PDA

View Full Version : RCIF 2004

stefan
12-11-2003, 04:10 PM
In curand ar trebui sa apara si primele editoare pentru fifa 2004 full, asa ca va trebui sa ne apucam de treaba. Asa ca toti care aveti loturile la echipele din divizia postati-le aici, eventual puteti face si o scurta descriere a jucatorilor(inaltime, greutate, varsta, cum arata etc.) si daca puteti si primul 11 al fiecarei echipe. Eventual puteti pune si loturile la echipe din B, cu toate ca nu stim daca mai facem si a doua divizie.

scandalf
13-11-2003, 01:59 PM
De ce sa nu facetzi si cu divizia B ....cand exista posibilitatea de retrogradare si promovare. Si din cate am intzeles eu o sa se poate faca liga separata care sa aiba si conexiuni cu cupele europene si cupa nationala!.....
Daca nu editatzi liga franceza ca are si divizia B!!!

stefan
13-11-2003, 02:37 PM
exista doua sau trei variante pentru divizia b
1.ori inlocuim liga germana
2.daca exista posibilitatea, mai adaugam o liga la campionatu belgiei
3.am putea sa facem ca la 2003 divizia b, adica fara posibilitatea promovarii in A

mns
13-11-2003, 10:14 PM
eu as zice sa facem un sondaj la care sa intrebam oamenii ce campionat ar vrea sa inlocuim ( sa aiba 18 echipe, poate sunt si cu 16 :o, nu stiu) tre sa ma uit pe lista...

Blue
13-11-2003, 11:03 PM
nu conteaza campionatul atat cat am putea sa promovam in divizia A. poate cea mai buna optiune ar fii campionatul frantei . 18 echipe si in B sa intre primele 5 dinfiecare serie sau daca vreti sa lucrati la el el ati putea sal inlocuiti pr cel al angliei ca are 3 divizii

stefan
14-11-2003, 02:42 PM
Originally posted by blue boy@Nov 13 2003, 11:03 PM
nu conteaza campionatul atat cat am putea sa promovam in divizia A. poate cea mai buna optiune ar fii campionatul frantei . 18 echipe si in B sa intre primele 5 dinfiecare serie sau daca vreti sa lucrati la el el ati putea sal inlocuiti pr cel al angliei ca are 3 divizii
e buna ideia cu franta cu toate ca ar iesi ceva cam fictiv, oricum imi place ca noi membrii fifaro suntem paraleli cu fifa 2004, nici nu stim ce echipe si divizii exista :P

mns
14-11-2003, 04:58 PM
eu am lista cu tot ce tine de echipe, stadioane, echipamente de antrenament si banere la fifa 2004, dar e din aprilie 2003, moment in care rapid era in joc, si de atunci s-au schimbat multe, nu stiu daca mai corespunde, o sa caut lista cu toate echipele si campionatele sa vedem ce putem inlocui...

stefan
14-11-2003, 06:05 PM
franta are vreo 20 de echipe si in divizia a si in divizia b. doar germania e ceva mai aprope de camp romaniei, adica are 18 echipe in fiecare divizie, da totusi campionatu germaniei il joaca lumea, oricum trebuie sa vedem daca exsiat posibilitatea editarii campionatelor

bfcsquadra
14-11-2003, 08:15 PM
bai fratilor m-am intors :P si am descoperit ca la jocurile fifa fisierele pentru sistemul campionatului sunt cele .trm din data\cmn\fe. De exemplu daca vreti ca Divizia A din Fifa 2002 sa aiba 16 echipe mergeti in fe schimbati numele fisierului bel_leag.trm in altceva si schimbati numele fisierului gre_leag.trm in bel_leag.trm (toate astea pt. ca campionatul Greciei are 16 echipe) apoi deschideti FCDB XP 2002 si mutati 2 echipe din A (exemplu:in B) astfel incat sa ramana in A 16 echipe.
ACUM DIVIZIA A VA AVEA 16 ECHIPE. nu stiu cum sa editez fish astea! voi stiti?

stefan
14-11-2003, 08:37 PM
si a mers bine jocul dupa aia? adica ai terminat un sezon sa vezi daca promoveaza/retrogradeaza echipe sau altceva de genul asta? oricum in fifa 2004 nu exista campionatul greciei, si la fifa 2003 se puteau adauga sau sterge echipe din fiecare liga, singura problema e cum sa pui stemele la echipele alea noi....oricum totul depinde de editoare

stefan
14-11-2003, 09:12 PM
aveti o lista cu toate campionatele si nr de echipe din fiecare. da ca ar fi sa facem divizia b germania ar merge cel mai bine, si dupa aia italia, da din pacate campionatele astea is jucate de multi

Austria max. Bundesliga realistic 10 echipe
Belgium Jupiler League realistic 18 echipe
Denmark 1. Division realistic 12 echipe
Germany Bundesliga realistic 18
Germany 2. Bundesliga realistic 18
England Premier League realistic 20
England Division 1 realistic 24
England Division 2 realistic 24
England Division 3 realistic 24
France 1. Div. realistic 20
France 2. Div. realistic 20
Italy Serie A realistic* 18
Italy Serie B realistic* 20
Netherlands Ehrendiv. realistic 18
Norway 1. Division realistic 14
Portugal 1st Div. realistic 18
Scotland Premier League realistic 12
Sweden Premier realistic 14
Switzerland NLA realistic 12
Spain Primera realistic 20
Spain Segunda A realistic 22
K-League realistic 12
MLS realistic 10
Brazil realistic 15 ???

mns
14-11-2003, 09:54 PM
Germania, Franta si Italia sunt cele care ar merge inlocuite.. Anglia in nici un caz...dar si astea sunt campionate puternice...Franta are 20 de echipe, deci cade, si oricum e un campionat mult prea puternic, nu putem scoate echipe ca PSG, Monaco, Lyon, Marsellie...m Germania si Italia...nah din cauza echipelor...

o solutie ar fi cum a zis bfc, dar asta nu e o veste noua, si...ce a zis el e pentru Fifa 2002, unde deja noi am inlocuit grecia cu Divizia A...dar cum a zis el s-ar putea clona campionatele astfel ca de exemplu austria sa aiba 2 divizii ca germania de exemplu...dar jocul e destul de sensibil si nu cred ca se va putea face asta...sansele sunt undeva la 10-20%

stefan
14-11-2003, 10:45 PM
s-ar parea ca anul asta clonarea campionatelor este imposibila deoarece fisiere liga.trm sunt folosite doar pentru structura cupelor, structura campionatelor fiind inclusa in career.trm (nu se poate juca campionatul decat in mod cariera).asa ca daca nu apare un editor pentru structura campionatelor nu se poate face nimic in sensul asta

mns
16-11-2003, 12:40 AM
dupa cum am vb azi pe net, cel mai bine e sa scoatem germania, si sa bagam divizia a impreuna cu divizia b :P o sa mai discutam pe subiectul asta ceva mai incolo :P :bere:

scandalf
16-11-2003, 12:54 PM
Am auzit discutii cum ca s-ar putea face mai mult si mai bine cu Creation Centre de anul asta poate nu va fi nevoie sa inlocuim nimic!!!...dar ramane de vazut

scandalf
16-11-2003, 01:17 PM
Ar trebui sa da-ti o mare atentie chanturilor in RCIF2004..sunt superbe astea din fifa acum...de exemplu la o echipa mica(Italia- Albinolefe) se aud putini suporteri care striga ceva de genul ce se striga pe stadioanele noastre: "Al-bino-le-fe!!! si batai din palme!!!( cu sunete de sirene de salvare- adica zgomotul specific unei strazi de oras in fundal ) si apoi, daca joaca cu o echipa mare ex. Roma...se aude ca raspuns tare si cu vigoare " ROMA! ROMA! ROMA!
Poate inregistrez cu tunerul la meciuri nishte scandari si asa le dau astia pe toate!
Si exista nishte stadioane f. mici fara peluze...cu un gard nenorocit in spatele portii...excelente ca alegere pt unele echipe din campionatul nostru mai ales divizia B...se vad detalii ale orasului in spatele stadionului..putem folosi astasi sa punem nishte landmark-uri ale oraselor noastre.
cred ca se pot edita stadioanele existente...as putea incerca si eu sa fac cateva!!!

mns
16-11-2003, 02:43 PM
sa fiu sincer eu nu am incredere in creation center, nu vreau ca patchul sa depinda de un program de vreo 20Mb care putini pot sa-l donloadeze, patchul trebuie sa se instaleze singur si simplu fara nici un alt program

in privinta sunetelor, eu pot sa fac rost de exemplu pentru uta de orice sunet, de fundal, de oras, orice, putine voci, multe voi, un prieten de-al meu din spetza are aparat sony si poate inregistra orice, deci la uta e rezolvata problema, dar la alte echipe ce se intampla, ...pentru ca e forate greu de gasit pentru steaua si dinamo, dar pentru gloria sau echipele ce vor fi in b....la tv tuner s-ar putea inregistra dar poate mai intra si comentatorii pe fir si atunci...

mai este si problema banerelor...la multe echipe e greu sa gasesti un baner, si aici am avea nevoie de ajutoprul vostru, la fel si echipamente, pentru ca vom baga si 18 echipe in divizia secunda...

Blue
16-11-2003, 03:13 PM
pai va strangeti si voi 20 si incepeti sa strigati steaua

RaPiDuTz
16-11-2003, 05:26 PM
hahahaha , buna idee blue boy :lol:
Batalia va fi pt cine sa fie seful galeriei ;)

ReKo
16-11-2003, 07:22 PM
loooooooooool.... blue boy ai fost chiar tareeeeee
vedetzi ca sunt nishte sunete pe dif. site-uri cu echipe la care scandeaza suporterii tot felul de lucruri ...
alea ar fi cel mai recomandat sa le luati.... sunt multe ...

scandalf
17-11-2003, 06:06 PM
Iata lotul echipei Midia Navodari seria B1
Lotul de jucatori:
GK:
- Miron Bogdan , titular (chemat la lotul de tineret)
- Caplea Laurentiu rezerva
Def. Titulari
- Miu Robert CB lot tin.
- Croitoru Liviu SW lot tin.
- Frimu Catalin CB lot tin.
- Floricica Lucian RB
- Dragoi Ionel LB
Rezerve
- Coconasu Cristian RB
- Onofrei Catalin CB
- Pripie Ionel RB
Mid. Titulari
- Curumi Decebal RM
- Petre Daniel CM
- Borza Constantin LM lot tin.
Rezerve
- Ochea Daniel
- Robu Ionut
Att. Titulari
- Zamfirescu Sorin
- Agafitei Catalin
Rezerve
- Lovin Adrian
titularii au valoare de divizia b medie...afara de cei chemati la tineret
da-ti si voi un standard de note ca sa putem face evaluarea lor

stefan
17-11-2003, 09:46 PM
Originally posted by blue boy@Nov 16 2003, 03:13 PM
pai va strangeti si voi 20 si incepeti sa strigati steaua
cred ca asa o sa fac eu la poli iasi ca am numai imnurile, de la galerie nu am nimic si nici nu am pe ce inregistra.da daca adun vreo 5 oameni si ceva bautura o sa iasa nishte chanturi mishto :P

Sirius
19-11-2003, 10:27 PM
Ia te uita ce scrie pe socceracces:

''Fact is that FIFA 2004 does not allow to add new files to the game. I mean you can add new files to .big files but the game will not recognize them. So if you add a new face with a new ID the game will not take care and will ignore it. So with Face Raptor you will be able to reassign faces to different players but not add new ones. For instance you create a face for Riquelme and give it the ID of a face already in the game and reasign that ID to Riquelme player.''

Cred ca trebuie luat in considerare, nu?

RaPiDuTz
19-11-2003, 11:55 PM
Offfff...
Chiar e o stire naspa...
Asta inseamna ca nu se vor putea importa fete noi, nu??? :injur:

ReKo
20-11-2003, 02:07 PM
ahh ce kkt

nu-i nimik....... ! il punem pe falemi alb..... si pe raducanu il punem ruud van nisterlooy

stefan
20-11-2003, 07:02 PM
Originally posted by Totti1@Nov 20 2003, 02:07 PM
nu-i nimik....... ! il punem pe falemi alb..... si pe raducanu il punem ruud van nisterlooy
stirea zice ca nu pot fi adaugate fete noi in joc, adica fete care sa fie facute de noi(cum au fost mutu si chivu la 2003), dar aspectul fizic al jucatorilor(culoarea pielii, tipul si culoare parului) va putea fi scimbat. si o sa putem face fete pt mutu si chivu si restu, dar va treui sa renuntam la fetele altor jucatori :P

sanshine
20-11-2003, 07:11 PM
daca mutu si chivu aveau fetze in 2003, iti dai seama ca au deja fetze si in 2004 :rolleyes:
in comunicatul ala e vorba de faceraptor.
''Fact is that FIFA 2004 does not allow to add new files to the game. I mean you can add new files to .big files but the game will not recognize them. So if you add a new face with a new ID the game will not take care and will ignore it.
Pai exact la fel era si in 2003. Nu era de ajuns sa bagi fatza in fisierul .big, trebuia sa modifici si baza de date, unde setai ca jucatorul are fatza, si care e ID-ul fetzei. Probabil ca Ariel a descoperit unde in baza de date e stocat ID-ul fetzei, dar inca n-a gasit unde e flag-ul ala YES/NO care determina daca se foloseste o fatza anume pentru un jucator. Sau poate ca lista cu fetze e stocata in alta parte (ca sa permita introducerea de noi fetze prin Football Fusion).
Deci: ceea ce deocamdata e imposibil va deveni posibil odata si odata. Si oricum, cate fetze noi am facut noi anul trecut? :P

stefan
20-11-2003, 08:04 PM
cam la fel era si cu al treilea echipament la toate echipele.probabil abia in vacanta de craciun o sa apara editaore care sa rezolve problemele astea

ReKo
20-11-2003, 08:08 PM
stirea zice ca nu pot fi adaugate fete noi in joc, adica fete care sa fie facute de noi(cum au fost mutu si chivu la 2003), dar aspectul fizic al jucatorilor(culoarea pielii, tipul si culoare parului) va putea fi scimbat.

am zis eu altceva??!?!?!??!? :unsure:

stefan
20-11-2003, 09:37 PM
ziceai ceva de falemi alb :P

oricum, iata primul meu echipament pt fifa 2004. tinand cont ca e primul mai are ceva imperfectiuni si mia fost lene sa desenez si manecile lungi....poli iasi home kit ::

poza a fost scoasa ca asa vrea mns

ralpphy
22-11-2003, 11:58 AM
are cineva idee dak a aparut vreun editor pt fifa2004?!?!

stefan
22-11-2003, 02:40 PM
pentru loturi nu a aparut nimic si nici nu a fost anuntat vreun editor, deocamdata a aparut kit raptor cu dressing room cinema, da e o versiune light, mai au de lucru la el....vad ca nici de creation center nu se stie nimic :unsure:

bfcsquadra
22-11-2003, 03:16 PM
Da a mers foarte bine jocul, au reto au promo tot!

mns
22-11-2003, 10:27 PM
ma gandesc ca daca a aparut editor la demo pt loturi ar trebui sa apara si la joc cat mai curand...

stefan
22-11-2003, 10:36 PM
mns, editoru ala pt demo era o chestie f simpla, era bun ca putea sa pui numele oricat de lung, si acum la jocu full se pot edita loturile "manual" numai ca trebuie sa pasatrezi dimensunea din loturile origiale. Si la demo a aparut repede editoru fiinca cu el puteai numai sa schimbi 22 de nume :P .

scandalf
23-11-2003, 05:15 AM
M-am apucat sa fac stadioane. :P .....pt fifa2004 cu, incet dar merge am inceput cu stad. ghe hagi.. :blink:
daca stie cineva nishte chestii un ajutor ceva ar fi excelent( cineva care a mai incercat)...deocamdata ma descurc dar merge f greu treaba cred ca imi trebuie o luna..daca stau si la bitmapuri..

stefan
23-11-2003, 09:53 AM
nu am avut timp sa ma uit peste formatu stadioanelor, da am inteles ca e acelasi ca la 2003...eu mam apucat la 2003 sa fac un stadion, mai aveam putin de lucru la el, da am abandonat proiectul si la 2004 nu cred ca mai fac vreun stadion...sau...

mns
23-11-2003, 12:47 PM
daca faci vreun stadion...trimite-l sa-l punem la download :P ar fi mishto sa fie in rcif cat mai multe stadioane...numai sa aiba cine sa le faca :D

ScorpionX
23-11-2003, 02:36 PM
Pai Rapidutz ca el le are cu astea

ReKo
23-11-2003, 02:58 PM
Vreau si eu ! :P
scandalf cu ce faci stadioane la fifa 2004???
vreau sa ma apuk sa fac si eu ;)

stefan
23-11-2003, 04:13 PM
stadioanele se fac cu oedit si cu alte cateva sute de programe, sau cu programe specializate de grafica 3d si alte cateva mii de programe :P . daca ai rabdare, maus precis, monitor de 21" poti face stadione bune si cu oedit, oricum e foarte mult de muca.

ReKo
23-11-2003, 04:29 PM
mersi mult stefan
am sa incerc !

RaPiDuTz
23-11-2003, 09:55 PM
Pai...
rabdare am....
mouse precis am....
monitor de 21" nu am :P

Gata ma apuc sa fac stadion :mishto: ,e bine ca nu tre sa mai fac garduri la Giulesti acum ca le-au scos :pimp:

Blue
23-11-2003, 10:14 PM
a aparut vreun manul de facut stadione? si oeditu e tot ala de la fifa 2003 sau trebuie o versiune noua?

scandalf
24-11-2003, 04:37 AM
Eu fac cu Rhinoceros 3d....e mult de munca!!!...dar am inceput bine:
http://usr.rhp.ro/Scandalf/132618.jpg
nu se vede cine stie ce...dar sunt deja vreo 200 de poligoane...e o nebunie dar e misto..de-abia astept sa-l termin!!!

Blue
24-11-2003, 04:50 AM
super. ce e Gheorghe Hagi sau Lia Manoliu?

scandalf
24-11-2003, 12:08 PM
e gheorghe hagi...uite alt unghi
http://usr.rhp.ro/Scandalf/132653.jpg

Blue
24-11-2003, 02:35 PM
ahhh da tribunele a;ea mici suprapuse

stefan
24-11-2003, 03:20 PM
acu am si eu o intrebare: cum incarci formatul .o in rhino 3d? parca era un porgrams au ceva care facea conversia, da nu mai stiu care

sanshine
24-11-2003, 03:45 PM
la oedit.nd4spdworld.com (http://oedit.nd4spdworld.com) erau programele aste, ORD tools parca le zicea, nu mai stiu sigur. Vezi sa iei si plug-in-ul pentru stadioane, daca vrei sa te ocupi de asa ceva.

gabi41119842003
25-11-2003, 02:44 AM
This tutorial describes step by step how to create and to import new sounds like intro sounds, goal sounds and fanchants from FIFA 2004.
Language: English & German

daca va intereseaza intrati pe www.fifa4fans.com

sanshine
25-11-2003, 12:48 PM
l-am vazut. e mishto, explica binishor.

ScorpionX
26-11-2003, 09:28 PM
Bah poate face cineva si Oblemenco
Chiar va rog sa faceti ca si asa vad ca ati facut un stadion destul de repede

RaPiDuTz
26-11-2003, 11:14 PM
Chants Exporter (http://www.geocities.com/fifagamers/MusicExporter.zip)
Nice... :mishto:

RaPiDuTz
26-11-2003, 11:20 PM
FIFA Gamers Team have made a Music Exporter and Chants Exporter for FIFA 2004.With this tool you can Export FIFA 2004 Music and Chants and listen it!!!This program will have a update soon that you can import your sounds and Chants to FIFA 2004!!

De aici puteti downloada acest program (http://www.geocities.com/fifagamers/ChantsExporter.zip)

Scuze pt spam :unsure:

mns
27-11-2003, 09:13 PM
no problem, data viitoare apasa EDIT

RaPiDuTz
27-11-2003, 09:16 PM
Da, multumesc pentru informatie ,data viitoare asha o sa fac ;)

nickrapidistu
02-12-2003, 11:14 AM
:iamwithstupid: Bai baieti daca tot faceti RCIF2004 va rog eu faceti un patch de vreo hai 30-40 Mb oricum nu conteaza cat dar sa fie echpele de anul acesta din divizia a,dar si unii jucatori importanti sa semene ( Claudiu Raducanu ,Godroid) sa fie galerii,banere ,si daca se poate nu patch asta si stadioane din divizia A si asa cu siguranta pt. noi romanii fifa2004 va avea un farmec aparte.

RaPiDuTz
02-12-2003, 12:54 PM
Hihi,e usor de vorbit,greu de facut :P

Vrei sa spui ca jucatorii nu semanau in rcif-ul de la fifa03,galeriile sau bannerele nu existau ??? :lol:

Gabyyy
03-12-2003, 10:52 AM
Deci pana la urma puteti sa spuneti o data fixa cand va aparea RCIF 2004??

ralpphy
03-12-2003, 02:10 PM
io tot n-am inteles :(..are cineva idee knd apare un editor d-ala gen fcdb xp sau ecp dbi..sau macar creation centre..?!?!?!?! a citit cineva vreo stire ceva?!vreun post pe vreun forum...orice!!!??

Sirius
03-01-2004, 10:57 PM
Vedeti ca au mai aparut programe de editare care ar pute fi folositoare pentru RCIF 2004. Din pacate sunt doar un editor de bilete si un update la un adboard exporter. A si mai e si ceva de genul "Atributos Selector". Detalii pe socceracces.

mns
18-01-2004, 11:10 PM
creation center nu a fost niciodata bun...noi nu il vom folosi la rcif 2004...la loturi vom folosi vedem noi ce ediotr iar celalalte se vor baga manual :P

sanshine
19-01-2004, 02:55 PM
sa stii ca CC-ul asta nu e chiar asha de nahpa, ba e chiar foarte bun pentru cat de mic e ;) treaba care lipseste, vizualizarea fetzelor jucatorilor noi n-am vazut-o inca in nici un alt editor

RaPiDuTz
25-01-2004, 07:51 PM
my first kit ;)
http://www.cipica.as.ro/RAPID2.gif

danutz_andrey
25-01-2004, 08:17 PM
Mishto omule!SUPER!

ReKo
25-01-2004, 10:15 PM
superb... !!!

vreau detalii cum l-ai facut !!!! pls ;) !

RaPiDuTz
26-01-2004, 12:08 AM
Hehe,ma bucur ca va place :mishto:

Sincer,foarte greu nu e doar ca ia ceva timp...mia luat cam 4 ore...(asta pt ca a fost primul si pana m-am prins cum se face a trecut ceva timp :P )
Totti > trebuie una bucata template , una bucata adobe photoshop ;)
Dupa aia te prinzi tu... ;)

RaPiDuTz
26-01-2004, 03:15 AM
Am reusit sa bag si bannere...
Check this out ! (http://www.cipica.as.ro/rapidbannere.gif) ;)

LiviuRO
27-01-2004, 03:51 AM
totti-> vezi ca la fifa2003 sunt bannere facute, ia-ti fshtool (gasesti linkuri prin site) si vezi cum le-au baietzii. Pe urma tu tre sa faci doar un bmp (poti sa-l faci si in paint :)) si creezi fisiere cum sunt alea din bannerele de la 2003. Gata!

si eu am vrut sa fac stadioane, dar m-am lovit de "dimensiunile" lui Rhinoceros 3D.., oricum din cate tin minte e nevoie de OIF Tool, Zanoza plug-in si Cortona. Plus mult timp si o "oarecare" intelegere a fenomenului 3D. E tare greu...

Intrebare: Fetele din fifa2004, au acelasi format ca in 2003? Ca facusem eu pe Petre si Niculescu in vreo 3 zile. Acu cred ca mi-ar lua mult mai putin.

sanshine
27-01-2004, 11:29 AM
Originally posted by D_Dogg@Jan 27 2004, 03:51 AM
Intrebare: Fetele din fifa2004, au acelasi format ca in 2003? Ca facusem eu pe Petre si Niculescu in vreo 3 zile. Acu cred ca mi-ar lua mult mai putin.
Raspuns: Nu, la FIFA 2003 era doar jumate din fatza, care se dubla automat pe model. Acum e toata fatza. Restul (skin-ul)a ramas la fel.

LiviuRO
28-01-2004, 09:34 AM
bun... deci inseamna ca face raptorul ala nu mai e bun de nimic...

Deci, cu ce pot face fetele? Se gaseste ceva de download-at?

ReKo
28-01-2004, 10:35 AM
Eu ma refeream la echipament D_Dogg ...oricum thanks !

LiviuRO
28-01-2004, 05:27 PM
Pai din cate am inteles eu... se fac cu un kitraptor, care se gaseste la www.fpfrance.com parca. Il iei pe ala sa-ti importeze si faci echipamentu cu un program de genu Corel.

MaPaX
28-01-2004, 11:01 PM
http://www.ro-tifo.pisem.net/

Site cu bannere ULTRAS pt patch

8ic
04-02-2004, 01:57 PM
Am kiturile pentru Steaua, Rapid, Dinamo, si Echipa natinala. :D
Cum pot sa le postez pe site?
Rapid si Dinamo le gasiti la

http://downloads.soccergaming.com/main.php...her%20Countries (http://downloads.soccergaming.com/main.php3?game=Fifa%202004&category=Kits%20-%20Club&subcat=Other%20Countries)

in curand o sa apara Steaua si Ehipa nationala, mai realistica decat cea facuta de Ciolacu. :mishto:

8ic
05-02-2004, 12:50 AM
Mai nenea mns ma gandeam ca poate folositi kiturile facute de mine pt Rapid si Dinamo, am si pt Steaua si Echipa nationala , iar daca aveti nevoie de alte chituri...
pot sa le fac numaidecat. :mishto:
Am postat adresa unde le puteti downloada putin mai sus.
Eu le-am testat deja si am ramas incantat de munca mea, si bineinteles ca mi-a facut placere sa-l vad pe Ronaldo imbracat in echipamentul nationalei (ala cu albastru pe parti). :dansing:

mns
05-02-2004, 01:12 AM
daca vrei sa le punem la download trimite-l la fifaromania@computergames.ro si le vom pune cum le primim, vor fi la fanszone :)

danutz_andrey
05-02-2004, 07:24 PM
Parerea mea este ca kiturile nu sunt chiar atat de bune incat sa fie puse in RCIF!De exemplu din ce-am vazut kitul Rapidului facut de Rapidutz este mult mai bun decat cel facut de 8ic!

8ic
06-02-2004, 03:42 PM
Nu am vazut inca kitul lui Rapidutz dar, trebuie sa te cred pe cuvant...
Te rog sa postezi o adresa de unde pot sa-l iau si eu.

ReKo
06-02-2004, 11:14 PM
e prin forum pe undeva :P !

RaPiDuTz
07-02-2004, 12:05 AM
Originally posted by danutz_andrey@Feb 5 2004, 08:24 PM
din ce-am vazut kitul Rapidului facut de Rapidutz este mult mai bun decat cel facut de 8ic!
wow...chiar crezi ? thanx :)
Exista anumite greseli la al lui dar si la al meu... :rolleyes:

8ic >>> Nu am stat sa pun echipamentul pe net...am doar poza asta cu el :
http://www.cipica.as.ro/RAPID2.gif

danutz_andrey
08-02-2004, 08:58 PM
I-a uitati astia de la Fifa International au facut fatza lu' Lobont (http://members.lycos.co.uk/fifarules/lobont.jpg) da nu stiu de unde sa o iau ca la ei pe site inca nu e pusa :(

ReKo
08-02-2004, 09:28 PM
The page cannot be found

It may no longer exist.
It may have moved to another web address.
It may be a restricted area.

vezi ca ai dat un link gresit ;) !

RaPiDuTz
09-02-2004, 02:25 AM
Pai avea doar poza asta dar nu si linkul de unde sa ii iei fata ?
Sau e in alta limba site-ul si nu intelegi ? :P

ReKo
09-02-2004, 01:07 PM
eu nu vad nici o poza mah

ce alta limba bah ? <_< !

RaPiDuTz
10-02-2004, 05:15 AM
nu vorbeam mha cu tine :P

danutz_andrey
10-02-2004, 05:44 PM
Din cate am vazut pe forumul de la Soccergaming fatza o poti lua de la Fifa international.Si sa stii ca inteleg engleza!

RaPiDuTz
10-02-2004, 08:23 PM
okey...pei multe site-uri de fifa nu sunt in engleza si de asta m-am gandit ca o fi in spaniola sau in alta limba si nu ai inteles...

herg
17-02-2004, 12:05 AM
mai da odata link-ul ca n merge.pacat...

djal3x
24-02-2004, 07:18 PM
de unde iau si eu Rhinoceros 3d?

Pedro
09-03-2004, 02:46 AM
salutare
vad ca acolo unde spune cate zile mai sunt pana apare RCIF 2004 cresc zilele :unsure:
de ce?

RaPiDuTz
09-03-2004, 10:25 PM
pentru ca scrie cate zile au trecut de cand trebuia sa apara rcif-ul...
nu cate zile mai sunt pana la aparitie ;)

yahoo
09-03-2004, 10:27 PM
da

8ic
09-03-2004, 10:33 PM
:offtopic:

RaPiDuTz
09-03-2004, 11:04 PM
Originally posted by djal3x@Feb 24 2004, 08:18 PM
de unde iau si eu Rhinoceros 3d?
raspunsul meu e...DC++ :P

:offtopic: numai bagati mesaje cu cate un smiley sau un cuvant ;)

Pedro
10-03-2004, 04:05 PM
in fine si in cat timp va aparea patchu
aproximativ <_<

LiviuRO
11-03-2004, 02:33 PM
djal3x-> (bah prea multi dj aici, mai bagati si VJ, sau MC :)) uite linkul de unde ma apucasem eu sa il iau. anul trecut! :) Pare valabil in continuare. Nu stiu ce conexiune ai,dar daca nu te pricepi ca lumea la grafica 3D, nu merita sa pierzi timpul cu download-ul... personal, mi s-a parut foarte greu desi am avut vreo 3 tutorial-uri...

http://download.mcneel.com/rhino/3.0/eval/

RaPiDuTz
11-03-2004, 03:20 PM
cu ocazia asta il iau si eu din nou
nu de alta dar am invatat multe de la ultima mea incercare... :P

danbranc
11-03-2004, 04:49 PM
11 Martie 2004 News : LOTUL UTA PENTRU RETUR : Grozav, Mersca - portari.
Panin, Demian, Rusu, C.Luca, Panaitescu, Costache - fundasi.
Lingurar, Chitescu, Varga, Szilyer, M.Popescu, Bota, Radoi, Ciubancan, Drida, Dantes - mijlocasi.
Stefaliga, Vladoiu, Petrut, Apostu - atacanti.
Antrenori: Ilie Stan - principal, Dan Cuedan - secund, Viorel Butaru - cu portarii, Ciprian Urican - preparator fizic.

mns
11-03-2004, 07:35 PM
mersi, chiar daca sunt din arad, nu am avut timp sa fac rost de ultimele transferuri ;) :)

PS topic inchis, vb de rcif in celalalt topic :P