PDA

View Full Version : FIFA FS si editarea de patch-uri

.:bâzy:.
06-06-2006, 10:46 PM
mai intai, daca am gresit categoria, imi cer scuze, dar am considerat ca ce voi intreba mai departe se refera la editare.iata ce vreau sa stiu:
de curand, lucrez la un 'patch'.nu e cine stie ce, vreau sa introduc echipa clasei mele in fifa 2005 si in fifa 2006.am inceput cu fifa 2005.am facut rosterele in creation centre, si fiind ca nu ma pricep la o edit, am pus si fete tot de acolo.ceeace am facut de la zero sunt kit-urile acasa, deplasare si portar, flagurile si stema.le-am bagat pe toate in cc 2005, am stabilit stadionul, rivala, capitanul, formatia, etc si totul e perfect.acum, intrebarea mea este urmatoarea:cum pot face un patch pe care sa il pot distribui altora ca executabil?ma gandeam ca as putea face un setup in clickteam install maker in care sa pun toate zdata-urile care contin echipamentele si ma gandeam ca setupul sa faca un rewrite pe fifa-ul celui care il instaleaza, dar mi-am dat seama ca nu e solutia buna:poate duce la crash-uri, si in plus, in zdata se stocheaza decat fisierele grafice dupa cate stiu.m-am uitat la rlsp si am vazut ca s-a instalat cu fifa fs.am citit instructiunile de la acest program si am vazut ca el e destinat patchurilor ce contin kit-uri, ghete, bannere, etc.problema mea este ca vreau sa fac un patch care sa instaleze echipa cu tot cu roster, kit-uri, flag-uri, jucatori, etc in 'rest of the world'.poate face fifa fs asa ceva?daca da cum?daca nu, ce trebuie sa folosesc?va rog sa aveti rabdare si sa ma ajutati :( .sunt boboc in lumea editarii de fifa si trebuie sa invat de la experti :mishto:

Danzielman
07-06-2006, 08:52 PM
De obicei nu raspunde nimeni la intrebarile de genul asta... Am intrebat si eu cum sa fac un install.exe pentru niste fete si nu mi-a raspuns nimeni!

stefan
07-06-2006, 09:00 PM
Exista tutorial, daca nu va obositi sa il intelegeti de ce sa ma obosesc eu sa va explic?

-yo-veve
07-06-2006, 09:06 PM
pai cum sa se oboseasca sa-l inteleaga daca ei poate ca nu au tutorialul sau poate nu am observat eu cand le-ai zis si de tuturial

Danzielman
07-06-2006, 09:06 PM
Din pacate nu am acel tutorial... Dar daca imi dai un nume mi-ar fi de folos! ;)

stefan
07-06-2006, 09:17 PM
tutorialul pentru fifaFS vine in pachet cu programul, de unde credeti ca am invatat sa il folosesc?

mns
07-06-2006, 10:34 PM
Tutorialul vine cu programul, tot ceea ce stim si noi de acolo am invatat, nu ne-a sus nimeni. In ultima vreme insa vad ca toata lumea nu mai citeste nimic (readme, tutoriale) si apoi sa plang ca nu le iese nimic bine.

07-06-2006, 11:33 PM
vad ca nici voi nu cititi ce postam noi.AM SPUS CA NU STIU DACA FIFA FS E PT. PATCH-URI CARE INSTALEAZA NOI ECHIPE SAU PT. PATCH-URI CARE INLOCUIESC FISIERE GRAFICE.apropo, nu suntem toti idioti, cum credeti voi <_<

Ratonu
07-06-2006, 11:36 PM
Esti sigur?

-yo-veve
08-06-2006, 05:15 AM
LOL ce ...............asa nici nu stiu cum sa zic....mare lucru...of of of,oricum ati facut destule din punctul meu de vedere asa ca BAFTA !!!!!

mns
08-06-2006, 09:41 AM
Originally posted by .:bâzy:.@Jun 8 2006, 12:33 AM
vad ca nici voi nu cititi ce postam noi.AM SPUS CA NU STIU DACA FIFA FS E PT. PATCH-URI CARE INSTALEAZA NOI ECHIPE SAU PT. PATCH-URI CARE INLOCUIESC FISIERE GRAFICE.apropo, nu suntem toti idioti, cum credeti voi <_<
81672

Poate ar trebui sa iei readme-ul la fifa fs si atunci o sa iti dai seama pentru ce e.

08-06-2006, 05:28 PM
exact asta am facut:
fifaFS is the console tool allowing to import
big amounts of files into FIFA 06, FIFA Manager 06,
FIFA 2005, UEFA 2005 per one execution.
ei, tot nu am inteles cum fac un patch care sa adauge o echipa facuta in cc2005 :sanshine2:

09-06-2006, 01:46 PM
nu va mai obositi sa imi raspundeti, am aflat ca se face din fifa.db :P

vladUTZ
10-06-2006, 08:06 AM
Am si eu o intrebare: Unde trebuie instalat CC 06?? Ca daca instalez in folderul principal unde e fifa,nu merge.Daca instalez in alt folder (ex: D/Games/CC 06) nici asta nu merge :angry: .Unde trebuie sa instalez???

Alex
10-06-2006, 08:32 AM
In folderul principal FIFA, dar ca sa mearga ai nevoie de Microsoft Net Framework!

vladUTZ
10-06-2006, 08:53 AM
Multumesc mult!! Merge :D :mishto: