PDA

View Full Version : Are cineva versiunea finala?

scandalf
05-11-2003, 12:42 PM
DACA a luat cineva versiunea finala...da finala tata ca nu mai stiu care cum sunt si sunt foarte derutat :blink: ..sa imi spuna si mie ...rogu-l!: :cuminte:
1. se pot schimba tastele?
2. se poate juca CL si Uefa cup (inafara de modul career....unde apar dupa primul sezon) si campionat mondial?
3. Luminile de la nocturna sunt aprinse?...la mine nu sunt! :alida:...dar lumina e pe stadion si umbre la jucatori....(bine eu am o versiune beta sau alfa sa o ia draq) :injur:
4. se poate seta nivelul de detalii la joc...nu rezolutia
5. este in engleza sper!!! :blink:

VA INTREB DEOARECE VREU SA MI-L CUMPAR ORIGINAL...DACA TOT ESTE CHESTIA CU ONLINEPLAY!!!!.....sa vad daca merita
Oricum o sa caut si eu o versiune mai noua prin Constanta!Dar va rog sa ma ajutati
:oops: A ERA SA UIT: HAI BAIETII CU EDITAREA........SCOATETI UN PAtCH CU CAMPIONATUL ROMANIEI....DAR GASITI O LIGA CU DIVIZIA B CU TOT! :mishto:
(daca va pot ajuta cu ceva la editare o fac bucuros contactati-ma)

scandalf
05-11-2003, 03:02 PM
Cica trebuie sa apara un patch pt fifa in care se vor rezolva aceste probleme....stie cineva de treaba asta ceva......am citit tot pe forum de chestia asta!

Scouville
05-11-2003, 06:04 PM
si eu am auzit ceva de sta mi se pare ca un patch offcial anuntat de astia de la EA pt meciurile network ma rog ... knari rau sa nu bage iei network acuma cum ma dovedesc cu ghita cand ii spun cat de varza e el si cat de bu nsunt eu ;)

MascaMan
05-11-2003, 06:23 PM
Salut,
Ce poti sa-ti spun este ca io am o versiune de FIFA 2004 in engleza, totu e Ok, nu poti juca CL sau UEFA Cup etc.. (am impresia ca le joci in timp ce esti in sezon), cat despre partea cu nocturna la mine se vede perfect, grafica e super! Iar pe partea cu detaliile, din joc nu poti decat rezolutia.. inca nu m-am uitat sa vad daca e vreun executabil separat cu care sa editezi detaliile!
Cu astea spuse am plecat sa mai dau niste goluri! :D

LiviuRO
06-11-2003, 02:12 PM
In Rom versinea finala apare la tarabe de luni (cel tarziu) si in magazine peste 2 sapt. Pret 1.400.000 la Best. S-ar putea sa contina si patch-ul de la EA.