PDA

View Full Version : Liga I 2006-2007

Pages : [1] 2 3 4 5 6 7 8

stefan
30-06-2006, 01:16 PM
hmm, Balba la Rapid...Am ajuns azi acasa si am ramas socat cand am citit in presa locala. Totusi a fost golgheterul echipei cu vreo 9 goluri inscrise (fata de 5 a lui V. Iacob) desi a fost mai mult suspendat, cred ca doar in vreo 3-4 meciuri Balba nu a primit cartonas, e inca tanar, dar are niste probleme cu echilibrul, cum atinge mingea cade :lol: Sincer nu prea cred ca are valoare sa joace la Rapid, poate daca ar mai sta un an la Iasi ar mai invata cateva reguli elementare ale fotbalului :lol:

Jokes
30-06-2006, 01:19 PM
Dar cat da Rapidul pe el eu n-am presa si pe site-ul oficial nu scrie nimic

stefan
30-06-2006, 01:24 PM
cica ar fi oferit 500mii euro si Poli a refuzat, cere 1milion

Jokes
30-06-2006, 01:26 PM
Da,dar eu nu cred ca-l transfera ,Rapidul pe banii astia,daca au dat 1.5 pe Griffiths,nu-i vad cumparandu-l la banii astia,ar fi chiar o surpriza si pentru mine sa faca acest transfer

nigga_thebest
30-06-2006, 02:02 PM
Moldovianu' asta a zis ca se lasa de fotbal daca nu il lasa .Popa a zis ca daca ii pleaca Balba trebuie sa ii fie adus Mazilu :)) imi palce tipu :)) .
Nu e faza de bani ...sunt bani.Sa zicem ca Cpops ar pune 1 mil pentru transferuri plus 3,3 mil de pe Nico , is 4,3 minus 2,5 cat a dat pe cei 2 bancari egal 1,8 ...... si din acesti 1,8 mil mai scadem 1 mil care il ia Copos inapoi ...mai raman 800.000 ..cu banii astia iti iei un jucator de valoare :)

Jokes
30-06-2006, 02:30 PM
Da chiar, Rapid mai este interesata de Mazilu,n-am mai auzit nimic

sisu_stelistul
30-06-2006, 04:12 PM
Rapidul oricum a pus cam multi bani pe niste jucatorii de la fc national pe care s-a cerut cam mult, acum ramane intrebarea, nu cumva sunt bani negri?

nigga_thebest
30-06-2006, 05:47 PM
de ce sa fie bani negri..... nu inteleg :|:|

gianni
30-06-2006, 05:55 PM
Saban este un jucator de viteza si s-ar putea sa se integreze bine la Steaua!
Cu transferurile lui Griffiths si Sapunaru, Rapid vrea sa arate ca anul acesta vrea neaparat titlul!

sisu_stelistul
30-06-2006, 09:12 PM
sunt bani negri deoarece chiar meritau asa multi, nici sapunaru nici griffits nu meritau preturi asa mari, a dat un tun iacob inainte sa plece de la national. Intelegeam daca lua doar unu dar 2 de la aceiasi echipa la preturi astronomice fata de valoarea lor.

Jokes
30-06-2006, 10:09 PM
Cum adica astronomice,1,5 mil pe cap vi se pare mult?
Nuu inteleg care-i faza cu aceeasi echipa si Steaua a vrut sa-i cumpere

stefan
30-06-2006, 10:48 PM
Daca o luam asa si 800.000$ pentru Cristea mi se pare pret astronomic pentru valoarea lui. Am observat ca in ultimul timp preturile au crescut mult si in Divizia A, nu mai poti cumpara golgheterul cu 20.000$ si un bax de vin.

sisu_stelistul
30-06-2006, 11:29 PM
totusi si sapunaru peste un milion, cristea era vanat cand l-a luat GIGI de multe cluburi.

Jokes
01-07-2006, 12:02 AM
Pei daca joaca bine normal ca este valoreaza peste un milion,cat vrei sa dai pe el ,10.000 de lei asa l-ar cumpara toate cluburile
Bine un exemplu prost dat dar altul n-am

sisu_stelistul
01-07-2006, 12:32 AM
sapunaru era cam de 3-400 de mii si grfiits de maxim un milion, cu indulgenta, ce au facut iei asa bine la national.

Ratonu
01-07-2006, 01:31 AM
Pai Cristea avea vreo 20 de ani si era considerat supertalent pe atunci.

Alt exemplu, Mutu, a fost de 2 ori mai ieftin pentru Dinamo decat Griffiths pentru Rapid.

stefan
01-07-2006, 09:38 AM
Da poate imi dai un exemplu si din 1920 :unsure: Acuma nu vad, care e problema voastra, ca si Rapidul da mai multi bani pe transferuri decat analfabetul ala care va conduce?

Ratonu
01-07-2006, 10:12 AM
Nu e nici o problema. Din partea mea, poate Copos sa arunce cu banii aiurea cat vrea. Poate chiar e bine ca s-a facut acest pas, poate vor fi incurajate si celelalte cluburi sa investeasca mai mult in jucatori si astfel oameni de valore nu vor mai putrezi la echipe de mana a doua sau mai jos.

nigga_thebest
01-07-2006, 10:55 AM
faza e ca si steaua a vrut sa-i cumpere si nu a dat mult mai putin decat Rapid..... si Sapunaru a fost 800 mii Euro si Griffiths 1,2 mil..... asa stiu eu :P

nigga_thebest
01-07-2006, 10:58 AM
Cica ne-ar fi refuzat Mazilu care vrea sa ajunga la o echipa din strainatate ..... :-L... Nu stiu la ce ii sta capu' la baiatu asta...din cate stiu eu are oferte doar din Rusia .....asa ca.....

Jokes
01-07-2006, 11:55 AM
Mai intai sa joace la un club romanesc mai mare decat Sportul si apoi sa plece,in Rusia nici macar nu prinde Lokomotiv ajunge pe la o retrogradata

yahoo
01-07-2006, 12:37 PM
Eu vreau sa vina Balba :lol: Joaca haios baiatu, si cam ia cartonase :lol:

Jokes
01-07-2006, 12:46 PM
yahoo ori vrem campionatul ori campionatul ratarilor mai bine aducem jucatori buni sa ne ajute sa-l luam poate chiar eventul,sa ne rugam sa mai ramana Viorel Moldovan

sisu_stelistul
01-07-2006, 12:54 PM
Se pare ca Cristea va pleca la Sochaux pe 500 de mii, bine ca nu pleca in Corea.

Ratonu
01-07-2006, 01:15 PM
Ar fi bine sa se duca la Sochaux. E o echipa acceptabila, fara griji, dintr-o zona buna a Frantei. Daca e serios, nu vad de ce nu ar fi remarcat acolo si de echipe mari.

nigga_thebest
01-07-2006, 04:31 PM
Mda.... chiar ma surprinde....acum 3-4 ani Sochaux era o echipa care invingea tot acasa si in deplasare era un adversar redutabil

sisu_stelistul
01-07-2006, 05:33 PM
Poate nu se trasnfera si e daor un zvon am citit pe gsp.ro

gianni
03-07-2006, 12:59 PM
Am vazut si eu cateva secvente din meciul Rapidului cu Lille si pot spune ca Griffiths este un mare ratangiu!
Se pare ca Steaua a facut o oferta de 1,2 mil. Euro pentru Amoah de le Borussia!

sisu_stelistul
03-07-2006, 01:01 PM
Un juc. foarte bun, sa speram ca va veni la noi. Pana la urma se va numi LIGA I si nu Divizia A, ca parca vroia sa-i lase sa foloseasca gratuit numele ala care l-a inregistrat la OSIM.

gianni
03-07-2006, 01:06 PM
Cine stie? La noi, toate sunt incurcate!

Ratonu
03-07-2006, 01:24 PM
Amoah e o fosta mare speranta a fotbalului ghanez (sau chiar african). Din pacate, nu se poate spune ca a confirmat, e si un jucator cam neserios si arogant. Dar probabil ca merita banii.

mns
03-07-2006, 03:57 PM
E laudabil faptul ca se incearca aducerea unor jucatori mai buni din afara. Pentru prima data in multa vreme aducem si noi jucatori, nu numai ii vindem.

gianni
03-07-2006, 06:26 PM
Chiar daca nu-i putem aduce pe cei mai buni :lol: , macar este bine ca incercam sa aducem Liga noastra mai aproape de nivelul tarilor cu traditie!
Netoiu a plecat de la Dinamo? Este adevarat?

Jokes
03-07-2006, 06:48 PM
Da este,citeste aici (http://www.prosport.ro/index.php?c=3&a=118361).

pikciu
03-07-2006, 10:40 PM
Mijlocaşul lui FC Naţional pentru care s-au mai “bătut” Steaua, Rapid dar şi Borussia Dormund va semna mâine un contract valabil pe 4 ani cu Politehnica din Timişoara. După aproape două ore de negocieri, Marian Iancu a reuşit să-l înduplece pe Constantin Iacov să-I dea drumul fotbalistului. Ovidiu Herea va ajunge sub comanda lui Cârţu în schimbul a 2.000.000 de euro. Mai exact, un milion bani gheaţă şI un jucător de-al bănăţenilor, cotat de patronul timişorenilor la 1.000.000 de euro.

ce-au crescut preturile in halul asta?

sisu_stelistul
04-07-2006, 12:37 AM
Iacov tot timpul umfla preturile.

pikciu
04-07-2006, 12:15 PM
Originally posted by sisu_stelistul@Jul 4 2006, 01:37 AM
Iacob tot timpul umfla preturile.
85374

Il cheama Iacov. si e normal sa umfli preturile, prost e ala care da atat.

gianni
04-07-2006, 12:45 PM
Am eu impresia sau jucatorii Nationalului sunt cei mai bine cotati pe piata romaneasca a transferurilor? Si, sincer, nu stiu de ce se intampla una ca asta! Ca doar n-au acstigat niciun campionat si nicio cupa!

pikciu
04-07-2006, 12:51 PM
Prima etapa - 29 iulie

Poli Timişoara - Steaua
Univ. Craiova - Vaslui
UTA - Farul
Oţelul - CFR Cluj
Ceahlăul - Gloria Bistriţa
Unirea Urziceni - Poli Iaşi
FC Naţional - Dinamo
Sportul Studenţesc - Rapid
Jiul - FC Argeş

ETAPA A II-A

Steaua - Univ. Craiova
Vaslui - UTA
Farul - Oţelul
CFR Cluj - Ceahlăul
Gloria Bistriţa - Unirea Urziceni
Poli Iaşi - FC Naţional
Dinamo - Sportul Studenţesc
Rapid - Jiul
FC Argeş - Poli Timişoara

Steaua are cel mai greu program de departe in primele doua etape.

gianni
04-07-2006, 12:53 PM
Lasa, ca este mai bine asa! Poate le vine mintea la cap si se apuca sa joace fotbal!

Ratonu
04-07-2006, 01:04 PM
Heh, daca sezonul trecut a fost un program care sa avantajeze usor Rapid, acum Dinamo este echipa care va avea de castigat. Sezonul trecut Rapid a jucat in cele mai multe etape cu echipa care intalnise Steaua in etapa dinainte. Acelasi lucru se intampla acum cu Dinamo si Rapid. Si as zice ca Sportul are cel mai greu program in primele doua etape. Steaua are un program chiar bun (deloc usor, totusi) si doua victorii in aceste etape i-ar oferi un moral excelent mai departe.

gianni
04-07-2006, 01:09 PM
Primul meci il are cu echipa lui Cartu si sunt curios, daca Timisora o sa aiba un joc mai degraba defensiv sau cat de cat ofensiv! Etapa a doua inseamna reintalnirea cu echipa Craiovei, care doreste sa demonstreze ca revenirea in Liga I nu este intamplatoare!
Dinamo are meciuri grele cu Nationalul si Sportul, desi, cred ca Sportul nu o sa mai fie aceeasi echipa ca in campionatul trecut! Dupa parerea mea, Rapidul are un inceput lejer de campionat, meciurile cu Jiul si Sportul, neputand sa le puna probleme!
Mititelu a declarat ca in primele 5 etape, Craiova va avea doar o singura infrangere!

sisu_stelistul
04-07-2006, 02:33 PM
Eu sunt curios de ceea ce va face Unirea Urziceni, stiti ceva de lotul de juc?

gianni
04-07-2006, 02:37 PM
Am inteles ca Olaroiu vrea sa renunte la o serie de jucatori din lotul Stelei; printre ei se afla Cernea, Baciu, Bostina (!?), Drida, Oprita (!?).
Habar n-am despre lotul Unirii Urzicieni!

sisu_stelistul
04-07-2006, 02:41 PM
Nu cred ca o sa renunte deoarece am ramane fara jucatori.

Jokes
04-07-2006, 02:43 PM
Cred ca are dreptate nici unul din jucatorii astia numai dau randament dupa cum spunea si Oli

Ratonu
04-07-2006, 02:52 PM
Ar fi mai simplu si mai eficient sa se renunte la Olaroiu...

gianni
04-07-2006, 02:54 PM
Si cine sa vina-n locul lui?

sisu_stelistul
04-07-2006, 03:02 PM
Nu prea are cine, OLI e un antrenor bun.

Ratonu
04-07-2006, 03:16 PM
Grigoras de la Otelul ar fi o solutie.

sisu_stelistul
04-07-2006, 03:27 PM
Grigoras nu e un antrenor foarte bun, la Otelul a facut treaba deoarece a avut si un lot mai bun ca in tur.

Ratonu
04-07-2006, 06:02 PM
Uita-te cum juca Farul cand era Grigoras acolo. Uita-te si cum a jucat Otelul in retur. Are un stil eficient si placut de urmarit, chiar apropiat de cel al lui Protasov. Pe cand Olaroiu are un stil... inexistent.

Tuby
04-07-2006, 06:28 PM
Inafara de Baciu sunt de acord sa plece toti din lista aia, Bostina mi-a placut mult dar nu mai da acelasi randament.
Olaroiu trebuie sa ramana, alta schimbare ar da din nou peste cap echipa, si asa cu sechele de la pumnii ucrainienilor si nu am auzit nimic de super achizitia israeliana, de ce l-a luat daca nu-l baga la joc.
Grigoras e un antrenor bun, ca si Multescu, dar nu cred ca au nume destul de pompos pentru urechea Becaliana :P

Blue
05-07-2006, 12:43 AM
Wow ce program avem!! Mititelu sa nu se trezeasca doar cu o victorie dupa primele 5 etape, ar fii mai bine sa ne gandim la evitarea retrogradarii in prima faza si nu sa visam la lei verzi pe pereti si cupe europene. Astept cu nerabdare meciul cu dinamo sa vina Brigitte in Banie ca o sa se lase cu o vanatoare de javre.

little_foot
05-07-2006, 08:42 AM
Ehh...incepe tare pentru noi. Vb lui blue mare lucre lucru daca vom avea o victorie dupa primele 5 etape. Eu sper numai sa nu ne-o luma prea rau, sa ni se duca moralul si sa inceapa decapitarile. Si atunci iar ne mananca b-ul si cred ca de data asta definitiv.

sisu_stelistul
05-07-2006, 10:22 AM
Mititelu vrea numai victorii, desi e cam greu, eu cred ca craiova va fi in jurul locului 10 la finalul sezonului

gianni
05-07-2006, 11:22 AM
Pai, a zis ca bate pe Steaua, iar Dinamo ar trebui sa nu se mai prezinte, fiindca 3-0 este un scor prea bun pentru ei! Se pare ca Steaua se intereseaza de aducerea lui Espinoza, fundas columbian!

Blue
06-07-2006, 02:35 AM
Dinu Patriciu vrea sa cumpere pe U , daca e adevarat si nu prea cred, Mititelu daca ar fii un fan adevbarat i-ar lasa echipa asa am avea si noi un rege ce are in trezorerie aur negru. Sunt curios oare cum vrea tipu' asta sa tina pe U cu un ziar care se transforma in Atac la persoana ori ce cate ori il Mititel are contre cu vreunu si cu o fabrica ce nu are profituri mari in Petrosani? Sunt curios oare daca o sa vina Sanmartean, numai noi am fii in stare sa-i dam unuia ce face banca de ani de zile 200 000 salariu sau Haliuta.

sisu_stelistul
06-07-2006, 09:39 AM
Am inteles ca si Gica Popescu a facut oferta si Dinu ar fi cel cu banii, oricum Mititelu s-ar descurca mai bine.

pikciu
06-07-2006, 11:49 AM
n-ai tu de unde sa stii cum i-ar fi mai bine Craiovei, cel mai bine stiu cei de acolo, cei care sunt alaturi de aceasta echipa. Crezi ca Patriciu ar cumpara Craiova ca vrea performanta, ca iubeste aceasta echipa? asta e un om care ar trebui sa stea in celula, nu sa se intereseze de vreo echipa de fotbal. Despre Mititelu ma abtin :) nu-l consider un conducator adevarat, insa are atuul ca tine la aceasta echipa.

Ratonu
06-07-2006, 11:58 AM
Pai daca ar conduce Gica Popescu ar fi clar mai bine decat cu Mititelu, dar bineinteles ca suporterii nu-l doresc pe Gica, care e un tradator etc. :zzzz:

DarkComy
06-07-2006, 12:20 PM
Ma daca ar veni Patriciu un lucru ar fi bine , ar fi mai multi bani dar venirea lui patriciu nu o agreez decat daca vine Gica Popescu ca sef macar asta tine la echipa ( adanc in sufletul sau ingropat sub toate scandalurile care le-a avut cu suporterii) . Mititelu nu cred ca mai are bani sa sustina echipa decat un an maxim si nu bani pentru o viitoare campioana cum vrea el ci la turatie minima .

gianni
06-07-2006, 12:34 PM
Mititelu este un fel de Gigi Becali, dar la scara mult mai mica! Venirea unor oameni cu bani cred ca ar face bine echipei! Nuami sa fie seriosi si interesati, cu adevarat de fotbal! Nu stiu cat de infocat suporter al Craiovei este Patriciu, nici macar daca este microbist, dar stiu ca Gica Popescu ar face treaba buna, chiar daca este considerat tradator!

sisu_stelistul
06-07-2006, 02:30 PM
Giga Popescu nu ar face reaba buna, gandestete cum se descurca impresarii cand conduc cluburi(vezi Ioan Becali), poate si-ar trage niste bani din transferuri sa-si mai faca un OZN si apoi sa vina la TV si sa se laude.

OZN=casa aia care seamana cu un OZN si apare pe la toate stirile.

Ratonu
06-07-2006, 04:28 PM
Ei nici chiar asa, Gica Popescu e un tip care iubeste fotbalul si se pricepe la el. Mititelu tinde spre 0 la unul dintre aceste capitole si nici la celalalt nu pare a sta prea bine.

little_foot
07-07-2006, 07:58 AM
Sincer nu stie Mititelu prea multe despre fotbal dar macar pe el chiar il intereseaza echipa asta nu o considera un mod de a face bani. Pe cand la Patriciu el vrea doar sa-i atraga o masa de oameni de partea lui. Gica Popescu poate ar face ceva treaba daca ar fi lasat sa conduca, dar daca va indeplini doar niste ordine mai bine nu s-ar baga pentru ca ar iesi definitiv din inimile suporterilor.

gianni
07-07-2006, 12:58 PM
De ce am eu impresia ca la Fc National sunt mult prea multe lucruri suspecte!? Iar razboiul dintre Iacov si Mitica nu este decat o fatada?

Ratonu
07-07-2006, 06:19 PM
Meme Stoica a vorbit azi despre clauza din contractul lui Griffiths, conform careia Nationalul ar mai primi 350 mii de euro daca Rapidul ia titlul:
”Primul blat pe acte din fotbalul românesc. Dacă şi noi cumpărăm 18 jucători de la 18 echipe din campionatul nostru?”

As zice ca nu are in totalitate dreptate, pentru ca Steaua nu prea are cum sa cumpere vreun jucator de la Steaua. :D Oricum, nu e normal sa existe astfel de clauze intr-un contract in care sunt implicate echipe din aceeasi divizie.

yahoo
07-07-2006, 06:26 PM
Mda, ca de obiciei apar discutii pe seama acestei clauze care este una logica. Daca Griffiths ne ajuta sa castigam titlul cred ca e normal sa primeasca Nationalul bani. Cand becali lua n-spe jucatori de la Bacau ce sa mai zic.

gianni
07-07-2006, 06:37 PM
Nu cred ca este pertinenta afirmatia lui Meme! Se pare ca razboiul psihologic incepe inca de pe acum! oricum, m-am saturat de diversele scandaluri care apar in fotbalul romanesc!

Tuby
07-07-2006, 08:01 PM
Clauza aia din contract este perfect legala, declaratia aia e doar pentru a pune presiune si pentru a mai arunca un pic cu noroi.
Stiu sigur ca mai exista un exemplu de acest gen, chiar in Champions League, unde echipa de la care a provenit jucatorul va primi un bonus daca noua echipa va castiga CL. Nu mai tin minte exact jucatorul, am impresia ca e vorba de portughezul Deco dar e posibil sa ma insel, in orice caz am vrut sa subliniez ca astfel de clauze sunt prezente si in fotbalul mare.

sisu_stelistul
07-07-2006, 09:01 PM
Mie nu-mi se pare normal aceasta clauza este aplicata de obicei de cluburi aflate in campionate diferite, iar mai ales ca Rapidul joaca cu FC national in ultiam etapa, daca titlul se va mai juca atunci, ganditi-va ce va face nationalul. Oricum Sapunaru se pare ca nu se va mai transfera la Rapid si sunt si probleme cu licentele la national si jiul.

yahoo
07-07-2006, 10:17 PM
Da, va castiga Rapidul titlul, si?

sisu_stelistul
07-07-2006, 11:37 PM
Oricum Dragomir a zis ca va sesiza comisiile in legatura cu asta.

pikciu
12-07-2006, 06:53 PM
FC ARGEŞ 3-0 UNIVERSITATEA CRAIOVA
Marcatori:
Năstăsie 1-0 ‘22, C. Tănasă '42, D. Rednic '89

FC Argeş
Guso – A. Chiriţă, Chiţa, A. Lipa, Bazzi – Ad. Ionescu, Cr. Tănase, M. Negru – Năstăsie, Bilaşco, C. Tănasă
Antrenor: Giuseppe Giannini
Sistem de joc: 4-3-3
U. Craiova
Bornescu – Heath, D. Stoica, Mitchell – Dănănae, Piko (mai avea un pic si-l chema Pikciu :lol:) , Maguire, Velcovici – L. Pârvu, Rose, Jaber
Antrenor: Ovidiu Stângă Sistem de joc: 3-4-3

Stadion: Metrom (Braşov) - Spectatori: 100

Arbitru: Alexandru Tudor (Bucureşti); Asistenţi: Cristian Nica (Ploieşti) şi Zoltan Szekely (Baia Mare)

Cu echipa asta, Craiova nu va face nimic. Degeaba se lauda Mititelu.

sisu_stelistul
12-07-2006, 07:37 PM
Cred ca si Argesul e mai buna odata cu venirea noilor actionari si a antrenorului italian, eu zic ca Universitatea se va salva de la retrogradare, iar Argesul daca va juca asa si in campionat va reusi sa faca o figura frumoasa.

Ratonu
12-07-2006, 08:09 PM
Da, respectele mele pentru Arges... Daca nu ma insel, au invins Stiinta la scor si acum 2 sezoane.
P.S. Lipa ala cine e? Rohat mai e la echipa?

pikciu
12-07-2006, 08:28 PM
Lipa e un fost jucator al lui International Pitesti, are vreo 20 de ani, a jucat la Rapid II din cate stiu, se anunta un fundas bun :)
Rohat nu mai e, s-a dus la Unirea Urziceni.

sisu_stelistul
12-07-2006, 08:59 PM
Va propun un subiect, cum se vor descurca Mititelu si Ghe. Stefan in div. A ?

Parerea mea e ca vor face emisiunile de dupa etapa mai interesante.
Mititelu va fi un fel de Gigi Becali, tot cu gura mare, dar sper ca blaturile sa nu inceapa acum cu reveirea Ceahlaului in div. A si revenirea la 18 echipe, eu ma uit la fotbal din primul sezon cu 16 echipe si dupa parerea mea e mai bine cu 18 echipe ca sunt mai multe meciuri la televizor, dar sper sa nu fie dezavantajul cu blaturile. Pauza de iarna va fi tot la fel de mare, am vazut ca sezonul incepe destul de devreme. Parerea mea e ca in decembrie si chiar in Ianuarie se poate juca fotbal, dar prin februarie-martie mai putin.

Ratonu
12-07-2006, 09:08 PM
Ei, eu ma uit la fotbal cam de cand pot purta conversatii, iar nivelul Diviziei A cu 16 echipe mi s-a parut de departe cel mai mare din ultimii 8-9 ani (mai incolo nu prea imi mai amintesc). :) Daca s-ar putea mentine acest nivel ar fi excelent, dar mi-e greu sa cred ca se va intampla asta.

gianni
14-07-2006, 07:00 PM
Nu stiu cat de pregatita este Craiova de revenirea in prima divizie, dar, sper, pentru binele ei, sa nu mai aiba parte de o noua cadere in B! Mititelu este mult prea optimist! :lol:

sisu_stelistul
16-07-2006, 10:59 AM
Craiova iar a pierdut in amical, 2-1 cu Sportul,dar si anul trecut a pierdut in amicale, dar a promovat.

gianni
17-07-2006, 05:51 PM
Probabil ca anul acesta vor fi putin mai norocosi! Trebuie sa se lege mai bine pasele intre ei, sa ajunga la un nivel de omogenitate mai bun!

sisu_stelistul
18-07-2006, 01:02 PM
Eu zic ca scapa de retrogradare, ce se mai aude cu licentele de div. A ca mai e putin si incepe campionatul?

gianni
19-07-2006, 12:08 PM
Stai linistit, toata lumea o sa aiba licentele pana la inceperea campionatului! ;)

Ratonu
22-07-2006, 10:44 AM
Se pare ca e definitiv, Sportul va juca in II. Pacat, pentru ca e o echipa cu un joc placut. Din pacate, au un scortar de patron, dar de injurat e si comisia care a luat decizia, pentru ca numai de impartialitate nu se poate vorbi acolo.

sisu_stelistul
22-07-2006, 11:45 AM
Pacat de Sportul, dar spre deosebire de celalalte cluburi ei nu au platit nimic, cred ca daca nu era Lupescu probabil nu s-ar fi retrogradat echipele, dar si FIFA s-ar fi suparat pe noi. Asta este probabil ca acum Siman este foarte ofticat ca nu poate sa-si vinda juc. scumpi si probabil marile puteri ale div. A, vor lua multi juc. de la ei.

pikciu
22-07-2006, 08:09 PM
cam acesta a fost motivul, sa scada cota jucatorilor, sa poata astia cu bani sa cumpere ce vor.

Ratonu
22-07-2006, 08:50 PM
Judecand dupa regulament, retrogradarea Sportului e, totusi, corecta. Clubul din regie nu a platit nici un ban din datoriile pe care le are. Problema e daca mai sunt si alte formatii, in situatii similare, care au fost iertate. De injurat mai mult e, insa, Siman, care recunoaste ca are datorii si recunoaste ca nici nu are de gand sa plateasca.

pikciu
22-07-2006, 10:43 PM
mda, un meci foarte plictisitor, cu rezerve multe, Steaua castiga trofeul cu numarul 50 in istorie.

sisu_stelistul
22-07-2006, 11:31 PM
Carlos nu a mai gafat ci a jucat destul de bine, sa speram ca este un nou inceput pt. el, echipamentele vechi erau mai frumoase si Steaua a batut Rapidul si a aratat ca are si rezerve. Acestea sunt concluziile supercupei.

pikciu
22-07-2006, 11:45 PM
sa nu va suparati, dar mai degraba rapid a pierdut supercupa decat a castigat-o steaua :)

sisu_stelistul
22-07-2006, 11:49 PM
Nu ne suparam, mai ales ca in toate posturile tale ai o tenta antistelista.
Steaua a dominat jocul, si probabil ca ar fi castigat in prelungiri daca nu marca acel gol, norocos.

pikciu
22-07-2006, 11:58 PM
ok, n-am chef de cearta. :P

ce parere aveti despre incidentul de la galati? nu se poate ca 50 de insi sa intre pe teren si sa loveasca un jucator fara ca nimeni sa intervina. nici macar coechipierii nu au sarit pentru el. Dar nici un jandarm pe stadion, e scandalos...

sisu_stelistul
23-07-2006, 09:40 AM
Scz. daca am fost prea taios, legat de Galati, parerea mea e ca un politist de proximitate, care a intervenit greu, a fost putin, dar probabil nimeni nu s-ar fi asteptat la asa ceva.

Ratonu
23-07-2006, 10:57 AM
Meciul a fost slabut. Din minutul 80 de la Farul - Auxerre se putea dormi 2 ore fara probleme. Greseli au fost destule, si ale stelistilor si ale rapidistilor, dar bine ca Steaua a profitat, pana la urma, la maximum de una, pentru ca meciului ii pareau destinate loviturile de departajare. Cel mai bun jucator mi s-a parut Badoi.

Jokes
23-07-2006, 11:41 AM
Ambele echipe au jucat cu rezerve,se pare ca rezervele stelei au fost mai bune ca alea rapidului.Acum inteleg de ce rapidistilor li se spune tigani,deoarece ne inecam ca tiganul la mal

sisu_stelistul
23-07-2006, 12:21 PM
Parerea mea e ca Rapidul nu a jucat cu rezervele ci cu cel mai bun prim 11 pe care il putea afisa, tinand cont de suspendari si accidentari.

Andrey95
23-07-2006, 01:22 PM
Programul turului:

Etapa I (29 iulie)
Poli Timisoara - Steaua
Univ. Craiova - Vaslui
UTA - Farul
Otelul - CFR Cluj
Ceahlaul - Gloria Bistrita
Unirea Urziceni - Poli Iasi
FC National - Dinamo
Sportul Studentesc - Rapid
Jiul - FC Arges

Etapa II (5 august)
Steaua - Univ. Craiova
Vaslui - UTA
Farul - Otelul
CFR Cluj - Unirea Urziceni
Gloria Bistrita - FC National
Poli Iasi - Ceahlaul
Dinamo - Sportul Studentesc
Rapid - Jiul
FC Arges - Poli Timisoara

Etapa III (12 august)
Poli Timisoara - Rapid
Univ. Craiova - FC Arges
UTA - Steaua
Ceahlaul - CFR Cluj
Unirea Urziceni - Otelul
FC National - Poli Iasi
Sportul Studentesc - Gloria Bistrita
Jiul - Dinamo
Vaslui - Farul

Etapa IV (19 august)
Otelul - Ceahlaul
Steaua - Vaslui
Farul - Unirea Urziceni
CFR Cluj - FC National
Gloria Bistrita - Jiul
Poli Iasi - Sportul Studentesc
Dinamo - Poli Timisoara
Rapid - Univ. Craiova
FC Arges - UTA

Etapa V (26 august)
Poli Timisoara - Gloria Bistrita
Univ. Craiova - Dinamo
UTA - Rapid
Ceahlaul - Unirea Urziceni
FC National - Otelul
Sportul Studentesc - CFR Cluj
Jiul - Poli Iasi
Steaua - Farul
Vaslui - FC Arges

Etapa VI (9 septembrie)
Otelul - Sportul Studentesc
Unirea Urziceni - FC National
Farul - Ceahlaul
CFR Cluj - Jiul
Gloria Bistrita - Univ. Craiova
Poli Iasi - Poli Timisoara
Dinamo - UTA
Rapid - Vaslui
FC Arges - Steaua

Etapa VII (16 septembrie)
Poli Timisoara - CFR Cluj
Univ. Craiova - Poli Iasi
UTA - Gloria Bistrita
FC National - Ceahlaul
Sportul Studentesc - Unirea Urziceni
Jiul - Otelul
Steaua - Rapid
Vaslui - Dinamo
FC Arges - Farul

Etapa VIII (20 septembrie)
Otelul - Poli Timisoara
Ceahlaul - Sportul Studentesc
Unirea Urziceni - Jiul
Farul - FC National
CFR Cluj - Univ. Craiova
Gloria Bistrita - Vaslui
Poli Iasi - UTA
Dinamo - Steaua
Rapid - FC Arges

Etapa IX (23 septembrie)
Poli Timisoara - Unirea Urziceni
Univ. Craiova - Otelul
UTA - CFR Cluj
Sportul Studentesc - FC National
Jiul - Ceahlaul
Steaua - Gloria Bistrita
Vaslui - Poli Iasi
Rapid - Farul
FC Arges - Dinamo

Etapa X (30 septembrie)
Otelul - UTA
Ceahlaul - Poli Timisoara
Unirea Urziceni - Univ. Craiova
FC National - Jiul
Farul - Sportul Studentesc
CFR Cluj - Vaslui
Gloria Bistrita - FC Arges
Poli Iasi - Steaua
Dinamo - Rapid

Etapa XI (14 octombrie)
Poli Timisoara - FC National
Univ. Craiova - Ceahlaul
UTA - Unirea Urziceni
Jiul - Sportul Studentesc
Steaua - CFR Cluj
Vaslui - Otelul
Dinamo - Farul
Rapid - Gloria Bistrita
FC Arges - Poli Iasi

Etapa XII (21 octombrie)
Otelul - Steaua
Ceahlaul - UTA
Unirea Urziceni - Vaslui
FC National - Univ. Craiova
Sportul Studentesc - Poli Timisoara
Farul - Jiul
CFR Cluj - FC Arges
Gloria Bistrita - Dinamo
Poli Iasi - Rapid

Etapa XIII (28 octombrie)
Poli Timisoara - Jiul
Univ. Craiova - Sportul Studentesc
UTA - FC National
Steaua - Unirea Urziceni
Vaslui - Ceahlaul
Gloria Bistrita - Farul
Dinamo - Poli Iasi
Rapid - CFR Cluj
FC Arges - Otelul

Etapa XIV (4 noiembrie)
Poli Timisoara - Farul
Otelul - Rapid
Ceahlaul - Steaua
Unirea Urziceni - FC Arges
FC National - Vaslui
Sportul Studentesc - UTA
Jiul - Univ. Craiova
CFR Cluj - Dinamo
Poli Iasi - Gloria Bistrita

Etapa XV (11 noiembrie)
Univ. Craiova - Poli Timisoara
UTA - Jiul
Steaua - FC National
Vaslui - Sportul Studentesc
Farul - Poli Iasi
Gloria Bistrita - CFR Cluj
Dinamo - Otelul
Rapid - Unirea Urziceni
FC Arges - Ceahlaul

Etapa XVI (18 noiembrie)
Poli Timisoara - UTA
Univ. Craiova - Farul
Otelul - Gloria Bistrita
Ceahlaul - Rapid
Unirea Urziceni - Dinamo
FC National - FC Arges
Sportul Studentesc - Steaua
Jiul - Vaslui
CFR Cluj - Poli Iasi

Etapa XVII (25 noiembrie)
UTA - Univ. Craiova
Steaua - Jiul
Vaslui - Poli Timisoara
Farul - CFR Cluj
Gloria Bistrita - Unirea Urziceni
Poli Iasi - Otelul
Dinamo - Ceahlaul
Rapid - FC National
FC Arges - Sportul Studentesc

stefan
23-07-2006, 02:29 PM
Originally posted by pikciu@Jul 23 2006, 12:58 AM
ok, n-am chef de cearta. :P

ce parere aveti despre incidentul de la galati? nu se poate ca 50 de insi sa intre pe teren si sa loveasca un jucator fara ca nimeni sa intervina. nici macar coechipierii nu au sarit pentru el. Dar nici un jandarm pe stadion, e scandalos...
86856

Iurisniti din cate am inteles a fost lovit chiar de un iesean, si nu au fost 50 de galateni, au fost mai putini. Oricum, nu jucatorii ieseni au fost tinta, ci bannerele galeriei iesene.

sisu_stelistul
23-07-2006, 03:43 PM
O sa mai dureze pana o sa se civilizeze suporterii romani.

Ratonu
23-07-2006, 04:47 PM
Eu zic asa: sa se anunte o bataie de proportii intre toti ultrasii din Romania, sa fie adusi toti intr-o incinta si sa fie lasati sa se omoare intre ei. Iar cei care scapa sa fie gazati.

Jokes
23-07-2006, 07:35 PM
Originally posted by sisu_stelistul@Jul 23 2006, 01:21 PM
Parerea mea e ca Rapidul nu a jucat cu rezervele ci cu cel mai bun prim 11 pe care il putea afisa, tinand cont de suspendari si accidentari.
86873

Nu poate fi cel mai bun 11 din moment ce Perja,un exemplu nu prea joaca deloc bine,Constantin totusi se vede ca este mai mult varf de cat fundas,Griffiths care se vede clar ca inca nu sa integrat

sisu_stelistul
23-07-2006, 08:28 PM
Eu ma refer ca sunt cei mai buni jucatori pe care ii putea baga in teren, adica nu avea pe banca de rezerve jucatori mai buni, cum a fost la Steaua.

Jokes
23-07-2006, 08:32 PM
A dat asta asa este si practic asta este lotul rapidului

Andrey95
26-07-2006, 06:49 AM
Etapa I (29 iulie)
Poli Timisoara - Steaua
Univ. Craiova - Vaslui
UTA Arad - Farul
Otelul - CFR Cluj
Ceahlaul - Gloria Bistrita
Unirea Urziceni - Poli Iasi
FC National - Dinamo
Pandurii - Rapid
Jiul - FC Arges

Etapa II (5 august)
Steaua - Univ. Craiova
Vaslui - UTA Arad
Farul - Otelul
CFR Cluj - Unirea Urziceni
Gloria Bistrita - FC National
Poli Iasi - Ceahlaul
Dinamo - Pandurii
Rapid - Jiul
FC Arges - Poli Timisoara

Etapa III (12 august)
Poli Timisoara - Rapid
Univ. Craiova - FC Arges
UTA Arad - Steaua
Ceahlaul - CFR Cluj
Unirea Urziceni - Otelul
FC National - Poli Iasi
Pandurii - Gloria Bistrita
Jiul - Dinamo
Vaslui - Farul

Etapa IV (19 august)
Otelul - Ceahlaul
Steaua - Vaslui
Farul - Unirea Urziceni
CFR Cluj - FC National
Gloria Bistrita - Jiul
Poli Iasi - Pandurii
Dinamo - Poli Timisoara
Rapid - Univ. Craiova
FC Arges - UTA Arad

Etapa V (26 august)
Poli Timisoara - Gloria Bistrita
Univ. Craiova - Dinamo
UTA Arad - Rapid
Ceahlaul - Unirea Urziceni
FC National - Otelul
Pandurii - CFR Cluj
Jiul - Poli Iasi
Steaua - Farul
Vaslui - FC Arges

Etapa VI (9 septembrie)
Otelul - Pandurii
Unirea Urziceni - FC National
Farul - Ceahlaul
CFR Cluj - Jiul
Gloria Bistrita - Univ. Craiova
Poli Iasi - Poli Timisoara
Dinamo - UTA Arad
Rapid - Vaslui
FC Arges - Steaua

Etapa VII (16 septembrie)
Poli Timisoara - CFR Cluj
Univ. Craiova - Poli Iasi
UTA Arad - Gloria Bistrita
FC National - Ceahlaul
Pandurii - Unirea Urziceni
Jiul - Otelul
Steaua - Rapid
Vaslui - Dinamo
FC Arges - Farul

Etapa VIII (20 septembrie)
Otelul - Poli Timisoara
Ceahlaul - Pandurii
Unirea Urziceni - Jiul
Farul - FC National
CFR Cluj - Univ. Craiova
Gloria Bistrita - Vaslui
Poli Iasi - UTA Arad
Dinamo - Steaua
Rapid - FC Arges

Etapa IX (23 septembrie)
Poli Timisoara - Unirea Urziceni
Univ. Craiova - Otelul
UTA Arad - CFR Cluj
Pandurii - FC National
Jiul - Ceahlaul
Steaua - Gloria Bistrita
Vaslui - Poli Iasi
Rapid - Farul
FC Arges - Dinamo

Etapa X (30 septembrie)
Otelul - UTA Arad
Ceahlaul - Poli Timisoara
Unirea Urziceni - Univ. Craiova
FC National - Jiul
Farul - Pandurii
CFR Cluj - Vaslui
Gloria Bistrita - FC Arges
Poli Iasi - Steaua
Dinamo - Rapid

Etapa XI (14 octombrie)
Poli Timisoara - FC National
Univ. Craiova - Ceahlaul
UTA Arad - Unirea Urziceni
Jiul - Pandurii
Steaua - CFR Cluj
Vaslui - Otelul
Dinamo - Farul
Rapid - Gloria Bistrita
FC Arges - Poli Iasi

Etapa XII (21 octombrie)
Otelul - Steaua
Ceahlaul - UTA Arad
Unirea Urziceni - Vaslui
FC National - Univ. Craiova
Pandurii - Poli Timisoara
Farul - Jiul
CFR Cluj - FC Arges
Gloria Bistrita - Dinamo
Poli Iasi - Rapid

Etapa XIII (28 octombrie)
Poli Timisoara - Jiul
Univ. Craiova - Pandurii
UTA Arad - FC National
Steaua - Unirea Urziceni
Vaslui - Ceahlaul
Gloria Bistrita - Farul
Dinamo - Poli Iasi
Rapid - CFR Cluj
FC Arges - Otelul

Etapa XIV (4 noiembrie)
Poli Timisoara - Farul
Otelul - Rapid
Ceahlaul - Steaua
Unirea Urziceni - FC Arges
FC National - Vaslui
Pandurii - UTA Arad
Jiul - Univ. Craiova
CFR Cluj - Dinamo
Poli Iasi - Gloria Bistrita

Etapa XV (11 noiembrie)
Univ. Craiova - Poli Timisoara
UTA Arad - Jiul
Steaua - FC National
Vaslui - Pandurii
Farul - Poli Iasi
Gloria Bistrita - CFR Cluj
Dinamo - Otelul
Rapid - Unirea Urziceni
FC Arges - Ceahlaul

Etapa XVI (18 noiembrie)
Poli Timisoara - UTA Arad
Univ. Craiova - Farul
Otelul - Gloria Bistrita
Ceahlaul - Rapid
Unirea Urziceni - Dinamo
FC National - FC Arges
Pandurii - Steaua
Jiul - Vaslui
CFR Cluj - Poli Iasi

Etapa XVII (25 noiembrie)
UTA Arad - Univ. Craiova
Steaua - Jiul
Vaslui - Poli Timisoara
Farul - CFR Cluj
Gloria Bistrita - Unirea Urziceni
Poli Iasi - Otelul
Dinamo - Ceahlaul
Rapid - FC National
FC Arges - Pandurii

Andrey95
28-07-2006, 06:09 PM
Farul conduce la Arad cu 1-0!

UTA a egalat! Scorul e acum 1-1!

pikciu
28-07-2006, 06:44 PM
de ce nu te-ai dus la meci? cat e biletul, ce de abonamente am auzit ca cel mai ieftin e 200 ron pe tur :P

Ratonu
28-07-2006, 06:51 PM
Ma gandeam ieri sa-mi cumpar un bilet la UTA-Farul (300 mii la peluza, 500 mii la tribuna a II a si 600 de mii la tribuna I) la peluza si apoi sub forma de protest sa-i dau foc in fata stadionului (la bilet). As fi facut probabil si poze, asta ca sa arat pe net ce rebel sunt. Din pacate sunt prea zgarcit sa dau foc la 300 de mii de lei, probabil voi merge pe strand la meci. Daca vrea totusi cineva sa doneze o mica suma de bani pentru actiunea de mai sus, contactati-ma.
Din blogul lui mns. :blink:

pikciu
28-07-2006, 06:55 PM
frate, ce preturi :o la noi abonamentul pe intreg sezonul e 85 ron, iar la voi un bilet la un meci e 30 ron.

p.s. am nimerit rezultatul :D

Andrey95
28-07-2006, 06:55 PM
Vineri, 28 iulie 2006, Arad, Stadionul UTA, ora 18.00

UTA Arad - Farul 1-1

Time2Chill
28-07-2006, 08:05 PM
Originally posted by pikciu@Jul 28 2006, 07:55 PM
frate, ce preturi :o la noi abonamentul pe intreg sezonul e 85 ron, iar la voi un bilet la un meci e 30 ron.

p.s. am nimerit rezultatul :D
87299

daca baietii au facut investitii e normal sa creasca si preturile! Dar totusi, 850.000, la Arges, mi se pare mult, poate o fi la T0, ca la intrare generala, adica peluze + t2, mi se pare scump. Dar BTW am auzit ca vine Stancioiu la Arges, chiar sunt curios ce vor face anu asta...

pikciu
28-07-2006, 09:37 PM
ti se pare mult 850 000 pe un sezon? asa am auzit si eu, de stancioiu, varga si lazar. sa vedem ce aduce penescu :rolleyes:

sisu_stelistul
28-07-2006, 10:01 PM
Probabil ca au pus preturile asa de mici deoarece nu sunt foarte multe locuri in tribuna, au fost multi specatatori?, eu nu prind telesport.

pikciu
28-07-2006, 10:03 PM
nici in Pitesti, dar din imaginile de pe net pot sa zic ca a fost aproape plin.

Time2Chill
28-07-2006, 10:44 PM
La peluze mi se pare mult, la steaua e 500, dar daca e la tribuna, nu, dar eu inca nu stiu unde e...

Andrey95
29-07-2006, 08:30 PM
U Craiova - Vaslui 0-0

Unirea Urziceni - Poli Iasi 0-2

Ceahlaul - Gloria Bistrita 1-0

Acum se disputa partida Poli Timisoara - Steaua. Momentan e 0-0.

U Craiova nu a reusit sa invinga Vasluiul. Craiovenii nu stiu ce ziceti!

Poli Iasi a reusit sa invinga cu 2-0 pe nou-promovata Unirea Urziceni. stefan probabil jubileaza!

Victorie cu 1-0 reusita de Ceahlaul in fata Gloriei Bistrita. Nu stiu daca sunteti din Piatra Neamt pe forum, dar daca sunteti, bucurati-va!

DarkComy
29-07-2006, 09:24 PM
Mersi pentru raport <_<

Andrey95
29-07-2006, 10:28 PM
Poli Timisoara - Steaua 0-0

DarkComy
29-07-2006, 11:04 PM
Andrey si daca postezi poate si comentezi ceva despre meci ( parerea ta) . Nu e nevoie sa ne informezi ca stim si noi rezultatele :P

sisu_stelistul
29-07-2006, 11:52 PM
Pacat ca Steaua nu a castigat a avut ocazii si a ratat ca in meciul cu Gorica, se pare ca Vasluiul, Craiova si Urzicieniul vor retrograda, dar sa mai treaca cateva etape si o sa tragem atunci concluziile finale.

stefan
30-07-2006, 12:06 AM
mda, sa mai treaca 33, si in sezonul trecut FC Vaslui era pe ultimul loc fara nici o victorie in 15 etape si pana al urma s-a salvat, singura echipa care va fi victima sigura, cel putin in tur, cred ca va fi Pandurii pentru ca ei au aflat saptamana asta ca vor juca in A. Nu vrei sa ne spui si campioana, golgheterul, echipele care participa in cupele europene si rezultatele nationalei la Euro 2008 in functie de randamentul jucatorilor din prima etapa?

Ratonu
30-07-2006, 09:20 AM
Ritm bun, dar joc nu foarte spectaculos la Poli - Steaua. Steaua a rezistat mai bine fizic si putea sa se impuna in finalurile de repriza, dar timisorenii au fost bine asezati si au avut si putin noroc (la ce s-a jucat, egalul e, totusi, OK).

DarkComy
30-07-2006, 10:20 AM
Originally posted by sisu_stelistul@Jul 30 2006, 12:52 AM
Pacat ca Steaua nu a castigat a avut ocazii si a ratat ca in meciul cu Gorica, se pare ca Vasluiul, Craiova si Urzicieniul vor retrograda, dar sa mai treaca cateva etape si o sa tragem atunci concluziile finale.
87354

:malac: :boxeaza: ai grija ce declari , ca te astept la cotitura :P
si din cate stiu eu campionatul are 34 de etape asa ca nu avem cum sa aflam cele care retrogradeaza dupa cateva etape

sisu_stelistul
30-07-2006, 10:55 AM
Tie ti-a placut meciul Craiovei cu Vasluiul? Astazi am citit in prosport ca antrenorul vasluiului si vicepresedintele craiovei au criticat televiziunea nationala deoarece a ales ora 17 ca ora de disputare a acestui meci, nu trebuie sa va suparati, aceste concluzii le-am tras dupa prima etapa si nu trebuie sa fie neaparat finale. Sezonul trecut Vasluiul a inceput slab din cauza ca a adus jucatori cu nume care nu au facut nimica pe teren, nu cred ca se astepta nimeni ca Sabin Ilie si cu Claudiu Raducanu sa joace asa slab, dar in retur au adus jucatori care vor sa faca treaba.
Eu zic ca Pandurii se va bate la retrogradare, dar nu va retrograda, nu au plecat foarte multi jucatori si au venit niste jucatori bunicei.

Blue
30-07-2006, 05:25 PM
like who? a plecat Disney si parca si Stefan si nu tin minte sa fii auzit de vreun jucator exponential care sa fii luat drumul Gorjului. Sa vedem oricum daca jucam in modul asta fara pic de vlaga si ambitie o sa fie greu sa ne mentinem iar idiotul ala de Mititelu ar trebuii sa mai lase declaratiile astea de 2 bani, sa se bata cu caramida in piept cand aduce jucatori nu canguri dezhidratati si ex B,C-isti. Imi place cum s-a descurcat UTA in schimb au un lot valoros acum s-au miscat rapid si au adus jucatori cu nume si tineri promitatori, treaba se face unde e hartie nu vorbe.

Jokes
30-07-2006, 06:30 PM
In acest moment sunt dezgustat de ce se intampla la Tg. Jiu,Rapid isi da in petec,si acum se vede clar ca nu meritam campionatul,Steaua face egal cu Poli iar Rapid face egal cu Pandurii,daca rezultatul se pastreaza asa suntem de tot rasul tinand cont ca jucatorii echipei Pandurii sunt in urma cu pregatirea. <_<

sisu_stelistul
30-07-2006, 06:37 PM
Originally posted by Blue@Jul 30 2006, 07:25 PM
like who? a plecat Disney si parca si Stefan si nu tin minte sa fii auzit de vreun jucator exponential care sa fii luat drumul Gorjului. Sa vedem oricum daca jucam in modul asta fara pic de vlaga si ambitie o sa fie greu sa ne mentinem iar idiotul ala de Mititelu ar trebuii sa mai lase declaratiile astea de 2 bani,* sa se bata cu caramida in piept cand aduce jucatori nu canguri dezhidratati si ex B,C-isti. Imi place cum s-a descurcat UTA in schimb au un lot valoros acum s-au miscat rapid si au adus jucatori cu nume si tineri promitatori, treaba se face unde e hartie nu vorbe.
87370

Guso si Orac sunt cele mai cunoscute nume, insa mai este Vintilescu, un jucator bun, de plecat cum am mai zis nu au mai plecat multi, si desi multi o vedeau deja retraogradata se pare ca are sanse sa obtina un egal cu Rapidul, desi nu sunt in cea mai buna forma fizica. Au mai venit si cei 3 de la Gloria.

Jokes
30-07-2006, 06:41 PM
Se pare ca rapidul nu este in cea mai buna forma,de fapt nu joaca nimic,nici nu-mi imaginam inainte de meci ca se va intampla asa ceva.Rapid este o echipa moarta in acest momentt,iar cand se vor trezi va fi prea tarziu.

sisu_stelistul
30-07-2006, 06:43 PM
Probabil isi va reveni pe parcurs, oricum nu a jucat foarte slab astazi, sa speram ca in cupele europene se va decurca si va creste punctajul Romaniei.

Jokes
30-07-2006, 06:54 PM
Pei asta incerc sa spun, o sa-si revina dar prea tarziu.Daca nici cu "absentii de marca" nu o sa-si revina este mult prea clar.

Alex
30-07-2006, 07:14 PM
Din cate am vazut, Griffiths e un jucator slab iar Zicu a jucat binisor in minutele pe care le-a jucat!

Jokes
30-07-2006, 08:52 PM
Se pare ca FC National este una din surprizele proasta a inceputului de campionat (pwe langa rapid),totusi ma asteptam mai mult de la ea,nu cred ca stateau neaparat in Griffiths si Sapunaru,un gol sa nu dea ei,daca acum este 2-0 pt. Dinamo mai tarziu cine stie. . .

Time2Chill
30-07-2006, 09:22 PM
Rapidul joaca destul de slab, sau poate jucatorii inca nu s-au mobilizat, dar mereu cand rapidul a jucat bine a avut un atacant care a dus echipa pe umeri, Pancu, Bratu si Niculae, pana si Moldovan, cu experienta sa a "dus rapidul in spate" in tot returul; pana o sa apara urmatorul atacant cred ca Rapidul va avea de suferit.

Dinamo conduce acum cu 2-1, cred ca asta o sa fie scorul final, dar nu mi s-a parut ca a impresionat... adica este tot cum era si sezoanele trecute cu grave probleme in defensiva si se bazeaza doar pe ofensiva...

Mi-a placut cum a jucat Clujul, si sincer cred ca vor pune probleme stelei si lui dinamo in lupta pentru locurile 1 si 2, sau poate ii vedem si pe ei pe podium... cine stie...

Jokes
30-07-2006, 09:45 PM
Originally posted by Time2Chill@Jul 30 2006, 10:22 PM
Rapidul joaca destul de slab, sau poate jucatorii inca nu s-au mobilizat, dar mereu cand rapidul a jucat bine a avut un atacant care a dus echipa pe umeri, Pancu, Bratu si Niculae, pana si Moldovan, cu experienta sa a "dus rapidul in spate" in tot returul; pana o sa apara urmatorul atacant cred ca Rapidul va avea de suferit.

Foarte buna remarca ta,si totusi mai incerc sa sper si cred eu ca Zicu. Lui Buga se pare ca nu ii place postura de lider se vede clar asta sau nu stie sa se impuna. :(

sisu_stelistul
31-07-2006, 12:24 AM
Dinamo nu a avut un joc care sa impresioneze si cred ca tinerea pe bancca de rezerve a lui Claudiu Niculescu a fost o greseala Nationalul a scazut mult fata de sezonul trecut si parerea mea este ca e vina lui Iacov, s-ar putea sa ma insel. Meciul Clujului nu l-am vazut insa in timpul meciului Pandurii Rapid au laudat si comentatorii echipa, si au zis ca poate pune probleme echipelor bucurestene.

Sa vedem ce se va intampla in etapa a2a!!!

pikciu
31-07-2006, 10:20 AM
Am fost ieri la Alba - Iulia la meci, si am vazut ce inseamna un antrenor italian :)

DarkComy
31-07-2006, 02:53 PM
Originally posted by sisu_stelistul@Jul 30 2006, 11:55 AM
Tie ti-a placut meciul Craiovei cu Vasluiul? Astazi am citit in prosport ca antrenorul vasluiului si vicepresedintele craiovei au criticat televiziunea nationala deoarece a ales ora 17 ca ora de disputare a acestui meci, nu trebuie sa va suparati, aceste concluzii le-am tras dupa prima etapa si nu trebuie sa fie neaparat finale. Sezonul trecut Vasluiul a inceput slab din cauza ca a adus jucatori cu nume care nu au facut nimica pe teren, nu cred ca se astepta nimeni ca Sabin Ilie si cu Claudiu Raducanu sa joace asa slab, dar in retur au adus jucatori care vor sa faca treaba.
Eu zic ca Pandurii se va bate la retrogradare, dar nu va retrograda, nu au plecat foarte multi jucatori si au venit niste jucatori bunicei.
87361

Nu mi-a placut meciul dar asta nu inseamna ca trebuie sa judecam o echipa dupa primul meci. Si tie ti-ar conveni sa joci fotbal 90 de minute pe 40 de grade??? DA atat arata termometrul la nivelul solului pe la inceputul partidei . Pe pariu ca dupa 30-40 de minute cadeai lat . Ma pis pe TVR si toate televiziunile de la noi , mai bine ascult meciul la radio seara cand e racoare decat sa joace la pranz pe o caldura sufocanta dar sa fie transmis la TV.
Acum cativa ani ne plangeam ca nu au echipele nocturna ... ee acum avem si stau nefolosite sau poate televiziunile asteapta un nou caz Vrabioru ( Dumnezeu sa-l odihneasca)

JohnnyUSA
02-08-2006, 04:30 PM
Pe mine nu m-a impresionat meciul Stelei, chiar mi-au creeat impresia ca sunt intr-o lipsa acuta de idei la constructie. Sa speram ca-si vor reveni.. desi tare mi-e teama ca aceasta "menopauza" ( daca ma pot exprima asa ) de goluri si de faze cu adevarat frumoase, i se datoreaza in special lui oli de la Poli. Rapid a fost surpriza placuta, cel putin din punctul meu de vedere , ca si stelist. M-au impresionat copii de la Pandurii, mai ales prin simtul de sacrificiu cu care au abordat partida, mai ales de la scorul de 1:1. Restul de meciuri nu le-am vazut.

M-a frapat comportamentul lui Razvan Lucescu la meciul cu Pandurii. Se pare ca nu mai face fata stresului, sau se crede deja vreun Lippi de-si permite sa jigneasca pana si pe primarul orasului. Cu atat mai mult surprinde cu cat, Razvanel emana, sau dorea sa emane un caracter frumos. Totodata observ cu profund dezgust ceea ce incearca oficialii clubului Rapid Bucuresti. Mai nou cer anularea titlului cu nr. 23 castigat de Steaua in sezonul tocmai incheiat. aducand niste argumente demne de toata jena . Se pare ca li se potriveste din ce in ce mai mult noua "porecla" ce li s-a dat.. MILOGII.

Ca$h_Ca$h_69
02-08-2006, 04:45 PM
[quote]
Pe mine nu m-a impresionat meciul Stelei, chiar mi-au creeat impresia ca sunt intr-o lipsa acuta de idei la constructie. Sa speram ca-si vor reveni.. desi tare mi-e teama ca aceasta "menopauza" ( daca ma pot exprima asa ) de goluri si de faze cu adevarat frumoase, i se datoreaza in special lui oli de la Poli. Rapid a fost surpriza placuta, cel putin din punctul meu de vedere , ca si stelist. M-au impresionat copii de la Pandurii, mai ales prin simtul de sacrificiu cu care au abordat partida, mai ales de la scorul de 1:1. Restul de meciuri nu le-am vazut.
M-a frapat comportamentul lui Razvan Lucescu la meciul cu Pandurii. Se pare ca nu mai face fata stresului, sau se crede deja vreun Lippi de-si permite sa jigneasca pana si pe primarul orasului. Cu atat mai mult surprinde cu cat, Razvanel emana, sau dorea sa emane un caracter frumos. Totodata observ cu profund dezgust ceea ce incearca oficialii clubului Rapid Bucuresti. Mai nou cer anularea titlului cu nr. 23 castigat de Steaua in sezonul tocmai incheiat. aducand niste argumente demne de toata jena . Se pare ca li se potriveste din ce in ce mai mult noua "porecla" ce li s-a dat.. MILOGII.
87628
[/qu
pai ii poli buna nu io (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) lasat sa construiasca ;) si in plus daca chiar nu ar juca bine pe mine m-ar bucura ,asa ar lu-a poli campionatu :D sau altzi numa echipele din bucuresti nu , m-am saturat de ei :D FORZA VIOLA !

mns
02-08-2006, 05:41 PM
Nu Poli a jucat bine, Steaua a jucat prost. Nu iti fie frica, nu o sa ia nimeni din afara Bucurestiului campionatul, nu are cine.

Doar UTA sa ia titlul 7 pentru Lacatus. :crazyboy:

nigga_thebest
03-08-2006, 06:18 PM
intrebare pentru mns : faci parte dintre aradenii care urasc POLI ?
si ce ziceti de noua isprava a stelistilor ... Eu cred ca s-a ajuns mult mult prea departe.... si enervant e ca nimeni nu face nimic :-)

JohnnyUSA
03-08-2006, 09:55 PM
Care este draga noua isprava a stelistilor ? de ce nu povestim de noua isprava a lui Razvanel ? Voi vedeti-va de fotbal si mai lasati Straua in pace, daca doriti sa faceti ceva bun.

Corect .. s-a ajuns prea departe din partea lui Carlos, a sacait putin un fotograf mult prea insistent si deja s-a decretat stare de asediu. Cand prea-iubitul Razvanel si-a bagat in originile unui anume PRIMAR, nu se mai spune nimic. totul a fost o pura intamplare si o inventie a celor ce au luat parte la acel incident dealtfel "minor". Doar Razvanel este Mesia .. trimisul lui taticu' pe Pamant, nu ?

sisu_stelistul
04-08-2006, 09:19 PM
Astazi Farul a castigat dupa un meci frumos, a condus cu 2-0, apoi in repriza a2a pe fondul undei dominatii a oaspetilor scorul a devenit 2-1, dar pe final dupa o faza frumoasa a fost stabilit scorul final , 3-1 pentru farul.

stefan
04-08-2006, 09:45 PM
Jonny, din cate tin eu minte, Razvan Luceascu a zis "ma doare in *** ca esti tu primar", nu a zis nimic de mama primarului sau alte chestii de genu asta, putea si el sa spuna ca il doare in alta parte si nu mai suna chiar asa. Problema e ca la Steaua se intampla de prea multe ori incidente de genul celor din ultimele zile cu ziaristi injurati sau batuti, si e si normal ca presa sa inceapa o campaie impotriva lor, stelistii nu au de ce sa se planga toata ziua ca vezi doamne le pateaza numele cat timp au conducatori ca jiji si meme sau jucatori ca carlos.

JohnnyUSA
04-08-2006, 09:49 PM
Sunt constient si am recunoscut ca Jiji si MM sunt doi idioti. Dar prea vedem numai pe Steaua si facem abstractie de altii.

mns
04-08-2006, 10:20 PM
Nu stiu despre ce discutati, daca e vorba despre ultimul incident Carlos-GSP, eu mai degraba i-as da dreptate lui Carlos. Ziaristii astia sunt niste sacali ordinari.

Ei l-au creat pe Becali, ei l-au creat pe MM, acum urla toti ca o fata mare, vai de mine ce personaje grotesti. Sa manance cacat toata presa si sa nu mai fie atat de ipocriti.

Ratonu
05-08-2006, 09:51 AM
Am vazut aseara prima repriza si ultimele cateva minute din Farul - Otelul si mi s-a parut cel mai bun meci de pana acum in Liga I. Farul a dat din nou drumul la joc si poate ca la anul o vom vedea mai departe in cupele europene. La Otelul, deocamdata, sunt prea multe greseli individuale.

JohnnyUSA
05-08-2006, 10:08 PM
Steaua Bucuresti - Universitatea Craiova 3:0

Un meci fara prea multe comentarii. Steaua a dominat tot meciul indiferent de declaratiile unui anume Lita Dumitru. Mi-e teama ca Universitatea nu va rezista in Liga I daca continua sa joace asa.

pikciu
05-08-2006, 10:22 PM
Cine e Lita Dumitru? daca nici meciul asta n-a fost dominat cap-coada de Steaua... :crazyboy:

DeadHope
05-08-2006, 10:39 PM
Lita Dumitru - fost jucator la Steaua...destul de mare...
Meciul a fost bunicel. Steaua nu s-a fortat prea mult. Craiova nu a putut mai mult. End of story. :D

Ratonu
05-08-2006, 10:55 PM
Si la Rapid, daca nu ma insel.

Despre meci... Steaua s-a distrat cu Stiinta. Si cam atat.

poli tm in fifa
06-08-2006, 08:32 AM
da de fc arges-poli ce ziceti ?? mie sincer mia plaut meciul a fost un meci frumusel cu multe ocazii si pt. poli si pt. fc arges. dupa ce poli a dat gol argesul sa aruncat asupra portii lui popica (care a aparat suer bine zic eu).apoi la o greseala a lui dauda (asa se scrie?) a recuperat cristea si a marcat grigorie primul gol pt. poli.

de remarcat este ca mansour a fost exclus (de marian inacu) din lot pe timp nelimitat. de oarece a avut o reactie nervoasa dupa ce a fost schimbat. si sa dus pe banaca a inceput sa injure si sa gesticuleze. dupa ce sa schimbat el a luat loc in tribuna vorbind la telefon. ce o fi zis ???

no gagic
no poli
no money :angry: :( :angry:

Andrey95
06-08-2006, 08:39 AM
Sambata, 5 august 2006, ora 18.00, Stadionul Milcovul, Focsani

FC Vaslui - UTA Arad 2-5

Goluri: Bukvici 19', V. Frunza 90' / V. Simion 15', Mara 36', 56', 69', Costisor 81'

Cartonase galbene: M. Dobos 22', Ad. Gheorghiu 26', / Oncica 32', V. Simion 44', Mara 63'

Cartonase rosii: -

poli tm in fifa
06-08-2006, 09:14 AM
am vazut si eu ceva din vaslui-uta.fara suparare cine tine cu vasluiul cred ca vor retrograda.sunt penibili

Time2Chill
06-08-2006, 09:19 AM
Steaua nu s-a fortat cu oltenii si la 3-0 a inceput sa-si piarda concentratia.

Despre FC Arges- Poli, am fost la meci si sincer Poli a a vut noroc ca a castigat inainte de a deschide scorul, argesul a a vut vreo 2 ocazii clare, Norocul Timisoarei a fost de fapt Popa care s-a aflat intr-o mare forma

http://img228.imageshack.us/img228/1761/0508061843dv2.jpg (http://imageshack.us)

am si eu o nelamurire, "frumoasa galerie" a lui Poli ce a patit de au venit la meci doar 20 de insi?

JohnnyUSA
06-08-2006, 09:19 AM
asa s-a zis si anul trecut si au evitat retrogradarea.

PICIU
06-08-2006, 09:21 AM
de craiova numai gura e,joaca ca o echipa de liga a ii-a(cum si este),iar mititelu se mai lauda k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) Dinamo nu trebuie sa se prezinte la meci.pe craiova o asteapta din nou liga a ii-a

DarkComy
06-08-2006, 11:33 AM
PICIU vezi ca inca sunt sictirit dupa ziua de ieri asa ca ai grija ce postezi in legatura cu Craiova ( valabil si pentru restul )

stefan
06-08-2006, 11:40 AM
Originally posted by Time2Chill@Aug 6 2006, 10:19 AM
http://img228.imageshack.us/img228/1761/0508061843dv2.jpg (http://imageshack.us)

am si eu o nelamurire, "frumoasa galerie" a lui Poli ce a patit de au venit la meci doar 20 de insi?
87909

Aia e galeria lui Poli din deplasare :lol: Probabil doar la Arad o sa mearga vreo 100, in rest is putini.

poli tm in fifa
06-08-2006, 12:19 PM
nu este adevarat nimic. eu fac parte din galeria lu poli si am sa va spun ce sa intamplat. sefii galeriei lu poli nu dau numele ca nu are rost nu au vrut sa faca deplasarea intrun (sunt agramat) (sunt agramat) (sunt agramat) mod organizat si de acea la meci au fost doar cei care au vrut. asta sa intamplat din cauza autosuspendarii galeriei. la meciul cu rapid galeria va reveni la sentimente mai bune fata de echipa. si stefane sa sti ca nu numai la meciul cu uta vor fi mai multi de 100. la deplasare de la dinamo deja se vb de coregrafii in mod organizat in groapa. deja sau inscris pt deplasarea din groapa cam vreo 50-60 de oameni

JohnnyUSA
06-08-2006, 12:41 PM
DarkComy, de ce esti siktirit nene? la ce te asteptai? Nu va mai luati dupa Mititelu ala al vostru.. si eu visez la castigarea CL .. dar sunt constient ca este imposibil.

DarkComy
06-08-2006, 12:56 PM
Originally posted by PICIU@Aug 6 2006, 10:21 AM
de craiova numai gura e,joaca ca o echipa de liga a ii-a(cum si este),iar mititelu se mai lauda k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) Dinamo nu trebuie sa se prezinte la meci.pe craiova o asteapta din nou liga a ii-a
87911

Ma asteptam sa pierdem dar ma enerveaza declaratile de genul celor de mai sus . Nu aveti decat sa laudati jocul Stelei in mesaje abtineti-va de la a scrie chestii despre Craiova si Liga II :angry:

mns
06-08-2006, 01:02 PM
Lasa bre, nu te intrista, ca in Liga II macar o sa mai castigati. :P Glumeam. Va reveniti voi pana la sfarsit.

little_foot
06-08-2006, 01:48 PM
Originally posted by poli tm in fifa@Aug 6 2006, 01:19 PM
nu este adevarat nimic. eu fac parte din galeria lu poli si am sa va spun ce sa intamplat. sefii galeriei lu poli nu dau numele ca nu are rost nu au vrut sa faca deplasarea intrun (sunt agramat) (sunt agramat) (sunt agramat) mod organizat si de aeea la meci au fost doar cei care au vrut. asta sa intamplat din cauaa autosuspendarii galeriei. la meciul cu rapid galeria va reveni la sentimente mai bune fata de echipa. si stefane sa sti ca nu numai la meciul cu vor fi mai multi de 100. la deplasare de la dinamo deja se vb de coregrafii in mod organizat in groapa. deja sau inscris pt deplasarea din groapa cam vreo 50-60 de oameni
87919

Daca nu stiam de la stiri despre faptul ca galeria lui Poli s-a autosuspendat sa mor daca intelegeam ceva din ce ai scris tu. In loc sa te lauzi ca faci parte din galeria lui Poli si le cari steagurile mai bine ai pune mana pe o carte de romana ca o sa-ti foloseasca mult mai mult in viata.
Cat despre Craiova subscriu la ce a scis Dark. Nu am pretentia ca suntem o echipa de top dar asa cum suntem nu jucam extraordinar de rau. Dinamo joaca de cateva sezoane mult mai prost decat a facut-o Craiova aseara si totusi castiga.

JohnnyUSA
06-08-2006, 02:07 PM
Dinamo are metodele specifice :-)

poli tm in fifa
06-08-2006, 05:04 PM
scuze little_foot mam (sunt agramat) grabit si eu ca trebuia sa plec :D se mai intampla.

stefan
06-08-2006, 07:16 PM
Poli Iasi a castigat "derby-ul moldovei" doar cu 1-0, scorul putea sa fie si mai mare, Poli a avut ocazii multe, Ceahlaul a avut 2, spre final au fost cateva decizii cam aiurea ale tusierului, Palimaru a fost prins de foarte multe ori in off-side chiar daca pleca regulamentar, si Curpudean probabil vroia sa tina meciu pana maine poate o ajunge si Ceahlaul prin careul nostru. Oricum, am inceput campionatul bine si echipa a jucat destul de bine azi in conditiile in care nici bani de mancare nu mai sunt.

pikciu
06-08-2006, 08:15 PM
nu aveti si voi pe cineva in ditamai orasul care sa bage 2 milioane de euro la echipa? e rusinos, din pacate.

stefan
06-08-2006, 08:31 PM
Ba avem, dar nu baga nimeni bani, asteptam si noi alegerile, sa vedem cine da mai mult, PSD sau Alianta.

mns
08-08-2006, 12:57 PM
Vedeti ca poate va retrogradeaza fie pentru ca nu aveti bani, fie ca se amesteca politicul in fotbal. :P

stefan
09-08-2006, 12:19 AM
Daca ne retrogradeaza pe motivele astea, nu ne ducem in B decat cu Steaua de gat. Interesant e ca pe lista posibililor oameni de afaceri care vor sa preia echipa se afla Serghei Condratov, Ioan Zapodeanu, Danut Prisecaru si Iulian Dascalu (care are un proiect destul de mare in Iasi) si oricare din cei 4 ar putea face la Iasi o echipa de primele 6 locuri ale clasamentului, si mai nou cica s-ar fi inteles prefectul cu primarul si pana la sfarsitul anului ar urma sa primim 30 de miliarde de la primarie si 15 de la consiliul local.

JohnnyUSA
09-08-2006, 08:46 AM
va cumparati medalioane cu Steaua , de va duceti in b cu Steaua de gat ? :-))

stefan
09-08-2006, 02:08 PM
Neah, ii luam si pe ei cu noi ca au cele mai mari datorii din tara, macar daca se aplica legea sa se aplice pentru toti

JohnnyUSA
09-08-2006, 02:25 PM
Eu nu vreau sa pice Iasi-ul, acum cand mi-a iesit kit-ul ala superb :-)) sa pice la anul

danutz
09-08-2006, 02:43 PM
iasul nu o sa pice,e o echipa prea buna pt. b,dar in a ii de mijlocul clasamentului,eu nu as vrea sa pice in b iasul fiindca imi e simpatic popa,si e o echipa buna,eu as vrea sa pice vasluiul

sdc
10-08-2006, 07:17 AM
pandurii pica sigur si vasluiul

Time2Chill
10-08-2006, 03:46 PM
Formaţia elenă AEK Atena oferă 2.5 milioane de euro pe mijlocaşul lui FC Naţional, Ovidiu Herea. Transferul urmează să se facă astfel: suma de 1,5 milioane de euro va fi plătită la semnătura jucătorului, restul de 1 milion de € urmînd să fie achitaţi în tranşe de-a lungul următorilor 2 ani.

Sîmbătă, un oficial al AEK Atena va asista la FC Naţional - Poli Iaşi, urmînd să negocieze cu jucătorul.

Mîine, FC Naţional va susţine o conferinţă de presă la care vor participa antrenorul Marin Dună şi Ovidiu Herea
GSP

Asta mi se pare o gluma buna, nu zic ca Herea nu este un jucator bun, dar nici un jucator de 2.5 milioane nu-i, nici macare de 1 milion nu-i, dar se pare ca preturile jucatorilor romani a crescut foarte mult, multumita rezultatelor recente. Dar am si eu o intrebare, daca asta face 2.5mil, jucatori precum Radoi, Dica, Niculae, Nicolita, Badoi cat fac?

Jokes
10-08-2006, 04:15 PM
Claudiu Niculescu a parasit cantonamentul de la Săftica,se pare ca este suparat rau pe Dinamo si vrea la Poli.

lordalxg
10-08-2006, 04:33 PM
Cred ca lui Niculescu nu merita sa fie nici rezerva lui Ganea si nici a lui Danciulescu. Si el stie asta. Acesta este motivul pentru care a iinceput sa o ia razna

Tuby
10-08-2006, 04:40 PM
Pacat pentru ca e super jucator, mie imi place cel mai mult de acolo. Presupun ca e din cauza mimozei de Diana Munteanu cu care umbla, cred ca usor usor ea e cea care ia deciziile pentru el.
Rednic a spus de la inceput ca nimeni nu este titular si cred ca ar fii trebuit respectata decizia.

Jokes
10-08-2006, 04:41 PM
Da este adevarat,lui Rednic ii cam place sa sacrifice jucatori, si cand era pe la Rapid a facut asa,Niculescu face foarte bine ca se duce la Poli dar in acelas timp Poli se intareste si o sa ameninte si mai mult.

Niculescu probabil era obisnuit fara concurenta,dar eu cred ca isi revenea pe parcursul campionatului.

nigga_thebest
10-08-2006, 05:39 PM
veste deloc buna pentru Dinamo...... nu mai au atacanti ..in afara de Danciu si Ganea nimic...daca unul dintre ei lipseste atunci.......

JohnnyUSA
10-08-2006, 06:34 PM
Niculescu a scos de multe ori pe Dinamo din rahat, tineti minte meciul din preliminarii de anul trecut? din retur? cand dinamo erau afara din Europa, a fost nevoie de o lovitura libera executata in stilul caracteristic de Niculescu. Apoi meciul cu Pandurii in care a marcat singurul gol al meciului si 3 puncte pentru Dinamo in clasament. Este o greseala a celor Dinamo ceea ce se intampla si se va cantari mult in viitor.

Jokes
10-08-2006, 06:38 PM
Acum este prea tarziu Niculescu este hotarat sa plece si doreste ca negocierile sa fie cat mai repede facute.

nigga_thebest
10-08-2006, 06:48 PM
mi-e teama ca niculescu nu va ajunge nici macar la timisoara ci va fi trimis la echipa a II-a nu ca m-ar deranja dar nu merita nicuelscu asa ceva:)

Jokes
10-08-2006, 06:51 PM
Ar fi nesimtire mare din partea lor mai ales la cate a facut niculescu pt. dinamo,dar sunt sanse la "cat de caini sunt".

sdc
11-08-2006, 09:10 AM
un adevarat profesionist nu ar fi renuntat atat de usor ca Niculescu.Astea sunt pretentii stupide cu garantarea postului de titular

nigga_thebest
11-08-2006, 10:27 AM
eu nu cred ca ar fi o nesimtire , ar fi ceva normal la ce a facut ...dar pentru Niculescu nu as vrea sa se intample asa ceva... asa a patit si Mara si Flavius Moldovan... Sincer mi-a parut rau dupa acesti jucatori dar nu am contestat decizia lui Lucescu..

gianni
11-08-2006, 12:24 PM
Uite ca abia acum pot face si eu cateva comentarii legate de inceputul acestui campionat! Cfr Cluj, pare de departe cea mai in verva echipa a acestui inceput de campionat! Nu stiu, insa, cat de mult o sa tina acest moment!
Steaua este in grafic, Dinamo si Rapid, de asemenea!
Dar mai este mult pana la sfarsitul campionatului! :lol:

little_foot
13-08-2006, 10:46 AM
Prima victorie in acest sezon pentru Craiova si inca una in stil de mare echipa ( atat cat se poate la nivelul echipei :P ). Important e ca am umilit Argesul si ca am prins ceva incredere pentru urmatoarele doua meciuri care se anunta extrem de grele, si in care nu prevad vreun punct. Oricum ce ar fi de remarcat pentru acest meci este reintrarea lui Stanga care zic eu ca s-a simtit din plin.

PICIU
13-08-2006, 11:28 AM
Prima victorie a craiovei,primul blat.BV Mititelu

Alex
13-08-2006, 11:33 AM
Ai vazut cumva alt meci si noi nu stim? Cum adica primul blat? Craiova a jucat mai bine si a castigat. Sa nu te pui rau cu fanii craiovei de pe forum ca-s multi si rai :P

pikciu
13-08-2006, 12:11 PM
da, am fost si eu la meci, Craiova a jucat bine, noi am avut niste jaloane in aparare, dar cu siguranta ala care a dat golul doi o sa primeasca trofeul pentru fair-play. :ph34r:

ionut_blue_lion
13-08-2006, 12:54 PM
pikciu ce strigati voi acolo? ca nu intelgeam aia cu voi olteni noi pitesteni! tra la la :D

danutz
13-08-2006, 01:06 PM
ooooooof,ce o sa ma bucur cand o sa cada craiova din nou in b

Alex
13-08-2006, 01:19 PM
oooof, ce ma enervati voi astia care postati aiurea si va bucurati de insuccesul altuia. Cred ca te-au luat deja in vizor vreo doi craioveni importanti de pe forum (coco si little_foot) :P

pikciu
13-08-2006, 01:35 PM
Originally posted by ionut_blue_lion@Aug 13 2006, 01:54 PM
pikciu ce strigati voi acolo? ca nu intelgeam* * * * * aia cu voi olteni noi pitesteni! tra la la :D
88667

care ma? unde ai stat tu pe stadion? ca vreau sa va intreb pe voi care ati fost doua chestii:

1. Vi s-a parut normal ce s-a intamplat la golul doi?
2. Vi s-a parut normal ce s-a intamplat cu ziaristii aia din spatele portii noastre, care l-au injurat continuu pe vintila si la golurile voastre se tavaleau prin iarba ca niste maimute, si se intorceau spre noi si ne injurau?

nu vreau sa minimalizez deloc victoria voastra, chiar va felicit, dar au fost niste chestii cu care nu am fost deloc de acord. Si vreau sa va spun ca a fost singurul stadion pe care crainicul a anuntat "Bun venit galeriei oaspete". Pentru asta respect. :cooool:

little_foot
13-08-2006, 02:24 PM
Atata timp cat arbitrul nu a oprit jocul golul a fost regulamentar. Ca nu a fost fair-play ramane de discutat. Si la golul vostru aveam noi un jucator cazut.
@kellerman: De ce sa-l iau in vizor pe @danutz?!? Daca atata il duce mintea, si asa intelege el sa-si sustina echipa favorita dorind raul alteia, eu nu am de ce sa ma supar pe el. :)

pikciu
13-08-2006, 02:35 PM
da, little, dar diferenta a fost ca al nostru si-a dizlocat umarul, pe cand al vostru a luat o gura de apa si s-a ridicat. in sfarsit. sunt curios ce veti face cu rapid, cum zice mititelu ca nu pierdeti.

ionut_blue_lion
13-08-2006, 02:53 PM
Originally posted by danutz@Aug 13 2006, 02:06 PM
88670

ba tu cu cine tii mai clar ca eu vad steaua oradea ...un curcubeu adevarat ! stii ce sclavule ai grija cum vorbesti despre craiova ca nimeni nu s-a luat de satul in care stai tu ! AI INTELES!?!?! :injur:

Alex
13-08-2006, 02:57 PM
iti inteleg frustrarea, dar vorbeste frumos. Iar tu danutz, nu mai vorbi urat de craiova!

ionut_blue_lion
13-08-2006, 02:58 PM
Originally posted by kellerman@Aug 13 2006, 03:57 PM
iti inteleg frustrarea, dar vorbeste frumos. Iar tu danutz, nu mai vorbi urat de craiova!
88690

scuze !

Andrey95
13-08-2006, 03:00 PM
Duminica, 13 august 2006, ora 17.00, Stadionul "UTA", Arad

Liga I - Etapa a III-a

UTA Arad - Steaua Bucuresti

ionut_blue_lion
13-08-2006, 03:05 PM
1 - 1
mara nicolita

DarkComy
13-08-2006, 03:37 PM
Originally posted by danutz@Aug 13 2006, 02:06 PM
88670

danutz , little_foot poate nu se supara dar sa sti ca eu nu agreez declaratii de genul asta . Asta sunt mesaje de bagare in seama asa ca mai bine nu posta daca nu ai ceva inteligent de spus . :pimp:

danutz
13-08-2006, 04:14 PM
tin cu steaua,si nu ma fa sclav si nu mai stiu cum ionut_blue_lion,ia exemplu de la darkcomy,nu jigneste si nu injura,mi-a spus frumos si il respect pt. asta,bine darkcomy nu mai vorbesc asa despre craiova :mellow:

Andrey95
13-08-2006, 04:51 PM
La Arad scorul e 0-2! :alida: Dar lasa ca da UTA cel putin 2 goluri dupa pauza si nu mai ia nici unul! :mishto:

MuRaZoR
13-08-2006, 06:01 PM
s-a terminat 3-0 ... un joc bun al ambelor echipe ... Steaua a fost mai pragmatica , 3 ocazii mari 3 goluri ... UTA a avut multe ocazii insa nu a reusit sa inscrie deoarece cred eu au avut si ghinion

Tuby
13-08-2006, 06:23 PM
Frumos meci, Nesu ala ma exaspereaza insa..nu-l mai suport, are o lejeritate, a gresit vreo 5-6 mingii importante.

JohnnyUSA
13-08-2006, 06:58 PM
Forza Carlosh :-))

Tuby
13-08-2006, 09:02 PM
Hai ca nu a gresit decat de 2 ori azi...odata neintelegerea care a dus mingea printre picioarele lui si scapatul mingii in fata la sutul de la distanta... :P

Andrey95
13-08-2006, 09:10 PM
Duminica, 13 august 2006, ora 17.00, Stadionul "UTA", Arad

Liga I - Etapa a III-a

UTA Arad - Steaua Bucuresti 0-3 :alida:

Alex
13-08-2006, 09:19 PM
Chiar aveati pretentii sa scoateti mai mult decat un egal?

pikciu
13-08-2006, 09:27 PM
un meci slab intre Poli si Rapid, nu mi-a placut deloc.

JohnnyUSA
14-08-2006, 01:15 AM
Da Tuby, dar deja au inceput sa ma irite rau aceste greseli, eu nu am nici o siguranta cu el in poarta, mai ales echipa...Mi-e teama la orice sut, puii mei.

Tuby
14-08-2006, 10:30 AM
S-ar putea sa jucam returul si fara Goian care dupa capul meu ar inseamna o absenta mult mai importanta decat cea a lui Mr. Radoi, nu avem 2 de Baciu pentru ca unul va fii pus in locul lui Ghionea suspendat.
Bine, nu e frumos ca ne cramponam de accidentarile astea..la inceput am zis ca echipa nu sta intr-un singur jucator..lucru adevarat, hai ca nu sta nici in 2, dar deja am ajunge la 4 titulari lipsa si s-ar putea sa conteze.

Cica stelistii ar fii in tratative serioase cu un portar italian dar Argaseala a negat total aseara lucrul asta..cu presa noastra si cu tacticile de transfer ale echipelor din zilele astea nici nu mai stii ce sa crezi.

mns
14-08-2006, 11:44 AM
http://mns.fifaromania.net/2006/08/14/poze-meci-uta-steaua/

Mie la meciul UTA-Steaua nu mi s-a parut ca a fost o asa mare diferenta intre echipa. Steaua merita poate sa castige, dar nu la scorul asta. S-a vazut totusi ca sunt o echipa puternica si se gasesc foarte bine in teren.

UTA are totusi jucatori destul de buni si sper ca in urmatoarele meciuri sa joace din ce in ce mai bine si sa reuseasca sa se claseze pe o pozitie respectabila la sfarsit.

shadow
14-08-2006, 12:24 PM
se pare,conform prosport,ca Steaua va transfera un portar liber de contract.acesta esta Andrea Guatelli,portar de 22 de ani,care a fost prin curtea Parmei,a jucat la Portsmouth si apoi a fost imprumutat la Oxford Utd.
nu stiu cat de mult va ajuta acest transfer al unui portar necunoscut a carui cariera pare sa ia o panta descendenta.parerea mea este ca mai bine conducerea stelei incerca readucerea la echipa a lui Hamutovski sau achizitionarea unui portar mai cunoscut si mai valoros decat acest Guatelli.insa e bine ca in sfarsit si-a dat seama si conducerea Stelei ca sunt mari probleme la capitolul portar

gianni
14-08-2006, 12:47 PM
Ce ziceti de Cfr Cluj, baieti? 3 din 3 si este pe primul loc! Dinamo joaca deja la scoruri italiene! Steaua joaca bine, dar parac este un facut cu accidentarile acestea, bine ca avem si cateva rezerve bunicele! Meciull Rapid-Poli, un derby nu prea cine stie ce, poate merita sa castige Poli!

danutz
14-08-2006, 05:30 PM
mie imi place de cfr,este o echipa buna,o politica buna,un antrenor bun care nu se arunca in transferuri ci le face cu cap,+ca dorinel este un veteran al fotbalului :mishto:

PICIU
14-08-2006, 09:03 PM
Eu nu inteleg de ce Steaua care e echipa aproape intrata in champions leauge transfera jucatori care sunt imprumutati de o echipa care se lupta pt salvarea de la retrogradare in anglia in liga a3a si nu transfera jucatori cunoscuti

Alex
14-08-2006, 09:19 PM
Jucatorii cunoscuti costa si multi bani si dintre cate stiu eu jiji nu a facut un transfer mai scump de 1 mil dolari

Tuby
14-08-2006, 09:33 PM
Eu sincer sunt multumit de transferuri..Badea mai trebuie putin cizelat, integrat..ca tupeu si determinare are pe deplin...de Cristocea nu mai spun, foarte repede si frumos intrat in jocul echipei. Am mai spus-o..inca un jucator tip Iacob..un galican care s-o protejeze si s-o dea cu capul ar mai fii nevoie pentru ca Victoras o tine din accidentare in accidentare si bineinteles inca un portar.

shadow
15-08-2006, 02:22 AM
se pare ca gigi becali a facut o oferta de 1.500.000 euro pentru mijlocasul celor de la fc national,ovidiu herea.si se pare ca iacov,presedintele bancarilor,ar inclina spre varianta cedarii lui herea la steaua,deoarece ii este teama de grecii de la aek care i-au oferit 1.000.000 de euro la semnarea transferului si restul de 1.500.000 esalonati pe durata a 2 ani,el temandu-se de o teapa a conducatorilor greci.

(sursa ProSport)

daca acest zvon este adevarat,eu consider ca gigi becali ar face o mare prostie,in loc sa transfere un varf si un portar,mai transfera un mijlocas,compartiment la care steaua sta foarte bine.nu zic ca nu este bine venit acest transfer,insa cred ca prioritar ar fi un portar,apoi un varf.

little_foot
15-08-2006, 06:47 AM
Originally posted by PICIU@Aug 14 2006, 10:03 PM
Eu nu inteleg de ce Steaua care e echipa aproape intrata in champions leauge transfera jucatori care sunt imprumutati de o echipa care se lupta pt salvarea de la retrogradare in anglia in liga a3a si nu transfera jucatori cunoscuti
88778

Vrea sa-i faca concurenta la capitolul asta lui Dinamo. ;)

danutz
15-08-2006, 10:22 AM
cred ca dinamo a facut cele mai importante transferuri,voi ce ziceti?

Alex
15-08-2006, 10:32 AM
da, a adus cele mai mari ragalii, in frunte cu Ganea si cu Blay care nu stie nici macar sa faca duble! Si despre Herea nu merita in niciun caz sa dai 1.500.000 dolari!

PICIU
15-08-2006, 11:07 AM
bn k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) a facut rapidul transferuri tari................mai mult a dat de cat a adus

shadow
15-08-2006, 12:32 PM
kellerman --> asta zic si eu,nu merita sub nicio forma 1.5 mil Herea.cel putin nu acum cand echipa are nevoie de oameni in alte compartimente,nu la cel median.

Tuby
15-08-2006, 12:45 PM
E sursa in pom..prosportul ar scrie orice pentru a mai castiga 2 cititori, nu pot sa-l inghit pe Dorin Chiotea ala

nigga_thebest
15-08-2006, 02:51 PM
Herea - nu ar prinde primul 11 la Steaua si daca ar fi toti accidentati ... Eu chiar nu inteleg care faza cu Herea asta? :| in divizia A a jucat slab in toate meciurile care le-am vazut ... nu a aratat in vreun moment ca ar fi un jucator de perspectiva.... Si piciule Rapid a adus pe Zicu care dupa mine este mai tare decat toate achizitiile lui Dinamo l-a adus pe Sapunaru iarasi.. nu are Dinamo asa fundas... si pe Griffiths.. ei bine aici ma cam indoiesc ca merita atat dar totusi nu s-a adaptat inca... si este pe cale sa il aduca pe Mazilu :P !! si de asemenea probabil ca il va aduce pe fratele lui B.Nicolita pe Stelian Nicolita LOL care are 17 ani si se anunta un jucator cel putin la fel de valoros ca fratele sau :)))

Tuby
15-08-2006, 03:59 PM
Eu stiam ca frasu e prin C si nu face mare branza, Banel era considerat talentul familiei...so i`ve heard

nigga_thebest
15-08-2006, 06:46 PM
din C a scris gsp ca l-au remarcat scouterii Rapidului.... Normal ca mare branza nu face dar are 17 ani deci ....

gianni
15-08-2006, 06:54 PM
Mazilu este printre putinii jucatori care merita transferati! Am auzit si eu despre acest Herea, despre transferul lui, dar nu stiam ca este atat de "bun"!

sisu_stelistul
15-08-2006, 10:33 PM
Ultima etapa a fost interesanta, Dinamo merge pe un scor fix, iar atcanti dezamagesc unul cate unul, Steaua e Steaua, CFR este surpriza placuta, dar inca nu a jucat cu echipele tari, Rapidul dezamageste , iar POLI nu impresioneaza.

little_foot
16-08-2006, 07:20 AM
Originally posted by Tuby@Aug 15 2006, 01:45 PM
E sursa in pom..prosportul ar scrie orice pentru a mai castiga 2 cititori, nu pot sa-l inghit pe Dorin Chiotea ala
88810

Ideea a fost ca la emisiunea aia de pe Prima Tv de duminica seara, au fost Iacov si Jiji si s-au facut ei ca negociaza transferul lui Herea. Becali a ajuns pana la 1.5 mil si gata a doua zi ca Steaua vrea sa-l transfere pe Herea.

ionut_blue_lion
16-08-2006, 09:41 AM
Lui netoiu i`a fost propusa o functie de actionar la Craiova!(de catre Mititelu!!! :crazyboy: )
http://www.craiova-maxima.ro/download/inde...act=view&id=112 (http://www.craiova-maxima.ro/download/index.php?act=view&id=112)

RaPiDuTz
16-08-2006, 10:26 AM
Originally posted by nigga_thebest+Aug 15 2006, 08:46 PM-->din C a scris gsp ca l-au remarcat scouterii Rapidului.... Normal ca mare branza nu face dar are 17 ani deci ....
88829
[/b]

scouteri la Rapid? asta e noua :lol:

<!--QuoteBegin-gsp
Ionuţ Mazilu e foarte aproape de Rapid. Preşedintele giuleştenilor, Dinu Gheorghe, a mărturisit că există deja un acord de principiu între clubul din Grant şi Sportul şi că George Copos şi Vasile Şiman discută despre ultimele aspecte ale transferului. Mai mult, Mazilu a semnat deja un contract cu Rapid. Golgeterul ediţiei trecute a primei ligi s-a refăcut recent după o ruptură fibrilară suferită la coapsă şi şi-a reluat antrenamentele alături de colegii săi de la Sportul. Trecerea atacantului "naţionalei" în Giuleşti va fi oficializată în zilele următoare.

Pentru că perioada de transferuri în primele trei ligi s-a încheiat deja, cluburile au la dispoziţie două metode pentru a realiza "afacerea". Prima variantă: Mazilu ar putea fi declarat jucător liber de contract de către (sunt cocalar de mirc) Comisia pentru Statutul Jucătorului, pentru ca apoi să fie legitimat de Rapid. Cel mai probabil, oficialii celor două grupări nu vor apela la acest tertip, întrucît vicecampioana îl poate achiziţiona pe jucător prin intermediul "satelitului" din Divizia D, Rapid III. Cluburile din Liga a IV-a încă mai pot face transferuri.

:wub:

Alex
16-08-2006, 10:29 AM
In sfarsit o veste buna pe ziua de azi!

gianni
16-08-2006, 11:30 AM
Se pare ca exista un interes destul de ridicat pentru un alt Ovidiu, de data aceasta Petre! Jiji il doreste cu ardoare pe Ovidiu Petre (unul dintre jucatorii doriti insistent de catre Olaroiu, de la Timisoara), insa, se pare ca pretul este undeva intre 1 mil si 1,5 mil de euro, o mare parte din bani mergand la Galatasaray!

ionut_blue_lion
16-08-2006, 09:29 PM
nu mi se pare de steaua la momentul actual!

gianni
17-08-2006, 12:28 PM
Consider ca lotul Stelei trebuie intarit, pentru ca exista oricand pericolul ca unii dintre titulari sa se accidenteze si ce ne facem daca nu avem rezerve care sa se descurce?
Oricum campionatul nostru isi mentine trendul ascendent si cu anii ce vor urma o sa fie din ce in ce mai bun! :lol:

nigga_thebest
17-08-2006, 12:37 PM
e un jucator valoros care il poate inlocui oricand pe Radoi poate nu cu aceeasi evolutie dar oricum apropiata

gianni
17-08-2006, 12:38 PM
Oricum, Steaua se descurca binisor si fara Radoi!

ionut_blue_lion
17-08-2006, 09:59 PM
chiar bine....3-0 cu craiova....3-0 cu uta....

PS:bv tusierului din meciul cu craiova! si`a facut meseria super

MONEY MONEY MONEY :zzzz: :injur:
FAIR-PLAY :bere: :scaun:

Blue
18-08-2006, 04:08 AM
Ehh hai sa nu fim rai in meciul ala am jucat cam cea a jucat Romania la Mondialul de acum 2 luni, bine ca s-au oprit si a ramas doar 3-0. Meciul asta cu Argesul nu l-am vazut deci nu stiu ce sa spun iar dupa gsp nu ma pot lua, destui dintre acesti Dan Brown-i ai acestui ziar sunt niste prosti incurabili care vad sau nu vad unele lucruri clare ca buna ziua, si dupa cum imi spunea Liviu unii ar scrie ca Gloria e miss fairplay pt ceva banuti, nu stiu daca acei indivizi mai scriu acolo dar ma rog au scris la un moment dat...

PS: si uite asa m-am intors ( din vacanta) asta daca ma mai primiti inapoi...

ionut_blue_lion
18-08-2006, 04:38 PM
nu ai vazut meciul dar iti spun eu ca meci ca ala nu o sa mai vezi in divizia a...era sa se bata gianinni cu cristescu..saceanu cu daouda...bornescu la strans de gat pe daouda...stoica a dat cu tanase jos la o imbranceala !

poli tm in fifa
18-08-2006, 09:20 PM
gloria bistrita-jiul petrosani 0-0

nu am vazut meciul dar mi-a zis cineva ca a fost un meci de divizia B

farul constanta-unirea urziceni 0-1 :lol:

unirea a jucat cu un om in minus cam din minutul 40 asa si au mai avut si un gol anulat dupa ce mingea trimisa in bara de ALDEA (cel care a fost pana la urma si autorul golului) a trecut de linia portii. El a reusit sa marcheze cu 7 minute inainte de fluierul final al jocului

ionut_blue_lion
18-08-2006, 09:24 PM
ba va intreb de nu`stiu`cand ......CAT COSTA JOCUL??????????1 mil 2 milioane 3 ,5,6,7,756,