PDA

View Full Version : Liga de FIFA06 !!!

Sab
29-06-2006, 12:18 AM
Salut tuturor jucatorilor si pasionatilor de FIFA06,

De curand Romania a obtinut dreptul de a avea o sectiune pe cel mai mare, vechi si serios site de jocuri din LUME si anume http://www.esl.eu , cunoscut sub numele de ESL .

Adresa sectiunii Romaniei este www.esl.eu/ro/ (http://www.esl.eu/ro/) iar a ligii de FIFA06 www.esl.eu/ro/fifa2006/ (http://www.esl.eu/ro/fifa2006/) . In partea din dreapta sus veti vedea 2 ligi cu steagul Romaniei iar sub sunt ligile Internationale. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va creati un cont pe site care va reprezenta cartea voastra de identitate. Cu acest cont puteti participa in TOATE ligile de pe ESL, si in special cea de FIFA06 din cadrul sectiunii RO. Comunitatea este oarecum medie fata de celelalte tari dar sper sa veniti in numar cat mai mare sa va inregistrati pe site si sa va inscrieti in liga de FIFA06 din RO.

Poate ati mai auzit si de alte ligi "pe net" in care puteti juca numai cu o singura echipa, sau sa trimiteti rezultatul prin mail, si dupa un timp ( maxim 3 luni ) si-au incetat activitatea. NU, aici este totul diferit, totul se face direct pe site de catre voi. Dupa ce v-ati inregistrat pe site intrati pe canalul de mIRC #esl.ro , server QUAKENET si cautati adversari. Dupa ce ati gasit un adversar intrati pe linkul sau ii dati "challange" in dreptul ligii RO, acesta va accepta provocarea si din acest moment puteti incepe meciul. Meciul se va juca pe Direct IP iar la sfarsit introduceti rezultatul final pe site, adversarul urmand sa confirme . Dupa cum ati observat sunteti independenti fata de un "admin" care ar fi trebuit sa introduca rezultatul. Echipa de admini trebuie doar sa observe buna desfasurare a meciurilor, sa ajute jucatorii care au probleme sau intrebari despre desfasurarea meciurilor. Pentru o documentare mai buna cititi regulile www.esl.eu/ro/fifa2006/1on1/ladder/rules/ (http://www.esl.eu/ro/fifa2006/1on1/ladder/rules/) in speranta ca va veti face o idee despre tot ceea ce inseamna un meci jucat pe ESL.

Multi dintre voi ati urmarit sau ati auzit de competitii gen WCG sau ECG. Castigatorii sau competitorii de la asemenea competitii sunt jucatori activi pe ESL si voi veti avea sansa sa jucati impotriva lor.

Sper sa nu ezitati sa va inscrieti in liga FIFA06 RO ( www.esl.eu/ro/fifa2006/ (http://www.esl.eu/ro/fifa2006/) ) tinand cont ca este gratis si serioasa.

Daca aveti intrebari:

-intrati pe canalul de irc #esl.ro , server Quakenet.
-postati in acest thread
-lasati-mi un mesaj pe acest cont

Va astept :D

AsRoma
29-06-2006, 09:35 AM
wow super tare

Sab
29-06-2006, 09:37 AM
Si ce am uitat sa mentionez, lucru foarte important:

sistemul este de tip ladder, poti sa joci meciuri cand vrei cu cine vrei. Nu exista un program al etapelor stabilit dinainte. Poti sa joci si 700 de meciuri intr-o zi daca ai cu cine, si timp bineinteles :D

padugoool
29-06-2006, 01:30 PM
Marfa ;)

Sab
29-06-2006, 01:39 PM
Linkuri utile:

- http://www.esl.eu/ro/fifa2006/1on1/ladder/register_player/ --pentru a va crea un cont pe site.

- http://www.esl.eu/ro/fifa2006/1on1/ladder/signup/ --dupa ce v-ati facut un cont da-ti click pe link-ul acesta pentru a intra in liga.

Eras3r
29-06-2006, 01:44 PM
ESL ladder e liga care merita va zic eu :)

Jokes
29-06-2006, 02:29 PM
Interesant dar de ce n-am auzit de ea pana acum :blink:

andreiutzu
29-06-2006, 03:18 PM
Este o idee foarte buna in legatura cu aceasta liga

Sab
30-06-2006, 11:47 AM
Asteptam cat mai multi participanti. In curand vor fi si premii!

Time2Chill
30-06-2006, 01:10 PM
Sab-> daca n-am ip real pot sa joc?

Sab
30-06-2006, 02:26 PM
In caz ca nu aveti IP:

1. poate are adversaru :D
2. jucati folosind hamachi ( www.hamachi.cc )
3. jucati pe online
4. daca nici adversaru nu are IP atunci cautati altu :D

padugoool
03-07-2006, 08:45 PM
De ce sa joci fifa ..degeaba..cu 2 , 3 baieti de la tine din retea sau cu varu plecat la facultate....nu vei ajunge nicaieri....pierzi timpul aiurea.. daca chiar iti place fifa si vrei sa vezi cum te descurci incearca esl.ro . Doar asa vei avansa..pe ce ma bazez? pe faptul ca in acest an 2 echipe din romania au facut legea in Champions League (Eq si YQ) Eq a terminat pe locul 3 iar YQ a pierdut finala dramatic impotriva arhicunsocutului clan SK(pentru cei necunoscatori...sa va faceti o idee .. un jucator de la SK primeste aproximativ 5.000 de euro pe luna salariu).Membri Eq si YQ au ajuns asa departe antrenanduse in esl unde au avut parte de meciuri puternice...astfel explicanduse victorile fara drept de apel inregistrate impotriva clanurilor dignitas,mtw etc. (clanuri cu o infrastructura comparabila cu cea a clanului SK).Ce vreau sa spun este ca Gamingul se afla intro continua dezvoltare, in germania sau infintat si canale TV specializate pentru asa ceva,si sincer m-am cam saturat sa ne-o tot ia nemtzii in fatza macar aicea sa tinem pasul ..sau de ce nu? sa-i depasim ....Chiar si daca joci de placere iti recomand esl.ro deoarece asa la sfarsitul zilei ai poti trage linie....vezi ce ai facut ..cate victorii/egaluri/infrangeri nu joci degeaba.Celor care joaca in campionate de fifa de amatori le recomand sa vina in esl.ro si sa vada MAREA diferenta intre un campionat amator si unul European.In esl nu trebuie sa stai dupa ghitza pe mess 3 zile sa stabilesti un meci.. cand ai chef..intri pe irc (server quakenet - canal #esl.ro ) si cauti meciuri .Clasamentul se updateaza la fiecare 24 de ore.,,So my advice to you my friends is .... GO PRO >> GO esl.ro '' :P cum zice tovarasul Cantona.

Sab
06-07-2006, 12:57 PM
in curand vor fi si cupe cu premii, deci nu mai stati si inscrieti-va in liga :D

Eras3r
09-08-2006, 03:33 PM
hai ma mai inscrietzi-va ca mai e inca o luna juma de fifa 06 :D:D www.esl.eu/ro/fifa2006/1on1/ladder - dar mai intai va facetzi conturi :P cei care nu avetzi ^^

lordalxg
10-08-2006, 03:58 PM
Super tare!!! mersi sb... acum intru si eu pe sa imi fac cont, dar mai intai citesc regulile

nu tine faza cu cititul regulilor... :P dar poate stie cineva: Am voie sa joc daca am modificat jucatorii sau daca am rlsp instalat?

Eras3r
10-08-2006, 11:19 PM
Originally posted by lordalxg@Aug 10 2006, 05:58 PM
Super tare!!! mersi sb... acum intru si eu pe sa imi fac cont, dar mai intai citesc regulile

nu tine faza cu cititul regulilor...* :P* dar poate stie cineva: Am voie sa joc daca am modificat jucatorii sau daca am rlsp instalat?
88321

pei, potzi juca cu rlsp doar dak (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) are si adversarul tau rlsp instalat ... de indicat ca patchuri instalate doar FIFA06 Patch En1 - cel pt taste, sa ramana salvate, si Multitool :D cam atat :fotbal: :bere:

lordalxg
12-08-2006, 10:22 PM
Originally posted by Eras3r@Aug 11 2006, 12:19 AM
pei, potzi juca cu rlsp doar dak (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) are si adversarul tau rlsp instalat ... de indicat ca patchuri instalate doar FIFA06 Patch En1 - cel pt taste, sa ramana salvate, si Multitool :D cam atat :fotbal:* :bere:
88398

aha... ms.
Am avut un start bunicel as spune. In 3 zile 5 victorii si 8 infrangeri.