PDA

View Full Version : fifa 2004 (beta?) primele opinii

Centru
03-11-2003, 08:12 AM
..... luat de pe bittorent, readme-ul e datat 14 august. Presupun ca e beta, oamenii nu cred ca au stat doua luni cu mainile in san.

Pi scurt:
1) Despre echipe/campionate s-a zis destul.
2) Interfata e cam pentru copii idioti, trebuie folosit enter-ul si niste sageti dubioase de pe ecran, cine isi aduce aminte de fifa99 sau alte fifa-uri vechi in care era usor sa selectezi o optiune.. respirati adanc si oftati, va rog.
3) o mentiune speciala pentru meniul in care alegi echipele care o sa joace, infurietor pana la dumnezeu.
4) grafica bineinteles superba.
5) un plus: poti sa alegi sa joci partida noaptea. Tot nu poti sa alegi vremea.
6) (o sa) poti sa downlodezi de pe situl EA background-uri ca in nhl2004, adica fundalul meniurilor sa fie steagul echipei tale. (bineinteles nimic din Romania - ghicesc)
7) (o sa) poti sa folosesti o chestie numita ditty_importer. Nu stiu daca numai pentru introdus imnuri si chestii d-astea. Oricum nu ai optiune in joc sa-ti inregistrezi nume de jucatori, tot ramane o chestie externa.
8) poti sa-ti alegi schemele la cornere, lov. libere etc.
9) poti sa dai goluri de la 20-25 de metri (si arata superb)
10) AI-ul ff misto, combinatii, un-doiuri, daca-i conduci cu 2-1 in minutul 60 il simti pe AI ca apasa 'e' in disperare, in genere pot sa zic ca au avut dreptate: jocul a devenit mult mai de echipa, pasele curg frumos si nu mai sunt 20 de interceptii la mijlocul terenului de fiecare parte.

Chestii care sunt asha de dubioase ca trebuie sa le pun pe seama faptului ca e versiune beta:
1) nu pot sa configurez tastele.
2) nu exista decat s (pasa simpla), d(sut), a (cap/lob) si e(viteza). Shift-ul functioneaza ca in fifa2003, adica e un fel de viteza + fenta. 'w' nu face nimic.

Centru
03-11-2003, 10:24 AM
M-am grabit cu 1-2 lucruri:

1) 'W'-ul functioneaza la fel ca in jocurile dinainte
2) exista practice mode, care e util mai ales la loviturile libere. Au schimbat modul de a da o lovitura libera, cere ochi si precizie :rolleyes: dar am reusit sa marchez deci in mod sigur toata lumea o sa poata.

sanshine
03-11-2003, 02:04 PM
e pe un singur CD jocul?

mns
03-11-2003, 03:03 PM
e prea mare sa fie pe un singur cd...

Centru
03-11-2003, 03:19 PM
2 CD-uri.
Si m-am prins *oarecum* cum fctioneaza meniurile :rolleyes: : mouse-ul nu trebuie folosit deloc, folositi tastele si enter-ul altfel veti innebuni incet-incet cum eram si eu sa...

scandalf
03-11-2003, 04:06 PM
Cica acum il gasaesti si la tarabe....dar cred ca e tot versiunea beta.....
Nu poti sa customizezi tastele?
M-am saturat de astea..... cred ca vreau sa iau original numai sa nu fie aceiasi chestie ca la tarabe.....????!!!!!!

stefan
03-11-2003, 06:22 PM
am gasit si eu o versiune nemteasca pe dc++, e pe 2 cduri da mai bine astept sa iasa versiunea englezeasca, ca nu stiu germana.cu tastele eu nu ma plang, mam obisnuit cu astea din fifa2003 si oricum eu joc destul de simplu, nu prea imi bat capu cu jdriblinguri si alte chestii

RaPiDuTz
03-11-2003, 07:09 PM
Din cele auzite de mine,maine va aparea la tarabe

versiunea finala a fifa 2004.

Si alte chesti ar mai fi ca cica nu vei putea configura tastele nici

in versiunea finala :nashpa: si ca vei gasi demo-u de la tcm04

pe cd-ul cu fifa04. :mishto: :crazyboy:

Scouville
03-11-2003, 09:25 PM
Naspa cu tastele ... anu viitor mai particip la WCG 2004 :nashpa:
neinteresant jocuasta de fifa o sa ajunga sa fie jucat in echipa adica 2-3 useri sa controlee o echipa =>clanuri de fifa ca la cs dar mai multe si in sfarsit adio one-on-one gameplay :injur:

LiviuRO
04-11-2003, 02:58 AM
Unde ati gasit voi FIFA 2004? Eu am fost ieri la Best si mi-au zis peste o sapt. La pretul, probabil, de 40 euroi...
Daca nu se pot schimba tastele poti sa te caca pe el. Sincer m-a impresionat demo-ul. Si are dretpate Scouville. Se vor face echipe de 2-3-4 jucatori, e excelenta ideea cu controlul off-ball si mai ales fazele fixe sunt cu totul si cu totul delicioase. Pe mine ma speria game-play-ul. Sunt 100% multumit. Daca e asa un in demo e clar ca nu poate fi mai rau in jocul full.

Centru
04-11-2003, 11:09 AM
Ca de obicei, demo-ul e sub jocul 'full' ca valoare sau orice. E chestie traditionala la FIFA-uri.
Am si eu o rugaminte: cine face rost de fifa 2004 de la tarabe sau chiar de la magazin, puteti sa ziceti aici ce data are readme-ul? Nu vorbesc de data care apare cand dai 'properties' pe fisier, ci de data aia care e primul lucru zis in fisier.. Multumesc mult de tot.

ultra_35
04-11-2003, 03:04 PM
FIFA 2004
14/08/03

Asta e ce scrie in versiunea mea de fifa in readme. NU SE POT SCHIMBA TASTELE ! (asta e un lucru naspa). Daca are cineva idee despre cum se poate ocoli chestia asta (drivere de tastatura sau orice nebunie va vine prin cap) as aprecia daca ma puteti ajuta. Alta chestie, nu am gasit joc pe lan, probabil pt ca nu exista optiunea asta ...

RaPiDuTz
04-11-2003, 05:43 PM
Yeyyyyyyy :saliveaza:

Sunt super bucuros , acu mi-am luat fifa2004 si vreau sa spun ca e super ...
Insa nu am jucat decat 8 minute adik un single game la semi pro(5-0 pt mine :cooool: )si vreau sa ma apuc de career mode sa vad care-i treaba.
Luati-l ca merita... :crazyboy:

stefan
04-11-2003, 06:11 PM
in cazu asta abia astept sal iau si eu :mishto: :mishto: :D

scandalf
04-11-2003, 06:17 PM
A luat cineva vreo versiune ca lumea adica sa nu fie un fel de beta...eu am unul in germana datat 30.09.03 adica acum o luna......
Are altcineva in engleza?
este fifa 04 pe sharereactor si cred ca este cel bun ca azi a aparut acolo

sandu
04-11-2003, 08:20 PM
a aparut varianta finala??????