PDA

View Full Version : Ati gresit !

totti_totto_007
03-11-2003, 06:53 PM
Bah....voi ati gresit cand ati eliminat de la stiri ...... comments ! De ce naiba l-ati luat? Intrati pe socceracces si vedeti la comments ca injura aia non-stop si aia inca mai tin ! Ar fi trebuit sa va ganditi si voi inainte ! <_< ! Poate asa aveati si voi mai multi vizitatori.... nu ca nu aveti.....dar........ ! Si puneti si voi stiri mai des .... chiar daca le luati de pe alte site-uri !
Thanks..... sper sa nu va suparati .... puteti sa le luati ca niste critici sau ca niste observatii !

stefan
03-11-2003, 08:29 PM
hm, alea cred ca lea scos mns ca sa posteze lumea aici ca la multi le e lene sa se inregistreze aici si posteaza numai acolo, si pe aici cam sufla vantu

LiviuRO
04-11-2003, 01:18 AM
Ceea ce mi se pare normal. In fond forumul este pt. comentarii!

sanshine
06-11-2003, 02:37 PM
Originally posted by stefan@Nov 3 2003, 08:29 PM
hm, alea cred ca lea scos mns ca sa posteze lumea aici ca la multi le e lene sa se inregistreze aici si posteaza numai acolo, si pe aici cam sufla vantu
nu numai de asta... se ajunsese la nishte injuraturi... s-or injura aia pe socceraccess, dar nici chiar asa. Si asta nu isi propune sa fie un site "Rated M-Mature", cum zic americanii ;)

ReKo
07-11-2003, 08:26 PM
OK......ROGER.....AM INTELES !

mns
07-11-2003, 09:13 PM
pe mine nu ma intereseaza ce fac cei de la socceraccess...aici s-a depasit limita...si oricum daca vrea cineva sa mai vorbeasca...sa vorbeasca la forum