View Full Version : E dificil gameplay-ul?04
scandalf
11-11-2003, 08:59 PM
Mie mi se pare greu tare(ceea ce e bine-dar si frustrant)....adica mor aici la calculator daca dau gol sau inving o echipa mai buna tip de fericire mai am putzin si imi pun tricoul in cap si alerg prin casa!
Acum am mai citit si uh FAQ despre cum sa joci si m-am incurcat mai tare....
cu driblingurile alea din combinatii de taste si suturi pe jos ....sper sa ma descurc...in continuare....la pro..ca la worldclass ......ma bag poate peste o luna!
scandalf
15-11-2003, 02:39 AM
A mers mult mai repede!!! :cooool: pro???.... done that!!! :mishto:
RaPiDuTz
15-11-2003, 03:00 AM
Gameplay-ul mi se pare super la fifa 2004 si parca numai e diferenta aia
mare cum era la fifa 2003 intre pro si world class.(parerea mea :rolleyes: )
Si ce mai e marfa in 2004 e ca simti in gameplay cand joci cu o echipa
mai slaba sau cu una mai buna :mishto:
gabi41119842003
15-11-2003, 03:42 AM
parerea mea este ca mai au de lucrat la gameplay deoarece si jucatorii mai prosti si cei mai buni nu pot depasi viteza jucatorilor cu care joaca calculatorul.Unele pase nu sunt precise :( de aceea eu consider ca e dificil de jucat.
scandalf
15-11-2003, 07:39 AM
Ce sa zic eu cand am postat topicul asta jucam cu Deportivo Alaves si mi se parea supergreu...asta din cauza ca erau cam chifle aia si e tare de tot Primera division( adica mai toate echipele sunt bune)....apoi am luat Roma si am maturat prin campionatul Italiei...juventus si milan ce mi-a mai pus probleme...si asta la profesional. acum dupa doua sezoane la profesional am trecut la world class unde ma descurc destul de binishor!!sunt pe locul 3 dupa sus mentionatele!!
Concluzia: ca sa invetzi trebuie sa joci cu o echipa f. buna apoi sa iei o chiftea!!!
Asa am patit si eu ... am luat o echipa din liga a-3-a din Anglia ... si aveam un egal si 9 infrangeri consecutive.... ! Apoi ... am luat Chealse si am jucat tot la PRO cum am jucat si cu echipa aia ....si sunt pe locul 1 ... castig cu 1-0 ; 2-1; 3-1 :D
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.