PDA

View Full Version : tuning

stefan
19-10-2003, 08:34 PM
am aflat acu vreo saptamna de un site romanesc dedicat tuningului www.4tuning.ro. saitu vorbeste putin despre tuning la exterior/interior si motor si in rest e o galerie cu masini modificate, multe dintre ele nu mau impresionat in afara de un trabant. voi daca aveti masini leati modificat macar putin, adica macar niste praguri acolo, un spoiler, o chestie care vrea sa arate a eleron? oricum cred ca fiecare om a modificat o dacie la viata lui, chiar zilele astea mam urcat in dacia cuiva si era asa de mandru de ea, chiar daca ii cadeau portierele.daca sia pus unu dintre voi NOS pe masina sami ziceti sa va fac o vizita, poate puneti si voi o poza cu masnia pe aici :P

LiviuRO
20-10-2003, 02:23 AM
Masinile nu au fost nicodata "boala mea". Dar cateodata sunt mai frumoase decat femeile! ;)

Eu vreau sa-mi iau acum: Opel Ascona, 89, motor de Vectra, 133 CP, 2.3, modificat cu 2 carburatoare, neoane albe sub, sistem audio Sony, cu 3 woofere, d-alea patrate de discoteca!, 8 boxe, Sony xplodeuri, valoreaza asta cam 700 $, inscrisa la curse la Vitan cu nr. 83, rosie, spoilere, eleroane, praguri negre, consuma 10 normal, iar ii dai forja cam 14-15, pret 2500 $. Treaba e ca am dus-o la unchi-miu la service si are rezervorul lipit, baia de ulei stramba, a fost busita rau pe dreapta. Dar arata: SUPER. Mai trebuie sa-l conving pe tata ca merita sa ma "imprumute".

mns
21-10-2003, 02:24 PM
nici pe mine nu prea m-au pasionat masinile...acum una mi-ar fi extrem de folositoare in timisoara, dar... :P

pe mine ma enerveaza aia cu dacii 1300 sau 1310 varianta veche din 1983-1984 care sunt cica modificate, scot niste sunete si mereg de crezi ca le pica caroseria...si mai au si tot felul de "eleroane" accesorii si steme renault :P

sa citez Parazitii :

"acel tip de casanova cu volan de reno pe dacia nova" :P astia ma enerveaza

LiviuRO
21-10-2003, 02:28 PM
Corect! Si in plus ma enerveaza si aia cu o mie de beculete de zici ca e pom de craciun, sau cu abtibilde d-alea nashpa din "surprize". In plus la asa masini e imposibil sa nu auzi un Adrian sau un Guta :nashpa: RATATI!

stefan
21-10-2003, 04:55 PM
hm, la daciile alea daca ar scrie dacia pe toate accesoriile alea ar mai merge, da cand vezi GTI, renault, Toyota.. :P oricum is si de proata calitate cred ca daca mergi in spatele unei dacii cu proguri si eleroane te trezesti cu toate pe masina ta :D :D. da totusi o masina cum e prin 2fast 2urios cu neoane pe dedesubt(imi plac alea de culoare albastra) e imposibil sa o compari cu o dacie

Blue
21-10-2003, 10:15 PM
da ma ce ma enerveaza in romania ca nu se poate sa nu puna o melodie cu minoriitarii, in fiecare discoteca de am fost bagau pe guta care trage un tun si prietenii lui il stiu milandaru si nu stiu ce dracu......si ozone ce puteau sa ma enerveze rusnacii aia nu nr 1u ala al lor, jalnic am mai avut "norocu" sai prind si in ring

LiviuRO
23-10-2003, 12:56 AM
Ce ma ai fost in Ring, Costinesti la concertul lor? Ca si eu m-am nimerit pe acolo... :lol: Eu eram ala care striga "Playback, Playback!!!" :D

Blue
23-10-2003, 02:05 AM
da ma, am nimerit si eu in ring , eu nestiind cine e in top prin tara si cines astia o-zone, intreb eu pe una cines baietii astia si aia vai cum nai auzit de ei, sunt ozon am autografe de la iftimie si nu stiumai cine, sunt cei mai tari, beton de beton, am stat 15 minute si am plecat

LiviuRO
24-10-2003, 02:01 AM
LOLZ, adevaru ca sunt o multime de formatii d-astea, de retardati, care ma termina: O-Zone, Animal X, 3SE si multe altele pe care nici nu merita sa le amintesc. Singuri din genul asta de pop-dance-labareala(pardon masturbare, ca e in DEX :P ) care imi plac sunt Akcent. Si Hi-Q, daca se includ in aceeasi
categorie. :unsure:

Blue
24-10-2003, 02:11 AM
singuru lucru care ma enervat in tara e ca majoritatea sunt pe dance ,techno si manele