrat pe niste forumuri dedicate lui si am vazut ca are niste cerinte mai ridicate de sistem.
sper sa-mi mearga :
Proc. Athlon Xp 2400
Video : Gf 3 Ti 200
Ram : 512 DDR
Mainboard: Gigabyte GA7VA
fiesta4ever
27-11-2003, 08:13 AM
johnnyusa stai linistit, dc pe calculatorul tau jocul nu merge, atunci pe care !??! ;)
Scouville
28-11-2003, 12:25 AM
Asa imi pare rau ca nu am intervenit mia devreme ..... fratilor e greu fifa asta ... ca e primu gen de simulator in adevaratu sens al cuvantului si mie mi-e greu dar are ceva deosebit ... pasele si anumite demarcari il fac unic indiferent de lat joc desi nu am jcuat joaca alaPE nu stiu cum ... cred ca o safac si yo rost de el + ca in PGL se jaoca fifa nu actua soccer :lol:
Daca vrei sa stii sa joci fifa 2004(si am observat ca majoritatea daca stiu sa jaoce fifa automat le si place - mare greseala dovada de subiectivism - ) iti rcomand sa joci ma mult pe pase si demarcari ... cheia jocului ... apropo in retea e total diferit de jocul din cariera sau cu com in genral asa ca sa nu va asteptai sa fiiti cine stie ce geniii nici eu nu sunt sigur de mine si tare mi-e ca e mult prea imprevizibil jocu asta pt a risca o competitie
cocomic
28-11-2003, 10:27 AM
fiesta4ever draga, da unde ai gasit pes3-ul, ca as avea si eu nevoie de el :)
fiesta4ever
29-11-2003, 12:09 PM
cocomic vrei sa-ti dau link-uri?!?!? :P Nu este locul potrivit . :D Daca e da-mi un PM si mai vorbim.
JohnnyUSA
29-11-2003, 02:10 PM
..deci am jocul ( PES3 ) patchuit cu ultima versiune de la konami .. ma apuc de echipe romanesti .. pentru inceput Steaua , Dinamo, Rapid .. cine vrea sa ma ajute PM me.
JohnnyUSA
29-11-2003, 02:14 PM
mns .. am o sugestie pe care eu o consider interesanta:
Cum acest site se numeste FIFAROMANIA .. hai sa includem aici toate jocurile de fotbal sub licente fifa.. deci nu numai cele de la EA Sports ..( din cate stiu eu PES3 are licenta FIFA .. insa nu in totalitate ).. mi se pare interesanta ideea de diversificare .. si-n plus gamer-ul roman nu trebuie sa mai intre pe nu-s ce forumuri straine in cautarea de info-uri despre un joc .. info-uri ce le poate gasi si aici .. mersi.
yahoo
29-11-2003, 07:43 PM
Bey voi suntetzi prosti??????!!!!!!! Pro Evolution Soccer e cel mai nashpa joc de fotbal din lume.Yo jok Fifa din 99 cand era Fifa 1999.In 2000 a fost tare nashpa.In 2001 a era si ala destul de nashpa.In 2000 a fost mult nu prea skimbat fatza de 2001 iar in 2003 este inca Foarte bun din toate punctele de vedere.Acuma 2004 e cel mai bun kiar shi fara Champions League.Career e un mare kk!!
GRAFICA E BETON,GAME-PLAY E :mishto: CIMENT,SUNETU` nu sa prea skimbat!!!!
Asta e realitatea Pro Evolution Soccer e :nashpa: rau de tot......e un mare kk.
--------------------->RaPiD<-------------------------- :cooool:
JohnnyUSA
29-11-2003, 08:33 PM
adu argumente tata .. daca nu .. taci din gura.. gusturile nu se discuta
yahoo -->> vorbesti prostii se-ntampla-n fiecare zii ! http://www.jimlynch.com/images/verymad_125.gif
http://www.jimlynch.com/images/saberfight.gif
RaPiDuTz
29-11-2003, 09:06 PM
LOL , totti1 emoticons-urile astea sunt de pe situ care la scris MaPaX,nu ??? :P
da...
am vazut ca ti-ai pus si tu la semnatura
sunt o gramada acolo
si sunt super misto
http://www.jimlynch.com/images/GroupHug.gif
RaPiDuTz
30-11-2003, 02:37 AM
Aham ,deci am deviat de la subiect :o
Dupa ce am jucat si fifa 2004 si pes 3 mai bun mi sa parut produsul ea !!!
(parerea mea ca este mai reusit :mishto: )
Asta nu inseamna ca pes 3 ar fi un esec...
JohnnyUSA
30-11-2003, 10:46 PM
bai ce ma enervati sa mor yo .. si mie-mi place fifa fratilor .. insa faza aia cand vrei s te intorci cu jucatoru.. si d'abea se intoarce .. ma enerveaza la culme .. macar de-ar fi singurul lucru najpa... JUCATI PES3 FULL .. mai vorbim atunci.
fiesta4ever
02-12-2003, 12:16 PM
Indiferent ca jucati PES3 full sau spart se vede clar faptul ca PES3 este un joc cu mult superior fata de Fifa ;) Iar yahoo, se vede ca ai pus post-ul la plesneala......si nici nu cred ca ai jucat PES3 ....asa ca mai scuteste-ne :naughty: ...
RaPiDuTz
04-12-2003, 01:45 AM
hmz...ok...eu am inteles ca va place mai mult pes3 decat fifa04 dar ce legatura
are asta cu topicul acesta care se numeste "FIFA 2004 - cel mai slab din toata seria !!!!" si nu "FIFA 2004 - mai slab ca PES3" <_<
Una peste alta Fifa04 nu este deloc cel mai slab din seria lui avand o grafica
beheheton :crazyboy: si un gameplay pe masura (jucatorul in realitate nu are cum sa se intoarca cu mingea la picior venind cu viteza intr-un timp prea scurt :P )
Iar faza cu suturile de la distanta numai e atat de valabila si la world class unde e mult mai greu sa dai gol din afara careului,eu obisnuindu-ma sa dau numai din apropriere de cand joc la world class(acu` imi permit deoarece am invatat sa driblez ceea ce la inceput nu prea stiam :lol: )
Un plus ar mai fi fotball fusion care din cate am auzit e super... ;)
Respect ! :bere:
stefan
04-12-2003, 09:27 PM
acu sa va zic o minciuna cu toate ca probabil sa mai zis pe undeva, nu am timp sa citesc toate posturile...cica in fifa 2004 exista si efecte meteo adica ploaie, numai ca iti trebuie o placa video performanta ca sa se vada...mia zis cineva care a jucat pe un radeon nushcat...cehstia asta vad ca apare in mai multe jocuri cum ar fi nfs7 unde nu poti vedea spectatorii daca nu ai placa video buna
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.