View Full Version : UTA!!!!
-yo-veve
23-06-2006, 11:19 AM
Da,ce ar fi de zis despre aceste nume,decat ca pe mine m-a impresionat prin comportamentul suporterilor si nu o sa-i uit niciodata la acel meci cu Timisoara cand au fost vreo 4 mii sau fie si au cantat neicetat si ce meci cu rasturnai peste rasturnari,insa acesti suporteri nu s-au lasta prejos si au aratat ca sunt peste Timisoreni mai ales ca am auzit ca la final timisoreniii au fost niste idioti frustrati si au aruncat in aradeni cu tot ce se putea rupe din stadionul lor(repet doar un zvon) insa eu pot sa garantez ca nu-i chiar asa de imposibil de imaginat asa ceva pt caci chiar eu am fost martor la asa ceva,norocu meu ca nu am fost si participant sau victima.......ORICUMM VA asteptam cu bratele deschise si sper ca echipa sa tina si ia stacheta SUS si sa-i umiliti inca odata pe TIMISOARA RUSINEA TARIII si aici ma refer la modul in care presa de acolo ridica in sclavii atmosfera de acolo si ascund unele chestii foarte grave ca exemplul de mai sus care sunt greu de intalnit pe una alt stadion din Romania!!!NU O SA VA UIT NICIODATA in primu rand presa iar in al doile rand suporterii care nu-si revendica anumite fapte care sunt .....nu mai zic va las pe voi sa trageti concluzia si va invit sa faceti o deplasare pe acolo sa vedeti si voi cum e sa fii sub asaltul bolovanilor si sa vezi cum cad capete unu dupa altu!!!!!
sisu_stelistul
23-06-2006, 11:21 AM
sa vedem ce o sa faca in A, UTA, am inteles ca deja s-au inteles sa-l readuca pe njock si inca vreo 2.
-yo-veve
23-06-2006, 12:16 PM
marfa cat timp o jucat la Uta,N'Jock o aratat ca este fotbalist sper sa fie la fel si acum si ce marfa ar fi sa faca si ei rost de un invrestitor cu banii eu daca as fi Porumboiu acolo m-as duce,bine ca nici la Vaslui nu este rau,dat totusi UTA e UTA!!!
stefan
23-06-2006, 12:31 PM
Porumboiu nu mai e la Vaslui, a plecat de la echipa dupa blatul din ultima etapa. Sa vedem ce va face UTA, totusi cred ca le va fi foarte greu in prima diviziei, momentan nici jucatori nu au, din cate am inteles a ramas doar unul din lotul cu care UTA a retrogradat si 8 din lotul cu care Liberty a promovat.
sisu_stelistul
23-06-2006, 12:43 PM
n-a fost blat in ultima etapa, doar nu voriai o echipa ca vasluiul, foarte slaba sa puna probleme unei semifinaliste de din uefa, scz. de offtopic,
Eu zic ca scheletul de la liberty e detul de bun, oricum seria B3 a fost cea mai slaba, ati vazut ce a facut fc bihor care m-ai avea un pic si promova direct labaraj.
stefan
23-06-2006, 12:58 PM
Porumboiu a spus ca unii jucatori au vandut meciul, nu eu :P Foarte multi au zis ca maxim 2 jucatori de la Liberty ar fi facut fata in prima divizie. Sunt multi pe lista aradenilor, chiar si Norbert Varga, insa nu cred ca toti vor veni si e aproape imposibil sa faci o echipa competitiva intr-o luna, sincer cred ca mai mult de un sezon nu vor juca si dupa asta iar pleaca toti finantatorii si jucatorii mai rasariti si echipa se va zbate din nou intre B si C, asta in caz ca nu se va desfiinta cum s-a intamplat si cu alte echipe.
-yo-veve
23-06-2006, 02:01 PM
Cum mai sa se desfiinteze,sa vina Porumboiu sa treaca si prin partea de vest a Romaniei si pun pariu ca acolo o sa faca treaba buna.
Mai sisu stelistu,daca tot zici ca nu a fost blat,imi zici si mie asa ca sa stiu si eu daca Steaua s-a aplecat sa ia vre-un (sunt agramat) jucator de la asa o echipa ca Vaslui-foarte foarte slaba-(am auzit ceva dar nu-s sigur) si mai zici ca nu a fost blat stii ce ti-ar da tie dreptate,sa nu fi transferat semifinalista cupei uefa nici un jucator de la echiap asta varza varza si fff foarte slaba FC Vaslui!!!
stefan
23-06-2006, 02:25 PM
Dar alt om de afaceri mai rasarit nu gasii in tot ardealul vostru? Afacerile lui Porumboiu sunt in Moldova, e greu de crezut ca va parasi zona, in ultimul timp se aude ca e posibil sa vina la Iasi, oricum grupul lui de firme mai sponsorizeaza si pe Cetatea Suceava din B1. In general un om de afaceri nu investeste intr-o echipa mai mult de un sezon daca nu apar si rezultatele cat mai repede, si cu un lot adunat peste noapte ca ar fi cazul sa inceapa si pregatirile, deja multe echipe le-au inceput nu prea vad ce rezultate ar putea avea. Daca ar fi stat macar un sezon in B si apoi sa promoveze in A ar fi fost mult mai bine pentru ei si ar fi insemnat ca la UTA se vrea performanta, asa retrogradarea din C in A mi se pare chiar o bataie de joc.
-yo-veve
23-06-2006, 03:17 PM
Mai deocamdata nu vad pe nimeni din ardeal sa fie pe aici,a si apropo eu nu-s fan Uta ci doar asa un admirator si asta mai mult din cauza fanilor fata de care am un anumit respect!!!
Si chiar nu-i nimeni cu UTA pe aici,un suporter infocat sau ceva pe acolo sa ne mai spuna si noua cate ceva si poate zvonuri de pe la Club,poate va renoveaza stadionu sau il mareste caci pana la urma 10 000 de locuri is cam putine...
MNS, dar el nu-i chiar asa de fan :P !
-yo-veve
23-06-2006, 07:53 PM
Adica vreis sa zici ca e din arad,oricum daca a fost vre-o data la un meci pt UTA e suporter si cu asta basta si sa stii si tu un meci 2 3 4 100 si tot asa oricat de multe sau putine nu se uita niciodata,iti aduci aminte mereu cate ceva,asa ca il asteptam sa posteze aici si sa ne spuna si noua ce si cum pe la UTA sau amintire cu UTA!!!!
Sanatate!
"Am stabilit doar abonamentele pentru tribuna oficiala. Un tichet va costa 500 de milioane pe sezon, iar posesorul unui astfel de abonament va beneficia de trabuc, sampanie si caviar. Celalalt sistem de abonamente il vom definitiva in scurt timp". a explicat Sandu Ion.
:naughty:
sisu_stelistul
23-06-2006, 11:14 PM
iti iei si tu la oficiala?
La oficiala? Ma jignesti. Eu o sa am o tribuna proprie, tribuna mns, unde voi sta eu si inca o persoana. Pretul pe locul in plus va fi de 30000 de euro pe tur. Nu voi oferi caviar sau trabucuri, doar o companie placuta.
sisu_stelistul
24-06-2006, 01:15 PM
Oricum ar fi misto sa-ti iei abonament la oficiala, te intalnesti cu dumitru dragomir si cu ceilalti conducatori din fotbal.
Ei reprezinta exact tipul de oameni pe care vreau eu sa-l intalnesc. <_<
sisu_stelistul
25-06-2006, 02:29 PM
mi-ar placea sa schimb cateva vorbe cu dumitru dragomir, fac cateva glume cu el.
Jokes
25-06-2006, 02:33 PM
La cat de taran e posibil sa puna "bodiguarziiiiii" pe tine
Un mesaj de-al meu despre UTA de pe forumul echipei intr-o discutie despre transferuri:
Sa fim seriosi, uitati-va ce nume de jucatori se vehiculeaza. Toti din cei care au mai fost pe la UTA sau sunt din Arad joaca la echipe de mijlocul clasamentului, stati, joaca? Nu si acolo unde sunt probabil lustruiesc banca. Cat despre cei de afara nu am auzit nimic. Uitati-va deja ce jucatori se aduc la noi. Avem echipe care joaca bine in cupele europene si noi aducem rezerve de la Jiul, Cluj sau titulari de la echipe din liga a doua din elvetia sau mai stiu eu ce tara ce n-are nicio treaba cu fotbalul.
Mai bine ramaneau in C sau B si de acolo sa reconstruiasca, acum s-au jucat de-a cumparatul locului si ajungem in Divizia A cu jucatori gasiti la trialuri pe FZ.
E ca si cum ai vrea sa te inscri in formula 1 si ai vrea sa-ti cumperi masina de la Piata Auto din Arad.
Unde FZ e un teren vechi pe care se strang copii vara sa joace o miuta.
andreiutzu
25-06-2006, 08:18 PM
Ar fi fost mai bine daca UTA ar fi ramas in B...se putea reface pentru lupta de promovare...asa...nu o sa reziste prea mult in Liga I...ar fi o minune daca ar ramane si sezonul viitor in Liga I...mai ales ca vor retrograda 4 echipe la anu'..
sisu_stelistul
25-06-2006, 11:46 PM
vor retrograda 4, dar vor fi 18 echipe. Nu cred ca o sa retrogradeze.
Jokes
25-06-2006, 11:49 PM
Si crezi tu ca UTA va iesi pe locul 14,ar fi prea tare.In lot sunt si jucatori cunoscuti?
stefan
26-06-2006, 11:26 AM
Pune intrebarea in felul urmator: "Exista lot?" :lol:
Cantonamentul s-a amanat
UTA nu mai pleaca īn cantonament, asa cum era planificat initial. Motivul īl constituie lipsa unui lot de jucatori care sa permita acest lucru. Miercuri, UTA va urca la munte cu un lot de 34 de fotbalisti.
sisu_stelistul
26-06-2006, 12:09 PM
O sa se faca in curand, oricum s-a semnat cam greu cumpararea locului.
stefan
26-06-2006, 02:50 PM
Acuma chiar ca retrogradeaza, noul antrenor e Marius Lacatus :lol:
-yo-veve
26-06-2006, 02:55 PM
Hmmmm chit ca are un trecut stelist....fie macar sa scape de retrogradare si atat.dupa cione stie se face un lot jmecher si ataca campionatu si chiar or sa reuseasca nu ca EURO aia din prin banat!!!
andreiutzu
26-06-2006, 04:09 PM
Nu cred ca va avea prea mare succes Lacatus..
sisu_stelistul
26-06-2006, 07:09 PM
ba va avea nu a prea avut succes de echipa buna, dar mai stiti ce a facut cu otelul mai demult. Ultimul sezon al lui MM la galati.
raul_tm_poli
27-06-2006, 11:33 AM
Dear, MNS
mai tii minte cand imi editai mie semnatura! si in loc de 1921 puneai 2002?
ce parere ai de uta a ta?
apropo:
Liberty Salonta a fuzionat cu Medgidia pt. locul in B iar uta a fuzionat cu Libery pentru locul in A!
deci:
sa fii multumit: POLI AEK TIMISOARA 2002
Liberty Salonta Medgidia Uta 2006
salutare:
Daca imi editati postu inseamna ca sunteti... niste fricosi!
Va place sa atacati pe altii!
A da.. apropo.. de ce am primit ban pe nickul Ultras_Violet?
Dear Ultras_Violet,
this is me giving a shit :fluier:
PS Eu nu ti-am editat nicio semnatura, m-a anuntat stefan acuma ca el ti-a editat-o.
stefan
27-06-2006, 11:53 AM
Draga eroare, te anunt ca eu iti editam semnatura doar asa ca sa imi bat joc de tine, ban ai luat pentru ca ma cam stresai cu "erorile" tale. Sper ca o sa iti placa meciurile din sezonul urmator din D, ca a retrogradat adevarata Poli si din C. Si pentru cultura ta generala care si asa e limitata, UTA doar a cesionat locul lui Liberty :P
sisu_stelistul
27-06-2006, 11:54 AM
lol :)) ultras_violet ca sa scapi de probleme iti recomand sa nu-ti mai faci 50 de conturi ci sa iti ceri scuze si poate o sa fii primit inapoi. SUCCES!!!
http://img240.imageshack.us/img240/3816/care9vy.jpg
Ce-mi place imaginea asta
PS Liberty a cesionat la UTA, nu invers.
stefan
27-06-2006, 11:57 AM
defapt amandoua, ca au facut schimb de locuri :P
sisu_stelistul
27-06-2006, 12:00 PM
au facut ceea ce a facut fcm bacau cu baia mare.
pikciu
27-06-2006, 12:19 PM
nu, atunci s-a vandut locul pe 1 milion $ parca.
nigga_thebest
28-06-2006, 05:49 PM
macar daca ar fi fost 1 mil ...au fost cateva miliarde care au intrat in buzunarul unui neamt care sponsoriza pe atunci echipa :(( .Si cand ma gandesc ca puteam sa avem o echipa in A ... Si imi pare bine de revenirea utei in A chiar daca data trecuta cand au promovat ne-au intrecut la golaveraj :-L
Se pare ca Lacatus si-a intrat in rol. Pana acum a facut o selectie riguroasa a jucatorilor din ce se aude. Multi au venit, putini au ramas. Se pare ca vor mai veni si cativa sarbi.
Sunt tare curios cum se va descurca UTA cu Lacatus pe banca.
Jokes
30-06-2006, 11:23 AM
Si cum zicea si el poate o sa aduca si de la Steaua cativa jucatori,cred ca o sa reziste in A atata timp cat Laca este antrenor
sisu_stelistul
30-06-2006, 12:39 PM
De la steaua o sa aduca sub forma de imprumut ce nu are nevoie olaroiu, zicea ca a vorbit cu oli.
nigga_thebest
30-06-2006, 01:14 PM
Ar fi tare pntru Uta daca l-ar aduce pe Cristea :> .Cred ca le-ar prinde bine aradenilor :)
sisu_stelistul
30-06-2006, 04:15 PM
Criste nu vrea in romania, a zis gigi ca cu 400 il da la farul si cu 500 in strainatate, se pare ca se va duce in korea.
Jokes
30-06-2006, 04:23 PM
Fraier gramada in Korea sa va plafona,asa a patit C-tin Schumacher si ceilalti dinamovisti care pana la urma tot in romania au venit,la dinamo
stefan
30-06-2006, 04:35 PM
hmm, interesant, acuma devine si UTA Steaua II, pacat
Ti se pare tie. Din cate tin eu bine minte, Lacatus nu a plecat in relatii prea bune cu cei de la Steaua. :P
sisu_stelistul
30-06-2006, 09:10 PM
ba a fost, a plecat din cauza ca vroia sa antreneze.
stefan
30-06-2006, 10:53 PM
Nu cred ca asta e motivul, Lacatus nu prea avea cum sa se inteleaga cu 2 badarani ca Jiji si Meme. Ca antrenor mi se pare destul de slab, era sa retrogradere cu Intergaz desi aia cu un sezon inainte vroiau sa promoveze si nu aveau un lot chiar asa de slab. Asa si Hagi a facut revolutie pe unde s-a dus si nu a avut rezultate.
sisu_stelistul
30-06-2006, 11:21 PM
La otelul a avut rezultate, a batut si pe steaua si apoi a salutat galeria.
Pana acum, la cat de contestat a fost in primele 2 zile, lumea incepe sa-l placa pe Lacatus. Probabil pentru ca stie sa se inteleaga cu jucatorii, dar e si foarte exigent. Pe langa asta se pare ca face o selectie riguroasa a fotbalistilor.
pikciu
02-07-2006, 04:50 PM
citisem prin posturile mai vechi ca nu o sa te mai duci la stadion... totusi vei merge? :)
-yo-veve
02-07-2006, 07:48 PM
Nu ca vei merge,deja e treaba sigura,eu zic ca UTA o sa joace fotbal anu asta,asa ca apucate si de deplasari,poate am onoare sa te salut!!!!
Sanatate!
pikciu
02-07-2006, 07:54 PM
il si vad pe mns ducandu-se la Constanta, Iasi, cu fularul la gat :) nu cred ca o sa faca deplasari, ca are examene, si nu stiu, nu mi se pare genul ala de suporter infocat. macar sa se duca acolo la arad ;)
stefan
02-07-2006, 08:30 PM
Sa indrazneasca sa vina in deplasare la Iasi :lol: :scaun:
gianni
07-07-2006, 02:10 PM
Lacatus isi doreste cativa jucatori de la Steaua printre care si Litu (care a jucat binisor in meciurile de pregatire ale Stelei) si Drida, precum si pe Dinita, liber de contract!
sisu_stelistul
07-07-2006, 08:53 PM
Dinita nu trebuia sa se duca in Cipru, Lita e un jucator destul de bun si ar fi bine sa joace la UTA daca ar fi imprumutat.
yahoo
07-07-2006, 08:58 PM
Drida de abia a venit :lol:
Andrey95
07-07-2006, 08:59 PM
Originally posted by yo (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana)-veve@Jun 23 2006, 05:17 PM
Mai deocamdata nu vad pe nimeni din ardeal sa fie pe aici,a si apropo eu nu-s fan Uta ci doar asa un admirator si asta mai mult din cauza fanilor fata de care am un anumit respect!!!
Si chiar nu-i nimeni cu UTA pe aici,un suporter infocat sau ceva pe acolo sa ne mai spuna si noua cate ceva si poate zvonuri de pe la Club,poate va renoveaza stadionu sau il mareste caci pana la urma 10 000 de locuri is cam putine...
83945
Pe mine m-ai uitat???!!! :angry: :P Forza UTA!
Andrey95
21-07-2006, 09:50 AM
Sambata, 22 iulie 2006, ora 17.00, Stadionul UTA
Meci amical, UTA - Sopron si prezentarea echipei pentru sezonul 2006-2007
Eu ma voi duce pe stadion. mns, tu te duci?
sisu_stelistul
22-07-2006, 11:46 AM
Se pare ca cei de la UTA chiar fac treaba, l-au luat pe Mara, sa vedem cum o sa se integreze ca el e tipul petrecaret. Oricum, sper ca UTA sa faca o figura frumoasa. SUCCES!!!
nigga_thebest
22-07-2006, 03:32 PM
Vasilache a fost imprumutat un an la UTA..... e bine.... la Rapid mai greu prinde echipa......
sisu_stelistul
22-07-2006, 07:35 PM
UTA a batut 3-0 pe Sopron, se pare ca va face o fata frumoasa sezonul viitor.
Andrey95
22-07-2006, 07:51 PM
Sambata, 22 iulie 2006, ora 17.00, Stadionul UTA
Meci amical, UTA - Sopron 3-0
Am fost.
Poze: http://mns.fifaromania.net/2006/07/24/prezentare-lot-uta/
Ratonu
24-07-2006, 12:16 AM
Bine ca joaca din nou cu saller d-alea, e mai misto decat errea.
pikciu
24-07-2006, 09:14 AM
apropo, cat de scumpe sunt biletele si abonamentele?
sisu_stelistul
24-07-2006, 09:20 AM
Sunt putine locuri si probabil de aceea sunt mai scumpe.
Pai atunci si Steaua poate sa vina sa zica ca au stadionul de 5 ori mai mic decat al Barcelonei si ar putea sa puna biletele de 5 ori mai scumpe. E jenent ce se intampla, la primul meci din Divizia A sa fie statdionul pe jumatate gol.
asta inseamna ca Ajaccjio care juca in Ligue 1 trebuia sa faca biletele de 5 ori mai scumpe ca sa aiba acelas profit ca si PSG?
sisu_stelistul
02-08-2006, 10:39 PM
Nu , eu nu sunt de acord cu preturile mari la meciuri, dupa parerea mea preturile ar trebui sa fie simblice pt. ca stadioanele sa fie mereu pline, ce am zis mai demult era o constatare.
stefan
02-08-2006, 11:01 PM
intre 50-100mii la peluze si 100-200mii la tribune mi se pare acceptabil, persoanele care merg la meciuri in general nu au foarte multi bani, stiu ca la Iasi cand echipa era in B pretul era unic, 20mii lei, si a fost un soc cand a promovat in A si biletul la tribune costa 40mii si mai apoi s-a facut 100mii
JohnnyUSA
03-08-2006, 10:44 PM
Sigur joaca cu Saller ? eu am vazut ERREA.
Sponsorul tehnic oficial e Errea.
JohnnyUSA
04-08-2006, 11:28 PM
In meciul din prima etapa au folosit ERREA , d'aia am intrebat.
In meciul de prezentare au jucat cu echipamentele vechi Saller.
pikciu
05-08-2006, 10:02 PM
ce victorie pentru UTA!!! 5-2 cu Vaslui :lol: hattrick Mara, si cand ma gandesc ca nu a fost dorit la Pitesti. se spunea ca e betiv si ca strica atmosfera la echipa.
stefan
06-08-2006, 07:59 PM
Bine, Vasluiul e o echipa de mijlocul clasamentului diviziei B, le-a plecat aproape toata echipa cu care au reusit salvarea de la retrogradare, a plecat si Porumboiu, era si normal sa faca UTA scor cu ei.
Presimt un rezultat bunicel in meciul cu Steaua. Cel putin egal. :D
nigga_thebest
08-08-2006, 01:54 PM
Mara chiar e un betiv de aceea a plecat si de la Rapid dar e un jucator cu mari posibilitati.....
JohnnyUSA
08-08-2006, 02:30 PM
Cu tot respectul pentru Lacatus, insa Steaua va castiga ! :-)
Andrey95
10-08-2006, 07:20 AM
JohnnyUSA, sa vina duminica si vom vedea! Fortza UTA!
gianni
11-08-2006, 12:51 PM
Astept cu nerabdare meciul Utei cu Steaua! O sa fie un duel interesant! Laca vs. Olaroiu!
Oricum, imi place Uta! O victoire ramane totusi o victorie, indiferent de adversar! Bravo Uta!
violet_blood_1921
06-11-2006, 08:21 PM
Ura.............
In sfarsit... pt. prima data in istorie Salonta e in Liga I ....................
Liberty Salonta Medgidia UTArad 2006
FORZA SALONTA
stefan
06-11-2006, 08:34 PM
Hai Bragadiru, pardon, Rocar, sau oare e AEK Bucuresti? Sau Poli AEK Bucuresti? Care dracu e numele ma ca tot timpul uit
violet_blood_1921
06-11-2006, 08:39 PM
tu esti unul din cei 2 fani ai Sportului?
dar sunteti mai buni decat saltelisti...
"IN FOI SI IN STATISTICI , MILIOANE DE STELISTI , LA MECIURILE IN GHENA , MAXIM 3000 DE FOMISTI" .........................
Hai ca ne plictisesti, n-avem nevoie de specimene ca tine aici...hai bafta !
Se pare ca acum cateva zile a semnat Todea iar astazi UTA a reusit transferurile lui Pascovici si a lui Mihut, ambii de la Dinamo. Suma de transfer: 250.000 euro.
nigga_thebest
21-12-2006, 10:37 PM
jucatori buni pentru Uta care pot sa acopere cateva posturi goale in angrenajul utei..
Mara mai e la Uta ? ca am auzit ceva zvonuri ca pleaca...
stefan
21-12-2006, 10:38 PM
Cine e Todea? Pascovici nu mai e jucatorul care facea furori la Farul, poate isi revine la UTA. Mihut nu prea a prins echipa. Mi se pare cam mare suma de transfer pentru 2 jucatori care nu prea au jucat.
Ratonu
21-12-2006, 10:40 PM
Ce a ajuns si Pascovici, de la cel mai promitator fundas stanga roman... S-a gresit acum un an cand a ramas la Farul si s-a gresit si cand a semnat cu Dinamo aflandu-se in cea mai slaba perioada din ultimele 2 sezoane. Mi-e greu sa cred ca va mai reusi performante notabile de acum incolo.
Cine e Todea?
Todea e capitanul echipei din perioada 2001-2003 parca, a fost un jucator destul de bun, nu stiu insa daca acum mai poate ajuta echipa cu ceva.
sisu_stelistul
21-12-2006, 10:53 PM
Mi se par bune transferurile, oricum echipa joaca bine. HAI LACA!!!
Cica vor sa-i aduca pe Lovin si pe Baciu, eu credeam ca a cazut pista asta, se pare insa ca mai exista discutii.
habbib
05-01-2007, 12:06 AM
Eu am inteles ca nu prea mai vin cei doi, impresarul lor preferand sa le caute echipa prin Asia.
A semnat Mihut, cu Pascovici e mai greu iar cei doi angolezi (Loco si Love :)) de nationala (cica), sunt asteptati spre sfarsitul saptamanii.
Se incearca din nou aducerea lui Varga din Polonia, probabil iarasi fara succes...
Pe sportarad am citit ca Pascovici ar vrea sa vina, cica sunt sanse mari sa ajunga la UTA. Acum se vorbeste despre aducerea unui tanar african ce a mai fost in probe pe la Dinamo parca.
habbib
05-01-2007, 11:10 AM
Dino Eze il cheama si am impresia ca e o panarama, avand in vedere ca ultimele 2-3 luni numai s-a plimbat in probe pe la Rapid, Dinamo, etc. Mai spuneau despre el ca a facut parte din lotul lui PSV (anul trecut, si probabil un lot din ala de vreo 60 de jucatori).
nigga_thebest
05-01-2007, 12:23 PM
eze e si acum in probe la rapid... si urmeaza sa il vada si R.Lucescu :D
Eze nu mai e in probe la Rapid, vi l-au suflat astia de la UTA. :p
nigga_thebest
05-01-2007, 12:48 PM
ieri citeam pe ceva ziar ca se antreneaza la baza pro rapid si va fi prezent la reunirea lotului :) .. nu ca mi-ar pasa daca ar veni la rapid dar totusi...
habbib
07-01-2007, 11:41 AM
A semnat si Pascovici, sunt deja 100% transferurile celor doi de la Dinamo. Am mai cititi ieri in Gazeta ca s-au rezolvat si transferurile lui Varga (Wisla) si Cristian Ianu (Bellinzona - Elvetia II) dar sincer nu stiu daca e adevarat, ramane de vazut.
Oricum, au facut niste transferuri bunicele si din cate am inteles lista inca nu e inchisa.
Mara se pare ca va parasi UTA, a primit o oferta mult mai buna de la Urziceni, ar fi pacat...
sisu_stelistul
07-01-2007, 07:59 PM
Se pare ca UTA este activa pe piata transferurilor, ar fi pacat sa-l pierdeti pe Mara, un atacant care traieste o a2a tinerete.
Asta e, Mara a plecat, in schimb zilele trecute s-a confirmat ca toti cei 5 straini aflati in probe vor ramane la Arad. Pe langa asta, a fost adus si Hutan. Eu nu vad cu ochi buni venirea lui, bine macar ca va fi concurenta pentru postul de portar.
http://www.blogverde.info/2007/03/19/poze-uta-dinamo/ poze de la meciul uta-dinamo :p
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.