PDA

View Full Version : World Cup in Romania ?

sanshine
11-12-2002, 06:11 PM
Ce sanse ar avea Romania sa organizeze WC2020 ? Pana atunci o sa fim si in NATO, si in UE, o sa avem 2 europene si un mondial in palmares, iar echipele de club romanesti o sa tina Europa sub picior... :lol:
Acu' serios: eram pe forum la uefa.com si era o discutie despre europenele din 2008-2012, si un spaniol era de parere ca ar trebui sa se tina si in estul europei. Propunerile lui erau de colaborare, fie Bulgaria-Turcia, fie Romania-Ungaria :shock: Astept comentarii :D

PS: asa ne-am asigura macar ca Romania e in EA Sports World Cup 20xx

mns
11-12-2002, 09:33 PM
daca ar creste nivelul fotbalului romanesc, am renova stadionele, poate mai incolo, peste vreo 10-15 ani am putea, dar nu cred ca va fi prea bine sa facem cu ungurii, ar iesi rau..

Catalinc7
11-12-2002, 10:53 PM
Mie mi se pare un vis mai greu de realizat decat acela de a castiga CM, CE sau Liga Campionilor.
Si de unde bani? Stadioane, drumuri, n-avem aeroporturi, hoteluri si multe altele.

sanshine
12-12-2002, 10:27 AM
Europenele de tineret s-au tinut acum cativa ani la Bucuresti, si nu ne-am facut de ras (ma rog, cel putin dpdv al organizarii, ca rezultatele...). Si-a inaugurat si Craiova nocturna, deci lucrurile se misca in directia cea buna. Normal ca ar trebui sa fii :drunk: ca sa-ti imaginezi mondialele in Romania in urmatorii zece ani, dar mai incolo... nu se stie niciodata.

mns
12-12-2002, 11:35 AM
daca timisorenii isi repara stadionul si isi baga nocturna, am avea destule stadioane matri, bine unele ar mai trebui renovate...

Catalinc7
12-12-2002, 07:18 PM
Noi n-avem nici un stadion calumea. Acum deja se fac numai stadioane acoperite, gazonul este scos afara, se folosesc si la concerte si alte spetacole fara ca gazonul sa setrice.
La noi e saracie mare, de unde si bani pentru o asemenea organizare?

Sirius
08-04-2003, 09:10 PM
Catalin are dreptate. Poate ca avem ceva stadioane mari care au si nocturna si ceva accesotii, dar comparati si voi stadioanele din Coreea (ca cu Japonia nici nu merita incercat) cu cele din Romania. Poate prin 2020 s-ar putea sa fim mai buni, dar la cum merge Romania, 20 face schimb cu 0.

ScorpionX
23-04-2003, 05:39 PM
Sanasele sunt mici dar reale, trebuie totusi facute mii de sacrifici pentru a renova totul incepand de la STADIONE pana la conditii

sanshine
24-04-2003, 10:09 AM
si continuand cu PRIORITATI si CONDUCATORI :wink:

ScorpionX
24-04-2003, 01:24 PM
Am avea mari sanse sa organizam campionatul doar daca o sa avem conducatori care stiu ce vor si vointa lor sa fie si a tarii. Pana atunci...

sanshine
24-04-2003, 01:30 PM
Nu stiu cat de mari ar fi sansele, dar daca le compari cu 0(zero) cate avem acuma...

tudosebogdan
24-04-2003, 02:45 PM
sansele sunt intre 0 si 1, il las pe Sanshine sa va explice cum e cu probabilitatile ca eu nu am curaj. cert este ca o alianta Romania - Ungaria pentru asa ceva e ca Targu Mures din 1990. Adica o bataie pe cinste si nimic mai mult. :guns: :bang:

Sirius
24-04-2003, 09:39 PM
Nu numai stadioanele si conducatorii cluburilor cu blaturi cu tot sunt de vina pentru ca nu organizam o cupa mondiala la fotbal. Nici infrastructura nu le surade strainilor. Sa zicem ca avem zece Nou Campuri. Si? Unde cazezi (nu gazezi :D ) toata gramada de suporteri? Cum asiguri securitatea jucatorilor si a altor personalitati sau chiar a cupei? La noi precis ar fura-o...Daca imbunatatim toate astea, atunci toate lucrurile s-ar schimba. Pana atunci, gazduim cupa mondiala de aruncat gunoaie! :D

sanshine
25-04-2003, 10:26 AM
:stupid: Bine zis! Cred ca ar iesi o noua mineriada, cu suporterii Germani si Englezi in locul baietilor lu' Cozma :shock:

Sirius
26-04-2003, 09:15 PM
Sa fim totusi optimisti. Unu' de la FIA a inspectat un circuit de moto din Romania si a zis ca, in doi trei ani, s-ar putea organiza o etapa de Moto GP chiar in Romania. Deci daca la moto se poate, de ce nu si in fotbal?

mns
26-04-2003, 09:18 PM
da dar la curse e o singura pista, dar la o cupa mondiala sunt n stadioane...

Sirbu Mihail Bogdan
26-04-2003, 09:20 PM
Nu se poate pune problema.iti spun eu,nici in 30 de ani nu se va intampla.
Celelalte tari sunt asa dezvoltate,niciodata Romania nu va reusi sa ofere tot ce ofera tarile din Vestul Europei,si Uefa de ce sa aleaga ceva de mai putina calitate,alege sa organizeze unde e mai bine si sunt cele mai bune conditii.
Chestia asta implica asa de multe lucruri ,cum a zis si Sirius Black ca e aproape imposibil.

Sirius
26-04-2003, 09:22 PM
Intr-adevar. Totusi prin faza cu moto se demonstreaza ca nu suntem uitati de lume si, daca ne chinuim putin, am putea primi chiar ajutoare. Nu zic la ce ma refer, ca deviaza topicul si ma da mns afara! :D