View Full Version : Care vi se pare "echipa momentului"?
LiviuRO
20-10-2003, 01:59 AM
... in ordine alfabetica ;)
Vad ca toata lumea discuta despre asta, care e parerea voastra?
DINAMO: Joc foarte bun in atac, spectaculos, aparare slaba careia ii lipseste concentrarea.
STEAUA: Aparare solida, stabila, atac care isi face datoria atunci cand trebuie, joc bazat pe cateva individualitati la mijlocul terenului care decid nota in care joaca echipa si deseori si rezultatul meciului.
-cam asa as caracteriza eu "situatia"- dar nu pot sa "votez" pt. ca as fi cu totul si cu totul subiectiv.
terminator"87"
20-10-2003, 06:45 PM
echipele momentului:
1. Apulum
2. Gloria
Scouville
20-10-2003, 07:18 PM
1 Apulum
2 Dinamo
Nu stiu unde vezitu apararea aia solida a stelei ca daca nu era portaru hamutovsky care a prins meciuri bune acuma paote steaua nu mai era nici pe 3 si nici nu mai era in cupa uefa .... infara de radoi care mai e bu nfundas p'acolo
mutica are momentele lui iar dumitru pleace deseoriin atac ... ce mai e pompiliu stoica dar ala joaca un fle de mijlocas
LiviuRO
21-10-2003, 02:14 PM
Eu zic ca au cea mai buna aparare din campionat. O demonstreaza si clasamentul. Ii ajuta mult experienta lui Rachita, care desi nu alearga, joaca asa, din experienta si se completeaza bine cu Radoi si Mutica. Chiar si Curt e un fundas bun. Pai daca ar fi Radoi la noi, si eventual un Iencsi, am lua Cupa UEFA :lol: .
Nu am pus Apullum la sondaj pt. ca eu zic ca e un foc de paie. De etapa viitoare, maxim peste 2 etape, vor pierde 3-4 meciuri la rand.
Scouville
21-10-2003, 08:07 PM
Atuncea lamureste-ma si pe mine ce intelgi tu prin echipa momentului ca yo nu-s asa bun la gramatica (dar nu tine de gramtica)
Originally posted by Scouville@Oct 21 2003, 08:07 PM
Atuncea lamureste-ma si pe mine ce intelgi tu prin echipa momentului ca yo nu-s asa bun la gramatica (dar nu tine de gramtica)
:cooool: inseamna paralelism total intre Dinamo , Steaua shi restu lumii
Dinamo shi Steaua sunt la un loc mai bune decat restu lumii
LiviuRO
23-10-2003, 12:46 AM
In acceptiunea mea, nu neaparat a "oamenilor de fotbal", echipa momentului este echipa care presteaza cel mai bun joc si are cele mai bune rezultate pe un interval de mediu de timp. Altii ar spune ca e echipa care castiga toate meciurile intr-o luna, altii ar spune ca e aia care joaca cel mai spectaculos. Oricum dupa CUPA de miercuri se vede clar ca cine a votat :injur: steaua :injur: nu a auzit ce s-a intamplat la Pitesti :P
ideea era care vi se pare "cea mai buna echipa din campionat" sinonim cu echipa momentului, sinonim cu Dinamo, vorba lui Neo ;)
Scouville
23-10-2003, 09:42 PM
cata modestie pe voi .... sa zicem ''perioada mediu de timp ''' se accepta oricum vad ca dinamo a trecut de la o extrema la alta de la incredibilu ''succes'' de anu trecut cu acele 9 meciuri consecutiv pierdute sau nu sti uexact cate(cine mai sta sa numere) a uterecut la o forma super ubuna si cred eu doar ei se vor califca in turu 3 cupa uefa fie si asa .... un fel de inter al romaniei !?!??!
LiviuRO
24-10-2003, 01:48 AM
Nici vorba, noi nu avem titluri d-astea de "glorie" de genu real madrid-ul Romaniei, care o ia de la Petrolul... Noi suntem DINAMO BUCURESTI. Si cum spune AS, cotidianul spaniol, suntem o echipa cu istorie in Europa. (editia online, joi 23 oct, in "Okunowo wants back to Spain")
DarkComy
24-10-2003, 12:49 PM
Imi este foarte greu sa spun si nu imi face placere dar uitati care este parerea mea:
1. Dinamo
2. Steaua
DOAMNE greu a fost sa spun asta :lol:
Scouville
24-10-2003, 07:03 PM
mda sa-i dam ce-i al cezarului
stiti daca nu se calificau in turu 2 cupa uefa zicema ca nici una nu merita titlu de ehipa a momentului ca prea e de tot sa joci cu alde petrolu sau ma istiu eu ce echipe si sa te crezi mare echipa ... parca o victorie in fata lu southamton sau shaktar donetsk e mai importanta asa ca bv lor sa speram ca steau va trece de liverpoll sau celputin sa jaoce onorabil cat despre dinamo si eu ii dau prima sansa
parerea mea e sa nu ne mai intereseze campionatu ci cupele europene asta e pt toate echipele fara certuri ca nu stiu care a cashtigat :nowar:
Scouville
27-10-2003, 09:04 PM
da ce improtanta are ca a batut rapidu pe dinamo cu 4-3 cand nimen inici ce mai fericiti suporteri n usperau asata ..
make love not war sau ceva ... ma rog eu oricum sper sa bata pe moscovitii s daca se caifca in turu 5 la anu e posibil sa avem mai mutle echipe in cupa uefa
LiviuRO
28-10-2003, 04:50 PM
Da, Dinamo a fost echipa momentului! Poate va fi iar pana la finalul turului, cu conditia sa treaca de Spartak. Dupa parerea mea, actuala echipa a momentului e Gloria, iar jucatorul mometului: Campeanu. Auzi, domne' facea Burebista blaturi cu romanii, sau cu pannonii?!
Scouville
29-10-2003, 08:20 PM
Cu ambiii.... :lol: :lol: :lol: Ca tot zicea becalli ca steaua nu a fost ajutata niciodata ..... <_<
LiviuRO
30-10-2003, 02:06 AM
Acum, serios, eu nu cred ca lui nea Gigi i se zice chiar tot. Piti si meme sunt capul rautatilor acolo. Ala baga banu, si daca nu joaca echipa se enerveaza si isi strange jucariile. Ceea ce, bineinteles, cei mai sus amintiti nu-si doresc deloc, avand in vedere ca de la el isi iau banii. Cred ca se observa de ce nu mai cumpar ziare! Doar asa, aluzii subtiri de tot au rabufnit in presa cu privire la meciul asta. Daca era Dinamo implicata, cred ca luau foc cu totii. Mama voastra...
Hmmmmmmmmm
1. Steaua
2. Rapid
Aveam o impresie buna despre dinamo .... dar dupa ce am vazut cu Spartak m-am schimbat radical.... !
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.