View Full Version : Offcial a aparut!!
Scouville
04-11-2003, 07:33 PM
Tocmai instalez jocu eu l-am laut pe gratis ca am un tovaras de treaba care se ocupa cu astea ... ma rog mai mult de 230 000 nu poate sa fie (e pe2 cduri )
Deci bucuru va asteapta deja era aglomeratie prin ''zona crepusculara'' in cautare de cduri ... eu l-am primit acasa (totusi a treb sa ma duc sa cumpar blankuri :zzzz: )
ScorpionX
04-11-2003, 08:02 PM
Eu il iau maine cu 140000
:D
Sper sa fie misto
sandu
04-11-2003, 09:10 PM
a aparut versiunea finala?
bogdan13
04-11-2003, 09:41 PM
il pot gasi si pe net????Da moca! :ph34r:
RaPiDuTz
04-11-2003, 11:01 PM
Dar esti sigur ca nu e beta ???
Ca si yo il am (de la obor :mishto: )dar nujtu ce sa zic... <_<
Scouville
04-11-2003, 11:31 PM
pai ce sa zici cred ca e finala .. nus de ce nu se paote juca in retea !!!! si turbez :scaun: :scaun: :sanshine2: :sanshine2: :sanshine2: dar se jaoca pa nnet sincer si eu sunt derutat ... sper sa nu mia apara verisuni peste versiuni patchuri etc
e mijto jocu carreer mode :mishto: ai mai multe optiuni un fel de prestige points in functie de obiective(depinde cat de buna e echipa ai mai mutle obiective si poti castiga mai multe pt de prestige) si astefel cumperi skiluri pt jucatori la shoot sau faci transferuri sau antrenament pshic :crazyboy: (ce-o fii aia :huh: ) oricum NU SE COMPARA GAMEPALYU DE PE DEMO CU CEL DE PE JOCU FULL SI ENGINU PARCA E SCHIMBAT !!! :dansing: conlcuzie pe dem abia de castigam pe pro acuma joc lejer pe world class am castigat toate meciurilesi am dat gol din foareca pe fata :cooool: :mishto: :bere:
RaPiDuTz
04-11-2003, 11:56 PM
Marfa ! :crazyboy:
Eu nu cred ca am versiunea finala deoarece toate
meciurile pe care le-am jucat au fost cu tribunele pline,
si yo stiu ca daca joci cu o echipa mai proasta sunt locuri libere
in tribune (am vazut screenshot-uri) :unsure:
La tine cum e ???!!!
LiviuRO
05-11-2003, 02:58 AM
SCouville posteaza plz pretul din Obor si mai ales daca e versiunea finala.
(se citeste adrenalina in randurile fiecaruia din cei care si-au luat jocu') :D
Centru
05-11-2003, 03:30 AM
Faza mishto, nu stiu cine a observat sau cui ii pasa: acum fazele importante din meci curg la nesfarsit la 'retrospectiva', adica nu se mai opresc dupa o reluare a fazei si atat.
Las' ca la anul o sa apara si optiunea sa le salvezi ca .mpeg-uri :) (din nefericire fac mishto, ar fi o idee prea geniala) :naughty:
fiesta4ever
05-11-2003, 09:40 AM
A aparut si pe net :mishto: Din pacate deocamdata numai pe ftp-uri, care sint mai greoaie dar am gasit si o versiune braziliana si pe http ceva mai rapida.
E o chestiune de 2-3 zile pina apare si pe un http mai rapid. 8)
pretul la bucur, va rog!
Unde e? :huh: :yoyo:
in tunelu' ala subteran? :iamwithstupid:
RaPiDuTz
05-11-2003, 03:18 PM
Pretul este 200.000 lei si da, este in acel tunel subteran :yoyo:
[B]Dar se pare ca nu este versiunea finala... :angry: chiar daca cel
care vinde asha spune...
dorithunder
05-11-2003, 04:03 PM
am o problema...am luat fifa 2004..numa ca e in germana si nu pot schimba chestia asta(din options)...nu stiti ce sa fac??
va rog!!!
sandu
05-11-2003, 05:00 PM
eu l-am gasit la iancului cu 200.000 si ala care vinde zice ca este versiunea finala
sa-r putea sa-l iau pe la 6 si daca e versiunea finala va spun
totti_totto_007
05-11-2003, 05:33 PM
Ieee sunt in culmea fericirii :P ! Am luat si eu fifa 2004 si este cu siguranta cel mai tare jok de fifa ! Este supeeeeeeeer ! Creca nu ma mai duc la scoal :)))) !
RaPiDuTz
05-11-2003, 05:50 PM
sandu >>> De abia astept sa il iei sa imi zici si mie daca e vers. finala :crazyboy:
totti_totto_007 >>> L-ai luat original ??? , si daca nu l-ai luat original zi si tu daca e verisunea finala plssssss , si de unde il ai
Scouville
05-11-2003, 06:03 PM
ma rog eu nu pricep cum va dati voi seama daca e sau nu versiunea finala ... sa nu-m ispuneti ca daca sunt prea multi spectatori la un meci contra unei echipe slabe nu e versiune full si automat nu va place ;)
RaPiDuTz
05-11-2003, 06:19 PM
Jocu oricum rulzzzzzz :crazyboy: :cooool:
ma fratilor alegeti demydownloader (http://www.xdccspy.com/search.php?order=2&type=&server=&searchstring=fifa%202004) . unu din astea tre sa fie versiunea full. dar am eu o problema , eu cum am folosit mircu numai de vreo 10 ori habar nam cum sa downloadez de pe chanala poate ma ajutata cineva
scandalf
05-11-2003, 10:13 PM
Originally posted by dorithunder@Nov 5 2003, 04:03 PM
am o problema...am luat fifa 2004..numa ca e in germana si nu pot schimba chestia asta(din options)...nu stiti ce sa fac??
va rog!!!
deci:
1. te duci la folderul data/cmm/fe
2. faci copii la fisierele ger.db, grkkdb.txt, germany.trm; eng.db, engdb.txt, england.trm ...in alt fisier(care vrei)
3. redenumesti fisierele englezesti cu numele celor nemtesti....
4. le copii peste alea din joc...(in caz de ceva ai fisierele originale in folderul tau) :D
DIN PACATE NU REZOLVA SI PROBLEMA CU COMENTARIUL
ratzone
06-11-2003, 02:12 AM
:huh: poate sa ma ajute cineva cu un serial,cd-key pt. versiunea germana fifa2004?
scandalf
06-11-2003, 02:38 AM
Originally posted by ratzone@Nov 6 2003, 02:12 AM
:huh: poate sa ma ajute cineva cu un serial,cd-key pt. versiunea germana fifa2004?
nu avem voie....dar cauta pe craks.am
de pe ce siteuri ati luat fifa ca am tot incercat pe mirc si cd-u 2 nu merge
ralpphy
06-11-2003, 11:32 AM
incearca pe www.suprnova.org ...dar nu garantez k merge ..eu l-am cumparat...
am si io o rugaminte...
va implor..ce trebuie sa fac k sa nu mai dea lov lib la 20 m peste poarta...la fifa 2003 trebuia sa dau p verde...aici c trebuie sa fac??si dak dau minimum la sut tot la 20m peste da...va rog zice-ti-mi si mie.. :sanshine2: :injur: :nebun: :alida: :iamwithstupid:
scandalf
06-11-2003, 11:52 AM
Originally posted by ralpphy@Nov 6 2003, 11:32 AM
incearca pe www.suprnova.org ...dar nu garantez k merge ..eu l-am cumparat...
am si io o rugaminte...
va implor..ce trebuie sa fac k sa nu mai dea lov lib la 20 m peste poarta...la fifa 2003 trebuia sa dau p verde...aici c trebuie sa fac??si dak dau minimum la sut tot la 20m peste da...va rog zice-ti-mi si mie.. :sanshine2: :injur: :nebun: :alida: :iamwithstupid:
Cand vine bara de putere inapoi opresteo inainte sa ajunga la verde sau pe verde!!
ralpphy
06-11-2003, 01:20 PM
bai nush..cre k io sunt prost..da am oprit-o si p verde si inainte..si tot peste da...
te rog frumos...explica-mi si mie p indelete k la prosti...k ma streseaza...
ralpphy
06-11-2003, 01:28 PM
nu mai..gata...am reusit :))..am dat si gol..la practice ce-i drept dar oricum :crazyboy: :mishto: :yoyo: :pimp: :bere: ..MERCI MULT :cooool: ..
si ink ceva...io nu cred k e versiunea beta pt k io am jukt si cu tribunele pe jumate goale..de 2 ori..in deplasare..k sa fie locuri bine tre sa joace prost echipele..de ex io joc cu ajax si am jucat derbyu cu feyenoord la ei acs..Si ei erau pe locul 15(cinspe :) )..si am jucat cu stadionu p jumate gol
ralpphy
06-11-2003, 01:53 PM
si ink ceva..........cum naiba transfer jucatori??sau mai bine zis knd pot sa transfer jucatori..k dak dau la un juc player bio imi zice transfer window closed :injur: :injur: :injur:
LiviuRO
06-11-2003, 02:23 PM
Pret la Unirii, la baieti, 160000, dar e versiune beta. Din am inteles eu sunt 2 vers beta, una in germ si una in eng. Repet, nu va agitati si nu aruncati banii pe ferestra. De luni abia cautati la tarabe. O sa vedeti ca si pretul o sa creasca un pic. Repet pt. o comanda de 20-25 Cd-uri originale, pretul ajunge la aprox 970.000/CD orginal, care probabil va contine si patch-ul de la EA. Postati daca va intereseaza.
RaPiDuTz
06-11-2003, 02:24 PM
Asa zice si la mine !!!!!!! :sanshine2:
Nujtu care o fi faza , probabil ca din al-doilea sezon vei putea(zic si yo...)
Faza care nu imi place este meniul care daca dai la "starting 11" iti arata doar primi 9 jucatori nu 11 si tre sa dau in jos pt ceilalti 2(faza tare aiurea) , acelasi lucru si inaintea meciului cand tot asha iti arata lista cu cei 11 si rezervele...
Si la clasament ca sa vezi punctele tre sa dai in dreapta nu iti arata direct :injur:
Deci meniul e cam slabutz... pe mine cel putin ma incurca rau
ralpphy
06-11-2003, 02:51 PM
meniul e d kkt..transferuri poti sa faci la iarna...da io i-am facut oferta lu cristiano ronaldo de la manchester si zicea k costa 900 prestige points..si dup-aia sa fac oferta de bani..
si am vrut sa dau 6 mil p el..(am buget de 22)..nu au acceptat oferta da prestige points tot mi le-au luat!!! :flipa:
RaPiDuTz
06-11-2003, 02:58 PM
lol , naspa pt tine :P
Yo joc cu Chealse si o sa incerc sa il aduc pe Chivu , ca sa ii am in aceeasi echipa si pe Mutu si pe Chivu.
Dar prestige points cand mai castig si yo ? :angry:
ralpphy
06-11-2003, 03:11 PM
cre k sezonu viitor!!...:((
RaPiDuTz
06-11-2003, 03:21 PM
Asa ma gandeam si yo <_<
Eh oricum e mult peste fifa 2003
:valuri: :valuri:
ralpphy
06-11-2003, 03:28 PM
clar..de 1000 de ori..asta kiar e marfa rau..si la practice!!!...cel mai tare joc fifa..pacat ca nu are indoor..ca 98 u :saliveaza:
DarkComy
06-11-2003, 04:02 PM
indoor :lol: :lol: :lol:
da super daca ar avea
mie imi place ca au 2 stadioane pe care te poti antrena :mishto:
am si eu o intrebare ati aflat careva cu ce buton se pot face driblinguri???
am observat ca , cu SHIFT daca ti apasat trece in viteza pe langa adversar
Scouville
06-11-2003, 04:02 PM
stiu si interfata cam naspa deh doar nu vriati sa fie perfect?? astia de unde mai scot bani pt fifa 2005 etc
Valy1
06-11-2003, 05:25 PM
FIFA 2003 este peste asta!
1. nu se pot configura tastele
2. meniul este sub orice critica
3. in primul sezon nu poti juca in cupele europene nici daca joci cu Real Madrid
4. fenta (SHIFT) e mult mai slaba decat in 2003
5. loviturile libere la fel
6. poti da goluri de la mare distanta cu suteuri buni, daca te antrenezi un pic (asta inseamna ca daca joci in retea cu cineva mai slab poti sa o iei fara probleme numai din suturi de la distanta - ceva in genul World Cup 2002)
7. career mode nu e chiar asa de stralucit cum va pare voua acum - mai discutam peste vreo luna, oricum mult mai slab decat Dinasty Mode din NHL 2004
In incheiere, tin sa va spun ca joc FIFA din 96, NHL din 1999 si NBA din 1998, asa ca nu-mi spuneti ca nu stiu despre ce vorbesc!
totti_totto_007
06-11-2003, 08:28 PM
Tin sa-l contrazik partial pe Valy1 pentru ca .... tocmai a aparut un patch: ! :scaun:
Official FIFA 2004 PC Patch
Added Multiplayer (Direct IP and Local Area Network) in Game Modes
Added Controller Settings in Options (allowing you to customise controls)
Added Detail Level in Advanced Settings
Added Save Replay in Instant Replay
Fixed loss of mouse control in Practice Pause Menu
Fixed EASO localization on the Brazilian Portuguese build
Deja a aparut Fifa FULL 1). Pentru ca au aparut patch-urile pt. full
2). Pe toate site-urile scrie ca a aparut ! :P
Apropo de intrebarea lui RaPiDuTz :
L-am luat dupa warez ! Nu vreau sa te jignesc poate stii dar vreau sa scriu pentru orice eventualitate ! Nu te supara !
warez = vine de la software = ware ... in jargon se spune warez
(persoane care se ocupa cu software piratat)
P.S.: Acum am si eu o intrebare ...... care nu are niciiiii o legatura cu TOPICU dar va rog sa-mi raspundetzi: CUM DREQ IMI PUN POZA acolo sub nume ?!?!?!?!?!?!?!?!?
:injur:
Scouville
06-11-2003, 10:01 PM
nu o sa zica nieni ca si yo am intreabt mai demult si s-au facut ca ploua
totti_totto_007
06-11-2003, 10:05 PM
Ce mah? ? ? ?
El m-a intrebat pe mine de unde l-am luat si eu i-am raspuns nu m-a intrebat daca il dau si lui !!! Daca vrea ne intalnim si il dau ! SO PLEASE SHUT UP !
RaPiDuTz
06-11-2003, 10:32 PM
totti_totto_007* * * * Posted on Nov 6 2003, 09:28 PM
Apropo de intrebarea lui RaPiDuTz :
L-am luat dupa warez ! Nu vreau sa te jignesc poate stii dar vreau sa scriu pentru orice eventualitate ! Nu te supara !
warez = vine de la software = ware ... in jargon se spune warez
(persoane care se ocupa cu software piratat)
Stiam ce inseamna dar oricum daca nu as fi stiut era o informatie buna pt mine :bere:
totti_totto_007* * * * Posted on Nov 6 2003, 09:28 PM
P.S.: Acum am si eu o intrebare ...... care nu are niciiiii o legatura cu TOPICU dar va rog sa-mi raspundetzi: CUM DREQ IMI PUN POZA acolo sub nume ?!?!?!?!?!?!?!?!?
Deci te duci la "my controls" , acolo sus cu verde
si o sa vezi in stanga "edit avatar settings" sau ceva de genu asta,
si o sa ai acolo o lista cu avatare sau poti sa iti bagi de la tine din calc daca ai de marimile respective. :dansing:
Mersi RaPiDuTz !!! Esti de treaba !!!
Mersi inca o data !!!!!!!!!! ;)
Valy1
07-11-2003, 10:25 AM
Mersic pentru informatii Totti (Forzza Roma :P )! Daca intr-adevar a aparut si rezolva tot ce ai scris tu acolo, cre` ca e ok! Abia astept sa-l joc si eu cu patch-ul asta!
thanx RaPiDuTz!
Cred ca am sal iau peste cateva zile poate atunci chiar o fi versiunea finala!
A! Si mil iau peste cateva zile ca mi sa stricat monitorul, ca daca nu mil luam azi :injur: :scaun: :sanshine2: :alida: :crazyboy: :help :nowar: :ban:
ralpphy
07-11-2003, 01:53 PM
bha..ceea c ma enerveaza la culme e k tot n-au bagat creation centre in joc....:((.
.kiar are cineva idee knd apare??!? :scaun: :sanshine2: :alida:
RaPiDuTz
07-11-2003, 04:48 PM
Settings Factory
Great news from Soccergamez, they have released a great tool for the complete Fifa 2004, the Settings Factory! This mini-utility allows you to change the detail level and the game speed. Now the complete features:
Change game speed
Change detail level
Easy to install: auto detection of FIFA 2004 folder
Daca vreti acest patch apasati aici ! (http://guest1.download.filefront.com/ppojpvoybh+/soccergamez/FIFA2004/Utilities/settingsfactory.exe) :mishto:
Totti1* * Posted on Nov 7 2003, 01:35 AM
Mersi RaPiDuTz !!! Esti de treaba !!!
Mersi inca o data !!!!!!!!!!*
NP bro` :bere: :betie:
ralpphy* * Posted on Nov 7 2003, 02:53 PM
bha..ceea c ma enerveaza la culme e k tot n-au bagat creation centre in joc....(.
.kiar are cineva idee knd apare??!?
Cat de curand... :eat:
RaPiDuTz
07-11-2003, 05:03 PM
YEY , am terminat primul meu an in carrer mode !
Deci am castigat tot ce se putea :pimp: cu Chealse (campionatu,cupa si cupa ligi)
si am indeplinit toate obiectivele clubului primind un contract pe inca un an :cooool: .
Ceea ce mi se pare ciudat este ca Chealse un club care il are pe multimiliardarul
Abramovici (sau cum so scrie :) ) jucand cu ea la inceput in primul sezon ai doar vreo 26 mil $ si mi se pare f putin.Anyway am ajuns in sezon-ul al doilea unde voi juca si in champions league (yey!) si am ca obiectiv castigarea lui .
Am reusit sa il aduc la club si pe Chivu si e super sa ii ai si pe el si pe Mutu in aceeasi echipa .
:valuri:
ralpphy
07-11-2003, 05:10 PM
la c nivel joci rapidutz??
RaPiDuTz
07-11-2003, 07:47 PM
La professional deocamdata si castig cu 2-0 , 3-0 .
Dar la world class daca fac egal e bine... :crazyboy:
Posted on Nov 7 2003, 06:03 PM
YEY , am terminat primul meu an in carrer mode !
Deci am castigat tot ce se putea cu Chealse (campionatu,cupa si cupa ligi)[/QUOTE]
Mama .... ai jucat nu gluma .... marfa... ! Esti bun !
Eu am de gand sa incep cu o echipa din divizia a 4-a ..... din Anglia.... ! Sa promovez... si pe parcurs jucatorii ... ! 8)
RaPiDuTz
07-11-2003, 09:21 PM
Totti1* * Posted on Nov 7 2003, 09:36 PM
Mama .... ai jucat nu gluma .... marfa... ! Esti bun !
Eu am de gand sa incep cu o echipa din divizia a 4-a ..... din Anglia.... ! Sa promovez... si pe parcurs jucatorii ... !
Merci :cooool:
Asta am vrut si yo sa fac dar am zis ca mai bine invat sa joc cu echipe bune intai...
O sa fac si chestia asta dar mai incolo :bounce:
A facut rost careva de versiunea finala?
Saptamna care vine o sa primesc si eu FIFA si TCM 2004 in cutie si sigilate, dar din pacate pe computerul asta nu imi vor merge...hehe poate anul asta nu va mai exista nici un rcif din cauza asta, doar daca il fac sanshine cu stefan :(
A, sa nu postati linkuri catre joc, cracuri sau sa nu postati cd-key uri :P
stefan
07-11-2003, 10:33 PM
tre sa vb si cu sanshine si daca apare vreun editor de loturi cat de cat bun sa ne apucam de treaba si sa vedem ce face fiecare, oricum daca se ofera el sa faca totul nu ma supar :P
RaPiDuTz
08-11-2003, 02:42 AM
Atunci... hai cu editoru de loturi sa apara cat mai rpd :crazyboy:
mns* * Posted on Nov 7 2003, 10:29 PM
A facut rost careva de versiunea finala?
Saptamna care vine o sa primesc si eu FIFA si TCM 2004 in cutie si sigilate, dar din pacate pe computerul asta nu imi vor merge...hehe poate anul asta nu va mai exista nici un rcif din cauza asta, doar daca il fac sanshine cu stefan
Cum pot sa verific daca am versiunea finala sau nu ?
Hmm.. naspa ca nu o sa iti mearga , dar ce computer ai ???
Cine are un monitor pentru mine? :scaun: :sanshine2: :nebun: :alida:
DarkComy
08-11-2003, 11:39 PM
Originally posted by mns@Nov 7 2003, 09:29 PM
Saptamna care vine o sa primesc si eu FIFA si TCM 2004 in cutie si sigilate, dar din pacate pe computerul asta nu imi vor merge...hehe poate anul asta nu va mai exista nici un rcif din cauza asta, doar daca il fac sanshine cu stefan :(
mns cand apare TCM 2004 ca il vreau neaparat :(
RaPiDuTz
09-11-2003, 03:21 AM
Deci a aparut un executabil la patch-ul acela si ocupa doar 3.5 mb!!!
(cel cu care poti salva replayuri sau sa joci in retea)
Dar se pare ca e warez si mai bine numai zic nimik sa nu primesc ban aici :oops:
RaPiDuTz
09-11-2003, 04:27 AM
A, am jucat si yo un friendly cu Real Madrid si ma impresionat
cat de real se auzea cand cantau specatori. Sau la un momentdat
a inceput sefu galeriei sa vb la microfon si spunea el ceva imediat zicea tot stadionu , si a tinut asha mai mult de 1 min.
Si chestia asta am auzit-o si la un meci adevarat a lu Real pe care lam vazut in cl la tv.
Zici ca era Corsicanu ala care vb... :D :palme:
Originally posted by RaPiDuTz@Nov 9 2003, 04:21 AM
Deci a aparut un executabil la patch-ul acela si ocupa doar 3.5 mb!!!
(cel cu care poti salva replayuri sau sa joci in retea)
Dar se pare ca e warez si mai bine numai zic nimik sa nu primesc ban aici :oops:
daca e patch nu e nici o problema :P si raptoarele de la socceraccess inlocuiau executabilul cu unu no - cd :P
doar sa nu postati linkuri spre joc, serial key sau ceva de genul...
aveti ceva poze cu jocul, screenshoate?
poate vrea cineva de pe aici sa faca un review al jocului? daca aveti chef.. si le punem pe cele mai bune pe site?!?! :)
RaPiDuTz
09-11-2003, 12:58 PM
? FIFA 2004 Update Patch to v.1.1 [08.10.03]
This is worked official EA patch. Now it completely patches fully installed english version of FIFA 2004 without any troubles.
The size was reduced to 3.5Mb by deleting files from the patch. Results of installing is equal to official update, plus you won't need CD anymore.
Visible results (after official also):
? Added Multiplayer
? Added Controller Settings, but some controllers doesn't work
? Added Detail Level
? Added Save Replay
Adresa este http://en.fifasoccer.ru/ si asta chiar merge.
Am putut salva un replay fara probleme ,sper sa va mearga si voua :mishto: .
Screenshoate nu am dar pot face daca vrei :P
Iar la review as avea chef dar nu prea ma pricep :alida:
RaPiDuTz
09-11-2003, 01:08 PM
A aparut demo-ul de la TCM 2004 :mishto:
Dar din pacate ocupa numai putin de 647.46 Mb :saliveaza:
Pt cei care il vor http://downloads.soccergaming.com/download...hp3?id=00008758 (http://downloads.soccergaming.com/download.php3?id=00008758)
este adresa de unde il puteti lua.
Smenaru1987
09-11-2003, 02:36 PM
Originally posted by totti_totto_007@Nov 5 2003, 06:33 PM
Ieee sunt in culmea fericirii :P ! Am luat si eu fifa 2004 si este cu siguranta cel mai tare jok de fifa ! Este supeeeeeeeer ! Creca nu ma mai duc la scoal :)))) !
Salut.
Am o mare problema cu fifa 2004.Nu pot sa setez controalele si nici detaliul graficii se vede jocu infect.Am tras FACTTORY SETTINGS dar la grafica tot aia care e faza ca nu inteleg.
La option nu am setari de control si nici pt. detaliu.
help me fast man please :ph34r:
sandu
09-11-2003, 02:41 PM
pana la urma are cineva versiunea finala??? :angry:
RaPiDuTz
09-11-2003, 03:04 PM
Smenaru1987* * Posted on Nov 9 2003, 03:36 PM
Salut.
Am o mare problema cu fifa 2004.Nu pot sa setez controalele si nici detaliul graficii se vede jocu infect.Am tras FACTTORY SETTINGS dar la grafica tot aia care e faza ca nu inteleg.
La option nu am setari de control si nici pt. detaliu.
help me fast man please
Pai daca te-ai fi uitat mai sus ai fi vazut de unde sa iei patch-ul cu care chiar poti
sa schimbi controalele.
Iar ca ti se vede jocu infect o fi de la placa ta video sau poate nu ai dat sa se vada in 1024x768x32 .
sandu
10-11-2003, 01:30 PM
fratiilor la voi ploua sau ninge, ca eu nu vad nici o diferenta la starea vremii
parca ziceau ca pe timp de ploaie sau ninsoare controlul mingii este mai greu dar eu nu vad nici o ploaie :angry:
IEI! Mi-am luat si eu jocul! Acum, numi mai trebuie decat un monitor. Cine imi imprumuta? :sanshine2:
RaPiDuTz
10-11-2003, 02:09 PM
lol , ninge invisibil :D
Nici la mine nu se schimba vremea ... incontinuu e cerul e senin
Dar unde ai citit de faza cu vremea ???
RaPiDuTz
10-11-2003, 11:43 PM
Graphic Settings Editor
Over at Fifa On Line it has been released the Graphic Settings Editor, a great utility that allows you to:
-Change game resolution (max. 1600x1200x32)
-Change render
-Edit VSynch mode
-Play in Windowed mode
http://www.fifa2003.com/images/fifa2004/FOL-GSE04_1b.jpg
Ca sa downloadati acest editor apasati aici ! (http://www.fifaonline.it/html/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=530) :mishto:
sandu
11-11-2003, 08:46 AM
la mine in readme txt. scrie 14.08.2003 la voi ce data este???
Am FIFA 2004(cu patch) si TCM 2004 originale. :mishto:
<sters>
Nu este taraba...este doar o oferta de afaceri...
scandalf
11-11-2003, 06:06 PM
Originally posted by lol@Nov 11 2003, 05:07 PM
Am FIFA 2004(cu patch) si TCM 2004 originale. :mishto:
Cine doreste sa trimita un email la darkking@hackermail.com
Pretul este de 450.000 (de joc).? :pimp:
:scaun: Adica ce faci frate vinzi aici cd du-te la taraba in piatza daca vrei!!!!!
ce naiba are voie sa faca chestia asta aici????? :nashpa:
:injur: Afara cu el!!!!! :offtopic:
loooooooool ... dadeam 450.000 daca erau 2005 !!! :ph34r:
sandu
11-11-2003, 07:42 PM
la mine in readme txt. scrie 14.08.2003 la voi ce data este???
are cineva o data mai recenta???
ScorpionX
11-11-2003, 08:08 PM
Bah cum schib controalele ca asta vreau si eu si cand intru in controller settings nu pot selecta sa schimb tastele.
In rest COOOL
DarkComy
11-11-2003, 08:17 PM
lol de unde ai facut rost de TCM 2004???
a aparut adika a fost lansat oficial???
justafan
11-11-2003, 08:50 PM
care-i cd key-ul la versiunea finala?
RaPiDuTz
12-11-2003, 12:10 AM
Originally posted by mns @ Nov 7 2003@ 10:29 PM
A, sa nu postati linkuri catre joc, cracuri sau sa nu postati cd-key uri
No cd-keys here justafan... :dansing:
Da a aparut versiunea finala. Momentan cine mi-a cumparat-o le-a luat pe ambele la pachet cu 45 Lire St. si a spus ca asa simplu nu a gasit-o.
In orice caz, e fain, dar mai fain e Fifa 2004.
As dori eu sa pot da CD-key-ul dar este o chestie cu jucatul pe Net in anumite competitii pentru puncte si nu as mai putea juca.
Cauta la: /cracks.st/serials.ws/
RaPiDuTz
12-11-2003, 05:06 PM
:ban:
sandu
15-11-2003, 08:33 AM
la voi ploua sau ninge?
RaPiDuTz
15-11-2003, 01:11 PM
Deci am gasit asta...
// RMRain
RMRAIN_ENABLED = 1
RMRAIN_DEPTH = 1000
//num drops will be clamped to 4096 internally - that should be enough for any sku.
RMRAIN_NUM_DROPS = 4096
// num blocks per side gets cubed as it is each side of a cube :o)
// bear this in mind - 8^3 = 512, 16^3 = 4096 = slooow!!!
RMRAIN_NUM_BLOCKS_PER_SIDE = 5
...dar ploaie tot nu e :injur:
scandalf
15-11-2003, 01:29 PM
Este un patch pt zapada dar...e cam nashpa nu ninge doar terenul e acoperit cu albeatza asa!!! SI MA OFTIC CA L-AM BAGAT ca acum mi-a facut mingea galbena si a ramas asa si e cam nashpa! + e zapada in august in ITALIA???
Eu cred ca atunci cand au facut stirea cu ploaia si ca mingea o sa mearga altfel pe apa... s-au gandit ca o sa bage si cateva echipe din romania cu niste stadioane dastea unice de la noi... dar daca nu au mai bagat de la noi ..... nu mai sunt mocirle .....:lol:
Mi-ar fi placut sa jok la fifa in mocirla cred ca ar fi fost super super !
scandalf
15-11-2003, 01:32 PM
MARFAA! am vaz la televizor stadionul lui Ancona unde va juca nationala azi si este exact cum e in Fifa04 ....se vede si marea mai departe asa!!!
ScorpionX
15-11-2003, 02:47 PM
Bah cum schib controalele ca asta vreau si eu si cand intru in controller settings nu pot selecta sa schimb tastele.
In rest COOOL
RaPiDuTz
15-11-2003, 05:00 PM
Hehe , mi-ar fi placut si mie sa joc in mocirla ... cand faci o alunecare sa
sara noroi sau se murdareasca si pe fata jucatori :mishto:
Cand intrii prin alunecare sa te duci 3 metrii ... si sa nu sara mingea .... sa se opreasca intr-o balta cand tragi la poarta .......... !
Hehe am stat ca nu aveam ce face si am numarat echipele de la fifa sunt fix 2100 de echipe in jok din toate ligile.... vreti sa vi le enumar?
Ps. Doamne fereste.... cine dreq ar sta atata sa le numere ! Dar atatea sunt !
RaPiDuTz
16-11-2003, 01:08 AM
Haoaleu...
Haha chiar nu aveai ce face, inca sa numeri echipele?!!! :blink: (ma sperii :P )
Mai bine ma :sanshine2: decat sa fac asta :huh:
Marfa de fifa ca are atatea licente...dar si cati bani a trebuit sa dea pt ele... :rolleyes:
nu-i costa chiar asa de mult...doar la echipele mai mari...ca la jucatori nu dau nimic ca au ceva contract cu FIFpro
RaPiDuTz
16-11-2003, 10:13 PM
Kit Xtender online!
The guys at FifaKulte have created a really good new tool, the Kit Xtender, that allows you to import in Fifa 2004 your own kits. You only need to select the kit (as a 24 bits bmp file), select a team, a type a kit (home, away, etc.)and the program does the rest.
http://www.fifa2003.com/images/fifa2004/kxt.jpg
Am cautat programu la http://www.fifakulte.com/ insa nu l-am gasit :(
Sa imi spuneti daca il vedeti pe acolo :yoyo:
Sirius
17-11-2003, 10:46 PM
Rusii lu' RaPIDuTz au pus si Music Changer pt Fifa 2004. Eu l-am luat si merge, asa ca puteti sa va puneti si voi acum melodiile favorite in Fifa 2004! :mishto:
RaPiDuTz
17-11-2003, 11:09 PM
:D Rusii mei :D , misto ca a aparut si Music Changer dar nu gasesc nimik pe
site-ul ala , scrie si tu aici linku de unde sa downloadez direct pls :bere:
poti sa-ti bagi tu muzica in jok???
vreau si eu.....un link daca se poaate cu music changer ca nici eu nu l-am gasit pe site-ul ala... strange site ! :pimp:
Sirius
18-11-2003, 04:03 PM
http://www.fifasoccer.ru/files/?download=17
Sper ca merge!
acum il downloadez....
mere de downloadat
thanks Sirius Black
RaPiDuTz
18-11-2003, 06:15 PM
Yey
thanx bro` ! :D
Merge perfect :bounce:
:( :( :( :( mie nu-mi merge...........
cand dau sa-l instalez ... imi zice : "The game isn't install" (sau ceva de genu asta) :angry:
RaPiDuTz
18-11-2003, 07:52 PM
Hmm...
Ai bagat directoru in Fifa 2004 ???!!!! :confused:
Apropo, misto semnatura :mishto: , Forza Totti & AS Roma :crazyboy:
da....
acolo l-am pus si ... nu-mi merge :(
Thanks.... oricum o sa o schimb curand pt. ca-mi fac alta ... ! :bere:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.