PDA

View Full Version : pentru varianta de joc " on-line "

CosminFARUL
17-06-2006, 02:22 PM
Salut, in primul rand FELICITARI pentru RLSP 2006 v2, este incredibil ce atz (sunt cocalar de mirc)i reusit sa facetz (sunt cocalar de mirc)i. Sunt un jucator vechi de fifa, am inceput cu fifa 1996,de care imi e dor de mor.
Mica mea problema este ca am niste prieteni cu care au si ei net, simpatizanti ai acestui joc la fel ca si mine, si vrem sa jucam pe net si nu merge. dau la on-line game si zice ca trebuie sa mai downladez ceva, dau ok, start download si se blocheaza.
Am inteles ca este un patch pentru on-line game sau ceva de genul asta. mam (sunt agramat) gandit ca voi ma putetz (sunt cocalar de mirc)i ajuta cu un sfat si poate cu 1 link sau ceva.

MULTUMESC ANTICIPAT, si VA tz (sunt cocalar de mirc)IN UN LOC PE PLAJA REZERVAT IN CAZ CA VENItz (sunt cocalar de mirc)I PE LA CONSTANTA :D :D ...

CosminFARUL
17-06-2006, 02:24 PM
super tare si chestia asta cu "cocalarul de mirc" sunteti super tari !!!

-yo-veve
17-06-2006, 02:28 PM
chiar ca superi tari insa al meu nick nu prea poate fi scris corect ia sa vedem
-yo (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana)-veve iar de online vezi sa aveti ori fifa fara nici un patch ori sa aveti cu totii patchu cu RLSP 06 v2 instalat!!!

stefan
17-06-2006, 02:31 PM
Ca sa joci on-line in primul rand ai nevoie de jocul original, cu versiunile piratate nu vei reusi.

ahui_ahile.kosmin
17-06-2006, 06:32 PM
pai joaca cu prieteni tai pe ''direct ip'' ca pe online nu tuteti juca decat dak (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) eveti un cd-key original dar ii mai simplu pe multiplayer/direct ip

CosminFARUL
18-06-2006, 02:40 PM
merge sa joc pe direct IP kiar daca nu suntem in aceeasi retz (sunt cocalar de mirc)ea??? am incercat si apare acolo IP de retz (sunt cocalar de mirc)ea nu de net... si deasta nici nu am incercat...oricum merci de saturi

ahui_ahile.kosmin
18-06-2006, 05:16 PM
merge sa joci si pe direc ip chiar dak (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) sunteti in retz (sunt cocalar de mirc)ele diferite (dar merge ceva mai rau dar acceptabil) unu dintre voi trebe sa dea ip-ul celuilalt si acela trebe sa dea NEW sa introduca un nume si IP tau(lui) si sa dea CONNECT......in timp ce adversaru de joc trebe sa dea HOST
cei doi trebuie sa dea HOST SI CONNECT simultan sau daca unu da mai repede trebuie sa il astepte pe celalalt ;)

CosminFARUL
19-06-2006, 09:35 PM
ok merci mult ... pt ajutor....