PDA

View Full Version : Site-uri personale?

ReKo
11-11-2003, 07:25 PM
Aveti site-uri personale ?
Sunt curios sa vad si eu cum arata ... postatile aici !!
Poate fur si eu cateva ... desing ;) !!! :P

stefan
11-11-2003, 09:31 PM
sait personal nu am, am un site dedicat lui poli iasi, momentan e destul de urat, da sper ca in intersezon sa il fac mai frumos. si cred ca trebuie sa gasesc si un alt host pentru el ca as.ro merge cam aiurea. linku la site il gasesti in semnatura

Blue
11-11-2003, 10:47 PM
nici eu nu am site personal, nu prea vad de ce tiai face unul. am unu www.fcrarora.go.ro dar e foarte naspa si nu lam updatat e 2 ani. dar acum lucrez la un site pt jiul petrosani care o sa iasa misto, sper sal scot panan ianuarie

mns
13-11-2003, 10:05 PM
nu cred ca e neaparat sa postam siteuri personale, ci siteuri facute de voi/noi :)

la mine ar cam fi asta, si inca cateva care sunt suspendate pe moment la as.ro :P

RaPiDuTz
16-11-2003, 01:33 AM
Eu am dar e la rhp si numai e updatat de vreo 10 luni
www.bboyz.rhp.ro este :unsure:
Al tau care e Totti1 ?

Neo
16-11-2003, 11:09 AM
www.konnekt.as.ro :naughty: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool:

ReKo
16-11-2003, 01:46 PM
Marfa site-ul de la rhp chiar daca numai e uploadat de mult si e facut la rhp :P
Eu nu am site.......... ca ..... nu prea am de ce sa-mi fac..... ma gandeam sa fac cu un offline browser, sa copiez un site.... si apoi sa-l editez eu in dif. programe.... e mai usor asa ;) !

sanshine
17-11-2003, 06:37 PM
Originally posted by Totti1@Nov 16 2003, 01:46 PM
Eu nu am site.......... ca ..... nu prea am de ce sa-mi fac..... ma gandeam sa fac cu un offline browser, sa copiez un site.... si apoi sa-l editez eu in dif. programe.... e mai usor asa ;) !
Cam la fel si eu... imi facusem mai demult un site pe care-l foloseam pentru upload de imagini si de alte chestii, dar pe urma am gasit alte metode mai simple si mai eficiente si nu m-am mai atins de site-ul ala.