PDA

View Full Version : webmasteri!!!

scandalf
06-11-2003, 12:16 PM
Hai fratilor..mai ziceti si voi ceva....hai facetzi un patch ceva pt 2004...daca pot sa va ajut cu ceva o fac bucuros!!!

RaPiDuTz
06-11-2003, 01:00 PM
Hai fratilor..mai ziceti si voi ceva....hai facetzi un patch ceva pt 2004...daca pot sa va ajut cu ceva o fac bucuros!!!

Da chiar ai fi marfa un patch ceva. :)
Dar deocamdata nici nu au aparut editoare :injur:

LiviuRO
06-11-2003, 02:15 PM
Dupa cate am vazut eu din demo, fisierele sunt la fel, se pot edita la fel. Nu stiu despre fete ce sa zic. Dar cred ca e o chestiune de cateva zile... Am vazut deja o gramada de patch-uri, de sapt. trecuta, deci e clar ca ele exista (adica sunt aceleasi ca si anu trecut).

sanshine
06-11-2003, 02:45 PM
in general tot ce tine de grafica s-a pastrat, ma refer la formatul fisierelor, au aparut doar una sau doua compresii noi, pe la fisierele cu steaguri si bannere, dar pentru demo au aprut editoare pentru asta, deci o sa apara si pentru full. Chestia e ca s-au schimbat fisierele cu echipele, numele jucatorilor, chestii de-astea, si pentru astea de obicei dureaza mai mult pana apar editoare, trebuie sa ne bazam pe Creation Centre - cand o apare si asta.

RaPiDuTz
06-11-2003, 02:52 PM
Totusi am vazut ca au aparut ceva chesti misto pt fifa 2004
cum ar fi ball skins... :crazyboy:
Sunt curios daca se poate si la fifa 2004 ca la fifa 2003 sa se inlocuiasca campionatele sa reusiti sa faci campionatul Romaniei :cooool:

Scouville
06-11-2003, 04:03 PM
panq una alat yo vreau patch sa se paote juca network :sanshine2:

stefan
06-11-2003, 05:27 PM
patch sa poti juca pe network daja a aparut, e facut de ea sports si se gasetse si la SA.

am vazut ca kit raptor cu posibilitatea de a vedea echipamentele 3d din mia multe pozitii apare maine, si asta e bine tinand cont ca anu asta textura pe care le faci e ceva mai incalcita.cu loturile o sa fie mai greu, oricum sper ca creation center de anu asta sa fie mai bun

RaPiDuTz
06-11-2003, 10:15 PM
Deci patchu a aparut si ca sa il luati ,bagati cd 1 si dati pe check for update,
acolo va ba baga pe un site si dati acolo download patch ca e un buton verde parca
dar nu va aparea nimik cu download(nici macar o fereastra)dar in timpul ala va trage patchu si va scrie la final ca l-ati download
Yo nu l-am downloadat ca nu am putut dar poate va merge voua

:eat:

scandalf
07-11-2003, 10:46 AM
Nici eu nu am reusit......a scris o data update instaled...dar nu era si de doua ori s-a blocat explorerul... :sanshine2:
Astia de un patch normal cu instal nu au auzit??? Zici ca sunt nebuni! :blink: :nebun:

scandalf
07-11-2003, 10:56 AM
Cica ar mai fi chestia asta dar de unde o downloadezi ca nu e la downloads
Settings Factory
Great news from Soccergamez, they have released a great tool for the complete Fifa 2004, the Settings Factory! This mini-utility allows you to change the detail level and the game speed. Now the complete features:

Change detail level

Easy to install: auto detection of FIFA 2004 folder

RaPiDuTz
07-11-2003, 04:27 PM
scandalf* * * Posted on Nov 7 2003, 11:56 AM

Cica ar mai fi chestia asta dar de unde o downloadezi ca nu e la downloads
Settings Factory
Great news from Soccergamez, they have released a great tool for the complete Fifa 2004, the Settings Factory! This mini-utility allows you to change the detail level and the game speed. Now the complete features:

Change game speed

Change detail level

Easy to install: auto detection of FIFA 2004 folder

Pai zice "Great news from Soccergamez"
Deci situl Soccergamez este cel care a scos patchul si adresa lui este
http://soccer.gamez.nl/.
Dar daca vrei sa downloadezi direct intra aici : Apasa Aici ! (http://guest1.download.filefront.com/ppojpvoybh+/soccergamez/FIFA2004/Utilities/settingsfactory.exe) :bounce:

scandalf
08-11-2003, 10:59 AM
:( Pacat ca nu functioneaza :( :angry:

RaPiDuTz
08-11-2003, 12:02 PM
Da... :nebun:

Parca in ultimu timp sau prostit astia de la EA , fac numai greseli,
si cu patchu acum si cu settings factory-u :nashpa:
Incep sa imi schimb parerea despre EA...

mns
08-11-2003, 05:51 PM
daca nu aveti jocul original nu incercati sa bagati vreun update oficial pentru ca nu va prea merge !!!

am vazut si eu ca fisierele de la demo sunt cam la fel cu cele din fifa 2003 (la grafica) deci mare lucru nu va fi...eu sper sa-mi mearga jocul (avand in vedere ca fifa 2003 mi-a mers cat de cat...) ca altfel pana prin ianuarie sau februarie nu o sa pot face mai nimic...

ar putea cineva sa posteze readme-ul jocului aici la forum?

ReKo
08-11-2003, 07:25 PM
EU :lol: !

================================================== ===========
1.System Requirements
================================================== ===========
Minimum:
600 MHz Intel Pentium III or equivalent
64 Megabytes of RAM (128 MB for Windows XP and Windows 2000)
DirectX 8.1 Compatible 3D accelerated 32 MB video card or equivalent (see supported chipsets in section 11)
880 MB free hard disk space plus space for saved games and additional space required for DirectX 8.1 installation
8X Speed CD-ROM/DVD-ROM
DirectX 8.1 Compatible Sound Card
56k Modem for online gameplay
MS compatible mouse
Keyboard

Required Operating Systems:
Windows 98, Windows ME, Windows XP or Windows 2000
Note that Windows 95 and Windows NT 4.0 are not supported.

Required Software:
Internet Explorer 6.0 for online play
Macromedia Flash 6.0.79.0 or greater for online play
DirectX 8.1

......orice altceva stapane ...... daca doresti spune :P !

ReKo
08-11-2003, 07:28 PM
eu sper sa-mi mearga jocul (avand in vedere ca fifa 2003 mi-a mers cat de cat...) ca altfel pana prin ianuarie sau februarie nu o sa pot face mai nimic...[quote]

mns ... tu nu ai jocul fifa 2004?!?!?!?!?
vrei sa ne intalnim sa ti-l dau eu ? ? ?

PS. "Am 14 ani " !

mns
08-11-2003, 09:47 PM
o sa-l primesc, mersi oricum...

ps eu sunt din arad.. :P

stefan
08-11-2003, 09:55 PM
totii sa stii ca eu nu ma supar daca vii pana la iasi sa imi aduci si mie jocu :P .mns tia mers demoul?

ReKo
08-11-2003, 10:58 PM
Hahaha ... mns habar nu aveam ca esti din Arad..... pt. ca din cate ai vazut sunt nou pe forumul asta ..... desi intru de foarte mult timp pe fifaromania.... am ezitat mereu sa intru .... si.... imi place chiar foarte mult ... !
Stefan.... as veni pt. tine :P !

mns
08-11-2003, 11:09 PM
da-l naibii de demo, astept jocul, daca merge bine, daca nu ... fleoshc :P