View Full Version : Alte jocuri de la EA
sanshine
11-12-2002, 06:39 PM
Ati jucat NBA si NHL anul asta? Spre deosebire de anii trecuti, acum cred ca cea mai mare evolutie a avut-o FIFA, celelalte au cam batut pasul pe loc.
nu prea am mai jucat jocuri noi, ca nu prea imi merg, si nu sunt un fan al hocheiului si baschetului, de la electronic arts am jucat nfs hp 2
Catalinc7
11-12-2002, 11:00 PM
Mie-mi plac NBA si NHL insa n-am timp sa joc atat. Mai invat si eu din cand in cand.
sanshine
12-12-2002, 10:17 AM
nu prea am mai jucat jocuri noi, ca nu prea imi merg, si nu sunt un fan al hocheiului si baschetului, de la electronic arts am jucat nfs hp 2
Bine ca mi-ai adus aminte, si NFS6 a coborat stacheta fata de NFS5. In schimb, ati vazut Total Club Manager 2003? E cu totul alt joc (unul mai bun :) ) decat precursorul, F.A. Football Manager 200x (ati reusit vreunul sa faceti copii cu prietena? mie nu mi-a mers pana nu m-am insurat cu ea :D ). Concluzia: football DOWN !
euggen2001
13-12-2002, 07:56 PM
tcm2003 atz (sunt cocalar de mirc)i jucat?
eu ma-m apucat sa fac divizia A si B pentru el
dar am nevoie de informatz (sunt cocalar de mirc)ii legate de echipe..unele :roll:
tcm2003 atz (sunt cocalar de mirc)i jucat?
eu ma-m apucat sa fac divizia A si B pentru el
dar am nevoie de informatz (sunt cocalar de mirc)ii legate de echipe..unele :roll:
la echipele din divizia a gasesti loturile la noi pe site, dar cum mi-a fost lene sa le fac pe toate, lipsesc unele...
sanshine
16-12-2002, 12:04 PM
am nevoie de informatz (sunt cocalar de mirc)ii legate de echipe... unele :roll:
la echipele din divizia a gasesti loturile la noi pe site, dar cum mi-a fost lene sa le fac pe toate, lipsesc unele...
Probabil ca acel unele e comun :P
tudosebogdan
04-03-2003, 04:48 PM
vreau si eu NHL. :o cum fac rost de el si de unde? :o nu am jucat niciodata si cred ca mi-ar place foarte mult.
eu nu am avut o experienta prea placuta cu NHL, dar pot spune ca poti sa nu fii fan hochei ca sa joci jocu asta, e bun, dar americanii cred ca e prost, ca si noi cu fifa...
sanshine
05-03-2003, 01:20 PM
doar pentru comentariu, si jocul face toti banii :D :D
sanshine
06-03-2003, 09:06 AM
vreau si eu NHL. *:o cum fac rost de el si de unde? :o nu am jucat niciodata si cred ca mi-ar place foarte mult.
Daca esti din Bucuresti, putem sa ne intalnim si ti-l imprumut eu. Sa stii ca NHL 2002 a fost mult mai bun, mai _fun_ decat NHL 2003.
mininu
10-03-2003, 02:33 PM
Cauta NHL cu DC++. Eu l-am gasit, am downloadat ceva din el, dar si-a inchis respectivul calculatorul. Daca reusesc sa-l copiez ti-l dau eu prin DC++.
tudosebogdan
10-03-2003, 06:41 PM
problema este ca din ASE nu pot sa ma joc cu DC++ oricat as incerca iar acasa nu se pune problema inca de net.
tudosebogdan
13-03-2003, 08:14 PM
Mi l-a imprumutat sanshine pentru o zi si am avut tot timpul din lume sa testez NHL 2003. Marfa jocul. daca nu mi-ar place fotbalul atat de mult cred ca m-as reprofila instantaneu. :P
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.