View Full Version : Fifa 2004
sslazio
04-11-2003, 12:41 PM
am si eu cateva intrebari:
1) poti sa joci FIFA 2004 in retea(NU on-line ca asta stiu ca se poate :))?
2) poti sa-ti definesti tu butoanele?
3) exista Champions League si Cupa UEFA in FIFA 2004?
merci anticipat.
scandalf
05-11-2003, 12:23 PM
La versiunea care o am eu aia germana:
1. Nu poti sa joci in retea
2. nu poti schimba tastele
3.exista champions league si uefa cup la career dar dupa un seson si trebuie sa te califici
RaPiDuTz
05-11-2003, 01:00 PM
scandalf >>> Dar la meciurile contra echipelor mai slabe e mai putina lume sau e plin stadionu ?
Ca la mine incontinuu sunt full stadioanele <_<
RaPiDuTz
05-11-2003, 01:13 PM
Iete si o stire SupeR!!!! :mishto:
Just in time for the PC release, EA SPORTS have announced the details of what their upcoming FIFA 2004 PC Patch will add and fix. The patch is expected out in the next 24-48 hours. As soon as it is available we will have a direct link on this website. The patch will feature:
- Added Multiplayer (Direct IP and Local Area Network) in Game Modes
- Added Controller Settings in Options (allowing you to customise controls)
- Added Detail Level in Advanced Settings
- Added Save Replay in Instant Replay
- Fixed loss of mouse control in Practice Pause Menu
- Fixed EASO localization on the Brazilian Portuguese build
Notes:
- Direct IP supports 2 PC's, 4 users max per PC
- LAN supports up to 4 PC's, 2 users max per PC
- To remap a controller on the Controller Settings screen, click with the mouse on the keys/buttons you want to change
- Use the Detail Level option to fine tune the performance of the game with your PC - a lower level will improve the speed, a higher level will increase the graphical quality
- Saved replays can be loaded from the Save/Load screen
There are different language versions: English, Dutch, Swedish, French, German, Spanish, Polish, Brazilian, Portuguese, Portuguese, Italian.
Yeyyyyyyy
O sa ma pot juca in retea cu astia de la mine :cooool: , si o sa pot salva si replay-urile cu golurile misto !
Valy1
05-11-2003, 01:16 PM
Cred ca am versiunea finala, da` tastele tot nu se pot schimba!
FIFA 2003 cred ca era mai tare...
Asta-i prima mea impresie
Faptul ca tastele nu se pot configura si mai ales ca sunt puse aiurea este o chestie nasoala rau... Eu unul nu pot juca asa, mai ales ca joc hochei si baschet si sunt obisnuit ca acolo si ca la versiunile anterioare de FIFA
Daca nu se rezolva cu asta jocul e la revedere...
DarkComy
05-11-2003, 02:05 PM
e super jcul de abia astept patchul
apropo cum vi se par loviturile libere?
eu am marcat deja 2 goluri in campionat amandoua cu MUTU :lol:
iar la practice am marcat vreo 6-7 :D e mai usor acum la loviturile libere parerea mea
scandalf
05-11-2003, 02:17 PM
<<<<Dar la meciurile contra echipelor mai slabe e mai putina lume sau e plin stadionu ? Ca la mine incontinuu sunt full stadioanele>>>>>
acum chiar jucam cu southampton si tribunele sunt goale da goale....inafara de sectorul unde sunt suporterii mei
scandalf
05-11-2003, 02:34 PM
RaPiDuTz.....Unde scrie ca apare patch-ul ala?
RaPiDuTz
05-11-2003, 03:06 PM
scandalf >>> Pe http://www.fifa04.com scrie de patch
Deci se pare ca totusi nu am versiunea finala... :( :alida: :sanshine2:
dorithunder
05-11-2003, 03:58 PM
am o problema...am luat fifa 2004..numa ca e in germana si nu pot schimba chestia asta(din options)...nu stiti ce sa fac??
va rog!!! :alida:
dorithunder
05-11-2003, 04:01 PM
am o problema...am luat fifa 2004..numa ca e in germana si nu pot schimba chestia asta(din options)...nu stiti ce sa fac??
va rog!!!
bogdan13
05-11-2003, 04:04 PM
Stau in suceava!!Orasul asta e mort...iar fifa 2004 nu e gasit la nici o taraba!!!Stiti cumva un site de unde pot lua fifa intreg ???Am o conex tare (de la Astral) si am posibilitatea sa downloadez!!!Help me plss :mishto:
RaPiDuTz
05-11-2003, 04:41 PM
dorithunder >>> Pai nu are si alte limbi sau are dar nu functioneaza cand schimbi ?
bogdan13 >>> Site yo nujtu ,dar gasesti cu dc++ :naughty:
scandalf
06-11-2003, 02:41 AM
Originally posted by bogdan13@Nov 5 2003, 04:04 PM
Stau in suceava!!Orasul asta e mort...iar fifa 2004 nu e gasit la nici o taraba!!!Stiti cumva un site de unde pot lua fifa intreg ???Am o conex tare (de la Astral) si am posibilitatea sa downloadez!!!Help me plss :mishto:
www.sharereactor.com si iti mai trebuie si emule sau edonkey
LiviuRO
06-11-2003, 02:09 PM
Baieti, NU VA MAI CHINUITI DEGEABA! Lansarea oficiala este abia azi (ma rog a fost la 00.00) si jocul nu apare in Rom decat in 2 sapt. Stiu sigur de la un tovarash care a facut research pt. EA Sports, lucreaza la Best Computers. Mi-a zis ca abia de luni se poate sa luati versiunea finala de la tarabe. Si doar pe aia se poate instala patch-ul de care zicea rapidutz. Oricum am vorbit cu el si probabil ca pt. o comanda de vreo 20-25 de CD-uri, pretul unui CD original va fi in jur de 1 milion. Eu zic ca ar merita. Mai ales ca e posibil ca atunci cand ajung la noi CD originale, ele sa aiba incorporat patch-ul pt. taste. Ganditi-va!
RaPiDuTz
06-11-2003, 02:38 PM
:cooool: Ar cam merita , dar patchul totusi nu cred ca il vor avea :unsure:
Ramane sa asteptam si sa vedem :pimp:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.