PDA

View Full Version : constitutia

mns
17-10-2003, 04:49 PM
maine si poimaine vom avea ocazia sa votam pro saucontra noii constitutii, voice veti vota?

eu zic direct ca voi vota impotriva :P

de ce?

1. nu sunt de aacord caminoritatile sa vb in limbalor in inst publice
2. armata totobilgatorie va fi, degeaba ne aburesc
3. constitutia nutrebuie schimbata pentru a intra in UE, pentru ca in momentul in care chiar vom intra in UE vom adopta constitutia lor dincate stiu
4. toata propaganda asta e o campanie electorala a PSD, si decat sa nu merg, maibineimi folosesc dreptulde a vota pentru a imi spune pct de vedere :P

Blue
17-10-2003, 11:19 PM
psssssss ce e cu pct 1?????????vreau sa vad idiotii care sunt deacord ca bozgorii , tiganii si stiu eu ce alti de astia de nu au ce cauta in romania, sa bolboroseasca in limba lor! daca eu as fii profesor trebuie sa invat bozgoreasca si tiganeasca ca i se scoala lu ishvan sa vorbeasca in limbila lui?

LiviuRO
18-10-2003, 02:36 AM
Mai ales ca e prima oara cand mergem la vot! He, he!

Si eu voi vota impotriva, sunt de acord, cu tine si cu cele 5 puncte exprimate. De fapt ocnstitutia asta e de fapt redactata de un secretar de la U.E., in stil vestic, bazat pe o conceptie vestica, globalizatoare, ceea ce nu e deloc bine pt. noi. Mi-ar placea sa cred sloganurile care s-au perindat prin presa si tv. dar vorba lui Pruteanu de ce nu exista si "anti-reclama"? Ce lege o fi asta? Ce idee politica de nu are nici un cusur? E clar ca e o manvrare in masa, auzi sa primesti sms: "Vrei sa nu mai fie obligatoriou stagiul miliotar? Voteaza constitutia!" E clar ca nu e ceva curat!

La fel de adevarat ca va iesi chiar daca se 1 din 5 va vota cu da, tot o sa iasa peste 80% :lol: . Politcul si fotbalul, instrumentele de manipulare a maselor, vechi ca timpul, eficiente ca picatura chinezeasca

Blue
27-10-2003, 01:15 AM
si a trecut constitutia ?

mns
27-10-2003, 02:55 PM
da, vreo 90 % da si vreo 10 % nu, dar a fost blat, cum zicea si academia catavencu :
Dormi linistit, PSD voteaza pentru tine :P

Blue
27-10-2003, 07:25 PM
ce?????? mai si acum tiganii si bozgorii pot vorbii limba lor in locuri publice ?

cand auzi o stire ca asta trebuie sa asculti valorile sociale de pacha man ca sa nu te agiti prea mult